Jävla tung dag.

Sitter i skolan, lunchen slutar om fem minuter, jag åt ingenting idag heller.
Var påskmat, och jag äter varken korv, Janssonsfrestelser och inte köttbullar... Kul det hade varit om jag bara ätit potatis, ingen höjdare direkt, så jag stack tillbaka till skolan istället. Gillar inte maten på den där skolan, gillar inte att äta där överhuvudtaget. Det är äckligt och smutsigt bara.. och skrikigt! Måste vara mer ordentlig på att ta med mig egen man nu vafan.. Kan inte gå och svälta varje onsdag, när vi går i skolan till kl. 15.

Svårt att sova igår också. Låg och pratade med Robin till klockan ett. Det var iof mys. Men jag frös så mycket att jag sov i mjukisbrallor och en t-shirt, det är helt sjukt! Fryser alltid enormt mycket under nätterna, ligger och skakar mig till sömns, och sedan undrar jag varför jag jämt har en sådan huvudvärk.
Ligger ju fan och spänner mig hela tiden, går och spänner käkarna varje dag, borde slappna av mer. Men vet dock inte hur. Huvudvärken tar iaf kål på mig.

Jobbigt att du ska åka iväg i tre veckor... Pallar inte det, vill att du ska vara hemma. Har redan seperationsångest så det skriker om det.  Och fan att det liksom ska vara du själv, med dem andra skummisarna.. Vet ju inte ens vad de är för några, men ändå! Stör mig som fan på att det ska vara så.. Att de får vara där men inte jag... Det SUGER!

Låt mig få lov nu... och strunta i provet imorgon.. Låt mig få lov så jag får vila ett tag.. Så jag kan ta igen allt jag ligger efter med. Låt mig få lov.

Jävla leende då, vill vara glad.

Kommentarer
Postat av: Robin

:(

2008-03-19 @ 20:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback