Trött efter en händelserik helg!

Oj oj oj vad jag är slut, i både kroppen och huvudet. Har haft en händelserik helg kan man säga. Började med en kväll med vänner i fredags. Dock var det inte allt för bra heller, tyvärr. Men även fast helgen började på ett smått dåligt sätt så slutade den otroligt bra. I lördags åkte jag och Lisa upp till Stockholm och mot Jakobsberg för att träffa lite vänner och ha en slidesession med longboard. Så nu har jag lärt mig det också, var väldigt roligt och jag ska nog snart införskaffa mig ett par slidehandskar för att kunna öva mer!

Efter det drog vi vidare till Södertälje för att träffa familjen. Där var det kräftskiva och fest. Lisa fick en snabbkurs i salsa av min pappa, då vi senare skulle ut på Clandestino, som enligt mig är Stockholms bästa salsaklubb. Så senare på kvällen hamnade vi där, dansade och skrattade hela natten. Var hur underbart som helst. Och otroligt kul att träffa Eve som jag inte träffat på snart två år.

Kom hem runt halv sex på söndagsmorgonen och somnade nog inte förrän halv sju. Vaknade igen halv tolv efter många knäppa drömmar den natten. Sedan var det grillmys med familjen och vänner till familjen. Underbart!! Träffade vänner till familjen som jag inte sett sedan jag var liten.

Efter grillningen åkte vi hem igen till Nyköping. Och jag fick äntligen mysa med min älskling som varit borta nästan hela veckan. Saknat Tommy så extremt mycket!

Så en fin och händelserik helg har det alltså varit. Sov tyvärr dåligt inatt och har varit otroligt trött hela dagen + träningsvärken från lördagens dans. Hoppas på en bättre natt inatt med mer sömn, för imorgon jobbar jag igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback