Summering av det snart gångna 2008.

Jag är inte säker på stavnngen för "gångna" för det ser helt sjukt ut, skitsamma!

Här kommer en kort resumé över hur mitt 2008 har varit.

Januari:
* Jag åkte till fjällen för andra året i rad, det som var ännu bättre denna gång, var att min älskling följde med. Var i slutet av januari- början av februari. Vi hade det underbart kul och hade nästan stugan alldeles för oss själva. Mycket skönt. <3 Vi åkte flera timmar om dagen och jag fotade rätt mycket. Hann dock aldrig lära mig åka bräda, men det får bli en annan gång.

* Jag kom hem från fjällen i början av februari och en vecka senare åkte jag vidare, fast till Chile. Jag önskar att jag hade uppskattat resan mer då än vad jag gjorde. Hade då haft det mycket roligare, men kände mig så sorgsen så det får bli nästa gång. Längtar sjukt mycket efter Chile och allt jag kan göra där nu! Vi var borta i tre veckor och kom hem den 23e feb.

* Under mars hände det inte speciellt mycket. Vart mycket sjukhusbesök tror jag, eller i alla fall besök på vårdcentralen. Jag mådde inte så bra och försökte ta reda på om det berodde på någon matallergi, de kom inte fram till något. Samt att mormor hade blivit jättesjuk och fick ligga borta i Eskilstuna, var en jobbig tid det där och vi alla mådde dåligt av det.

* April - Jag och Robin fyller 18! Äntligen och som jag längtat. Dock så blev inte min födelsedag som jag förväntat. Kanske har jag för höga förväntningar om saker och ting? Robin åkte också till Spanien och kom hem den 17e mars. De tre veckorna var förjävliga och jag saknade honom mer för varje dag!

* Majmånad hände det inte heller så mycket. halva tiden saknade jag ihjäl mig efter Robin och andra halvan så gick jag i skolan. Jag hade även sökt jobb som en galning och till sist hittat ett på ICA nära mig. Jag fick då provjobba allra första gången i kassan, och det gick ju strålande!

* I juni gick jag in i mitt allra sista sommarlov.. Helt sjukt egentligen! Jag åkte även på en underbar resa till London med min mamma. Första gången jag är i England överhuvudtaget. Vi var överallt kändes det som och gick flera timmar om dagen. Vi älskar London och jag åker gärna tillbaka snart igen! <3 Började även jobba helt för sommaren.

* Jag jobbade hela Juli och var även på premiär av Batman the dark knight. Träffade massa nya vänner och umgicks mycket med dem. Hade även mysiga middagar med min älskling. <3

* Jobbade halva Augusti ungefär, och så var det karneval också. Blev kanske inte riktigt som jag hoppats då heller, men det funkade. Hm, sedan hände det inte så mycket mer. Juste, var ju Typ en festival också, då jag såg bl.a. Kristian Anttilla live. Började trean, fyfaaan! Jag började trean och nu var det dags för studentfesterna.

* Jag beställde min laptop och fick den i september. Det var typ det stora som hände under september faktiskt. Kommer inte ihåg så mycket.

* Oktober, äntligen dags för att dra ut på krogen med vännerna, för nu kommer dagen vi väntat på. Dagen då Carro fyller 18. Det blev en överrasknings-sex-fest som jag hade ordnat hemma hos henne. Hihi buusigt och det roligaste som hänt på länge nästan. Och så till helgen blev det krogen, Underbart kul! Jag och Robin firade också tre år tillsammans, underbara år! <3 Älskar dig hunny.

* November hände inte mycket heller, blev ett par krogbesök och sådär också, men inget storplanerat kanske.

* December, årets sista månad. Här var det både studentfest, kryssning, krogen, skolavslutning m.m. Har hänt rätt mycket egentligen. På kryssningen har jag t.o.m vunnit 200kr på casino. Wooho, förtsätta spela kanske? ;)

Det är i princip en kort summering, som blev lång, av vad som hänt under 2008. Ett bra år med mycket äventyr. Men 2009 ska bli bättre!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback