Ikväll ska bubblet korkas upp

Nyårsafton firas hemma hos Lisa och Emma. Blir en trevlig och mysig tjejmiddag först, innan festfolket kommer förbi. Vad som händer under kvällen vet man aldrig, men jag längtar sjukt mycket ändå!

Ska alldeles strax tillbaka till Lisa, blir till att fixa naglar, smink och hår. För att sedan förbereda maten och göra fint. Så det kanske är dags att dra sig in mot stan nu?

Gott nytt på er alla och hoppas ni får en helt fantastisk kväll!! <3

Pusspuss så ses vi nästa år.


2009 var great

Jag har tagit studenten, gått på studentbal och studentfester, träffat nya underbara människor och människor som kanske inte gett mig lika mycket. Jag har blivit singel efter ett fyraår långt förhållande. Jag har varit i Berlin och Paris och sett andra kulturer. Jag har mått bättre än någonsin och varit mer nöjd med mig själv än tidigare! Jag har loosat 2-3 kg och minst 4 cm runt midjan.

2009 var ett sjukt bra år och jag tänker se till att 2010 blir ett bättre år.

Jag har faktiskt hunnit med en hel del under 2009, speciellt det sista halvåret som har varit det bästa. Jag är äntligen nöjd med min kropp efter all träning, och ska också forsätta med träningen för att förbättra hälsan ännu mer. Jag har blivit så enormt mycket mer positivare till saker och ting, vilket känns underbart!

Mitt mål för 2010 kommer att bli att hitta ett jobb eller en utbildning. Fixa egen bostad och kunna försörja mig själv, äntligen..! Så nästa nyårsfest kanske hålls hos mig då? ;-) Jag ska även åka till Chile i tre veckor, och vara mer positiv till den resan denna gång än vad jag var förra gången. Tatuera mig tänker jag nog också göra.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om 2009 egentligen, men jag känner bara att jag själv har gått mot det bättre hela tiden, och det tänker jag även fortsätta med år 2010!

Hur är era förväntningar för 2010 och hur uppfattade ni år 2009?

Pusspuss


Nyårscupcakes

Under kvällen har jag bakat mumsiga nyårs cupcakes, smarriga tror jag att de blev. Och hoppas framförallt, då jag gjorde om receptet till mitt egna. Härligt härligt!



De första är Marsmallows-cupcakes, men marsmallowsen rann ut i ugnen. De andra är dumlecupcakes, båda är med choklad och den andra är vanlig vaniljfrosting. Muuumsigt värre!

Nyår imorgon?

Oj, jag har verkligen varit frånvarande från bloggen, och jag vet att jag har lovat att jag ska bättra mig. Men jag har faktiskt inte haft tid för bloggen alls. Och samtidigt som jag tycker det är tråkigt, så riktigt njuter jag av tiden då jag gör annat! Är sällan hemma nu förtiden utan jag umgås med med vänner eller far runt hit och dit. Treevlans trevlans.

Kan inte fatta att ett nytt år börjar imorgon midnatt. Det känns helt tokig, och det här året har gått så fort! Tror nog också att det är det bästa året hittills, och mycket bättre kan det bara bli.

Blir ingen middag hemma hos mig imorgon, men blir med trevligt sällskap i stan och vad som händer där får vi se. Kan gå galet till i alla fall med mig, Lisa, Emma, Lina och Alice! Ett skönt gäng tjejer säger jag bara.

muuumsmuums. nu ska jag baka Cupcakes
pussar

ICAs bästa!

Imorse när jag vaknade och slog på tv:n såg jag helt klart ICAs bästa reklamfilm hittills. Där gör Ulf parodi på alla bloggare som använder sig av videobloggar och så vidare. Underbart roligt!


Fränaste tatueringsidén!

Jag har kommit på sjukaste tatueringsidén, och får jag den bara uppskissad som bilden jag har i huvudet ungefär så kommer det bli riktigt jävla bra! Wooh nu ska jag bara hitta någon som är riiiktigt skillad på att skissa, så han/hon kan hjälpa mig.

Men kommer inte säga något om idén förrän den är klar.

Hej underbara söndag

god morgon på er!  Hoppas ni har haft en mysig julhelg, min har varit helt okej med mycket jobb därav inget bloggande. Jobbar om 20 minuter också, så jag ska väl börja knalla iväg nu hade jag tänkt.

Igår var det en mysig kväll i Sofias tecken, födelsedagsfirande på ett uteställe med god mat, dricka och mysigt sällskap. Sedan fortsatte vi vidare till Tellus för att dansa under natten, men jag åkte tidigt. Jobb idag och så hade jag fixat med en trevlig sovplats + huvudvärken som satt i hela kvällen.

Men det var riktigt trevligt igår i alla fall, få träffa massa igen som man inte sett sedan i somras. I like that! Så nu ska jag väl kila ned till jobbet och jobba till 18.15 ikväll.

Dagen började underbart , men hade gärna fått fortsätta så.
Pusspuss


Just dance!

Nu ska jag slänga i mig lite mat sedan far jag in till stan för att dansa natten lång. Blir förmodligen och förhoppningsvis mycket folk ute ikväll, lovely! Fast det är synd att en person som jag vill ska vara ute inte kan.. Jaja, får ju bli fler gånger!

Men nu måste jag äta och dra iväg.
Pusspuss

Såhär roar...

-649dedd01308824aa59a70da389077a.png

Kolla varifrån!

Såhär roar jag mig på jobbet när det inte är en enda kund inne. Ritar, läser tidningar och dör lite inombords när samma julskiva spelar för sjätte gången i rad...


Tjingeling i den blöta snön

Idag är det lite sådär småruskigt väder med snöblandat regn. Och utanför huset har snön smält lite grann, vilket jag tycker känns väldigt tråkigt. Men det gör samtidigt inte något att det är snöblandat regn, inte för min del i alla fall eftersom jag ändå måste sitta inomhus och jobba en dag som denna. Har varit oerhört lite kunder idag, så det blir nästintill tråkigt, men tiden har ändå gått fort.

Så nu har jag lunch och sedan är det bara fyra timmar kvar tills jag slutar. Det lär ju gå riktigt fort tror jg. Har tyvärr inte hunnit lägga ut så mycket foton under julen och så, men ska försöka så fort jag har tid. Det är det som är problemet, jag sticker iväg på spontana saker. Mycket trevligt!!

Ikväll blir det utgång också, wooho, längtar efter att få dansa arslet av mig. <3
Pusspuss

God Jul på er

Hoppas ni haft en mysig jul! Det har jag och morgonen var absolut bäst tycker jag, även fast jag ville ligga kvar i sängen och bara fortsätta mysa istället för att åka till jobbet. Hoppas på att det får bli en annan morgon istället.

Jobbade halva dagen också, var segt som tusan för att jag var så trött men jag höll humöret uppe för inget kunde ta ifrån mig leendet på mina läppar. Kom hem och lunchade lite och sedan blev det julfirande med familj på mammas sambos sida. Trevlans, även fast jag stack hem tidigare. Mysigare med julfirande hemma med familjen och inte så många barn kan jag tycka.

Jag orkar inte skriva mer, somnat i soffan redan så nu ska jag gå och lägga mig istället. Jobbar imorgon oc hsedan är det ju utgång!

Pusspuss och ha en fortsatt trevlig julhelg <3

Stressa stressa lite granna

Nu stresstädar jag i rummet, måste ju få det julsnyggt inför helgen. Haha, skitsamma om det är jul, behövde städas ändå, på riktigt! Så nu är jag snart klar med rummet, bara dammsugning och bäddning kvar, tjingeling på det! Annars brukar det ta flera dagar för mig att städa rummet, nu har det inte ens tagit en timme, haha.

Anledningen är att jag ska hinna med bussen in till stan om 50 minuter. Åka och träffa Felicia äntligen. Ska blii mega-super-mysigt! Inte träffats sedan i oktober någon gång. Julmysa för att hon imorgon är ensam under julkvällen, trååkigt ju. Men sedan bara för att det var så otroligt länge sedan vi träffades!

Längtar massor och nu måste jag fortsätta städa!
pusspuss <3

Dan före Doppare dan!

God eftermiddag gott folk! Hoppas ni alla mår bra och att det pirrar lite extra av julkänslorna och vintern. Det gör det faktiskt för mig, tro det eller ej.

Idag har jag hittills hunnit med att göra wienernougat och gymmat. Så nu blir det en svän till Nyköpings stad för att bara följa med egentligen. Och när jag kommer hem fortsätter julstöket, då är det knäck och lite mer chokladkola kvar. Sedan ska jag städa resten av kvällen. Vill ju ha det till en hög myspys-faktor i mitt rum.

Ilskan från igår har lagt sig, så det känns skönt. Idag är jag pigg och glad igen, med en aning av spänningshuvudvärk. Men det går över, tack och lov.

Jaja, göra sig iordning och sedan åka till stan!
Pusspuss

Dan före, dan före dopparedan

Ni får ursäkta den extremt dåliga uppdateringen idag, men det är dels för att jag inte varit hemma och sedan har jag varit arg halva kvällen. Då anser jag att det är bättre att låta bli att blogga så det blir glada inlägg istället. Men nu känner jag mig på bättre humör igen även fast jag är trött.

Idag har jag i alla fall varit i Norrköping och fixat sista julklapparna, eller jaa de köpta i alla fall. Imorgon blir det storpyssel hela dagen, men först ska jag gymma på morgonen tror jag. Ska bli härligt!

Vad som står på listan imorgon är:
* göra klart det sista godiset, knäck, kola och wienernougat
* städa färdigt på rummet och göra mysigt
* pyssla med de sista julklapparna och slå in allt


Jaa det är väl det ungefär, men lär också ta upp hela dagen. Skinkan ska dessutom kokas imorgon, men det gör inte jag, tack och lov!

Nu ska jag krypa ned i sängen
Pusspuss

Letar, letar och letar lite till

Oj, nu vet jag inte hur länge jag suttit och letat efter en bild på en kruka jag hittade på Blomsterlandet idag. Den var verkligen såå jag och jag ska se till att köpa den senare! Sjuukt snygg, lite hm.. glamouröst chic, nää men jag vet inte hur jag ska förklara. Snygg var den i alla fall, i svart och silver. Hittade även passande vaser till.

Oj oj vad jag vill flytta hemifrån och inreda nu...!

pusspuss

i norrköping...

4df0396e0d489fd06d763b2d890f5436.png

Kolla varifrån!

i norrköping nu då :) precis avnjutit en god och stark thaibuffe och nu är det vidare i staden för sista köpen inför julafton.


To Norrköping we go

God förmiddag på er söta läsare! Nu är det dags för mig att åka ned till Norrköping för att fixa det sista med julklapparna, eller familjen ska göra det. Själv blir det mer att jag strosar runt och fönstershoppar. Trevligt det med! Alla mina julklappar är inte klara, har köpt en och ska köpa en till , resten ska jag faktiskt ta och göra själv. Och då är det mesta färdigt. Småpyssel blir det väl imorgon med inslagning och så vidare.

Men jaa, nu måste jag faktiskt åka, så jag skriver lite mobilbloggs-inlägg under dagen och sedan när jag kommer hem. Då ska jag ta och fota det jag gjorde igår, mumsens!

Pusspuss och ha en toppendag, det ska jag i alla fall!

Snygg och Nördig design


bilder från pid.com | sänggavel 90 cm - 2160 kr,  fatet - 850 kr

Myrica Design har en riktigt tuff kollektion som är inspirerad från gamla pixliga mariospel, det roliga är att själva kollektionen faktiskt heter Mr Mario också. Snygg och nördig design som kanske passar den lite mer nördige? Är kanske inte riktigt min inredningsstil, men jag gillar ändå att titta på den designen, formerna och det roliga i dem.

Pusspuss


känns i rygg och fötter

Har stått hela dagen i köket idag, bakat och grejat och haft mig. Så nu känner jag av det i ryggen och fötterna, har väl stått fel också antar jag. Men har fått en hel del uträttat också så jag är nöjd! Samtidigt är jag inte helt färdig heller, har ju bara gjort saffrancupcakes och mina cookies än så länge och har godiset kvar nu. Men funderar på att spara t.ex. wienernougaten eller något till imorgon, men jag får se. Har ju massa tid på mig nu!

En liten paus "unnar" jag mig nu i alla fall, sitter och kollar inredningsprylar och lyssnar på skön musik. Hittat massa snyggt och jag vill flytta hemifrån nu, nu, nu!!

Aja, fortsätta göra julmysigt då!
Pusspuss

Tjuvtitt på mitt julbak





Här är början på det jag bakat hittills, och allt smakar ljuvligt.
Nu är det bara julgodiset kvar, vad ska jag börja med?

God morgon julenissar

Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag gjort även fast jag drömde att jag var jagad av massa 12-13 åringar som ville mörda mig.. Haha, jag vet att mina drömmar är störda. Idag är det måndag och det är bara tre dagar kvar till julafton, spännande!? Det är verkligen första gången på länge som jag ser fram emot julen, vad har hänt?

Dagens planer ser i alla fall ut såhär:
-
Göra julgodis = knäck, wienernougat, rocky roads.
- Göra julbakelser = Saffransmuffins, gingerbread-cookies.
- Städa rummet

Är väl ganska mycket som ska göras, så därför ska jag sätta igång redan nu. Men först måste jag till affären och handla lite ingredienser.

Pusspuss


Nybäddad säng får det bli

Nu ska jag bädda sängen lite snabbt så den blir alldeles skön och gosig innan jag kryper ned för att sova.. Imorgon blir det bageri/konditori här hemma då jag har tänkt att baka och göra mer julgodis. Bl.a. lite för försäljning, häärligt!

Jaja, då måste jag sova för att orka. Fortsätta städa rummet imorgon också
Pusspuss och god natt

Leilas Jul , ett måste nu

Nu till julen så måste man ju kika in alla de där mysiga programmen som går, t.ex. Leilas Jul, Jul med Ernst och så vidare. I fredags gick Jul med Ernst, jag såg väl sisådär halva avsnittet och mer hann jag inte se. Men idag gick min favorit, Leilas Jul. Hon är så mysig tycker jag, eller verkar mysig. Och så gör hon alltid så intressanta saker, med recept från olika delar av världen kanske mest inriktat på USA.


Foto från recept.nu

Det är det jag gillar med henne också, att det inte är den traditionella julmaten och julgodiset, utan det är lite annorlunda. Så imorgon ska jag testa mig på att göra Rocky Roads för att de ser så enormt goda ut, tycker ni inte det?

Nää mysiga julprogram under julen är ett måste!
Pusspuss

Julstämning i huset

















Nu är julgranen pyntad och lyser upp en liten del av vardagsrummet. Mysigt som tusan tycker jag! Och i år har vi även en ovanligt liten gran, men söt och fin är den ändå!

Undrar vad jag kommer ha för gran när jag flyttar hemifrån?
Pusspuss

Varför när man måste?

Varför är det så att alltid när man har något man måste göra så blir det aldrig av? Att man alltid (jag i alla fall) hittar små kryphål till att göra andra saker som är roligare eller egentligen bara helt obetydelsefulla? Allt för att undvika det man måste göra.

Nu har jag tänkt städa rummet hela dagen, från det att jag vaknade nästan tills det blev klart.. Jag har städat rummet i totalt en halvtimme kanske, för jag har hittat massa annat att pyssla med. Så som att leta utbildningar och jobb, duscha, fixa håret så det blir lockigt och leta inredningsbloggar. Alltså allt jag kan göra en annan dag men inte borde göra idag?

Någon som kanske har något bra svar på det?
Pusspuss

5 mille!



Jag vet att jag uppdaterat mycket om Musikhjälpen denna vecka, men jag tycker det är så pass viktigt att alla borde veta om projektet egentligen. Och nu är den stora nyheten att Svenska folket har lyckats skänka 5 miljoner kronor!! Och det är helt jävla fantastiskt tycker jag.

Hade jag haft mer pengar hade jag velat skänka mer, men nu fick det bli 100 kr och det är ändå alltid något. Men tänk er om varje svensk ändå gav en krona var, tänk er då vad mycket vi hade kunnat hjälpa till i kampen mot Malaria!

Pusspuss

Tryfflar i mängder!


Fler foton på bilderna från mina tryfflar och kolor.

Jag får tokspel!

Jag får tokspel på min jävla dator, just nu är det en jävla dator (ursäkta ordvalet) men så fort jag har många sidor uppe eller så så lägger den av, heeela tiden! Nu har den lagt av ca 3-4 gånger på en halvtimme. Blir ju tokig! Försöker lyssna/titta på musikhjälpen, samtidigt som jag har massa olika jobbannonser uppe + Word för att skriva nytt Cv och personliga brev.

Aja, jag får väl låta datorn vila ett tag, slå på radion och storstäda rummet istället... Skriva cv ikväll, för jag lär inte bli klar med rummet på hela dagen, ååhoj!

Men först behöver jag mätta magen med lite lunch innan stora julstädningen börjar. Kommer bli ett projekt almost impossible. önska mig lycka till

Pusspuss


Too-di-loo

Time for bed I think.. Lika bra att lägga sig "tidigt" inatt igen och hoppas på att jag kan somna. Ska se till att vakna tidigt imorgon i alla fall och göra lite vettiga saker. Lika bra att inte skriva i bloggen vad det är för vettigt så jag slipper skämmas när jag inte gör alla vettiga grejer som jag borde och måste! hahaha. Så jag skriver det imorgon iställt när jag väl har utfört dem, haha.

Så jag säger god natt till er alla, sov gott och dröm sött!
Jag ska lyssna vidare på Musikhjälpen också, hela natten
Pusspuss

Gör att jag vill dansa

Fick tips på denna låt från Carolina, en riktigt skön och dansvänlig Lady GaGa låt. Like it very much! Den är hot och får mig att sakna Carolina mer också, gamla goda tiderna, haha. Hoppas på att man kan träffa den tjejen snart igen! Ut och dansa och vara glad, prata massa skit och åka buss(?)


Musikhjälpen börjar gå mot sitt slut


'
Nu står Jason (Timbuktu) , Promoe, Supreme, Jagge och m.fl i Glasburen i Göteborg och spelar lite. I skrivande stund framför de låten Det ordnar sig, underbar låt!

Det mest fantastiska är hur mycket pengar Svenska folket faktiskt har skänkt till Musikhjälpen och kampen mot Malaria. För snart har vi gått över 4 miljonersgränsen och jag är stolt över mig själv som varit delaktig med 100 kr totalt. Med 5 kr så kan man hjälpa ett barn i Afrika som drabbats av Malaria, det är liksom ingenting, tänk er då vad 4 miljoner kan göra!

Just nu är insamlingen på 3 880 196kr!! TÄNK ER PÅ BARA FEM DAGAR!!

Vad har hänt med mig?

Aldrig tidigare har jag varit så positiv till julen, jag sitter och kollar efter inspiration till juldekorationer osv som vilken jultokig som helst! Jag har inte heller varit så förtjust i vintern överhuvudtaget, det är kallt, det snöar och är mörkt hela tiden. Jaa ni vet det där typiska. MEN(!) idag gick jag och bara njöt av att det snöade så mycket, vilket jag gjort hela veckan.

Som idag t.ex. var vi i samhällets lilla blomsterbutik och jag httade en massa fina pysselsaker och jag såg framför mig en massa saker som jag skulle vilja göra. Så nu väntar jag på lönen så jag kan köpa lite småsaker att pyssla med. Ska göra fina korgar/fat med hyacinter bl.a. Jag som aldrig gjort ett blomarrangemang tidigare, så vi får se hur det går!?

Jaja, kika på film nu då innan jag somnar i soffan, ät tokigt trött.
Pusspuss

Mer jul




Mer jul fast nu från Åhléns med dessa söta små cupcakes som man kan hänga i granen. Skulle passa mig perfekt med tanke på att jag älskar cupcakes och alla andra söta bakverk. Fast samtidigt så skulle jag nog inte hänga något sådant i min julgran tror jag, eller skulle jag?

Pusspuss

Julfint med inredning

Här är lite grejer jag skulle vilja ha just till jul. Småsaker som kan piffa upp vilket hem som helst, som till exempel denna extremt snygga röda skål från Marimekko.

Marimekkoskål 689 kr
Adventsstjärna 79 kr
Ljusstake 299 kr
Bilder från inneonline.se


Busa i snön















Idag har jag varit ute i snön och busat. Var kallt som tusan, men med mycket kläder så gick det ju bra. Snygg jag var också va? hahaha. Var i alla fall mysigt att åka Snowracer, inte gjort det på sjukt länge och nu är det ju toppenväder för alla sorters vinterlekar. Åkte över världens jävla gupp också och landade på höften, så den kommer säkert vara blå och fin.

Feta snöflingor var det också när vi var ute och gick. Åååh vad jag älskar det här, vintern har blivit en favoritårstid nu!

Pusspuss

Ut i snön

Nu ska jag klä på mig massa kläder och springa ut i snön med lillebror. Det blir pulkaåk eller snowracer, vet inte vad vi har. Mobilen lämnar jag hemma så ni som smsar vet varför jag inte svarar. ut och mysa i snön i alla fall, underbart ju! Ska ta med mig kameran också för lite fina foton.

Men nu ska jag ut i snön!
Pusspuss

Chokladkola


Sugen på chokladkola kanske?


Godispåsen



Slog in en söt liten godispåse igår med mina chokladkolor som jag gjorde häromdagen, riktigt goda och så blev det fint på kort. Fick en kommentar från en vän som sa att det såg ut som något jag köpt i butik. Och det är väl positivt då?

PussPuss

Kardemummatryfflar



Här är en söt liten bild på mina söta kardemummatryfflar. Men ni får nog nöja er med den bilden för ikväll. Fler bilder kommer när de kommer. ;-)

Det där med rim

har ställt upp i två tävlingar på nätet nu, en tävling på Kattis & co där man kunde vinna grymt smink från Make-up store och en på IKEA. Den förstnämnda tävlingen var man tvungen att rimma till och den andra så gjorde jag ett rim som motivation. Kommer dock inte ihåg rimmet för IKEA reklamen, men det var grymt i alla fall!

Och det där med rim, det är nog lite min grej. Haha, tycker jag fick till rimmet om sminket i alla fall, eller vad säger ni?

Med ett vackert sminkset jag kan vinna,
kan jag till nyår bli en uppiffad kvinna.
Med ögonskugga, nagellack och glitter,
firar vi med champange och lite fnitter.
Hur bra vi än mår, blir 2010 ett toppen år.

Miljonsträcket passerat!

Nu har Musikhjälpen passerat miljonsträcket! I skrivande stund ligger bidragen på 1 031 840 kr! Hur galet bra är inte det? Och detta på bara tre dagar ungefär. Vill ni se Timbuktu i klänning och pumps så ska ni kika in på musikhjälpens sida också, då klickar ni bara här :)

Pusspuss


Lyxfrukost och julpyssel









Åt en lyxfrukost med varmchoklad av äkta choklad med en kakaohalt på 80% (EKOLOGISK DESSUTOM!) och grädde, sedan supergott bröd från Brunkebergs bageri, mumma!

Nu ska jag även ta och göra lite pyssligt för att fota julgodiset jag gjort. Här har ni en liten smygbild på hur det ser ut. Men det kommer komma finfina bilder sedan.

Pusspuss

Pixar short films

Sitter och tittar på Pixars minifilmer med lillebror, så underbara de är! Så jag tänkte lägga upp mina absoluta favoriter här!









Pusspuss

Fontän vid Notre Dame



F/7.1, 1/500sek  - ISO-100

Ligga i sängen och lyssna på radio

Nu skaj ag krypa ned i sängen, tidigare än på länge. Men tänkte att jag tar med mig boken jag läser förtillfället och sedan lyssnar på Ametist som sitter med kontrollspakarna i Musikhjälpen. Mysigt mysigt.

Imorgon blir det 100 sit-ups, mysig frukost med varm choklad och grädde och så blev jag konstigt nog sugen på gröt...? Jag som annars aldrig äter gröt, haha. Måste vara mina julfeelings som av någon konstig anledning kommit till mig igen. Ååh vad det är underbart med snö!

Mamma kom med en rolig idé idag också, hon ville ut och ha snöbollskrig imorgon. Så det blir väl att jag sätter på mig skidkläderna, tjocka vantar, mössa och bra skor. Sedan ut i snön och busa! Fota lite ska jag också göra.

God natt på er allesammans, hoppas ni haft en mysig dag.
pusspuss

Musikhjälpen samlar in

Nu har Musikhjälpen lyckats samla in över 602 000 kr till projektet mot Malaria! Hur bra är inte det? Och detta på ca två dygn. Imorgon tänker jag ringa in och önska en låt, sedan sms:a in och önska en ytterligare. Svårt bara att komma på vad man ska önska för låtar? Ska vara något bra och som inte alltid spelas på radion tycker jag, Syster Sol kanske?

Lyssnar ni på Musikhjälpen på p3?


Julgodis fäärdigt















Igår gick halva dagen till att göra julgodis, eller i alla fall ett par timmar. Gjorde en mängd chokladkola som blev supergod och lagom seg. Sedan gjorde jag även kardemummatryfflar i söta formar. Här är lite foton jag tog under själva tillverkningen.

Ska ta fler seriösa foton imorgon när det är ljust ute, då blir det pysseldags! Göra fint med skålar och sådär för att sedan fota vad jag gjort.

Hoppas ni kan vänta tills dess. ;-)
Pusspuss

i väntan på So You Think You Can Dance



I väntan på So You Think You Can Dance sitter jag och zappar mellan The Real Housewives och House of wax och jag vet inte vilket av dem som är sämst. Förstnämnda är ju bara pinsamt, hur människor liksom... tänker? lever? gör? Den andra är ju en typisk amerikansk tonårs-skräckis-film-som-alltid-slutar-likadant.

Varför kan inte mitt program bara börja nu? Hoppas på att få se lite mer av Mr. Pacha-the-hot-guy i dagens avsnitt, haha. Eller vad säger ni, visst är han snygging?

Ska redigera lite foton nu.
Pusspuss

Follow me - Adam Tensta

En ny favorit i musiklistan som får mig på pepphumör - Adam Tenstas låt Follow Me. Kan det bli bättre än såhär?


Musikhjälpen har blivit storfavorit



Musikhjälpen
drog igång igår kväll på p3, för andra året i rad här i Sverige. Förra året var jag fast i det programmet och försökte lyssna dygnet runt. Och i år har jag sett fram emot det igen av många olika anledningar.

Det är radioprogramledare som sätts i en glasbus någonstans i Sverige, i år sitter de mitt i Göteborg, och där ska de befinna sig i sex dagar utan ordentlig mat och med tv-kameror överallt. Vem som helst kan gå förbi och titta in, retas med feta burgare osv. Men det är inte det som är grejen.

Bakgrunden till Musikhjälpen är den att de deltagande länderna samlar in pengar innan jul för en gemensam sak. Så tanken är att du ska önska låtar i en veckas tid och betala minst 50 kr för låten. Pengarna går till Radiohjälpen och i år handlar det om kampen mot Malaria.

Grundkonceptet kommer från Holland och har funnits i hela sex år och idag deltar även Belgien, Kenya och Schweiz i Musikhjälpen.

Så släng igång p3 eller titta på svt2 och stöd radiohjälpen i kampen mot Malaria, det tänker i alla fall jag göra! Ska bara komma på en bra låt att önska.

Pusspuss


Myspys feelings

Ååh det är så underbart, snön faller så vackert och jag har inte känt mig såhär mysigt glad på väldigt länge under vinterhalvåret och över julen överhuvudtaget. Så idag ska jag ut och fota. Fast just nu är jag klädd i fjällen-mys-kläder och ska göra ett par höftböjare. Sätta på skön musik först!

Sedan skriva en inköpslista och dra ned till affären och inhandla allt jag behöver för julpysslet. Ååh, även fast kroppen gör ont och jag sover dåligt om nätterna känner jag mig så glad!

Ska ut på en liten fotorunda sedan också, kan jag göra när lillebror kommer hem om han ska åka pulka eller så, kul kul! Lär väl snöa hela dagen, ser i alla fall ut som det nu.

Jaja, ett par höftböj då!
Pusspuss

sova lite tidigare

Nu ska jag lägga mig, vilket är lite tidigare än igår faktiskt! Känner att jag börjar bli trött nu och då är det väl lika bra att lägga sig. Var i och försig trött vid tio tiden, men sedan piggnade jag på mig och har fixat med datorn istället och hittat lite jobbannonser som jag ska söka till imorgon.

Upp tidigt också är tanken, börja dagen med ett antal höftböj, koka kola och kanske fixa lite tryfflar om jag har ingredienser så det räcker? Ut och fota i snön och sedan får jag se om jag åker in till stan under dagen. Måste förbi arbetsförmedlingen någon dag också, så det kanske blir imorgon!

Så dags att sova nu kanske? Ska se till att vakna vid åtta imorgon, önska mig lycka till!
Pusspuss

En väldigt trevlig dag

Här är lite bilder från min dag, halva dagen i alla fall. Var en mycket trevlig dag kan man säga och lite spontana saker gjorde jag också.













Åkte in till stan vid lunch, stötte på Frida (klasskompis från gymnasiet) och vi pratade en stund, mycket trevligt! Sedan mötte jag Tom för lunch och fika, samt julklappsinköp. Slutade med att jag bara handlade åt mig själv, men han lyckades hitta en julklapp i alla fall. Men när jag gick på stan insåg jag att jag faktiskt var klar med alla julklappar. Lunchade Thai-mat och fikade på Princess ett mycket mysigt fik.

Åka hem och ta det lugnt tills vännen Robin ringer och säger att han plockar upp mig om ett tag, kul kul! Och bra sätt att träffas på, för annars blir det aldrig av haha. Så vi åkte och handlade mat från det nya steakhouse i Nyköping och åkte hem till honom. Hade det allmänt trevligt med mycket mycket skratt!

Jag har riktiga julfeelings nu, känns tokigt men bra på samma gång. Bara njuter av allt runtomkring och tar upp alla små upplevelser jag får till mig i vardagen. Jag känner mig så glad i kroppen! Underbart!

god mat + bra sällskap

sitter hos Robin just nu och har precis käkat god mat. Magen är full av steak och pommes med god kantarellsås. Testade nya stället i Nyköping som heter Black Angus och är någon form av Steakhouse. Gott gott, men inget slår Texas longhorn i södertälje. Såå dit måste jag ta Robin någon gång, mumma!

Aja, låta honom kolla det han vill på sin dator kanske. ;) så ska jag vara social med chipspåsen istället.
Pusspuss

Idag är det snö

Åh så underbart, det är snö i lilla Nyköping och jag verkligen älskar det! Så det blir att ta med sig kameran till stan för att fota. För idag ska jag in till Nyköping city och träffa Tom för en lunch och fika, samt julklappshandling. Ska bli riktigt trevlans för det var ett tag sedan vi umgicks.

Vaknade för ca en timme sedan eller något och en av de första sakerna jag gjorde på morgonen var att göra 100 sit-ups bara för att jag inte hann ut och springa på morgonen. Bra av mig! Ska sätta upp ett litet mål där jag gör 100 sit-ups varannan dag och ett x antal benböj varannan dag.

Men nu måste jag göra mig iordning ser jag, ska åka med bussen om en halvtimme. Inte så bra om jag missar den.

PussPuss

Tittut!

God eftermiddag på er! Har varit dåligt med uppdateringar under helgen, men jag har varit rätt upptagen och umgåtts med Evelina bl.a. Så i fredags var det utgång i Sthlm, var både bra och dåligt. Kom hem rätt sent på natten och sov ganska länge. Eller jag sov rätt länge i alla fall. Igår var vi väl sega hela dagen, var tänkt att vi skulle dra ut, men det var riktigt skönt att vi stannade hemma också. Så det blev en lugn, skön och rolig filmkväll med familjerna istället. Riktigt trevligt!

Men under denna vecka så lovar jag mer uppdateringar av bloggen, fler foton och sådant också! Ska fixa ett illustrationsprogram också, så jag hoppas på att det kommer börja rulla in lite illustrationer i bloggen också. Som jag har längtat.

Ska även börja ta tag i lite andra saker också. Träningen ska jag ta på allvar igen till exempel. Sedan börja kolla upp lite grejer för min och Evelinas plan/kommande projekt. Så nu ska jag komma igång igen! Ni kan ju hjälpa till att hejja lite på mig, haha.

Nu ska jag kolla klart på filmen jag höll på med.
Pusspuss

Dans, dans och ännu mer dans

Igår var det dans och nöje som stod på listan. Jag och Eve åkte till Stockholm och mötte upp Plupp + vänner till Eve. Dansa på klubben ett tag för att sedan åka vidare till skejtgalans efterfest, där vi trodde det skulle vara världens drag med skön musik och skönt folk. Men vi hade nog lite fel, förväntningarna var för höga och det blev inte lika lyckat som vi hade tänkt. Fast... vad gör det när jag ändå hade det sköj?

Vi drog därifrån vid tvåtiden och stannade förbi en McDonalds för lite nattlig mat, gott som vanligt sådär när man äter på natten! Så vi satt på nattbussen hem med picknick, haha. Nästan i alla fall.

Vad som händer idag återstår att se, jag känner för en lugn kväll för hela min kropp gör ont och jag tror jag behöver uppsöka en kiropraktor.

Vad hittar ni på ikväll då?
Pusspuss :-*


Baby I'm a fool

Skönaste låten med en av världens, enligt mig, bästa artister. Hennes ljuva röst säger allt.

Melody Gardot - Baby I'm a fool


Ä.G.E.R Ingen...

0-5a3c252e1de34ed4be6cdd25c0b1c2a1.png

Kolla varifrån!

Ä.G.E.R Ingen knäcker dig jag svär, du äger! Woho... Sitter på tåget till Tälje nu där jag ska möta upp Eve för att dra upp till sthlm. Peppar med den underbara låten också som framförs av CK, han är bara för grym. :) låten får mig att känna mig snygg, glad och att jag äger haha. Men nu är det dags att lyssna på adam Tenstas senaste låt som också är grym - follow me. Hoppas ni har en grym fredagkväll, det tänker jag se till att ha :) puss puss


fyra timmar...

0-3ad2307a09b6f28d5388231bd0efdfcb.png

Kolla varifrån!

fyra timmar kvar nu då av dagens jobb sedan blir det att småstressa och göra sig iordning för att åka till sthlm. Dagen idag har gått riktigt fort faktiskt, även fast jag varit väldigt trött och nära på att somna. Nyss hade vi också världens stress och liv i butiken, men det har lugnat ned sig och nu är det nästan tomt istället.

Vad gör ni en dag som denna då? :-* puss


Time to work

Nu är det dags att åka till jobbet, jobbar 8.30-18.00 sedan åker jag till Stockholm igen. Men på något sätt så blev jag inte riktigt sugen längre, utan jag saknar en mysig helg med vänner i Nyköping också.. Känns som att det var ett tag sedan. Så nästa helg då blir jag hemma!

Ska se till att tagga under dagen, haha.
Pusspuss

Gårdagen gick av bara farten

Jag tror inte jag har åkt fram och tillbaka så mycket som jag gjorde igår, haha. Men gårdagen fick gå i fartens namn men också i mysighetens tecken. Bra va? Började dagen med att stiga upp hyfsat tidigt och åkte in till stan vid elva. Blev en trevlig sushi-lunch som Jonte, klasskompisen från gymnasiet, bjöd på med tanke på att han varit skyldig mig en sushi-lunch i ett halvår nu! Så det var trevligt, satt även och snackade med två av mina gamla lärare så det var väldigt trevligt!

Åkte senare med tåget upp till Stockholm och var där vid tre - halv fyra tiden. Handlade present åt lillebror som fyllde myndig igår och julklappar slank med också. Samt en jäävla massa presentpapper och presentsnören, här ska det pysslas!

Möta bror och mamma för att köpa ännu en födelsedagspresent åt honom och sedan åkte vi vidare till Södertälje för en trevlig middag tillsammans med pappa också. Käkade på restaurangen Texas Longhorn som har galet god mat och feeta jävla biffar! Samt den godaste barbeque-såsen jag någonsin smakat på.

Trevligt var det och jag vet ärligt talat inte senast vi fyra satt ned och hade det riktigt roligt tillsammans. Så dagen igår var riktigt lyckad!

Efter middagen åkte jag hem till Nyköping igen och tog det lugnt resten av kvällen, gick även ut på en kvällspromenad. Det var min gårdag :)

Favoriter i spellistan

Ååh dessa låtar är mina feel good låtar just nu! Blir bara glad och på partyhumör när jag hör dem. Dansar runt och sjunger som en tok, haha. Det är så jag brukar förbereda mig på morgonen också, skruva upp volymen på högsta volym och köra feel good låtarna.

Så jag tänkte dela dem med er, kanske ni också blir på feel good-humör!
yees <3

Goodmorning folks!

God morgon på er allesammans, sovit gott!? det har jag men jag skulle kunna sova betydligt många fler timmar. Men dum som jag är (jag är inte dum...) så lägger jag mig alldeles för sent och sover alldeles för få timmar. Men nu är jag uppe och nu ska jag pigga på mig lite! Blir till att äta en god och nyttig frukost, duscha och sedan pyssla lite med kolorna jag gjorde igår. Då kanske jag hinner fota dem också, eller så gör jag det senare.

Sedan blir det sushi i stan och åka till sthlm, trevligt trevligt.

Men nuu frukost, magen skriker!
puss

Give me a white winter



Här är ytterligare en bild från den gången jag var ute och fotade frosten. Gillar denna bild galet mycket faktiskt, och jag längtar efter snön.

Kanske dags att sova

Nu är det nog dags för mig att krypa i säng. Ska se till att gå upp tidigt imorgon och slå in kolorna som jag gjorde idag. Tänkte att de får stå i kylen under natten och bli lite stela. Sedan åker jag väl in till Nyköping för att äntligen luncha med Jonte, har väntat i ett halvår på att han ska bjussa på sushi efter tävlingen vi hade.

Sedan blir det att åka iväg till Sthlm och kika runt där ett tag innan jag åker till Södertälje och firar bror med en god middag på Texas Longhorn, love that restaurant!

Så det blir mycket åkande imorgon, därför kanske det är bäst att sova nu då. Tror ni jag kommer upp vid åtta-snåret?

Pusspuss


ASOS snygga klänningar!

Sitter och kollar runt efter snygga nyårsklänningar.. Har inte riktigt hittat någon klänning som känns Woow, den ska jag ha på nyår!! men har däremot har jag hittat massa andra klänningar jag inte ksulle säga nej till. Frågan är bara om jag vågar beställa från nätet, brukar ju kunna bli fel med storlekar och sådant och det är kanske svårare att skicka tillbaka då företaget ligger i Great Brittain?.



Priser;
* £ 45
* £ 40
* £ 40
* £ 38


NU ÄR DU 18 ÅR!



Grattis till min snygga lillebror som äntligen fyller 18 år idag! Hoppas på utgång med dig snart, annars kidnappar jag nog fan dig själv tillsammans med Evelina så vi får dra ut någonstans! Födelsedagspresenten får du senare när vi träffas!

Hoppas du får en toppendag, hermanito!



Kläder på listan

Hittat lite snygga kläder på nätet och här är lite av vad som står på min önske/inköpslista just nu.






Julgodis på gång!

Sitter i baren i köket och kokar kola, har äntligen kommit igång och göra julgodis! Så idag blir det en härlig chokladkola som smälter i munnen. Luktar redan gott av koket i köket. Kommer bli ännu mer ljuvligt att smaka på godiset jag gör. Och om jag känner mig rätt så kommerj ag fortsätta göra godis i mängder nu när jag äntligen kommit igång.



Någon som vill smaka kanske?

Bilder från lägenheten

här kommer lite småbilder från lägenheten i Paris. Inte världens största men helt klart värt pengarna. Detta var även samma dag som vi kom till lägenheten, så den var inte alls stökig på de här bilderna. Ni skulle ha sett hur den såg ut sedan, flaskor och tomma nutellaburkar överallt t.ex. Och kläder och skor! Fanns inget golv, haha.











 



 




Dagens schema

Vaknade lite senare än jag tänkt, men det gör inget. Idag är jag barnvakt också, åt lillebror. Var precis och hämtade honom och nu ska han följa med mig till gymmet en timme, spännande. Sedan ska vi nog ta och baka lite juliga saker, typ saffrancupcakes eller något.

Men men, först gymmet!

äntligen fika i stan

Vet inte hur många gånger vi varit tvungna att skjuta upp den här fikan, men idag verkar den verkligen bli av. Befinner mig just nu i Södertälje och ska bara ta ut hunden och sedan åka tillbaka hem till Nyköping. Möta Catta för en trevlig och efterlängtad fika, jomen visst! :-)

Senare ikväll blir det förmodligen filmkväll med en annan mysig vän. Så det blir ingen tråkig hemmadag för min del. Men nu är det dags att göra sig iordning och ta ut vovven.

Pusspuss


Cumbia y Merengue

Jag älskar att dansa till latinomusik och jag tycker det är underbart på salsaklubbar då man kan skaka rumpan ordentligt. Och därför tänkte jag dela med mig av två av mina favoritlåtar. Den första är en Cumbialåt och den andra är Merengue. två toppenbra genrer.

Control Machete, Celso Pina - Cumbia sobre el rio

Pitbull, Fuego, The Chosen Few - Mi alma se muere



hittade en av låtarna med sötaste ungen som dansar också! :) ser nästan ut som min kusinvitamin <3

Seg dagen-efter-dag

Idag har det bara blivit en hemmadag, passat hunden lite. Fick något impulssug efter att få lira lite tv-spel. Så jag har suttit och spelat Need for Speed, Most wanted på vårat playstation. Kul kul! Så det blir nog att försöka klara ut spelet under kvällen kanske? Kommer vara hundvakt också, då familjen ska iväg på fest, men det är bara mys.

Lite trött idag också, sådär dagen-efter-seg. Men det är väl tillåtet när man kommer hem runt fem på morgonen? Jaja, nu blir det need for speed-kväll.

Pusspuss

Ice cold love



Ett foto jag tog häromdagen när det var vackert frostigt hela dagen. Nu längtar jag massor efter snön.

skaka rumpan till salsa

Igår var det utgång i sthlm som gällde. Första var vi på 360 och dansade lite. Jag och Pluppen spelade lite Black Jack och dansade/förföljde en vakt. haha? kul var det i alla fall. Sedan for vi vidare till nästa ställe. Mango was the place och de hade latinokväll så det spelades bara bra musik. Salsa, Cumbia, reaggeton m.m. underbart!

Blev bråk och grejer på dansgolvet och en snubbe gav en tjej världens jävla lapdance mitt framför ögonen på oss. Men jag antar att det är typiskt Stockholm? Men kvällen fortsatte med dans och avslutades ännu en gång med Burger King, finns ärligt talat inget godare på natten efter lite fest. Ljuuvligt gott.

Idag blir det att ta det lugnt, får se vad som händer. Filmmys hela dagen kanske!?

PussPuss

Frost i december



Var ute och fotade lite idag, kände att det var dags. Speciellt när det är så fint med frosten som har varit hela dagen. Älskar vintern! Älskar alla årstider.

Nya kläder

Är sugen på lite nya kläder, i alla fall lite snygga festklänningar. Sitter och kikar runt på nätet efter någon nyårsklänning, det är väl dags nu? Har hittat en snygg klänning men som jag nog inte skulle välja till nyår, utan ha mer som festklänning.

Delight Tube Top SEK 199, Vila - NELLY.COM

Hittade på den underbara sidan Nelly.com där det finns många andra snygga klänningar! Ni får inte heller ta och glömma deras julkalender de har ända fram till den 24e. Det gillar jag!


Inte som jag tänkte mig

Idag blev det inte heller som jag tänkt mig. Hade tänkt vakna tidigt för att gymma och sedan åka till stan tidigt. Men neej, jag vaknade varken tidigt eller gick och gymmade.  Kom inte in till stan heller, utan ajg ska åka om tio minuter. Ska göra ett litet minijobb där jag ska uppdatera ett Xbox-spel. Det kommer nog gå bra.

Ikväll blir det filmmys tror jag, trevligt. Men ska börja jobba tidigt imorgon så det blir en tidig kväll för mig. Blev ingen sthlms-tripp idag heller tyvärr. Min resekompis var sjuk, så det var himla tråkigt.

Dags att sticka nu då.
PussPuss

Welcome to Paris



En liten teaserbild på vad jag fotade i Paris :)

Time to sleep

nu tror jag det är dags för mig att sova. Hade ju tänkt vakna innan 8 imorgon för att gå och träna lite. Sedan ska jag göra ett minijobb och ta mig upp till Stockholm också. Vad som bjuds på då kan jag berätta senare. Men det blir en skön kväll med Eve och bubbel till det, treevlans!

Aja, sova nu kanske
Pusspuss

Min middagswok



Idag efter jobbet (som förövrigt gick superbra) lagade jag en grymt god wok, oj oj vad god den var! Blev så sugen på att äta thaimat när jag och en kollega pratade om det och olika thai-restauranger. Och jag säger bara en sak; denna wok gav mig munorgasm!

kanske inte världens bästa och mumsigaste bild, men det var supergott!

Svensk fläskfilé
champinjoner
paprika
chili
röd curry pasta
äggnudlar
furikake
kikkoman soya

Mer orkade jag inte ha med, för det var sent och jag orkade inte fixa massa.

2:a december

Frosten har börjat glittra nu i morgonsolen. Skulle vilja sätta på mig riktigt tjocka kläder, krypa ned i myshalsduken virad runt halsen och gå ut och fota lite. Men det har jag tyvärr inte tid med just nu, för om en halvtimme ska jag vara på jobbet och jag borde göra mig iordning nu. Men är det frost imorgon, vilket jag tror då det ska vara minus två grader inatt, så ska jag ut imorgonbitti innan jag tar min in till stan.

Igår kollade jag lite om halkan och så, tycker det är dags, då jag kört bil nu sedan jag var 16 år... Känns vääldigt segt att jag faktiskt inte har tagit körkortet än när jag hade kunnat göra det när jag fyllde 18. Aja, det är dags nu  ialla fall och nu ska jag ta och boka halkan så fort som möjligt.

Vad händer den 2:a december då? Jag ska jobba som sagt, mellan 10 och 20.15, så det blir en rätt lång dag. Men men, det blir bra vilket som. Ikväll ska jag nog ta och skriva fler personliga brev och söka ännu fler jobb. Jag håller tummarna för mig själv!

Ni får ha en fin decemberdag allesammans!


Finger lickin' gooood







 



Första dagen i Paris, vi kom fram sent och hade precis hämtat nycklarna till lägenheten. Då vi såg snabbmatsstället bara lysa upp gatan vi gick på! Vi var tvungna att gå in för att mätta våra tomma magar. Och ooj vad gott det var! Kentucky Fried Chicken it is!

Jobb, jobb, jobb, jobb

Nu är det dags för sängen, måste sova eftersom jag jobbar hela dagen imorgon. 10-20.15, tjingeling vad jag är glad för den tiden, faktiskt! Då har jag något att göra också.

Skickade precis in en jobbansökan som jag hittade nyss också. Ett mysigt lunchställe i sthlm, så jag får se hur det går med det. Jag håller tummarna i alla fall! Ska skicka runt till lite andra ställen också. Men först sova!

Blir jobb imorgon, ett minijobb på torsdag, Sofismode julmingelkväll på torsdag också. Jobba lite till på fredag och sedan utgång i sthlm på kvällen, häärligt!  Vad som händer resten av helgen har jag ingen aning om. Men jag lär hitta på något bus ändå.

Sov gott med er nu!
pusspuss

Italienaren



- Jag önskar att jag var italienare!
- Jaha, varför det då?
- Jag bara önskar det...

Hej december

Första december och jag är varken den första eller sista till att säga att tiden går fort, för det gör den verkligen. Kan inte fatta att det redan är decembermånad och snart dags för ett nytt år. Ska se till att det nya året bjuder på fler spännande grejer än vad detta år har gjort. Även fast detta år har varit ett av de bästa, med studenten och sådär.

Ska fota lite decemberbilder också, men jag vill gärna ha lite snö också, jaja. Dete kommer när det kommer. Snart är det dags för jul och jag har inte fixat en enda julklapp. Lovely..! Men egentligen, julen? Jag skriver om det senare ikväll, när jag slutat jobbet. Bara två timmar kvaar. skönt

Ändrade planer

Hade lite planer idag på att träna, göra ett jobb på stan och sedan träffa Catarina för en fika. Men det blev inte riktigt så när jag fick ett sms imorse från deltidsjobbet. Så då passar jag på att jobba till 18 idag, behöver lite pengar. Får göra jobbet imorgon och kanske träffa Catta då också.

Vad som händer efter jobbet vet jag inte, det återstår att se.
Men nu måste jag göra mig iordning och dra ned.

Flyyga flygplan







På planet var det tjej-tidnings-läsning om olika tester, pojkvänner och hur man ger den bästa orgasmen.. höh! Blev även lite sömn och många roliga skratt. Flygresan gick snabbare än räknat vilket gjorde att när vi landade spelade kaptenen upp någon fjompig låt för alla och folket klappade som tokar.