Ett klipp med känsla för sommaren



Hittade detta underbara longboard-klipp hos min älskade vän Alice. Redigt sugen på att verkligen lära mig åka bra på brädan, så det får väl bli mitt mål. Måste bara våga mer!

Datorn är som ny!



För tillfället känns det som att jag sitter vid en helt ny dator. Har ingenting kvar på hårddisken här utan allt finns på den externa, tack och lov. Datorn är omformaterad osv, och jag tackar min älskade sambo som är kunnig på datorer och har hjälpt mig här! Gullig är han också som valde min bakgrundsbild och lite annat fint till skrivbordet, haha.

Bl.a. en jättesöt klocka med ett litet monster. Sedan är ju jag lite småååtokig i Kirby och är alltid den figuren när vi väl lirar Super Smash Bros'. Sweeeeeet!

Solen strålar, nu kilar jag ut!

Strålande sol, jag har redan slutat jobbet. Så nu tar jag longboarden till polisstationen och fixar nytt pass, sedan vidare för lite sushilunch i naturen. Fint fint denna fredag!

Mormor tog mig tillbaka till sin ungdom


Förlåt mormor för valet av bild, men det är den enda jag har just nu! <3

Har haft en helt fantastisk kväll tillsammans med min älskade mormor. Var länge sedan vi träffades nu, känns det som och jag är otroligt glad över att hon är hemma och mår bättre nu än vad hon gjorde för några veckor.

Kvällen har i alla fall bestått av dans, underbar musik, glädje och jag har hela tiden suttit med hakan nere vid knäna och bara njutit! Förundrad över all den fantastiska energin som spreds över scenen. Nu undrar ni kanske vad jag har gjort?



Det är så att jag fick i födelsedagspresent att få gå på teater med mormor och se Harlem Hot shots som är en fantastisk dansgrupp och dansar allt från charleston till rock 'n roll! Alltså all musik mellan kanske 1910-1950 skulle jag väl gissa på?

Något som gjorde mig mest lycklig var att få höra mormors bubblande skratt, få höra hur hon njöt och försvann till sin ungdom när hon själv var ute och dansade. Jag rös i kroppen av glädje när jag hörde skrattet och hennes jubel!

Lite kul var också när tjejerna slängdes runt av sina danspartners i luften som vantar, då publiken skrek till av skräck, haha. Men fint var det.

En fantastisk kväll, så jag tackar dig enormt mycket mormor för att du tog mig på en resa till din ungdom <3

Datorn har kraschat....!!

Min dator har pajat, den gick sönder för kanske två dagar sedan... Det suger ganska hårt, för jag vill uppdatera bloggen, redigera foton, visa er mina fina cupcakes osv.. Men nej nej, det går inte! Tommy försöker fixa den, tack och lov är bilderna räddade i alla fall.... Jaja, lite otur ska man väl också ha?

Mysiga cupcakes från förra veckan













En vecka senare får ni kika på mina cupcakes som jag bakade. Idag har jag förberett inför morgondagen då jag ska sälja cupcakes igen. Ska bli riktigt kul! :-) Så nu ska jag nog lägga mig alldeles strax för imorgon är det jobb 7-16.30 och sedan cupcake-fiket resten av kvällen! Sedan verkar det som att mina fina vänner vill fira mig också!

Det jag önskar mig just nu, till min födel...

s__t3288 (MMS)

Det jag önskar mig just nu, till min födelsedag är att få en lugn och mysig dag ute i solen, få glida runt lite och andas. Det skulle vara riktigt fint. Men snart är det helg och då är jag ledig. Just nu tänker jag jobba vidare, för jag ska ju se till att bli en proffssäljare!! ;)


vecka sjutton, tvåtusenelva


Hoppas ni har haft en fin påsk!

Nu är det dags för mig att sova. Har hittills haft en full arbetsvecka och arbetat sju dagar av elva.. Imorgon fortsätter min arbetsvecka och det känns som att det är lågnt kvar tills jag är ledig och kan andas ut. Men vad gör det när jag förhoppningsvis har ett jobb om ett par månader. Jag kämpar mig vidare och gör mitt bästa!



Imorgon fyller jag år, men det har jag inte tid med. Får ta det i helgen, kan man skjuta upp födelsedagen ett par dagar? Jaja, sova var det, då jag har mycket att göra imorgon.

Puss och kram på er alla och hoppas ni hade en toppenpåsk!

Jag är lycklig som har mina nära

Jag vill bara skrika ut hur glad och lycklig jag är över att ha så fina människor runt om mig. Människor som ständigt stöttar mig, som min älskade Tommy eller min familj. Tommy är den som ständigt ger mig stöd, tröst och kärlek och jag är så oerhört lycklig över att vi har ett sådant underbart förhållande tillsammans. Orden räcker inte till för att beskriva min kärlek till honom.

Sedan är jag oerhört lycklig som har min familj. Mamma, pappa, mina två bröder, Roger, Farmor & Farfar, Mormor & Morfar. Ni alla är fina, hjälper till när jag verkligen behöver det, ger mig glädje när jag känner mig som mest otillräcklig. Jag önskar jag kunde tacka var och en av er på alla speciella sätt, men jag vet inte riktigt hur jag skulle göra det. Så jag hoppas ni läser detta och förstår.


mätt efter en helmysig kväll

Blev grillat hemma hos mamma. Grillad kyckling, halloumi, sparris, korv, revbensspjäll. Som serverades med en sallad av matvete och ruccola med massa gott i. B-sås fanns självklart med också och lite pastasallad. Blev en grillbuffé med andra ord. Jag åt och åt... och så åt jag lite till.

Trevliga samtalsämnen, allvarliga samtalsämnen, djupa ämnen. Mysig kväll var det i alla fall och jag glömde ta upp kameran ur kameraväskan, typiskt!

Men men, nu ska jag och min underbara man ta och lägga oss i soffan och kika på Taxi innan vi somnar.

Hoppas ni har haft en fin kväll!

Inge kul

Det känns inte allt för kul att sitta inne hela dagen och jobba, när jag ser hur folk kommer in i sommarkläder, handlar glass och grilltillbehör. På ett sätt verkar det som att de flesta gillar att retas över hur bra de har det ute i solen och hur skönt det är. Lite lagom irriterande sådär! Men bara att bita ihop, för när jag befinner mig i Italien, då jävlar ska alla få smaka på sin egna medicin, haha.

Men nu är det bara två timmar kvar tills jag slutar, då har det väl förmodligen blivit lite kyligare, men vad gör det? Jag ska ut och skejta och äta god mat i alla fall.

Te veo triste



photos by me

vad händer idag?

Nu ska jag åka iväg och jobba på ICA, sedan blir det en mysig middag med familjen hemma hos mamma. Ska bli riktigt trevligt. Men nu måste jag åka, ha det så fint allesammans! Och njut lite av solen för mig med!

Mysig dag med fina flickor













I torsdags hade jag en mysig eftermiddag med två av mina fina vänner. Satt i hamnen och pratade, tog lite promenader och rastade longboarden. Hur fint som helst.

Longboard at night






Dalle tricksar lite med longboarden



Här ser ni ett grymt trick av min kompis Dalle. Han railar med longboarden.

Ibland lyxar man till det



Oj faan vilken toppenmiddag jag och älsklingen har lagat! Helstekt ryggbiff med hasselbackspotatis, b-sås och en god löksallad som Tommy kom på. Fint och gott blev det. Får ju inte glömma att nämna att vi gjorde en underbar rödvinssås också.

Fy skäms Marcela!

Nu är jag där igen, tiden för bloggen blir allt mindre. Jag kan börja att berätta att jag fått ett jobb! Börjar med praktik först som sedan kan bli en heltidstjänst, och det håller vi ju tummarna för, ellerhur? Det är på en reklambyrå i stan och tanken är att jag ska bli deras nya säljare som ska ut på uppdrag till andra företag. Kan bli riktigt kul och hittills har det varit grymt intressant! 

Det är en anledning till att jag inte bloggat allt för mycket, gå upp klockan sex varje morgon och jobba mellan 7-16.30 tar lite på krafterna. Och sedan är det ju dags för sommartiden känner jag, solen värmer, dagarna är längre och ljusare och jag har ett behov av att befinna mig ute i friska luften! 

Men jag fotar, jag försöker fota så mycket jag kan undertiden som jag är ute. Så ska bara ta mig tiden att sitta ned och redigera för att sedan kunna slänga upp de här i bloggen. Hoppas ni orkar stå ut och inte försvinner från mig, kära läsare! Då jag har sett en ökning i statistiken. 

Puss och kram på er och ha en underbar påskhelg nu!  

Påskpresent på jobbet :)

s__t3286 (MMS)

Påskpresent på jobbet :)


Min nya älskling! Fick en tidig födelsedag...

s__t3284 (MMS)

Min nya älskling! Fick en tidig födelsedagspresent av min underbara sambo och har nu varit ute i lite över en timme och åkt :) underbart!!


Idag har jag ett litet cupcakecafé, bjuder...

s__t3282 (MMS)

Idag har jag ett litet cupcakecafé, bjuder på fika som jag bakat. Nästa vecka är det öppet hur här på företagslabbet och då blir det kanske hundra pers :)


cupcake sneakpeak



nu har jag valt ut lite smaker, inga avancerade fick det bli denna gång.

Långpromenad genom Nyköping

Under kvällen behövde jag komma ut och ta lite luft, röra på mig för engångs skull efter en latvecka. Jag och Lisa tog oss ut och gick en lååång runda i Nyköping och det var riktigt härligt. Underbart! Gick hela 6,3 km och imorgon efter jobbet och lite kakbak så tar vi oss ut igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ned i sängen faktiskt. Ska upp halv sex imorgon och då börjar jag min praktik på en reklambyrå!! Jag är haaaappy!!

Kom igen, behöver lite hjälp här!

Kom igen nu då! Skriv lite tips och idéer, ni klickar in er här.. Behöver så mycket cupcakes idéer som jag kan få. ;-)

En tripp till tälje

Besöket från Hässleholm åker idag till Sthlm för lite shopping. Jag kommer dock inte hänga med, då jag inte har några pengar, trist men sant. Men jag passar på att hälsa på älskade familjen där borta. Blir lite grillning och mys, härligt!

Så tar med kameran och kommer hem med lite fina bilder. Bilder från en chilensk och familjär grilldag då kanske!

Egen formfranska









Bakade bröd imorse och här är resultatet. Inte hunnit provsmaka än, men det kommer. Och när man inte har formar så får man ju köra ändå! Fint blev det ialla fall.

Längtan till ett annat land


source.

I sommar har jag och älsklingen planerat att åka till Italien. Kommer vara där i ca 3 veckor och vi ska bila ned. Planerade detta för över ett år sedan och vi skulle ha åkt sommaren 2010 men blev tyvärr ändrade planer. Men denna gång ska vi verkligen åka och ni anar inte hur mycket jag längtar dit!

Kommer bli så enormt underbart och Italien har länge varit en drömdestination. Fantastiskt!

Jag behöver er hjälp!




klicka här för att få bilden i en större upplösning.

Är inte Timbuktu otrolig?!

Ännu en ny fantastisk låt av Timbuktu som gör att jag vill röra kroppen, dansa lika mycket som människorna i videon. Gillar inspirationen från romerna, underbart!!


Fredag den 15e april, 2011


sensual


...i brist på annat...


Jag avgudar välgjorda prank!


Gammalt blir nytt



Nu när jag varit på bra humör de senaste dagarna så kommer kreativiteten fram. Och när man är trött på sin garderob och hittar sådant som egentligen ska slängas så kan man ju göra om gammalt till nytt. Tog en helt vanlig t-shirt som varit lite för liten för mig. Inte använt den på ett bra tag heller, så jaa varför inte klippa och dra lite i den?

Så nu har jag en ny t-shirt som en mycket snyggare och hetare än den var tidigare. Älskar när man visar ryggen i plagg också, enligt mig kan det vara en av de sexigaste delarna på kroppen på en tjej! Hett hett hett!

Nyköpings bordglömda lilla "pepparkakshus"

I Nyköping finns det många fina byggnader som hamnat lite i skymundan, det är ju vackra turistattraktioner men har som sagt blivit lite bortglömda. Vilket är synd. Men nu har gamla NK-villan haft en nyöppning denna vecka och där var jag och Ingela och lunchade. En supergod lunchbuffé för endast 80 kr och vi fick allt som syns på bilderna nedan. Soppa till förrätt, varmrätt bestående av ugnsrostade rotfrukter och kyckling och en jättefin salladsbuffé. Och till efterrätt blev det kladdkaka med lite te.


En gammal bild av NK-villan när snön fortfarande täckte marken.


Grönärtssoppa med vitt vin, supergott! (Jag äter inte ärtor och bönor annars)


Kyckling och rotfrukter och massa god sallad och dressing.


Planering och fika!


Cupcake café på g, mer om det senare!






Vackra gamla foton av Nyköping prydde de svartlackade matborden.

Häst hoppar hopprep?



Hittade detta på youtube.. En häst som hoppar hopprep? Tycker det är rätt cooolt!

Mingelkväll på make-up store





Den 30e mars var jag och mami ute på mingel på Make-up store. Mysigt och trevligt. Och sedan var det ju 20 % rabatt på allt, så då passade jag på med lite nya ögonskuggor.

företagsplanering....!



Idag har jag en dejt med Ingela och vi ska börja på att planera mitt kommande företag. Förmodligen blir jag än mer taggad och startar upp så fort som möjligt. Boka tider med banker osv. Ååh längtar redan nu. Kommer bli så bra det här.

Ska bli väldigt trevligt att träffa Ingela också, underbart!!

00.28


Skulle vara fint i sommar



suktar efter fina kläder till sommaren.. Inget snack om saken att sommaren är favoritårstiden. Man kan klä sig i mindre kläder, få en fin bränna och åka ut på äventyr.. Såhär skulle jag kunna tänka mig att se ut i sommar i alla fall..

Jeans - H&M
Bikini - H&M
väst - H&M
sandaler - H&M
Solbrillor - Asos

Vackert stilleben



Hemma hos mamma är inredningen mysig tycker jag. Det är ljust, blandat med nytt och gammal. Här har hon ordnat ett vackert stilleben i vardagsrummet som, vad jag tycker, lyfter hela rummet. Vill ni se fler bilder och så, så får ni kika in här.

Snart fyller ju jag år...



Och jag har hittat detta ursnygga(!) virkade linnet som jag verkligen vill ha. Wow... det är verkligen riktigt snyggt, tänk er med skinnjacka och snygga tights eller jeans. Eller bara jeansshorts i sommar och det där med en färgglad bikini under...!

Jaaa tack!! Den skulle vara fin i min garderob och på mig! ;-)

Ny header, tillfällig kanske?



Min nya header.. vad tycks? Kände att jag var tvungen att byta snabbt från min vinterbild. Men vill ha en annan bild egentligen. Bara det att det inte finns just DEN DÄR bilden på mig som jag vill ha.. Någon som är sugen på en fotografering då kanske? haha..

Jaja, denna får duga än så länge. Lite mer vårigt än den tidigare headern i alla fall..

Syns inte den nya designen så tryck F5 så händer det grejer.

Vecka 15





Japp, här ser ni min planering för veckan då. Rullar på ganska bra, denna vecka är väl någorlunda lugn. Det som måste göras är att plugga, har tyvärr hamnat efter och svårt att jobba sig framåt när det gäller matte.. Så nu ska jag plugga resten av dagen nästan!

Wish me luck

Måndag-films-mys



Nu blir det filmmys med älsklingen. Idag ser vi den nya filmen med Jason Statham - The Mechanic. Förväntningarna är höga av min sötnos här hemma då det är hans favoritskådis. Jag gillar också honom , så det ska bli spännande att se vad det är för slags film.

Welcome to Burlesque



Behöver inte säga något, när ni hör låten och ser videon så förstår ni. <3

Vad kul att plugga i en liten mer modern m...

s__t3274 (MMS)

Vad kul att plugga i en liten mer modern mattebok som har koll på dagens media samhället. Roligare än att få tal om "hur många äpplen man har kvar när man"... Osv, haha


Dagen fullplanerad som vanligt

Idag hade jag tänkt ha en lugn dag och göra lite viktiga saker. Men istället blir det att få alla viktiga saker gjorda nu under morgonen för i eftermiddag ska jag jobba lite grann då jag blev inringd imorse.

Det som ska göras är
* Ringa för praktikplats
*
Åka till arbetsförmedlingen
*
Fota personalfoton för ett blivande företag
*
Kiropraktor
*
plugga matte så mycket jag hinner
*
Jobba ICA ca 14-20.15

Så det är lite av det där jag ska göra. Ska se till att göra mina veckoplaner också, så får ni se vad jag hittar på för bus denna vecka!

Mysigt söndagsfika




alltid detta tv-prat ;-)






lillebror spelar Lego Star Wars


Den supergoda chokladtårtan med pärongrädde


morfar fick muggen med "världens bästa pappa" att dricka sitt kaffe ur.





Igår firade vi som sagt morfar med eftermiddagsfika hemma hos mamma och familj. Var riktigt mysigt och jag har nog aldrig ätit en sådan god gräddtårta tidigare. Har vanligtvis svårt för just grädde, men denna smakade som päronsplitt. Supergott!!

Mysig eftermiddag var det i alla fall och jag och morfar satt och pratade kameror tillsammans. Så fint. Så nu har jag en gammal analog kamera också som är hans. Köpa batterier och sedan ut med den också.

Grattis morfar!



Grattis älskade morfar på födelsedagen! Hela 82 år har du blivit nu.

I eftermiddag när jag har slutat så ska jag plocka upp morfar för att sedan åka ut till Stigtomta och fika massa. Med familjen och Lottis och Tommy. Mysigt som tusan.

Och under kvällen sedan så ska jag se till att plugga lite, blev en del igår men måste plugga mycket mycket mer..

En supermysig överraskning!



Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av min älskade sambo i köket. Och snacka om chock när han höll på med maten! Blev väldigt glatt överraskad om man säger så och maten smakade suuuper!! Hemmagjorda pannbiffar med coleslaw, kokt potatis och en jättegod pepparrotsdressing. Min man han kan! .

Nu är vi båda mätta och belåtna och jag ska alldeles strax sätta mig med matteboken och plugga lite.. Är sugen på att dra ut och kanske ta ett glas med älskade Cissi också, men trist när pengarna inte riktigt räcker till. Man kanske kan göra ett undantag ändå?


Jobb hela helgen

Idag väntas en heldag på ICA, jobbar mellan 8.30-18.00 och det känns riktigt bra! :) I helgen blir det även jobb på EM möbler både lördag och söndag. Ska bli sköönt med lite jobb tycker jag

Ett väldigt ärligt och naket inlägg

Just nu känns det som jag blivit totalt överkörd/mörbultad och jag veti nte vad. Varken kroppen eller huvudet hänger med, jag har på toppen av det blivit sjuk ännu en gång. Och jag tänkte nu, i detta inlägg berätta för er varför jag uppdaterar allt mer sällan nu. Jag varnar er för en otroligt lång och ledsam text, det är inte meningen att denna blogg ska vara mörk och ledsam. Utan den ska vara ljus, positiv och glad...

Det är så att jag haft det oerhört tungt den senaste veckan. I torsdags åkte min älskade mormor in på sjukhuset, akut dessutom. När vi besökte henne visste hon inte ens vem jag var. Det kändes så otrolgit tungt att se morfar försöka pyssla om mormor när hon satt där och knappt kunde prata. De trodde att det var en vanlig liten influensa, men när hon kom in så fick vi reda på att det var en kraftig lunginflammation. Nu misstänks det värre saker än så, att hon har drabbats av Kol (Kroniskt Obstruktiv Lungsjukdom). Hon drabbades även av syrebrist i hjärnan och är därför väldigt förvirrad och kan knappt säga hela meningar, därav att hon inte visste vem jag var.

Fick även reda på att samma dag som mormor åkte in på sjukhuset så var även farmor inne.. Hon har drabbats av en annan sorts lungsjukdom, lungfibros.. Det är en sjukdom vars vävnader i lungorna i princip slutar funka, vilket gör att de inte tar upp samma mängd av syre. Och om jag har förstått det rätt så lägger lungorna tillslut av helt och hållet.. Det går knappt att prata med farmor då hon för minsta ansträning blir anfådd och inte klarar av att andas, därför är hon ständigt kopplad till en syrgasmaskin.

Att morfar dessutom inte klarar sig helt själv efter att för ett par år sedan drabbats av en stroke, vilket har gjort honom förlamad i ena armen osv. Gör allt detta ännu tyngre att se. Det som känns allra värst är att varken mormor eller farmor är speciellt gamla, då de båda är yngre än 65 år. Farmor har dessutom aldrig rökt en cigarette och drabbas ändå av en allvarlig lungsjukdom vilket känns orättvist..

Jag är även oerhört trött och slut i kroppen för att jag känner att det aldrig finns en stund där jag kan ta det lugnt och andas. Mina veckor är ständigt planerade från tidiga mornar och sena kvällar, och ändå har jag inget riktigt heltidsjobb att gå till! Jag vet inte var min tid tar vägen eller vad jag gör med allt? För tillfället har jag i och för sig fyra extrajobb, i hopp om att snart hitta ett heltidsjobb. Det tar väl också på krafterna, plus att jag mer än gärna vill starta upp mitt företag, men inte kommer någonstans med det. Jag står mest och trampar och ser mer nackdelar än fördelar med att ha den där f-skattsedeln..! Och i och med att jag börjar plugga matte b igen så känner jag mig allt mer stressad. Varje vecka ska nya uppgifter göras och denna vecka har jag jobbat hela tiden och inte haft tid till studierna.

Och när jag nu sitter och försöker skriva så får jag inte heller in något i mitt huvud då det är fyllt av tankar på allt det andra. Jag har suttit med ett och samma tal i över en timme och kommer verkligen ingenstans med det. känns lite hopplöst att jag valde att plugga matte b på distans...

Men jag är samtidigt oerhört tacksam och glad över de fina vännerna och familjen jag har runt om mig. Och ett extra stort hjärta till min älskade sambo som alltid finns där för mig, som kan krama om mig på morgonen när jag vaknar, och på kvällen när jag ska sova. Jag älskar er kära familj och vänner, och jag älskar dig Tommy Boo.

Ber ännu en gång om ursäkt för detta långa och dystra inlägg, men jag hoppas att ni ska förstå varför jag inte uppdaterar även fast jag mer än gärna vill. Men inspirationen har försvunnit på vägen mitt i allt detta. Och jag hoppas att jag kan återfå den snart, och återfå min glada och positiva energi som jag annars alltid har.

Las cosas pasan por algo.

sushi idag igen!



Oj vad jag gillar sushi, kan äta det när som helst känns det som. Hur mycket som helst. Idag blir det en sushilunch till, med Lottisi och älsklingen. Myys som tusan!

Sedan är det jobb på EM som väntar. Arbetsintervjun gick förövrigt bra, tror jag. haha. Vi får se vad som händer!

Årets första glass, tyvärr inte lika god s...

s__t3256 (MMS)

Årets första glass, tyvärr inte lika god som jag hade hoppats och så blev det kallt och blåste lite. Men jag bjuder på den roliga minen. :)


Mina veckor är fulla!





Hittade på personligalmanacka.se att man som bloggare kan göra sin egna almanacka! Och tänkte att det kanske kan vara lite kul. Så här har ni hur min vecka ser ut, fullt upp hela tiden känns det som. Men det är riktigt kul tycker jag! Och blir en hel del jobb denna vecka också, vilket känns underbart!

Så nu ska jag nog iväg och handla lite mat och städa innan jag får plocka upp Tommy från jobbet. Ikväll lagas det fläskfilépasta, muuums!

Jobbade på EM idag också, gick riktigt bra! Och är ni från Nyköping eller bara tycker om EM butiken i Nyköping så tycker jag att ni gillar deras facebook-sida för lite roliga uppdateringar i butiken!

She's amazing



Såg Black Swan igår, riktigt bra film även fast den var lite svår emellanåt. Småklurig sådär, men scenerna var vackra och starka. Sedan är Mila Kunis en stor favorit, hon är vacker, rolig och har alltid softa roller där hon sticker ut lite extra.



Så har ni funderat på att se Black Swan, så gör det!

Har inte tid med förkylning!

Okeej, nu vill jag att ni ger mig era bästa tips på hur ni kurerar er mot förkylningen innan den hunnit bryta ut. För inatt hostade jag extremt mycket och kunde knappt somna om. Så jag vill mer än gärna att ni skriver era tips bland mina kommentarer. Ska jag dricka citron, äta kryddstark mat, har ni tips på receptfria/slemlösande mediciner på Apoteket och så vidare?

Jag har verkligen inte tid att bli sjuk, så jag tar mer än gärna emot era tips.

Ännu en gravidbild.



Här kommer en till bild som jag tycker är vacker. Måste se till att redigera det allra sista bilderna nu och sedan göra klart det sista så Celie kan få fotona. Hoppas verkligen de blir nöjda!