Ouf, jag vill hem och sova

Sitter på jobbet just nu och har rast. Känner att hjärnan inte är riktigt med mig idag och min förkylning känns värre idag än igår, blir ju inte bättre av mensvärken jag har heller. Har suttit i kassan sedan kl. 9 så det känns lite segt. Egentligen ska jag ju börja om en timme, men en av de som jobbade förmiddag var sjuk, så jag fick ta det passet också. Men som sagt, får ju se det lite positivt, jag får ju mer cash! *katching*

Ikväll hnder inte mycket, slutar klockan sex, sedan ska jag väl hem och äta och sova. Kolla Gossip Girl och Sex and the City. Mamma ville se SATC, hon har ju inte sett den discen jag har fått låna än. Så det blir väl mor-och dottermys antar jag. Bara det att jag kommer somna så fort jag lägger mig i soffan, haha!

Usch, jag låter verkligen inte positiv i detta inlägg, jag känner mig inte positiv heller, och det är väl PMSet som gör det, haha! Är väl ett typiskt PMS-monster just nu, kul kul. För kunderna hari nte varit speciellt trevliga idag, inte alla i alla fall, haha. Får väl köpa mig något litet godis sedan då. Kanske blir glad då, haha.

Men nu ska jag nog ta och chilla resten av rasten, pusspuss..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback