Lite dött

Händer inte allt för mycket just nu, har jobbat hela helgen och därmed inte haft något speciellt att skriva om. Då väljer jag helt enkelt att låta bli. Var ute i lördags också, pepp som fan till en början men har tröttnat på krogarna i Nyköping. Så när man  väl kom ut var man inte alls lika pepp längre.

Men ska iväg och jobba idag, 10-20.15 på ica. Sedan blir det en liten nattlig tripp.
Så som sagt, lär vara rätt dött på bloggen ett tag, men jag försöker. :)


En av de längsta dagarna?

Haha shit vad trött och seg jag är idag, mitt eget fel men ändå. Känns som den segaste dagen någonsin! Suttit och kollat klockan och den rör sig så extremt sakta idag, konstigt. Men nu är det bara två timmar kvar tlls jag slutar i alla fall, då blir det att lägga sig i soffan och sova en stund. sköööönt!

Vad har ni hittat på denna helg?


Guuurgel...gääsp

Uääck vad trött jag är idag, blev sent igår och lite mycket kanske. Inte många timmars sömn fick jag heller så jag tror jag behöver börja dagen med en energidryck kanske för lär vara död resten av dagen i alla fall. Men hade rätt kul igår ändå, fast just nu verkar det som att vi behöver något nytt än lilla Nyköping. Kanske sthlm nästa?

Men nu ska jag alldeles strax åka till jobbet, uääh. Det ska nog gå bra, så får jag somna tidigt ikväll.

Segt att vakna

var segt att komma upp imorse, men nu befinner jag mig i alla fall på jobbet på Ica och har börjat sommarschemat igen. Seeegt som fan, men I can do it. Ikväll funderar jag också på att bjuda ut Tommy på middag, bara för att. :) Får se vad som händer.

Vad gör ni i helgen?

Lunchar med mormor och morfar på hamnmagas...

s__t3043 (MMS)

Lunchar med mormor och morfar på hamnmagasinet, mysigt som tusan efter en tvåtimmars fotografering.


Jobba Jobba Jobba

Sista dagen på semestern och jag jobbar. Upp tidigt, iväg och fota, sedan luncha med mormor och morfar. Får se vad vi äter idag. Sedan får jag också se om det blir gröna lund eller inte, vi kanske kommer fram idag?

Jobba på ica i helgen också och nästa vecka med. Blir mycket på en gång känns det som, men det fixar sig. Men nu måste jag rusa ned till bilen!

Pusspuss

Glöm inte att rösta!

Glöm inte bort att rösta på min sko i Nelly.com-tävlingen. Skulle vara kul att kunna slå storbloggarna och deras designer, haha.

Gå in här för att rösta på min sko!

En liten video tillägnad alla skejtare

Nike har gjort en liten reklamfilm som tillägnar alla skejtare. Kika på den, riktigt rolig faktiskt och sann dessutom.


Varma mackor - special



Varit och storhandlat i en timme, hur man nu kan bli så fast och göra det så länge egentligen? Förstår inte hur tiden verkligen kan flyga iväg när man vandrar runt där i stora matbutiker. Uppfattade inte ens att de höll på att stänga när vi var klara.

Men det blev i alla fall en snabbmiddag när vi kom hem - Varma mackor.

Så vi köpte färskt bröd och hade på parmaskinka och någon med salami, sedan en krämig gouda-ost och lite pizzakrydda på det. mumma säger jag bara!  och nu är jag sådär lagom mätt.

Snart sova kanske? Varit en lång dag..

Fixat med hemsida



Nu har det inte blivit en ny design på min blogg, utan istället har jag suttit ett par timmar och fixat med Grönborgs bodens hemsida och sådär. Är nöjd med resultatet och eftersom jag hela tiden fotograferar buketter och dekorationer åt dem, kommer jag även stå för uppdaterande av hemsidan.

Så klicka på bilden så kommer ni dit.

Ny design kanske?

Funderar på att fixa en ny design kanske? En ännu mer stilren och vit än den jag har just nu. Vitt vitt vitt, och enkelt. Japp, så får det nog bli. Stora bilder gärna också!

Rösta på min skodesign!

Hittade en rolig tävling på Nelly.com där man ska designa en egen sko. Och här är mitt bidrag, ville hålla mig till lite mer stilrent och inte för mycket prylar på. Men ska göra en till tänkte jag där jag ska gå lite mer craaaaazy-bananaz!. Så testa ni med och rösta gärna på min design. :-)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Ett skönt foto



Ännu ett foto på Jonna från vår fotosession.

Men nu tänker jag varva ned kvällen med att fortsätta kolla på Kick ass

Vi kom nästan till Gröna Lund

Vi kom nästan fram till Gröna Lund idag, innan vi fick åka hem igen. Åkte vid tretiden, hade åkt i ca en timme och när vi åkt en bit efter Älvsjö och sitter i rusningstrafiken mitt på motorvägen så säger Dalle (bilägaren) något i stil med " tänk om någon skulle få problem med bilen här att de måste stanna" tre sekunder senare när han ska gasa på så händer det ingenting, vi kom inte fram eller något och det började ryka från motorhuven.

När han väl lyckades åka fram så kom vi bara till avfarten där vi var tvunga att stanna och sätta ut varningstriangeln. Där var vi fast och folk är så nyfikna att en och en halv meter ifrån oss skedde det en seriekrock. Den sista bilisten kollade på oss och skrattade och var inte alls uppmärksam på att bilarna framför stannat. Så han kör in i en bil och den bilen kör in i ytterligare en. Tre bilar i krocken alltså.

Spännande dag, vi fick vänta ca en-en och en halvtimme på att någon från Nyköping kom och bogserade hem oss igen och vi kom hem runt halv tio tiden ungefär.

Trevlig dag med vännerna med andra ord, och mycket kvalitetstid tillsammans fick vi ialla fall.

Blir en tripp till...

Gröna Lund idag med ett gäng vänner. Kul kul, var ett år sedan jag var där. Det enda tråkiga är att Tommy-snyggingen inte kan följa med för att han jobbar.. Men vi får snart åka på vårat egna äventyr tillsammans, underbart!

En sammanfattning från lördagen

Här kommer en del foton, finns nåågra några fler på facebook. Men här är i alla fall en liten sammanfattning i bilder från lördagskvällen/natten. Var helt klart en av de roligaste kvällarna under denna sommar och det fanns ingen stund som var lugn utan det hände grejer hela tiden. Mycket trevligt och väldigt roligt!

 

 

 

 







  
  



 

"Det känns ju inte rätt att åka efter två ...

s__t3039 (MMS)

"Det känns ju inte rätt att åka efter två fulla Bögar i våtdräkt på moppe när de ska visa vägen"


Mysig dag med familjen

Nu har vi precis kommit hem till Nyköping efter en heldag i Södertälje. Myst och grillat med familjen och haft det allmänt trevligt. Nästa gång blir det förmodligen en längre vistelse som tydligen ska inkludera ett bar groggar och lite dans enligt pappsen.

Trevligt var det i alla fall, och snart ska vi åka vidare mot Katrineholms-hållet för att åka ut till någon stor stuga för lite trevligt sällskap med vännerna. Underbart denna gråa lördag.

Men allra först blir det att slänga i sig en macka.
Pusspuss

Oops, glömde salladen!



Dagens middag - Baconinlindad fläskfilé med klyftpotatis. En favorit i repris med andra ord, men det var sjukt länge sedan vi åt det och det gick verkligen hem hos Tommy. Killen som är tokig i bacon och som fått mig att uppskatta bacon mer än vad jag gjort tidigare.

Gott var det och mätta blev vi. Ska alldeles strax fara iväg till Södertälje.

Doftar ljuvligt gott

Maten står i ugnen och det doftar ljuvligt gott. Ska bli såå underbart med mat i magen och oj vad vi kanske lyxat till det lite idag? Magen kurrar och Tommy är iväg och handlar sås som jag missade tidigare.

Vad ska vi äta då? hihi, jaaa ni kanske får fresta med en bild senare.

Ikväll vet jag inte hur planerna är. Antingen Södertälje och ta det lugnt eller om vi drar på förfest i Nyköping, inget bestämt än. Imorgon blir det i alla fall grillunch på Chilenskt vis i Södertälje och sedan drar vi ut på landet utanför Katrineholm för lite festande och chillande.

Vad har ni för planer för helgen?

Ute och njuter av värmen och solen, badar ...

s__t3037 (MMS)

Ute och njuter av värmen och solen, badar och solar. Dalle har bestämt att han ska bli en guido under dagen så han steker som fan. Och vet ni inte vad en guido är så kan ni googla på det och kolla bilderna, haha!


Sommarsnyggt



målat naglarna och donat lite, men nu ska jag kila ut i det fina vädret och bada!

Nackdelen med att vara 20

Jag har kommit på en nackdel med att faktiskt vara 20, visst det är inget större störelsemoment eftersom jag bara struntar i det totalt. Men det är när bekanta eller vänner man vanligtvis aldrig pratar med, börjar höra av sig helt plötsligt...

Av en enda anledning, och jaa ni kan ju självklart gissa vad det är. Kan vara så att man inte pratat med en person på flera månader eller längre, och så får man frågan om man kan köpa ut på systemet och sedan är de helt plötsligt väldigt intresserade av ens liv och frågar runt.

nej nej det är nog inget för mig och jag skulle aldrig orka göra det heller. Samtidigt som jag inte vill riskera att åka fast.

Finns det fler nackdelar med att vara 20? Egentligen inte tror jag.

To do today

Har varit på arbetsförmedlingen idag, enligt min handlingsplan som jag fått.. Vandrat runt en snabbis och träffat mami. Och nu ska jag iväg på en liten fotografering. Kul kul!

Sedan hade jag tänkt ta en hemmadag och göra lite sådär tråkiga men "viktiga" saker. Så som städa, fixa med en hemsida och två bloggar om jag hinner. Samt slipa väggar och städa i lägenheten. Det är vad som får stå på dagens schema och så får jag se hur mycket jag hinner med.

Men nu måste jag packa ihop lite för fotograferingen
tjingeling

Lyxig brunch

Hade körlektion på morgonen och mötte upp Rappe för att gå till affären och handla lite frukost/brunch. Så nu har jag, Tommy och Rappe suttit på balkongen och ätit en lite smålyxig brunch i solen. Ska alldeles strax iväg på lunch eller något också och efter det blir det bad.

Även fast det är mulet så steker solen på, så självklart ska jag använda min sololja idag också. Måste bygga på brännan nu när jag är ledig.

Vad ska ni göra i värmen?

Fler foton med Jonna

Här kommer lite fler foton som jag tog tillsammans med Jonna. Översta fotot är en av mina favoriter, plus det tredje fotot.

Vad tycker ni? Ska jag slänga upp fler foton och ha fler fotosessioner?








Myser fortfarande på ön. Efter regn kommer...

s__t3030 (MMS)

Myser fortfarande på ön. Efter regn kommer solsken som man brukar säga, och det var exakt vad som hände ikväll. Regnade och åskade ett tag och nu är det hur vackert väder som helst och fortfarande varmt. Vi sitter nog kvar här ett tag till :)


Här är vi riktiga skogsmullar och hamnade ...

s__t3029 (MMS)

Här är vi riktiga skogsmullar och hamnade på en ö ute i havet. Byggt ett eget vindskydd och ska göra upp en eld. Nu kommer också terror och tommy för att Joina oss. Åkt båt, ska åka lite ring nu, och vindskyddet har vi för att det började regna och åska, men vi är kvar här ute!


äventyr

Ska alldeles strax åka iväg till något ställe med Rappe och Dalle, senare kommer Terror  och Tommy också. Åka båt och wakeboard blir det tydligen :)

Tonight



Lagat god mat, ätit och är mätta. Ska snart iväg på förfest hos ett par vänner, vara lite sociala och sådär. Krogen blir det nog inte i alla fall, ingen lust. Blir lite äventyr under kvällen i alla fall, då vi åker iväg någonstans och ser var vi hamnar.


Knalla till affären



Ätit pannkakor två dagar i rad, galet men gott! Men nu ska jag ta och knalla till affären för att möta upp älsklingen och sedan handla till dagens middag. Blir krämig fläskfilé pasta, gott och lyxigt en fredag som denna.

Vad som händer ikväll får vi se, men blir förmodligen en lugn och skön kväll tillsammans med sambon.
Vad ska ni hitta på denna soliga fredagkväll?

Fotosession med Jonna



I början av veckan kontaktade jag Jonna via modellbilder.se, och igår hade vi en fotosession tillsammans på ett rapsfält. Här är en av bilderna som resultat.



klicka på den lilla bilden för större format.

Äntligen händer det lite

Menar inte att jag inte har gjort något, men jag tycker inte det är allt för kul kanske att skriva bara om vardagliga saker och sådant. Visst finns det bilder, men jag tror inte att det är allt för kul att endast läsa om sådant hela tiden.

Men men, jag ska i alla fall leverera lite foton nu framöver. För idag har jag en fotosession förhoppningsvis, med en modell jag hittade på modellbilder.se. Så vi ska som sagt fota lite idag och på söndag eller måndag ska jag ha ännu en fotosession med Cissi.

Det roliga är att jag har fått en hel del positiva kommentarer på fotosessionen från Cissi när jag lagt upp dem på modellbilder.se! Så det är jag väldigt glad för.

Varit och fotat lite bostäder också, mycket skoj, fick i läxa att fota våran lägenhet också, så kan lägga upp en bild som jag blev riktigt nöjd med också. Svårt att fota bostäder utan vidvinkelobjektiv, men det funkade.

Vad ska ni göra idag då?
Pusspuss

Jag har Gaddat mig, min allra första Tatue...

s__t3025j (MMS)

Jag har Gaddat mig, min allra första Tatuering och jag är sjukt nöjd. :)


En timme och fyrtiofem minuter kvar tills ...

s__t3010 (MMS)

En timme och fyrtiofem minuter kvar tills jag får semester. Innan kände jag ångest för semestern, nu längtar jag verkligen och ser fram emot den. För jag vet att mycket kommer hända och jag kommer ha planer hela tiden. Längtar som fan, inte sitta instängd här på jobbet. Ikväll blir det förmodligen fiske och ta det lugnt någonstans vid en mysig sjö. Ska nog se till att ta mig ett dopp också. Vad har ni för planer för kvällen?


Bloggen blir lidande

När sommaren är här och det finns lite jobb att göra så blir bloggen tyvärr lidande. Jag är nästan aldrig hemma och jag vill samtidigt inte ge er för mycket vardagliga inlägg som kan bli tjatiga och sådär. Bara text osv. Även fast jag fotar så orkar jag inte fixa med bilderna för att sedan lägga upp här, det är ju för fint väder!

Men men, idag ska jag jobba på Ica. 13-18.15, inte allt för länge vilket är skönt. Sedan får vi se vad som händer. Var en riktigt skön dag igår, umgåtts med lillbrorsan också, häärligt!

Vad ska ni göra idag?

Vi ska "fira" lite



Här firar vi lite med att köpa hem mat från Rhodos kolgrill.
Vad firar vi då? Jo att jag har fått jobb! Var på rekryteringsträff, ett jobb om att bli fotograf till ett företag, som bl.a. mäklare beställer för att fota bostäder som är till salu. Ska börja med lite praktik först, för att se hur det känns och om hur det går till.

Gaah! Känns sjukt jävla bra, underbart. Trodde inte att jag kunde få ett fotojobb faktiskt.

Dags att fira vidare nu
puss