Ännu en dag med fullspäckat schema!

Idag ska jag ha en tid för mig själv, en tid för att få vara flitig och göra alla de där nyttiga sakerna som behövs i ens vardag ibland. Jag började dagen med att dra till min underbara jobbcoach som hjälpt mig och peppar mig till att söka jobb! Kändes riktigt bra och nu känner jag att jag är på gång någonstans!

Drog vidare till gymmet för hårdträning och fyyyyy vad det var sköönt! Helt galet och jag fattar inte varför jag inte tog mig till gymmet förra veckan, dåligt av mig.

Nu befinner jag mig på stan, ska skriva ut lite papper - rättaresagt alla mina personliga brev. Hela 18 stycken blev det och nu ska jag strax hem för att äta lite lunch och sedan vidare till stan igen. Då blir det att "knacka lite dörr" och lämna in cv och personliga brev på många olika ställen.

Sedan iväg och handla en liten pensel och kolla taklister, fixa och dona med det i sovrumemt så att det blir färdigt. Och om det blir någon tid över så ska jag fota massa kläder jag var och hämtade hos mamma häromdagen. Kläder jag använt kanske en gång, så det ska fotas och läggas upp på tradera!

Självklart kommerj ag länka till mina auktioner så ni kan få buda om ni är sugna.

Men nu måste jag vidare, fullt upp hela dagen som sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback