Pay it Forward, en meningsfull film

En underbar film med en grymt bra budskap som vi borde använda oss av. Den öppnar upp dina tankar och du lär inte gå ifrån filmen utan en liten tanke som säger "...om..." .

Haley Joel Osment är en sådan grymt duktig skådis, även fast han inte alls är gammal här i filmen. Han har även medverkat i Sjätte Sinnet (har dock inte sett den) där han gjorde ett mycket starkt jobb. Det är också han som i denna film har huvudrollen som Trevor McKinney, pojken som förändrar världen. Helen Hunt spelar hans mamma och är alkoholist, han vill hjälpa henne och två till. Bl.a. hans lärare som spelas av Kevin Spacey, som också han gör ett grymt jobb i denna film. Som den osäkre mannen som alltid försökt haft kontroll över sitt liv pga det han varit med om. 
 

Pay it Forward går ut på att hjälpa tre människor med ett problem som ingår i deras vardag, något som de själva inte kan ändra på. En god gärning där man inte ska förvänta sig att få något tillbaka, utan den enda tjänsten de tre människorna ska göra, är att hjälpa ytterligare tre personer, som därav hjälper tre personer osv. Det ska inte vara små saker, utan stora saker som förändrar deras liv. En teori som skulle kunna funka! Men som Trevor i filmen säger, man får inte vara feg, för det förlorar alla på.  

Jag rekomenderar verkligen denna film, det är en film för alla, och det är svårt att inte gråta. Haley Joel Osment är så grymt söt och en jäävla bra skådis! Han gör rollen perfekt och man känner med honom. Se den!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag grät som ett litet barn när jag såg denna första gången, riktigt ruggit bra:)

2008-09-22 @ 18:56:58
URL: http://juhliiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback