En liten bekännelse

Halloj på er!

Nu ska jag vara lite ärlig med er här, egentligen vill jag inte skriva för mycket personliga saker i bloggen men men.. För ett par veckor sedan fick jag i princip kicken från jobbet som fotograf. Och visst var jag enormt ledsen när det hände men nu i efterhand så känner jag mig på ett sätt bara starkare av händelsen. Jag har börjat gå kurser i att starta eget företag, idag var jag även på arbetsintervju i Stockholm för Åhléns City och jag söker just nu diverse jobb också.

Så ni som följer min blogg vet ju också att jag hade jobb som fotograf för ett företag. Så därför kände jag att det kan vara bra med ett litet bekännande över att jag inte jobbar kvar längre. En av de positiva sakerna som hänt efteråt är att jag fått lite fotojobb ändå och har ett par fotojobb bokade, så jag fortsätter så gott det går!

Så är det i alla fall och nu vet ni det, det var också anledningen till varför jag befunnit mig i huvudstaden hela dagen. :-)

Kommentarer
Postat av: Jorge "Mafia Pappa" Diaz

"las cosas pasan por algo..." du har även lyckas att ta körkort... har hälsa... en underbar pojkvän... och en härlig familj!.... allt som händer har en menning ju... det är bara och kämpa vidare!.. puss hija, TKM...

ps.- fina bilder på din lille bror ! :)

2010-11-26 @ 16:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback