Det är nån annans problem

Står med laptopen vid stereon, orkar inte sitta i soffan och jag vill poppa musik, så jag har den inkopplad till stereon då. Kollar mejl, funderar på att köpa lite kläder osv. Ska även ta och komplettera en grej för projektarbetet, men det ska nog inte vara några problem.

Men men, här står jag nu, eller jag har hämtat en av barstolarna och satt mig. Såå jävla skönt och så lyser solen på mig! Satt upp håret i en sådan där knasig Teskeds-gumme-frisyr, inte min grej tror jag för jag har för kort hår också. Sedan gjorde jag en snabb uppsättning med att bara luta huvudet framåt, haha.




Ååh idag måste vi nog ha haft den roligaste Naturkunskaps-labben någonsin. Vi skulle räkna DNA-någonting... Och det slutade med att vi fick ett kodat recept av havrebollar. Så vi fick baka havrebollar på lektionen, var riktigt trevligt och man kände sig sådär härligt barnslig. Gott blev det och roligt hade vi.



Jaao, här bjuder jag på en bild när jag får massage och Cornelia trycker på en väääääldigt öm punkt! Och plastpåsarna på händerna är för att jag har så långa naglar, och ville inte ha skit under dem, plus att det inte är så trevligt om det skulle bli grejs därifrån heller, haha.

Nu ska jag sjunga vidare på Timbuktus låt, N.A.P (Nån annans Problem)

Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Cissi

vad fin du är i håret på den översta bilden! riktigt fint och snyggt! :)

2009-05-14 @ 18:59:27
URL: http://juhliiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback