Chi-chi-chiill

Fredag kväll och mycket av folket jag känner befinner sig just nu på krogen. Men inte jag! Jag är hemma hos Emma och Lisa och tar det lugnt och lär nog bli kvar här resten av kvällen. Fast... börjar bli trött och klockan är bara tolv just nu, segt för att vara en fredag kanske?

Haha och hör och häpna, på söndag ska jag lira bandymatch, min första någonsin.. Tur kanske att det bara är korpen men de kör väl ordentligt och går in för matcherna. Jag som bara kan slåss med klubban, tjooho.  Men det ska nog bra, ni får önska mig lycka till!

Är sugen på att baka något..... med choklad!?

snygg på...

6872a54b8cd6fc478cd3c885d571b96b.png

Kolla varifrån!

snygg på jobbet, eller ja. Så kan jag iaf se ut på jobbet en fredagkväll. Har lite nedräkning och slutar om två timmar, skönt :-D


Sötsug =...

0ad8d6b5632d7674ea2eefb0c9a3e009.png

Kolla varifrån!

Sötsug = ångestkänslor... Uttråkad och godissugen på jobbet, hjärnan tänker att "det är ju ändå fredag" , ögonen blir pigga en timme och sedan vill de slå igen för dagen om kroppen inte får i sig mer socker. Varför köpte jag den jävla chokladen? När jag ändå vet att jag tröttnar efter tre bitar, fortsätter proppa i mig även fast magen säger stopp... Blä för att jag inte kunde hålla mig. Ikväll ska jag nog ordna en fruktsallad!


Jobba fredagen lång

Idag är det en arbetsdag för mig, 10-20.15. Fast det hade varit skönt att legat kvar i sängen och gosa och bara mysa vidare. Men nej nej, här ska man ut och röra sig i snön.

Igår var jag faktiskt duktig som gick långpromenad, från stan till Nyköpiungs hamn tur och retur två gånger. Blev även bowling på kvällen och på något konstigt sätt lyckades jag sträcka min rumpmuskel.

Men nu ska jag göra mig iordning för jobbet, redigera lite bilder ikväll kanske?
Pusspuss

GRATTIS LISA!



Grattis Felicia till körkortet! Love Love Love på dig stumpan..!

Sedan är det du som får hjälpa mig med mitt körkort!

Pusspuss


Fotot är taget av mig.

Snart kommer snygg-foton!

Idag har jag varit duktig och hjälpt till med lite flyttstädning hemma hos mormor och morfar. Varit trevligt då jag även lagade en lätt men god lunch till dem. Blev tunnbrödsrullar med philadelphiaost med gräslök, lax, rom i den ena och philadelphia och kyckling i de andra. Var riktigt smarrigt!

Igår var jag och Lisa ute och for hela dagen, först blev det sushifrukost/lunch och klippning på stan med Dalle och David. Sedan fram och tillbaka till Stigtomta, åkte runt och handlade lite för kvällen och lagade käk. Sedan började vi fota en massa och hade en hel fotokväll, så det kommer komma snygg-snygga foton någon dag framöver när jag har tid att redigera. (kanske torsdagkväll?) Kanske att jag hinneri kväll men vi får se, för jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Men nu ska jag ta mig hemmåt och ta en lång och skön dusch. Sedan ta det lugnt och umgås litelite med familjen.
Pusspuss


Semlor och potatischips

Igår spenderade jag ännu en kväll med Lisa och Emma, grymt kul! Vi gjorde semlor heeelt från grunden med egna bullar osv. De blev riktigt goda och vi satt och njöt och magarna svällde...

Sedan blev vi sugna på chips och inget fanns ju öppet under natten så vi gjorde våra egna chips med BBQ krydda. De första blev inte tillräckligt hårda, men sedan tror jag att vi fick till det. Fast de hann inte riktigt bli färdiga för vi var så sugna att vi åt upp dem direkt!

Vårrullar passade vi också på att fritera och som ni ser på två bilder nedanför så gick de åt rätt snabbt. Bilderna är då också tagna inom loppet av en minut, så mer än hälften försvann då alltså.

Vad för bus som händer ikväll får vi se, men nu ska i alla fall jag och Lisa dra iväg och äta lunch på stan.

 





 


baka semlor...

0-35147d01e66d9dc7978caf804f5b2a26.png

Kolla varifrån!

baka semlor är något som tydligen står på kvällens schema tydligen, tjoho! Vad gott!! Inte ätit på grymt länge, tror det blir en kladdig kväll :)


Vi är tokiga

Ännu en kväll hemma hos Lisa och Emma. Igår blev det ännu mer gottätande bestående av grönsaker och dipp, som numera borde heta digg. För man dippar ju aldrig, utan man gräver i dippen, så "dig" eller "dig it" is the shit.

Pulkaåkande och kundkorgsdragning har vi gjort också och kikat på film tills vi somnade. Ikväll kör vi på samma race igen, blir filmmys, semle-bakning och annat trevligt. Och ikväll ska jag ha med mig kameran också och dokumentera lite så jag får lite schyssta bilder i bloggen! treevlans.

Imorgon är det lön, vet var jag ska beställa mitt smink ifrån så det inte kostar för mycket heller. Greeeat!

Nu är det dags för en dusch, usch, usch.
Pusspuss

Gårdagen var fin den!

Efter en värktablett under kvällen och fint sällskap så var jag på mycket bättre humör. Huvudvärken kom inte tillbaka förrän jag skulle lägga mig, och jag tror att det var då baksmällan slog till också. Men oj vad kul jag hade. Var mycket folk på förfesten hos Lisa och Emma och det var något som gjorde mig glad. Alla trevliga människor, som brydde sig om! <3

Utgång och inträdet var gratis, tack och lov för det för jag får inte min lön förrän på måndag. Dansa dansa hela kvällen och jag hade tokigt kul även fast det kanskei nte var allt för mycket folk ute. Fick prata spanska med en kille i baren också som var från Barcelona, det var riktigt trevligt. Och han sa att jag pratade grymt bra, haha.

Men men, nu är jag hos Lisa och Emma igen och vi ska väl kika lite på grey's innan vi drar till Coop eller något och köper lite caandy.
Pusspuss


FEEST

Trots sprängande huvudvärken så är det dags för feest!

två timmar...

64e229e93d3ddc4487b296996137659c.png

Kolla varifrån!

två timmar kvar av jobbet och mitt huvud värker som fan exploderar snart. Men det blir att svälja ett par värktabletter när jag kommer hem, vila lite och sedan vara med och förfesta hemma hos lisa och emma. Mikael persbrandt kanske kikar förbi?


Slutshoppat!

Jag har bestämt att jag ska sluta shoppa massa onödiga grejer, så som kläder. Jag har hur mycket kläder som helst men anser hela tiden att jag behöver nytt. Det enda jag isf ska få köpa är underkläder och baskläder, men inte i överflöd utan det kanske ska vara max 500 kr i månaden. Jag säger 500 kr i månaden men ska minska på det betydligt mycket mer.

Ska spara alla mina pengar nu till Chileresan och efter Chileresan ska pengarna gå till körkortet. Nu är det dags, nuu jävlar ska jag ha det där kortet!

Men nu måste jag gå, ska iväg till bussen strax.
Pusspuss

Myskvällen igår

Igår hade jag en awesome kväll hemma hos Lisa och Emma. Chillade, lyssnade på bra musik, lagade supergod mat och hade det galet kul. Som vanligt tycker jag när vi är där.

Första tanken var att vi bara skulle äta våfflor och dricka varm choklad, men det slutade med att vi friterade räkor, vårrullar och lökringar, gjorde våfflor och varm choklad och åt cheeze balls. Hur mycket mat som helst men oj så gott det var! Tror nog inte att någon somnade utan en proppfull och svullen mage.

Här har ni lite bilder i alla fall.












jag vill...

129d4b7263562506ec2fac4c8f0e7f64.png

Kolla varifrån!

jag vill vara ledig ledig ledig, bara sitta bredvid bredvid bredvid, inte göra nånting nånting alls, bara göra nåntin nånting nice! Jobb idag och slutar om två timmar, fått lönespec och jag är glad! Äntligen får jag pengar igen på måndag, känns skönt. Men jag har stora planer angående min ekonomi, fast jag tänker inte avslöja något förrän jag kommer hem. Ska göra en liten skiss också. Detta kommer och ska bli bra! Nu är det kassan som gäller de sista två timmarna.


Fritera mera!...

0-5fe112d9d7483c306ee74442c5ee3b08.png

Kolla varifrån!

Fritera mera! Står och Friterar räkor och lökringar hemma hos lisa. Vi har redan gjort en omgång med vårrullar också. Och senare blir det våfflor!!


Kurr, kurr, kurr



Magen kurrar som tusan och idag har jag ingen lunch på jobbet. Men däremot har jag rast igen en kvart och sedan slutar jag om två timmar. Så jag ska väl fixa någon lunch då. Sedan in till stan och chilla med Lisa bl.a. love love love på henne!

Hade suttit fint med lite thai-mat, Lisa vad sägs om att ta sig ut till Willys kanske och köpa den där billiga thai-maten? Typ vårrullar för 25 kr eller vad det är! Huuur underbart skulle inte det vara?

Aja, ska gå och plocka iordning med lite tidningar och låta magen kurra vidare
Pusspuss

Onsdag 20e januari, 2010

Det är redan den 20e januari på det nya året. Tiden går fort... Och det är bara en månad, exakt en månad(!), kvar tills jag åker till Chile. Hur underbart är inte det? Saknar släkten därborta, landet och värmen. Ska bli intressant med den nya lägenheten också och se hur pappa ska inreda den.

Vi kommer i alla fall bo mitt i stan och min plan om att ta med träningskläder kvarstår, även fast jag funderar på var jag ska jogga på morgonen. Men har för mig att själva byggnaden hade gym så det är ju helt perfekt! Måste ju se till att hålla kroppen igång även på semestern.

Har faktiskt fått träningsabstinens nu när jag inte kan träna för att jag är genomförkyld. Vill inget hellre än att bli frisk så jag kan komma igång ordentligt igen. Det tråkiga med att jag är sjuk är att jag börjar med små fula vanor och blir även mer sötsugen. Så träning, ja tack!

Sitter på jobbet just nu också, har rast förtillfället. Blir en kort dag vilket tkänns skönt för jag har sovit lite smådåligt inatt också. Vaknat av hostan osv. Men men, när jag kommer hem ska jag hacka lite ingefära och ha i varmvatten, det är väl bra mot immunförsvaret? Det känns i alla fall nyttigt. Köpa med mig lite citroner också, of course!

Neej, nu börjar jag snart och detta inlägg blev lite för långt kanske. Men jag är på g med bloggen igen! Börjat klura på en ny design.

Pusspuss


Nighti-night

Nu säger jag tack och god natt för mig. Imorgon nalkas jobb - 8.30-14.00. Kort och skön dag! Sedan ska jag in till stan och mysa med Lisa-fisa! Blir en kväll i chillandets tecken, got to loove that!

Men nu säger jag god natt, ska nog lägga mig och lyssna på P3 Guldvinnaren Stor
.

Pusspuss och sov gott allesammans!

Vinnarna av P3 Guld

Jag missade lite av P3 Guld Galan, men har varit väldigt uppdaterad på deras hemsida och följt vinnarna där. Så jag tänkte väl dra vinnarna här för de som är intresserade!

Årets Pop: Deportees


Årets Artist:
Lars Winnerbäck


Årets HipHop/Soul:
Stor


Årets Grupp:
Kent


Årets låt:
"Dance With Somebody" med Mando Diao


Årets Dans:
Fever Ray


Årets Nykomling:
Erik Hassle


Årets Rock/Metal:
Switch Opens


Guldmicken:
Lars Winnerbäck

Var det rätt som vann tycker ni?
Jag tycker det mesta kändes rätt, Erik Hassle t.ex. förtjänar verkligen vinsten. I och försig kommer jag inte ihåg vilka som var de nominerade. Men Winnerbäck är ju alltid Winnerbäck och det var inte mer än rätt att han vann Guldmicken! De andra banden är också bra, dock har jag svårt för Kent och har aldrig hört Switch Opens heller tror jag.

Men var det rätt som vann? Jaa, Galan dömdes rättvist enligt mig.

Pusspuss


Bilder tog jag från P3's hemsida.


Nyår i bilder!

Här kommer lite sena nyårsfoton som jag råkade hitta i kameran när jag skulle ladda den för någon vecka sedan. Kul kul, för det fanns verkligen många foton där och många har inte jag tagit heller.

Var helt klart den bästa nyårsafton jag haft hittills <3




































Min morgon



Såhär har min morgon/förmiddag sett ut ungefär, myspys.
Nu ska jag jobba!

God förmiddag

Godmorgon kan jag knappast skriva, så god förmiddag får jag väl säga istället. Idag är det jobb som gäller för mig, men börjar inte förrän om två timmar, alltså kl. 14. Slutar 20.15 så det blir inte många timmar på jobbet. Sjuk är jag också, eller förkyld men en jobbig sådan som inte vill släppa. Varit förkyld sedan innan nyår, trevligt va?

Ska alldeles strax laga lunch, blir nog någon god sallad för det var så länge sedan. Hoppas på att vi har tonfisk hemma eller något, det återstår att se. Nyttigt ska det vara! Måste ändra lite vanor som jag fått till mig nu de senaste veckorna, haha.

Snart kommer det lite bilder från nyår också, hittade massa på min kamera som jag inte hade en aning om att de fanns där. Tycker jag är spännande! Finns lite på Facebook just nu, men de kommer att komma upp i bloggen också. Lite fler här kanske.

Men nu blir det lunch och lite skön musik!
Pusspuss


Bus i stan

Sovit hos Lisa och Emma inatt och hittat på en hel del bus. Vet inte riktigt när vi somnade men det var efter fyra imorse i alla fall. Kikade på Blair Witch Project och  the Holiday. Och vad som händer idag vet jag inte riktigt heller, men massa bus lär det bli igen.

Ska ned till stan, käka sushi, fixa färg och kanske måla om i deras kök ikväll. Det är bara lite av det som står på listan, haha.

Imorgon är det jobb som gäller, vet inte hur mycket jag får jobba denna veckan men det återstår att se. :-)

krångeli-kras

jobb, jobb, jobb. Denna vecka har jag faktiskt fått en hel del jobb, vilket jag är glad för så misstolka mig inte där. Men jag är heeelt slut i huvudet ikväll och har snart ingen röst kvar. Kassorna har nämligen krånglat hela eftermiddagen så kunderna kan knappt betala med kort. Jobbigt som fan, speciellt eftersom det bildas låååånga köer, kunder som blir irriterade och jag måste heela tiden förklara vad det är för fel, även fast jag själv inte vet riktigt.

Men men, veckan har annars varit toppen! Umgåtts och myst massor med Mr. T vilket har varit vääldigt trevligt. Och ikväll blir det utgång med Lisa bl.a. var ett tag sedan jag var ute faktiskt.. Eller nej det var det inte om jag tänker efter nu, men den gången var inte så lyckad.

What to wear this night?
hoppas på att klänningen är fixad som jag tänkte ha. annars får jag väl gå naken. ;-)
Pussspuss

Gårdagens middagsgäster

Igår var huset full (inte riktigt) men det var  ialla fall middag ute hos mig i det lilla samhället. Vänner från Nyköping som följde med ut, käkade lasange och hade det allmänt trevligt. Och så var det riktigt skönt att inte sova själv i huset i natt då T höll mig sällskap hela natten.

Men jag har inte sovit så mycket inatt, vaknat mycket till och från så idag är jag trött. Men det blir kanske bättre när jag kommer ut i kylan och ska vandra ned till jobbet. Ikväll kommer T igen för att hålla mig sällskap, om jag inte åker in till honom i stan, myspys. :-) och vad som händer imorgon och resten av veckan återstår att se, vet bara att jag jobbar hela veckan förutom imorgon då.

Nu ser jag att jag måste göra mig iordning också!
Pusspuss

mys med gamla klassisar

sitter hemma hos Roberto nu med Terese, båda två är gamla klasskompisar från högstadiet. Kul kul! Saknat folket lite, så det är mys att träffa dem igen. Snacka lite skit, dricka te och lyssna på musik. Men snart blir det till att åka till donken och handla nattmat tror jag, är gryymt hungrig! haha.

Har haft en toppenvecka hittills också, fortfarande väldigt frånvarande från bloggen och det lär nog bli lite så kommande tid också, haha.

pusspuss

Jobbsökande

Idag har dagen gått åt till att söka jobb med Lisa.. Fast det blev inte så mycket jobbsökande tyvärr, vi gick runt i kanske fyra butiker och frågade. Sedan gav vi i princip upp och åkte iväg med Dalle istället. Lisa lagade mat och så åkte vi vidare ytterligare en gång, haha. Tills det var dags för henne att jobba och jag skulle hem.

Nu gör jag inte mycket, ska sätta igång en maskin med tvätt i väntan på att åka till stan igen. Sägs bli natt-pulka-åkning, men eftersom det just nu är - 20 grader ute så tror jag att det inte blir av. Jag hoppas på en mysig filmkväll istället med massa gott till. ;-)

Ska väl kika runt efter fler jobb på nätet... igen (kollade massa imorse..)
Pusspuss

Lite sent ute









Här är lite sena bilder från min julafton, hände inget märkvärdigt alls faktiskt. Jobbade hela dagen, sedan satt jag hos Rogers familj och såg på när alla öppnade julklappar, hhaa.
Jag fick kokboken från Leila och en söt glittrig tomte. Fick lite mer i tälje också sedan. :-)

Varmt och soligt ute!

Igår när jag åkte hem från stan tyckte jag att det var ganska så behagligt ute. Jag frös inte allt för mycket och det gick att andas utan att näsan frös till is invändigt. Men inatt/idag så blev det en helomvändning.. I skrivande stund är det ungefär - 18 grader ute... MINUS 18 JÄÄ*LA GRADER UTOMHUS! Hur insane är inte det?

Och jag som hade tänkt springa runt på stan med Lisa idag, söka jobb som galningar, besöka Arbetsförmedlingen (?) och jaaa, frysa häcken av oss... Längtar nästan mer till kvällen då, då det förhoppningsvis blir movie-night med massa myspys.

Nu dags för en varm och skön dusch!
Pusspuss