En mysig hemmakväll med tända ljus?

Idag har jag jobbat, så ikväll blir det nog en mysig hemmakväll med te och kanske en bulle, samt lite tända ljus. Vi har haft lite "marathon" här hemma och kollat på Sagan om Ringen triologin i två dagar i rad. Och ikväll ska vi nog se den tredje filmen. Grejen är också att vi inte kollar på de tråkiga bioversionerna. Utan här är det de förlängda versionerna, som är myyycket bättre än de andra. Eftersom man fattar mycket mer även fast de kanske klipper bort småscener.

Jobbet idag var sjukt tråkigt också.. Har nog aldirg haft en så tråkig dag, ärligt talat. Det var knappt några kunder, jag hade inget att göra och inte heller min kollega. Vi bara satt/gick runt och suckade. Affären var i princip tom. Älskipälski kom förbi en stund och då blev jag glad och hade något att göra. Men när han gått så hade jag inget att göra igen, 

Halvtimmen innan vi stängde kom det förbi lite roligt folk som jag kände också, så då hade jag någon att prata med och jag fick även några fina leenden och bortbjudningar också, om jag inte skulle ha något att göra under kvällen. Egentligen har jag ingenting att göra under kvällen, men det ska bli skönt också, efter en jobbhelg.

Vad ska nig hitta på ikväll då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback