En mysig dag med lillebror

Idag efter skolan så skulle jag hämta lillebror från förskolan. Han är alltid så jävla söt när jag ska hämta honom, för så fort han ser mig så skriker han mitt namn och springer och kramar mig. <3 Och så brukar han slänga till med att han tycker om mig också.

Vi gick i alla fall hem, lämnade grejer och tog cykeln till ICA. Handlade och köpte varsin glass och satte oss i solen och njööt. Hihi, jättegott och mysigt var det. Sedan åkte vi hem och kollade på film i mitt rum, fast jag somnade i sängen och Gustav kollade klart på laptopen, hihi.

Men vi har haft en mysig dag idag, och jag undrar om inte han kommer bli modedesigner eller något när han blir äldre. För han är vääldigt intresserad av vad han sätter på sig och kräsen när det gäller kläder. Sedan har han fan rätt bra smak, för han brukar kolla kläder jag vill ha och så säger han något i stil med "Den borde du köpa, den är fin" Och så ratar han kläder som är fula!!

Smaart unge, älskar honom enormt <3 Min lilla sötnos.

Men nu ska jag sova tror jag. Upp tidigt och skola imorgon, sedan åker jag och träffar beejbi! <3
PussPuss och god natt sötisar!
Hoppas ni sover gott och att ni haft en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Carolina

Vilken mysig dag det lät som :)



Nej tyvärr provade jag inga klänningar :/ Hon som hade butiken mailade och skrev att hon var tvungen att ställa in pga hennes dotter låg på sjukhus.

2009-03-20 @ 07:11:02
URL: http://carolinahjelm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback