En lång men bra dag

Nu har jag suttit hemma i tre timmar ungefär. Inte så länge skulle jag säga, eftersom jag kom hem från skolan kl. 20.45 ungefär. Varit där galet länge men jag är stolt över mig själv. För jag har fått massor med grejer färdiga och snart kan jag andas ut helt och hållet! Bara lite smågrejer som ska skrivas för att projektarbetet ska vara klart, men det skrev jag förra gången.

Förpackningen för relanseringen gjorde färdigt idag också, och ni får se bild på det på måndag, för då ska vi redovisa och då behöver vi inte tissla och tassla för klasskompisar längre!

En glass som belöning fick jag, eller köpte snarare. Och sedan satt jag på Folkan själv i ett par timmar, kändes skönt. Inga störiga ljud, musik, skrik och prat. Bara jag i mitt eget arbete och med koncentration och fokus. Nu kan inte HON säga något om att vi gjort ett dåligt arbete eller att vi ligger efter, för det är tack vare oss andra i gruppen som vi är klara med arbetet och har fått det jääävligt bra!

Men nu har jag blivit riktigt trött. Kvällen har för en gångsskull varit bra denna vecka, och jag har inte riktigt behövt plugga. Eller jag gjorde ju det i skolan, men hemma menar jag. Blev en latte, dator och läsa Glamour som jag fick hem idag. Så nu ska jag ta och hänga upp min tvätt , sedan ska jag lägga mig.
Imorgon är det finfredag! Loove it och det brukar vara min och Carros favoritdag. <3

Hoppas ni haft en fin dag!
PussPuss

Kommentarer
Postat av: Julia

Tack, gullig du är :)

2009-05-07 @ 23:55:15
URL: http://juliakrischel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback