Idag en ny månad, imorgon en ny vecka

Det var värst vad tiden ska gå fort egentligen, även fast den kanske stått stilla just idag. Men annars svishar allt bara förbi. Om nästan fyra månader tar jag studenten, det är ju helg galet!

Men jag tänker inte se så långt fram, jag tänker leva i nuet istället. Och nuet gäller idag och kommande vecka kanske, då jag har lite planerat.

Måndag:  Mamma fyller år, men de är ju i fjällen så jag får ringa imorgonkväll och gratta. Eftersom de lär åka skidor hela dagen. Så jag får dedikera ett inlägg till henne då och visa henne sedan också.
Sedan är det vanlig skoldag imorgon, ska se till att träna lite eller bara ta en lång promenad. Och på kvällen går Casanova på kanal9, har inte sett den så den ska jag se.

Tisdag: Tänkte åka till Södertälje för att hälsa på familjen och min äälskling som jag saknar. Måste säga hejdå till farmor och farfar också innan de åker till Chile. Plugga ska jag också göra.

Onsdag: Ledig dag så då blir det träning på Hjortens med simning och gym. På kvällen blir det krogen, men inte för att dricka, utan för att se CK! Inte sett honom sen förra sommaren, och han är ju gryym! Enda problemet vi har är hur vi ska komma hem.

Torsdag: Har prov på morgonen, inte så kul! Och sedan slutar jag kl. 12. Ska se till att träna, antingen på Hjortens eller på gymmet i Stigtomta. Plugga lite till och bara ta det luugnt.

Fredag: Min älskling kommer hiit, äntligen! Och brorsan också tror jag. Sedan blir det förmodligen fest, får se hur jag mår bara, känner att jag börjar bli sjuk. Men annars blir det bara mys med älsklingen, laga mat och glo på film.

Lördag: Myspys och jag vet inte vad vi hittar på, lagar mat, kanske drar ut och tränar tillsammans.

Söndag: Familjen kommer hem igen, vad sköönt det känns. Så tråkigt att vara hemma själv, samtidigt som det känns underbart! Liksom, man pratar inte, äter själv och sådant. Rätt tråk, men lär ju ha vänner här i veckan, Carro bl.a.

Nu ska jag sova, ovanligt tidigt, men annars kommer jag inte upp imorgon, har ändå inget bättre för mig.
Pusspuss på er och hoppas ni haft en bra helg och att ni får sova så gott inatt. :)

Kommentarer
Postat av: B I K I S E N, stepbystep, daybyday

åh, tack, blir superglad när folk säger det :D

2009-02-01 @ 23:15:51
URL: http://bikisen.blogg.se.se
Postat av: miahmariah

Det blir en hektist vecka det där.

2009-02-02 @ 00:11:49
URL: http://miahmariah.blogg.se/
Postat av: angelina

sv: Ja det är jätte kul! tycker jag att du ska göra, ska själv baka Idag! :D

2009-02-02 @ 13:03:41
URL: http://angelinap.blogg.se/
Postat av: miahmariah

Ja, det är ju det som är fördelen med hanhundar. men det är bara att stå ut i några veckor.



Hoppas att allt är bra idag

2009-02-02 @ 13:05:14
URL: http://miahmariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback