Vi kom nästan till Gröna Lund

Vi kom nästan fram till Gröna Lund idag, innan vi fick åka hem igen. Åkte vid tretiden, hade åkt i ca en timme och när vi åkt en bit efter Älvsjö och sitter i rusningstrafiken mitt på motorvägen så säger Dalle (bilägaren) något i stil med " tänk om någon skulle få problem med bilen här att de måste stanna" tre sekunder senare när han ska gasa på så händer det ingenting, vi kom inte fram eller något och det började ryka från motorhuven.

När han väl lyckades åka fram så kom vi bara till avfarten där vi var tvunga att stanna och sätta ut varningstriangeln. Där var vi fast och folk är så nyfikna att en och en halv meter ifrån oss skedde det en seriekrock. Den sista bilisten kollade på oss och skrattade och var inte alls uppmärksam på att bilarna framför stannat. Så han kör in i en bil och den bilen kör in i ytterligare en. Tre bilar i krocken alltså.

Spännande dag, vi fick vänta ca en-en och en halvtimme på att någon från Nyköping kom och bogserade hem oss igen och vi kom hem runt halv tio tiden ungefär.

Trevlig dag med vännerna med andra ord, och mycket kvalitetstid tillsammans fick vi ialla fall.

Kommentarer
Postat av: Åsa

härlig dag när du kände dig uttråkad..händer alltid spännande saker i ditt liv :)

kram

2010-07-19 @ 23:03:11
URL: http://livetsvackrating.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback