Longboardfredag - Los Pobladores 

love between a human and an animal

 
Kärlek, som finns i alla dess former. Mellan två individer i form av människor eller till ett djur. Till och med annat som man lägger stora värderingar i och känner kärlek för. Det finns mycket vi kan älska och förälska oss i här i världen.
 
Ett exempel på stark kärlek är mellan Sanna och Milo på fotot.. Det var äkta och stark kärlek, och Milo var en otroligt vacker hund. Som nu är saknad på vår jord.
 
 

Say hello to Flora.

 
Fotade Annika och hennes söta fjording i helgen. Och Annika ärgrym med Flora, som har lärt henne att stegra och lite spansk dressyr. Duktigt jobbat för en gammal dam som Flora!

Spänstig liten filur!

Snart tröttnar väl ni på alla mina foton på vår lilla valp. Men svårt att motstå att fota honom då han är så otroligt sööt. Och så är det ju nu som han utvecklas mest och man ser den största förändringen i både kropp och sätt.

För att vara fem månader är han otroligt stark och spänstig. Och jag blir hela tiden överraskad om hans styrka. Hans muskler börjar även synas mer och mer, och han har kommit in i trotsåldern där han ständigt testar oss.

Men oj så otroligt roligt det är. Har fortfarande inte förstått att vi faktiskt har en liten valp hemma, trots att vi hafthonom i ca tre månader.

 
Men jaghoppas inte att ni tröttnat riktigt än på alla foton på vår lille Mantequilla.

last touch of summer..


hund träffar häst


'I helgen befann vi oss i Hässleholm för att hälsa på Tommys familj. Det var även första gången som vår lille valp rest så långt. Han sov för det mesta i bilen och resan gick jättebra! Och så var vi ute i stallet för att rida lite. Och då fick även Mantequilla hälsa på hästar för första gången i sitt liv. Väldans spännande tyckte han och han ville gärna leka med dem då han verkade tro att det var gigantiska hundar. På bilden ser ni Annika (Tommys syster) och hennes fina hästa, Flora.

Mantequilla, mi guagua

Min älskade lilla kille, som inte är så liten längre! Så otroligt fin är han, vår lilla valp. Gosh, tänk att man kan älska och bry sig om ett djur så mycket.

Secret place

Foto: Jag, Marcela Diaz

I never knew love like this

 foto: Jag, Marcela Diaz

Gnesta Gröna Marknad

I helgen åkte jag och min älskade mamma iväg till Gnesta för att vandra kring på den Gröna marknaden. Det såldes grönsaker, pyssel, sylt och marmelader, var loppisar m.m. Och vacker musik spelades på scenen och jag kände att jag verkligen hittat rätt. Det är så jag vill leva, mer alternativt, mer ekologiskt, odla mina egna grönsaker och gynna bönder m.m. runt om oss. Här har ni i alla fall en bildbomb från lördagen.


Dajanko

Dajanko från Labyrint
Foto: Jag, Marcela Diaz

Cuz you choose your own life to live.


modell: Alexander Diaz
fotograf: Jag, Marcela Diaz.
 
Jag beundrar min bror, en ung man med otroligt fantastiska och djupa tankar. En ung man som är så oerhört omtänksam till alla i sin omgivning. Finns inte en enda människa han inte skulle bry sig om, för han skänker en tanke till alla och vill på alla möjliga sätt alltid hjälpa till. Det är en fantastisk människa!
 
Jag beundrar min bror som inte låter vardagen stoppa hans liv, utan som har flyttat utomlands och njuter av sin tillvaro varje sekund. Han har flyttat utomlands för att kunna syssla med det han lever för, för att må bättre och för att slippa den trista vardagen hemma i kalla Sverige. Den behöver inte vara trist för alla, men han saknade något, något som inte fanns i detta land. Och nu är han där, i Barcelona, Spanien.. Skejtar, arbetar, umgås med vänner och skapar nya planer för sin framtid och sitt liv.
 
Jag beundrar dig bror, för du är så otroligt modig. Och jag älskar dig, för att du är den du är. ♥

Jag ser hur de står där bredvid


Modell: Alexander Diaz
Fotograf: Jag, Marcela Diaz

Lababyrint!Lite foton jag tog när Labyrint var i Nyköping och spelade för ca två veckor sedan. Daaamn vad de var grymma..! Går fortfarande och sjunger på låtar de lirade. Fantastiskt.

longboarding with our pup.Vi har en hund som älskar att springa med oss när vi åker longboard. Vi har ännu inte åkt så långt, utan mest en liten sträcka bara för att testa på hur det går för honom. Vi vill ju inte överanstränga honom när han fortfarande är så ung. Men det känns fantastiskt att se honom gilla att springa med oss, att han glädjs åt våran glädje.

 

Longboardfredag - Trick tips stand up slides!


Snart tar jag helg

Jobbar intenstivt med skolfotograferingar just nu, otroligt roligt men också väldigt krävande då man träffar runt 100-300 elever/dag. Men som sagt, otroligt roligt! Men idag är sista dagen för denna vecka, kort dag med sovmorgon har jag haft. Och drar alldeles strax igång med första klassen. Gymnasieelever, första året och porträtt är det som står på schemat. Och så slutar jag runt tre-halv fyra. Underbart!

Sedan blir det en välförtjänt helg, med personalfest ikväll och sedan bara ta det lugnt och njuta. Innan en ny vecka drar igång.

Vad ska ni hitte på i helgen då, mina vänner?

Ta hand om er alla, och glöm aldrig att visa kärlek gentemot varandra <3