100 sidor att läsa till imorgon!

Jag har suttit och läst som en jävla tok i två dagar nu, och jag har hunnit mer än halva boken. det tycker jag är jäävligt bra faktiskt. Boken är lite över 300 sidor lång. Men jag skulle nästan kunna läsa ut den till imorgon. Läsa nu innan jag somnar och läsa under hela tiden som jag vaknar imorgon, då jäävlar.

Grey's Anatomy var för övrigt gryymt jävla bra idag! hände massor och jag satt som på nålar framför tv:n. stackars Carro som missade programmet igen. :( Du får titta hemma hos mig, tisdagar och onsdagar.

Träningen gick jävligt bra också! Simmade oavbrutet och tog i rätt hårt i ca 30 minuter. Och sedan om jag är ute och går promenad i ca 30 minuter varje dag också, så kommer jag klara det bra. Ska börja mer ordentligt när vi fått dusch igen. Badade massor med Gustav också, haha, så vi busade och tävlade i vattnet. Han går ju simskola och sådär, men är lite småårädd för vattnet. Fast när jag utmanade honom så var han ju tvungen att prova själv också. Så han har dykt och massa grejer.

Men nu ska jag fortsätta läsa mig till sömns, sedan blire till att soova en djup sömn. Hoppas inte på fler skumma drömmar. Som inatt, haha.

God natt på er, kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback