"Det är ju valborgsväder"

Meningen jag hört nästan alla säga när jag suttit i kassan. Det är mulet och småregnar, "det är ju valborgsväder" , men är det inte så att vi bara minns det dåliga vädret under alla valborgsfester istället för det bra vädret? För jag vill minnas att det var riktigt fint väder förra året i alla fall.

Så det är väl därför vi tycker det är så dåligt väder hela tiden, för att det är de dagarna vi minns mer, istället för att komma ihåg de solglada dagarna.

Men men, nu sitter jag på jobbet i alla fall, och fram till åtta kommer affären förmodligen vara död.. Det började exakt efter klockan sex att bli tomt på folk, och nu är det knappt någon här.. Har inget att göra och har gjort fint i hela butiken. Men om en timme blir det i alla fall kassan innan ajg slutar för dagen.

Fest och sådant ikväll verkar det som, lugn kväll för mig känner jag.
Aja, måste göra lite nytta nu
Pusspuss

Bästa vännen från gymnasiet

Med rubriken låter det som att det var fleeera år sedan jag gick på gymnasiet, men det är ju bara förra året som jag faktiskt tog studenten.



Träffade i alla fall min bästa vän från gymnasiet på bussen idag. Kändes sjukt roligt och mysigt, saknat henne massor och det är synd att vi inte träffats tidigare. Vi har i princip inte träffats en enda gång sedan studenten. Hur galet är inte det?.

Men jag hoppas i alla fall att man kan träffas lite oftare nu när hon flyttat tillbaka till Nyköping
Pusspuss


Valborg!

Nu lämnar vi April för detta året, tack så mycket det har varit mycket trevligt! Hahaha, ja jag har ju faktiskt hunnit fylla 20 år och det känns fantastiskt. Nästa 20-åring på listan är Lisa som fyller om elva dagar bara!

Men det är i alla fall dags för sista april innan vi stiger in i maj-månad, sommar snart alltså! Och Tommy sa till och med att det var 23 grader varmt ute igår, då kan man verkligen prata om sommar. Vi kunde till och med sitta ute på balkongen under natten utan att frysa.

Men idag ska jag ut på jobbjakt, ned på stan alldeles strax och så, sedan blir det jobb som gäller resten av eftermiddagen. 14-20.15, känns lite segt med tanke på att alla ska iväg och festa tidigt idag. Men jag kommer igen, ska visserligen ta det lugnt för jag jobbar helgen och är inte sådär intresserad av att bli aspackad bara för att det är valborg.

Så lite vin blir det för min del.
Nu ska jag göra mig iordning.
Pusspuss

Pyssel på balkongen

Jag och Tommy har pysslar lite i hemmet och börjat göra balkongen fin. Så här är ett litet resultat av växternajag fick i födelsedagspresent av mamma. Lite liv på balkongen i kvällsolen, mycket trevligt tycker jag!


När alla är lediga

När nästan alla är lediga och solen inte skiner speciellt mycket, så kan en dag med vännerna se ut såhär.
Jag vet att vi är alldeles för stora och gamla för att leka i lekparken, men man ska ju ha kvar barnasinnet!

 














Småmulet ute, men wtf?

Solen syns knappt genom molnen, men det gör inget.. Visst det är rätt behagligt ute men blåser kallt. Jag inbillar mig att det är rätt dåligt väder ändå, för jag ska sitta inne och jobba. Visserligen inte allt för länge, men mellan 14-18.. Det tråkiga är att jag måste åka tidigt, redan kl. 12 för att komma ut till landet där jag jobbar just nu.

Jaja, man får göra det bästa av saken!
Pusspuss

Dagen jag blev 20 år

Blev tyvärr inte så mycket foton igår, bara från vår alldeles för sena frukost med vin. Käkade frukostmackor från Sandy's efter att jag klippt mig. Och så blev jag av med System-oskulden efter det. Så det blev även ett gott Chilenskt jordgubbsvin vid namn Fresita. Helt klart det godaste vinet jag druckit och kommer bli en sommarfavorit till grillningarna!

Hade även hem lite folk på eftermiddagen, fikade och myste. Kollade på film senare också och öppnade andra flaskan vin. Helt klart en riktigt värd dag!

Toppen att fylla tjugo, och tack alla för gratulationerna och det fina jag fick också! Guldvärt! <3




















Födelsedagsbarn!

Idag är jag födelsedagsbarnet eller vuxen kanske man ska säga? hahaha. nää vuxen är jag inte och tänker nog inte bli alldeles helt heller. Men men, har i alla fall haft en toppenhelg och idag ska födelsedagen firas lite mer.

Fyller hela 20 år idag, så självklart ska jag till systemet och köpa en flaska vin för att dricka tillsammans med god mat och EmmaLisa idag. Ska göra egen sushi och sedan baka för familjen som kommer hit ikväll. Men allra först måste jag städa och gå och klippa håret. Pyssla om mig själv lite och sedan handla lite för dagen.

Igår firades jag med familjen ute på restaurang med god mat. Var riktigt mysigt och trevligt och jag är glad för alla som kom dit. Även fast jag var trött och seg från lördagen så var det trevligt.

Och i lördags var  vi i Västerås och festade. Träffade vänner till Tommy och det var sjuukt kul! Hade en riktigt rolig kväll som var lite galen samtidigt. Men jag är glad att vi åkte och jag dansade som aldrig förr.

Foton från helgen kommer komma i nästa inlägg, men först ska jag göra lite viktiga saker, så som att städa lägenheten!

Pusspuss

God morgon sötnosar!

HOppas ni alla sovit gott! Märkte igår också att mina senaste inlägg har varit dåligt fyllda med foton.. Jag ska ordna det ikväll efter jobbet, hihi. Då kommer lite foton från en svensexa jag varit på bl.a. och årets första grillning utomhus!

Men nu ska jag kila till bussen alldeles strax, börjar nämligen jobba 8.30 idag och jobbar fram till 18.00. Tur att jag har en gooood matlåda jag kan se fram emot.

Ha det toppen idag, solen lyser ju äntligen <3
Pusspuss

Oj oj, muuuums!

Lagade supergod mat med älsklingen för en stund sedan. Han som hittade receptet och snacka om att jag blev både lycklig och förvånad. Strimlad fläskfilé med svamp och grädde, allt ihopblandat med pasta. Och massa annat gott, oj jääklar vad mätt jag blev! Och jag lovar er, det kommer komma fin fina bilder också, ska bara fixa photoshopet igen så har ni bilder snart.

Nu är vi mätta som sagt, och ska krypa ned i sköna soffan för att kolla på säsong 1 av Entourage.
Hoppas ni haft en fin dag!
Pusspuss

Tävlar hos Kalasgott och Lyckas med Mat

Jag som älskar mat och bakning är självklart med och tävlar på Kalasgott mumsiga blogg, som har ett samarbete med Lyckas Med Mat. Det jag tävlar om är ett härligt cupcakes-kit som jag tror skulle passa perfekt i vårat kök då jag är tokig i att experimentera med mat och bakning, speciellt Cupcakes.

Mina favoritprodukter hos Lyckas Med Mat är de söta och somriga formarna, den schyssta Jamie Oliver ballongvispen, och den otroligt snygga Kapsylöppnaren - Zack!

Nu bär det av till landet

Nu ska jag alldeles strax ta bussen ut till landet, eller jaa. hem till mamma till att börja med för att sedan jobba. Blir en inte allt för lång idag då jag jobbar 14-20,15.. Imorgon blir det däremot lite längre med en dag mellan 8.30-18.00, Men det är bra för då rullar pengarna in nästa månad.

I helgen händer massa trevligheter också! Lördagförmiddag åker jag och Lisa till Kolmården för att få info angående sommarjobbet. Om jag nu jobbar där, vi får se. SEdan åker vi direkt till Västerås för att festa, hur underbart är inte det? Kanske blir lite firad och så också med tanke på att jag fyller på måndag.

Så söndag blir middag ute med familjen också, treevlans och måndag blir fika och sedan ut och äta med vänner tror jag. Längtar så enormt till imorgon, då lönen kommer också. Ska bli skönt, så man inte är helfattig längre.

Men men, nu ska jag ta en promenad till bussen, kanske skriver lite senare när jag kommer ut till landet.
Puss och kram alla och hoppas ni får en toppendag!

Jag vann!!

Vann en jättefin kudde på vackra Pruple Areas blogg! Är otroligt glad och det gjorde verkligen min dag. Nu blir det lite fina färgklickar i den stora svarta soffan i vardagsrummet.

Härligt som tusan!
Ni kan kika på hur kudden ser ut om ni klickar på bloggnamnet här ovanför.

Förlåt, förlåt förlåt!

Jag har varken haft tid eller ork att blogga.. Förkylningen som aldrig vill släppa tar på krafterna så jag har inte bloggat alls. Sedan har mitt photoshop försvunnit från datorn så kan inte fixa med fina bilder vilket också suger.
Men jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Det ska komma upp lite foton här ändå.

Fotar rätt ofta nu faktiskt, ska bara få upp bilderna här som sagt.
Men men.. Har hunnit med lite skit, så soom svensexa (jag vet att jag är tjej), Södertälje och mys, Bio - Snabba Cash, jobb, jobb, vallarna och lunch i "solen". Så lite saker har jag gjort och lite foton har jag också.

Ska väl ta och ladda upp dem nu kanske?

Pusspuss

jobb och idag regnar det.

Ska snart ta och göra mig iordning och äta lite frukost. Har inte uppdaterad bloggen på nästan två dygn, men igår hann jag inte riktigt då jag jobbade hela eftermiddagen. Sedan har jag inte orkat heller, då jag mest varit ute och njutit av det fina vädret.

Men idag regnar det och det är väl skönt i sig också, men jag ska ut och gå snart så då är det mindre skönt. Men som sagt, gör ingenting ska ju ändå sitta inne och jobba hela eftermiddagen.

häromdagen hade vi vår första utegrillning också, hahaha. Lyckat var det! men jag längtar till varmare tider.

nu blire frulle.
pusspuss

Idag saknar jag Chile...

Jag saknar Chile varje dag, men inatt drömde jag på spanska och hörde låtar med Americo. Fick mig att längta tillbaka när jag vaknade, och sakna det mer än någonsin. Det har varit mycket saknad av Chile och folket där att jag många gånger tänkt på att man kanske borde ta en flytt dit, eller bara stanna mycket längre än vanligt?

Men jag hade det verkligen toppen där under denna resa, har aldrig känt sådan glädje till landet som jag gjorde nu. Alla upplevelser och familjen där, jag känner verkligen att jag är där alldeles för sällan...



Så nu ska jag sätta mig i solen på balkongen och äta lite sen frukost, precis som jag gjorde där.
Pusspuss

På bättringsvägen

Japp gott folk! Det var inte halsfluss eller något sådant i alla fall, eller det tror jag inte. Ringde vårdcentralen och de bad mig fortsätta knapra alvedon (även fast det inte hjälpt). Men nu har jag varit feberfri i två dagar tror jag, har ingen termometer så vet inte riktigt om jag hade feber idag.. Men låter som jag svalt något olämpligt som en gås eller så, för prata kan jag inte och tappar rösten ständigt.

Så på torsdag blir det i alla fall jobb, oavsett om rösten bär eller inte. Solen har ju lyst så då blir man lite gladare i alal fall och nu är jag så trött på att vara sjuk. Frisk frisk frisk, ja tack!

Precis ätit så nu blir det kanske någon film
Pusspuss

Släng av halsfluss, körtelfeber?

Ska nog ta och ringa sjukrådgivningen imorgon, förkylningen blir inte bättre utan snarare sämre.. Gråter till och med för att det gör så jävla ont i halsen!? Jaa jag vet att jag kanske låter gnällig som fan, men det skiter jag i, för det gör tokigt ont och kan inte ens äta..

Aja, nu ska jag kolla på Bad Boys!
Pusspuss

Fläskfilé med rosésås



Idag lagade jag och Tommy mat tillsammans, blev lite smålyxigt men tyvärr kunde jag inte äta då jag har så enormt ont i halsen och fick inte i mig speciellt mycket mat. Kände inte smaken heller, men enligt Tommy så var det riktigt gott och jag missade något!

Vad äter ni för gott idag?
Pusspuss

Nytt utseende

Pillat lite på ett nytt utseende för bloggen, men har hittills bara orkat göra något åt headern. Resten får komma en annan dag, för nu funderar jag på att bädda ned mig i soffan igen efter en varm skön dusch.

vad tycks om nya headern?
Pusspuss

inte mycket att skriva om

Det händer inte mycket när man är sjuk, varit ssoffliggande nu i två dagar, eller detta är andra dagen i alla fall.. Orkar inte göra något och kan inte göra något mer än vila upp mig och se till att bli frisk.

Så jag har kollat avsnitt av Solsidan och Leila Bakar men även lite filmer. Mestadels sovit... Och som jag känner mig nu så blir det nog inge jobb imorgon heller, då febern inte minskar och förkylningen blivit värre..

Aja, nu ska jag lägga mig igen och fundera på vilken pizza jag ska beställa senare.
Pusspuss

Solsidan och kurering



Har spenderat hela dagen på soffan, nedbäddad i ett täcke. Kikat lite på den där serien Solsidan som alla pratar om och nu förstår jag också varför alla pratar om den. shiet vad rolig den är! Och den fick mig på bra humör.

Har ni kollar något på Solsidan?
Pusspuss


CUPcakes

Här har ni några riktigt Cupcakes!

Ursäkta dagens blogguppehåll

Ni får ursäkta mig för att jag inte skrivit så mycket idag eller igår. Det är nämligen så att jag blev sjuk under jobbet igår, fick feber och grejer. Så idag har jag mest legat hela dagen och sovit. Blir väl lätt så när man inte fått mycket sömn under natten pg.a. febern.

Men nu får jag i alla fall se om jag är på bättringsvägarna. Skulle jobba hela helgen egentligen, men chefen tyckte jag skulle stanna hemma idag. Och imorgon blir jag nog också hemma, men ska försöka jobba på söndag igen. Klarar verkligen inte av att vara sjuk, bara sitta hemma och inte göra någonting.

Nu ska jag ta mig till att skriva personligt brev.
Vad gör ni denna gråmulna dag?
Pusspuss

Frukost hos Lisa

En efterlängtad frukost hemma hos Lisa, var ett bra tag sedan jag kunde umgås med tjejen och jag är glad som fan till att jag äntligen fick göra det.

Äggmackor, risifrutti och te till frukost, härligt härligt. Och en underbart skön vårsol som lyser. Kan det bli bättre? Snart ska vi iväg till Lottis också och fika lite med cupcakesen vi bakade igår. Kan det bli en mer värd förmiddag eller? Vandra på stan, njuta och bara leva.

I eftermiddag är det jobb som gäller, resten av kvällen också. Ett pass mellan 14-20.15. Inte farligt långt och tiden brukar kunna gå fort. Pengarna kommer ju ialla fall trilla in. Och jag är så sugen på att veta om jag får tillbaka något på deklarationen också, har fortfarande inte fått hem några papper om det. Är lite orolig att få behöva betala, men hoppas inte?!

Nu ska vi snart ut och vandra lite.
Pusspuss


Cupcakes foton

Här är lite fina foton på våra Cupcakes vi bakade igår.

Eftermiddagsbak!

Bakat Cupcakes hela eftermiddagen med Emma och Terror. Och idag Lyckades vi ialla fall bättreä n igår!

sneakpeak cupcakes...

798e422149877aaa33f5218c5137ddce.png

Kolla varifrån!

sneakpeak cupcakes . Kommer sedan fina bilder :)


Storstädning pågår!

Om två timmar ska jag möta Emma och Terror på stan och tills dess ska jag se till att ha städat lägenheten. Så just nu är det storstädning som gäller faktiskt. Ska skura golv, tvätta i badrummet och dammsuga bl.a. Härligt härligt med lite vårstädning! Dra upp gardinerna och låta lite av "solljuset" få kika in. Är rätt mulet ute men oj vad varmt och skönt det är ändå. Så det får bli mitt lilla uppdrag idag.

Sedan blir det cupcakes bakning och mys, härligt härligt!
Pusspuss

Strax förmiddagspromenad i solen

God morgon allesammans!
Vaknade ovanligt tidigt av mig själv idag, redan runt åtta tiden och hade svårt att somna om. Var mulet då men nu har solen börjat skina och fåglarna kvittrar hur mycket som helst där ute Vår? Det tror jag nog.

Vad står på listan idag då?
* städa lägenheten totaaaalt!
* Gå ut och gå på långpromenad i vårsolen med Tom
* Möta Emma på stan
* Baka BRA Cupcakes!

Det är väl ungefär vad som står på listan idag.
Vad ska ni göra idag?

pusspuss

en skön dag

Haft en skön heldag med Emma, vandrat runt på promenader, handlat, lagat mat och bakat. Tyvärr hände det något under bakningen, vi var väl ofokuserade och stressade för de blev heeeelt jävla misslyckade och jag har aldrig varit med om något sådant när jag bakat förut!? Vad hände?.

Under kvällen har vi i alla fall kikat på film och ätit bakpotatis. Gott som tusan och filmen fick bli Bröllopsfotografen. Men nu tänkte jag hoppa in i en varm skön dusch och sedan krypa isäng.

Dagens lunch - Foccacia



Inte riktigt Foccacia men inspiration därifrån. Köpte ett italienskt bröd med oliver i och sedan fixade vi med god skinka, mozzarella, soltorkade tomater och svartpeppar. Självklart hade vi olivolja istället för smör också! Det fick bli min och Emmas enkla men vääldigt goda lunch!

Snart är det dags för middag, då blir det bakpotatis med en god röra á la Tommy.
Pusspuss


Lunch med Emma!

Nu skaj ag iväg och möta Emma för att laga lunch tillsammans. Vi lär spendera hela eftermiddagen med att baka och göra lite sådana roliga saker! Härligt härligt.

Men jag ser att jag måste skynda mig nu, för snart är hon i stan.
Pusspuss

När jag såg Don Omar i Chile!

En av de bästa live uppträdanden jag sett var Don Omar i Chile! De flesta konserter som varit riktigt grymma har varit i Chile, som sist när vi fick se Earth Wind & Fire också! Kan det vara att kulturerna är så pass annorlunda att stämningen blir en helt annan?










Kusinkalas och släktträff

Var släktträff idag och kusinkalas med Douglas som fyllde åtta år. Så här har ni en hel del bilder från dagen. Mysigt som tusan, god mat och gott fika! Kul och träffa släkten man sällan ser också.

 




































Dagens meny - Nachotallrik



Idag fick det bli en snabb och enkel måltid. En variant av nachotallrik i en vanlig gratängform.
Bestod av ett lager med nachochips i botten, köttfärs med tacokrydda och lite hackad lök för att sedan lägga ett lager ost och in i ugnen.

Fyllning kan bestå av vad som helst egentligen, men vi hade sallad, gurka, avokado, tomat, lök, paprika, cheddar cheese, creme fraiche, taco sauce och jalapeños.

Var riktigt gott och det märktes då allt gick åt förutom en liten portion. Och jaa vi var fler än två som åt allt, fyra stycken mätta magar är vi nu.

Och dags för film,
Pusspuss

kusin kalas...

-ee76fd0ed8d8919869c1322082053f6.png

Kolla varifrån!

kusin kalas pågår just nu. Alldeles strax ska vi fika också. Tårta, kladdkaka, bullar o goda skorpor blir det!


Latdag

Igår hade vi en seg dag, ingen orkade göra något efter lördagens fester. haha. Och idag, eller hittills, har jag haft en riktigt latdag. Legat i sängen och gjort ingenting, men nu såg jag att klockan redan hunnit bli tolv så det är dags att göra sig iordning och plocka undan lite. Mormor och morfar hämtar upp mig om drygt en halvtimme, så det är bäst att sätta igång.

Blir lite kusinkalas för Douglas som fyller år... Ärligt talat vet jag inte hur mycket han fyller, lite pinsamt! Tänkte säga sex år men det kan det inte vara.. kan det vara 10 år kanske?

I alla fall så kommer hela släkten på mammas sida, och många jag inte träffar så ofta. Så det ska bli mysigt. Vad som händer sedan och hur länge jag blir kvar där vet jag ännu inte. Men det får vi se.

Aja, måste göra mig iordning nu!
Puss och kram!

självklart hänger kameran med också!

Dagens meny



Dagens meny bestod av det som står bredvid fotot.
Marinaden gjorde jag av:
2 st vitlökar
Lite olivolja
Mrs Cheng's Soya
Honung
en nypa salt

Blev sjuuukt gott och kycklingen blev perfekt tillagad i ugnen. Inte alls torr utan bara god och saftig. Nästan så det vattnas i munnen bara jag tänker på maten.

kvällspromenad och mys

Efter en god måltid blev det ut och gå en runda med Emma, skön promenad som kändes fortare än vad tiden gick. Var ute en timme i alla fall och nu har maten landat skönt i magen.

Har suttit och redigerat lite foton nu, glad över att ha photoshop igen! Tack snygging för hjälpen. Så nu kan jag fota och ha mig som vanligt igen, känns ju skönt nu när våren är på g och man kan vara ute normalt igen.

Nu blir det filmmys och vi ska kolla på Boondocks Saints, aldrig sett förut och det verkar vara ett måste.

Pusspuss

Marimekko-skål och annat gott

Förra veckan införskaffade jag en efterlängtad Marimekko skål, och ni anar inte hur länge jag suktat efter denna vackra skål!

Köpte även en vacker kruka igår, så nu ska jag snart börja plantera vårblommor på balkongen, ännu mer myys. OCh det är verkligen vår och sommarkänslor i luften, så jag njuter till fullo.

Vasen på bilden fick jag av mormor och morfar igår också. Snygg och enkel. Dags att köpa lite vackra ljusa tulpaner kanske?





Sugen på att pyssla nu, men det kommer... lite i taget!

Tokig kväll kanske

Det slutade i en spontan utgång igår som tillslut faktiskt blev riktigt lyckad. Började med en skön förfest med roligt folk och en promenix ned till staden. Kul att bror hängde med också, eftersom han alltid bangat när vi sagt att vi ska ut. Men han verkade trivas i sällskapet igår och lite kul för honom då han är bekant med en av vännerna också!

Gratis inträde, lagom dricka i baren och mycket dans! Det hela avslutades med kycklingkebab, chill och en hel del vatten innan läggning. En kul kväll alltså!

Tokig var den också, hum höhö...

Ska alldeles strax börja med maten, ugnsbakad kyckling med couscous och sallad får det bli. Någon god dressing ska jag göra till! :-)

Pusspuss

Foton, foton, Chile, Chile

Fler vardagsfoton från Chile. Längst ned har ni min underbart söta kusin Julita. <3












Stråååålande sol

Solen har strålat hela dagen, underbart! Jobbade förmiddag, 8-13 men tiden gick ovanligt fort för att vara en lördagmorgon. Mormor plockade upp mig, åkte in till stan, tagit det lugnt och rivit tapeter. Skön eftermiddag i alla fall!

Vad som händer ikväll vet jag fortfarande inte, känns som jag tar det lite som det kommer.
Nu ut på balkongen och njuta kanske?

Pusspuss

tre timmar...

-e03b7c9deff6fbd5671a0c7bb60d94f.png

Kolla varifrån!

tre timmar kvar nu av dagens arbete. Började kl 8 och har redan jobbat två timmar, härligt. Solen lyser ute också så jag hoppas den är framme när jag slutar. Efter jobbet plockar mormor upp mig o så ska vi hälsa på min "stora syster" :) underbart, var ett tag sedan jag träffade henne. Vad som händer senare ikväll har jag däremot ingen aning om :) vi får se. Några ska ut, min bror vill hitta på något osv. God mat ska iaf lagas! :)


hackar tänder

Kan se hur solen lyser där ute fortfarande, och folk har handlat glassar och engångsgrillar.. Men vet ni vad jag ska hitta på då? Jag ska in i den jättekalla frysen och stå där och huttra!

HEJ IGEN VINTER!

Mycket folk!

Timmarna på jobbet har gått fort idag, har redan hunnit med ca 4 timmar och jag har ungefär 4 timmar kvar nu också. Häärligt! Betyder att jag snart får dra hem och mysa eller vad vi nu hittar på! Hoppas på något skojigt, det enda tråkiga är att jag börjar jobba tidigt imorgonbitti. Men med positivt tänkande kan man komma långt en fredagkväll även med jobb dagen efter.

Har haft galet mycket folk hittills, så det är väl därför timmarna gått så fort. Men nu ska jag sätta mig bakom kassan igen tills jag slutar.

Lyckades ni bli lurade igår då, under första april? Det var ingen som försökte lura mig inte... haha

Pusspuss

När solen skiner...

...ska jag sitta inomhus och jobba. Härligt härligt! Meeeen, det räknas som söndag idag så 100% OB säger jag verkligen inte nej till! Blir bra till nästa månad när lönen kommer.

Igår orkade jag inte skriva något, var inte på världens bästa humör under kvällen. Men det blev mycket bättre efter en varm och skön dusch <3

nu ska jag slänga i mig frukost innan jag åker ut mot jobbet. Segt då jag vill vara ute och njuta av solen. Men men... Ska försöka riva lite tapeter ikväll kanske? Om det inte blir utgång, kanske blir imorgon eftersom jag jobbar imorgonbitti. Jaja.

Frukost var det!
pusspuss

Våren är verkligen påväg!

Det spöregnar ute och jag har redan hunnit ut i det vackra vårvädret, eller ska jag säga det typiskt svenska vädret? Well well, sitter för tillfället hemma hos mamma och Roger innan jag ska iväg till jobbet. Blir en ganska kort tag då jag jobbar mellan 10-18, skönt som tusan. Och ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vet inte ens vad man borde laga för mat?

Men men, jag är lite glad över att det regnar faktiskt. Då är det ett tecken på att det börjar bli varmare ute och att snön är besegrad. Det är nu man också märker att snön smelt undan helt, med undantag från högarna som är ihopplogade. Hur underbart är inte det egentligen?

Nu blir det i alla fall iväg och knalla till jobbet.
Pusspuss