20120730

Idag blev det en heldag ute hos familjen utanför Nyköping. Otroligt trevligt och mysigt, och det är så skönt att få se Mantequilla springa runt och bara leka av sig. För nu har jag en trött hund som ligger och sover i sovrummet.

Och alldeles strax ska jag fara till jobbet och köra ett kvällspass! Inte så roligt när man varit ledig hela dagen, men men!!

 

kantarelljakt, skogen och upptäcka nya platser

Förra veckan var jag, Tommy och Mantequilla i skogen för att leta svamp. Vi hittade lite granna, men inte tillräckligt för att frysa in och ha kvar till vintern. Blev att vandra runt och låta vovven springa fritt och bara mysa.
 
 
 

Our puppy and I.

 

Trick tips for longboard!

 

I hamnen med hundarna

Idag under förmiddagen har jag varit i Nyköpings hamn med min goda vän Robin, och hans två amstaffs. Plus vår egna lilla valp också såklart. Roligt att se hur folk kan komma fram till valpen, medan de backar undan för de andra två och tror att det är mördarhundar.. Trist det där, för det är bara media och människor som förstorat upp allt med att de är mördarhundar. Hur fina och gosiga hundar som helst ju. Och det finns fall av galna hundar oavsett ras!
 
Men men, nog om det. Den diskussionen kan jag ta i ett senare inlägg.
Mysigt var det i alla fall och nu har jag en trött valp som sover här hemma, perfekt eftersom jag strax ska ta mig till jobbet.
 
I
 

Det var en dag, förra veckan

En dag som bestod av golf med goda vänner, som jag saknar enormt mycket. Och jag längtar tills de flyttar ned till Nyköping igen. God mat utomhus, träffa nya hundkompisar och massa lek med Mantequilla.En bra dag helt enkelt, perfekt skulle man kunna säga.
 
föraörra 
 

just a bad day..

 

Longboardfredag - Heat Wave

 

Inspiration to my soul

Novella Royale "I Want You" from Novella Royale on Vimeo.

Jag tar mig till Spell and the Gypsy för att få inspiration. De har alltid så otroligt vackra foton, och kläder, smycken och inredning är fantastisk! Jag skulle så gärna kunna tänka mig att på utomlands, i ett hus nära havet med stora vackra fönster, som släpper in så mycket ljus som möjligt. Bara vara där och kunna strosa runt i naturen.. Känna mig fri.


Spell and the Gypsy Collective, fotograf: Zoey Grossman

 
 

You choose how you live your life.

 

Sushi, hundbus och mys.

Igår var vi nere vid slottet tillsammans med Robin och hans hundar. Så våran lilla valp får lära känna lite andra hundar också. De busade och hade sig medan vi åt Sushimiddag. Oerhört trevligt, och fler möten kommer det att bli. 

Vi har blivit föräldrar... eller ja..

Hundägare i alla fall. Till denna söta lilla valp, vars namn är Mantequilla. Otroligt söt och duktig är han. Och han följer oss var vi än går. Ska bli så otroligt roligt att fostra honom och jag ser fram emot ett liv tillsammans med min älskade Tommy och vår lilla hund. En Amstaffblandning på 13 veckor. Och till hösten är det dags för valpkurser, ska bli så otroligt spännande!!

 
 

Lugnt på bloggen

Har varit väldigt lugnt här, mycket jobb och andra fina saker har hänt i mitt liv.
Vad som har hänt kommer i ett senare inlägg..!