Longboardfredag - The lookback


 

Climb and reach your goals.

 
Photo: Me
Model: Alexander Diaz, My brother.

Jag vill ha dig

 
Låter är egentligen tillägnad tjejer, men jag har ju min man, så ni får tänka om lite i texten. ;-)

I'm zonin

photo: me
model: Alexander Diaz & Mantequilla

Longboardfredag - Drop Freeride a la Ohio

 
 

The Gathering 2012, instagramfoton.

 
Igår var jag och Alice på The Gathering i sthlm vilket är Sveriges största longboardevent. Vi hade en fantastisk dag full med brädåk, underbart! Här är lite Instagramfoton, ni kan se fler om ni söker på d_azz på instagram. Och självklart kommer det fler och bättre bilder här i bloggen!
 
 
 

Longboardfredag - Push in RIO


Plåtning.

Idag hade jag en fotografering med Sanna och hennes underbara hund Milo. Otroligt roligt att fota dem, och de är oerhört fina tillsammans. Sanna har gjort ett grymt jobb med Milo, som är en duktig och väldigt lugn hund. Lite av en förebild för mig och vår lilla Mantequilla.

Men nu sitter jag här och redigerar lite foton, och hoppas på att Sanna blir nöjd med resultatet.

 

Big vs. Small

Eftersom jag och Tommy är megaförkylda och lite sega, så hade vi en lugn dag ute på landet igår. Befann oss hos en vän i skogen och plockat massa kantareller och lekt med hundarna. Har aldrig plockat så mycket kantareller i hela mitt liv, och då var det ändå inte mycket heller, haha.

Var så kul att se hundarna leka med varandra också, de tröttnar verkligen aldrig. Och det är kul att bara studera dem också. Kul att se att de funkar så bra ihop, trots storleksskillnaden!

Och Catha som vi hälsade på bor i ett underbart hus ute på landet. Helt fantastiskt! Så nu längtar jag än mer efter att få flytta till ett hus, men det blir längre fram någon gång.

 

Those simple things

 

Longboardfredag - Button down cactus