smygtitt på vad vi gjorde igår

Här får ni en liten sneakpeak på vad vi sysslade med igår. Visar mer resultat igår, när det är bättre ljus och när jag inte jobbar.


Snart kan vi rulla igen

Snart har snön smält helt och då hoppas vi att de sopar gatorna fort också. Så vi kan rulla på våra brädor igen. Planer på att besöka Barcelona i maj har vi också, och det skulle vara gryymt!




Dags att sova?

Har jobbat hela dagen, vilket känns fint. 13.30-21.30, låångt pass som gick hyfsat fort. Sedan är jag snäll och ställer upp lite extra imorgon på min lediga dag, och då blir det 06.00-11.30 ungefär.. Hur ska jag lyckas sova när jag känner att jag blev lite pigg nu?

jaja, ska försöka somna nu.. vi får se hur det går, annars blir det en oerhört lång dag imorgon då jag har massor inplanerat...

Trevlig helg på er!

vi får inte glömma longboardfredag!


Untitled


Och vi klagar över saker och ting när vi är fullt friska..

Jag tycker detta är helt fantastiskt! Denna man har levt med polio sedan han var ett år gammal. I 38 år har han inte kunnat gå och har inte full känsel i sina ben. Och ändå kan han göra detta! Hur fantastiskt är inte det?

Och här sitter vi fullt friska människor och klagar över skit! Varför är det så? Vi borde lära oss att leva mer på riktigt.. Vi kan om vi vill.


Dancing With Crutches - Watch More Funny Videos

Älskade lillebror


A dream to the other side of the world.

Jag tar vanligtvis foton själv och lägger upp på bloggen, men nu i samband med denna tävling som Canon har anordnat så tänkte jag göra ett kollage med min drömresa och lite av det jag vill göra när jag befinner mig i landet jag längtat till hela mitt liv.

Fått en massa inspiration från min vän som just nu befinner sig på Nya Zeeland, där han bl.a. har testat på skydiving (jaaa jag vill också)

Så klicka på bilden för att ta dig vidare till tävlingen, som avslutas imorgon 24/2


source:
surfersvillage.com
angermanagementlocal.org
Robertos egna resa

I miss Barcelona

Här är den igen, för er som missade min lilla video från resan!


We are all together


sugen på tävling?

Jag har haft lite funderingar på att starta en tävling här, vad det är man kan vinna har jag inte bestämt riktigt än, men det är något ni läsare kan gilla, förhopningsvis!!

Såå nu är fråga vilka som är intresserade? Vill se ett verkligt intresse så jag vet att ni är med mig, innan jag startar upp någonting.

Is it a house of glass?



Barcelona

A cup of love



Köpte ett underbart gott te igår på Hellmanska Gården i Nyköping. Kärlekste, det borde ni prova!

Träff med världens vackraste



Träffade min älskade lilla favorit idag när jag knallade på stan. Hon är så vacker, lilla Olga. Och hade även en himlans trevlig konversation med Ann-Charlotte (matte till hunden). Olga var även duktig på att posera, även fast det var kallt om rumpan.

åååh... jag vill också ha en liten fransk bulldog..

I'll share my life with you



Min älskade sambo och bästa vän. En otrolig människa som gör att det pirrar i kroppen på mig bara jag tänker på honom. Så otroligt vacker. Du är underbar, min älskade amor.

Nu är det dags för lite eftermiddags fika ...

fxcam_1329752031 (MMS)

Nu är det dags för lite eftermiddags fika med nyinhandlat te och hembakade bullar, samtidigt som jag ska plugga. Har ni tips på bra pluggmusik kanske?


Rolig reklam för nagellack

Hittade en rolig liten reklamfilm när jag klickade runt bland bloggarna jag läser. Och här har ni den!


With the light to make you happy

Tävlar om valfri produkt från tv-spelsweb för 200 kr. Och jag har valt detta close-up filter som jag tror skulle kunna vara grymt när man lär sig hantera det ordentligt.

Veckans tema är Ljus och detta är mitt bidrag.



Temat är ljus och vad passar bättre än en ljus och fantastisk solig dag under vintern nu. Som annars är så kall och mörk? Denna dag var perfekt och jag tog en lång morgonpromenad, vandrade runt och njöt av solens strålar och den vita marken. Kom till forsen i Nyköping och vattnet som forsade skapade is som flög runt och bildade ännu mer ljus och därav den ljusa "skuggan" som blir i mitten. Det var inte bara jag som njöt av vädret och vyn, utan det var även det söta gamla paret nedanför också.


Småändringar i designen

Har gjort bloggen bredare , så ser senaste inlägget konstigt ut, så rekommenderar jag er att trycka F5 för att se ändringen!

Again with that postcard



Longboard fredag!!


Stuff people says to photographers

Så otroligt mycket sanning bakom detta.


Om de undrar vart vi ska..




I paketet och en tävling hos Kan Dee



I paketet låg detta snygga linne, dock var det lite kortade än jag trodde. Och än så länge är jag väl (som många andra) inte helt nöjd med min kropp, eller jaa jag är nöjd med allt förutom magen ska jag väl säga. haha, förvånande att läsa? Och jag har en liten idé på hur jag ska få fram detta snygga linne på ett ännu bättre sätt. Ja! En fotoidé!! Men det får komma senare, så ni får se hur klädesplagget ser ut på galgen istället.

Är dessutom med och tävlar om ett linne också, som jag vill ha. Då mitt nuvarandra i samma modell och med samma tryck gick sönder när jag åkte longboard... Så jaa, den tävlingen hittar ni här och den avslutas idag 16e feb, kl 21.00.

klicka på bilden och ni länkas direkt till Kan Dee bloggen!

Sveriges longboardtidning - Asfalt nr 3 är ute nu!!

Yees, äntligen är tredje numret ute, som jag längtat! Och det kommer bli ett riktigt grymt longboardår i år! Dels för att jag är med och fotograferar lite till Asfalt men sedan har jag även lite fler longboardprojekt på g, känns galet bra!

Meneee, här har ni tredje utgåvan av asfalt! Och om ni bläddrar igenom den så kommer ni få se en väldigt trevlig och rolig sak! Vem är först med att notera?


Idag låg detta i brevlådan, yeej!

fxcam_1329226309 (MMS)

Idag låg detta i brevlådan, yeej!


Hola Barcelona!

Här har ni min lilla film från våran Barcelona-resa. Det kanske inte är den bästa i kvalité och filmning, men who cares? It's all about the feelings.



Streetart

Lite streetart, fanns självklart mycket mer, och såklart så glömde jag att fota de schyssta målningarna vi såg..! Här är två ialla fall.




Timbuktus nya låt - Fallskärm!!

Hörde denna precis på radion hem från jobbet. Första gången jag hör den och jaa, jag gillar den grymt mycket! Lite annorlunda i jämförelse med vad han brukar köra kanske. Men den var niice.



Nu ska jag ut och ta och springa lite, tänkte jag..

Untitled



Badalona, Barcelona

My real love

My man watching the sunset..


The music reach my ears..

Var rätt vanligt att folk i Barcelona, vem som helst, spelade musik på bl.a. tåg eller i tunnelbanan för att samla in pengar för att klara sin vardag.



It was usual that people in Barcelona, anyone, played musik at the trains and in the subways to earn money to make it through the day.

But love the one you hold




klicka på den lilla bilden för att se den i bättre format.

Our trip to this winterland

Igår tog vi oss ut på en kvällstur ut till Oxelösund och Femöre. För att titta på solnedgången, promenera och fotografera lite. Såhär kunde det se ut när vi lekte runt i snön!





Yesterday we went on a eveningtrip to Oxelösund and Femöre. To watch the sunset, walk and snap som photos. This is the result of us playing around in the snow!

Kärleksrevolt


One day when we visited the old lighthouse





Longboard fredag!!



Fashion dream


Testare av Remby och mitt musiktips!

Jag har fått chansen att testa Remby som är en ny lätt funktion på nätet där du ska kunna sätta ihop bilder, bildspel, kollage, filmer m.m. Här är mitt första kollage då och ett litet musiktips till er. Ett grymt Nyköpingsband som faktiskt ska vara förband åt Mustasch i vår!! Hur fantastiskt som helst.

Lite stonerrock, skönt gung och härliga gitarrer. Satte ihop kollaget på remby.com och låten är min favorit.
Här kan ni lyssna på fler låtar med bandet!


Överraskningsfrukost till min älskling!

Idag var jag uppe tidigt, runt kl. 7 faktiskt.. Även fast det är min lediga dag! Fixade lite te och har suttit och redigerat lite foton. Och innan älsklingen vaknade så gjorde jag även amerikanska pannkakor för att överraska honom lite såhär på morgonkvisten. Mysigt som tusan och nu är vi mätta och belåtna.



Amerikanska pannkakor

1 ägg
2,5 dl mjölk
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
0,5 tsk vaniljsocker
0,5 tsk salt
2 msk smält smör

Gör såhär:

1.
Vispa ihop ägg och mjölk i en bunke.
2.
Smält smöret och häll i bunken.
3.
Blanda de torra ingredienserna för sig och blanda sedan ner dem i mjölkblandningen.
4. Stek små pannkakor (ca 10 cm) i smör eller neutral olja.

Those nightphotos I never showed you.

Nattlig promenad kring plaza Espanya i Barcelona, så klart! .

Är ni sugna på att se en film från Barca kanske?
Räck då upp en hand!!



Blir lite dålig uppdatering när...

man inte här hemma, och jag kan inte annat än be om ursäkt! Har befunnit mig hemma hos pappa dessa dagar för att bl.a. göra lite viktiga saker. Men även för att få umgås med pappa och farfar och spendera lite fin tid med dem.

Hade med mig datorn för att jag tänkte att jag kunde hinna redigera foton och blogga lite, men självklart så glömmer jag laddaren!! Smarta jag sådär på morgonkvisten..

Men nu är jag tillbaka och jag har både film och foton att fixa med! Spännande spännande!

One of the most beautiful videos I've ever seen

Ja, ni måste se denna time-lapse video! Den är otrolig, underbar och det känns nästan inte som att det är verkligt. Titta på den och förundras över hur vacker våran värld faktiskt är.

Yosemite HD from Project Yosemite on Vimeo.


Together at that Mexican restaurant

Drog vidare till en mexikansk bar/restaurang för att ta ett par glas och äta något litet och gott. Umgås och ha det grymt bra!




Went to this mexican bar/restaurant to drink some wine and eat a little. Spend time together and have a real good time.

manifestation, nightlights, people and friends

Vi vandrade längs gatorna, tittade på människor och händelserna som skedde på torgen. Drack kaffe och mötte upp vänner som bor i Barcelona. Satt på ett torg och pratade ett tag tills vi drog vidare.





We were strolling around the streets, watching people and things that happend at the squares. Drinking coffee and met up some friends who lives in Barcelona. We sat down at Universitat and talked until we went to another place..

Resa på ett annat vis

En kär vän till mig berättade om ett fint mål hon har. Att nästa år åka till Spanien, hyra en fantastisk "hippie"bil och dra runt i landet en månad, åka bräda. Fota, umgås, träffa folk osv.. Och jaa, jag är nog fan på den idén! Det låter ju hur fantastiskt som helst och det skulle vara helt grymt att göra en sådan resa.



Såå... nu drömmer jag mig bort till sommar och värme ännu en gång..
Fan...

"the warmth in your eyes swept me into your arms"

Igår tog jag en morgonpromenad genom Nyköping, och woow. Det är en underbar stad, eller jaa. Vacker i alla fall! Jag demonstrerade även mot nazisterna och Sverige partiet som stod och herjade på torget. usch usch, de tycker jag inte om!

Men det var en fin dag, en solig dag.. Men jag längtar ändå bort till ett varmare land..



Plaça de Catalunya


Oh yes he did!


Longboard fredag!!




03022012


It's like when you find that old postcard..


More of Barcelona

Jaa det kanske är tjatigt med alla Barcelonafoton, men i eftermiddag har jag förhoppningsvis en ny fotografering och då blir det lite variation.

Hoppas ni klarar er att se mina bilder från resan ;-)

En längtan till värmen

Usch usch vad jag inte känner mig pigg idag.. Vaknade kl. 5 imorse och somnade runt elva-tolv igår.. Baah! Sov dåligt ockås för att jag hade massa läskiga zombie drömmar.. Inatt igen!.

Tråkigt att vara tillbaka i Sverige också, längtar redan tillbaka till Barcelona eller bara till varmare bräddgrader.. Hade varit fint.

Speciellt när man sitter här och redigerar fotona från Barcelona, vi vandrade ju längs stranden, njöt av vårvärmen och bara hade det hur fint som helst.


Byggnaden på bilden är det grymma 5-stjärniga hotellet som jag besökte för att gå på toa. Aldrig varit med om en snyggare entré och toalett! haha!