Den här veckan alltså..

Det har inte riktigt varit min vecka nu.. Har inte känt mig på topp alls, känt mig seg, deppig, småsjuk och allt annat skit. Jag har knappt orkat någonting, min kropp orkar ingenting.. Jag försov mig sjuukt mycket i måndags t.ex. sov tolv timmar den natten, men ändå var jag trött under dagen! Som om jag inte sovit något alls?

Har inte ens funnits ork eller sug på mat, jag har knappt ätit riktig mat denna vecka. Inte orkat laga, inte varit hungrig.. Magen har ärligt talat inte kurrat en enda gång. Det känns rätt jobbigt. För jag blir ju inte piggare eller gladare av att inte äta.. Vet inte ens vad jag ska laga för mat, för jag hatar verkligen att äta själv?!

Och imorse nockade jag mig själv totalt. Väckarklockan ringer, jag slänger mig efter den för att jag blev sjukt skraj. Problemet var att jag inte riktigt vaknat, hade inte öppnat ögonen heller.. Och jag insåg inte heller hur nära nattduksbordet stod, så jag kör ansiktet rakt in i bordskanten. Fick kanten precis under ögat, eller på kindbenet under ögat. Trodde jag skulle få en blåtira, det bultade fan i ansiktet och jag kände att det svällde upp.. Somnade visst om också och drömde att jag varit i slagsmål med en annan kvinna som fått blåtira, men inte jag.

Uääh, jag hoppas att morgondagen blir bättre och att helgen också. Får ju träffa älsklingen då också <3 Längtar som en dåre.. Speciellt eftersom jag är trött på allt annat..!

Puss

Kommentarer
Postat av: miahmariah

Såna morgonolyckor har jag också varit med om. ha,ha.



Är det bra annars?

2009-02-05 @ 19:28:38
URL: http://miahmariah.blogg.se/
Postat av: Cristin

Hejsan!

Vilken fin blogg!

Prenumerera på varandra på bloglovin?

Om du vill det kan du skriva en kommentar till mig och skriva att du lagt till mig så lägger jag till dig så fort jag ser det! =)

Videoinlägg om hur magisk mugg fungerar och konst av min syster pojkvän. Gillar du den?

Ha det bra!

2009-02-08 @ 21:58:42
URL: http://ccristin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback