Mellandagsrea, tjohoo!

Idag är jag vaken hyffsat tidigt, hyffsat sent. Vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Och det kanske är tidigt om jag somnade vid 3 inatt, men det kan också vara sent eftersom det snart är lunchtid. Men det gör inget, jag är i alla fall vaken, uppe och påklädd redo för stan som öppnar om en timme (?).

Hade så jävla svårt att somna inatt, så jag surfade runt för att bli trött och så blev jag tillslut trött. Stänger av, lägger mig ned och kan inte somna. Så jag spelar på mobilen för att bli trött, det brukar funkar. Jag blir trött, stänger av och försöker slappna av. Nix-pix, det gick inte det heller. Men tillslut somnar jag och då är klockan runt tre. Och nu har jag ju sovit ett par timmar i alla fall, måste se till att vända tillbaka dygnet. Lägga mig tidigare kanske?

Fast nu ska jag göra mig iordning och äta frukost. Det är ju dags för shopping idag, mellandagsrean we like. Så jag får se om jag hittar något, man vet aldrig. Alla storlekar brukar ju vara helt utplockade.. Sugen på sushi är jag också, har varit det i flera veckor känns det som, och har inte ätit det på någon månad heller. aawh.. Funderar på att snart testa något nytt gott japanskt. Mumsigt.

Men nu är det dags för mig att kilaa.
kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback