Sugen på tatuering

Ååh, suttit hela dagen i princip och varit sugen på en tatuering. Pratat med en vän som skissat upp lite idéer och då blir jag ju inte mindre sugen! Har kommit på två tatueringar som är relativt små och skulle vara perfekta som första tatueringar!

En av dem är en text på spanska i nacken. Skrivstil då tycker jag och det ska betyda något för mig också.
En annan idé är en rosett med en diamant i, precis ovanför foten. Får se om jag kanske gör det snart. Prata lite med papi i helgen om det, han är ju el experto! .

Men nu tänkte jag släcka ned och kolla lite på Gossip Girl innan jag somnar. Får fortsätta städa imorgon när jag kommer hem, lär inte bli så sent. Och MÅSTE jag skriva på mitt tal som ska hållas på torsdag. Börjar jag bli nervös? Ja visst! För jag avskyr att stå framför publik. Men jag ska fixa det, ska blir riktigt jävla bra denna gång!

God natt på er nu, och hoppas ni haft en bra dag.
Imorgon händer det grejer i bloggen och jag har världens överraskning. *Thihi*

PussPuss

Jag har en överraskning åt er! <3

Imorgon efter skolan har jag en grej inplanerad. Men jag tänker inte säga något förrän jag vet själv hur det blir. Oooh, ska bli så spännande! Fixa innan studenten, så man blir snyggve! Eller jaa, ett test nu, eftersom det är ganska långt kvar, sedan får jag göra det igen om jag gillar det.

Men som saagt, jag tänker inte säga något förrän imorgonkväll när allt är klart och jag har kommit hem.
Spännande och jag börjar bli lite nervös! :-o


Pusspuss

Mun-orgasm av Magnum Temptation Chocolate

Oj oj, var iväg förut med mami och lillebror till macken för att köpa glass. Något som behövdes för en cheer-up!
Och efter att ha gjort ett glasstest igår på Bilddagboken så var jag  tvungen att testa glassen som jag blev.
Testet visade att jag var Magnum Temptation Chocolate, en Exklusiv Livsnjutare som döljer både det ena och det andra. Och det stämmer ju, att jag är en exklusiv livsnjutare. Vet inte vad som gjort mig till det, men jag lyxar gärna.



Jag har aldrig varit ett stort fan av Magnums glassar, de har liksom aldrig fallit mig i smaken. Men det var annorlunda med denna glass. Den såg så oerhört lyxig ut i förpackningen, och insidan av lådan var alldeles silvrig! En riktig smakupplevelse med fyra olika delar av choklad, en explosion av munorgasm...!



Glassen var fylld med chokladglass, chokladsås och browniebitar. Fanns även stora bitar av vit belgisk choklad. Allt detta mumsiga med ett överdrag av mörk belgisk choklad.

Ni kanske förstår varför denna njutning när ni ser bilderna och läser om vad glassen innehöll?
Mer sådant lyx tack!

PussPuss

Skulle man våga gå i dessa skor?

Ligger och kollar lite klänningar som jag skulle kunna tänka mig till studenten. Har hittat en som jag kanske köper, vi får se. Tyckte om den i alla fall. Och som vanligt fastnade jag för sidor med skor också, gaah älskar skor.

Hittade då dessa på GoJane.com och det är inget jag skulle vilja sätta på mig i alla fall. Jag undrar också hur många som faktiskt skulle köpa sådana skor, kan ju inte vara lätt att gå i dem.



Tror inte ni att det skulle vara lättare att ramla med sådana, om man tappar balansen tillexempel?
Jag tycker i alla fall att de är ett stort NO-NO, men vad säger ni? Hiss eller diss?

PussPuss

Fick bli en hemmadag idag

Sov rätt illa inatt och när jag vaknade runt 6 imorse kunde jag inte komma upp.. Förkylningen har slagit till hårdare nu och jag låter hemsk. Så jag beslutade mig för att stanna hemma och nästa gång jag vaknade var kl. 12 eller något sådant. Tror jag behövde det, sova i nästan tolv timmar varav de första sex timmarna var lite oroliga.

Men nu ska jag ta och städa mitt rum, som ser FÖRJÄVLIGT ut. Här ska det vara snyggt och pryydigt, men jaaa jag är aningen för bekväm. Typisk oxe kanske?

Vad ska ni hitta på en dag som denna, när solen lyser och det är skönt ute?
PussPuss

Natti natti

Good night sweeties och hoppas ni får sova gott <3


Btw så får ni veta något oerhört ointressant som Robin berättade nyss.. Sonic Syndicates sångare har lämnat bandet..Visste inte vad jag skulle göra med denna information, så jag skriver det här bara för att retas med Robin. ;- )

PussPuss

Klänningen från Nelly.com

I onsdags beställde ju jag en klänning och väskor från Nelly.com. De kom redan i fredags, men jag har varken haft tid eller ork till att lägga upp bilder här på bloggen. Men nu, som jag nämnde tidigare, så är det ett par stycken som tjatat på mig om att lägga upp bilder.

Så här kommer det några bilder, tyvärr ser man inte speciellt mycket, för att jag har rätt dåligt ljus i rummet och kamerablixten är väl inte den bästa. Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén.







Skorna var jag tvungen att lägga till, hihi. De fick liksom, tillhöra outfiten. Blev bra tycker jag, men som saagt ursäkta mig för den dåliga kvalitén.

Klänningen är förövrigt med ballongkjol och en rosett vid u-ringen, men jaa. Det kanske syns, u-ringningen är i  alla fall inte så osynlig, haha.


Förlåt, förlåt, förlåt!

Det märks att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen nu ett tag, för den senaste veckan har jag tappat en hel del läsare. Tråkigt tycker jag, men ajg får se till att ta igen det då! Men nu ska jag se till att få en bättre vecka, även fast jag är sjuuk nu och har varit riktigt arg idag. Men dagen har varit som en berg- och dalbana, har gått från glad till riktigt irriterad och arg och sedan glad igen. Fast det beror på att vissa retar upp mig!!

Nu ligger jag  ialla fall i sängen och lyssnar på musik, tänkte väl dra igång någon film snart.
Men först ska jag lägga upp bilder på nya klänningen som jag fick förra veckan. Den är såå sjuukt fin och nu har lite folk tjatat på mig om den, hihi. ;-)

PussPuss

Du har väl inte glömt att släcka ljuset?

Ikväll ska vi släcka ljuset för klimatet, en maifestation för vår planet och därför tycker jag att alla borde göra det. Det är ju här vi lever och vi alla delar samma plats. Tänk er vad mycket jorden gett oss och vad vi borde ge tillbaka.



Så klockan 20.30 kan du släcka alla ljus och andra apparater i hemmet som är eltjuvar. Låt det vara släckt i en timme, tänd lite småljus istället, sätt er och prata och bara myys. Låt inte tv eller dator störa, som det i många fall kanske gör. Släck ljuset och tänk på miljön, det ska i alla fall jag göra.

Du kan också skriva upp dig på denna lista för att visa att du tänker delta.
http://www.wwf.se/v/klimat/1212524-earth-hour-2009-anmalan-for-privatpersoner


pusspuss

Fredagen slutade inte så tokigt ändå

Jag fick hem mina grejer från Nelly igår, jäklar vad fort det gick, eftersom jag beställde i onsdags. Så på två dagar hade jag fått allt, känns bra! Kläänningen sitter perfekt, så jag lägger nog upp en bild senare.

Igår efter jobbet åt jag lite mat och sedan satt jag och Roger och snackade massa. Mamma var ju ute med vänner och åt middag, så det var bara vi hemma. Satt och pratade studenten, det nya köket, vin, med mera. Var riktigt trevligt och sedan beslutade vi oss för att kolla på en film. Vi har ju ingen tv just nu, eller någonstans att ha den. Så vi kollade på laptopen istället. Fick bli Fantastic 4; the rise of silver surfer. Roger fick välja, haha, men den är rätt bra tycker jag.

Sedan kom mamma hem och som vanligt så pratade hon halvt sönder filmen, men det gör inte så mycket.

La mig runt tolv och halv två ringer någon idiot som jag inte har numret till... Nu har jag fått två samtal från folk jag inte känner. Ska nog ringa upp eller messa och höra vem det är, eftersom numret inte finns registrerat på eniro eller något sådant. Minns inte om det var en tjej eller kille heller, för jag är inte säker på om jag drömde samtidigt som jag svarade.

Idag blir det jobb, börjar kl. 13 och slutar 18.15. Förkylningen har väl blivit värre och huvudvärken har kommit, men det får bli att ta en alvedon och knarka Vicks blåå . Ikväll ska jag nog leeka med en vän, hihi.

Vad ska ni hitta på idag?
PussPuss

Inte min vecka precis

Usch, det har inte varit min vecka precis. Inget har varit som det borde och det mesta har faktiskt varit rätt dåligt.. Nu är jag sjuk och grejer, men ska till jobbet om en halvtimme, så det känns också rätt segt. Men tur att det bara är tre timmar och så hoppas jag att de timmarna går snabbt.

Men nu måste jag äta, skriver mer ikväll, har ändå inget att göra och pallar inte göra något ändå.
pusspuss hoppas er vecka varit bättre <3

Nej jag försov mig inte, det var med flit

Sitter fortfarande hemma, började för en och en halv timme sedan. Men jag valde att stanna hemma och ta elva bussen (om jag skulle må bättre). Det är så att jag vaknade inatt runt halv tre, sjuukt jobbigt för jag hade hela tiden en spykäänsla. Jävla förkylning som satt sig på svälj/spy-reflexen. Och kvar sitter den där också.

Låg i alla fall inne på toan i en timme inatt, utan att något hände, och jag ville bara soova sova sova. Men icke! Där satt jag och spände käkarna och buääh. Fast jaa, inget hände ju. Gick och la mig igen runt kl. 4 och kände två timmar efter då jag vakjnade av väckarklockan att jag stannar hemma ett tag och ser hur jag mår.

Även fast jag inte pluggat ett piss, så tar jag mig till skolan för att göra provet. Vill ju inte göra Love besviken, men det lär han bli ändå när han ser resultatet. Men ett G tänker jag faktiskt fixa!

Nu måste jag försöka få i mig något. Ska jobba ikväll och hela helgen också, känns mindre kul.

Vad ska ni göra idag?
PussPuss

Sweet dreams

Nu säger jag God natt och lycka till på provet för mig imorgon.
Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får sova gott.
jag hoppas på en bättre dag imorgon.

pusspuss<3

I wanna touch, and I wanna kiss



Idag kände jag mig rätt pretty. Älskar mitt hår och den nya frisyren också, och så har jag äntligen köpt ett bra vax, så nu kan jag styla! <3

Vad har ni gjort idag?
PussPuss

Geografiprov nästa

Sitter i sängen och lyssnar igenom massa musik och för över från den stationära till min laptop. Så jag kan lägga ut lite skön musik på mobilen. Fast egentligen borde jag plugga, eftersom jag har prov imorgon. Men det kommer gå bra, jag har bestämt mig för det i alla fall. Ska läsa igenom allt ett par gånger så jag i alla fall inte får IG, men det klarar jag!

Typiskt om jag ska bli sjuk nu också, bara för att jag ska jobba i helgen, men hoppas på inte! Inge kul o sitta i kassan och må bläää. Känns som om det var evigheter sedan jag jobbade, nästan så jag glömt lite. haha. Men det kommer också gå bra, fredag och lördag är korta dagar, sedan är det bara söndagen.

Geografi var det, och om klimat. Klimat är intressant, eller vad säger ni?

pusspuss

Ännu en förkylning?

Sitter och harklar mig och hostar, kliar och gör ont i halsen.. Har mamma smittat mig kanske? För jag har nog blivit förkyld igen, går runt och fryser och känner mig tung i huvudet. Fan vad trist, men jag tänker inte vara en sådan pesimist. Jag blir ju frisk någon gång och jag kanske kan ta och gå ned till gymmet och göra lite lättare övningar där, måste verkligen träna. Måste plugga också, Geografi prov imorgon.

Skolan idag var tung, vi pratade om like jobbiga ämnen, så som självmord och mobbning. Så det blev en jobbig och tung stämning i klassen också. Eftter skolan gick jag och tog en burgare med Alice och Carro på Donken, var ju så sjukt hungrig och vad som helst gick ned i min mage. Gick sedan vidare till Hellmans med Carro och tog en latte, sedan kom mamii dit.

Gick runt på stan och hon shoppade massor typ, massa ögonskuggor på Make-up store, jättefina färger! Så jag passade på att boka en sminkkurs som jag fick i julklapp, så nu ska jag dit den 7e april. Treeeevligt!.

Ska plugga nu, sköönt med avkopplande musik från radioline.se, jättebra sida med mycket blandat. Välj bara en radiokanal! ;-) eller skriv ett artistnamn så får du liknande musik. Just nu lyssnar jag på orientalisk/indisk musik. <3 uuunderbart!

Plugga var det, och börja fundera på talet kanske?
Pusspuss

Hungern griper taag!

Nuu skriker min mage sjuuukt mycket. Är så jävla hungrig att magen svullnat upp! Men beror också lite på våfflorna imorgon, uusch. Men nu måste jag gå och få i mig något och sedan gå och fika!

Ska kolla lite grejer på stan också.
pusspuss

Klickade precis hem detta från Nelly!

Har suttit nu en stund och kollat runt på Nelly. Och det slutade med att jag råkade klicka hem mig denna söta klänning och väska. Båda med rosetter, underbart juu! <3


Så nu känner jag att det är dags att lägga upp lite grejer på Tradera, sådant jag inte använt och inte kommer att använda, så jag hoppas att jag tjänar lite pengar på det också. Hihi, har lite grejer jag inte ska ha i alla fall! :-)

Pusspuss och god natt på er! <3

Dagens trääning, gick brabra!

Ligger i sängen nu och lyssnar på någon live-spelning med Robyn som går på P3, riktigt bra faktiskt!
Kollar även kläder på Nelly.com, hihi.

Träningen idag gick riktigt bra, slappade först i varmvattensbassängen och lekte med Gustav innan han hade simskola. Och när han började simma så började även jag simma. 775 meter på tjugo minuter ungefär, det tar sig! :-D
Blev alltså 31 längder, men jaao inte 1000 meter som jag tänkt då, men det gör ingenting för just under simningen räknade jag fel och fick för mig att det var 1000 meter. Får bli nästa gång i sådana fall.

Gustav var med om en liten olycka och ramlade på simskolan, så han var bara med i fem-tio minuter. Sedan åt han glass och mådde bra igen <3 sötnosen där. Så vi fortsatte simma i varmvattenbassängen, han har blivit så sjuukt duktig nu!

Var ett fotbollslag på badet också, tjugo killar i 14-15 årsåldern.. Sjukt jävla jobbiga och störiga. De blev tillslut utkastade! Rätt åt dem, för som de höll på alltså, gick ju inte att vara någonstans.

Och jag säger bara en sak, simmare har fanimig DEN kroppen. *grr*

pusspuss

Myysfika med en underbar vän <3

Idag när jag och Carro var påväg till skolan så träffade jag på en vän av en slump. Min vän är faktiskt mitt ex, hör och häpna! Men det går som sagt att vara vän med ett ex, och han är en av mina bästa och mest underbara vänner! <3
Klockan var ju runt tolv och jag hade precis kommit med tåget från tälje, så jag hade inte lunchat.

Carro och jag gick vidare till folkan och han till sitt. Sedan fick jag ett trevligt litet sms från honom, och han frågade om ajg ville fika. Självklart ville jag fiika! Underbart ju!! Så vi möttes och drog till Hellmans, jag fikade inte då men det fick bli en Lax-bagel. muuums*

Pratade massor och hade det allmänt trevligt, och det har vi faktiskt varje gång vi träffas. Jag har aldrig tråkigt med dig, Johan! <3 Hoppas på att få träffa honom snart igen, hihi.

Vi har ju planerat lite inför sommaren, eller i alla fall en mysig sommarkväll som vi hade förra sommaren också, med god mat och underbara samtal/skratt.

Är ni vän med något ex?
Pusspuss

Uäääh!?

Sitter i skolan, kom hit vit 12 och jag har ärligt talat inte gjort ett piss?! Blir galen, för jag vet inte vad jag ska göra här och jag har inte lust till något, ärligt talat.. Känns bara tungt att vara här på onsdagar, vill bidra till projektarbetet men känner att jag inte kan göra något, för jag vet inte vad jag ska göra och var jag ska börja...

Träningen har gått lite sisådär, förra veckan gick det åt helvete och denna vecka har jag inte hunnit direkt, förrän idag. Så snart blir jag upphämtad och så ska jag iväg och simma. 1000 meter idag då? Och sedan sola lite, det ska bli mitt mål i alla fall.

Har bara kollat runt på nätet nu och en massa skit, sitter och gör en t-shirt design. Får se vad som händer med den. Ska fixa en bakgrundsbild till en vän också, men måste fixa till bilderna jag fick av honom. Har en liten idé i huvudet, hihi.

Längtar tills jag får hem mina grejer som jag beställt, så jag kan börja pyssla.. Nu tack?! Känner mig stressad över allt och inget också, känns jobbigt, eftersom det snart är dags för studenten? Men men, fortsätta med illustrationen kanske?

Pusspuss

Lyxens mumsmums

Idag har jag ätit en sådan skönhet. En mumsmums i lyxvariant, med fin choklad och fyllningen bestod av Cappuchino-skum. Riktigt jäävla god alltså, men allt jag provat i den mysiga lilla butiken är gott. <3



Önskar att jag köpt fler... <3
Pusspuss

Tisdag, tisdag, tiiiisdag!

Här sitter jag och även fast det är svinkallt ute och snöar lite smått, så känner jag mig riktigt vårig och fin. Har en pastellfärgad tygväst som jag köpte i helgen, skiiitsöt.

Har inte hänt något alls här i skolan idag faktiskt.. Lite trist, men så är det. Varit sjukt seg i alla fall, trött som fan så jag somnade nästan på Naturkunskapen. Jag och Carro åkte till Bönan i Hörnan och pratade lite med dem, gick riktigt bra! Och så fick vi varsin lyx-mumsmums meed cappuchinofyllning. muuums*

Har Grafisk Illustration nu och vår lärare är sen. Ikväll åker jag till Södertälje också, mysigt.
Lektion nu då.
Pusspuss

en tidig kväll

Ligger redan i sängen, iordninggjord och redo för att sova. Är så sjukt trött ikväll och har varit nära på att somna flera gånger. Vad har jag gjort ikväll då? Joo jag har tvättat två maskiner tvätt, och skött om det. Hängt med till Coop med mami och irrat runt där, så trötta som  vi varit. Snackat som en fransman med dålig engelska har jag också gjort.

Hände inte mycket i skolan heller egentligen, segt segt.. Men men, sova nu kanske? Tänkte dra igång ett avsnitt av Gossip Girloch kika på tills jag somnar, låter hääärligt.

Var har ni gjort idag?
Pusspuss

Att göra eller icke göra, det är frågan?!

Nu ligger jag i sängen, suktar efter skorna som ingen lagt ett bud på. Auktionen avslutas om 40 minuter och jag kan köpa dem och få dem för 300 kr inkl. frakt. Det är ju skitbra? Men jag är alltid lite osäker när det gäller att handla kläder på nätet. Vill ju att de ska sitta bra och vet itne vilken storlek jag ska ta, 39 använder jag mest och det gör inget om de skulle vara lite för stora...



Därför tänkte jag höra med er om hjälp, ska jag eller ska jag inte buda på skorna?
pusspuss

Tillbaka till skolan igen

Nu har helgen gått och en ny vecka har startar igen. Sjukt vad veckorna går fort egentligen, och det finns så mycket att göra men som jag tänker att det fiinns hur mycket tid som helst kvar, vilket det inte finns!!

Men måndag idag, och alldles strax drar vår lärare igång med sitt prat. Ska skriva på mitt sluttal och sedan går skolan igång som vanligt.

Ikväll när jag kommer hem måste jag tvätta och sedan ska jag nog ned till gymmet, fast jag tror att mami har smittat mig för jag börjar nog bli förkyld igen..

Sitter och funderar på om jag ska buda på skorna jag såg igår? De är ju gryymt söta och jaa, de skulle sitta fint på mina fötter. Vad hade ni gjort?

Aja, time to think again.. Använda hjärnan hela veckan, haha!
Pusspuss

Slutet på veckan, nu börjar ännu en

Jag hoppas att denna vecka blir bättre än vad förra var. Jag klagar inte på hur den förra var, men det hände vissa grejer som gjorde att jag blev lite tung i huvudet. Men jag har bestämt att jag ska säga nej till allt sådant denna vecka, för jag vill ha en glad och må-bra-vecka!

Sölade med träningen denna vecka, men som jag skrev tidigare så var jag inte på topp. Och så blir det inte bättre av att man är extra känslig i samband med "kvinnans underbara vecka". Nej nej, men nu är den över och allt godissug försvann med den också.

Men snart börjar en ny vecka, om tio minuter. Och jg har berstämt att det blir en bra vecka. Jobbar hela kommande helg också, fredag, lördag samt söndag. Det känns lite segt, men det får bli bra, blir som sagt glad när månaderna är slut och det är dags för lön!

Nu ska jag stänga ned och släcka lampan, dra täcket över huvudet.
Hoppas ni haft en fin helg! Det har jag, riktigt trevligt.
Pusspuss



<3 Robin

Som den sko-fetischisten jag är!

Neej okej, jag är inte någon riktigt fetischist som blir upphetsad av skoor. Men jag fullkomligt älskar skor och får aldrig nog av dem! Så just nu sitter jag och kollar både blocket och Tradera och letar lite skor. Har hittat ett par skor som var sjuuukt söta och jag kan se dem framför mig, hur jag går i vår/sommar och trallar runt i någon svart klänning till eller tajta jeans. De skulle ju passa till lite vad som helst, så som fest och vardag.



Vad tycker ni om dem, och vad säger ni att de skulle passa i?

Nästan så jag blev kär på nytt, haha.
Pusspuss

En seg och härlig söndag

Ligger i sängen och lyssnar på P3 på radion. Är smått uttråkad eller snarare seg skulle jag nog säga. Men det är söndag, då får man väl vara det, right? Ligger som sagt i sängen, budar på Tradera efter smyckestillbehör så jag kan börja tillverka mina egna smycken. Kul ju och jag är riktigt peppad för det! Får se hur många bud jag vinner, annars är det bara att handla från andra sidor, gör väl inte så mycket.

Aja, nu ska jag fortsätta buda en stund, sedan blir det lite träning och avslut i duschen, haha. Får ju gäster senare ikväll, så jag ska väl se till att duscha och så, känner mig grymt ofräsch just nu.

Men men, time to go.
pusspuss

Snart blir jag pyssel-Marcela!

Sitter och kollar runt lite på nätet om priser och sådant för pärlor och lite annat smått och gott. Hade tänkt beställa lite roliga saker och sätta igång med mitt pysslande, har massa idéer i huvudet som jag vill göra. Och hur underbart är det inte att ha egna smycken som ingen annan har? ;-)

Så det kommer komma upp lite nya saker i bloggen då, så det är bara att hålla utkik. Hoppas det är lika roligt som det verkar så att jag fortsätter och sådär också.

Vet inte riktigt vad som händer idag, blir väl träning och så tänkte jag plugga lite också.
Vad ska ni hitta på?
PussPuss

God natt lördag

Idag har deet varit en rätt mysig dag. Började med att jag vaknade upp i älsklingen famn, hur mysigt som helst! Åkte tillbaka till nyköping med elva tåget och har gått lite på stan och shoppat. Kan fota och visa imorgon. Sedan åkte vi till mormor och morfar och åt mat, mormor fyllde år igår, så vi firade henne lite granna.

Kvällen bestod av bio med familjen och vi hari nte gjort något tillsammans bara vi fyra (Gustav fick vara kvar hos mormor och morfar) så det var riktigt trevligt faktiskt. Vi såg Män som hatar kvinnor, en jävligt obehaglig men bra film. Fanns vissa scener där jag gärna hade hållt för öronen, då jag valde att titta bort, blev så grymt äcklad!

Men den var bra i alla fall.
Igår åkte jag till tälje efter skolan, bejbi mötte upp mig på Syd och vi åkte hem till honom. Blev taco-middag för att fira hela hans familj i princip, som alla fyller nära varandra. Så sammanlagt var vi 16 pers i lägenheten tror jag. Rätt många och lite skrikigt, men sådant som händer antar jag.

Var i alla fall mysigt att träffa älsklingen. <3 Saknar honom så gryymt mycket och vill bara vara med honom nu också <3 :-(

Gjorde även en bloggdesign där, åt hans lillasyster, får se om jag lägger upp den här då.

Nu ska jag kolla på Porco Rosso - A pig's got to fly. En film av Hayao Miyazaki. Får se om den är lika bra som de andra.

Hoppas ni haft en mysig lördag och fredag.
Pusspuss

En rolig täävling!

Hittade en rolig liten tävling hos Blixman, där hon tävlar ut ett sött litet kit från Tårtdecor.
Klicka på bilden och få reda på vad det är du kan vinna!

Tävling avslutas idag kl. 23.59, så passa på att tävla tävla tävla!

Pusspuss


En mysig dag med lillebror

Idag efter skolan så skulle jag hämta lillebror från förskolan. Han är alltid så jävla söt när jag ska hämta honom, för så fort han ser mig så skriker han mitt namn och springer och kramar mig. <3 Och så brukar han slänga till med att han tycker om mig också.

Vi gick i alla fall hem, lämnade grejer och tog cykeln till ICA. Handlade och köpte varsin glass och satte oss i solen och njööt. Hihi, jättegott och mysigt var det. Sedan åkte vi hem och kollade på film i mitt rum, fast jag somnade i sängen och Gustav kollade klart på laptopen, hihi.

Men vi har haft en mysig dag idag, och jag undrar om inte han kommer bli modedesigner eller något när han blir äldre. För han är vääldigt intresserad av vad han sätter på sig och kräsen när det gäller kläder. Sedan har han fan rätt bra smak, för han brukar kolla kläder jag vill ha och så säger han något i stil med "Den borde du köpa, den är fin" Och så ratar han kläder som är fula!!

Smaart unge, älskar honom enormt <3 Min lilla sötnos.

Men nu ska jag sova tror jag. Upp tidigt och skola imorgon, sedan åker jag och träffar beejbi! <3
PussPuss och god natt sötisar!
Hoppas ni sover gott och att ni haft en bra dag.

Kan du trolla och ge mig sommar?

Jag tycker att min ihop plockade bild säger allt.




PussPuss

Dagens; jag-vill-ha

Ååh, jag är så sjuukt shoppingsugen. Kollat massa olika internetsidor hela kvällen och jag är inte klar på långa vägar. Sätter ihop lite önskelistor och har satt ihop en önske-outfit. Sugen att ha till sommaren och den skulle verkligen inte sitta fel. <3 Smycken skulle jag göra själv och ska förmodligen handla lite grejer på lördag för att kunna sätta igång och pyssla. *thihi*

Hur ser er sommar-önskeoutfit ut?

Pusspuss

Bubblor, mina bubblor!!

Här kommer lite bilder som jag tog i fredags eller lördags. Fotade öl och ena bilden är redigerad, ni ser nog vilken. Jag blev i alla fall nöjd med bilderna, och tycker de är rätt häftiga. :-)












Såå, vad tycker ni?
Pusspuss

Solglasögon, ja tack!

Nuu är det luunch och jag ska äta. Och så är det soool och jag ska njuuta! <3
Önskar att jag hade tagit mina solglasögon ändå..

Pusspuss

Vill ut i solen och mysa

Åååååh, sitter inne i ett mörkt och svinkallt klassrum och ska skriva på mitt sluttal. Jag ville inte sitta här inne, väggarnas färger gör ont i ögonen och jag fryser, gardiner är neddragna så det kommer inte ens in lite ljus! Dåligt tycker jag!

Jag är hungrig och väntar på att vi ska få lunch, så jag och Emelie kan gå till Subwich och köpa varsin lunchmacka och sätta oss i solen och njuuta. Hur underbart är inte det?

Sedan blir det att ge sig av till Lasarettet för att vi ska till blodcentralen och se hur de arbetar.. Intressant? En aning kanske. Måste hem sedan, för idag är jag barnvakt och ska hämta lillebror på förskolan. Och så blir det gymmet såklart, dags att träna mage och rygg.

Men nu måste jag fortsätta med mitt tal, har suttit och prtat hela lektionen och inte skrivit mycket alls... Men jag har svårt att göra det vid datorn, hittar ju massa annat att göra här. Så det får bli att låsa in sig någonstans, sitta med musik i öronen och anteckna ned allt jag tänker på. På så sätt kommer jag kunna ha en bra text och ett bra tal.
Frågan är.... vilka ska jag tala inför förutom min klass?

Maat om en kvaaart! <3
Vad ska ni göra idag?
PussPuss

Sex and the City with my mother

Nu ska jag och min maami ha en myskväll och kolla på Sex and the City. Ligga och äta vindruvor och choklad, thihi.
Vi har inget vardagsrum för tillfället så vi ska sitta i hennes säng och kolla via Laptopen. Myysigt,

Men nu blir det filmmyys,
Vad har ni gjort idag?
Pusspuss

Nyklippt och frääsch <3

Ja, nu var jag nyklippt och fräsch. Och snacka om att jag är nöjd med min frisyr. Färgade inte håret, eftersom Carina sa att jag inte borde. För i vår och sommar ska man ha sin naturliga färg, men att man kan ljusa upp den en aning med slingor. Så jag fick några snygga ljusare slingor, som skulle göra håret mer galet och spännande.




De två små bilderna är förebilder. Kunde verkligen inte göra något med mitt hår, och luggen hade blivit alldeles för lång. Såg fan ingenting och flyttade bara upp luggen efter dusch så den fick ligga åt sidan. Skitfult och jättetråkigt.

Men nu ser det i alla fall ut såhär. Där baak, inte mycket skillnad på hårlängd, men måste tänka framåt med tanke på uppsättning för balen. Hon är smart hon, Carina.



Och framifrån ser det ut såhär. Jag är extremt nöjd i alla fall.



Tycker att jag ser lite äldre ut nu när jag framhäver ansiktet och ögonen mer. Innan kändes det så tråkigt och jag kände mig som tolv igen, när jag inte hade lugg eller något, hahaha!

Vad tycker ni om frisyren?
Pusspuss

snart ska jag ivääääg

Sitter i sängen, känner mig idag som någon psykolog, haha. Nejdå, så farligt är det inte, men har inte ens hunnit äta frukost. Vaknade för 45 minuter sedan och borde verkligen äta frukost nu, för jag ska iväg om en stund och klippa mig. Färgning av håret också, här får ni en liten före-bild, hahaha ser hemsk ut!

Dags att klippa ssig som sagt, och jag orkar inte vända bilden...


Pusspuss

God natt, tomorrow it'll change

Jag säger god natt nu, har inte skrivit något idag och det ber jag om ursäkt för. Men har haft massa annat att göra och tänka på, så jag har inte haft tid.

Imorgon blir det klippning och färgning, så jag hoppas på en stor förändring. Ni får se före och efterbilder då.
pusspuss

Pang i bygget!!

Vi håller ju på att bygga om hemma, och de började riva lite smått redan förra veckan. Men då såg det ut såhär, när bara köksluckor och sådant hade kommit ned.
 


Lite stökigt är det också.. Men igår när jag kom hem från skolan möttes jag av detta kaos!



Kaos kanske det inte var, men jag fick mig en smärre chock. Hela väggen till köket var borta, alla möbler var borta, iof så hadej ag ju sett att hälften av köksmöblerna var borta redan i söndags. Men att mötas av att halva huset är upprivet, inget man är riktigt beredd på kanske?

Men slutresultatet kommer bli hundra gånger snyggare än vad det var tidigare, underbart!! Så vi får leva lite stenålders nu i ca fyra veckor, men det klarar jag mig nog igenom.

Pusspuss

God natt på er <3

Oj oj, förlåt för dåligt uppdaterande idag. Men jag har faktiskt inte känt för att blogga så mycket, då jag hittat på annat bus istället. När jag kom hem från skolan fick jag mig en smärre chock, men jag visar bilder imorgon istället. Orkar inte lägga upp och så just nu.

Sedan kollade jag runt lite på nikeplus.com, en sida jag blev medlem på tidigare idag, för att kunna registrera hur långt jag springer och sådär. Men tyvärr så tror jag att man måste ha Nike + sport kit för att registrera hur långt man sprungit och så, för när jag försöker skriva in hur långt så händer inget... Och då behöver man en iPod också, något jag inte har.

Men jag gick sedan ut och sprang i alla fall, blev runt 3 km.. Ärligt talat så pallar jag inte mer, har världens sämsta kondition och jag kände hur benen värkte. Men jag är stolt över mig själv som var ute och sprang i alla fall, även fast jag svor åt mig själv över hur jävla dålig jag samtidigt kände mig, haha! Men kondisen övas upp, så det är inga problem nu.

Kom in, gjorde lite magövningar och sedan hopp in i duschen. Sedan har jag bara hittat på annat och inte orkat blogga.
Men jag hoppas i alla fall att ni haft en trevlig kväll. <3
Nu skaj ag sova så jag orkar med en lång dag imorgon. God natt och sov gott allesammans.
PussPuss

Dagen S närmar sig med stormsteg!

Har TEXT-lektion och vi ska börja komma på vad vi ska skriva i vår sluttext/tal, vi kan välja att ha samma ämne i både texten och talet, eller så väljer vi helt olika saker. Så nu tänkte jag fråga er om lite hjälp, Vad ska jag skriva/tala om? tänkte om ni tycker jag tagit upp något bra här som jag kanske är bra på? Ska vara något argumenterade i alla fall och som ska kunna påverka den som läser eller lyssnar. Vill ha något intressant, och jag funderar på matfusket om det kanske skulle vara något?

Men men, det känns verkligen att studenten närmar sig, med alla slutuppgifter som ska göras och så vidare. Mycket som ska sammanställas och bli klart nu och vårt projektarbete är inte ens färdigt på långa vägar! Det känns lite jobbigt, men får se till att jobba mycket nu. Lär ju sitta kvar i skolan en hel del, då jag inte vill hem till stöket i samband med renoveringen.  Tur att det bara är fyra veckor, som de ska renovera.

Måste börja tänka på mat, bjudningar, klänning m.m. för studenten nu känner jag. Kanske är dags att skriva upp vilka jag kan tänka mig komma hit, och sedan skriva en önskelista kanske? hahaha, fast det har jag i princip redan gjort. Massa bra saker inför flytten hemifrån.

Fast nu borde jag fortsätta med mitt sluttal. Fast jag skriver lite på religionen istället, då vi ska ha redovisning i eftermiddag, men det blev en person mindre, p.g.a. något.

Pusspuss

Godmorgon måndag

Ville bara säga god morgon till er alla.
Hoppas ni haft en trevlig helg, vad ni nu än har gjort. Jag har haft en riktig myyshelg med promenader och myspys.

Nu börjar skolan igen och renoveringen hemma sätter fart idag, så just nu ser det galet ut hemma. Laddar upp foton ikväll, på hur köket ser ut just nu.

Vad har ni för planer i veckan?
Pusspuss

Äntligen i tälje. <3

Nu sitter jag i tälje och vi ska nog alldeles strax starta igång ett parti poker eller något. Trevligt trevligt.

Jobbade ikväll också, var riktigt rooligt idag, då jag hade många roliga kunder. Bl.a. var några vänner till mig där, så jag har snackat och skämtat med deem medan jag jobbade. Sedan var även min fotolärare där, han vill att jag ska göra Chilensk salsa, Aji. Hihi kul kul, så det får jag väl ta och göra då, kanske i helgen?

Skulle egentligen ha dragit ut idag, eller det var osäkert men sedan ringde de och ville ha med mig ut ändå. Hade velat dra ut, träffa gamla klasskompisar och så, saknar de så enormt mycket! <3 Men det får bli en annan gång, kom hit rätt sent och jag har inget att dricka och har inte hunnit förkröka heller. Men jag får säga Grattis till Jenny, som fyller 18 år! Hoppas ni får en underbar kväll ändå!

Ska väl ut och springa imorgon, eller träna. Mami säger att det redan syns på mig att min mage minskat, så det är ju ett gott tecken och jag får väl mäta snart igen för att se vad jag ligger på. Säger bara en sak; BEACH 09!! <3 Första sommaren jag kommer känna mig helsnygg i bikini.

Men men, nu ska jag gå och vara social och myysa med familjen och älskipälski!
Pusspuss

Dagens låt - Arab Money!!

Dagens bäästa låt, eller inte dagens. Men den får stå för idag. Underbaar!! Kolla video nummer två, älskar dansen oc hde är såå jävla sköööna! <3

 


Skolan slut för denna vecka

Då var skolan slut och jag sitter hemma och ska göra mig iordning för jobbet. Blir tre timmars jobb och sedan ska jag vänta på papi d¨han kommer hit och hämtar mig. Snällt som faan! :- )

Vet inte riktigt vad som händer sedan, ska väl bara chilla och träna i helgen.

Måste sticka nu!
pusspuss

Finfredag igen :-)

Nu är det äntligen fredag igen och alla fredagar är finfredagar, ellerhur Carro? Jag känner mig faktiskt alltid extra snygg på fredagar, kanske just för att det är helg.

Imorse höll jag på att försova mig också, eller jag gjorde väl då jag vaknade en halvtimme innan jag skulle till bussen. Gaanska så segt, så jag hann inte käka eller något och fick köpa macka på ICA. Hände en skum grej när jag och Carro var på g till skolan också. En snubbe som gick på bussen stirrade verkligen in i mina ögon, han slutade inte! Och när vi klev av gick de av på samma ställe och då stirrade killen sådär läskigt igen!! och inte bara i ögonen utan då kollade han på mina ben och grejer, skiitläskig ju eftersom jag inte vet vem det är och fattar inte vad han ville?!

Nog snackat om läskiga killar, haha.. värsta är väl att han går på skolan också? 

 Fotolektion nu och snart ska vi in i studion och leka lite. *thihi* Ska montera och ha oss sedan också så våra undervattensfoton blir klara. För nu har vi fått ett annat uppdrag, men mer om det senare.

Jobb ikväll efter skolan och sedan blir jag hämtad av min underbart snälla papi, som åker ända från Södertälje för att hämta mig och så jag kan åka dit. Slutar ju så sent och jag vill gärna åka idag, blir så segt att åka imorgon... :-(
Blir en myshelg  i vilket fall som helst.

Vad ska ni göra i helgen?
Pusspuss

Nu säger jag god natt

God natt på er allesammans! Hoppas ni haft en mysig torsdag. :-)
Det har i alla fall jag, mysigast var på kvällen när jag passade lillebror och vi satt och tittade på Det levande slottet, då han säger "Jag tycker om dig" och så kryper han upp hos mig. Aawh, denna lilla sötnos alltså! <3 Mysigt hade vi och åt, fikade och lekte gjorde vi också.

Sedan har jag röjt lite på rummet, men det fattas fortfarande, får bli nästa vecka.

Imorgon är det fredag, vilket betyder helg. då får jag träffa älsklingen och familjen i Södertälje. Treeevlans, jag längtar så enormt mycket! <3

Men nu tänkte jag redigera lite bilder innan jag somnar, måste bli klar till imorgon, uscha.. ::-/ Svårt när jag inte vet hur jag ska göra.. Aja, jag kommer på något.

Vad ska ni göra i helgen?
Pusspuss

Shake that ass!



Här är en bild på mina jeans som jag köpte för någon vecka sedan, kanske var förra veckan? Jag älskar dem och de sitter så snyyggt! Längtar till sommaren då jag ska börja gå i High Heels, eller sommaren vafan? Våren, ja tack!
Tyvärr ser man inte mina heels så mycket, men jag älskar dem ändå <3

Pusspuss

Fotoinspirationen är på väg tillbaka!

Idag när jag höll på att städa lite så blev jag hemskt sugen på att fota och testa en ny grej.
Så jag satte igång att fota min söta lilla kaktus som jag har vid mitt fönster. Och jag har inget macroobjektiv eller mellanring heller, men lyckades ändå!

Klicka på bilderna för att få se dem i stort format, de är riktigt snygga då!
Min favorit är bild nr. 3.










Vad tycker ni om dem, visst är de coola? Jag har iprincip inte redigerat dem. Har bara färgkorrigerat den första bilden, för att jag gillade färgerna så. Jag är på g tillbaka nu!

Pusspuss

Nu börjar förvandlingen....!

Sitter i mitt bombnedslag till rum just nu. Det är dags att städa och jaa, nu börjar förvandlingen helt enkelt!! Kommer visa före och efterbilder, wooooohp, hoppas man ser någon skillnad?! Det är det jag kommer sysselsätta mig med resten av kvällen, och fixa Emmas bloggdesign, bara för att jag vet hur den ska se ut. :-)

Min egen måste jag också fixa, men måste komma på hur jag vill ha den.

Passet på gymmet var hårt men skönt. Sprang i ca 10 minuter först, och jag har nog aldrig sprungit så länge och så snabbt som jag gjorde idag. Alltså, jag har tränat förut och varit duktig, men det var mååånga år sedan, ca 6-8 år sedan. Och jag har inte tränat sedan dess i princip. Och nu sprang jag över 1 km på mindre än tio minuter. Och det är faktiskt mycket för att vara mig, vanligtvis hade jag inte orkat springa så oavbrutet. Men idag gjorde jag det och jag känner mig stolt!

Sedan körde jag rygg och mage. Ökat vikterna lite från tidigare, men jag hade nog alldeles för lätt då. Blev ett par rump-övningar också, måste ju snygga till den med. *Grr*.

Neej men nu är det dags att städa, så jag får någonting gjort! Rummet ska Gläänsa.

Pusspuss

Sköönt med en kort dag

Är redan hemma och jag har varit hemma i ca en halvtimme. Känns riktigt skönt. ´Slutade kl. 12 idag, men jag hann med fem i tolvbussen, annars hade jag varit tvungen att vänta i över två timmar på nästa buss och det är inte så kul! För nu har jag mer tid till träning och städning av rummet. Ska STORSTÄDA idag och det känns ju riktigt härligt!

Kom hem och tänkte fixa lunch, men blev inte mycket till lunch, för jag täntke göra en sallad med ville ha Keso, så det fick bli en tallrik med flingor och två mackor. På väg från gymmet smiter jag inte på ica och köpte lite keso så blir det lite energi efter träningen också.'

Idag har jag tänkt fokusera på mage och rygg, de måste ju också tränas, och hittills har jag haft mest fokus på ben och bröst. Fyy fan alltså, om jag fortsätter i den här takten kommer jag verkligen ha min drömkropp till sommaren, vilket är målet också! Har gjort ett mått också, men ska ta och mäta lite annat tror jag också. Min midja ligger på 90 cm och det är liiite för stort, då en kvinnas midjemått ska vara på ca 85 cm, så sådär mycket är det inte som ska fixas egentligen, men vill i alla fall få en fastare kropp.

Sköönt med en kort dag i skolan i alla fall, måste börja klura på mitt sluttal också, seeegt!



Vad ska ni göra idag?

Pusspuss

Snart händer det grejer här!

Sitter och klurar på färger och så för bloggen, så snart kommer det hända grejer här.
Här är en färgkarta, vilken färg tycker du är snyggast?



Pusspuss

Här ska det tränas

Nu ska jag bli upplockad när som helst och iväg och träna. Blir simning idag och jag har som mål att simma ca 1000 meter, ungefär 40 längder då. Vi får se hur mycket jag orkar på en halvtimme, men jag brukar klara det.

Sedan blir det storstädning av rummet, kan behövas BIG TIME!

Pusspuss

En liten förhandstitt

Här är en liten förhandstitt på hur min bräda kommer se ut ungefär. Tyvärr är jag inte speciellt nöjd än, men ska se till att få klart den innan nästa vecka och börja på min reflektion i helgen i alla fall.



Vad tycks? Vad ska jag göra för något och färger? Osäker på hennes topp, samt bakgrundsfärgen.

Pusspuss

Jag är sugen på något nytt

Sitter här i skolan och ska skriva skillnaden mellan Jehovas Vittnen och Den Katolska Kyrkan.. Rätt trist, för det står på ett så tråkigt sätt.. Hittade en sida som hade skrivit kortfattat om Katolska kyrkan, men jag vet inte vad de menade med kortfattat för det var hur jävla långt som helst.

Har tänkt mycket den senaste tiden på något nytt. Jag är sugen på att göra nya saker, vill uppleva något nytt, hitta något kul att göra och bara leva på nytt, om jag säger såå. Eller inte riktigt egentligen. Jag är jävligt nöjd med mitt liv, det klagar jag inte på. Det jag är missnöjd med är att jag inte utför planer som jag hela tiden får, att jag inte går ut med min kreativitet och bara Goes fucking Crazy!

Men jag ska se till att börja göra saker, för jag blir bara arg på mig själv annars.. Nu under skoltiden här så har jag gjort en stereo, men jag är inte klar än.. Den ska förmodligen hamna på en skateboard som jag designar, vi får se vad som händer med det.



Vad tycker ni om den? Gjord lite snabbt i illustrator. :-)
Pusspuss

Wow vad du är snygg....

... och jag menar riktigt snygg!
- Skönaste låten av CK, den heter Ä.G.E.R och är helt underbar, sjukt peppande då jag tar till mig av texten, haha.
Ä-G-E-R ingen knäcker dig, jag svär! Du äger!!

Sitter fortfarande hemma och ska packa träningsväskan för ikväll, sedan måste jag göra mig iordning för min buss går om ca en halvtimme. Har segat för länge nu,

Börjar skolan kl. 12 idag och sitter väl kvar där till runt 16, äta en macka på SubWich, nytt smörgåsställe i Nyköping, vad tänker ni på när ni gör namnet? Subway kanske? haha.

Har suttit och kikat bloggar hela morgon i princip, eller från det att jag fixade frukost. Vaknade runt nio och idag känner jag mig riktigt pigg, sovit i åtta timmar och det kändes skönt. Vet i nte vad det var med mig igår, för jag var galet trött. Sov åtta timmar igår natt också, somnade på en lektion och när jag kom hem sov jag även någon timme. La mig runt tio-tiden men somnade halv ett tror jag. Och soov till nio, så det var sköönt känner mig piggare idag som sagt.

Blir träning i eftermiddag och ikväll ska jag storstäda rummet och fixa bloggdesignen hade jag tänkt. Har kommit med lite idéer nu och jag kanske börjar i skolan redan, haha. Vi får se som sagt.

Vad ska ni hitta på en snööig dag som denna? Varför kan inte snön bara försvinna?
Pusspuss


Mysigt väder, va?

Håltimme,håltimme... Är rätt uttråkad men jag får lov och vänta på lektionen som börjar om en och en halv timme.. Det är lugnt, har min musik, har en dator och mitt skissblock. Ska börja illustrera lite snart.

Var sjukt jobbigt väder ute också. Såg ingenting när jag gick här, då snöflingorna stack i ögonen på mig. Det blåser, är kallt ute och småsnöar, sådan där hård och vass snö som nästan är som myggbett mot kroppen. Inte skönt allt och inte mys. Var är våren?

Kollar lite roliga pysselgrejer också, som jag tänkt köpa hem. Får se vad det blir, men jag är så suugen bara! Känner verkligen hur det kreativa sprattlar i mina fingrar, måste göra något! Men jag har som sagt lite idéer och jag kommer självklart visa vad jag har gjort, här i bloggen.

Usch, saknar min älskade bejbi också... <3 Hoppas verkligen vi kan träffas i helgen.

Vad ska ni göra idag?
Pusspuss

Upplägg för veckan

Kom hem från gymmet för ett tag sedan och nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite och sådär. Gick bra att gymma men det var ju inte lika hårt som jag brukar köra. Kanske för att vi pratade mycket istället. Men bra gick det idag och jag fokuserade på ben och bröst. Så det blev tio minuter på Crosstrainern sedan benpress, och två olika bröstmaskiner.

Imorgon händer inte mycket, skola till halv fem, sedan städa rummet I guess.
Onsdag blir det simning och då är det fokus på det och jag tränar hela kroppen.
Torsdag skola och slutar kl. 12, så då drar jag nog till Hjortens igen och gymmar lite. Då ska jag fokusera mer på mage och rygg, så jag fördelar allt och låter de andra musklerna träna.

Fredag är det jobb och sedadn åker jag till tälje och spenderar helgen där. Vad som händer då får jag se.
Det är lite av hur veckan ser ut, sedan får vi ju självklart se om det blir andra planer också, brukar bli så.

Vad ska ni hitta på denna vecka?
pusspuss

Jag ska bli stark

Nu ska Lukas snart springa förbi mig och sedan springer vi ned tillsammans till gymmet. Så nu blir det träning!

vad gör ni en sådan här mysmåndag?
Pusspuss

Kultspel med Bubble Bobble!

Ååh, jag får barndoms-feelings när jag lirar det här spelet. Så jäävla gulligt. Bubble Bobble, och du är den gröna lilla dinosaurien eller vad jag ska kalla den. Söt är han i alla fall och skjuter bubblor. Kommer ni ihåg spelet?



Hittade spelet på nätet när jag hade tråkigt och letade inspiration. Och ni kan spela det här faktiskt. Eller så klickar ni bara på bilden. Hur ni styr gör ni med piltangenterna, hoppas på Space och skjuter bubblor på Ctrl.

Det är dagens lilla tips, hihi.
Pusspuss

Kusin-vitamin!

Jag tror att jag är en cool kusin som mina småkusiner ser upp till, i alla fall några av dem. De flesta är ju yngre än tio och jag är äldst av oss alla i släkten (på kusinfronten). Men det är så jävla roligt med småkusiner, speciellt när de är runt 5-8 års åldern då de ska vara bääst. För då kan man retas mest också, haha. Och jag har så jävla roligt åt dem.

En av dem är förtjusta i mig och tror hela tiden att jag ska pussa honom, så han vågar aldrig vara i närheten av mig, haha. Men idag har han faktiskt umgåtts med mig riktigt mycket. Suttit och pratat och bara myst, hihi så sööt.

Och sedan är det roligt med min andra kusin också, som är runt 8 år. Åldern då man ska vara bäst i allt och sådär. Så han ska ju visa mig hur cool han är och massa saker han har, och då är det så jävla roligt att kontra. Han visade mig några kort, liknande pokmonkort, så jag var ju tvungen att vara värre, haha.

Så jag drog till med att jag hade massor med Pokémonkort och det hade ju han förstås också, typ 22 album. Då mååste man ju vara värre, det är så freeestande! Tycker inte ni det, med småsyskon eller småkusiner?
Jag drog till med något som att jag hade så många att jag var tvungen att simma ute i mitt rum, haha. Då blev han tyst.

´Glömde nämna det att jag faktiskt har två av mina kusiner här, mami skulle vara barnvakt åt dem. Hihi. Sweetsweet.

Nu ska jag försöka fixa bloggen eller något, fundera på en design. Känner att jag inte vill sitta vid datorn egentligen, utan pyssla med annat.

Pusspuss

ny klänning<3

Köpte ju ny klänning i fredags och jag är såå jävla nöjd med den, den är så fiin <3
Så ser den ut i alla fall och när jag hade den på mig så längtade jag mer till sommaren.



Den kändes lite sådär 50-talsaktig och stora solbrillor till den, en rosett i midjan kanske eller snyggt band i håret. Ge mig sommar nu kanske?!

pusspuss

Inte blivit mycket bloggande

Idag har jag inte bloggat mycket alls, kanske beror på att jag haft annat för mig och inte suttit vid datorn nästan. Jobbade hela dagen och det gick åt helvete. Som jag skrev tidigare så var det bara massa 40-talister som var dryga, griniga och elaka. Det var inte slut vid lunch utan det fortsatte ärligt talat tills vi stängde.

Försökte hålla humöret uppe, men det är inte lätt när man gång på gång ska få ta skit. De respekterar inte oss ungdomar, "de vet ju bäst".

Men det blev i alla fall bättre när jag kom hem. Fick en stor, tröstande kram av mamma. Hon är en av de bästa! Så det värmde verkligen. Sedan var maten klar när jag kom hem, det blev grillad fläskkotlett med potatisklyftor, champinjoner, ädelostsås och god sallad. Snacka om att vi njöt länge.

Efter maten satte jag igång och bakade. Gjorde ju blondies och de smakade ljuuvligt! Man skulle kunna säga att Blondies är Brownies blonda syster. ;-) Goda var de i alla fall och det är inte sista gången jag bakar dem. Nu har jag smågodis till morgondagens skolbio.



Pysslade lite också, men jag tänker inte säga vad jag gör än så länge. Det får ni se längre fram. Men kul är det och det är för att jag ska se till att få igång min kreativa sida igen. :)

Nu börjar Wipeout!

Jaa, jag vet, jag är äckligt skadeglad och därför har jag längtat till Wipeout! :-D
Har sett den amerikanska versionen och nu ska jag se på den svenska. Lite kul att de åker ända till Argentina för att utföra detta. Fast var lite tråkigt, nu har jag sett första deltagaren och de svenska kommentatorerna var inte alls lika roliga som de amerikanska. Visst, Felix Herngren är rolig annars, men men ska bli kul att se detta ändå.

Sitter och pysslar lite samtigit, hihi. Känner mig så kreativ just nu och då måste jag göra något roligt! :-)

Ska ni titta på Wipeout?
Pusspuss


Kunden har alltid rätt, med stort frågetecken..

Det sägs ju att kunden alltid har rätt och att vi ska vara så himla trevliga hela tiden. Men vad är det som gör att de har rätt att vara elaka eller griniga mot oss som jobbar? De bara kommer och klagar, dumförklarar osv.. Kul när man är på bra humör, som jag var imorse. De sänker verkligen ned en och nu vill jag bara hem och fan aldrig mer sitta i kassan...

Jag är trött på att sitta och le och ta emot skit hela tiden. Jag orkar inte vara trevlig mer idag. Tror fan att folk vaknat på helt fel sida, för jag har inte blivit behandlad med respekt och det är en klagans dag idag.. Men bara för det tänker jag inte klaga, de får väl göra det.

Tänker inte sänka mig till de inhemska böndernas nivå. (Nu menar jag inte alla) Så nu ska jag äta min lunch, fortsätta arbetsdagen i godan ro och respektera de som respekterar mig..

Kunden har fan INTE alltid rätt..
pusspuss

En dag med jobb.

Idag är det jobb som gäller, fast jag känner mig just nu piggare än vad jag gjorde igår vilket är bra. För då kändes det som att allt gick i slowmotion och grejer, för att jag var så jävla seg i huvudet. Sitter och lyssnar på CK för att få mig att vakna, så jävla skön kille.

Blir som sagt jobb idag, mellan 10.30-18.15, så det är ju ett tag. Det är söndagarna som brukar kännas långa. Och ikväll hade jag tänkt baka, får be mami att gå ned och handla åt mig tror jag nog. Får ge henne ingredienserna, hihi. Har aldrig bakat Blondies förut, men det lät jävligt gott.

Aja, nu börjar magen kurra, dags för frukost.
Pusspuss

Hemska jävla mardröm

Jag tror jag har gråtit i sömnen inatt faktiskt, det kändes så när jag vaknade då ögonen ömmade och näsan var täppt. Saken är den att jag inte riktigt vet vad jag drömde heller. Vet att jag satt i någon bil, att jag grät hela tiden och massa sådant. Att jag och brorsan hade bråkat, och att jag hade sagt något dumt, riktigt dumt.

Sedan hade jag fått reda på att han gått bort.. Och att jag mådde så jävla dåligt. Jag vet inte hur han gick bort, jag vill inte veta heller. Såg massa tecken av honom i himlen sedan och allt var bara så jävla hemskt.

Älskade bror, du får inte försvinna från mig. Det första jag gjorde när jag vaknade var att smsa honom och säga att jag älskar honom. <3



Jag hatar sådana mardrömmar, de är så jävla hemska, speciellt om de känns aningen verkliga.
Pusspuss

En myskväll, men nu säger jag god natt

Har haft en helmysig kväll ikväll, med middag hos några vänner till familjen. Haft trevliga samtal och många goda skratt. Vi åt även god mat, det blev grillat med BB-sås och bulgur med lite sallad. Mumsmums säger jag!

Jobbet gick bra idag, även fast jag kände mig seg i huvudet hela dagen. Vet inte vad det berodde på, men hade gärna stannat hemma och donat i rummet. Känner mig superkreativ just nu och borde ta vara på den sidan så länge den varar!
Imorgon blir det jobba jobba och därför borde jag sova nu egentligen. Och när jag kommer hem ska jag baka lite hade jag tänkt, Ska göra något som heter Blondies, och för er som inte vet vad det är så berättar jag imorgon, när jag gjort dem. hihi.

Har ni haft en trevlig kväll, och vad har ni gjort?
Nu ska jag sova, så jag förhoppningsvis är piggare imorgon.
pusspuss

Fixar och donar.

Mitt rum ser ärligt talat förjävligt ut, det är ett bombnedslag (visar bild ikväll) så nu håller jag på att fixa och dona här. Men hinner inte mycket mer innan jobbet, ska ta och äta lite lunch sedan tänkte jag ta en promenad innan jag kommer dit. Men rummet ska bli heelfräscht har jag bestämt, och jag ska fixa lite foto/pysselböcker och klistra in bilder m.m. Ska fortsätta på min också.

Åååh, jag har så mycket planer för mitt rum och småpyssel. Kommer visa hur det blir här i bloggen sedan. Ny design på g också och en tävling!

Hoppas ni får en skön lördag, jag ska kila iväg nu.

Pusspuss

Godnatt fredagsfolket!

Nu säger jag god natt, för jag är riktigt trött och ögonen känns verkligen tunga. Borde ha lagt mig för länge sedan, men jag har kollat på film och fixat design. Ska se till att fixa min design, och sedan Robins. Har en annan tjej också som ville att jag skulle fixa hennes blogg, så det kanske jag gör. Eller så får hon vara med och tävla om en! ;-)

Trött är jag i alla fall och imorgon är det jobb. Fem timmar är inte så farligt ändå, men kan bli rätt segt mot slutet av kvällen. Bortbjuden är jag också, så då ska vi iväg och äta. Kan bli intressant, mouahaha.

Imorgon innan jobbet ska jag nog inte gymma som jag hade tänkt göra från början. Känner att jag måste vila mina muskler nu och tar det på söndag-måndag istället. Så istället för gymmet, så tar jag en morgonpromenad, sedan kan jag städa rummet och sådant viktigt. Jag känner att jag är på G, och jag blir så mycket piggare av träningen.

Men nu ska jag sova. Hoppas ni haft en trevlig fredag, och att ni får en trevlig helg.
Pusspuss

Fixat en bloggdesign

Denna kväll har jag spenderat med film och mys, jag har även hunnit fixa en design åt en tjej som beställde från mig. Jag fick fria händer, men den skulle vara Girly och helst rosa. Voilá! Nöjd och den blev snygg, om jag får säga det själv.



Vad tycker ni om designen, blev den bra? Jag funderar även på att fixa en egen tävling här i bloggen, en designtävling. Jag fixar en design och sedan får ni skriva en motivation varför ni skulle vinna den osv. Eller något sådant. Var tycker ni om det, verkar det som en bra idé?

Pusspuss

Åh, Strålande fredag!

Idag har det varit en strålande dag. Den kanske inte började alldeles great då jag var trött och inte orkade göra något. Och så var det jobbigt på fotot, då jag inte fick till min bild med undervattens-fotografierna. Men det ska jag fixa nästa vecka, tar hem arbetet och gör det här i stället.

Men provet vi hade idag gick skiiitbra verkligen. Och jag tror att jag skulle kunna få ett VG. Efter Naturkunskapen så hade  vi geografi och då fick vi tillbaka våra arbeten som vi gjorde för någon vecka sedan. Jag skrev rätt mycket om just det arbetet eftersom jag var så jävla trött på det. Valde också att skrivao m landet El Salvador. Och snacka om att jag lev förvånad.. Jag fick MVG på mitt arbete, känns helt jävla underbart!

Blev en tripp på stan också, med min vän Emma. Men kan berätta om det i ett senare inlägg, för nu ska jag fixa lite designer. Och så vill jag att det "ämnet" får ett eget inlägg. :-)

Pusspuss

Äntligen FinFredag

Fotolektion nu och ajg åller på att redigera bilden för undervattensfoto, svårt som faan, helt galet.. Försöker få in "sjöjungfrun" på något snyggt sätt till en snyg bakgrund med havet. Men det går inte så bra och det ser bara helt jävla fejk ut. Funderar på om jag hämtar hem bilden och fixar det hemma istället, brukar gå bättre när jag får sitta själv.

Fredag idag igen då, fan vad veckorna går fort egentligen. För nu är det inte alls lång tid kvar till Lov, Beppe-möss-påtagning på Valborg, mer lov och slutligen Studenten samt Bal! Studenten med stora S. Och jag längtar till våren och sommaren, för jag vill ha värme och vårjacka. Bara bruna ben och solbränna. Stå och bli ännu mer solbränd när jag målar om huset, jbba och tjäna pengar och sedan flytta hemifrån.

Nee, det känns som att det blir ett riktigt bra år iår, det ska jag se till i alla fall. Hitta på lite bus och sådär.

Ska till SYO och göra ett lifecoaching-test och sedan är det prov...
Men nu måste jag kiila.
Pusspuss

En liten paus i pluggandet

Nu har jag tagit en liten paus i pluggandet, men tänkte börja direkt igen. hunnit måla tånaglarna och ska väl måla resten på händerna senare, när jag läser igenom allt. Är lite småhungrig också, men är lite för sent för att äta nu känner jag, har ju ändå redan ätit en halv honungsmelon efter träningen.

Var som sagt på gymmet idag, blev först 20 minuter på Crosstrainern. Gick riktigt bra och jag kände verkligen av min träningsvärk från förra gången. Sedan blev det lite benpress och så körde jag rygg och mage också. Mer på lördag tror jag.

Provet imorgon också, det ska gå bra har jag bestämt. Och jag ska minst ha G i alla fall. Så därför måste jag fortsätta plugga nu, vad har ni gjort ikväll då?

Pusspuss

Studentmössa, Check! Balklänning, No way..!

Nu har ångesten lagt sig lite efter provandet av balklänningar. Usch alltså, det var inte alls kul och jag ville bara spy svordomar på dem, balklänningarna alltså och min kropp.. Jag har ju inte direkt någon Angelina Jolie kropp, eller som Malin Åkerman. Nee, jag har en sådan där normalbyggd kropp, med lite större höfter och bysten är väl rätt stor, i alla fall runt själva bröstkorgen.

Men jag har inte brytt mig så mycket tidigare. Visst kan det ploppa upp lite tankar på det och sådär, men det har inte varit någon stor sak. Har ju fått bort de flesta orosmolnen och tankarna jag haft om sådant, att jag är tjock osv. Och jag har blivit riktigt nöjd med min kropp. Men jag håller på att träna, för att få min drömkropp.

Har som sagt inte tänkt så mycket på allt sådant, förrän denna eftermiddag. Usch alltså, kände mig så fail i provhytten.. Och jag är glad att jag ska få en egensydd klänning. Nog om det, bara att släppa, för jag vet att jag inte är stor eller tjock och jag har en snygg kropp.

Studenten snart då.
Pusspuss

Idag kan jag för första gången glänsa i min studentmössa!

Oj vilken lång rubrik, men den får vara för det stämmer så jävla bra. För idag, om någon timme, ska vi gå till Tessin för att ha fortsatta lektioner där. Och det är då som jag ska hämta min efterlängtade STUDENTMÖSSA! Hur jävla galet är inte det? Det är ca tre månader kvar tills vi springer ut från skolbyggnaden, tills vi letar efter våra studentskyltar, super oss fulla på flaket och skriker!

Samtidigt som jag känner den där lilla ångest, så kan jag inte låta bli att hoppa av lycka. Känner faktiskt att ångesten minskar, vilket känns såå jävla sköönt!

Men men, nu börjar snart andra lektioner, så jag meddelar med foto på studentmössan senare ;- )

Pusspuss

Religion och kyrkor är ingenting för mig

Sitter på religionslektionen just nu, vi håller på att forskar lite om Kristendomen och jag gör ett arbete där jag ska jämföra Jehovas Vittnen och den katolska kyrkan. Rätt intressant och se andras syn på tro, och få reda på lite mer än det man redan vet. Men jag är inte så mycket för kyrkor och extrem tro. Så nu när jag läser på katolik.nu så känns mycket väldigt överdrivet, eftersom de vill att deras kyrka ska framstå som den bästa. Men vem vill inte det?

Men jag har i alla fall hittat rätt mycket och jag tar det hela med en nypa salt. Jag själv är inte troende på det sättet, jag förlitar mig inte på kyrkor eller någon "Gud" utan jag förlitar mig mer på själen, kroppen, vetenskapen och det som går att bevisa. Visst inte allt. Men jag skulle inte säga att jag tillhör någon speciell tro eller religion. Jag kanske plockar lite ur varje?

Mycket av det jag har som grundtanke har jag tagit från Buddhismen, Hinduismen och lite mer frispråkiga religioner. Eller sådat som jag tolkar som frispråkligt i alla fall. Jag ser att alla är lika värdefulla oavsett vad, vi lever i ett med världen och naturen och allt som finns runt om oss, vi borde ta vara på det och sådant.

Fast jag borde ta och fortsätta jobba nu. Vad tror ni på, "tillhör" ni någon religion/tro?
Pusspuss

Goodniight sweeties

*Nu är det dags för mig att sova. En morgondag kommer ju också, och då måste man vara beredd på allt vad den har att bjuda på.

Ska lägga mig och kolla lite på Tripping the rift, en av de bästa serierna just nu.

Hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag.
Pusspuss

Inte mycket plugg inte..

Jag har inte pluggat mycket alls ikväll.. ingenting rättare sagt. Har sysslat med massa annat, fy skäms på mig! Måste ju plugga, så nu tänker jag ägna resten av kvällen till att plugga då. Gå bort från datorn helt och sätta mig någon annanstans. Chilla och svara på frågorna, sedan får jag väl skriva ned allt i word så jag har som anteckningar på det lite mer renskrivet än vad det är nu.

Har som sagt sysslat med annat, hittat en ny fin blogg som jag fastnade för! Och sedan har jag hittat ett intressant jobb som jag ska söka till, spännande!! Måste bara skriva ett nytt CV och personligt brev och sådant, inte gjort det på länge. Wooh, känns lite pirrigt, men jag vill fan ha jobb till hösten, och det ska jag ordna!

Plugga var det va?!
Pusspuss <3


Jag dissar mig själv för att
jag är så dålig på att plugga...

Nya, snygga jeans

Nu sitter jag hemma, mätt och belåten och ska precis börja plugga. Tänkte skriva lite först. Blev tyvärr ingen träning idag, då Gustav inte kände sig helt hundra, men nu mår han bra igen. Passade på att gå på stan och testa lite jeans innan jag blev hämtad av Roger.

Provade kanske runt tio par jeans, lite olika modeller och sådär. Sedan bestämde jag mig för två par. Det var nog de jag la upp i det tidigare inlägget. Blev i alla fall jeans-leggings för 299:- och ett par andra snygga jeans för ca 500:-. Inte så farligt för två par byxor egentligen, och jag är nöjd som satan. Passade på att köpa ett snyggt halsband på rean också, för bara 20 :-. Det är niice.



Där är lite bilder på hur de ser ut i alla fall. Kan fota en annan dag också, när jag har dem på mig, så får ni se ut en annan vinkel och inte när de ligger på sängen.

Pusspuss

Blev ingen simning idag...

Det blev ingen träning idag, men det kanske var lika bra, för då får jag vila kroppen efter gårdagen, så sticker jag och gymmar imorgon istället. Har jag en hel dags pluggande istället och kan då också hinna iväg till stan och testa jeans. Det blir skitbra! Så gör jag.

Anledningen är den att Gustav (min lillebror) som vanligtvis har simskola idag, och jag brukar passa på att simma då, mådde inte så bra. Han mådde illa eller något sådant och det går kräksjuka på hans skola, så det är ju inte så mysigt. Bara inte jag blir smittad då!

Men hem, plugga, och städa då. Kanske hinner dra ned till gymmet ändå, för jag kände mig pepp för att träna. Vi får se, hade varit skönt att simma.

Pusspuss

Måste köpa jeans!

Jag är verkligen i behov av jeans. Och just nu har jag tröttnat på att skriva reflektionen för cd-omslaget. Har inte kommit någonstans och det skulle ha varit inlämnat i måndgs.. så jag känner mig rätt dålig för det.

Sitter istället och kollar jeans på Ginas hemsida, och jag funderar på om jag ska dit och testa något par innan jag sticker till badet. Fast jag känner mig inte riktigt i form för att stå och prova kläder, vill helst inte gå på stan heller. Med tanke på hur jag ser ut. Jag är liksom nörden själv idag, iförd glasögonen, stora byxor, basketkängor och två toffsar. Aah och en gammal t-shirt jag inte använt på länge. Så jag har verkligen en sådan där "Don't-go-out-if-u-don't-want-to-scare-the-shit-out-of-people" dag idag, hahaha.

Får visa bild senare, men det är liksom min onsdagsoutfit. Pallar aldrig göra mig iordning då, eftersom jag ändå ska till badet och simma efter skolan.

Men har hittat två par jeans i alla fall, kanske får ta och testa dem imorgon, ska se till att göra det i alla fall! Här har ni dem:

 



Älskar jeansleggingsen, de skulle vara perfekta då de sitter tajt, även fast jag är kort!
Tips på andra bra affärer med snygga, rätt billiga, jeans?

Pusspuss

En närmare titt på min illustration

Här är min illustration av Dave igen, ville visa en lite mer närbild av dem, men jag kanske får ta en närbild på var och en för sig och visa er sedan igen. Måste skicka in skivomslaget till killarna också och visa vad jag har gjort, de verkade lite nyfikna.



Nu sitter jag i skolan i alla fall, och ska läsa igenom folks rapporter. Måste skriva lite grejer och sedan ska jag plugga Naturkunskap.

Vad ska ni göra idag?
Pusspuss

God morgon i det gråa Sverige!

här är jag vaken och har precis ätit frukost. Ska alldeles strax kila iväg till skolan, men måste först packa träningskläder för eftermiddagen. Idag blir det simning och jag ska ta och simma 1000 meter hade jag tänkt. Jag känner mig så jääävla pepp just nu och det känns så underbart! Nu är jag på toppen och benen vill bara röra sig. Rumpan också iof, den vill ut på dansgolvet!

Men nu måste jag ta och packa innan jag sticker till skolan. Funderar på om jag kanske ska förbi Gina och köpa jeans idag, eller om jag gör det imorgon. Vi får se hur det blir. Vet bara att jag måste ha jeans, för jag har typ inga!

Igår köpte jag i alla fall ett minneskort till mobilen och en stooor fin bok. Jag visar er boken sedan, hihi. ;-)
Vad ska ni hitta på idag då?

Jag ska  i alla fall plugga i skolan, börjar egentligen tolv. Men vill få saker gjort, som t.ex. Naturkunskapen, designer, Projektarbetet. Så jag har lite att jobba medo ch så är det så skönt när man nästan är själv på folkan och arbetar. Puss på det!

Men dags att kila iväg nu. Hoppas ni får en fin dag i detta tråkiga, gråa och snöiga Sverige.
Pusspuss!

Ikväll är jag Fröken Duktig

God kväll sötnosar!
Hoppas att ni mår bra och så en kväll som denna. Jag börjar faktsikt bli trött nu och ska alldeles strax göra mig iordning. Men jag lär ju agera stödjande vän hela natten då en vän till mig inte mår så bra. Men det kommer lösa sig, och jag är en god lyssnare, bättre det än talare i alla fall!

Ikväll är jag också Fröken Duktig, är verkligen stolt över mig själv! Det jag gjorde när jag kom hem var att äta, men som jag skrev i tidigare inlägg så var jag inte hungrig så jag hoppade över maten. Runt kvart över sex cyklade jag ned till gymmet, och löpbanden och cyklarna var upptagna. Som tur hade jag värmt upp lite med cyklingen, så jag började köra lite styrka.

Körde benpress (eller vad fandet heter?) och gjorde 60 stycken totalt. Tränade bröstmuskler i två olika maskiner och gjorde sammanlagt 80 pushar. eftersom jag är en noobie tog det mig lite lång tid kanske, men jag tänker ta det lugnt så det så! Gjorde styrkan i 20 minuter sedan blev Crosstrainern ledig, så där sprang jag i 20 minuter. Avrundade det hela med alldeles för lite stretch och sedan in i solariet. Sola Sola i 15 minuter och sedan cyklade jag hem igen.

Väl hemma harj ag pluggat som en tok och pluggade i ca två timmar, fick faktiskt rätt mycket gjort och jag har bara hälften av frågorna kvar. Ska göra klart dem imorgon, sedan har jag hela torsdagen på mig att läsa in till själva provet.

Ååh,längtar till säsong två av Gossip Girl. Jag vill, jag vill, jag vill se det nuuu!!


Nu ska jag sussa.
puss puss

Dags för lite träning

Kom hem för att äta och byta om innan jag sticker till gymmet. Men när jag skulle äta kände jag att jag inte fick i mig något, var fortfarande mätt efter lunchen, galet mycket jag åt ju!

Men nu hade jag tänkt sticka ned till gymmet. Köpte ett minneskort till mobilen, så jag har fyllt på med lite sköna låtar. Ska fortsätta fylla på ikväll, då blir det lite mer salsa, cumbia och reaggeton <3 Måste plugga också, när jag kommer hem. Men ska springa lite och sedan sola.

Skriver senare
Pusspuss

En söt illustration, made by me

Här sitter jag som sagt och illustrerar min bräda. Ska ha en katt, en mangaliknande snygg brud och lite annat snyggt i bakgrunden. Hittills är jag klar med katten och om jag får säga det själv så tycker jag att den är gryymt söt! <3



Här är den i alla fall, så vad tycker ni om den?

Pusspuss

En Bento-låda tack!

Håltimme i tjugo minuter till. Fortfarande mätt efter en stor portion Bento-låda från sushibaren Kohiro. Var där och åt med mami, eller vi åt inte där eftersom det var fullt, så vi tog med oss maten till skolan och så åt hon med mig här. haha.
Hon tyckte det kändes skumt att sitta på min skola och äta och jag förstår henne faktiskt!

Men Bento-lådan var extremt god och jag är jättemätt!! Mysigt att luncha med min maami också, alltid trevligt.
Slutar halv fem, för lång tid kvar, jag vill helst hem nu och ta det lugnt, plugga och träna. Så det blir till att gymma ikväll när jag kommer hem. Och plugga Naturkunskap förstås, eftersom jag har prov på fredag. Jippi!! *not*

Sitter nu och illustrerar lite på min bräda, när jag egentligen borde skriva reflektionen som skulle vara inlämnad igår.. Känner mig bad... Bad, Marcela..! Men jag ska skriva den nu, har börjat med rubriken i alla fall!

Snart får ni se min übersööta Kitty! Inte Hello Kitty, utan bara min Ganstah-kisse!
Vad ska ni göra idag?

Pusspuss

Kanske dags att sova?

Nu har jag suttit här och kollat olika modedesigners skapelser, Project Runway och läst lite på VeckoRevyn samt Sofis mode. Har fått massor inspiration och jag är gaalet sugen på att shoppa. Måste köpa jeans, och det är ju ett av mina riktiga måsten denna månad,. Funderar på riktiga jeans och ett par jeans-leggins.

Jeans-leggins måste ju vara det absolut smartaste plagget. Eftersom jag är kort, så har jag svårt att hitta snygga jeans som är tajta och sitter bra. Och det är så jävla snyggt med tajta jeans och klackar t.ex. Jag får alltid sy upp jeansen eller vika dem på olika sätt, sjukt tråkigt, speciellt om det är dragkedja vid benet eller något. Och därför är dessa helt perfekt! Ska kolla lite på torsdag hade jag tänkt.

Men men, nog snackat om kläder. För nu måste jag sova. Händer inget speciellt imorgon egnetligen. Blir sushi till lunch med maami och efter skolan blir det att dra iväg till gymmet. Måste verkligen se till att komma igång med träningen.

Aja, dags att hoppa i säng, är sjukt trött.
Hoppas ni haft en bra dag!
Pusspuss


Dags att fixa balklänningen kanske?

Idag har jag stressat i skolan, som jag skrev tidigare. Blev i alla fall klar med cd-omslaget och jag är riktigt nöjd med slutresultatet. Blev enkelt och stilrent.

Var iväg till tessin och tillbaka vid lunch också, för att anmäla mig för studentbalen. Så nu är det färdigt och det som är kvar är att fixa en klänning och ett snyggt åk. Pimp my ride, I'll say!
Ska bli kul att gå faktiskt, även fast jag inte fick gå med Robin.. Hela kalaset går på 600 kr, alltså biljetterna för balen. Då ingår dryck till förrätt, dryck till varmrätt, trerättersmiddag och aah, mer vet jag inte. Resten av drickan får man köpa själv på plats, men det gör väl inte mycket.

Är ett par som jag känner som ska dit också, så jag behöver inte sitta själv heela dagen. Carro är ju där också. <3
Så det blir ju mysig stämning ändå, det ska jag se till i alla fall.

Men nu ska jag snart kolla på Project Runway som har premiär idag, underbaart! <3
Pusspuss

Funderar på en ny design igen

Jag funderar på att fixa en ny bloggdesign, som är mer vår-aktig då jag längtar som aset till våren och sommaren. Så jag funderar också på om jag ska lotta ut designen jag har nu, kanske ändra vissa saker och sådär. Du väljer ju självklart vilken bild och vad för text du vill ha i headern. Skulle det kunna vara av intresse? Kanske att jag börjar med små tävlingar med bloggdesigner, mest för att utveckla mitt eget skapande, men också för att synas lite också. Kul med tävlingar!

Men en ny design till mig själv blir det, mycket ljusa och fina färger, pastell kanske? Något snyggt ska det bli, lite lyx känner jag för.

Pusspuss

Stressa, stressa, stressa!

Fan vad jag har stressat nu, i två hela timmar med mitt jävla cd-omslag. Är inte så glad just nu.. för ingenting funkar en måndagsmorgon! Men jag tänker inte sura för det, jag är snart klar och det är ju bra.

Måste skriva en reflektion bara, och det är det jobbiga

Aja, måste fortsätta stressa här, kan visa resultatet senare.
Pusspuss

God natt och hejdå v. 9!

Nu ska jag ta och lägga mig, blev inte mycket pluggande, men enligt Carro var det för ens eget bästa. Så då kan jag fixa det en annan dag. Helgen har varit helt ok, har varit blandat med både bra och dåliga saker. Men som sagt, helt ok.

Imorgon blir det skola, ska anmäla mig för balen och grejer också. Tyvärr kan inte älsklingen gå, vilket är sjuukt synd! :-( Men jag förstår varför också såå, det är lugnt han har ju sin student att tänka på!
Ska hämta lillebror från skolan imorgon också och plugga.

Mer i veckan då? Träna, träna, plugga och plugga. På torsdag ska jag även hämta min studentmössa! Hur jävla underbart är inte det?! <3 Och då får jag min tröja också, som jag har för mig att jag beställde.

Jobbar lördag-söndag också, så det är chill. Får se vad som händer mer i helgen då också. Tyvärr blir det ingen studentfest, vilket suger!!

Ska sova nu, hoppas ni haft en bra helg! Och att ni sover gott också.
Pusspuss

Fredags-outfit

Fredagens outfit fick bli min nya oanvända leopard-klänning. En mycket skönt klänning som jag köpte på rean på Gina Tricot. Den var skön att dansa i och sjuukt snygg! Me like, <3 u-ringningen var kanske lite stor, men vem bryr sig när man är ute?

Till klänningen hade jag svarta leggins och mina nya svarta stövlar.


Pusspuss

Nu är helgen tyvärr slut...

Sitter i soffan och försöker göra en läxa till imorgon, men har svårt att koncentrera mig av olika anledningar. Den är bl.a. svår och tråkig, sedan kollar jag på Babel, chattar och kollar kläder på nätet. Känner mig också stressad för morgondagen, då mitt CD-omslag ska vara klart men jag känner mig inte färdig på långa vägar. Missat några lektioner då jag varit sjuk och så missade vi en lektion förra veckan.

I fredags blev det i alla fall utgång med älsklingen. Var riktigt trevligt och jag träffade många som jag kände. Dansade och drack, blev tyvärr inge Black Jack, men det gjorde inget. Shotade ett par gånger och efter det slog det slint i huvudet på mig, då allt bara smällde till verkligen. Men det gjorde inget, bejbi tog hand om mig för första gången på fyllan. Hade i alla fall kul, gratis shot fick vi också! Och hemvägen var snurrig, pratade hela vägen och tydligen blattesvenska också.. Fan vad hemskt, jag pratar blattesvenska på fyllan!? Kul hade de åt mig i bilen i alla fall och när jag satt på köksgolvet sedan.

Kul var det och vi somnade sent. Gårdagen var seg och tråkig, jag och bejbi gjorde inget speciellt. Men kvällen blev i alla fall världens mysigaste. Puss på det! <3

Idag har det inte heller hänt mycket, vi har varit ute på promenad och bara myst. Halkade ute också, slog i höften hårt som fan, inge kul och har fortfarande ont. Men men, sådant som händer. Robin åkte hem för tidigt tycker jag också.. runt 16. Har försökt plugga sedan dess, inte gått någe vidare..

Vad har ni gjort i helgen då?
Pusspuss