Vill så gärna ha!


Bild dagen från H&M

Har verkligen fastnat för den här jackan från H&M, men den verkar vara helt slutsåld på nätet. Så får väl kika in i Nyköpings butik och se om man kan hitta den där. Någon som vet vad priset ligger på kanske? Den är ju verklligen görsnygg och ser riktigt mysig ut!

Tackar gärna ja till den i höst.

Står och njuter i solen tillsammans med st...

s__t3064 (MMS)

Står och njuter i solen tillsammans med stativet som är lika lång som mig när det är ihopvikt. Väntar på att mamma ska komma med tåget så jag kan säga hej. :)


Storstädning

Vet att jag är dålig på att uppdatera nu förtiden, både med bilder och text. Kan inte riktigt leverera som jag vill, då jag jobbat en hel del och sysslat med annat när jag varit tidigt (mer jobb), Så jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande, men jag hoppas det kommer en tid snart då jag får tillbaka inspiration för att fota privat. Eller inspirationen finns, helt klart. Det som saknas är bara att jag ska ta mig tiden till att fota.

Men nu blir det storstädning i lägenheten i alla fall. Var ett tag sedan jag verkligen städade ordentligt från grunden, så det får bli idag innan Tommy kommer hem från mötet. Får se hur långt jag hinner innan han är hemma, vem vet han kanske överraskar mig?

Men dammat hyllor, vikt ihop tvätten och småplock är färdigt. Nu är det bara sängen, golven och annat småplock kvar! Toan och köket självklart också, men det kommer.

Måste fota bullarna också, oj oj, innan vi har ätit upp allt!

Bullbak i regnet

Idag är jag i princip ledig och Tommy är iväg på möte en bra bit härifrån. Så det jag roar mig med undertiden är massa saker som jag annars inte hinner med. Har varit på körskolan och hunnit baka bullar hittills, nu ska jag kolla på film och sedan blir det nog slipa väggar eller något sådant viktigt. Ett litet jobb i eftermiddag förmodligen och sedan är det bara på't igen med allt jag kan göra i lägenheten.

Verkar kunna bli en sådan dag imorgon också, så det är väl bara att hoppas på det.

Har haft hjälp av en vän också, Rappe, som bakat bullar med mig. Så han ska joina mig med att kika film och så blir det något skoj under dagen som sagt.

Spöregnar ju nu så det är ju en perfekt dag för att uträtta dessa sysslor.

Fler av er läsare som är lediga idag?

Estocolmo, here we come!



Idag far jag och älsk iväg till Stockholm under dagen, blir lite shopping och chill. Skönt som tusan!

En heldag med jobb

Har åkt runt lite utanför Nyköping idag och jobbat. Blivit intensivt och jag har inte ätit på hela dagen, vilket gjort att jag är helt slut i kroppen. Men ska se till att ta en promenad till affären och handla lite för ikväll, sedan städa upp och laga mat tills Tommy kommer hem. Annars blir det så sent.

Måste sitta och redigera lite foton från bröllopet också, och det lär ta sin lilla tid då det var en hel del foton. Vad som händer i helgen mer får vi se. Eller det är i princip planerat. Stockholm imorgon för lite shopping och söndag åker jag till södertälje en sväng och säger hej.

Hur ser eran helg ut, kära vänner?

Hösten besöker oss tidigt i år


Verkar som att Hösten lyfter på hatten och hälsar på oss tidigt i år. Det regnar, blir mörkt fort om kvällarna och är rätt kallt ute nästan hela tiden (tycker jag). Trädkronorna har bara inte hunnit bli sådär vackert gyllenbruna, röda och orangea än, men det kommer väl det med.

Fast jag gillar hösten, den är mysig och skön. Sedan tycker jag oftast om modet mer på hösten och vintern, för under sommaren orkar man inte klä upp sig så mycket, då det är varmt och skönt ute. Gå i så lite kläder som möjligt. Men under hösten så kan man klä på sig, köpa nya kläder för höstmodet osv. Underbart.

Vad har ni för tankar om hösten?

Ir-sändare




Folk verkar falla för ir-sändaren jag använder till kameran. Blivit lite egobilder av vänner och älsk, och de verkar tycka det är spännande med nya leksaker.

Rosmarin pasta



Testade en liten god maträtt idag, fick inspiration från ett recept med massa andra ingredienser, så som ketchup, socker osv. Men jag gjorde om receptet helt och det blev riktigt gott!

Ingredienser
1-2 paket bacon
2 champinjoner
1 gul lök
pasta
matlagningsgrädde
redning
salt och peppar
färsk rosmarin

Stek bacon, svampen och lök. Häll över matlagningsgrädden och låt puttra. Tillsätt salt och peppar efter smak och strö över redningen för att få grädden lite krämigare. Hacka ned färsk Rosmarin och blanda runt. Smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs. Blanda sedan ihop allt med pastan och servera! Var gott att ha till lite parmesanost också.

Love and rings



Det är förövrigt ringarna från bröllopet.

Mycket på listan idag

Idag är det mycket på listan som ska göras. Hade en fotografering kl. 9 imorse och sedan återstår det ytterligare fyra stycken. Ska hinna med lunch och middag, och redigera bilder också gärna. Japps, det är mycket som står på listan idag och lär inte vara hemma förrän runt 18-tiden ikväll.

Då blir det inte en lugn stund heller.

vad gör ni denna gråa dag?

fram och tillbaka

Halle-lå på er!

Ursäkta de få inläggen, men har varit både flitig och extremt upptagen känns det som. Igår var det jobb halva dagen, och under eftermiddagen var jag på stan en snabbis och sedan hem, slipa väggar, småstädade och lagade mat. Idag hade jag körlektion kl. 7.45 på morgonen, härligt härligt! Så en morgonpromenad blev det på det, fick också ett snabbt samtal om en fotografering jag var tvungen att göra, strax innan det skulle bära iväg till Trosa för fotograferingar där.

Stressat fram och tillbaka, och nu ska jag väl fortsätta lite med det. Genom att städa snabbt hemma och göra det fint innan Tommy kommer hem.

Tack också idag mormor för den goda lunchen du bjöd på. Blev lunch på Fina Fisken i Trosa. Mycket gott och vi pratade länge om rätten vi åt, för det smälte verkligen i munnen.

Men nu ska jag städa!

Min dag idag



Haft en liten sovmorgon men vaknade ändå runt åtta, låg kvar i sängen till nio för att gå upp och göra lite jobbsamtal. Idag är det jobb i alla fall, ett par fotograferingar men lär inte ta så långt tid. Mest kompletterande foton som inte kunde göra förra veckan. Och under eftermiddagen när jag kommer hem ska jag ordna i lägenheten tänkte jag. Börja slipa lite väggar igen kanske? Måste ju bli klar med sovrummet någon gång!.

Sedan ska jag fixa med ett annat jobb också, det får jag inte glömma. Grönborgsbodens hemsida ännu en gång. Slänga in lite bilder, fixa småsaker som blev lite fel förra gången osv.

Vad ska ni kära läsare göra idag?

Ha en underbar dag i solen i alla fall!

Jag gillar din Vibe










Brudparet



Här har vi det fina brudparet. Tänkte att jag skulle slänga upp en bild nu, så får jag fixa till de andra senare när jag har tid. (typ imorgon). För nu ska vi ut på landet, tjingeling!

Smygtitt på foton





En liten smygtitt på fotona jag tog igår under spelningen med Syster Sol och Kapten Röd. Batteriet på datorn dör snart och jag tog inte med mig laddaren till Södertälje, så jag får vänta med att fortsätta med redigeringen tills jag kommer hem, eller imorgon. Men ni får i alla fall en liten sneakpeak på två bilder.

Gårkvällen var underbar!



Gårkvällen var underbar! Syster sol var underbar! Kapten Röd var underbar! Stämningen var fantastisk, jag kände mig sådär sprudlande i kroppen och deras musik och ord gör mig glad. Alice på plats gjorde mig glad, Tommy som kramade om mig gjorde mig lycklig och mer kär.

Helt klart en fantastisk kväll igår. <3

Ikväll möts vi igen

Idag startar Nyköpings lilla gratisfestival som verkar växa sig lite större varje år. Syster Sol och Kapten Röd är kvällens stora favoriter och självklart kommer jag befinna mig där! Träffa Lina, Alice och förmodligen Amanda också. Dra dit med Tommy-love och Rappe kanske skulle följa med. Ett gäng blir vi förmodligen och kul ska det bli. Funderar på om jag ska lämna kameran hemma för en gångsskull, eller om den faktiskt följerm ed som vanligt? Har inte riktigt bestämt mig än.


Imorgon blir det nog bröllop och sedan en annan festival ute på landet. Fullspäckad helg, som vanligt med andra ord.



Fina tjejer det där!

Phu..!

Pustar ut efter en dag med åkningar fram och tillbaka. Tog en lång promenad i regnet imorse mellan plåtningarna också, inte så nice men bra jobbat ändå! Speciellt när man bär ett par kilo på varje axel, haha . Nu ska vi nog börja med maten och idag får det bli något enkelt och gott som baconpasta med lite gottegott. Ni kanske vill ha recept på den också?

Vad har ni kära läsare hittat på idag, någon som börjat skolan än?

Inte lika vacker morgon

Idag är det mulet, grått och regnigt. Inte alls lika soligt och fint som det var igår, vilket är väldigt synd. Ska i alla fall ta mig till stan med all utrustning för fotografering idag. Kommer gå bra! Imorgon verkar det som att jag är ledig också, ännu sköönare! Sova ut. Stackars Tommy som inte fått sova ut under sina två lediga dagar, Förlåt. Har råkat väcka honom både idag och igår, oops.

Men nu kanske det är dags att ta sig till stan
Ha en fin dag allesammans!

The Field



Måste passa på att fota när de vackra sädesfälten är i sin fulländade utveckling innan traktorerna skördar för i år.

En härlig morgon!









Även fast jag vaknade runt 6.45-07.00 så har jag haft en härlig morgon och känner mig någorlunda pigg ändå. Började med en långpromenad genom hela centrum för att övningsköra, vilket gick bra. Sedan en vidare promenad för kompletterings-foton som jag inte kunde ta igår. Vidare igen och gick förbi Nyköpings ån där jag stannade och fotade lite också. Äntligen har jag handlat bröd på Mekkas Konditori också. Ett supergott surdegsbröd, småfrallor för 7kr/st.

Så köpte hem lite frukost och så myste jag och Tommy på balkongen under morgonen. Var ute och gick i totalt en och en halv timme. Superhärligt!. Imorgon blir det en lång cykeltur tror jag.

Örtkyckling med grillade grönsaker


Idag lagade jag supergod mat, blev kyckling och grönsaker i ugnen. Receptet jag tog inspiration ifrån hette Fannys allt-i-ett kyckling, och det hittade jag på tasteline.se

Men det blev i alla fall grillad kyckling med grönsaker, strödda med Chêvre och pinjenötter. Så är ni sugna borde ni verkligen prova på att laga rätten.

Receptet på örtkyckligen då:
* 4 st Kycklingklubbor
* 4-5 klyftor vitlök
* En halv gul- och halv röd paprika
* En rödlök
* 2 st morötter
* 5 st potatisar
* Olivolja
* Chêvre
* Pinjenötter

1. Ta fram en stor ugnslångpanna och smörj den lätt med olivolja. Lägg i frysta (otinade) kycklingklubbor och alla grönsakerna i stora bitar. Morötterna och paprika kan skäras i långa bitar. Rödlöken skärs i klyftor. Om du vill ha potatis med (gott!)så skala den och skär i båtar på längden.

2. Strö över oliverna och hela vitlöksklyftor. Smula över salt och peppra rätt rejält. Strö över torkad timjan och rosmarin. Avsluta genom att ringla över lite olja. Sätt in i 200 grader 50–60 minuter. Sänk eventuellt värmen mot slutet.

3. Garnera med kryddkvistar. Servera med grönsallad, smulad chèvre och rostade pinjenötter.

Jag tycker om väder, för det kan slå om så...

s__t3055 (MMS)

Jag tycker om väder, för det kan slå om så fort, bara sådär. Skulle precis gå till en av dagens fotograferingar och det började spöregna, fan... Hann gå knappt 100meter innan jag var blöt som en sur katt. Och nu står jag fast under ett tak och väntas på snälla mormor som hämtar mig. Jeansen suger sig mot mina ben och är sådär härligt våta, jeansen alltså! ;-)


fylld dag

idag har jag en fullspäckad dag, börjar redan nu på förmiddagen med en fotografering, tre totalt under dagen. Sedan blir det att handla käk och laga något gott tills Tommy kommer hem. Tänkte överraska honom med en god kycklingrätt!

Kan ju säga att jagi nte alls är avis på mamma och brorsan som idag åker till London. Längtar ju verkligen inte tillbaka då det var två år sedan jag var där. Ska nog ta och fixa en resa dit snart med Tommy. En Weekend skulle vara perfekt!

Men nu måste jag rusa vidare till jobbet.
Pusspuss

Det måste vara den snyggaste husvagnen jag...

s__t3054 (MMS)

Det måste vara den snyggaste husvagnen jag sett.


Hej Hopp!



Idag är det jobb som gäller, känns faktiskt lite skönt att två av bokningarna är i närheten av där jag bor. Så just nu verkar det som att jag slutar runt kl. 14 för dagen. Denna vecka är det också dags för Typ en festival, som är Nyköpings årliga gratisfestival. Förra året lirade Promoe och iår - ännu bättre nästan - Syster Sol samt Kapten Röd. Awesome ska det bli och jag längtar till helgen.

Hamburger



Åt hemmagjorda burgare idag, tog lite inspiration från en max-burgare också. Så hade på B-sås och bacon också, riktigt mumma! Och snacka om hur mycket mättare man blir av egna burgare än köpta.

Jobba lite

Har precis fått massa foton från i fredags när jag blev fotograferad. Flera stycken som jag är rätt nöjd med och jag längtar tills vi valt ut vilka foton som är bäst då jag kan få börja publicera dem osv.

Nu ska jag i alla fall väg och jobba lite, värt med en söndag då jag får 100% ob, häärligt!
Vad ska ni göra denna härliga söndag?


Working Guuurl

Det är jag det, jobbar veckodagar och helger och känns som att jag inte varit helt ledig på länge. Får vänta till nästa helg, då har jag riktig helg och den verkar bjuda på mycket också!

Hade egentligen inget vettigt att skriva nu, förutom att jag är väldigt sugen på dagens middag - hemmagjorda burgare. gott gott gott. Och så skulle jag gärna vilja åka utomlands.

Mysig dag med Alice







Haft en helmysig eftermiddag med Alice. Ätit sushi, druckit vin och bara pratat, mys. Bilderna talar väl för sig själva.

Sommartårtan



Bilden som jag la upp häromdagen var en god Sommartårta som mamma hittat i Ernst sommar-mat-bok. Tror att han kallar den för midsommartårta men jaa, god var den ändå även fast det inte var midsommar.

Helg med jobb

Idag har jag fotat och blivit fotograferad. Riktigt roligt och spännande att få bilderna sedan. Ska bli riktigt kul och finns en bild som jag är otroligt nöjd med! Och nu har jag fixat lite bokningar och väntar på att söta Alice ska plocka upp mig så vi kan åka och äta sushi och inhandla lite gott till kvällen. Vad kvällen bjuder på får vi helt enkelt se.

Helgen kommer i alla fall vara fylld av jobb, jobbar lördag och söndag men inte många timmar alls.

Men nu ser jag att jag måste rusa, ha det fint allesammans!

Lärt mig något nytt

Idag har jag varit iväg och lärt mig fota bilar. Var inte så krångligt som jag trodde och det var faktiskt väldigt kul. Och nu ska jag iväg till Stigtomta och ICA alldeles strax, för att jobba i princip min sista dag. Jobbar förvisso i helgen, men sista dagen från sommarschemat är det. Måste klura ut om jag ska fortsätta jobba helger och tjäna lite extra eller om jag skiter i det... krångligt det där!

Men ska se om jag kan fixa till håret, sedan är det dags att röra på sig.

Godmorgon godmorgon!



Godmorgon på er, hoppas ni har sovit gott. Det har i alla fall jag gjort och alldeles strax ska jag iväg och fota. Snarare lära mig att fota, bilar.. Får se hur det går till osv, ska bli kul! Sedan kl. 15 börjar jag jobba på ica och jobbar till stängning alltså 20.15.

Gårkvällen var småseg och vi glodde mest igenom åtta avsnitt av Entourage. Vad som händer ikväll får vi också se.

Vad har ni för planer idag då?

Sysselsatt



Har varit sysselsatt i princip hela dagen idag. Varit ute och joggat en kort sträcka, ringt ett par viktiga samtal, kilat ned på stan och fixat lite grejer, handlat och bakat. Och idag var det inte jag som stod för maten, utan det var Master Chef Tommy som lagade jättegod spagetti och köttfärssås.

Kanske inte mycket som hänt under dagen egentligen, men jag har ialla fall varit sysselsatt i princip hela tiden.

Ni har väl inte glömt?

Nu tjatar jag igen om min skodesign och det är ju egentligen inte långt kvar tills tävlingen är slut. Men ni får inte glömma att rösta på min skodesign! Skulle vara kul om någon annan än en storbloggare vann tävlingen. Faktiskt.

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


Baksugen


Är så grymt sugen på att baka något, men vet bara inte vad? Chokladrutor, Chokladkaka, kolasnittar, cupcakes, macrons m.m.. finns ju så enormt mycket att välja på?

Förslag på något ni tycker jag ska baka?

En ledig dag

Vaknade för ett tag sedan och har under morgonen bokat in lite beställningar. Kul kul! Funderar på om jag ska ut och jogga nu också, medan Tommy fortfarande sover. Han får väl passa på nu när han också är ledig idag, haha. Vad som händer idag, vi ska väl handla hem lite viktiga saker till lägenheten, sedan kanske jag ska bli fotograferad och så måste jag till Stigtomta och övningsköra.

Vad det var för viktiga saker vi skulle handla kommer jag inte riktigt ihåg just nu men jag vet att Tommy hade en idé så han lär väl komma ihåg det, förhoppningsvis.


Bilden tog jag igår när jag befann mig i Trosa och ja jag vet att den är väldigt sne, men jag gillade den ändå.

Mysdag idag, javisst!





Först och främst vill jag tacka mormor för att hon kört runt med mig idag. Varit riktigt mysigt och till stor hjälp. Så tack älskade mormor för idag! Hon visade mig även ett café i Oxelösund med god sallad, som inte var allt för farligt dyr då de vägde upp hur mycket man hade på tallriken så fick man betala utefter det! (coolt!)

Sedan kom min papi och farmor förbi. Pappa skulle hjälpa oss med lite elgrejer i lägenheten, sedan åkte vi runt på tur och jag har även bjussat på maten jag lagade. Haft en riktigt trevlig helkväll tillsammans med familjen. Skrattat massor och njutit för fulla muggar.

Nu blir det att kika på Entourage och imorgon är jag lite ledig, och Tommy också. :-)

So long!

Köksdrömmar



Jag är ju en sådan tjej som älskar att stå i köket, tyvärr tar jag mig inte riktigt tid för att göra det längre. Men ska nog ta tag i det igen, när saker och ting på jobbfronten lugnat ned sig lite. Och här är lite köksdrömmar som jag mer än gärna skulle vila ögat på när jag står och pysslar i köket.

Kitchen Aid är ju en stor dröm och önskan om att få ha länge. Tänk er vad mycket gott jag skulle röra ihop!

(Bilderna har jag tagit från Bagaren & Kocken)

God morgon på dig

Sitter och äter frukost, förbereder för dagen och försöker vakna till liv ordentligt. (har lyckats ganska bra med det) Idag har jag ett par fotograferingar att göra, två i Oxelösund och två i Trosa. Lite småspänd då jag smått failade på den senaste fotograferingen men idag ska jag sätta det.

Och ikväll kommer pappa och farmor hit, pappa ska fixa ett eluttag och farmor följer glatt med, haha. Så det blir väl middag här, vad jag nu ska ta och hitta på, det får vi väl se..

Men nu är det dags att börja röra sig
Vad ska ni hitta på idag, kära läsare?

Var tog de sköna sommarkvällarna vägen? Sa...

s__t3008 (MMS)

Var tog de sköna sommarkvällarna vägen? Saknar dem enormt mycket, med kvällsbad, mys i solnedgången osv. Jag vet bara att jag skulle behöva lite sol igen.


Sköna söndag

Haft en skön söndag med sovmorgon idag. Övningskört lite och sedan åkt ut till mamma med familj för att fota och umgås. Blev att spela tv-spel med lillebror, äta lunch och umgås med mamma. Fota huset och även fina porträttfoton på mamma.

Nu har jag och Tommy ätit och nu måste vi åka tillbaka till Stigtomta för att hämta en grej jag glömde.
Ni kan ju skriva lite kommentarer tycker jag, och gissa på bilden jag la upp tidigare. :-)

Chicken Tikka Masala



Blev en snabblagad middag idag, Chicken Tikka Masala - the easy way. Genom att köpa en blandning tikka masala. Nästa gång ska jag ta och laga ihop efter recept och kanske ta och göra naanbröd också. Känns bättre och blir förhoppningsvis godare. Men det var gott även det här.

Gissa vad som bjuds



Gissa vad det bjöds på för gott hemma hos mamma igår när vi firade Gustav.

Rocky Roads



För någon vecka sedan gjorde jag Rocky Roads, fick dessutom hjälp av Rappe som smälte chokladen (viktigt att nämna då han är väldigt stolt över det)

Rocky Roads är i alla fall mumsigt godis som är väldigt lätt att göra, och du skulle egentligen kunna fylla det med vad du tycker är gott. Dessa Rocky Roads är fylla med Cashew- , Pistagenötter, marsmallows och dumlekola. Det enda du gör är att smälta chokladen och ha i ingredienserna. Superlätt och gott!


idag är idag och igår... ja, haha

Oj vilken underbar kväll det var. Hade det riktigt roligt med bra vänner och pojkvännen. Fantastiskt. Blev kanske lite mycket förfriskningar då jag inte ätit ordentligt under dagen. Så jag mår som jag mår idag och får helt och hållet skylla mig själv.

Därför blir det också en seg dag för uppdateringar också. Ikväll blir det nog en lugn kväll med vännerna också, härligt. Så får jag inte glömma att fira lillebror som fyllde för någon vecka sedan också.

Pusspuss

Nyköping har fest

Denna vecka är det årets årliga festdagar i Nyköping, vilket innebär spelningar, tivoli, marknad, lekar, och en massa fester. Och så är det ju en av de bästa dagarna i veckan - nämligen fredag! Jag jobbar tyvärr hela dagen idag med ett pass mellan 10-20.15. Känns självklart tråkigt att det är så sent, men jag har något att se fram emot ikväll.

Ska träffa ett par gamla klasskompisar från gymnasiet och det blir förfest med ett trevligt tjejgäng. Får se om några killar hakar på och vi kanske hinner hamna någon annanstans också innan vi går ut för att skaka rumporna. Taggad är jag i alla fall och jag nästan längtar till kvällens drink - en superduper god piggelindrink!

Det skulle behöva vara en varningsskylt på den drinken för att den är så extremt god.
Men nu ska jag knalla till jobbet.
Vad ska ni hitta på i helgen?

Kika in denna blogg!

Ni måste kika in den här bloggen, läste om den först i Sofis mode och nu har jag kikat in henne. Underbara foton tar hon och har extremt vackra kläder också. Kika in Kertiii

Kreativiteten flödar när jag har tråkigt p...

s__t3048 (MMS)

Kreativiteten flödar när jag har tråkigt på jobbet, men äntligen har jag slutat och ska ut och köra nu.


Efter en dag med jobb




Har åkt runt med Tommy hela långa dagen och gjort massa jobb. Fast jag var redan uppe tidigt imorse och gjorde första fotograferingen runt nio. Och så har det hållt på hela dagen fram till 16.30 ungefär.

Så nu ska vi ta det lugnt resten av kvällen. Dra iväg till en vän och hitta på något där verkar det som. Och imorgon är det dubbla pass, först ica-jobb och sedan ett fotojobb  till.

Lagade god mat ikväll också, men skriver recept och lägger upp bild senare idag. Om ni är sugna?

Ledig trafikskola?

Hamnade hemma hos mamma och familjen innan jag kilar iväg och vidare till jobbet. Överraskade dem lite grann och det var kul att träffas igen, var väl sisådär två veckor sedan sist? Ringt runt olika trafikskolor också, de flesta har inga lediga intensivkurser förrän seent sent sent i höst. Men hittade två möjliga trafikskolor, en i Skåne och en i Södertälje. funderar bara vilken jag ska välja nu då... Det står mellan v. 35 och v. 36 men jag tror att oavsett val så blir det bra i vilket fall som helst.

Men nu måste jag kila iväg till jobbet, blir en lång dag (10-20.15)
Ha det bra med er nu!


Dreams dreams dreams



Japp, en oförberedd bloggpaus fick det bli i cirkus en vecka. Känns skönt då jag faktiskt inte haft mycket att skriva om, varken ork eller lust heller. Men det här behövdes och jag har haft betänketid kring mycket. Andats ut och varit iväg.

I helgen besökte vi bl.a. Visingsö och vännerna till Tommy från Västerås. Var en mycket trevlig helg och jag lärde känna en del nya människor.

About my dreams..
Har så mycket jag skulle vilja komma igång med och som jag aldrig tar mig tid till att göra. Är t.ex. så sjukt sugen på att börja pyssla igen, göra smycken, baka osv.

Och just nu är körkortet på högsta prio, verkligen prio nummer ett så jag kan få drömjobbet och göra det jag verkligen vill göra.

Men jag tänker se till att fixa det ,för jag har fått en chans som många andra inte alltid får. Speciellt när det gäller ett jobb. Men tänker börja ta tag i lite saker, göra det jag vill göra och sådär. Inte lägga allt på hyllan bara för att kolla på film på kvällen. Man hinner ju göra mycket under ett par timmar när man kommer hem från jobbet och innan man lägger sig.

Så nu får min blogg verka lite som en målsättningsblogg. Kommer skriva lite mål och om drömmar och sedan får ni se dem uppfyllas.

Fotograferingarna kommer jag självklart fortsätta med, så är ni sugna på att bli fotograferade får ni gärna höra av er.

Cuz now i'm back