Gott nytt år...!

Gott Nytt år på er allesammans! Hoppas ni får ett nytt underbart år. För det ska jag se till att få. <3

Ett nytt spännande år, 2009

Hm, jaa vad har jag för mål till 2009? Och vad har jag för drömmar? Jag har alltid massa drömmar, sjukt mycket drömmar och jag drömmer flera gånger per dag. Men jag tänkte att jag skulel strukturera upp lite med mål och drömmar och sådant jag ska hålla mig till.

Jag tänker inte ha några nyårslöften, varför ha ett nytt löfte för varje år? det är väl lika bra att ha löften för sig själv, som man kan hålla och sådär. Och det är precis det jag tänker ha.

Mina mål och löften för mig själv nu kommer att vara;
* Jag ska börja föra en budget över vad jag handlar och så.
* Börja träna ordentligt och inte bara en gång i veckan. Har ju köpt lite träningsredskap.
* Ta studenten och klara matteB.
* Resa utomlands.
* Äta sundare
* Laga mat minst en gång i veckan och tvätta mina egna kläder.

Har för mig att jag har fler saker att göra som jag tänkt på tidigare, men just nu kommer jag inte ihåg vad det var. Och jag ska ju kila om en halvtimme, så det är väl dags att göra sig iordning lite bara.

Kram kram

Summering av det snart gångna 2008.

Jag är inte säker på stavnngen för "gångna" för det ser helt sjukt ut, skitsamma!

Här kommer en kort resumé över hur mitt 2008 har varit.

Januari:
* Jag åkte till fjällen för andra året i rad, det som var ännu bättre denna gång, var att min älskling följde med. Var i slutet av januari- början av februari. Vi hade det underbart kul och hade nästan stugan alldeles för oss själva. Mycket skönt. <3 Vi åkte flera timmar om dagen och jag fotade rätt mycket. Hann dock aldrig lära mig åka bräda, men det får bli en annan gång.

* Jag kom hem från fjällen i början av februari och en vecka senare åkte jag vidare, fast till Chile. Jag önskar att jag hade uppskattat resan mer då än vad jag gjorde. Hade då haft det mycket roligare, men kände mig så sorgsen så det får bli nästa gång. Längtar sjukt mycket efter Chile och allt jag kan göra där nu! Vi var borta i tre veckor och kom hem den 23e feb.

* Under mars hände det inte speciellt mycket. Vart mycket sjukhusbesök tror jag, eller i alla fall besök på vårdcentralen. Jag mådde inte så bra och försökte ta reda på om det berodde på någon matallergi, de kom inte fram till något. Samt att mormor hade blivit jättesjuk och fick ligga borta i Eskilstuna, var en jobbig tid det där och vi alla mådde dåligt av det.

* April - Jag och Robin fyller 18! Äntligen och som jag längtat. Dock så blev inte min födelsedag som jag förväntat. Kanske har jag för höga förväntningar om saker och ting? Robin åkte också till Spanien och kom hem den 17e mars. De tre veckorna var förjävliga och jag saknade honom mer för varje dag!

* Majmånad hände det inte heller så mycket. halva tiden saknade jag ihjäl mig efter Robin och andra halvan så gick jag i skolan. Jag hade även sökt jobb som en galning och till sist hittat ett på ICA nära mig. Jag fick då provjobba allra första gången i kassan, och det gick ju strålande!

* I juni gick jag in i mitt allra sista sommarlov.. Helt sjukt egentligen! Jag åkte även på en underbar resa till London med min mamma. Första gången jag är i England överhuvudtaget. Vi var överallt kändes det som och gick flera timmar om dagen. Vi älskar London och jag åker gärna tillbaka snart igen! <3 Började även jobba helt för sommaren.

* Jag jobbade hela Juli och var även på premiär av Batman the dark knight. Träffade massa nya vänner och umgicks mycket med dem. Hade även mysiga middagar med min älskling. <3

* Jobbade halva Augusti ungefär, och så var det karneval också. Blev kanske inte riktigt som jag hoppats då heller, men det funkade. Hm, sedan hände det inte så mycket mer. Juste, var ju Typ en festival också, då jag såg bl.a. Kristian Anttilla live. Började trean, fyfaaan! Jag började trean och nu var det dags för studentfesterna.

* Jag beställde min laptop och fick den i september. Det var typ det stora som hände under september faktiskt. Kommer inte ihåg så mycket.

* Oktober, äntligen dags för att dra ut på krogen med vännerna, för nu kommer dagen vi väntat på. Dagen då Carro fyller 18. Det blev en överrasknings-sex-fest som jag hade ordnat hemma hos henne. Hihi buusigt och det roligaste som hänt på länge nästan. Och så till helgen blev det krogen, Underbart kul! Jag och Robin firade också tre år tillsammans, underbara år! <3 Älskar dig hunny.

* November hände inte mycket heller, blev ett par krogbesök och sådär också, men inget storplanerat kanske.

* December, årets sista månad. Här var det både studentfest, kryssning, krogen, skolavslutning m.m. Har hänt rätt mycket egentligen. På kryssningen har jag t.o.m vunnit 200kr på casino. Wooho, förtsätta spela kanske? ;)

Det är i princip en kort summering, som blev lång, av vad som hänt under 2008. Ett bra år med mycket äventyr. Men 2009 ska bli bättre!! <3


Hummer, champange och snart fyrverkerier

Sitter i sängen just nu i väntan på vår efterrätt som ska serveras här hemma. Vi har avnjutit en väldigt god, snart, trerättersmiddag. Förrätt=Hummer, pilgrimsmussla och löjrom. Varmrätt=Vallenbergare, potatismos, persilja. Efterrät= jag minns inte vad som ska ätas då? Till allt har vi druckit champange och rött vin och till desserten blir det självklart ett gott vitt vin.

Kanske är tråkig mot gästerna som sitter här, men jag är faktiskt riktigt uttråkad och om ungefär tre timmar går min buss in till stan, så det känns lite segt det med. Jag har ätit, suttit och pratat med dem och sådär ett tag nu, så jag får väl ta paus. Börjar få huvudvärk, men det kanske är spänningshuvudvärk, vad vet jag?

Fan, det är ett nytt år som börjar. Känns helt galet, för det är ju bara ett halvår kvar till studenten, något som känns än mer galet! Jag ska börja jobba mer än vad jag gör nu också, känns skönt för det betyder mer pengar. Sedan... vad händer sedan? Jag kanske till och med har egen lägenhet om ett år? Vad vet jag, jag kanske inte ens bor kvar i Sverige?

Hoppas att 2009 blir mer händelserikt än vad 2008 varit. Även fast jag gjort en jävla massa under 2008, men jag vill ha mer spänning, äventyr och bus.

Fan vad het jag känner mig idag!

Nu är jag påklädd och klar. Nyårsblåsan kom äntligen till användning och håret är fixat sådär sexigt perfekt då man nästan ser nyduschad ut. Sminket är på och ögonskuggan är blå. Fan nästan som rim! Men jag känner mig så otroligt jävla snygg ikväll, wooho. Synd att det inte var krogen bara, haha. Men det blir fler gånger och jag har ju fotat och sparat min look.

Här kommer i alla flal lite bilder.
 


Kommer kanske lite fler bilder senare, vi får se vad jag hinner med. ;)
Men nu har jag i alla fall något litet att göra till ikväll, wooho. Känns bra.
Vad ska ni göra ikväll då?

Min kropp skriker på mig

Vaknade för bara en liten stund sedan. Sovit som en kratta, eller jaa de sover inte då men jag har sovit riktigt illa om jag säger så. haha. Och något har gjort att jag har grymt ont i min kropp. Känner mig alldeles stel och seg och kroppen bara skriker på mig. Som om det är mitt fel.

Ska städa upp på rummet litegranna nu innan jag gör något annat, vill ju inte att det ska bli så stökigt som det en gång var, och nu har jag ju bara massa kläder i sängen som ska in i garderoben. Dessutom har jag kläder i garderoben som jag inte använder eller som jag inte ens använt någon gång. Så de ska säljas!

Drömde en jätteskum dröm inatt, men den kanske jag kan ta senare. haha, för den var alldeles för konstig. Vad ska mer göras idag? Har en liten lista kanske.

Dagens att göra:
* Fixa naglarna, fila, måla o greja
* Städa rummet
* Fota kläder för att kunna lägga upp på tradera.
* Bestämma mig angående nyår, var hamnar jag?
* Skriva en sammanfattning om 2008
* Skriva upp mål och drömmar inför 2009 och spara de någonstans

Hm, jaa det är lite sådana saker jag ska göra idag. Det är ju snart nytt år, och det innebär nya mål, drömmar och äventyr. Ska se till att det blir ett äventyrsrikt år då! Tar ju studenten och grejer också.

Men nu ska jag börja med städningen!

Vad ska ni göra fram till kvällen?

Blev lite fina foton iaf

Var ju hos Emelie och fotade henne och hennes familj idag. Är rätt nöjd med bilderna, men jag fick inte lägga ut vissa bilder. Fast någon kunde jag i alla fall lägga ut. Fast jaa, jag vet inte vilken jag ska lägga ut, får väl bli någon plojbild bara, haha.
 


Den var rätt söt, har förståss andra bilder också. Men då får ni klicka upp de istället.
 

Pusspuss

A satisfied mind

Underbar låt med Johnny Cash.
A Satisfied Mind

How many times have
you heard someone say.
If I had his money,
I could do things my way.
But little they know
that it's so hard to find,
One rich man in ten
with a satisfied mind.

Once I was winning
in fortune and fame.
Everything that I dreamed for,
to get a start in life's game.
Then suddenly it happened,
I lost every dime.
But I'm richer by far
with a satisfied mind.

Money cant buy back
your youth when you're old.
Or a friend when you're lonely,
or a love that's grown cold.
The wealthiest person
is a popper at times.
Compared to the man
with a satisfied mind.

When life has ended
and my time has run out.
My friends and my loved ones
will leave, there's no doubt.
But there's one thing for certain
when it comes my time.
I'll leave this old world
with a satisfied mind.

How many times have
you heard someone say.
If I had his money,
I could do things my way.
But little they know
that it's so hard to find,
One rich man in ten
with a satisfied mind.

Why do I even try?

Det blev i alla fall några få skratt när jag tittade på den gamla kultfilmen Fame, men inte tillräckligt många. Och nu sitter jag och försöker komma på något till morgondagen. Äta hemma eller bara dra iväg? Hm, äter nog hemma och sedan far jag vidare kanske, får se om jag kunde komma förbi hos Emelie. Skulle ju kunna träffa Matilda och de en snabbis också, om jag inte ser till att träffa de i hamnen sedan. Aja, får se hur jag gör helt enkelt. Ska snacka med Carro också hur hon ska göra.

Jag känner i alla fall att jag inte kan stanna hemma och dega, det är ju för fan nyårsafton! Har dock ingen att pussa på imorgon, för han är inte här.. men det löser sig väl alltid I guess.

Hm, samtidigt känns allt ganska meningslöst, why do I even try?


You are my sunshine, my only...

Ne, just nu finns det inge sunshine alls. Allt är dött, fel och bara allmänt bläigt. Kul nyårsfirande det blir, om jag känner såhär. Ingen verkar vilja göra något heller, ingen som kommer göra något(!?) Hur kan man välja att bara dissa/bojkotta nyår, jag förstår inte? Jag ville ju ha en rolig nyår, med fest och middag, med mina vänner.. Men nixens, det blir nog inte av.

Dagen har varit seg som fan också, och ajg har verkligen varit på pissigt humör. Blää, jag spyr på allt! Inte ens kvällspromenaden kunde muntra upp mig. Så nu ska jag inte sitta här och slänga dynga över allt och alla. Så jag lägger mig i soffan istället och kollar på gamla hederliga Fame.

Har ni några tips på hur jag kan bli på bättre humör?
puss o kram

Vaknar klockan 7 när jag är ledig

Helt sjukt egentligen att jag är uppe nu. Väckarklockan ringde kl. 07.00 och jag har legat och snoozat i en helvtimme. Så nu är jag påklädd och ska in och göra mig iordning, samt äta frukost. Är sjukt hungrig och magen kurrade som fan när jag försökte snooza. Så det kanske inte blev så mycket sömn á 9 minuter.

Idag händer följande;
* Jag ska iväg och fota Emelie och hennes family. De vill ha nyårskort eller något sådant.
* Jag ska till Hannah och vara på "avskedsfika". Känns riktigt sorgligt, gillar inte avsked.
* Handla mat till imorgon förmodligen.
* Försöka hitta någonstans att vara, nu när allt verkar ha skitit sig?
* Städa rummet, Finns egentligen inte mycket att städa, men rensa ur i garderoben ska jag göra.

Det är ungefär sådär min dag kommer att se ut, eftersom jag fick lite gjort igår så behöver jag inte överstressa idag, vilket känns skönt. Ska fan ta och sova middag också, eftersom jag vaknade så himla tidigt idag. Men nu är det dags för frukost och så, bussen går om ca 50 minuter.

Puss o kram

Hoppas morgondagen blir bättre <3

Nu är jag trött och för en gång skull ska jag se till att lägga mig tidigt. Klockan är i skrivande stund 23.50 och det är tidigt för mig. Så jag lär väl somna runt 00-00.30 eller något sådant. Får bara hoppas på så tidigt som möjligt.

Får se till att bli gladare imorgon, planerna kanske ändras då? =) Får hoppas på det bästa. Tänker fan inte ha köpt en klänning i onödan, iof lär jag ju använda den senare också , för den var skeeta snygg! Men har mycket att göra imorgon, ska in till stan och fota Emelie och hennes family bl.a. sedan ska jag iväg och fika hos Hannah. Lite som en avskedsfika, usch för avsked. Men hon åker snart hem till Australia, tyvärr. Så det känns väldigt trist.

Och sedan ska jag väl med och handla inför nyår, vad som nu händer då, vi får se. Kanske inte blir något alls, eller så kanske det till och med blir superröj.

Men god natt på er, och vad ska ni göra på nyår förresten?

Pusspuss

En liten sammanfattning av 2008

Här har jag svarat på lite frågor, tråkigt som jag har. Men ska nog göra en lite större och ordentlig sammanfattning över 2008, men inte just idag. Det får bli imorgon. Sedan ska jag skriva upp mål och önskningar för 2009.

Sammanfattning år 2008


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oohja, massor med saker! <3
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Det vet jag inte, för jag minns inte mina nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nix, det är väl bra, inte bra att vara förtidig kanske.
4. Dog någon som stod dig nära?
Tack och lov för att ingen nära mig dog. <3
5. Vilka länder besökte du?
Chile England, Brasilien, Tyskland, Tallin. Det måste ha varit de länderna?
6. Är det något du kommer att sakna från år 2008 som du vill ha år 2009?
Jodå, finns lite saker... :/
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Har en hel del minnesvärda datum, bl.a. London, Chile, tre år med älsklingen osv.
8. Vad var din största framgång 2008?
Hur jag blev efter mitt jobb, öppnare och grejs. :)
9. Största misstaget?
Det finns inga misstag, bara lärdomar, haha.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jao, varit ovanligt sjuk känns det som..
11. Bästa köpet?
Min Laptop ofc! <3
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och sushi måste det nog ha varit? Och Min laptop såklart.
13. Har någonting gjort dig riktigt glad?
Ohja, resor, jobb, pengar, kärleken, alla äventyr m.m.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Oj, jag har ingen aning.. Kalle Haglund - Naiv
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ingen aning, det är väl som vanligt kanske..
16. Vad önskar du att du gjort mer?
tränat...
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Hm, inget egentligen. Varför ångra sig om något?
18. Hur tillbringar du julen?
Först var jag hos papi m familjen där, sedan till Robin och vidare till min mami.
19. Blev du kär under 2008?
Kärare kanske, i pojkvännen mig.<3
20. Hur många one night stands? 
 En miljon! Nejdå, är i ett förhållande så det blir inga här inte. ;)
21. Favoritprogram på TV?
Grey's Anatomy, Ugly Betty, Dog Whisperer, ööhm.. något mer?
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar ingen, men kan ogilla folk, mest handlingar.
23. Bästa boken du läste i år?
Tisdagarna med Morrie såklart. fast den har jag läst, många gånger.
24. Största musikaliska upptäckten?
Hm, jag minns inte.. ingen detta år tror jag.!?
25. Något du önskade dig och fick?
En Londonresa! <3
26. Något du önskade dig men inte fick?
Något finns det väl?
27. Årets bästa film?
Batman the dark knight
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Hade typ buffé-grejs hemma hos mig. Blev inte som jag hade hoppats men men. familjen kom, och älsklingen, vänner. Tyvärr så åkte Robin till Spanien sedan, hur länge som helst.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jodå, att jag och Robin hade åkt utomlands tillsammans..
30. Vad fick dig att må bra?
Chile, London, jobbet, kärleken och massa annat.
31. Vem saknade du?
Min babe, när han var i Spanien.. Papi också och Sverige.
32. De bästa nya människorna du träffade?
oj, har träffat en hel del nya människor, men Nico bl.a.


Blir det något nyårsfirande för mig?

Jag är bitter just nu, jaa jag erkänner att jag är bitter. Vad fan händer egentligen på nyår? och var tar allt folk vägen? Har snackat med en del, och ingen verkar veta vad som händer. Jag och Carro skulle ha middag, men nu är det ingen som svarar och hur kul är det att bara vara två under nyår? Helst av allt skulle jag vilja ha en större middag, antingen tjejmiddag eller blandat.. Festa, dricka, äta gott och bara umgås och ha kul. Dansa kanske?

Och sedan att man tar bussen tillsammans och drar iväg till hamnen. Vafan, jag har aldrig firat nyår i Nyköping och nu verkar den bli förstörd. Kul för mig och Carro, som inte är härifrån..

Uääh, jag blir så jävla irriterad på detta. Jag har köpt en klänning för nyår, till och med underkläder som ska matcha den.. Helt sjukt ju och så verkar det inte hända något alls!

"happy new year" fuck off...

Segaste eftermiddagen ever!

Sitter i fotöljen och är sjuukt uttråkad. Börjar bli hungrig också, så jag kanske får ta mig en macka. jag är så uttråkad att jag sitter och lirar sanning och konka via msn med en vän till mig. Fan vad kul vi har det, typ.. :P hahaha, sjukaste grejerna man får göra och svara på. Men det underhåller ialla fall lite.

vad gör ni en kväll som denna?


Winter land

Sverige har ju inte varit ett riktigt vinterland iår, tycker jag. Inte här i Sörmland i alla fall. Men idag har det varit riktigt kallt och mysigt, så innan jag for in till stan så gick jag ut i trädgården och fotade lite. Och så blev resultatet, kanske inte syns så tydligt på den bilden. Men jag kanske lägger upp orginalbilderna för sig senare.
Är det vinter snart kanske? På riktigt menar jag då, jag hoppas i alla fall. För jag vill ha massa snöö <3

Morgonträning

jaa, nu är jag uppe och det är dags för mig att klä på mig lite snabbt och sedan ska jag ta och träna lite. Men det får bli en liten stund, för jag ska in till stan sedan en stund. strosa runt och kolla lite och sedan kanske jag tar mig en latte och sätter mig någonstans. Solen lyser ialla fall, och jag känner attt jag måste göra någonting.

Men om jag ska hinna träna och sådär så måste jag upp nu och kan inte ligga kvar i sängen. Min buss går ju 11.16.
Vad ska ni hitta på idag?

kram kram

Sussa gott <3

Nu har jag lite huvudvärk, tror det är spänningshuvudvärk för att jag fryser. Men det ska jag göra något åt, genom att lägga mig och sova. "tidigt" blir det ikväll, för såhär tidigt har jag nog inte lagt mig på länge. Hoppas bara att jag somnar direkt, för det är alltid det som är problemet.

Funderar på att åka in till stan imorgon, efter att ha kört lite träning på morgonen kanske.
Vad ska ni göra?

pusspuss och god natt <3

Jag vill tillbaka till London...

 uäääh, jag vill tillbaka nu.. Men inte bara någon dag, utan jag vill stanna där länge. Strosa runt och se allt, shoppa, fota m.m.  Skulle kännas så himla bra att bara få åka iväg, med Robin och kanske någon vän eller så. Kanske ensam? Nee, det vågar jag inte och skulle inte stå ut utan att få träffa älsklingen.

Har suttit och kollat Lookbook ett tag nu, och då har jag just kollat stilar i Storbritanien och London. Åååh, de är så grymt snygga där, och har verkligen stil och klass. Inte alls som här i Sverige, där jag tycker att de flesta ser likadana ut.. Lite tråkigt faktiskt. Men det är den där jävla jantelagen. Man tror att man sticker ut, men man vågar inte egentligen...

Aja, jag vill ialla fall till London, eller utomlands överhuvudtaget. Gärna till Chile också. Får bli till våren/sommaren. <3

Vad händer under nyår?

Sitter här och pratar ihop mig med Carrooow, angående nyår. Samtidigt som jag letar recept på lite olika sidor. Har hittat tre-fyra stycken recept som verkar riktigt goda. En förrätt och två huvudrätter, haha. Får välja ut något sedan då.

Skulle helst vilja ha en stor fest eller en större tjejmiddag, skulle vara skitmysigt. Men får nog  vänta till nästa år eller något, då man förmodligen har egen lägenhet och sådär. Men det skulle i alla fall vara kul, äta trerätters, dricka vin kanske och sedan göra fina drinkar innan vi drar ut till hamnen.

Vet i alla fall vad jag ska ha på mig till nyår och det känns bra. Måste bara hitta snygga underkläder/ leggins.

Vad ska du göra under nyår då?

Mellandagsrea?


Kommit hem från stan, eller varit hemma ett tag i alla fall. Så pass länge att jag hunnit göra mig en egen latte och fikat lite med mami. Samt redigerat några bilder. Gjorde några bra kap faktiskt och hittade en riktigt snygg klänning för Nyår.

Men det där med mellandagsrea, det är lite klurigt tycker jag. För jag kan gå på hur många rea-försäljningar som helst, men jag kommer nästan aldrig hem med några reaplagg. Jag kan gå runt och strosa, hitta en massa kläder, men inget på rean. Och hittar jag något på rean är alltid min storlek utplockad. Det är så typiskt, ellerhur? Jag hittade ju min skjorta som jag velat ha länge nu, provar den i min storlek och då har jag för stora bröst, för det blev sådana där fula mellanrum vid knapparna över brösten.. Och när jag kollar efter en större storlek fanns inte det heller, bara mindre storlekar. Det var den drömskjortan. *unhappy :-(* Men vafan, egentligen ingenting att sura över.


Gick vidare till JC och där hittade jag en skitsnygg killskjorta, som jag provade i någon storlek större, bara för att den skulle sitta löst och vara lite längre. Me like och nu har jag äntligen hittat en "skjortklänning". Kan ju inte ha vanliga, för jag är för kort för dem och de blir alldeles för långa för mig. Men denna satt riktigt bra, wooho.

In på Gina, i trängseln.. Sjukt mycket folk var det i alla fall! Och där var den, en enda klänning kvar i denna modell och i min storlek. Det var nästan som om den fanns där för att jag skulle hitta den! Hur underbart är inte det? Så nu har jag en supersnygg klänning. Måste dock hitta en bra bh att ha under, samt ett par spets-tights. Några förslag kanske?

Har dessutom köpt ett par Björn Borg-hipsters. Skitsnygga! Och två par Clique. Passade på att köpa ett hopprep också på Intersport. Ska ju börja träna nu och hopprep är en del av det jag tänker göra. Bra träning ju och har hittat ett bra program på nätet.

Kram kram

Sötnos-brorsan

Hooho, här sitter jag och lillebror och busar. Fast nu bär det äntligen iväg till staden för lite shopping. Återkommer senare, och då kanske jag visar vad jag inhandlat.
Pusspuss Och hoppas ni får en bra dag.

Mellandagsrea, tjohoo!

Idag är jag vaken hyffsat tidigt, hyffsat sent. Vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Och det kanske är tidigt om jag somnade vid 3 inatt, men det kan också vara sent eftersom det snart är lunchtid. Men det gör inget, jag är i alla fall vaken, uppe och påklädd redo för stan som öppnar om en timme (?).

Hade så jävla svårt att somna inatt, så jag surfade runt för att bli trött och så blev jag tillslut trött. Stänger av, lägger mig ned och kan inte somna. Så jag spelar på mobilen för att bli trött, det brukar funkar. Jag blir trött, stänger av och försöker slappna av. Nix-pix, det gick inte det heller. Men tillslut somnar jag och då är klockan runt tre. Och nu har jag ju sovit ett par timmar i alla fall, måste se till att vända tillbaka dygnet. Lägga mig tidigare kanske?

Fast nu ska jag göra mig iordning och äta frukost. Det är ju dags för shopping idag, mellandagsrean we like. Så jag får se om jag hittar något, man vet aldrig. Alla storlekar brukar ju vara helt utplockade.. Sugen på sushi är jag också, har varit det i flera veckor känns det som, och har inte ätit det på någon månad heller. aawh.. Funderar på att snart testa något nytt gott japanskt. Mumsigt.

Men nu är det dags för mig att kilaa.
kram kram

Det blev en seg lördag

Lördagen bestod endast av att sitta framför datorn och tråka, vi hade middagsgäster också, och sedan kollade familjen lite på film. Men vi tröttnade ganska fort och de andra har lagt sig för ett tag sedan.

Är inte på världens bästa humör just nu heller, men vafan.. Inte så konstigt, och det blir lätt så, I guess. Inte glad, inte glad. Och det är fan inte kul heller.

Imorgon ska jag besöka staden med mami, som vi planerat ett tag. Vi ska gå på mellandagsrean, hoppas på en fika också. Kanske ska fixa en klänning till nyår, vi får see vad som händer helt enkelt. Sedan ska jag bara ta det lugnt, en massa lugnt och bara chilla. Läsa en bok på spanska måste jag göra också, har ju en här hemma så jag kan ju börja med den.

Är så sjukt jävla sugen på att illustrera också, abstinens vad fan! Så jag har suttit och kollat runt lite för illustrator och sådäär, vill ju ha äkta vara. Inte något virussmittat-nedladdningsskit.. Jag är sådan, jag vill inte ladda ned. Samma sak med de andra programmen, som jag vill ha.

Väntar otåligt på The Sims 3 också, hahaha. jag har blivit en sådan nöörd. Men jag vill och jag får. Jag må vara udda (som jag vet att somliga tycker) men jag säger det mer som att jag är unik. ;-) För det är vi ju alla.

Men nu ska jag nog sova tror jag, så jag orkar upp imorgon, tidigt.
puss o kraam

Ack så uttråkad

Usch, sitter hemma och segar och är så sjukt uttråkad. Är trött idag och har inte sovit något sedan jag kom hem. Vi somnade ju runt fem kanske och vaknade runt kl. 13. Så jag har väl sovit tillräckligt. Men känner mig inte riktigt trött heller, utan bara seg och bläig. Tur var i alla fall att jag inte hade någon baksmälla, skönt som fan.

Hum, jag är sugen på att lira kort, black jack eller något. Vad som helst, bara jag får göra något. Får väl kolla om det går någon bra film på tv istället.

Vad ska ni göra ikväll?

kramar

Nattens äventyr och äckliga drinkar

Oj oj, vilken natt. Började med skön förfest/chill hos Sofia. Glömde ju fan hennes present också, något jag kom på när jag stod utanför hennes dörr och hade plingat på. Men men, hon kan få den senare annars. Vi satt iaf hemma hos henne och chillade och drack. Jag blandade väärsta goda jävla drinken också! En San Francisco, supergott och det var fler som fick smaka och tyckte om den. Så jag fick inte ha min juice och blandmix själv, tyvärr. Aja, gör väl inte så mycket I guess.

Men sedan drog vi ut i alla fall, och var ute strax efter 00.00. Massa dans och slöseri med pengar. För jag skulle köpa en Sex on the beach,eftersom det är en av de godare drinkarna. Men bartendern var bättre på att flirta, för blanda drinkar kunde han inte i alla fall. Betalade 72 kr för en drink jag inte klarade av att dricka upp, så äcklig var den. Försökte sälja vidare den, men ingen ville ha. haha.

Köpte en Aquatini också, men den hann jag inte dricka upp. För det hände lite grejer och vi fick fara iväg till sjukhuset. Tänker inte gå in på vad som hände, men men. Vännen mår  ialla fall bra nu och vi fick sova hemma. Vi fick även åka till krogen idag igen, för att hämta våra jackor som blev kvar.

Det var en vääldigt händelserik natt, om jag skulle berätta om allt som hände och inte hände. Men det var trevligt och nästa gång blir det ännu trevligare!

Vad hittade ni på?
kram

party party

Nu har jag gjort mig iordning, eller ska bara sminka mig, sedan är jag på väg. Köpt lite groggmix så ikväll blir det San Fransisco att dricka, mumma. Har jobbat idag också, från 10.30 till 18.15. Och mellan 16-18 var det knappt några kunder så jag har haft skittråkigt typ.. Men det har fnkat ändå.

Kunde inte sova inatt heller, sovit ca 3-4 timmar tror jag, jippi, men jag ör pigg och glad ändå, rdo för rööj! Blir sova hos mormor o morfar sedan, så jag är i stan


men nu ska jag kiila
pusspuss

Oops, time for bed

Oj oj, här sitter jag i sängen, fortfarande vaken men inte direkt pigg. Men det är dags för mig att sova nu också, för imorgon ska jag jobba mellan 10.30 - 18.15. Det känns bra, lite extrapengar och så räknas det som en söndag, ännu bättre.

På kvällen sedan blir det feest och krogen till sent på natten. Eftersom vi går ut efter tolvslaget så lär det bli rätt sent också. Kanske lirar lite vid deras black jack bord? haha. Men allt detta sker ju för att Sofia A fyller 18 år, underbart! Och äntligen får hon hänga med ut på krogen, fan så vi har längtat alltså. Grattis till dig sötnos! <3

Blir nog att jag sover över hos mormor o morfar också, och på lördag ska jag försöka komma ut till stan med mami och shoppa. Kanske hittar något fint till nyår?

Fast nu måste jag sova, upp tidigt imorgon ju!
Hoppas ni haft en fin jul och ha en god fortsättning.
pusspuss

The Sims 3 kanske?

här sitter jag och nördar mig, för nörd det kan jag verkligen vara sometimes. Har suttit och kollat runt massa på nätet, videos, bloggar, priser och förhandsbokningar. Det handlar alltså om The Sims 3, och jag bara älskar de tidigare versionerna av The Sims! De är ju underbara och beroendeframkallande.

Fast något som är lite pinsamt är att jag inte spelat det på datorn sedan första versionen. Har lirat version två på PS2, men det känns ju också lite gammalmodigt. Och nu har de ju utvecklats massor och i The sims 3 kommer man kunna göra mycket annat som inte tidigare gått att göra. T.ex. så är det en större virtuell miljö, där man kan besöka grannar hur mycket man vill, bara vandra runt.

Man kan dessutom ändra utseende hur mycket som helst och nu är de mer personliga då man kan få dem att se ut mer som en själv och så får man ändra personlighet hursomhelst. De blir liksom unika allesammans.

Ska jag förhandsboka eller inte? Är sjukt sugen. Tyvärr så kommer inte spelet förrän 19/2-09, så det är ju två månader kvar. Och så finns det ett Limited edition-paket också, men känns lite onödigt dyrt.

Vad tycker ni, kommer ni införskaffa spelet? Jag kommer nog det i alla fall.

Pusspuss

Tomt i bloggen!?

Vill börja med att önska God jul och god fortsättning på er alla.

Sedan kanske jag ska ursäkta min lilla bloggtorka, men under lov och jul och sådär så har jag faktiskt mycket bättre saker för mig att göra, än att sitta och blogga hela tiden. Jag har bl.a. varit i Tallin på en tredagarskryssning. Riktigt mysigt, även fast det var sjukt mycket vågor och skit. Berättar mer detaljerat i senare inlägg med bilder och sådär.

Hm, jaa sedan har jag firat jul, haft filmkvällar och myst med min älskade pojkvän. Och nu är jag tillbaka i Nyköping igen. Så som sagt, jag har haft mycket bättre saker för mig att göra. Men nu är jag tillbaka i alla fall, en aning då. För imorgon blir det arbete och feeesta, fira Sofia som fyller 18! ;) <3 Och så ska jag se till att börja träna. Sedan är det nyår FFS!

Och ett nytt år innebär ju en hel del nya grejer och nya förväntningar och äventyr. Vilket jag tycker om.

Nu ska jag kika lite på nätet, hittat en rolig sak som jag inom snart framtid ska införskaffa.
Hur har eran jul varit?
Pusspuss

Kryssning 3 dagar!

Ursäkta mig för min lilla bloggtorka, har helt enkelt inte tid för att blogga. Har gjort lite annat här i tälje. Igår bl.a. gjorde vi massa god chokladkola. Gick verkligen hem! Och supergott var det också. Blev dock ingen långpromenad utan det blev mest en filmdag och på kvällen lirade vi kort.

Jag ska egentligen packa lite nu, eller jag håller på. Men fick ett mess från Aliiice och hon ville ha receptet på kolan jag gjorde. mums mums. Så jag som inte har några pengar på min mobil fick logga in på Gratissms.se för att skicka till henne. väldigt smart sida tycker jag och bra i nödfall.

Men idag ska vi på kryssning också, helt jävla sjukt underbart! Vi åker till Riga och blir borta i tre dagar typ, eller jaa två nätter om man skulle säga så då. Blir festa festa och dansa! Och äta goood buffé. Me like. Kommer hem den 23e och det blir ju lagom till jul. Ååh, jag har världens jävla julfeelings verkligen. Så jag ska nog sätta igång lite jullåtar nu och fortsätta att packa .

Hoppas ni får en bra jul!
Puss o kraaam

Kikar ut från Södertälje

Nu är jag i Södertälje. Kom hit igår efter att jag och Alice fått äta våra feta burgare, mums mums! Så nu är jag här och igår fick jag sova hela eftermiddagen, hur jävla skönt som helst. Har inte gjort så mycket hittils faktiskt , men jag ska nog ta och göra lite julgodis här, myspys!

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men ska se till att komma ut och gå en långpromenad, så jävla sköönt. Och så blir det förmodligen filmkväll eller kortspel. Är grymt sugen på sushi också, men har inte ätit frukost eller något än, så nu är det dags tycker jag.

Imorgon åker vi till Riga.
Vad händer i helgen då?
Pusspuss

krogen en torsdag!

Nu är jag hemma och ligger i sängen, efter en krogrunda, på en TORSDAG. Nejdå, så farligt är det inte, utan det är så att jag har varit på studentfeest, äntligen! Var hos Emelie först och typ förfestade och gjorde oss iordning itllsammans. Spelade även guitar hero, fett svårt för jag lirade trummor först och såg helt fel färger. Sedan vandrade vi nedåt stan och mot Tellus.

När vi kom dit var det inge drag alls, nästan inge folk heller. men tur att vi kom så tidigt, för vi fick en gratis drink, banne mig! Men det var någon glöggdrink, inte speciellt gott, men den gick ned. Fick ju en lysande pinne, muuums.

Blev mycket dans och skratt, mest dans då. Men det var sköönt, som vanligt! Träffade massa sötnosar till vänner också och dans med de blev det också. Träffade dessutom bästaste Johan, wooh! hihi. Trevlans trevlans. Och nu har jag sjukt ont i mina lår och känner mig bara svettig och äcklig, haha. Så jag ska sova nu istället.

Vad har ni gjrot denna torsdagskväll?
Pusspuss o god natt.
Imorgon är det looooov!!

Jag är så pysslig, nu finns julgodis hemma!

Sitter i rummet och ska alldeles strax börja städa. Blir nog inget datorsittande idag, bara just nu då jag ska kolla mejl och skriva här. Har hålligt på sedan 13.00 med att göra julgodis. Och har hunnit med att göra smörkola med limesmak och så är jag halvt klar med min franska kola doppad i choklad. Det är alltså chokladen som är kvar. Det är suupergott, då jag redan tjuvsmakat, men det måste man ju som kock! ;)

Det bästa är att jag använder mig av produkter utan massa skit och extraämnen och sådant, så mitt godis blir ju bra. Kanske inte så nyttigt, med tanke på sockret, men jag vet vad osm är i i alla fall.

Senare ikväll blir det gymnasiefest, är inte speciellt jättepepp faktiskt, men jag hoppas det blir bättre i alla fall. Och så köpte jag de sista julklapparna idag också, känns bra. Men nu ska jag börja städa rummet och packa. Så jag har det klart innan jag drar iväg på tur och innan juul.

Puss o kraam

Roligaste bloggen jag läser

Liggeri sängen och är jättetrött, lyssnar på musikhjälpen och ska alldeles strax stänga av och sova. Skrattade som fan förut också, men det är för att jag läser en sådan rolig blogg. Han som skriver är helt underbar, Kotteby. Just detta inlägg var det som fick mig att skratta så hysteriskt, mest för att jag kunde se hela grejen framför mig och sedan skriver han på ett roligt sätt, så att man själv skulle kunna vara med och känna och se det han känner och ser.

Så har ni tråkigt, då ska ni kika förbi hos Kotteby.

Men nu är det dags för mig att sova. Sov så gott allesammans
kram kram

Den bästa jullåten någonsin

Jag har alltid tyckt att Nu är det jul igen är den bästa jullåten som någonsin funnits. Man blir liksom glad av den och det pirrar lite i magen och sådär när jag hör den. Sedan är ju låten Stackars lilla Tomten en bra och passande låt nu, eftersom det inte blir någon snö i år, eller ingen vit jul för vår del.. Tråkigt tycker jag, men låten är bra.

Nu är det jul igen 


Stackars lilla tomten


Vilken är er favorit-jul-låt?

eeuw, naasty!

Hallå hallå där. Här sitter jag hemma och spelar, försöker slå Lukas rekord och jag har kommit en bit. För jag ligger på 53,47 sekunder och hans rekord var runt 50 sekunder. Men men, who cares?

Var ju och skulle träna idag, men tyvärr så blev det inget för mig. Kollade på när Gustav hade simavslutning och så frös jag som jag vet inte vad. Så då var det roligare att kolla på Gustavs avslutning, för han är så jävla braa! De hade vikarier då deras ordinarie tränare var sjuk. Men dessa två killar var så jäävla tråkiga.. Fanns ingen entusiasm eller engation överhuvudtaget. Han som höll i det hela var riktigt jävla tråkig och det lät som att han försökte få till en basröst och spänna sig hela tiden. Trååk tråk ju. Men jag och mami hade faktiskt riktigt kul åt dem.

Och så är Gustav så jävla klockren. De säger att de skulle simma och sparka med benen, men då kommer den lilla killen med en så jävla bra kommentar "men jag gör som jag vill" , ungefär så sa han och så hoppade han istället för att sparka med benen.

Hm, efter badet och lite bubblande så åkte vi till donken. För att ha som "avslutningsmat" för Gustav. och jag tänkte att vi skulle testa sådana där osthjärtan som ser rätt goda ut på bilderna. De kostar tyvärr lika mycket som en cheeseburgare , och man får bara tre sketna jävla hjärtan.. Inte var de goda heller, fyfan alltså! De var typ gul-konstiga innuti och smakade UUSCH! Så jag var tvungen att spotta ut min.. trodde verkligen att de skulle smaka lite som ostpiroger, men icke!

Så jag dissar de där osthjärtanen och inget jag rekommenderar för andra heller.

Puss

I'm white and nerdy

rubriken kommer från Al Yakolvich eller hur fan han nu stavas, iaf en låt från honom.

Men det roliga är att det stämmer in på mig. Jag är nerdy, very very nerdy. Sitter hemma nu och ska alldeles strax iväg och träna. Blev inge julgodisgörande idag, för jag skulle inte hinna innan simningen, tyvärr.. Men jag kanske hinner ikväll, jag hoppas det i alla fall. : )
Sitter som sagt hemma, och spelar ett spel som Lukas visade mig. Mirror's Edge 2D Beta. Som man kan hitta hääär i denna blogg . Ett riktigt roligt spel faktiskt, men vi kör bara på tid att springa igenom, vi skiter i allt annat. Och jag ska försöka slå Lukas rekord som är runt 50 sekunder. Mitt för närvarande är runt 57 sekunder tror jag.


Fast nu ska jag fortsätta spela. Pusspuss

Morning walk, morning talk

Idag har jag sovmorgon till kl. 12, så jag åker in med bussen runt 11.16. Och det är ju alldeles strax! Nu på morgonen har jag varit riktigt hurtig, för jag och mamma tog en morgonpromenad där vi gick i en timme. Stannade en liten stund vid en hästhage också. Hur underbart som helst! Har inte varit nära en häst på hur länge som helst och jag blev riktigt sugen p åatt börja rida igen. Saknar det faktiskt. Så jag stod och matade de med lite gräs och sedan klappade jag o pratade med dem ett tag. Jättemysigt ju!

Vi fortsatte att gå och stötte på en kvinna med två hundar. Den ena hunden (en stor schäfer) blev rädd och började morra och skälla , den hade till och med munkorg. Så det var lite småläskigt för det såg ut som att hon skulle kunna tappa kopplet eller något. Men vi gick bara förbi och sedan började hundarna bråka med varandra istället.

Men det var riktigt mys att ta en morgonpromenad med maami, och så kände jag mig riktigt hurtig. Och ikväll blir det simning, härligt härligt. Jag känner dessutom för att ta ett ganska hårt pass.

Men nu är det snart dags att kila till bussen. Ska handla lite julklappar efter skolan också, och sedan ska jag hem och göra godis, thihi.

Vad ska ni göra idag?
kram kram

Midnight hour passing by

Ligger i sängen och glor på American Gangster samtidigt som jag smsar med älskling. Hihi. Ligger och funderar på morgondagen, har sovmorgon fram till tolv men bussen går 11.16. På morgonen ska jag hinna med lite grejer också, och det är bl.a. att läsa igenom mediekommunikationen som vi ska ha prov på imorgon. Sedan ska jag nog gå en promenix med maami. Skönt med morgonpromenader. Ska se till att göra det under lovet också.

Är rätt trött också, men ändå inte, sov ju lite förut idag. Funderar inteb ara på morgondagen, utan har tusen andra tankar också. Just nu är det mycket tankar kring studentfesten, ska jag gå eller ska jag inte gå? Alla ska i princip gå, jag pallar inte klä ut mig samtidigt som jag vill. Men vad gan skulle det vara då liksom? Ville vara svampbob , men har inte ens en gul tröja som jag kan använda. Och alla lär vara pirater liksom, så då känns det bara onödigt att vara det.

Sedan ligger jag också och funderar på illustrationer. Tro mig, jag ligger fan och funderar på allt just nu. Måste fixa illustrator cs4 så jag kan pilla lite hemma också och inte bara i skolan. På så sätt kan jag utvecklas mer också. Börja skissa mer för hand, och jag har redan lite idéer som jag vill göra sedan.

Men nu ska jag kolla klart på filmen och sedan sova.
Puss o kram. Hoppas ni får sova gott.
Lovar att jag ska ta tag i att berätta om mina skumma drömmar, för jag har haft massa skumma drömmar den senaste tiden.

Jag är en sömntuta

Usch vad trött jag är. Skulle passa lillebror och så satt han vid datorn och spelade lite. och jag satt med min dator. Och på samma sätt som igår så somnade jag. Sov sådär i nästan en timme. Jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så jävla trött! Vill inte vara trött.. men antar att det är för att det är så mörkt ute och solen lyser ju aldrig. Skulle nog vara lite piggare om det i alla fall syntes någonting av solen.

Just nu sitter jag och kollar Ugly Betty, men det är reklam så jag ska nog sätta på lite te och ta några pepparkakor, mums mums, eller kanske en bulle?

Vad har ni gjort ikväll?
kram kram

Wanna buy my tee?

Sitter i skolan och ska snart vandra ned mot bussen. Den går om ca 30 minuter. I över tre timmr har jag suttit och pillat med min tee och äntligen är jag klar. Jag är jääävligt nöjd med resultatet och Panic fick bli mitt "märke" Har även gjort tvättlappen med tvättsymboler, men inget som syns här. Vad tycker ni om resultatet?

Blev dessutom vinnare i min grupp för julkortet, som kommer vara tryckt till imorgon. Skitglad är jag! Och så vann jag ett USB-minne på 2GB. Vilket jag behöver och har tänkt köpa ett tag. Och här är även mitt julkort igen.



vad tycker ni om bilderna?

Förstår inte hur man kan vara så trött?

Idag är jag verkligen sjukt trött, hela min kropp är matt och jag orkar knappt hålla upp huvudet. Är så galet trött. Ändå somnade jag tidigt (för att vara jag), runt 00.15 eller något sådant. Efter ett mysigt och långt samtal med älsklingen. <3 Pratat massa inredning och flytt. Så nu är jag ännu mer sugn på att flytta hemifrån. Sitter och planerar i huuvudet hela tiden över hur det kommer se ut hemma hos mig, och jag vet hur jag vill ha det. Möbler, färger m.m. Kan inte jag få flytta nu?

Imorse fick jag höra om en jordbävning i Skåne, galet ju! Folk tror inte att det ska kunna hända här i Sverige? Men nu händer det verkligen, och jag har mina funderingar över det också. Vi fick iaf se en film på Geografien idag, som handlade om befolkningen och jorden och allt som påverkar. Skitbra och riktigt intressant. Och mycket det de sa i filmen är det som hänt här i Sverge idag. Dags att folk börjar öppna ögonen ordentligt nu kanske?

Råkade tyvärr somna på lektionen, ville inte men kunde inte stå emot. För jag var så sjukt trött. Försökte hela tiden att hålla mig vaken, men ögonlocken blev tyngre och tillsist hörde jag bara lite dova ljud. Vill hem och sova, men slutar inte förrän vid 16.30. Och ska ha gjort klart min t-shirt idag , så bäst att jag sätter igång och blir klar nu.

Hur har er dag varit hittills och vad händer ikväll?

Vinn fina smycken hos Julia Berg.

Hittade ne lite rolig bloggtävling här hos Julia Berg där man kan vinna dessa fina smycken. Fint till julfesten eller nyår, right? Smyckena kommer från Bicone Design och där kan du även hitta lite annat fint.

Tävlingen avslutas den 20e december, just för att det ska hinna komma fram till jul. Myspys ju!
Men checka in Julia Berg och tävla ni med. ;)

Kram kram

Godmorgon?

Vaknade för en halvtimme sedan, tror jag.. Eller nej fan, det var snarare en och en halv timme sedan. Snacka om att jag har noll koll idag. Satt i soffan med datorn, och kände att jag somnade till hela tiden, så jag lade mig ner, blev pigg men somnade tillslut. Tror ni inte att telen ringer då? Jag fick springa upp o blev pigg igen, men lyckades somna tillsist.

Fast sov inte så länge, vaknade runt åtta någon gång, men skönt var det. Sov i ca en timme tror jag. Carro vet, då jag slutade svara på msn, haha.

Såg för en liten stund sedan ett program på Kanal 5. Riktigt intressant, Världens minsta barn. Handlade om primordiala dvärgsväxter (om jag minns rätt). Och nu sitter jag och kollar på CSI. Också det vääldigt intressant. Handlade om något S&M-par. Om ni vet vad det är?

Fast nu ska jag väl kika vidare, sedan är det Boston Tea Party, woooh. Sista avsnittet denna säsong.
pusspuss

Lite irriterad på systemet..

Idag fick vi tillbaka våra texter för Svenska Nationella B. Och snacka om att de är hårda.. Många som fick IG, när de skulle ha ett högre betyg. Jag var en av de. Min text var tydligen värd ett VG+, men jag hade misstolkat texten och inte jämfört tillräckligt med ursprungstexten, och därför fick jag IG vilket suger sjukt mycket?!

Liksom, det var någon som kanske glömt skriva datum för källhänvisning och fick därför IG.. En annan skulle ha fått MVG på sin uppsats, men fick IG. Hur sjukt är inte det?

Så om man missar minsta lilla av de tre punkterna för kriterierna som faktiskt finns.. Då är allt annat kört, spelar ingen roll om du skrivit den bästa text någonsin, du får IG.. Så jaa, ni kanske förstår att jag är aningen sur..

Fast en sak är positiv, det är att jag skrev en riktigt bra text, som jag annars hade fått VG+ för. ;)

Kram

En natt närmre det nya året

Nu är det inte alls långt kvar tills jag har lov, bara fem dagar och om fyra dagar är det även studentfest. Kanske ska vara svampbob fyrkant eller pirat, vi får see. Ska prata ihop mig med tjejerna bara. ;D Ska nog inte dricka heller, det har jag faktsikt inte råd med. Men vafan, man kan ha kul ändå. Fattar inte var mina pengar tagit vägen denna månad?

Men det är dessutom snart jul, och jag har börjat få julfeelings, första gången på flera år tror jag. Känns galet! Har suttit på jobbet och fantiserat om julen, vad jag skulle vilja göra när jag flyttat hemifrån och sådär. Hur jag ska fira jul då. Och så har jag bestämt hur jag ska börja göra med julklapparna. Kanskei nte detta år, men nästa? Eller presenter överhuvudtaget i alla fall.

Sedan är det ju snart ett nytt år, galet ju! Det betyder att det bara är ett halvår kvar till studenten! SHIET!!? Vad ska ni göra efter studenten? Jag har ingen aning, samtidigt som jag har en klar bild över hur jag vill göra. Jag har redan kommit på en del nyårslöften. och det känns bra. Men de ska jag inte ta förrän vid nyår, hihi. ;)

Har ni kommit på några nyårslöften? Och vad vill ni göra under det nya året?

Pusspuss, nu ska jag sova. Natti natti och hoppas ni haft en bra helg.

Tänkte göra julgodis

Hela dagen har jag tänkt att jag ska göra julgodis, perfekt tills familjen kommer hem från bandyn. Men sedan när jag läste på receptet jag hade från förra året, ser jag att slutet fattas. Så jag satte mig här för att leta reda på receptet, det borde ju finnas någonstans. Problemet är bara att jag itne vet vilken sida jag fick det ifrån. Och jag har inte hitttat det heller. Har hittat massa andra recept på liknande julgodis, men det är itne samma ingredienser.

Men det jag tänkte göra är iaf Fransk kola  , som innehåller ljus choklad, vispgrädde, vatten, socker, glykos. Någon som kanske har ett bra recept på Fransk kola, helst med choklad då. Vore jättesnällt!

Har ju hittat lite andra recept på chokladkola och sådär, men just nu är jag alldeles för trött för att göra något. så jag får vänta till imorgon eller något. Lite sent nu kanske, om man ska stå och röra ihop allt länge?

Jag har börjat få lite juuulfeelings. <3

Job starts at...

Börjar om ca en halvtimme, eller jaa fyrtio minuter. Idag blir det en längre dag, jobbar ca 7 timmar, men det är inte så mycket ändå. Så jag klarar mig. Slutar kl. 18.15, inte allt för sent. Vilket känns gryymt skönt!

Sov rätt ok inatt, fast somnade för sent så jag hade gärna velat sova meer än vad jag fick göra nu. Men jag vaknade vid nio och det är bra gjort för mig, för jag somnade runt två inatt. Men som sagt, hade gärna sovit någon timme till. Kommer förmodligen bli stressigt idag också, det är söndag, människor vill ha frukost och middag och bla bla bla... Så jag lär väl knappast få lunch heller, för igår när jag skulle ha rast var det ingen idé att ta. För jag inte hade tid.

Men nu ska jag dricka upp mitt te och göra mig iordning.

Hoppas ni får en bra dag! Och vad ska ni hitta på?
kram kram

Nattliga spökpromenader

Igår kväll var jag hos en vän och kollade på film. Vi såg 21, har redan sett den, men det hade inte han och båda var riktigt nöjda med filmvalet. Dock så kände vi oss grymt feta när vi satt där i soffan och käkade chips och drack coca cola/öl. Så efter filmen, som slutade runt tolv, så bestämde vi oss för att ta en kort nattligt promenad. Fast den blev inte så kort, utan vi gick Salinge som vanligt.

Salinge är en väg på 6,5 km ungefär. Det finns inga gatulycktor eller ljus överhuvudtaget, men denna natt var det smått upplyst tack vare den lilla snön som fanns på åkrarna. Och tack vare dimman som var runt om oss också. Vi gick runt och jag blev kissnödig, sedan såg vi ett skumt ljus och började skrämma upp varandra. Jag blev bara meer kissnödig och tillslut var jag tvungen att kliva upp i skogen. Och vi fortsatte att skrämma upp varandra med massa grejer.

Vi snackade om vad som skulle vara läskigast att stöta på då och kom fram till massa olika saker. Sedan gick vi förbi en liten bondgård, och så sa vi att det läskigaste skulle vara om det kom något från ladan där borta. Och då händer det, det var något som lät och smällde till, precis som om det var någon där! Vi blev skitskrajja och var redo att springa därifrån.

Vi fortsatte gå, skrämma upp varandra, men tillslut kom vi i alla fall hem. Och jag kan lova er, jag vågade inte sova i mitt rum i natt, så jag sov inne i huset. hahaha. Sådan chicken jag är.

Men det var ialla fall trevligt igår kväll.

Äntligen får jag andas ut

Idag har jag jobbat, och jäävlar vad jag har jobbat. Det har inte varit en enda stund för att andas ut idag faktiskt. Sjukt mycket folk och massor som redan julstressar. Visst, det är ju egentligen mindre än två veckor kvar till jul. Men ändå, varför stressa? Men jag fick i alla fall jobbet gjort, även fast jag var aningen förvirrad och trött. Eller jag var inte trött egentligen, bara snurrig och hade glömt lite granna och fick även massa hjärnsläpp.

Träffade på skummisar också, haha.. Lite obehagligt var det faktiskt. Hm, men typ när han skulle ge mig pengarna för att betala, och jag tog emot dem så tog han tag i min hand med bååda sina händer. Sedan när jag gav kvittot till honom, visste jag att han skulle göra det igen, och försökte undvika det, men han gjorde det ändå!! Aah, blev skitskraj ju!

Men aa förutom det så har det inte hänt så mycket mer, förutom att det var massa folk och jag fick jobba på hela tiden, fick knappt ha rast heller.

Men nu ska jag iväg till en vän och kolla på film. myspys.

Vad ska ni göra ikväll?
Kram


För att det är kärlek <3

Ville bara säga att jag älskar dig! <3   Och att vi snart får träffas igen. <3

God förmiddag, idag är det jobb!

Här är jag vaken, vaknade redan kl. 9 ungefär skulle gå upp vid åtta, men vafan!? Jag har ju sovmorgon. Börjar ju inte jobba förrän kl. 13, och det är ju vääldigt skönt. Så jag vaknade klockan nio istället. Upp, somnade i soffan en liten stund och sedan var det frukost och dusch. Och nu sitter jag här!? I sängen, alldeles uttråkad och ska snart klä på mig. Städa lite och käka lunch strax innan jag sticker.

Sedan blir det att sitta i kassan i ca 5 timmar. Härligt härligt. Blir ju pengar i januari. Katchiing*
Nee, men det känns skönt. Vet bara inte vad jag ska göra ikväll efter jobbet? Vill hitta på något, men men. Har ni någon idé kanske? Vill fixa hem illustrator, så jag kan leka lite där ju.

Men nu blir det städning av rummet, det behövs verklligen, haha. usch!

Pusspuss

Myspassning med lillebror

Sitter och passar lillebror, eller han kollar på Kung Fu Panda, men ska nog ta och göra honom sällskap. Vore ju trevligt. :) Sedan, om ungefär en halvtimme, ska jag sätta igång med maten. Blir Chevrépasta med spenat och grejer, mumma! Är hungrig som faan.

Men nu ska jag nog kila vidare, jag fryser så vil lsätta mig under en filt.

Vad ska ni göra ikväll?

kram

Om ni vill skratta


Sitter här med min übersöta lillebror. Vi sitter och skrattar så vi gråter. Bara för att vi gjort hela familjen till Tomtenissar. Kolla det här! 

är nog lite emotionell idag..

Hm, sov illa inatt, har sovit i fem timmar bara. Och så har vi varit i kyrkan också, kollat Lucia. Fan vad maffigt det var. Alltså, Esteterna på Tessin gör fanimig den bästa Lucian jag sett. De är underbara, och jag älskar att de inte har det traditionella med tomtenissar, pepparkakor och stjärngossar. Utan här är det en Lucia, Tärnor och Munkar! Det är grymt, det är mörkt och de sjunger underbart! Älskade verkligen att de fixade låtarna på latin.. wooow säger jag bara!

Nu låter det som att jag är helt i exstas, viisst jag var det över Lucian, men annars känner jag mig bara allmänt trött och hängig. Lite jobbigt.. Men men, det går väl över? Hm, sugen på en bulle eller pepparkaka också.. tröstäta med mig?

Snart drar mami och Roger iväg på träning, så jag ska "passa" Gustav, men han klarar sig själv egenligen. Fast vi ska nog kolla på film tillsammans, Kung fu Panda, skönt kan skratta lite då. Fast jag får se den på svenska då, det är det enda negativa.

Ska ladda upp lite bilder från Lucia.
Pusspuss

Uppe med tuppen

Idag började min klocka ringa redan kvart i sex, för att jag skulle kunna snooza i ca en halvtimme. Det är så sköönt att snooza, speciellt om det är länge, och jag kan ställa om klockan lite längre än bara nio minuter. Lyssnar på p3 nu också, T.U.M.E är där nu, de är så jäävla bra. De har fått mig att gilla vissa låtar som jag aldrig tyckt om tidigare. De är alltså två killar, som lirar gitarr och sjunger, sedan skickar de hm... "sång-o-gram" till folk, och gör om låtar till deras egna versioner och tolkningar. Me like!

Nu har jag hunnit duscha också, såå skönt. Blir nog till och med ett eget inlägg för bara duschen! I'll tell you later. Men nu måste jag fixa frukost, är sjukt hungrig och måste göra mig iordning. Ska sticka om ungefär 45 minuter. Och idag börjar dagen med Lucia. Skönt skönt.

Jobbigt att jag bara sovit illa inatt då, och är sjukt trött.. Men men. Jag får sova på bussen.

Puss o kraam, och ha en bra dag allesammans! :)

Klockan är alldeles för mycket

Sitter i sängen, skakar för att jag fryser så mycket. Borde ha lagt mig för länge sedan.. Men jag har suttit och fixat med bilden i tidigare inlägg. Den är Kind of klar nu ialla fall, och jag är rätt nöjd. Iskall om händer och fötter, och ingen som kan värma mig här i sängen. :( Tråååk!

Idag har många känslor spelats upp också, jobbigt, men samtidigt skönt. Hm, och något jag är mest glad över just nu, är att badrummet blev färdigt idag! Så imorgon bitti, innan skolan ska jag få duscha. Äntligen!! Har inte haft dusch hemma på drygt fyra veckor. Känns gaalet, men jag har i alla fall lyckats duscha ändå, lite överallt. Tränat för att kunna duscha på stället, haha. Betala 55 kr för att få duscha egentligen. MEn nu känns det bättre, få duscha hemma och sådär, och så kan jag träna mer och hur mycket jag vill, när jag vill.

Men men, klockan är som sagt alldeles för mycket, nu måste jag sova. Känner mig inte speciellt trött.. Men imorgon är det Lucia.. Och Rasmus-söten vann årets stjärngosse i Nyköping. Häärligt klassis! :D <3

God natt på er. puss o kraam

Äcklig bild...!

Nu har jag suttit och monterat och redigerat som en jävla tok i ca två timmar. Letat efter bilder med massa blod, så jag lär väl drömma mardrömmar också. Svurit har jag gjort, många gånger, över att jag inte hittar den perfekta blodsbilden. Men jag har hållt på och krånglat länge nu och nu har jag till och med fått till råttan i spegelbilden. Jag är nöjd. Men nu fattas bara min slogan jag ska ha med i bilden, men det fixar jag imrogon efter Lucia.



Själva syftet med bilden är att jag ska ta en organisation, är har jag valt Animal Liberation. De står bl.a. för att inte testa smink på djur, det är djurplågeri, för djuren lider som faan! Plus att man tar rester efter slakt till många sminkprodukter.. Äckligt som fan! Så när det står kollagen på era sminkprodukter, då vet ni vad det är!

Och mitt syfte är väl då att visa att många inte vet om detta, och det är i spegelbilden man får se den riktiga verkligheten, den grymma verkligheten.. Och därav den döda råttan i handen. Den symboliserar att djuren dör pga vårat smink.

Hm, vad mer kan man säga? Ni får gärna kritisera.
Kram kram

 


När jag skaffar barn ska jag aldrig laga pannkakor!

detta blir dagens första blogginlägg För idag har jag verkligen inte orkat blogga. JAg har velat, men inte haft tid eller ork. Kom hem ganska sent, runt halv sex. Hade typ samtal i skoolan, mami ville höra vad jag gjorde och sådär. Haha hon är söt hon som tänker på sådant. Det skulle egentligen bara vara i tjugo minuter, men tog oss en timme. Men det är för att jag har så underbara lärare! De är snäääälla.

Så jag kom hem runt halv sex, mami drog direkt. Hon skulle på spa med jobbet, snacka lyx!? Jag fick laga mat, soppa och pannkakor. ville göra plättar, men plattan höll på att börja brinna. JAg är inte bra på det där. Inte på pannkakor heller. Av kanske 10 stycken så blir en fin, då är det fan illa. så när jag skaffar barn tänker jag inte laga pannkakor åt dem, det för mormor göra (maaami) för hennes blir goda och snygga.

Kan ni laga pannkisar? =)


Jag har lite funderingar

Ska alldeles strax sova, hittade precis en jättemysig blogg från en tjej som kommenterade ett av mina tidigare inlägg. Amanda heter hon i alla fall. Och hon har varit i Afrika tre gånger. Woow, snacka om att jag får inspiration! vill ju också dit, hjälpa till, träffa folk och fota. Vore hur spännande som helst och aah jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det.

Men jag känner också att jag måste komma igång med min blogg och fotograferandet. Jag borde dra ut och fota mer, men jag är så jävla slö och orkar aldrig ladda upp bilder och redigera dem. Fan, det är nog dags för mig att göra det. Har massa bilder som jag skulle ha skickat vidare också, som spelningen t.ex. Måste göras snart, imorgon kanske? Då harj ag ändå inget för mig. Dave ville ju ha bilderna från spelningen med dem, och det ska bli! Sedan ville Ingela också ha dem.

Hm, får kanske ta och gå ut på en promenad och fota också, när jag kommer hem eller något? Vet bara att jag borde ta tag i det där mer. Sedan kanske det är dags att köpa en Extern hårddisk eller önska sig något sådant i alla fall. För den stationära är fylld av bilder, och jag måste rensa lite känner jag.

Men nu är det dags för mig att sova. Vad tycker ni fattas i min blogg?

Puss o kram, sov gott. :)

Jag vill mysa i sängen

Ligger i sängen just nu, har legat här i ca en timme, lyssnar på musik, kollat på Youtube, snackat med människor och tänkt på min älskling. Det jag önskar just nu är att mitt rum var städat, fast det är ju bara jag som kan göra något åt det. Men det jag önskar allra mest är att Robin var här, och att vi kunde mysa hela natten lång. Saknar honom så himla mycket. :( Och vi kan inte träffas förrän om lite mer än en vecka. Då har vi inte träffats på tre veckor tror jag.. känns galet jobbigt. Men jag hoppas jag får spendera hela mitt lov med min älskling! <3


I Miss you, hun! <3

Bästa reklamen någonsin!

Eller jaa nästan, för den senaste ICA-reklamen slår nästan det mesta. Har dock inte hittat den så jag kan lägga upp, men då får jag ta denna istället, som rockar! Skrattar lika mycket varje gång, det är ju inte klokt, men den är så underbar. Och så älskar jag den franska brytningen, hohoo. SALUT!



Vad tycker ni om reklam, vilken är den bästa?

Nobelmiddag, nästa?

Sitter med maaami och kollar på Nobelmiddagen.. Hm, ser inte ut att vara speciellt roligt. Vad pratar de om undrar jag också?! Det beror väl på med vem man sitter med, men jag hörde en kvinna som vunnit något om att få sitta med under Nobelmiddagen och festerna och sådär, där hon fått klänning och håruppsättning också! Grymt egentligen. Men de pratade tydligen om DNA och något annat jag inte har en aning om vad det är.

Njae, nobelmiddag är nog ingenting för mig, de flesta av pristagarna har ingen familj eller något, just för att de är så inne i sina forskningar och arbeten. Sjukt tråkigt ju! Jag vill ha familj. Hur fan umgås de? Haha, jag har nog massor med frågor gällande nobelmiddagen och pristagarna.

Försökte få mamma att fixa en nobelklänning till det att jag tar studenten, en dyr sådan! Och så fixade jag lite snobbröst och sa att jag inte tar studenten annars. Haha, men konstigt nog så ville hon inte! Konstigt va?

Det enda som verkar intressant är maten, värsta lyxmaten, kostar sjukt mycket också ju, gaalet!! :O

Kram kram

Jag kanske har fattat det fel?

Sitter kvar i skolan, men ska kila alldeles strax. Ta en uppvärmande promenad till Hjortens och sedan simma där. Men jag har sjukt ont i mina axlar, så jag får se hur det blir. Känner av en liten jobbig förkylning också, men vafan!

Jag vet inte om jag har fattat fel heller, men det visar sig väl. För jag läste igenom om deadlines för vårat projektarbete. Och det stod att material, så som text, foton osv. skulle vara klart. Och det kanske betyder att själva produkten inte behöver vara klar precis just nu? Och då tycker jag bara att det är en jävla skön tur.

Men ska ta och ladda ned InDesign tryout hemma, så jag kan arbeta med det hemma och få klart mina delar av tidningen, sedan skickar jag vidare till Carro och så får hon fixa sitt. Smart som fan.

Fast nu måste jag kila iväg till Hjortens, familjen är där om ca 20 minuter.

Kram kram och ha en fortsatt bra dag.
Stackars Carro som inte fick sin film idag. :/

Idéer = noll

Sitter och försöker arbeta med projektarbetet. Carro är som sagt hemma. Och nasen funkar inte heller, så jag kommer inte in på grejerna jag behöver för projektarbetet. Suger så jävla hårt och jag blir bara mer och mer omotiverad. Men ska fastställa några artiklar, skriva lite annat också, och lägga in så gott det går. Men det ska nog bra.

Längtar till träning och dusch. Ska nog fan ta och köpa hopprep snart också, börja träna lite med det, härligt härligt och bra träning.

Men nu måste jag fortsätta arbeta!! Kram kram

Uttråkad..

Sitter fortfarande hemma, bussen till skolan går kl. 11.16, och jag är uttråkad, typ jätteuttråkad. Har ingenting att göra och kan bara gå runt och vänta tills jag ska kila vidare till hållplatsen. Faast..... Idag fick jag äntligen Batmanfilmen, uuuunderbart! Och då borde Carro också ha fått den tror jag, hon kanske kollar på den redan nu, hihi.

Nee, men nu ska jag väl ta och göra något vettigt. Mamma är upptagen, så jag kan inte sitta och filosofera med henne. Synd synd.. Aja, kanske dags att börja göra sig iordning? tråååk. Vill helst av allt bara ha lov nu.. Orkar inte med skolan! SKOLTRÖTT! Uääh, säger jag bara. Ligga hemma och kolla på film, äta sushi, ut och åka. Ja tack! Måste fixa körkortet snart också, så jag kan ta mig lite överallt, hur jag vill..

Pusspuss, ha en bra dag allesammans. :)

God morgon, sovmorgon

Sitter i sängen just nu, ska alldeles strax klä på mig och äta frukost. Idag händer inte mycket, blir skola, har en timmes lektion sedan ska jag jobba så mycket som det går med projektarbetet. Hm, efter det ska jag iväg och simma, känns skönt. Och imorgon är förmodligen duschen klar, så då kommer jag äntligen kunna duscha hemma, känns mycket skönare!

Ska försöka se till att städa rummet också, eller pyssla lite, eller så tar jag allt i helgen. Men nu kurrar magen och jag vill ha något att äta. Ska försöka hinna med någon form av lunch också.

Men ha det bra allesammans, och Carro, krya på dig! :)

Låång sovmorgon

Carro är hemma och är småsjuk, inte kul. :( Så jag tänker inte åka in tidigt imorgon och jobba, utan jag tänker ta en lång och välförtjänt sovmorgon. Så imorgon börjar jag kl. 12 och åker in med bussen 11.16. Skönt som faan. Behöver verklgen den sömnen och sådär. Men men. Idag har jag skrivit lite på artiklar. Arbetet ska vara klart imorgon, men eftersom Carro är hemma och är sjuk så kan vi inte sammanställa allt imorgon. Får skriva i loggen och vara glad.

Simma imorgon också, och bäst av allt, duscha! Men nu blir badrummet klart till på fredag, kanske till och med torsdag. underbart!!


Men nu ska jag sova.
puss o kraaam

Beep Beep

Fashion... Mmm... Fashion
Beep Beep























I'm bored right now..

Hjälp mig att hitta lite fakta?

sitter och skriver på artikeln för vår tidning, om välbefinnande. Men det är inte alltid så lätt. Som t.ex. all bullshit om kost. Och jag håller just nu på att skriva om kost som en del i artikeln. Det står liksom olika saker överallt!! "Det här kan du äta" "Det här kan du ABSOLUT inte äta" osv. Sjukt jobbigt ju.. Har ni några tips på sidor om välbefinnande, träning, kost och sömn? Då får ni jättegärna skriva.

Kram kram

För att peppa mig själv.

Sitter här och när som helst börjar Ugly Betty. Hela morgonen fick jag höra att det är pepparkakansdag idag också, det var allt de snackade om på radion. Så jag får väl käka pepparkakor för att "fira" tycker det ändå är lite onödigt att man ska ha massa dagar för speciella saker man ska äta eller köpa.

Jag och Jonte har slagit vad om vad som händer idag också, så vi får väl se vem som har rätt. Jag kommer att vinna, hihi. Bara för att jag är så duktig på att gissa. Sitter och peppar mig själv också med Advance Patrol. men nu måste jag kila, för Ugly Betty börjar. :D

Kram kram

Spana in mig!

Håll koll på min blogg med BloggLovin'

Håller på att bli en tee

Wooho, nu har jag ändrat designen lite, så den blir nog mycket bättre. Vet dock inte hur jag ska ha själva ansiktet, men just nu ser det ut sådär. Kommer att bli lite ändringar under tiden, och lite som ska läggas till, är osäker på de fula blommorna också, haha. Men något annat kommer, när jag har hjärnan med mig.
Vad tycks? Puss o kram

Det är inte min dag idag kanske?

Hur fan kan jag? Jag är så jävla seg i huvudet, och misslyckad! Dagen började rätt okey, men efter matteprovet så har det inte varit speciellt bra. Blir omprov i vår, jag skäms. Jag förstår inte varför jag aldrig kan få in det i huvudet? Jag kan ju komma ihåg så mycket annat som hänt och sådär. Men fan inte matte eller många andra skolämnen. VARFÖR?!

Och nyss gjorde jag bort mig igen. Sparade inte under mitt arbte med t-shirten och programmet la av. Sådär, då var allt försvunnet...
Men nu ska jag arbeta..

...och jag misslyckades...

...TOTALT... Precis vad jag känner mig också.. Men jag har bara mig själv att skylla.

Jag ska klara det!

Vaknade för ungeför tjugo minuter sedan. Och nu ska jag duscha av mig lite snabbt, sedan blir det frukost och grejer. Idag har jag det stora omprovet i matte. Känner mig lite nervös, men jag ska klara det! Jag ska fan klara det!! Efteråt har jag hål fram till 13.50, och så blir det Grafisk illustration. Ska fortsätta med t-shirten då, och jag har kommit på, på ett ungefär hur jag kan fixa håret. :)

Men nu måste jag kila och göra mig iordning.

Kram kram

Månadens musikfavorit!!!

Dave är ett av Sveriges bästa lokalband, jaa jag skulle nog kunna säga band också. För jag gillar deras musik otroligt mycket. Och lyssnar på dem nästan varje dag. Går inte att tjata ut. Men om ni vill ha ett litet smakprov, så var så god! :) Här har ni,  DAVE - Fredag

måste vila inför morgondagens prov

Hm, jag tror inte det blev så mycket pluggande idag.. Fast jag har nästan tagit mig igenom hela första kapitlet! Men som sagt, inte tillräckligt. Nu ligger jag i sängen, beredd att sova. Har snackat lite med Vincent i Dave, schysst schysst. Så nu blir det ett cd-omslag för dem! Haha härligt, för nu ska de fixa en text bara och sedan fixar jag resten. Med bilder och annat också, underbart ju! Har redan en bild i huvudet av hur jag vill att det ska se ut.

Men matten då, jag satt och pluggade, och drack te. Sedan fastnade jag lite framför Mannen som talar med hundar, men jag pluggade fortfarande. Och mot slutet av kvällen höll jag på att somna i soffan. Och nu ligger jag här. Men jag hinner läsa igenom det lite imorgon , och sedan ska jag klara provet som är mellan 8.30 - 12.00!!

Emelie kommer tillbaka från Kanarie Öarna också, härligt härligt och välkommen hem. Nu är hon väl solbränd och skit. Vill jag också vara. Tomtenatta imorgon också, får se om man går på den. Robin G ville iaf att jagskulle med honom.

Aja, dags att sova, så jag får somna "tiidigt" för en gångs skull.
Puss o kram och sov gott allesammans. :)

Dags att plugga!

Jaa, nu har jag precis ätit, blev något vegetariskt med dinkel och lite annat smått och gott. Och en fetaost-sås. Mumma! Innan det så skulle jag ha pluggat massa matte, men icke sa nicke. För jag la mig i soffan för att vila i en timme men det blev två timmar.. Jippi! Men nu känner jag mig i alla fall piggare, och kan nog sätta mig ned och plugga, med lite musik och något gott att dricka. Så nu jävlar ska jag komma igång och klara matten för en gångs skull!!

Måste rusa, puss o kraaam

Är det normalt att vara så trött?

Sitter i skolan, fortfarande även fast jag slutade för tio minuter sedan ungefär. Men det är för att vi väntar på bussen, jag och Carro. Och den går ju inte hem förrän kl. 15.30, tyvärr. Så är det när man bor halv ute på landet. Fast det gör ingenting, skönt att åka buss, visserligen kommer jag att somna stenhårt på bussen. Och väl hemma ska jag försöka plugga matte inför morgondagen, då jag har omtenta för matte B. DET SKA GÅ BRA! JAG KOMMER ATT KLARA DET! Det är vad jag intalar mig. Har inte pluggat så mycket tyvärr, men ska se till att läsa igenom allt och skriva upp lite saker inför morgondagen. Känns jobbigt, för jag känner att jag kommer att somna var jag än sitter med matteboken. Men ska ge fan i det, måste plugga lite i alla fall!

Fast nu är det väl dags att gå iväg, tror jag? Höra med Carro. Undrar hur det gick för älsklingen med talet idag också, det gick säkert bra.

Pusspuss och ha det bra allesammans! :)
Marcela.

Det är svårt att bara komma på något

Har suttit på text-lektionen och nu ska jag gå ned och äta. vi skulle skriva en text som handlar om julen på något sätt. Och jag har så svårt för att bara komma på något bra sådär. För jag kan göra flera olika mallar och så. Men jag vet inte riktigt vadj ag ska skriva. Skulle kunna skriva det jag skrev i tidigare inlägg, men jag är inte säker. Det ska ju vara lite som en saga eller något sådant, så jag får komma på något bättre än det jag redan skrivit. Men jag kommer på något i alla fall, kan klura lite ikväll.

Fsat nu ska jag ned och äta, ät jättehungrig! Laaaax <3

Jag är inte så bra på det där med julen

Jag har alltid varit en person som avskyr julen, eller inte alltid egentligen. Men oerhört länge är det. Och jag har mina anledningar, som liten fick jag väl egentligen julen förstörd. Beror nog mycket på att jag är ett skilsmässobarn, och under den tiden så bråkade mina föräldrar väldigt mycket och vi blev tvingade till att välja var vi skulle vara. Vissa jular fick jag inte ens träffa mamma, då vi åkte till Chile i fem veckor och var borta hela julen och nyår.

Jag tror att det är anledningen till allt mitt julhat som förekommit under de senare åren och under min tonårsperiod. Jag demonstrerade mot den och mot familjen, jag ville väl visa att något var fel. Men det var aldrig någon som förstod varför jag inte gillade julen och många ansåg att jag var dum i huvudet bara för att det inte var min grej.

Skyllde mest på den stora konsumtionshetsen som är kring jul, då allt handlar om pengar och presenter. Och ingen firar jul efter den verkliga innebörden som den egentligen har. Men vi är inte längre ett såådant kristet samhälle som vi en gång varit, vi är en mångkultur och vi firar alla på olika sätt. Varför ska vi lägga ned dyra pengar på en massa presenter? Vi kan väl umgås och ha det mysigt istället, utan att tävla om den största julklappen, eller den dyraste. Maten, gemenskapen, närheten det är något som enligt mig betyder något. Jaa, maten är väl bara ett plus i kanten egentligen,

Men jag är som sagt inte så bra på det där med jul. Och i år är första gången på länge som jag fått en liten pirrande julkänsla inom mig. Jag har till och med smakat julmust, och det är över sex år sedan som jag drack det sist, det bästa och konstigaste var att jag faktiskt gillade det! Julkänslan kanske växer lite mer för varje år som går, det får vi se då. Men jag tänker ta vara på gemenskapen och ajg tror att den har kommit nu för att jag mår bättre inombords och för att jag har det bättre nu än vad jag hade det då.

Men som jag redan sagt två gånger.. jag är inte speciellt bra på det där med jul. Vad gör man?

Good morgon vänner

Somnade nyss mot datorn i skolan, är så jäävla trött att det inte är klokt. Och nu ska jag iväg och ha TEXT-lektion. Vi ska göra cd-omslag i GK och jag ska nog kontakta Dave. Eller något sådant. men jag måste kila nu. Försov mig imorse och vaknade tjugo minuter innan jag skulle sticka. fint fint. Önskar att jag fick sova så mycket mer, för jag är sjukligt trött och så börjar jag faktiskt bli sjuk också.

Men ha det bra med er.
pusspuss

Seeg söndag

Sitter i soffan, med laptopen i knät och har precis kollar på The F Word med Gordon Ramsey (eller hur han nu stavas). Har varit en sjukt seg söndag, men det får det vara. Somnade kl. 4 inatt, men har haft många trevliga samtal under natten. Vaknade kl. 11 och då var mormro och morfar redan här. Jag käkade frukost och de fikade. Mycket mer idag har jag egentligen inte gjort.

Tagit det lugnt bara. Var och duschade också, vi har fortfarandei ntgen dusch hemma. Men badrummet är klart på fredag. Så det känns skönt. Träffade Peter också, så nu har vi bestämt att jag ska fota honom i veckan, på torsdag eller onsdag morgon. Blir ju perfekt!

Men nu ska jag ut och gåå.
Ha en fortsatt trevlig kväll
kram kram


Skrattar så jag har ont i magen

I helgen har min äldre lillebror (han är 91:a) varit här. Känns skönt, eftersom vi inte träffas så ofta. Men det är kul när vi träffas, för vi ska alltid "bråka" och retas. Och han får mig alltid att skratta som faan. Glad över att det har blivit bättre mellan oss och nu kan vi faktiskt umgås utan att bli arga på riktigt, oftast i alla fall. haha.

Men nu ska vi äta middag och snart åker broder tillbaks till tälje. :(

Här har ni snyggingen iaf. ;)

kram kram

En dag tillägnad familjen

Idag vaknade jag runt åtta, tror jag, kanske tjugo i nio. Jag minns inte riktigt, vet bara att jag sov alldeles för lite och att jag var sjukt trött. Men iväg till Norrköping kom vi. Och vi var där runt tio kanske. Fick leta efter parkeringsplats i fan en halvtimme. Var sjukt mycket bilar och sjukt mycket folk. Men det gick an. Dock hittade jag inga julklappar alls, men lite grejer till mig själv. Som t.ex. en jättefin ekologisk t-shirt! Ville ha den i långärmad, men den var slut i min storlek. Hm, och sedan ett block för att göra en egen fotobok, och det ska jag fan se till att göra!

Men vi hade det riktigt trevligt i alla fall, jag, mamma och Alexander. Så vi strosade mest runt och kollade lite överallt. Hade det allmänt roligt. Käkade/fikade. Jag var sjukt jävla dagen-efter-hungrig. Men jag åt inte så mycket ändå och jag är jättesugen på chips fortfarande.

Men nu ska jag visa mami lite mobiler, och tipsa för hon vill ha en ny. Jag med iof, men jag kan tipsa henne. Och sedan ska vi ha myyskväll med chips och coca cola, haha!

Har ni haft en bra dag?

Pusspuss

Hemma, öm om fötterna och megatrött

Ligger i sängen nu, och kom hem för ca tjugo minuter sedan. Var inte alls mycket folk ute idag, men det gör absolut ingenting! För jag hade det så jävla underbart roligt ändå. Blev uppraggad också, haha det var länge sedan. Och så träffade jag en vän jag inte sett på fyra år, samt hans bror som jag var småtänd på förut. Och mitt EX! Dansade som en jävla tok, men drack inte speciellt mycket. Men det beror nog mest på att jag blev så jääävla packad när vi förfestade. Mådde fett dåligt då, haha. Fast nästa gång, kan jag lova er, ska det bli ännu mer röj!

Tack för en underbar kväll Carrooo. :) Måste göras om.

pusspuss, nu måste jag sova. ska upp om ca 4-5 timmar. Norrköping imorgon och jag kommer inte vara bakis.

Dags för krooogen!

Jävlar alltså. sitter hos carro och snart ska vi in till stan. Blir o'learys ivkäll tror jag, ett värt. Blev lilte mycket att dricka nu, men jaa jag äör som sagt lite lullig. mem n nu ska vi åkkaaa. pusspuss ha en trevlig kväll

Paris Hilton, hahah!

Kollade runt lite i olika bloggar, och så hittade jag denna hos tobieee, en rolig gayblogg. Han har massa andra roliga saker, och jag föll för hans blogginlägg. Kika in där. ;D

BTW, så gillade jag denna imitation av Paris Hilton, typ sådär hon är!

Hur människan blir till

Just nu ligger jag i sängen , ska kolla på min typiska depp-sjuk-film, Brokeback Mountain, den är perfekt när man är sjuk och hängig! Idag är jag hängig.

Kollade på film på NKn idag också, handlade om hur människan blir till, men inte sådär typsikt sexualkunskap, utan mer om celler och så. Var faktiskt riktigt intressant och jävligt coolt över hur de hade filmat allt och verkligen kunnat zooma så mycket som de gjorde.

Komiskt var att halva klassen låg över bänkarna, antingen sov de eller gjorde annat. Och nästan hela den anda halvan satt och svor över hur "äcklig" filmen var. Ääh, känsliga ni är! xD Det är ju vår kropp vafan. Roligast var när de visade en förlossning och verkligen filmade när kvinnan födde barnet, alltså... de filmade ALLT! Det var då vissa gjorde hulk-kräk-ljud och jaa. Så jag slår vad om att någon kanske skriver något i form med "Jag tänker inte skaffa barn" eller "ska jag föda barn ska det vara via kejsarsnitt". hahaha, men men. Det är vackert med barn och graviditet, liksom... Tänk att vi människor, som idag kan gå och göra massa andra saker och är ganska stora av oss, har varit småååå-små-små oerhört små celler bara. Små jag vet inte vad.. Det är riktigt fascinerande. :)


Bloody weekend

Sitter i skolan och har precis slutat min fotolektion. Vi håller på och fotar och monterar olika affischer och det ska vara för olika organistationer som vi själva valt. Jag valde Animal Liberation, och här är min bild. Men den är inte klar ännu, utan jag ska se till att bli klar under helgen. Men resultatet så länge. Ska föreställa att smink är testat på djur och innehåller rester från slakt, vilket faktiskt är sant..


Chai-latte, smaskens!

Idag har jag inte gjort så mycket egentligen.. Eller jo det har jag fan visst. Men jag är så sjukt trött att jag bara känner mig snurrig och alldeles borta. Så det finns säkert massor jag kommer glömma. Vi började i alla fall skoldagen med att ha ett litet läxförhör (något som jag helt glömt bort), gick väl sådär, men men... Hm, sedan skulle vi ha debatt på retoriken, något som var jättejobbigt, för mitt chilenska temperament kommer gärna fram. Och så blev jag tilldelad ett ämne som jag inte ens står för, då blir det jobbigare.

Till lunch blev det orientalisk soppa, men eftersom jag inte blir mätt på det så sprang jag över till Kohiro och köpte Temaki. (handrullad sjögrässtrut, ris, lax, rom, m.m.) Var sjukt gott och så fick jag min älskade Miso-soppa också. Godare än te! Så det smaskade jag i mig till lunch, grymt gott var det och jag kommer garanterat köpa Temaki fler gånger.


Blev massa foton i studion med Carro också, inför projektarbetet och sådär. Det gick väl bra, mycket tid blev det. Vi var väl där mellan 13-16, iaf Carro, för jag var kvar till lite över 17. Gick på stan en sväng, köpte första julklappen, haha. Det är väl bra. Hm, sedan handlade jag lite saker till mig själv. En ögonskugga, te och highball-glas. Vuxenpoäng för glasen tycker jag! Eftersom jag handlade de för att ha när jag flyttar hemifrån.

Kom hem sent också, cyklade till ica och handlade mjölk. Sedan blev det Chai-latte och nybakta bullar. <3

Favorit i repris

Aah alltså, jag får verkligen inte nog av honom. Ingen slår Robert Murraine i Popping, han är så jävla grym! Eller jo, möjligtvis japanarna, de är också grymma. Fast jag gillar mest deras Locking då.

Aah, han är så jäävla sjukt galet gryym! :D <3

Jag hade kunnat försova mig

Tack till Carro som skickade smset runt 6.46, för annars hade jag fan aldrig vaknat! Skulle ha gått upp kvart över sex, men jag stängde av väckarklockan i sömnen och somnade om. Är så grymt trött idag, men jag får väl sova på bussen. Nu har jag packat nästan allt, så jag är redo för fotot, haha. Men men, ska äta frukost och göra mig iordning.
tjingeling.

Promenader är terapi

kom nyss in från en skön promenad. Kände att jag behövde det efter det väldigt känslomässiga avsnittet av Grey's Anatomy. Usch, var verkligen jobbigt. Men som sagt, var skönt med en promenad. Och så fick jag röra på mig ännu mer, efter att jag redan tränat idag. Fast det är bara skönt. Imorgon lär det också bli massa spring, i alla fall i fotostudion, för det är där jag och Carro kommer spendera vår eftermiddag. Men det blir bra, och vi blir förmodligen klara med alla bilder. Snacka om att vi kommer ploja och göra massa skumt.

Har i alla fall en idé om hur vi kan ta ömslagsbilden, Carroww. Påminn mig om att berätta imorgon. Måste ju ha med mig massa rekvisita till imorgon. Skulle ha tänkt på det tidigare, så jag hade kunnat packa allt. Men här kommer iaalla fall en liten lista:
* läppstift
* kjolen m hög midja, skjorta
* glasögon
* slips kanske?
* träningskläder
* leksaksråtta eller något luddigt iaf.
* påsar i olika storlekar och slag (för artikeln om att bli shoppingsmart)

Hm, nu kommer jag inte på om det är något mer, Carro ska iaf ha med sig en spegel, hoppas hon kommer ihåg det. Men nu väntar jag på att älsklingen ska ringa, vilket är när som. Sedan ska jag sova.
Så jag säger god natt till er då och hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra dag imrogon också.

kram kram, och sov gott. <3

ett oerhört känslomässigt avsnitt..

jävlar... Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde idag till Grey's.. Det var sjukt känslomässigt och påminnde mig om massa jobbigt. Försökte hålla det inne, men det var svårt. Handlade om döden.. och ärligt talat, jag är rädd för döden. Men inte för att dö själv, utan för att förlora nära och kära.. <3

Men nu ska jag ut och gå, rensa tankarna lite.

Pusspuss

Jag är en liten bebis



Här har ni mig som liten bebis, haha cute va? Jag var fyra år då, så det är fjorton år sedan.


Helt sluut, efter träning och sushi

Jag sitter i soffan nu, lyssnar på Afasi & Filthy, diggar diggar. Snart börjar Grey's Anatomy. Men jag är så sjukt trött att jag känneer att jag skulle kunna somna när som helst, det är galet. Men det beror väl mest på att vi, för inte allt för länge sedan, åt massa sushi. Vi köpte hem totalt 47 bitar. Sååå jävla gott! Delade allt på tre. Och tillsammans åt vi massa Misousoppa. <3 <3, kan fan inte få nog av sushi, kan äta hur mycket som helst.

Och så har jag tränat. På 25 minuter så simmade jag 38 längder, vilket blir 875 meter. Är jävligt nöjd över det, för 25 minuter är ju inte så jättelänge, men det tar sig. Och om ungefär en vecka så förväntas badrummet vara klart. Och då kan jag börja träna ordentligt, vilket känns jävligt braa! För jag är så jävla pepp just nu.

Men ska nog fixa lite varm choklad till Grey's Anatomy nu.
Puss o kraam

Vad ska tidningen heta?

Jag och Carolina håller på att bygger lite på tidningen, jag har precis skrivit en ledare, som blev skitbra. Den är lite humoristisk, samtidigt som den är seriös. Och Carro har fixat ett uppslag och håller för tillfället på med ett annat uppslag. Jag ska skriva klart guiden för välbefinnande, träning m.m. Det som är så svårt där är att det står så många olika saker överallt, och jag vet inte riktigt vad jag ska förlita mig till. Men det funkar. Men tidningen kommer nog fan kunna bli klar till nästa vecka, om vi jobbar hårt nu!

Imorgon ska vi fotografera för allt som tidningen behöver, plus lite till som t.ex. fotoprojektet där vi gör affisher. Måste bara få Carro eller någon annan tjej att ställa upp på en bild med läppstift i hela ansiktet. Men det hittar jag nog. :) Vi ska fota oss själva också och lite till, kommer nog bilder på bloggen, wooho. Så mer får ni se snart.

Tidningen ska vi se till att kunna slänga upp här också, så att fler kan läsa den. Den blir riktigt kul faktiskt. Men nu måste jag fortsätta jobba, skriva skriva skriva. Snart dags för seminarium. Och efter att vi pluggat och varit duktiga ska jag till Kohiro, beställa för senare ikväll och sedan drar jag iväg och simmar. skönt skönt. Grey's ikväll också, underbart! Finns nästan inget bättre program.

Vi har ett litet problem, och det är att vi inte riktigt har något namn för vår tidning... HJÄLP!?
Vi är verkligen i behov av ett namn. Namnförslag kanske? Det är en tidning som riktar sig till sistaårselever på gymnasiet som ska träda in i "det vuxna livet".

Så skriv skriv om du har ideér.
kram kram

En lugn dag idag

Sitter i skolan nu, och har suttit här sedan 9.30 ungefär. Vi har jobbat lite med projektarbetet och nyss hade vi lunch. Fick bli en god orientalisk soppa, kryddstark (vilket blir bra för träningen sedan) och sedan GI-bröd som mamma bakade igår.

Men nu ska jag fortsätta lite med projektet, så långt jag hinner tills vi börjar mediekommunikationen om tio minuter. Och efteråt jobbar vi ännu mer. Måste till Kohiro och beställa sushi till ikväll också.

kram kram

Vill fortsätta sova...

Ååh, jag är så sjukt tröött! Det är galet. Vill bara fortsätta sova. Men därför är jag glad över att vi har sovmorgon idag, och att jag fick sova en timme längre. Underbaaart. Men skulle kunna sova lite till. Om en timme ska jag in till stan, tre timmar innan jag egentligen börjar. Det beror på att jag och Carolina ska jobba med vårat projektarbete. Varför hade jag inte denna glöd under hela terminen för? Det irriterar mig och jag hade så gärna velat göra något då, jävla motivation som inte fanns till något!

Aja, det ska bli bättre, jag lovar. Nu ska jag i alla fall ta och göra mig iordning och äta lite frukost.
Hoppas ni får en bra dag. :)
Puss o kram.

Trött och hungrig

Imorgon är det onsdag.. redan känner jag. Och nästa vecka har jag omprov i Matte B, hoppas verkligen att jag klarar kursen nu! Känns lite jobbigt. Men om jag inte gör så har jag en chans till i vår, och då ska jag verkligen se till att klara det!

Imorgon händer inte mycket alls egentligen. Har en timmes lektion kl. 12-13, men jag och Carolina är duktiga och drar till skolan redan kl. 8.55. För att jobba med projektarbetet och lite annat. Sedan stciker vi runt kl. 16. Då ska jag iväg och simma. Skööönt, för jag är så jävla pepp på att träna nu! Vill köra basket också . <3

Efter träningen blir det sushi,åååh JAG ÄLSKAR SUSHI! Men inte lika mycket som jag älskar Robin.

Men nu är jag trött, som faan, så det känns mest som att jag babblar här.
Men hoppas ni haft en bra dag. :)
Jag börjar bli pepp på det mesta.:)

Puss puss o god natt. :)

Funderingar om framtiden?

Jag har så mycket jag vill göra, ibland känns det som att jag har alldeles för mycket grejer jag verkligen vill göra. Vill hinna uppleva saker, träffa människor, jobba och samtidigt plugga.. Fast plugga, njae det känns inte som något som är så jätteintressant för tillfället. Men de andra sakerna, det är så mycket ideér i mitt lilla huvud. Hur fan får de plats? Jag förstår inte riktigt, men plats får de och färre blir de inte.

Just nu har jag ideér på framtida arbeten som jag skulle kunna tänka mig att göra, Samt drömmar om resor och sådant också. Skulle kunna tänka mig att åka till så många olika kulturer som möjligt. Leva i varje by någon eller några månader och verkligen leva som de.

Jag har så sjukt mycket ideér. Kan man få för mycket? Jag kan inte svara på frågan när folk undrar vad jag ska göra när jag blir stor, eller vad jag gör om tio år.
Kan ni det? Vad ska du bli när du blir stor?


Ska skapa mitt eget klädmärke

Sitter i skolan och slutar om tjugo minuter. Har skissat litegranna för vår nya uppgift i grafisk illustration är att göra ett T-shirt tryck. Och om vi hinner kan vi göra en hel kollektion. Detta tryck jag gör nu, tror jag inte kommer ta allt för lång tid, så då hinner nog jag att göra flera olika tryck. Men denna gång ska jag inte visa vad jag gjort förrän att det är helt klart, med illustrationer och sådant. Så jag lämnar er nyfikna.

Men här är i alla fall min skiss, men det är bara en yttepytte-liten-del av trycket jag ska göra.

Hoppas er skoldag varit braa.
pusspuss

Jag är en godisråtta.

Sitter och har hål, i en timme till. Och Carro är söt och skolkar för att leka med mig, haha! Needå, men vad gör en engelskalektion mer eller mindre? ;) Var inte speciellt god mat i skolan heller, så vi åt bara sallad och någon smörgås. Och efter det blev vi sjuuuukt sugna på godis. Så vi vandrade till Videobutiken där det var billigt godis, det gillas! Så jag handlade lite och sitter här nu med en påse.

Jag kan slå vad om en sak, när lektionen börjar. Då kommer folk tigga godis, till och med läraren. Haha. Men jag som är så generös av mig bjuder givetvis vår godisråtta till lärare. Jag är själv en så.

Pusspuss

Natti natti

Fick inte så mycket gjort som jag ville.. Men jag har ju lite tid på mig imorgon att läsa också. Och sedan är seminariet i ca en halvtimme skulle jag tro. Men det kommer nog gå bra, gäller bara att prata på massor. Men nu hade jag tänkt sova, eftersom jag måste upp tidigt imorgon. Duscha och så.. (Nej, jag har fortfarande ingen dusch, men tvättar av håret i diskhon) haha. Känns skönt att badrummet snart är klart, för jag pallar inte att vänta mer på det. Vill kunna duscha hemma som vanligt ju!

Som sagt så ska jag sova nu ialla fall. Hoppas ni haft en bra dag.
God natt och sov gott. Puss o kram

Basshunter-kn*llet

Sitter och kollar på Boston Tea Party, och jag skrattar som faan! Idag handlar det om sex, och det enda de säger är typ "Knulla". Vi har nyligen fått se ett par ha sex i tv, medans de mätte hur mycket de gjorde av med under jsälva sexet och under olika ställningar. Så typ Basshunter-knullet gav mest, och för mannen var det som att dra ut på en tuff cykeltur, medans för kvinnan var det som att städa hemmet.

Så nu har de bevisat att man faktiskt gör av med någon när man har sex. Intressant, tycker jag. Dock är det killen som gör av med mest kalorier och sådant där. Medans kvinnors sex mest är som att diska och städa i slöseri av energi. Känner att jag måste kolla klart på detta sjuka program, för Filip och Fredrik är så jäävla roliga.

Men nu är det reklam, så jag ska passa på att fortsätta plugga lite till, haha.

Brukar ni titta på Filip och Fredrik?
puss o kram

En kopp med varm choklad

Det finns nästan ingenting som är bättre än en stor kopp med varm choklad, när man är kall och stel. Fast en sak som skulle sitta ännu bättre är Misosoppa, den som man brukar få med när man köper sushi. Underbar soppa! Och jag är så sjukt sugen på sushi, så jag får väl köpa det på onsdag. Och då ska jag få träna också.

Igår när jag kom hem från Södertälje, eller hem och hem, jag fick gå till Gripenskolan där mamma hade bandymatch. Så kollade jag på den matchen då. Och helt plötsligt blev jag sjukt sugen på att träna, vad som helst! Så nu har jag blivit grymt pepp på att börja träna. Fick också höra idag att skolan ska ha någon slags skolbasket, och ajg ska höra med någon annan om de ska ställa upp, då tänker jag fan lätt vara med jag också! Lite tråkigt om man drar dit själv.

Vad gör ni för att bli varma?

Kram kram

Uääh vad seegt!

Skulle plugga, jag frös så jag satte mig under ett duntäcke.. Tror ni inte att jag somnade till då? Så nu är jag tröttare än vad jag var tidigare, och nu kommer det gå ännu sämre att plugga... Kul kul, eller inte! Men jag ska skriva lite sammanfattningar om texterna vi fått ,sedan ska jag sätta mig och läsa med en kopp varm choklad, underbart! Måste se till att peppa mig själv.

Vad har ni gjort idag?

Borde plugga

Imorgon är det seminarium, i geografi. Så vi ska prata massor om vatten och olika sjöar och floder. Men jag känner att jag kan vissa grejer rätt ok, speciellt det mesta om Aralsjön och sådär. Men jag se till att plugga lite nu, kan ju passa på medans Gustav lirar lite dator nu.

Ha det braaa. pusspuss

Ett cd-omslag till DAVE?

På grafiska kommunikation fick vi i uppgift att göra antingen CD-omslag eller affish, jag tänker göra ett cd-omslag. Jag vet ju perfekta bandet som jag kan ta. Så jag har kontaktat dem och fick svar direkt. Känns nice som faan och det ser lovande ut. Får se om det kanske blir till att fota och sådär, men det kanske jag inte riktigt har tid med. Men jag ska ialla fal göra ett CD-omslag till DAVE. Wooho, satan vad det ska bli bra har jag bestämt!

Önska mig lycka till. :)

lunch,lunch,lunch

Har lunch nu, fast bara i ca fem minuter till. Sedan är det svenska till 13.40 eller något sådant och jag slutar hela dagen kvart i tre. Käänns sköönt, för det är inte en allt för lång dag. Hittills har vi inte gjort så mycket idag. Men på GK så ska vi göra antingen ett CD-omslag eller en affish. Jag väljer nog att göra ett CD-omslag, och jag ska höra med Dave om inte jag kan använda dem, hihi.

Men njae, nu ska jag väl ta och mejla dem, sedan blir det lektion igen.

Tjingeling