En dag närmare studenten

Idag var första skoldagen som 3:or i gymnasiet. Det är alltså mitt sista år, ME06s (ME3!!! om jag får be) sista år på Nyköpings Gymnasium Tessin. Det var en hyffsad lugn dag, en trevlig dag. Och jag ska nog ta och börja räkna ned redan nu till studenten. Studenten sker fredagen den 12e juni, 2009. Jag är STUDENT 09! Känns otroligt skönt.

Men det kändes skönt att komma tillbaka till skolan egentligen. Få tillbaka rutiner, promenader, klasskompisarna, lärarna osv. Var kul att träffa alla igen och många har ju verkligen förändrats en hel del under sommaren. Kanske har några blivit mognare och inte lika pratiga och skrikiga i klassrummet också? Vi får väl hoppas.

Nu är vi äldst på skolan, kanske inte störst alla gånger, men äldst i alla fall och det känns jävligt bra! respekt. Något som också var skönt var att vi fick sätta igång med arbete nästan direkt. Påbörja projektarbeten osv, och wooow alltså. Carros och mitt projektarbete kommer bli så grymt jävla braa! Det känner jag på mig. Men mer än så berättar jag inte om det, det får ni höra om lite senare.

Bra dag idag. Datorn är beställd också, och jag får den inom två veckor. <3

xoxo <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback