oxfilé, klyftisar och vin, perfekt lördag :-)

imag0354 (MMS)

oxfilé, klyftisar och vin, perfekt lördag :-)


Tar en liten paus från bloggandet

Nu börjar vädret bli bättre och därför blir det en liten paus i bloggandet. Jag åker till södertälje en sväng och träffar familjen och återkommer imorgon.

Ni får ha det så fint alla läsare.

Kärlek och vänskap som verkligen består



Jag blir alltid lika lycklig när jag ser denna video. ♥

Lillebror börjar bli stor!



Idag fyller älskade lillebror år, hela 8 år blir han. Stooor börjar lillplutten bli. Så vi ska fira det med grillning och kalas ute hos mamma. Lilla sötnosen min <3

Städar... och sen då?

Håller på att städar lite hemma nu, peppar med massa skön latinomusik från en av mina spellister på Spotify. Cumbia Sobre El Rio <-- Den är grym så ni får gärna ta del av den. Man blir sugen på att svänga med rumpan en hel del!

Men städa var det, och sedan då? Är ju schysst väder ute fast det är blåsigt.. Fota smycken ska jag hinna göra sedan får vi se om det kanske blir en tur med brädan eller om det kanske till och med blir lite bad. Ikväll ska vi i alla fall iväg och fira lillebror.

Ett hus som egentligen bara finns i mina drömmar

Såg ett program nu på morgonen som handlade om strandhus i Australien. Och den fantastiske arkitekten Robert Brown är det som skapat det vackra huset. Det bästa är att han har tagit vara på naturen så mycket som möjligt. De har varken grävt eller tagit ned några träd när de gjorde huset. Och vattnet samlas från regnet som hamnar på taket, in i en stor behållare bakom huset.









Nästan inga väggar används heller utan hela huset har en väldigt öppen planlösning och det som är väggar är endast stora glasrutor. Badrummet har till och med en fantastisk utsikt..

Så jaa, det här är verkligen ett drömhus.

Denna låt är fest

Sjukt bra låt som jag hörde på dansgolvet i fredags, grymt grymt grymt.. Och jaa jag vet att texten är aningen olämplig, men beatet är underbart!


Nu är det dags!

Tar denna eftermiddag till att sätta ihop en kollektion med lite smycken. Hur det går får vi se senare.. Hoppas på det bästa ialla fall och att ni läsare kanske är intresserade av att kanske köpa något?

Vad tycker ni om för smycken och vilket är erat favoritsmycke just nu?

Dåligt bloggande och mycket tankar under helgen

Tid och ork till bloggen finns inte riktigt just nu, jag är ute och gör saker hela tiden. Eller försöker hela tiden hålla mig sysselsatt med någonting. Har inte ens hunnit redigera klart fotona jag tagit på de tre tjejerna, men det kommer lite i taget.

En hel del energi har gått åt oro nu efter terrordådet i Norge. Tycker det är så enormt tragiskt och ofattbart, och jag förstår verkligen inte hur ondskan kan ta över en människa så pass mycket att man vill skada så många personer som han gjorde.. Så jag skickar många tankar till de anhöriga och de drabbade, ingen borde få uppleva detta som hänt, någonsin...!

Är så otroligt tacksam över vad jag har, mina nära och kära runt om mig. Och det är det vi ska vara, glada och tacksamma för att vi har ett liv, glöm inte att se dig om och se de där små fina sakerna som faktiskt berikar ditt liv...!

Jag lovar att försöka blogga lite mer, försöka fota mer också. Men vädret har ju inte tillåtit det nästan, då det bara regnat och sådär. Men hoppas på en longboard-session snart!

i'm happy to have someone like you






blev lite kräftor med fina tjejer idag inn...

imag0301 (MMS)

blev lite kräftor med fina tjejer idag innan festen drar igång.


Vilket väder det var inatt!

Igår var det en chillkväll hos Lisa för att fira Calle som fyllde år. Blev lite vin och trevligheter. Sedan när det var dags för alla att ta sig till krogen så åkte istället jag, älsklingen och en annan Kalle hem. I spöregn och åskoväder.... på Longboard!. Men daamn vad fint det var, de starka blixtarna gjorde att hjärtat slog ett par slag extra och det pirrade lite i kroppen.

Vi satt under en bro en stund och bara lyssnade och njöt. Det var ett par fina minuter innan vi åkte hem och tog av oss de blöta kläderna och torkade longboardsen torra.

Vaknade kl. 4 inatt också av att vädret blev ännu värre. Musiken sattes igång automatiskt och mobilen började blinka i laddaren. Sedan hörde jag världens smäll i samband med en blixt och det lät som att den slog ned någonstans då det inte kändes som en vanlig åskknall! Hela rummet lyste upp och blinkade flera gånger och åskan var precis ovanför taket.

Låg och lyssnade ett tag då jag inte kunde somna om och när ovädret dragit sig bort en bit kunde jag fortsätta sova.

Hittade en gammal tavelram på tradera som ...

imag0260 (MMS)

Hittade en gammal tavelram på tradera som jag köpte förra veckan . Och nu har jag äntligen hämtat hem den. Sprayat den mattsvart så den ska passa in hemma hos oss. Kommer förhoppningsvis bli fantastiskt snyggt!


En sväng till storstaden

Idag är Tommy ledig, Lisa också och jag med. Därför blir det en tur till Stockholm och hoppas på bättre väder där än vad det är här i Nyköping. Så det blir att vandra runt lite och kika på staden, treevlans!

Jag har kommit in i en reggae-period

Just nu spelas det väldigt mycket reggae här hemma, speciellt svensk reggae då jag tycker den är allra bäst. Några bland mina favoriter är Helt Off då de kör riktigt vettiga texter och sköna beats.





Helt Off <-- där har ni mer med Helt off.

En solig dag på landet

Har precis anlänt hem till mamma och familjen. Solen lyser och det är ganska varmt och skönt, så jag tänkte ta och springa ut i gräset och vandra runt barfota. Mest för att jag älskar att känna det kalla lite småblöta gräset mellan tårna. Så blir det lite lunch här också verkar det som, trevlans.

Vad som händer mer idag vet jag inte, men tänker njuta av att umgås lite med familjen i alla fall.

Tillsammans kan vi göra skillnad



Just nu pågår en av de värsta svältkatastroferna i Afrika. Och jag blir ledsen när jag ser vad som händer, vill så gärna hjälpa till på något sätt.. Och vi som i alla fall har det lagom gott ställt kan ju bidra till något. Även fast det inte är mycket kan vi alla tillsammans göra en skillnad!

Finns självklart fler hjälporganisationer där man kan bidra med pengar, men för mig är Plan en självklarthet.
Ingen kan göra allt, men vi alla kan göra något.

Jag vann!!

Igår fick jag ett roligt mail om att jag vunnit en tävling, men inte vilken tävling som helst! Kollaget jag gjorde förra veckan med en önskeoutfit skickade jag in till JFR.se för att tävla om ett presentkort. Och jag blev den lyckliga vinnaren. Såå nu ska jag shoppa lite smycken!

Man kan göra mer än bara fota i fotostudion.

Sprang över en sjukt cool video nu på morgonen, om en idé som ett gäng gjorde i en fotostudio. Det tog dem ca ett halvår att få klart allt, så jag tycker det kan vara intressant för er att lämna fyra minuter av era liv till denna video!

För man kan göra mer än bara fota i en fotostudio!


Här är lite om hur idén växte fram, se den för er som är intresserade.

God morgon allesammans!

Rolig dag att vakna till, när det är grått och trist ute. Men det är inte mycket att göra åt så det är bara att hålla humöret uppe.

Idag har jag lite planer som ska göras, bl.a. tänkte jag nu på morgonen starta en ny surdegskultur och se till att börja baka bröd igen. Känns så dumt att köpa hela tiden när jag kan göra det själv.

Sedan ska jag ta mig till arbetsförmedlingen och lämna in papper och se till att boka en tid med nyföretagarcenter. Leta runt lite efter revisorer också hade jag tänkt och skriva det sista på min "affärsplan". Söka jobb och städa. Kanske inte världens roligaste saker att göra, men det är viktiga grejer och det passar perfekt denna trista måndag.

Är sugen på att ta och måla om sängen också, som jag och Tommy pratat om, men väntar nog tills han är hemma. Vi behöver nog kolla på färg tillsammans.

Men nu är det nog dags att sätta igång, kanske steka pannkakor eller baka scones också, då jag inte har någon frukost hemma!



Ute och far

Har inte varit hemma en lugn stund idag, nästan i alla fall. Jobbat halva dagen och sedan åkte jag och mamma vidare till Södertälje för att träffa familjen. Mycket trevligt att träffa alla.

Sedan bjöd bror oss på middag, väldigt gott och trevligt det med!

Men nu är det dags för mig att sova, har lite saker att ordna imorgon och en rolig grej jag fick mail om idag också! Men! Det får ni veta imorgon.

Befinner mig hos min bror och hans tjej i ...

imag0234 (MMS)

Befinner mig hos min bror och hans tjej i deras nya lya. De ska laga lite mat åt oss (mig och mamma). Mycket trevligt! Jobbat idag och sedan åkte vi upp till Södertälje för att träffa familjen. Så nu sitter vi här lagom hungriga...


May my thoughts be with you, part II








Sjukhusvistelse

Igår blev det inte mycket bloggande. Har sovit på sjukhuset inatt men ni ska inte oroa er för det är nog ingen fara med mig.

Vaknade igår morse och var riktigt yr, nästan som en dålig fylla där jag knappt kunde stå upp eller gå. Yr även när jag låg eller satt i soffan. Spenderade de första timmarna under dagen i soffan och hoppades på att det skulle gå över. Men när det gått alldeles för många timmar och inte ens en dusch hjälpte så ringde jag sjukrådgivningen. De bad mig att ta mig till akuten efter x antal frågor och där blev jag undersökt.

Blodprover, tester av balans osv och även röntgen av hjärnan. Proverna visade ingenting och jag såg helt frisk ut. Yrseln höll i sig mellan 9-16 ungefär. De misstänkte lite att det hade kunnat vara en propp då jag såg dubbelt när jag tittade upp. Så jag fick ligga kvar under natten för observation.

Var en lång natt då jag delade rum med tre damer som inte mådde så bra. Väcktes tidigt imorse, kl 7, för att de skulle kolla blodsocker och blodtryck. Men nu är jag hemma och känner mig mest allmänt trött så det blir en vilodag idag.

Så låg det till i alla fall och jag är glad att jag redan har fått komma hem i alla fall.

Finger in position on the switch, part II








One spirit and a black dress, part I







Lite foton från fotosessionen med Matilda jag gjorde igår. Mycket trevligt. Dock var vädret inte med oss och det var vitgråa moln över hela himlen, vilket kanske gör bakgrunden lite smått tråkig. Men jag gillar det ändå!

ännu en sneakpeak från senaste fotosessionen!



Mycket foton att redigera nu, här är ännu en sneakpeak från en ny fotosession jag haft med Matilda idag. Mycket roligt och trevligt, som vanligt när man är med denna fina flicka!

Bättre foton kommer senare, men nu ska jag åka iväg till Södertälje och träffa familjen. Redigerar massor ikväll och bombar hela bloggen med foton!

I wish nothing but the best for you



Kan det här vara en av de vackraste låtarna jag hört?

I heard
That you're settled down
That you found a girl
And you're married now
I heard
That your dreams came true
Guess she gave you things
I didn't give to you

Old friend
Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah

You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over
Yeah

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah

Nothing compares
No worries, or cares
Regrets and mistakes
They're memories made
Who would have known.. How..
Bittersweet
This would taste

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah, Yeah..



Into the wild



Denna outfit hade inte suttit helt fel. Snygga enkla shorts och ett par schyssta boots att vandra runt i naturen med. Och vad passar bättre än Kan Dees linne Save the animals och snygga smycken från JFR?

Jag ser fjädrar, natur och bohemian. Jag är helt såld på denna stil!

May my thoughts be with you, part I





Cissi blev fotad igår, och jag är så otroligt nöjd med fotona.

Vad tycker ni?

Sneakpeak från ny fotografering!



Drog ut med Cissi och hennes vän och fotade lite vid Stendörren tidigare idag. Många vackra bilder på en sådan snygg tjej! Hon gjorde ett bra jobb även fast det blåste som tusan.

Quiero bailar!

Chico Trujillo – Conductor spelas just nu i högtalarna och jag känner suget av dans och heta rytmer..

Quiero bailar...!!
Jag vill dansa!

3,1 mil och fyra timmar senare var vi hemma!

Igår var vi totalt sex pers igår som tog våra brädor och bestämde oss för att ta en långtur. Det blev Nyköping-Oxelösund tur och retur. Och wooow vilken underbar väg! Hittade en backe som var ca 1 kilometer lång och vilken känsla!

Kom fram till Jogersö, satt där en stund och njöt av livet och varandras sällskap. Sedan tog vi oss vidare mot Nyköping igen. En returresa vi trodde skulle vara jobbig och smärtsam men den gick förvånansvärt bra.

Här är lite bilder från kvällen innan min telefon dog, men vi kommer köra samma runda snart igen och då blir det fler foton!















Någon av er läsare som åker longboard?

Finger in position on the switch, part I




Sneakpeak från söndagsfotografering



Tack så mycket Linnea för att du ställde upp som modell och tack älskade Tommy för att du ställde upp som assistent.


Här har ni en liten sneakpeak från dagens fotografering.

Packat kameraväskan

Jobbat hela dagen och nu när man slutat har det även blivit fint väder. Trevligt som tusan! Ska iväg och fota en fin liten tjej alldeles strax, och hoppas verkligen resultatet blir bra. Har ingen riktig idé heller, men jag tror att vi kan komma fram till något bra ändå.

En tvåmilsresa på longboard.






Leta badplats...

smultron var för stunden viktigare än att hitta vatten att bada i!




Nu åker vi hem.!

Avslutade det hela med lite thaimat på Vallarna i Nyköping med de två fina brudarna.

Longboard och nya bekantskaper



















Nu åker vi hem. Åkte bräda med de sköna ki...

imag0123 (MMS)

Nu åker vi hem. Åkte bräda med de sköna killarna mot Södertälje, cirka följde med ca två mil och sedan var det dags att vända. Ett snabbdopp i en kladdig sjö (jag badade bara benen) och sedan kramade vi om killarna och önskade dem lycka till på resten av resan. Riktigt trevliga killar och det är bra att vara spontan! Kommer se till att göra mer sådant.


Idag åker vi ut igen. Följer med killarna ...

imag0101 (MMS)

Idag åker vi ut igen. Följer med killarna vi träffade igår, en bit på vägen mot Södertälje.


Det kan inte bli bättre!

Wow, vilken kväll det varit! Åkte från badet utanför Nyköping tillsammans med Lisa. Såg två longboardåkare på vägen så jag sa åt lisa och stanna. Vi stannade till och tog kontakt med dem, pratade ett par minuter.. De skulle på ett äventyr mellan Linköping och Stockholm, för att samla ihop pengar till barncancerfonden. Tog deras nummer och sa att vi kunde hitta på något under kvällen och visa dem Nyköping då vi hade planer på att åka ett gäng med brädorna.

Mötte upp dem och tog en låång sträcka genom Nyköping. Var till en början åtta pers, bl.a. Tommy, Lisa, Jag och Alice, inkl. dessa två pojkar som vi mött. Visade dem runt, tog lite pauser, pratade massa och bara njöt av att glida runt. Avslutade kvällen med ett eller två glas i hamnen och jag kunde inte ha en bättre kväll än denna.

Kan ju bara säga att jag älskar mitt liv och jag är så glad över vad det har och kommer fortsätta att ge mig. Jag kan inte vara mer tacksam över vad jag fått uppleva och hur jag utvecklas som person. Jag tackar även för dessa fina stunder, känner mig nästan lite religiös, haha! .

Det är fint det, livet är fint.! ♥

God natt, imorgon ska vi följa killarna en bit på vägen mot Södertälje!

Ute och åker lite bräda med ett glatt gäng...

imag0068 (MMS)

Ute och åker lite bräda med ett glatt gäng . Träffade några sköna killar lite spontant men berättar mer om det senare. :)


Inspiration att somna till denna svala sommarnatt




source.

Jag känner mig väldigt uppåt och behöver få utlopp för min kreativiet. Sitter och lyssnar på fransk musik, hittar vackra foton på we♥it och bara suger åt mig av inspirationen. Kanske borde skissa ned och skriva lite om alla mina idéer som flödar just nu, så att jag inte glömmer något.

En promenad på piren

imag0028 (MMS)

En promenad på piren


Vi spelade basket en sval sommarkväll i slutet av juni.












This was only part I

mysonsdag

sitter ute på en väns balkong och myser i sommarsolen. Blir ett glas i hamnen senare.

Blir nog inte mycket bloggande idag heller

Idag är det jobb som gäller och ska alldeles strax åka iväg. Vad kvällen bjuder på vet jag ännu inte heller. Men det är bara att vänta och se!

Verkar som att jag kan ha lite fotograferingar inplanerade snart också, mysigt!

Jag vill ha virkat i sommar!


source.

Västar, linnen, shorts, klänningar, bikini! Jaa jag vill gärna ha ett litet plagg av allt i ljust virkat. Det är så ootroligt vackert och skönt. Och snyggast är ju heltklart linnen med öppen rygg!

Skulle så gärna vilja ha något fint i virkat, så har ni tips på bra köpställen, skriv då gärna en kommentar!

Mina planer för v. 27


Nedrans sommarförkylning!

Godmorgon alla fina läsare, vill börja med att önska er en superhärlig tisdag i detta molniga Sverige!

Jag har råkat ut för en typisk jobbig sommarförkylning, men jag deppar inte för det. Får ju jobba lite extra på EM denna vecka och nästa vecka är jag barnvakt två dagar, vilket ska bli helmysigt!

Igår mådde jag betydligt sämre och därav den låga uppdateringen. Storstädade istället hela lägenheten och spelade lite WET. (Som förövrigt är ett grymt spel till xbox!)

Idag är det som sagt jobb på listan, men ska även träffa fina Alice. Vad vi hittar på återstår att se. Ska även ta och fota min kusin där hela familjen är på besök från Täby. Var säkert ett år sedan jag såg dem sist. Men en av småkusinerna har i alla fall hockeymatch här i Nyköping och då ska jag ta lite schyssta bilder hade jag tänkt. Aldrig fotat Hockey, men det ska bli spännande!

Hoppas ni har det bra och ännu en gång så önskar jag er en fin tisdag.

Lördag den 2a juli 2011, en kväll värd att minnas.






Ni får leva med att det är kassa bilder , orkade inte släpa på kameran.

Vilken kväll, snacka om underbart det var i lördags. Även fast det var varmt som tusan och alla svettades som om man körde vattenkranen på full styrka så hade jag det helt fantastiskt. Vi alla dansade non stop i ca 5 timmar och när det var paus på scenen gick man ut för att ta luft och där hade de ytterligare dansgolv. Så det blev aldrig några pauser för oss, satt nog totalt i fem minuter! Annars rörde jag på mig hela tiden.

Americo som är min favorit var gryym. Tjejerna skrek, männen också, alla dansade och var glada tillsammans. Men några som överraskade mer än Americo var Chico Trujillo . De spelade utan att ta några pauser, utan mellansnack, de bara röjde på scenen och det gjorde vi i publiken också. Folk var som galna, alla dansade med alla. Man bildade tåget och dansade tillsammans inne i lokalen. Men woooow vad grymt bra det var.

En kväll jag kommer leva länge på. Gracias papito lindo, te quiero mucho! Y gracias Selam Sounds Festival!

Chico Trujillo – Ahora Quien
Chico Trujillo – La Escoba

Äntligen är den 2a juli här!!

Som jag har längtat efter denna dag, haft nedräkningar osv. Men äntligen är den här. Dagen då Selam Sounds Festival ska vara i Stockholm och det är en del band från Chile som ska spela. Bl.a. Chiles största artist och min favorit - Américo ! Det kommer bli så fint och jag är så glad. hahaha, kanske låter larvigt. Men jag har lätt för att glädja mig åt fina saker i vardagen, detta är ett sådant tillfälle.

Men först är det jobb som gäller och sedan ta bilen till Södertälje direkt, därför kommer det inte kunna bli några uppdateringar tyvärr. Ha det fint allesammans!

Grillkväll med ett gäng









En grillkväll ute vid en fin sjö med ett glatt gäng.

En dag i juni
















Spenderade nästan hela dagen här igår. I alla fall halva och sedan åkte vi vidare till nästa ställe under kvällen där det var grillning.

När vi behöver svalka oss




Jag börjar morgonen med longboard

Sitter och kikar på underbara longboardvideos, vill ut och åka, lära mig något nytt! Bara glida runt och känna vinden. Taggar mig till tusen med dessa videos och hittar samtidigt underbar musik. Som t.ex låten Ten Thousand Lines - Electric President som är med i denna video, gryym!


Ännu en fin dag.



Har haft en fin dag idag igen. Städat, massa bad och mys, umgåtts med vänner och min älskling. Grillat och bara haft det sådär fint och trevligt, precis som livet ska vara. Och såhär såg våran utsikt ut där vi var och grillade under kvällen. Fler bilder kommer imorgon från dagen.