Lyxig vardagsmat



Idag blev det en lyxig vardagsmiddag - Fläskfilé, hasselbackspotatis med trattkantarellsås.

Såsen gjorde jag med svamparna vi plockade igår, och jag använde mig av ett eget recept. Rättaresagt att jag tog en liten skvätt av ditten och datten. Och snacka om att det blev gott!

Hasselbackspotatis borde göras oftare egentligen, så sagolikt(i alla fall enormt) gott och så lätt att göra. Varför gör man det då inte så ofta? Tar det lång tid, är man lat eller?

Hur brukar ni göra vardagsmaten lyxigare?

Kommentarer
Postat av: marie

Hör inte till ämnet men, besticken var riktigt coola! xD

2010-10-11 @ 22:23:23
URL: http://pollis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback