Framtiden ger mig panikångest..

SACO-mässan idag, och jag fick panik.. jävla panikattack också. Klarade inte av att vara där ärligt talat.. Var alldeles för mycket människor, det var trångt, stressigt, högt ljud och massa andra jobbiga känslor inblandade. Jag klarade helt enkelt inte av det.. Och ja, Emelie såg ju hur det blev.

Men fick i alla fall något gjort och något uppfattat. Jag var på tre bra seminarium om lite olika saker, som på bara tjugo minuter gav jättemycket. Vilket kändes bra, så det blev massa anteckningar och nu ska jag försöka följa dessa råd.

Skönt var det att få komma hem, eller åkte till mormor och morfar, pratade och åt. Sedan bar det av till Slakthuset och mötte Jonte. Treevlans! För vi skulle se på en najsig spelning. Först lirade Operation Nothing, sedan de underbara DAVE. OCh sist men inte minst så ägde Ejremar scenen. Grymt bra musik, och framförande. Dave är alltid bra på scenen, älskar att se dem lira och att fota dem är underbart!

Men bilder kommer senare, kanske imorgon.
Men nu ska jag sova, jobbar ju imorgon, och klockan är redan 00.00 ungefär. Fast jag har ju sovmorgon och börjar inte förrän kl. 13.00.

Men hoppas ni haft en bra dag i alla fall, min kväll var great, dagen.. njae.

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback