Helt utslagen idag!

Även fast jag inte drack igår så är jag helt slut. Somnade väldigt sent då och vaknade runt halv tolv idag kanske. Plus att jag sovit någon timma i soffan så jag missade Ivanhoe denna nyårsdag igen. Har fan inte sett hela än, för jag somnar alltid när vi ska se den. Jaja, skitsamma, den är ju ändå rätt seg.

Vad som hänt idag är att jag till brunch lagade american pancakes, något som var sjuukt gott. Men kanske godare under sommaren då man kan fixa lite färska bär, så som jordgubbar bl.a. Fast det gick ned ändå.

Sedan åkte vi och hämtade älskling, myys och äntligen säger jag" <3 Så vi har legat och myst i soffan idag, har ju inte träffat knäppisen på en vecka! Sedan åkte vi och beställde pizza, eftersom ingen i familjen orkade laga mat igår. Blev ju väldigt sent inatt.

Somnade visst i soffan efter pizzan också, uusch pizza är inte min grej. Inte kebab heller, och deras sallad är ju inte speciellt god. Så det lär ju inte bli pizza på ett bra tag för mig igen. Då föredrar jag nästan donken. Uääh.

Men nu tänkte jag sätta mig i soffan igen och myysa. dricka te kanske.

Vad har ni gjort idag, dagen efter nyårsafton?

Kommentarer
Postat av: Cecilia

hahah det kan ha blivit så :P Var inte alldelles nykter om man säger så :) men hade trevligt iallafall :)

2009-01-01 @ 21:18:31
URL: http://juhliiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback