Idag ska det bli suushi!

Snart ska jag och älsklingen iväg till stan, kolla runt lite och sedan luncha. Och vi båda är grymt sugna på sushi, så det får det blii! Gott som faan ju! Och senare idag kanske jag ska ta och fota Roberto, vi får se hur det blir med det. : )
För just nu vill jag bara komma iväg, men Robin segar i duschen så vi får se när det blir. Får väl ta och göra mig iordning.

Igår hände inget speciellt, Roberto kom hit och vi pratade massor och så bara. Mycket trevligt. Sedan kom älsklingen också, myspys. OCh på kvällen gjorde vi inget speciellt. Idag blir det Ugly Betty också, får jg inte missa! Ska plåga Robin med det, mouahahaha!

Kanske inte blir någon fest på fredag heller,  men vi får se.

Aja, nu ska jag iaf göra mig iordning, läsa lite bloggar först kanske.
Pusspuss ha en bra daag!

Slappar dag, det är ju lov

Hittills har jag inte gjort ett piss egentligen. Och det är ju självklart tillåtet när man har lov. Tänkte plugga, men sedan vaknade bror min så vi har bara suttit och skrattat en massa åt McGyver och ett program på Discovery. Sitter just nu och väntar på att älsklingen min ska ringa och komma hit, och att jag ska fixa latte, men tyvärr finns ingen mjölk..
Roberto ringde nyss också, så han är på g hit, trevligt trevligt. Vi ska planera lite för att jag ska fotografera honom.

Men nu ska jag ta och göra mig iordning lite.
Kramkram

Min bror, Alexander, hälsar också, speciellt till alla snygga brudar. ;) haha!


Usch för förkylningar

Sitter och har sjukt ont i armen, kan knappt röra högerarmen och det beror på att jag legat konstigt imorse, innan jag vaknade. och dessutom har jag blivit ännu mer förkyld, fan också! Det ska vara så typiskt när man har lov. Men jag förstår varför det blir så, man stressar som tusan när det är skola och arbete och så fort man är ledig och får slappna av, då kommer sjukdomarna.

Just nu sitter jag hemma hos pappa i Södertälje. Ska ta och äta lunch snart också. Tyvärr är inte Robin här, men han kommer tllbaka lite senare. För han är iväg på Bandyturnering med skolan, hoppas han har kul. Och när han är borta ska jag se till att plugga lite. Har med mig matteboken och laptopen, så jag ska plugga inför nationella omprov och sedan ska jag se till att skriva lite artiklar till projektarbetet. Jag känner för att göra det idag.

Men nu ska jag äta, är sjukt hungrig. Och sedan ska jag se till att göra goda Kaffe Latte, tills det att älsklingen kommer tillbaka. Mumsmums.

Ha en toppen dag idag, så skriver jag mer senare.
Pusspuss

Lördag känns som söndag.

Sitter just nu hela famljen och kollar på Fantastic four, mer för att Gustav ville se lite med osss alla innan han ska sova. För senare ikväll blir det thrillerkväll eller något, får se vad som händer i alla fall. Känns som söndag också, för det har varit en riktig slappar dag och vi har inte gjort någonting alls egentligen. Var ute på en långpromenad, jag och Robin, var rätt skönt.

Igår var en riktigt lyckad kväll! Massa god mat och gott att dricka, var riktigt myspys. Fanns inget på tv heller, men vi slutade inte äta förrän klockan 21 ändå. Så vi kollade istället på VH1 där de hade "Boogie Night" och mamma satt och dansade och sjöng med till varenda 80-talhits som kom, förutom tre stycken(!).

Nee, men kvällen var som sagt riktigt lyckad, och så underbart att fira TRE fantastiska år med min älskade Robin! <3 Många fler hoppas jag på att det blir.

Nu vill jag mysa med min älskling, så ni får ha det så bra resten av kvällen!

kram kram

Vi är lite onyktra?

Här sitter jag och Robin och det är väl lite onyktert. Men inte från mitt håll för jag har inte druckit så mycket. Men vi alla har delat på två flaskor vin och en falska champange och massa mat på det. Än är inte drickan slut. hahaha! Myspys, men jag har ont i magen så jag ska lägga mig i soffan och låta Robin pilla mig på ryggen, fast då lär jag somna. Buhu!


Puss o kraam, bästa årsfirandet någonsin tror jag. :) <3
Grattis till oss.

Detta är kärlek. <3

 +  =

Tre år tillsammans idag. <3

Imorgon har vi varit tillsammans i tre år. <3

Imorgon händer det grejer. Älsklingen kommer hit runt kl. 13.40, och jag ska möta honom vid stationen. Sedan ska vi åka hem mysa massa, för vi firar tre underbara år tillsammans! <3 På eftermiddag/kvällen ska vi laga trerätters middag till oss och familjen, blir Chilimarinerade jätteräkor, och fylld avokado som förrätt. Varmrätt blir det fläskfilé med ädelostsås och klyftpotatis och efterrätt blir det chokladpdding med tillbehör. Och dricka, något gott vin som mamma och Roger fixar. <3 Gott som fan och jag blir hungrig så fort jag tänker på vad som ska ätas imorgon.

Ska bli en riktig mysdag och det känns så fantastiskt! dock hinner jag inte fixa klart vektoriseringen då, men det gör inget. Får ju träffa älsklingen längre! Och jag kanske kan pilla lite på den på foto B. Det gör nog inget.

Men nu ska jag lägga mig
Puss och god natt och sov gott allesammans.

Ni måste se detta!

Sitter och läser lite nyheter på aftonbladet, då jag hittade ett ballt klipp på webbtvn. Något ni bara måste kolla in! Skulle så gärna vilja se denna utställning, har nog aldrig sett något coolare. Och den visar fan på verkligheten, det är så det är?! Ska det verkligen behöva vara sådär, och vad händer med oss människor egentligen? Blir vi bara grymmare mot världen och mot oss själva?
Klicka här för att se något coolt!


Vad tycker du?

Sjukling till lovet

Kul att man ska bli sjuk innan lovet. Visst, min förkylning har inte brutit ut helt än, men det kommer säkert. För nu har jag ständigt ont i halsen, fryser hela tiden och världens huvudvärk, så jag borde inte sitta här, men hari nget att göra och jag har vilat massor nu. Sover jag mer kommer jag förmodligen inte kunna sova inatt heller :/

Jag får väl ladda upp lite bilder från helgen eller något också. Hm, skulle vilja ha illustrator hemma, så jag kunde fixa med vektoriseringen, vill bli klar med den imorgon. Men det ska ordnas. Kanske kan skriva en artikel också, till projektarbetet? Det låter nog bra, bara jag inte tänker på illamåendet, för då funkar ingenting.


Pusspuss

Idag ska jag för en gångskull sova "tidigt"

Halv tolv för mig är hyfsat tidigt, eller njaa tidigt för mig egentligen. Och jaa det är nu jag ska sova, alldeles efter detta inlägg. Jag håller nog också på att bli sjuk, vilket känns rätt pissigt med tanke på att det snart är lov och att jag och Robin firar tre år på fredag. Har haft sjukt ont i halsen, knappt kunnat svälja och på morgonen gick det inte att prata.

Och jag som skulle simma idag efter skolan, blev inte riktigt av, utan jag tog det lugnt istället, slappade i bubbelpoolen och bastun. Sedan blev det Donkenmat och det mättar faaan inte! Så jag beställde extra, men då fick jag ont i magen istället.. Nee, man ska inte äta på donken, det är knappt gott, bara någon gång ibland, so, typ 8 gånger/år. Det får duga. Så nu blir det ingen donken på ett braaaa tag.

Men nu ska jag ta och vara duktig och sova. Mycket mer än så har jag inte gjort idag, förutom det jag skrivit i tidigare inlägg, inge kul att upprepa kanske. Ska komma på en nisch att börja skriva om hade jag tänkt. Vad sägs om... studentliv, hur det är att leva som fattig student som måste jobba fram sina pengar?

Pusspuss och god natt <3

Vilket jävla avsnitt!?

Jag fattade för lite av detta avsnitt, hände så jävla mycket saker hela tiden, allt hände på samma gång. Var så jävla förvirrande! "Jag väntar ditt barn, Dereck..... JAG BARA SKOJAR!!!" Alltså what? Vad är det med henne? xD haha

Hände verkligen saker hela tiden. Och börjar var skum, eftersom Meredith drömde att Derek dog.. Men Yang då, fick hon verkligen istappen i magen? Det var det jag inte förstod och varför var det tvungen att sluta så snabbt?

Jävla tekniska fel också, helt plöstligt blev tv:n svart.. Var så ett tag och sedan byttes det till Kanal 9? Fattar inte.. Och bara för det missade vi ca fem minuter av Grey's, vilket suger rätt håårt. Får se reprisen kanske.

MEn nu ska jag göra mig iordning och lägga mig i sängen.

Kram så länge.

Nu börjar Grey's Anatomy!

Har längtat hela veckan och hela förra veckan. Det finns ärligt talat bara TRE bra serier på tv, och det är Grey's, Ugly Betty och One Tree Hill. Fast jag kollar på One Tree Hill på nätet (missat en del). Sedan har jag hittat en till bra serie, men den går tyvärr bara i USA.. så jaa, får hoppas att den kommer hit, annars får jag kolla nätet och sådär.

Men nu börjar snart Grey's, så jag ska hämta bärbara och lägga mig  i soffan. Sätta på lite te också, blir vanilj. Mmm! Vi höres senare då, pusspuss.

En ovanlig dag i skolan

Idag har vi inte haft några lektioner alls i skolan, egentligen. Utan istället har vi haft poesidag, där vi fått besök av tre stycken poeter, som bl.a. vunnit svenska Poetry Slam osv. Det har varit workshops som varit väldigt rogivande och underbara, och jag har varit på två olika med poeterna Isak och Tom. Sedan var den tredje poeten Olivia.

Jag gillade alla tre grymt mycket, för att de var så olika varandra och hade helt olika stilar! Isak var nog den jag tyckte bäst om, men jag gillar poeter som kan få det tragiska lite mer roligt. De med humor, inte bara ledsamhet och sorg. Och Isak var nog en sådan. Grym var han, riktigt grym.

Men jag gillade de andra också. Olivia t.ex. hade en egen stil, hon framförde poesin på ett väldigt speciellt sätt. Men jag gillade det. Jag gillade att hon flaxade och fumlade och gick runt på stället. Jag gillade hennes darrningar på rösten, hon var myysig.
Tom var också riktigt mysig. Gillade att han hade en liten blandning av rap i sina texter. Han framförde dem snabbt och det gillade jag också, för då måste man verkligen vara uppmärksam.

Nee, var en riktigt bra dag i skolan faktiskt. Här kommer ett litet klipp på Isak, som jag rekommenderar . han är grym!

Har nog blivit sjuk...

God morgon allesammans!

Här halvsitter/ligger jag i sängen, inte fullt påklädd, för byxorna fattas. Men snart så. Nyduschad och fräsch, fast jag känner mig inte speciellt fräsch. Kan inte öppna munnen riktigt, har så sjuukt ont i halsen, gör ont så fort jag sväljer. Inge skönt alls och jag tror jag blivit eller börjar bli sjuk. Halsen är förövrigt jättesvullen.

Idag blir det som sagt poesidag på Tessin och sedan ska jag simma. Mellan de två grejerna ska jag försöka komma till Folkan och fortsätta med vektoriseringen, skulle vara kul att pyssla med den. Kom dessutom på att jag kan arbeta med den på fredag också, då jag väntar på Robin, braa!!

Men nu ska jag klä på mig för att sedan äta frukost.

Puss o kram, ha en bra dag!!

I denna stund är klockan 00.00

Just nu när jag börjar skriva detta är kl 00.00, och nattnyheterna har dragit igång. Om ca tre minuter drar även nattradion på P3 igång, P3vaken. Ett mysigt program som jag alltid lyssnar på.

Imorgon har jag inte sovmorgon som jag brukar, utan jag börjar istället 8.30 och inte 12 då.. Men det ska vara poesidag imorgon och vi ska träffa tre poeter av olika slag. Och så ska vi ha workshops och sedan öppen scen som avslutning. Och vi slutar runt kl. 15. Så jag hinner förmodligen till Folkan en stund och fixa med vektoriseringen.

För efter det ska jag nämligen iväg och simma. Lillebror börjar simskola och mamma ska dit och titta på, så varför skulle inte jag följa med? Kan ju passa på att ta mig ett träningspass själv då liksom, så det får det bli. Och på kvällen blir det mat från Donken, för att vi inte hinner laga något annat egentligen, då mamma ska klippa sig kl. 19.30 också, så det blir ltie stressigt annars.

Imorgon är det Grey's också och jaa, då blir det holy hour för min del. Och nu är det inte långt kvar till fredag. Vill helst ha fredag idag, saknar min hunii!! <3

Men nu ska jag för en gång skull sova, är inte trött nu, men måste, för annars kan jag inte vakna imorgon.

Sov gott och dröm sött.
Pusspuss

Heliga timmen i tv-soffan

Såg Ugly Betty för ca 30 minuter sedan och eftersom jag missade de fem första minuterna har jag istället kollat lite snabbt på nätet vad som hände. Späännande var det! Och fan vilket bra avsnitt. Ååh, Ugly Betty och Grey's Anatomy är heliga timmar på tv. Och eftersom de inte går i följd utan istället tisdag-onsdag, så har jag två timmar på två dagar som jag faktiskt sitter framför tv:n. Och jag missar inte ett avsnitt av de programmen, skulle jag göra det blir det till att se repris eller på nätet. Antingen eller, för jag måste se dem!

Och karaktären Gio är så underbar i Ugly Betty. <3 Woow, han är så go och snäll och helmysig. Plus i kanten att han är en superhet Latino också!

       

Men nu ska jag kolla One Tree Hill på datorn, ett avsnitt i alla fall. Fyy fan vad Tyler Hilton är heet! haha. :)

Pusspuss

Fotografering i studio

Här kommer två av de bästa bilderna jag tog på Emelie och Carolina i studion, i torsdags. Skulle fota higk-key och Low-key bilder för FOTO B kursen, och jag är riktigt nöjd med bilderna. Dock skulle jag kunna beskära high-keybilden lite, så man inte ser skynket i bakgrunden, men det orkar jag inte fixa till. Är nöjd med dem som de är.

 


Trött, uttråkad och redigerar

Jag är så  sjukligt trött idag igen.. Vet inte vad det är med mig. Imorse kunde jag knappt vakna, så jag vaknade och gick upp ca 30 minuter innan jag skulle gå till bussen. Så det blev myskläder och osminkat ansikte, palla bry sig liksom!? Åt en liten frukost med en tallrik yoghurt endast, men det fick duga. Var för trött.

På bussen blev det lite plugg inför morgonens geografiprov, eftersom jag inte pluggade något igår och somnade istället. Och provet gick inte så dåligt som jag trodde, så förhoppningsvis får jag minst G. Förra provet hade jag inte heller pluggat, men då fick jag 27,5 av 31 poäng och känner mig väldigt stolt.

Har inte hänt så mycket mer, vektoriserade mig själv på GI, skitkul och jag ville inte sluta egentligen! Ska se om jag kanske har lite tid över till det imorgon då, eller på fredag. För sedan är det lov och jag skulle vilja bli klar innan lovet i alla fall, så jag inte tappt glöden över hur bra det går.

Nu är jag Gustav-vakt och ska se Ugly Betty om ca 20 minuter. Ska bara hjälpa Lottis att översätta ett mejl på spanska. Har suttit och redigerat lite bilder också, de får ni se snart.
Trevligt trevligt.

Kram kram


Robin <3

Rättvisemärkt Latte

Sitter på Grafisk Illustration och gör en liten grej av mig, jag ska bli tecknad! Sugen på latte också, även fast jag redan druckit en för någon timme sedan. Men den var sååå goood ju! <3 OCh det är helt klart värt priset för en rättvisemärkt, laktosfri Latte från Hellmans, med smaken av Irish. <3 Inge socker, det behövs verkligen inte när man dricker latte, godast så.

Men nu ska jag väl fortsätta med mitt arbete, även fast det är rast och jag har ont i rumpan. Ni ska få er en liten sneakpeak på vad jag gör, så kan ni säga vad ni tycker? =) Är det likt mig?


Pusspuss

En av de bättre musikerna jag vet.

Han är underbar, låtarna är underbar, musiken är underbar! Och det är inte det enda han gör, utan han är även skådis. Tror inte ens jag vågar nämna hans namn, för att han är så jävla bra. Och jag vill verkligen inte att hans musik ska bli alldeles för Mainstream, för då kommer jag tröttna. Så det får förbli hemligt för er som inte vet. Men musiken är i alla fall underbar. Fast joo, lägger jag upp videon med låten så jaa.. jag får väl skylla mig själv antar jag. Men som tur är så är deti nte många som läser min blogg då. ;)

Är jag sjuk?

Ligger i sängen nu, har väl i princip gjort det sedan jag kom hem. Försökt plugga, men det har inte gått så himla bra. Somnade en stund och försökte läsa lite till, men sedan var det mat och jaa, jag somnade om igen när jag skulle sätta mig och läsa. Kände verkligen hur ögonen blev allt tyngre.. Måste fan ut och röra på mig! Men inte nu, nu är det för sent. Ska sova snart, är så sjukt trött.

Somnade på sista lektionen också, jag förstår inte vad det är med mig. Jag funderar ofta på om jag har någon dold sjukdom eller något, för jag är jämt och ständigt trött, och kan ärligt talat somna överallt. Jag har jättesvårt att koncentrera mig och läsa, för jag somnar direkt. Jag skulle till och med kunna lägga mig på golvet och sova, har hänt förut!

Nee usch, jag vill inte vara så trött hela tiden.. Måste komma igång och röra på mig igen. på Riktigt.
Men på onsdag blir det ju i alla fall simning. Gustav har simskola och jag följer med och simmar jag också, fast jaa inte med dem, haha. Hm, sedan får jag se till att ut och gå igen. Men det blir ju inte av. Skulle ha gått salinge igår, men fick ingen uppringning senare heller så det sket sig.

Men nu ska jag ta och göra mig iordning iaf.

Skola, på en måndag

Sitter i skolan och ska alldeles strax ha TEXTlektion. Har precis haft Grafisk kommunikation och gjort en sådan här busig sak, en Apelsin. Sedan hakade sig alla jävla datorer och jag osm börjat på en ny sak lyckades inte spara skiten. Så nu måste jag frilägga om Emelie, för jag ska göra henne tecknad. Men vi får se hur resultatet blir, det ska bli bra!
Jaa, och så har jag übersööta Annika bakom mig och vill att jag ska skriva att hon hälsar. Så nu hälsar Annika till er.

Men nu börjar snart textlektionen och jag och Emelie ska fixa för Tessin Nytt.
Kram kram

Det finns en morgondag också

Nu är det dags för mig att sova. Skola imorgon och man vill ju vara någorlunda pigg i alla fall. Eftermiddagen lär endast gå åt till att plugga Geografi, men det känns bra ändå. För det är roliga och lärorika lektioner och jag har lärt mig massor på de lektioner vi haft. Synd bara att många av de går bort hela tiden. :/

Men som sagt, det finns en morgondag också, och tur är väl det, för då är jag en dag närmare till fredag då jag träffar Robin igen och då vi också firar tre underbara år tillsammans.

God natt på er och sov gott.
Puss

Helgen har varit händelserik

Denna helg har det hänt en hel del faktiskt. Har varit en riktigt rolig och trevlig helg, bäst av allt är att jag fått spendera den med min älskling! <3 I fredags kom Robin som sagt hit, han skrämde skiten ur mig när han ställde sig i dörren medan jag städade. JAg hörde inte någonting och sedan helt plötsligt stod han där. haha, sötnosen.

Robin G och Lukas kom över lite senare och det blev filmkväll, det var väldigt trevlans. Men Robin G drog tidigare för att han skulle jobba igår. Men det var som sagt trevligt.

I lördags fikade vi hos Carro, och senare på kvällen var det förfest här hemma med några vänner. Vi åkte alldeles för många i en bil, men det var kul när det var trångt. haha. Som sagt, Krogen blev det igår. Inte för mycket dricka, vilket var skönt, men sjukt mycket dans. Såå jävla kuul det var! <3 Blir fler gånger snart. Och nästa gång ska jag festa med Robins vänner. ;) haha. Får se hur det blir.

Och idag var det bara myspys och dagen-efter-mat. Och sedan var älskling tvungen att åka hem, skola imorgon ju..

Men nu ska jag lägga mig tror jag och läsa lite Geografi.
Saknar mig älskling och det kommer bli svårt att sova då inatt, vill ha honom hosm ig ju. :(

Puss o kram och hoppas ni haft en toppenhelg. Det har jag haft.

Jag saknar redan Robin

Min älskade Robin åkte hem för ett par timmar sedan.. Känns jobbigt och det är just därför jag hatar söndagar. Har fortfarande inte hört något om han kommit hem, och hans mobil är avstängd pga batteriet.. Blir lite orolig, för han borde vara hemma nu. Och jag vet inte heller om han hade pengar till buss. :/

Uääh vad jag saknar Robin, redan och det har inte ens gått mer än tre timmar.. galet ju, men jag är galen i honom och får aldrig nog, ärligt talat. <3 Vi har haft en underbar helg tillsammans och på fredag firar vi tre år och då blir det trerättersmiddag m.m. Mysigt som faan! <3<33.

Men nu ska jag sätta på lite te och sedan äta lite kvällsmat.
Puss o kram. Och hoppas ni haft en bra helg. jag har haft en toppenhelg och önskar att den inte skulle ta slut.

I'm ready för krogen!!

Ligger i sängen, iordninggjord och klar. Älsklingen sitter och spelar gitarr. OCh nu ska vi till Macken och hämta Alice som precis kommit till Stigtomta. :) Har inte en riktig bild på dagens outfit, kanske blir senare. Men jag har en dålig bild på sminkningen. :D haha

Men nu ska jag kiila.
Blir inte mycket bloggande denna helg heller. Myhser hellre med babe! <3

Ligger på golvet och mobilen spelar

Eller, jag ligger inte riktigt, jag sitter bara väldigt konstigt, med laptopen i sängen och mobilen som spelar musik. Är tänkt att jag ska städa lite, men jag fastnade här en snabbis. Måste iaf bädda innan älsklingen kommer, och han är ju som sagt på g, hoppas jag! :)

Skolan har varit bra idag, på Fotot fixxade vi för bilderna som vi ska få publicerade i Nyköpings tidning. Hoppas mina kommer med, för jag är grymt nöjd med dem och de ser inte alls arrangerade ut! :) Wooh. Sedan har vi egentligen inte gjort så mycket faktiskt, knappt haft lektioner. Varit på Esteternas höstkonsert som var riktigt bra, fast jag hade svårt att förstå hela handlingen och så. Vet bara att en tjej dog och fördes till underjorden, hennes pojkvän skulle hämta henne därifrån eller något sådant. Resten var i princip helt oklart för mig. Men bra musik iaf!

Och efter konserten skulle vi ha geografi, men det drog ut på tiden, så vi missade det... SOM VANLIGT! Är trött på att missa geografin, det är så jävla kul och bra, men de lektionerna går alltid bort. :(

Men nu ska jag städa och sådär
Pusspuss och hoppas ni haft en bra dag hittills.

goood natt!

Nu ska jag sova, även fast jag sov under eftermiddagen så är jag fortfarande jättetrött.

Och imorgon kommer älsklingen också, ska bli underbart! :D <3 Mysa massa, och jag ska ha sängen bäddad med myspys tills han kommer. ;) grr! <3

God natt och sov gott.

yes, I'm bored...

Ligger i sängen, har städat lite men tröttnat.... Måste städa mer, men orkar verkligen inte!! Och jaa, det måste ju bli klart till imorgon eller lördag i alla fall.. Vi får se hur det blir med det, något gjort har jag fått i alla fall.
Ska göra mig iordning nu tror jag, och sedan fortsätta lite till med städningen. Bädda och grejer gör jag imorgon.
Pusspuss


Hon fyllde 18 år och fick ett SEXPARTY!

Igår fyllde min vän Carolina 18 år, grattis på dig tjejen och nu kan vi dra ut och röja på krogen och grejer. Häärligt, och vi börjar redan i helgen. Och vi firade gårdagen med ett litet spektakel som jag planerat i ett halvår, det fick bli ett SEXPARTY och Carro fick bli värdinnan. Sicken överraskning det blev i alla fall i princip, för hon hade gissat på ett sexparty. ;P Men glad blev hon ialla fall. :) Och det är ju fördelen.

Kvällen blev lyckad, med mycket skratt och nya erfarenheter, var riktigt trevligt. Och vi fick både smaka och lukta på massageoljor och glidmedel, vi slickade på varandra också, haha. Sedan fick vi ju självklart känna på dongarna, haha. Favoriten var Giant Lover, eller vad säger ni? ;)
 
   

I like it the hard way. ;)

Jag klarade inte av att vänta mer

Idag efter skolan tar jag 17.13 tåget till Södertälje. Ska träffa min älskling!! Jag klarade inte av att vara utan honom mer, orkar inte vänta till helgen, vill träffa honom nuuu ju! <3 Och det ska jag få göra, myspys. Har ju ändå sovmorgon imorgon och då blir det att jag åker ned till Nyköping igen med elvatåget. Det blir nog bra. ska se till att köpa godis också, så jag har något att snaska på imorgonbitti, mumma.

Imorgon fyller även min kära och bästa vän Carolina år, grattis till dig tjejen!! <3 Sista dagen som sjuttonåring nu, hur känns det? Så imorgon händer det grejer, bl.a. så ska vi äta Thaimat, mer kan jag inte säga, för jag får ju inte avslöja min lilla hemlis för henne här. Det vore ju synd!

Idag har det inte hänt så mycket heller, haft info om Tessin hjälper, en halv lektion i Geografi och sovit på Naturkunskapen. Som sagt så har det inte hänt så mycket. Och nu har jag håltimme till tio i två, sitter och leker lite i illustrator nu också, för att komma igång lite innan alla kommer.

Så vi höres senare kanske.
pusspuss <3

Nu är det slutflummat för idag

Men det betyder inte att jag inte är flummig imorgon heller.  För imorgon ska också bli en bra dag, en toppendag rättaresagt, för efter skolan ska jag åka till Södertälje och träffa min älskipälski! <3

Men nu är det slutflummat för mig, för nu ska jag sova. JAg som är jättetrött. Första lektionen blir i aulan imorgon, då vi ska ha info om Tessin hjälper.. tror inte jag ställer upp i år, vill arbeta med skolan istället. Fota på torsdag då? =)

Pusspuss och godnatt, hoppas ni haft en bra dag <3


Idag är jag flum, så jag varnar er.

Hahaha fyyy fan vad jag har varit flummig idag, och jag är det fortfarande. "Vanligt folk" skulle undra varför jag får gå lös, det slår jag vad om. haha. Eller varför jag och mina vänner får gå lösa, vi är knäppisar hela bunten. Sov så lite inatt så hela dagen har jag gått på överskottsenergi. Liksom, ofta man skrattar åt en banan hela dagen, och massa Banarne-skämt samt B1 och B2. Fast det roliga är att det bara är jag och Alice som egentligen förstår det skämtet, eftersom vi är så busiga. Kul som fan i alla fall.

Skrattat åt allt idag typ, slog mig hårt som fan i mitt lås till skåpet också, och det gjorde så ont att jag inte kunde stå upp. (var cepe-knölen som tog stryk) Men jag satt med huvudet mot skåpet och tjöt av skratt, lät nästan som att jag grät. Men var så otroligt roligt, don't ask me why!? Och sedan har jag skrattat åt allt och ingenting.

Carro och jag har ingått i en pakt, eftersom alla är så jävla sura nu förtiden, med höstdepp och grejer, det verkar iaf vara något sådant. Men Varför höstdeppa när man kan höstpeppa? Det är våran nya grej som funkar jäävligt bra! Vi tog en fika efter skolan också, var riktigt trevligt. Drack varsin latte och fikade cookie och chokladboll till, men det hade jjag kunna skippat, för så gott var det inte. Var egentligen bara latten som var god, Vanillia Fun.

Sprang vidare till både Claes Ohlsson och Make up Store. På Claes Ohlsson hittade jag en shaker, woooho nu blir det drinkar kan jag lova, massa jävla drinkar i helgen! <3 Och så köpte jag två nya ögonskuggor, yummi. Testa dem ikväll efter städningen kanske. :)

Men nu sk a jag ladda över lite muusic på mobilen, sedan ska jag till och stääda HELA rummet! Ni ska få se före och efterbild, usch usch.

Pusspuss o kram på er. <3

Nu är det måndag, igen!?

Efter allt för få timmars sömn inatt så känner jag mig halvt om pigg, halvt om trött. Vet inte riktigt vad jag är? Men jaa, blev som sagt allt för få timmar för sömn. Kunde helt enkelt inte somna, så jag satt istället och kollade runt på nätet och på One Tree Hill.. Men runt halv två kunde jag äntligen somna.

Denna vecka kommer det hända en hel del. Idag ska jag och Carro fiika, det blir kaffe latte och gott. Och imorgon kanske jag åker till Södertälje. Onsdag fyller Carro och det ska ju självklart firas! Och så blir det Thaimat, mumma! Hm, torsdag vet jag inte vad som händer, men fredag kommer älsklingen och jag är bjuden på att hängam ed och bowla med några vänner också. Får se hur det blir med den saken. Lördag ska vi ut på krogen och fira Carro igen, wooho. Massa dans, massa gott att dricka m.m. Ska bli myys. Och söndagen ska ägnas endast åt att mysa med älsklingen.

Om två veckor firar vi tre år också. <3


Men nu ska jag alldeles strax ha lektion i TEXT.
Puss o kraam.

Goodnight Sunday

fan vilket härligt väder det varit idag, tyvärr har denna dagen spenderats inomhus, ledsen för det faktiskt. För jag ville vara ute, men så måste man jobba när det är fint väder. Annat var det igår, då det var riktigt pissväder, men men. Blir väl förhoppningsvis bra väder i veckan. :)

Men på vägen hem så njöt jag rikligt av vädret, gick som sagt och log, andades in och tog in alla intryck. Men nu är söndagen slut, och det känns bra. Det känns skönt att en ny vecka börjar imorgon. Måndag, och det är då två dagar kvar tills Carro fyller, wooh! längtar.
Längtar massor också till att älsklingen kommer i helgen. <3 Loove.


Men nu ska jag soova, så jag säger god natt till er.
pusspuss och sov gott.
hoppas ni haft en bra helg.

Min otursdag?

Jag tror fan att det är min otursdag idag, eller i alla fall på jobbet. Jag har slagit mig ett antal gånger, gått in i bänken m.m. Och så råkade jag pajja kassan, som vanligt känns det som? Nee, men den ska alltid krångla när jag sitter där. Och idag krånglade den genom att käka upp pengarna som folk betalade, de fick ingen växel tillbaka alltså. Men vi startade om kassan och jag tog den andra undertiden, sedan funkade den som den skulle.

Hm, senare efter den händelsen, dryga halvtimmen innan vi skulle stänga, kommer en gammal gubbe och ska handla. När han lägger upp mjölken på rullbandet så börjar den helt plötsligt spruta mjölk överallt! Blev värsta jävla fontänen och då hade den gått sönder mitt på paketet, så det var bara att lägga den ned så att det inte sprutade ut något. Galet, mjölk överallt..

Men det störde inte min dag, inget av det.. Jag gick hem, jag log hela vägen hem, studerat naturen och allt runt mig. Jag log hela vägen hem.

Sedan lagade jag en god och lätt middag. (lätt för magen då). Mumsmums, blir matlåda till imorgon.

Men nu ska jag nog lägga mig, kanske hinner skriva ett inlägg till. :)
Pusspuss


Goodmorning sunshines, it's SUNday

Vaknade för ca en timme sedan, och solen lyste utomhus, det var ljust och det värmde in till rummet. Jag somnade ganska arg igårkväll, men som tur var så vaknade jag inte likadan, jag vaknade enormt kissnödig(!) och glad. Gick in till huset och frukosten var redan serverad och inne i huset lyste solen in mer än vad den gjort i mitt rum.

Känns som att det kommer bli riktigt fint väder idag. Faan vad jag är sugen på att spela basket, har varit det hur länge som helst. Men nu börjar ju vintern komma och det kommer ju vara blött på marken hela tiden.. Trååååk!

Och idag blir det jobb, från 10.30 till 18.15, sedan lär det bli jag som lagar mat och diskar ikväll. För jag har inte gått tillräckligt mycket steg denna vecka, och jaa då förlorar jag. Men det gör inget, jag tar igen det nästa vecka, och som sagt jag ser detta mer som en grej som håller mig igång. Får försöka gömma stegräknaren på lördag innanför klänningen, när vi ska ut på krogen, för då lär JAG vinna! hahaha.

Har också fått höra från en person att födelsedagsbarnet vet vad som kommer att ske under hennes födelsedag, så jag får ha ett litet snältt förhör där, thihi. ;)

Men nu ska jag göra mig iordning, snart jobba!
Hoppas ni får en mysig dag idag, puss puss och passa på att vara ute i det soliga,

Marcela Tipsar; This is England

Nu har jag sett den filmen, äntligen. En riktigt bra film, men även hemsk. Budskapet var egentligen också bra. Och det visade på hur lätt det egentligen är att manipulera folk, bara man utnyttjar deras situation i livet samt att man är en duktig talare. Men faan vilken bra film och fan vad min puls höjdes för att jag blev så jävla arg!

Men har ni inte sett den så ska ni se den. Dock gillade jag inte slutet, jag ville veta mer, ville att filmen skulle fortsätta!

Filmkväll hemma <3

Idag har det inte hänt mycket alls. Jobbat, och det var mycket folk och stress. Lite jobbigt men sådant man får ta. Carro tittade förbi och strax innan vi stängde kom det ett par roliga typer, bl.a. mamma och Nico. :)

Och nu sitter jag hemma med mamma och Roger, en skål med ostbågar och ska kolla på This is England.

Så tjingeling på er så länge!

God morgon, god morgon!

Sitter och äter frukost, eller just nu drickar jag bara te, eftersom jag är klar med min frukost. Vaknade kl. 9 imorse och gick och duschade direkt. Och nu har jag bara suttit vid frukostbordet och ätit mig en stadig frukost samtidigt som jag lyssnar på skönskön musik! Bl.a. Zookey (Yves Larock.)

Idag ska jag jobba hela dagen, så det kanske blir något mobilbloggande. Men det har inte funkat som det ska den denna vecka, för inlägget publiceras inte förrän sent under nätterna och inte när jag skickar dem som de egentligen ska! Så vi får se om jag mobilbloggar. Kan ju inte skriva att jag sitter och jobbar och så kommer inlägget inatt någon gång, haha.

Hoppas också på att det händer något roligare ikväll, än vad det gjorde igår. Känner inte för att bara sitta en kväll till. Men jaa, vi får se vad som hittas på, får höra av mig till någon vän, ta en kvällspromenad genom Stigtomta. Plus att jag ska vara duktig och gå till jobbet, istället för att ta cykeln. Det för att få steg till räknaren. Men jag tror att jag är veckans förlorare faktiskt, så jag får väl laga mat och diska imorgon kväll. Men det gör inget alls faktiskt, får laga något gott och sedan börjar en ny vecka med en ny tävlingsrunda här hemma.

Men nu ska jag ta och göra annat, vi höres senare.
Pusspuss

En inte så händelserik dag.

Ligger i sängen just nu, lyssnar på musik och ska alldeles strax sova. Är sjukt trött fortfarande, även fast jag sovit under kvällen, det är galet. Känner mig inte sugen på att jobba imorgon, men jaa, jag måste ju. Och jag får tänka positivt, det är pengar, pengar som kommer att få mig utomlands och annat. <3

Men under dagen har det inte hänt mycket. Foto B, där vi fick frilägga en katt, tydligen den svåraste friläggningen man kan göra och kan man det , så kan man frilägga i princip allt. haha, blev riktigt nöjd med min katt, det blev en söötnos. Hm, sedan har det varit inbrott på Tessin, datorer som tagits och sådär.. Förstår mig inte på mänskligheten ibland, eller ganska ofta?!

Men lektionerna var som vanligt, jag har varit sjukt seg idag. Somnade bl.a. på NK, sååå jävla trååkigt!! Pillade Alice i håret och masserade henne, och blev så avslappnad av det att jag somnade själv. haha, lite kul. Haft skolfoto också, men sket i porträttbilderna iår. Vafan, vi är media, så jag ska kirra egna porträttbilder, som dessutom är gratis. ;) Men var med på klassfotot iaf, haha och Artem tänkte säga att han hette Marcello Diaz, men njae, jag ville ha mitt namn och inte hans.

Mer än det har vi inte gjort i skolan egentligen, bara segat och sådär. "Keep on facking in the free world" LO var där, så jag har en sådan knapp nu.

Men nu ska jag sova, jobb imorgon. :(
Puss o kram, natti natti och ha en bra helg.

Sugen på att flytta hemifrån

Suttit och kollat lite på Ikea efter möbler. Bygger upp en bild över hur jag ska ha det hemma när jag flyttar hemifrån. Fan vad jag är sugen alltså, få ta hand om precis allt själv! Känns galet att jag snart flyttar också egentligen, ska bara sluta gymnasiet, sedan så. :)

Så nu har jag kollat lite grejer till vardagsrummet, dekorationer och sängkläder. Har ju en bra säng nu som jag kommer ha med mig. Har dessutom kollat fondtapeter som jag vill ha i sovrummet. Men kanske målar något själv, wooh. Fast jaa, om det är hyreslägenhet så måste jag höra med hyresvärden föst. Men eftersom det ska vara något neutralt så kommer det säkert gå bra.

Fan vad jag är sugen på att flytta nu! Bygga upp ett eget liv, även fast jag redan börjat.

kram


Kul fredagskväll..

här var det livat, verkligen.. Är så jävla trött alltså, förstår verkligen inte. Och huvudet värker, har gjort det i princip hela dagen. Har inte lust för något, samtidigt som jag vill göra något, röra på mig och komma ut. Men  vad fan ska man göra i Stigtomta en kväll som denna när jag ändå jobbar imorgon? Känns inge kul alls.

Hittills ikväll har jag inte gjort ett piss faktiskt.  När jag kom hem så la jag mig i soffan, kollade repriser från One Tree Hill, avsnitt som jag missat och inte hunnit kolla på datorn än. Skiitbra, efter det somnade jag, så runt fem halv sex sov jag djupt i soffan. Och jag vaknade inte förrän vid halv åtta.

Och nu sitter jag och Carro och snackar musik och sådär, haha. Det är iaf trevligt.

Får se vad som händer sedan, sova tidigt kanske?


Idag har jag varit duktig

igår vann jag här hemma med 13 900 steg, jag tror jag vann i alla fall.. Annars så vann jag idag, då jag gått 15 842 steg sammanlagt. Duktigt ju! Efter sthlmsresan hade jag inte gått så långt egentligen, ca 8000 steg, men på kvällen tog jag och Nico en promenad, Salinge som vanligt. Och då helt plötsligt var jag uppe i 15 800. Stolt över mig själv och något jag ska fortsätta med. Känner i hela kroppen att jag rör mig. : )

Men nu ska jag ringa min älskling, sedan ska jag soova.
Pusspuss och godnatt.

Är nog det roligaste studiebesöket någonsin

Idag var jag uppe kvart i sex, galet ju! i vanliga fall brukar jag vakna kl. halv sju. Men inte idag, för vid den tiden var jag på g in till stan. Det var nämligen så att vi skulle på studiebesök på Aftonbladets Mediecenter, och sedan på tre utställningar. Så avresa md buss gick från stan runt kl. 7, galet tidigt och vi var nog alla grymt trötta och sov lite på bussen till Sthlm.

Men det var en mycket lyckad och trevlig dag. Vi fick dela in oss i olika redaktioner, tidning, webb och tv. Jag tillhörde tidningsredaktionen och fick även bli chefsredaktör. Scaaary, för jag tyycker egentligen inte om att styra och ställa, även fast jag säger vad jag tycker och tänker. Men det var trevligt och det bjöds på godis. Vi satte ihop tidningen och jag fick sätta ihop ettan. Till en början såg det bra ut på datorskärmen, men när hon sedan visade upp dem så såg man felen och sådär, haha illa!

Bästa med mediecentret var ju självklart nyhetstv som en av redaktionerna skulle göra. Fyfan vad ALLA skrattade! Så underbart kul var det! <3 Allt var perfekt, men så hände det! Vi skrattade så vi grät, men underbart var det.

Sedan blev det två fotoutställningar, en med Nan Goldins, rekommenderar denna! Den andra var inte så intressant.. MEN Lura Ögat utställningen med massa grejer var grymt intressant! Speciellt den grejen med tegelstenen.
  

Var som sagt en lyckad dag med god mat också. (åt på kungshallen, Tandori kyckling. <3) Skönt att komma utanför skolan också.
 
  

vad ser detta ut som? Denna skumma

MMS

vad ser detta ut som? Denna skumma sak, som ses ut som världens könsorgan bakifrån, oki, det ses ut som en stor jävla snopp!! Ärligt talat. Varför har man byggt en sådan på det lilla torget vid öster? Meningen att man ska sitta på Poppen? Bara undrar.


Imorgon blir det sthlm!

Nu är jag sjuuukt trött och borde sova dirr! Blir att jag sover här inne i huset, istället för ute i mitt rum. Blir lättare att väcka mig i fall att. Så nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp halv sex tror jag, eller kl. sex. Göra mig iordning och sedan måste jag göra frukost som jag kan ha med mig under resan dit. Men för det mesta ska jag sova på bussen, loove it. Så det blir musik och sömn. härligt härligt.

Spännande dag imorgon och jag är så grymt sugen på mat från Kungshallen! :O

Men som sagt, dags för att lägga mig. Önskar att jag fick sova med min ääälskling! <3 Saknar dig, Robin! :(

Puss puss och ha det toppen!

Grattis Nico 17 år!

Jaa här kommer mitt Grattisinlägg till Nico! Grattis grabben på 17-årsdagen. Nu är det bara ett år kvar tills vi kan dra ut på krogen. ;) haha.


Mobba inte min bild heller, den är gjord i paint med en bärbar dator, och jag gillar inte att rita med touchen, haha! Suger på det.

En braa dag idag

Skickade in ett inlägg från mobilen idag, men det verkar inte funka idag heller.. Skumt, så inlägget kommer väl inatt igen? Irriterande ju.

Men dagen för övrigt har varit riktigt bra. Ska sova alldeles strax, eftersom jag ska upp runt halv sex imorgon eller liknande. GALET! Beror på att vi kl. 7 på morgonen åker från stan med buss till Sthlm med klassen. Vi ska på studiebesök på Aftonbladet och sedan några utställningar. Spännande, och jag hoppas på mat på Kungshallen, mums mums!

Idag i alla fall, vaknade tidigt även fast jag hade sovmorgon till kl. 12. For in till stan och tränade, simmade ett tag vilket gav mig 2700 steg extra för räknaren. Sedan gick jag från Hjortens till Folkan. mysigt i höstsolen. <3 Satt och drack te med lärarna sedan också, treevlans haha. Sedan var det dags för mediekommunikation, hände inte ett piss egentligen. Projektarbete, powerwalk till hamnen för att intervjua Ingejerd på AMS. Skiiittrevlig var hon, haha, jättekul intervju.

Powerwalk tillbaka, seminarium för projektarbete. Blev hämtad 15.35, åka till Gustavs skola, fika och mysa. Lekte med bror ett tag och sedan sprang vi hem. IDag har jag varit riktigt flitig. Sammanlagt har jag tagit över 13900 steg, och jag är därför dagens vinnare här hemma.

Gick sedan och firade Nicolas, för han fyller sjutton år idag. Men ska dedikera ett eget inlägg till hoonom snaart. Det är han värd. :)

Puss puss på er alla. <3

sovdags, träning imorgonbitti!

Nu är det dags för mig att sova, hyffsat tidigt i alla fall. Ska träna imorgonbitti, min morgonträning efter en stadig frukost. Känns riktigt bra. Blir simning i någon timme, själv tyvärr, men det gör mig ingenting heller. Bara jag får träna. Det blir lite plus i stegen också, har ju börjat med stegräknare. OCh det är något som gör mig mer motiverad för träning. Så nu börjar mitt nya mer sunda liv. Visst kan jag äta vad jag vill, så länge jag rör på mig. Och jag ska sluta "unna" mig saker, det är bara ett dåligt ord vi har. Vi ska kunna göra precis vad vi vill, men det gäller att kombinera.

Fast som sagt, nu ska jag sova. Sov gott med er. puss och kram



Robin <3

Jag är bättre än vad jag tror

haade jag bara lagt manken till och pluggat lite till, hade jag haft motivationen och hade jag inte gjort dessa slarvfel, så hadej ag inte legat fyra poäng från G i Naturkunskap. Det hade kunnat gå riktigt bra för mig, bara om jag hade pluggat. Men grejen är att jag läste på de två första sidornaa, de enda sidorna som inte var med på provet. Och ändå fick jag 16 poäng! Tänk er, det är ju riktigt bra egentligen. Fyra poäng från G, utan att ha pluggat. Så jaa, jag får ta och skärpa till mig nu.

För svenskan har inte heller gått så bra. Har varit i en lång svacka och under våren var jag skoltrött. Har inte haft ork eller motivation till något skolarbete överhuvudtaget. Jag skulle kunna, om det inte var så mycket som tog plats i mitt huvud. Men nu har det varit alldeles för mycket runt om. Tills jag igår insåg hur pissigt jag skulle kunna ligga till om jag inte skärper mig. Och jag kan få höga betyg i svenskan, det vet jag.. Bara jag som har fuckat mina chanser och inte lagt ned tid! Så läxförhören, som jag troddei nte spelade så stor roll, spelar betydligt mycket större roll än vad jag trott...

Jag måste skärpa mig, jag ska få mina braa betyg, för jag vet att jag klarar det! Jag har alltid trott att jag inte skulle klara något, att jag är dålig osv.. Men jag kan om jag vill, och jag klarar det, jag måste bara tänka att jag klarar det!

Ni kan också, bara ni tänker den tanken.

jag var barnvakt åt lillebror

Jahopp, har precis suttit barnvakt åt min lillebror. Gjorde det i typ två timmar eller något. Vi har spelat Bandy, där jag vann en gång (jag fick vara Finland, sedan Norge) och han vann en gång, då han var Zlatan, haha inte Sverige. Sedan har vi suttit och pratat med vår andra bror Alex, som är i Södertälje, fast vi snackade via Cam. Var lite roligt, för Gustav fattade inte riktigt att han syntes i bild i datorn samtidigt som han satt i mitt knä. Speciellt inte när det ekade från micken. Så jäävla sött! <3

Sedan har han pratat med sig själv i camen och sjungit söta sånger. haha, vad säger du Carro om hans framförande?

Men nu ska jag kolla klart på Ugly Betty och fixa lite kvällsmat.
Puss o kraam

Jag i en match bandy mot min bror

Hahaha, jaa jag har blivit tillfrågad att spela bandy med lillebror Gustav (fem år) inne i vardagsrummet. Så det ska jag göra. Och är lite sur också, för att han tröck bort ALLA MINA 11000 STEG PÅ STEGRÄKNAREN! Så jaa, jag minns inte vadallt var heller exakt.. Kul kul.. inte! Så jag ska spöa honom i "bandy" istället. haha.

Får väl ta en långpromenad sedan och ta om massa steg och skriva upp. Salinge kanske? Ringa och höra med Nico eller kanske Carro? =) Vi får se vi får se. Ska ju kolla på Ugly Betty ikväll också.

Men nu blir det kisspaus och sedan bandy. Wish me luck! haha

läser jag för mycket samtidigt? Ju

MMS

läser jag för mycket samtidigt? Just nu har jag iaf tre böcker jag ska läsa. En bok som vi bara ska ha till religion och filosofi, men som jag fastnade väldigt mycket för. Det var sofies värld. Den är riktigt bra, mycket filosofiskt, det jag gillar alltså. :-) Sedan lånade jag en bok på biblioteket, brott och straff, som jag ska läsa för svenska b. Var intresserad av andra böcker också, men de tar jag sedan. Och just nu ligger jag i sängen och ska läsa attraktionslagen, en bok jag fick låna av victor efter att vi pratat lite om det. Och eftersom jag har en aning om den lagen sedan tidigare, kommer jag läsa boken m nöje. Tack Victor. Nu ska jag läsa vidare. Puss puss


Tagit en paus från datorn.

Jag har valt att börja ta en paus från mitt datoranvändande. Betyder att det blir mindre blogginlägg, kanske och midre dödtid framför datorn. Istället ska jag börja göra andra, nyttiga saker. Ska börja lääsa mer, håller ju på med tre böcker nu. För mycket kanske? Men det är bra böcker ju! Sofies Värld, Brott och Straff, samt Attraktionslagen. Mycket bra och filosfiska böcker, förutom Brott och Straff kanske.

Idag har inte hänt så jättemycket egentligen. Skola och sådär, stack hem direkt efteråt i princip. bara jag och Carro som sprang runt i lite affärer och kollade en snabbis. Hittade ingenting. Uhm.. Åkte hem, läst och sedan somnade jag i brorsans säng när jag läste och lyssnade på musik. Efter maten åkte jag och mami till Coop och handlade mat och grejs. Och tro det eller ej, men jag hittade ett par skiitsnygga billiga skor där också! Lite 40-talsstil på dem. Tror att många underskattar Stormarknader när det gäller kläder och skor.

Så vi gick runt där ett tag. Köpte DigitalFoto också, var mycket om hur man fotar snygga nakenbilder och använder former och skuggor. Intressant, men det såg lite ut som om det skulle vara någon killtidning med massa nakna tjejer. Kändes lite skumt när jag bläddrade igenom i affären.

På väg till affären var det lite roligt, då vi åkte Täckhammarvägen. Såg massa älgar och rådjur, brölade och en älg stod och stirrade på mig när jag kikade ut från bilen. Skitläskigt!! Och fan vilka stora öron den har.

Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, är trött och jaa klockan är inte ens halv elva.

Puss o kram.

Ursäkta uppehållet, men det finns viktigare saker.

Jag har i princip inte bloggat alls i helgen, ett enda inlägg blev det. Men vet ni vad, för mig finns det faktiskt betydligt mycket viktigare saker än att sitta vid datorn dagarna i ända. I helgen har jag ju varit med min älskling, sedan i fredags. Och då har jag helt klart inte haft tid med bloggen alls. Umgås ju hellre med honom än sitter framför datorn och pillar mig i naveln. För vi kan pilla i naveln tillsammans, haha needå, men vi har så mycket tid att ta igen då när vi är tillsammans.

Så ni får helt enkelt ursäkta mitt lilla helgsavbrott, men som sagt. Finns viktigare saker här i livet, t.ex. kärleken. <3 Har dessutom hunnit kolla på två nya filmer också, Min brors flickvän och No Country for an old man. Men mer om det skriver jag imorgon, för nu ska jag sova.

Hoppas ni haft en lika underbar helg som jag och att ni sover gott. Puss ohc kram.


Robin <3

En underbar helg. <3

Tack min älskade ängel för en sådan underbar helg! <3 Den har verkligen varit helt underbar med massa mys och grejs. Ätit gott, kollat på film och bara myst heeela helgen. <3

Allt känns så underbart igen, och börjar får tillbaka motivationen för det mesta. Är glad och jag måste vara en av världens lyckligaste, för jag har det så bra som jag har det, iaf med vissa saker. OCh jagä r så glad över att ha Robin, över att det är vi två. <3

Älskar dig. <3

Ååh, vad jag är glad!

sitter i södertälje just nu, eller ska jag säga Slöddertälje? haha, lite så är det här faktiskt. OCh jag brukar inte må bra när jag är i Slöddertälje, fast visst jag är väl inte hundra för jag har lite huvudvärk och är ständigt trött här! Men just nu är jag glad och jag mår bra. Fått mysa med min babe massa nu och det känns så underbart! Kom till Slöddertälje två timmar tidigare igår, så vi hade två timmar extra på oss.

Nu är han och fixar håret medan jag väntar på honom. Vi hade tänkt ta en promenad till B-sängcentrum och inhandla lite laktosfri mjölk och sådant. Hade tänkt blanda någon drink, typ en Orgasm, muums! Måste fan fixa ingredienser till orgasm när Carro fyller också, för den ska jag fanimig supa på!

Ikväll blir sushi också på Parn, mums mums. Men nu ska vi kiila

pusshejs

Foto B

Idag är det fredag, igen! Känns helt sjukt vad tiden går egentligen. Sitter på vår foto B lektion och vill fota High-key och Low-key bilder i studion. Men jag får nog vänta ett tag. Har iaf redigerat och blivit klar med bilderna för befintligt ljus och blixt. Blev rätt nöjd med de iaf.

Prov i NK efter lunch, känns ju bra... eller inte! Så jaa, men just nu orkar jagi nte bry mig om det.  Blir förövrigt Södertälje idag också, myspys att träffa älsklingen. Ooohlala.

Jag är hungrig också. Hm. Pannkakor idag?

En bra dag och nu ska jag sova en bra sömn

Idag har varit en helt ok dag, en bra dag till och med. Jag har varit glad, hyffsat pigg och på diskussionshumör hela dagen tror jag. Började skolan 8.30 med religionsprov nästan direkt. Det gick nog riktigt bra, valde MVG uppgiften och jag skrev egentligen bara om vad jag själv hade gjort. Så jag hoppas på att det går bra sedan då, när de ska rätta. Blev tre sidor, lite långt kanske, men men,. Fick med mycket så.

Sedan hade vi labb, men det såg ni ju på mmsbilden jag skickade in. Fan vad vi var seexiga i våra förkläden och glasögon. det gick bra iallafall. :P Vi hade kul och var värsta bästa teamet. I väntan på varje minut som vi skulle kolla tempen så pratade vi om massor, bl.a. sex och leksaker, haha.

Efter skolan drog jag och Emelie ned till stan, jag var smakråd åt henne gällande kjolar. Hittade en skiitfin, men fanns inte i rätt storlek tyvärr. :( Sedan stack jag till Thai på öster för att köpa hem mat åt mig och mamma. Missade dock bussen halv fem, så jag var inte hemma förrän kl. 17.30, kändes lite segt. Men maten var i alla fall underbar och vi satt och skrek när vi råkade smaka lite på de staaarka kryddorna! haha. Men det var gott. Hon åt nudlar och biff, medan jag åt friterade räkor och ris. underbart gott! Och de friterade räkorna var inte så överdrivet feta heller som de brukar kunna vara.
Och så skulle jag plugga efter maten, till NK-provet imorgon... tror ni inte att jag somnade då? Så jävla typiskt.. Känner verkligen inte för provet och jag och Carro har gjort upp en deal, för vi båda känner att det inte kommer funka alls på provet. Har inte haft motivation till att plugga allls och får inte in något i huvudet heller..

SEdan hade jag och mamma myskväll, eftersom Roger är borta på kurs. Blev film och prat, med massa gott att äta. Såg Förtrollad, inte så bra.. men men, hade trevlans i alla fall.

Nu ska jag sova, så god natt på er allesammans.
Sov gott och dröm sött.
puss och kram

Nu har jag sett Förtrollad

Och den filmen hamnar på min dissarlista tror jag.. Början var skitdålig och jättelarvig och det enda komiska med filmen var att det var en Disneyfilm fast "i verkligheten" . Seg som fan och jaa, hur förutsägbar som helst, egentligen. Det enda som var bääst med filmen var att McDreamy var med, fast han gör en bättre roll i Grey's Anatomy istället.

Njae, denna film var alldeles för sockersöt och smörig, alldeles för mycket disney. Men disneyfilmer är ok, om de är tecknade vill säga!

En film som man bara ser en gång i alla fall. Vill du se den så gör det, men det var ingen favorit enligt mig.

här har vi laboration. Sofia, jag

MMS

här har vi laboration. Sofia, jag och emelie är very Sexy i labbrockar och skyddsglasögon. Vi ska smälta vårat rosa stearin och se hur lång tid det tar för det att stelna. Haha. Kul kul. Fortsättning följer.


har precis haft religionsprov. Gic

MMS

har precis haft religionsprov. Gick riktigt bra tror jag. Jag är nöjd i alla fall och nu ska vi fortsätta diskutera etikteorierna. Haha Puss o kram


Time to bed.

JAg är så sjuuukt äckligt trött. Jag har inte ens slagit upp NK-boken, men har ialla fall pluggat lite för morgondagens religionsprov. Tur att det är ett fallprov då vi får ha anteckningar och boken med oss. Men imorgon måste jag råplugga NK, känner mig inte så peppad för det.

Och eftersom ajg ska lägga mig nu så orkar jag inte kolla klart på So you think you can dance. Därför var jag tvungen att kolla på nätet om vem som vinner, så vinnaren äär Joshua, vilket han förtjänar! Han är helt oskolad, självlärd och grym som faaan! underbart att han vinner! Fick inte berätta för mamma, men hon kommer i alla fall bli glad, eftersom han är hennes favorit.

Men nu är det Time for bed. Prov imorgon upp tidigt och duscha. Önskar jag fick sova med min babe inatt. Men det blir till helgen. <3

God natt allesammans, hoppas ni haft en bra dag och att ni sover gott.
Puss o kram,




Robin <3

Dancebattle = Robert Murain vs Philip C

Här har ni det sjukt balla klippet på Robert Muraine och Philip C som fick battla i sista avsnittet av So you Think you Can dance. Robert Muraine är helt klart fortfarande min favorit och idol när det gäller popping! Äckligt duktiga är de ju! Woow!

Äntligen har mina favoritserier kommit igång!

Ikväll gick Grey's Anatomy av stapeln, ännu en gång. Och det började bra direkt, vilket kändes underbart. En riktigt sevärd serie, enligt mig. Och så var det Ugly Betty igår också.

Men nu kollar jag på finalen av So you Think you Can DAnce. Och min favorit Robert Muraine battlade mot någon Philip, så nu måste jag leta fram klippet därifrån och jaa slänga in det här, såklart! Woow alltså.

Ni lär tappa hakan.

Kram

Jag har egentligen inga problem med att vara kvinna

Som sagt, jag har inga problem med att vara kvinna när det gäller kropp och allt som händer då, som mens tillexempel. Eller det är inte ens ett exempel, för det är just det som det handlar om just nu. Att vara kvinna och ha mens och allt där till. Jag har aldrig haft problem med att ha mens, haft mensvärk en enda gång i hela mitt liv och då var jag sängliggandes en hel dag, men nu när jag fyllde 18 år hände det något. Jag har börjat få mensvärk!?

Och idag är fan värst, har så jäävla ont att jag inte ens kan sitta rakt egentligen.. och jag är så sjukt äckligt sugen på allt som är gott! Oj oj, känns hemskt ju, känner mig som värsta grisen! Och nu är jag sugen på chokladrutor, baaah, varit det hela dagen! JAg känner mig som värsta jävla sumobrottaren.

Det är detta jag hatar med mensen, att jag nu, som 18-åring, får min mensvärk. Och att jag blir så äckligt sugen på allt möjligt. Fast en positiv sak är att jag i alla fall inte går upp i vikt av allt jag äter.

Men nu ska jag kolla på Top Model och sedan Grey's Anatomy. Skönt att det är "plus size" modellen som vinner. Sjukt att de blir kallade mulliga modeller när de är normalbyggda och jättesnygga! :O

Puss o kraam, kanske tar en chokladruta också. ;)


Ne, nu är jag klar för idag

Nu är jag trött och känner mig färdig för dagen. Dags att kila ned mot staden för Carro ska kolla en grej, sedan får jag förmodligen skjuts hem. Skönt det, för jag orkar nästan inte åka buss. Hoppas bara att det inte blir senare än halv fyra, för då tar jag fanimig bussen!

Men nu har jag skrivit klart artikeln, ska bara finslipa på ett bra slut, får mejla det till mig själv. Och ikväll blir det ännu mera plugg, bara plugga och äta något gott kanske? Är så oerhört sugen på bullar, får väl köpa på pressbyrån, mums mums. (jävla mens).

Men nu ska jag gå för dagen. Skriver mer ikväll. Puss och kram

Jag skriver om sex?!

Jaa, ni läste faktiskt rätt, jag skriver om sex. Men inte här, inte på bloggen eller någon annanstans där jag kan publicera det för egen vinning. Utan jag gör det i vårat projektarbete, oj oj!? Eftersom vi gör en tidning, ungefärlig veckotidning, så har vi en sexdel, och det är i princip den delen jag ska ta hand om.

Så jag skriver om sex, just nu har jag skrivit en artikel (som inte är klar ännu) om sex, det är ca 2500 nedslag och mer ska det bli. Har för mig att det blir omkring 3-4 sidor sex och kärlek, oj oj, vad ska jag ta mig till? hahaha. Vad skulle ni vilja läsa om i en sexspalt i någon veckotidning? Ge mig förslaag, nuuu!! :D

Kram kram

Jag är hungrig, snart lunch?

Börjar egentligen kl. 12, men jag och Carro tog bussen kl. 08.55. Vi måste vara galna? Tanken var att jag skulle ta bussen kl. 07.50, för att hämta min nya begagnade cykel hemma hos mormor och morfar. Men fem minuter innan jag skulle gå till bussen, ringer mormor och säger att hon blivit magsjuk, så jag hade inte någon lust att ta mig dit då ifall att. Så jag tog bussen en timme senare istället, så kunde jag vila i soffan hemma en halv timme innan jag behövde gå.

Fyfan vad mycket dimma det var ute, såg knappt någonting så jag tog med mig kameran för att fota lite, haha. Och en bra bild av tre fick jag i alla fall. Blir väl att jag fotar mer senare. Och sedan typ halv tio, kvart i tio har jag och Carro suttit här, jobbat lite med projektarbetet, läst nyheterna och jag blev klar med övning 2 i GI. Känns bra, och idag känner jag nog för att skriva en del. Motivationen är nog på väg tillbaka!

Men nu ska vi nog ta och äta lunch, jag måste gå och handla något, får se vad det blir. Sushi förmodligen, för det är snällast mot min mage och jag brukar inte få ont efteråt i alla fall. Sushi i helgen också. <3 Jag kan fan leva på sushi!
Sushi, sushi sushi!!!

Men nu är det dags för rast en timme innan vi börjar igen, måste fan skriva grejen för MK som jag inte gjorde förra gången. Oj oj, nu blev det mycket här. :O Tror till och med att jag glömde den hemma.. smart?!

JAg behöver mat, nu!