Jag älskar dig <3

fxcam_1319921893 (MMS)

Jag älskar dig <3


Gádor Salís y Eider Walls

Gádor Salís y Eider Walls from Marta Guillen on Vimeo.


it's you, it's all for you, everything I do
Tema: Hösttävlar med detta foto i tvspelsweb veckotävling, där temat är höst! Och skulle jag vinna skulle jag välja detta

When fall comes into our lives..

Sneakpeak från en fotografering med LisaEn dag med fotografering tillsammans med Lisa. Men här är bara en sneakpeak, fler och snyggare foton kommer senare!

Julerbjudande!


Why does my heart....

En bild i två utföranden. Svart/vit och färg, tagna av mig när jag var uttråkad en dag.


Jag vet jag vet... Dålig uppdatering igen...

Jag vet jag vet... Dålig uppdatering igen tyvärr. Men har börjat jobba efter en veckas ledighet så jag har aldrig tid att blogga, har heller inte mycket att skriva om då det inte händer mycket mer än jobb, hem, äta, sova.. Så roligt känna mitt liv just nu. Glad som har Tommy iallafall, som stöttar mig och gör att mitt humör är uppe!


Glöm inte att rösta!

Glöm inte att rösta på min bild som är med i metro photo challenge!http://metrophotochallenge.com/se2011/view/8y8y/Take_a_ride_in_the_parking_deck

Sommaren genom mobilkameran, del III


Mannen min, han äger!Min älskade man är grym på bräda. Lite ninja-aktig sådär och kan både stå på händer och göra andra sjuka tricks med brädan. Dessutom är han ju handsome också, hihi.

Rösta på mig i Metro Photo Challenge

Nu är jag med och deltar i Metro Photo Challenge, och de bilder jag lagt upp för tävlingen hittar ni här.
Rösta gärna, och det gör ni enkelt genom att trycka på gilla-knappen för Facebook.

bilderna jag tävlar med är bl.a. dessa

Sommaren genom mobilkameran, del II

Sommaren är över, och jag längtar redan tillbaka..

Don't you ever feel like you're less than fuckin' perfectfoto och modell: Jag

vi samlas tillsammans för att rasta våra brädor.

Igår åkte jag, Tommy och Viktor upp till Stockholm under vår lediga dag tillsammans, för att träffa Jim och Daniel. Tanken var att vi skulle rasta våra brädor lite och det är trevligt att träffa sthlmsvännerna också. Så här är lite schyssta foton. Alla är inte tagna av mig, men ni ser  vilka.


Jag blir hela tiden mer och mer säker på brädan och börjar äntligen få till mina slides!


take a ride in the parking deck
Ett foto från gårdagens Longboardsession i Stockholm. På bild ser ni Mr Jim.

Nybakt rostbrödIgår bakade jag ett supergott bröd, Franskrost fick det bli nu när vi har brödrost och grejer. Hur gott och fint som helst, och alldeles för lätt att baka! Varför gör man det inte oftare? Nee, nu säger jag hejdå till köpesbrödet och tänker börja med att baka mer eget!

Sommaren genom mobilkameran, del ISåhär har min sommar sett ut genom min mobilkamera. Men detta är bara del 1, kommer fler foton senare.

let the moon come shining in, into our life again

Ny design!

En ny och lättare design är gjord. Suttit hela eftermiddagen med den och nu är jag nästan klar. Lite småsaker som är kvar, som att byta inlägg i kategorier osv. Men nu ska det vara lättare att hitta bland mina foton.

Tryck F5 om ni inte ser någon skillnad. Och skriv gärna vad ni tycker!

Tema RosaTävling på Tvspelsweb igen, denna gång med tema Rosa. Nu när hösten är här och solen går ned tidigt så kan man få fina bilder i solnedgången där himlen färgas i alla de vackra färgerna, bl.a. rosa. Även ljuset är vackert och som den longboardtokiga tjej jag blivit så tävlar jag med denna bild.

Lite synd på att Tommys ansikte försvann lite, men jag gillar bilden ändå. Dessutom är det en vinst på valfri vara för 199:- och jag valde då detta close-up filter!

Jag fotar för tidning!

Har en rolig nyhet! I augusti skrev jag det här inlägget om att jag och Tommy åkte till Västerås för en fotosession. Nu kan jag berätta vad det var jagfotade för!

Fick en förfrågan om att fota för en ganska ny, webbaserad tidning för LONGBOARD! Det är hur fint som helst, just eftersom jag blivit så longboard-tokig den senaste tiden. Jag fick även framsidan med mitt foto och två heluppslag!

Så klicka in på tidningen för att läsa den!


Open publication - Free publishing - More asfalt

Härliga fredag!

Nu är det fredag och sedan kommer en fin efterlängtad helg. Jobbar i och för sig idag, hela helgen och nästa vecka också, menbheögen är korta dagar och därför extra fin.

Tog mig även ut igår för en jogging runda, och det gick över förväntan! Lyckades springa 4km på 26 minuter, vilket jag är stolt över. Speciellt när jag knappt trodde att jag skulle orka 2,5 km

men nu är det dags att återgå till jobbet.

Dags att ta tag i träningen igen!

Såå...idag efter jobbet ska jag ut och springa. Jag tror det är första gången på ca fyra månader som jag tar mig ut, galet! Så därför får jag se vad det blir för sträcka, börja med något litet då jag känner mig smått förkyld. Och sedan få till träningen två-tre gånger i veckan. Jag har två lite större mål till nästa år , så det kommer bli gryyymt!

Vad sägs om Vårruset och Tjejmilen? Om jag klarade 8 km efter tre veckor i somras så kan jag nog lätt ta tjejmilen! Detta kommer bli så bra! Och jag har mamma som peppar mig.

Börjar dagen med Kapten RödSitter och lyssnar på P3 Morgonpasset som vanligt under mornarna. Idag är Kapten Röd gäst och oj oj.. Han är så fantastisk! Musiken han gör är obeskrivligt grym. Så en härlig start för denna Torsdag, det är fint det!

När man inte har bättre saker för sig.

Sitter och pillar i photoshop med Viktor, han ville se hur han skulle se ut med lite skägg. Jag är inget proffs i photoshop och gör inte mycket manipulerade bilder, men här är ett snabbt trick!

Noppade även hans ögonbryn.

Idag händer det lite saker på praktiken. ...

imag0812-1 (MMS)

Idag händer det lite saker på praktiken. Jag får ta och måla om! Då vi ska få in lite roligheter och nyheter så får jag stå för att måla om väggarna. Från fina mönstrade tapeter, till en vit och en grå vägg. Efter praktiken idag blir det att åka vidare och då jobba som barnvakt i ca tre timmar. Mysigt. Lång dag med andra ord.


Grym låt!Ringar på vattnet - Kedjan

den stilige lilla pojken.Lillebror poserade snyggt i kavajen i helgen. Han är så otroligt söt. ♥

Jobbelijobb

Nu är det jobb som gäller, ett pass på tolv dagar i rad.. Det kommer gå bra! För idag ska vi tydligen måla och fixa, spännande.

Longboard in sunset

Igår var vi som sagt ute och åkte lite. Och såhär kan det se ut när man åker i solnedgången.

Fler bilder kommer senare!

frukostmys. bullbak. och pojken som spelar kornett.


Åkte ut tidigt till familjen på landet


där det bjöds på underbar frukost

och en liten spelning med lillebror

Blev även bjuden på en härlig höstlunch efter bullbaket.

En lördagskväll på longboarden

Inte allt för seriöst kanske, men igår var vi ute och åkte bräda. Jag stod väl i och för sig mest bakom kameran. Men här är en liten video från vad vi gjorde igår.

Till nästa sommar blir det nog ännu mer!Enjoy!