Karnevalståget är för männen.

Karnevalståget som är under Nyköpings karneval är väl egentligen för männen och för de bisexuella samt de lesbiska? Men jag tror nog att det är männen som dreglar mest. När de får se de nakna, vältränade sambarumporna. Kvinnorna som bär string av paljetter och knappt någon bh. Fjädrar på huvudet och de dansar förföriskt. Det är väl ändå männens dag? Fast det spelar ingen roll om det är under Nyköpings karneval, det är nog alla karnevaler? Bara de halvnakna sambabrudarna uppträder.
 

Det är drömmar som männen har, finns nog en hel del som önskar att de hade en sådan kropp hemma, en sådan rumpa de fick klämma på. Medan många kvinnor får dåligt självförtroende, de ser ned på sina små putande söta magar och tänker.. "Det är sådär jag borde se ut". Känns lite tragiskt, jag vet. Eller så kanske det verkar skumt för att jag tror att det är så? Men jag känner igen mig som en av de där kvinnorna, kan jag säga. Jag har ingen direkt drömkropp, jag tränar inte överhuvudtaget, men ändå har jag lyckats hålla mig i någorlunda form. Men jag drömmer om att jag hade den där snygga kroppen, med vältränad mage och fast rumpa. Inte för att jag har en hängrumpa nu, men ändå.

Och jag drömmer om det, även fast Robin säger att jag är snyggast i hans ögon. Men sedan vet jag att han stod och råstirrade på dessa rumpor under karnevalen, att han var en av dem som önskade att han fått lägga sina händer runt rumporna. Men jag skulle aldrig själv få ställa upp på något sådant, neej, för då går jag för långt.

Men vad säger ni, är inte karnevalståget lite av männens högtid? Det är då de får drömma sig bort och se massa halvnakna tjejer i verkligheten utan att slå på en p-rulle. Eller är det bara jag som tror?

xoxo <3

Kommentarer
Postat av: alex

Alla män tänker precis så, det kommer man aldrig ifrån. Grabbar är grabbar, så att säga :)

Och självklart ska du vara med i tåget om du vill det nån gång i framtiden :D Jag vill tro att du är grym när det gäller schyssta moves ;)



Men egentligen tror jag inte det är så viktigt för oss män att kvinnan måste vara trimmad och kurvig när allt kommer omkring. Visst, i drömmar och fantasier och visst tackar man inte nej till det. Men jag tror ändå inte att det är så noga. Inte för min del iaf :P Lagom är bäst brukar vara en bra regel :D Hoppas det här inlägget är någorlunda vettigt :P

2008-08-05 @ 00:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback