Tagga, tagga, nu ska vi tagga till!

Freeedag idag och nu är det luunch. Suttit och fixat med mitt CD-omslag, samtidigt som jag har fixat undervattensfotona. Massor att göra, och jag måste bli klar med CD-omslaget till måndag, galet galet. Så jävla synd att jag varit sjuk så ofta denna månad.. Men men, inget att göra något åt.

Lunch var det så jag ska kila iväg med sööta Sofia. Och ikväll blir det utgång, jag är taggad till tuuusen!

Pusspuss

Buenas Noches <3

Nu säger jag god natt, tidigt för att vara mig men ajg ska faktiskt inte sova riktigt än. Ska först ta och städa upp lite på rummet och sådär innan morgondagen då älsklingen kommer. Imorgon händer det grejer också och jag känner mig så sjukt peppad just nu.

Först är det skola, slutar tidigt och så möter jag upp bejbi. Åker hem och tar det lugnt, tills jag ska jobba från 17-20. Rätt soft ändå. Blir tapas till middag och förkrök hemma. Sedan drar vi ut till Tellus. Inte varit ute på sjukt länge, sedan i December faktiskt, vilket känns oerhört trist. Så jag längtar verkligen till att få dra ut.

Men nu ska jag inte fortsätta babbla häär, jag ska in till rummet.
Höres imorgon
pusspuss<3 och sov gott allesammans.

I loove shoees

Ååh, här är dagens; Jag skulle vilja ha. Har suttit nästan hela kvällen och kollat kläder, speciellt skooor. Hittade massor på GoJane och det är till ett bra pris också. Tyvärr så måste man frakta över från USA och då kostar det mer, med tull och grejer. Så då skulle priset landa på samma som här i Sverige.




Detta är inte allt jag hittade, för det fanns så mycket mer, men jag orkade inte spara ned allt och fixa i jävla paint som jag bara har på min laptop än så länge. Men här är i alla fall dagens önskelista, mumsmums.

Jag hoppas verkligen att Forever 21 öppnar här i Sverige snart... Längtar massor då! <3
Pusspuss

Mitt indiannamn är lilla tjockisen

Min lillebror är söt. För när mamma skulle natta honom så läste de en bok som heter Kråke som handlade om Indianer. Och då kom han på att vi här hemma också måste ha indiannamn. Så Roger (hans pappa) fick heta Stora älgen, medan mammas namn blev Stora geten. Jag vet inte hur jag fick mitt namn, men mitt indiannamn är tydligen Tjockisen, även fast han inte tycker att jag är tjock. Haha, min broor är söt han, suttit och lekt med mig hela kvällen.




Pusspuss

Louboutins skor är underbara!

Sitter och kollar skor på nätet, även fast jag redan shoppade ett par skor idag. Hittat massor jag skulle vilja köpa, men jag orkar inte betala tull och massa sådant, eftersom det är från en sajt i USA.



Men sedan hittade jag ju Chrisitan Louboutins sida med hans underverk till skor! Det är inte bara skor man har sådär, utan det är fan konst också och skorna är helt underbara! Inget jag skulle gå i själv tror jag, då de för det första är sjukt dyra och så är de vääääldigt höga. Jag har liksom svårt att gå i klackar på 10 cm nästan, hur ska jag då klara 14 cm-klackar? Fast visst, övning ger färdighet och jag ska börja gå mer i klackar nu!

Men nu ska jag fortsätta kolla runt på lite skor, jag som ääälskar skor.
Här är btw skorna jag köpte idag, jag gillar dem och de var riktigt skööna. :-)



PussPuss

Mitt lilla projekt

Sitter kvar i skolan och håller på med det lilla projektet för Grafisk Kommunikation. Håller på med ett CD-omslag och jag har precis blivit klar med vektoriseringen av killarna i bandet, Dave. Nu fattas bara mitt "egna" skivbolag som jag ska komma på logga till och sedan ska jag sätta in texter och fixa baksidan. Så det är inte långt kvar nu i alla fall, vilket som känns jävligt bra. Är sjukt nöjd med vektroiseringen av killarna också. Men jag kan visa mitt slutresultat är allt är klart.



Men nu måste jag fortsätta arbeta.
Pusspuss

Har precis haft mitt tal..

Sådär, då har jag fått det ur vägen. Höll mitt tal nästan sist av alla igen. Och som vanligt går det inte att jämföra hur dåligt det var.. Alltså, de andras tal var jättebra och mitt sög aset, som vanligt.. Jag är ingen talare, jag kan inte hålla tal och jag verkligen avskyr att stå framför en publik. Jag ska befinna mig bakom, så att ingen ser, säga något när det passar sig för annars blir det fel.

Neej, någon talare är jag inte riktigt och kommer nog inte bli en heller. Mitt tal handlade ialla fall om sushi, hur jag hyllade den underbara restaurangen Kohiro, där jag jämt äter min sushi. <3 En kul grej tänkte jag , eftersom alla vet hur tokig jag faktiskt är i det.. Men ingen som hade något att säga efteråt, som om de inte förstod eller som om jag var alldeles dum i huvudet.

Men jag börjar bli van vid sådant, och som sagt jag är ingen talare. Men jag har äntligen gjort mitt jävla tal och jag behöver inte göra det igen..

Nu sitter jag kvar i skolan, även fast jag slutade för en halvtimme sedan. Ska se till att bli klar med mitt CD-omslag.
Pusspuss

Nu har jag skrivit ett lovtal

Min första idé för lovtalet, som vi har i läxa till imorgon, blev inte riktigt som jag tänkt mig. Var svårt att hitta på så mycket som jag skulle få göra och prata om något som kändes lite mer privat och internt. Så därför valde jag om inriktning helt och bytte personen jag skulle hylla till något helt annat..

Kan ni gissa vad det är?
Gör ni det så skriver jag vad mitt tal handlade om imorgon, efter att jag har framfört det. Så jag inte förstör det roliga och spännande i talet. För jag slår nästan vad om att ingen kan gissa vad mitt tal kommer att handla om. Ett hyllningstal är det i alla fall.

Men nu när jag har skrivit klart talet och förberett med att ha tagit tid på hur långt det blir, så ska jag gå och lägga mig. En lång dag imorgon, även fast jag slutar kl. 12. Men jag ska sitta kvar och arbeta med mitt CD-omslag och sådär, så jag har mycket att göra. Blir stan och fika med en vän också tror jag.

Så jag säger god natt nu, så får ni alla sova så gott!
Pusspuss

Thai-mat och träning

Idag har jag varit i skolan från ungefär halv tio, när jag egentligen började kl. 12. Satt där ett tag, eller lång tid och illustrerade för mitt CD-omslag. Börjar bli jävligt bra nu, i alla fall Promo-illustrationen. Har också illustrerat katten till min bräda, haha. Men den lägger jag upp när allt är klart.

Till lunch blev det Thai-mat med Lottis. En vän jag inte träffat på oerhört länge eftersom hon bor i Älmhult. Det var väl trevligt, tyvärr lite som förstörde... Men maten var god som vanligt och jag blev någorlunda mätt. Sedan hade jag lite kvar innan jag skulle upp till badet och simma, så jag gick tillbaka till folkan.



Mellan maten och folkan så var jag inne på Tobaken igen, och idag köpte jag Giga-godis, vet inte hur många av er som minns det godiset om jag bara nämner namnet, men bild kommer senare. Jag lovar! Men det är såå jävla gott och jag åt det också som liiten plutt.

Gick upp till badet och hade världens huvudvärk, så när jag väl var och simmade blev jag trött efter fem minuter. Kände verkligen att jag inte tränat på ett tag och att förkylningen sänkt min kropp till botten. Så det är bara att börja om från början igen med träningen. Var så jävla trött och huvudet gjorde ont så jag simmade bara i en kvart, sedan gick jag och bubblade istället, skönt skönt.

Nu ska jag ta och skriva mitt lovtal till imorgon.. Känns lite segt och stressigt, men har äntligen kommit på ett bra ämne. (tack för hjälpen mamma) Så nu kan mitt tal bli rätt roligt, haha.

Som sagt, talet måste skrivas nu, och om tio minuter är det öven Grey's Anatomy som ska ses.
Pusspuss

Nostalgi på hög nivå!

Igår när jag och Carro var inne på Tobak på öster för att kolla om de hade en tidning Carro skulle ha, så kollade vi igenom godiset lite. Vi hade råkat se lite smågodis som vi åt när vi var yngre, typ i lågstadiet! Och det var då vi hittade dessa också, de är så jäävla underbara och jag kommer verkligen ihåg känslan och smaken av dem!



Har fortfarande inte ätit min Pop Rocks, men det kanske blir ikväll eller något. De hade ju massa godis som jag åt i lågstadiet! Fyfan, det var tider det, hahaha! Chupa chupa klubban åt jag i alla fall, och den är fortfarande lika god som jag minns den. Cherry flavour <3

Nu blev jag lite sugen på Pop Rocks, men har den inte med mig. Att sitta där med pulvret i munnen, som knastrar och smäller på tungan. Underbart... <3

Pusspuss

Goodmorning sunshine!

Här är vi pigga och glada, efter mycket om och men. Vaknar fan aldrig av min väckarklocka och jag förstår inte varför!! Det är sjukt, så jag vaknar alltid en timme senare, av något annat ljud...

Oj, nu såg jag att klockan var mycket och jag måste till bussen snart.
PussPuss, hann inte skriva så mycket mer.

Godnatt alla sötnosar <3

God natt allesammans, nu är det dags för mig att sova. Är så galet trött och jag ska upp hyffsat tidigt imorgon. Och så får jag lite skön sömn också. Och ajg kan ju säga att jag INTE ALLS ÄR AVUNDSJUK PÅ CARRO SOM ÅKER TILL LONDON IMORGON! Faan, jag vill ju också diit, jävla lyx!

Men imorgon får jag lön och så, och har redan bokat klipptid. Tyvärr har jag inte tid förrän 18 mars, så det är ju ett tag dit. Jag får helt enkelt vänta och vara snäll. Blir i alla fall en helt ny look, wooho.

Ska i alla fall sova nu, får bli en bra dag imorgon med, med skola, fika och träning. Känns bra.
Vad ska ni göra imorgon?
Puss puss, god natt och sov gott allesammans <3

Gossip Girl-modet <3

Det finns säkert många fler än jag som är lika besatta av Gossip Girl. Jag har verkligen kärat ned mig totalt i serien och jag fullkomligt älskar den! Kläderna är helt underbara och min favorit när det gäller stil och mode så är det Jenny. Hon är den tjejen som syr sina kläder själv, har en sööt och kvinnlig stil, samtidigt som den är väldigt sääxy.



Galen som jag är, hittade jag även den här sidan där man kan klicka på sin favorit och sedan få upp liknande kläder som de har, eller samma typ av stil i alla fall. Tyvärr är sidan amerikansk och kläderna är dyra, vissa i alla fall. Men de är fina att titta på och man får mycket inspiration och skulle lätt kunna hitta liknande kläder någon annanstans.

Kika in sidan här.

Pusspuss

I Love Gambling

Suttit och lirat lite Black Jack på nätet nu, tyvärr bara på Jesper.nu så det är gratis. Men väntar på pengar, så jag kan lira på nätet ordentligt och sedan på krogen.
 


Har gått rätt bra att lira Black Jack och jag har verkligen fastnat för spelet. Även för andra typer av spel och jag älskar verkligen poker. Brukar lira Texas Hold'em, mest hemma med familjen och jag är kanske inte något pro, men kul är det och jag älskar spänningen i alla dessa typer av spel.

Jag har tänkt lite också.. Vad krävs det för att jobba på Casino eller liknande då man har hand om bord? Det måste väl finnas någon typ av utbildning eller något, eller jaa något annat också. Det är en sak som har intresserad mig inom yrkeskarriären.

Har lite andra idéer också, på vad jag skulle vilja göra. Men jag tänker inte avslöja något nu, måste få tänka mer annars får jag ångest.
Bilden är tagen från google.


Brukar ni spela något typ av spel, vad i sådanafall?
Pusspuss

Dags att gå hem

Har suttit nu i över två timmar, smaskat på godis och illustrerat och skissat. Min idé för bräda är sööt. Kanske visar lite senare eller så när jag orkar och har dit. Kanske ikväll, då jag kan ladda över en bild från mobilen.

Men nu ska jag till ICA igen, köpa mjölk och sedan bär det iväg hem. Härligt härligt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Pusspuss

A Sunny day in Nyköping

Just nu sitter jag i skolan, har hål och sitter och försöker färdigställa mitt CD-omslag någorlunda. Men det går inte allt för bra faktiskt. Känns lite segt och allt ska vara klart nästa vecka, något som oroar mig. Men något som i alla fall piggar på och gör mig glad är att solen lyser ute, sitter och har solen i ögonen och det sticker så jag knappt kan se datorskärmen. Men det gör inte så mycket, för jag tycker om att solen lyser och värmer. Tyvärr ligger snön kvar och kyler, men så kallt är det faktiskt inte ute.

Om en tjugo minuter börjar lektionen och det är Grafisk Illustration, jag och Carro ska smita iväg och köpa något gott, det är ju ändå Fettisdagen. Blir inte semlor, eftersom jag inte kan äta det och det är få ställen i stan där de serverar laktosfria semlor. Fast det gör inte så mycket, är inte förtjust i grädde, men jag ska tjocka idag ändå det är väl tillåtet på fettisdagen?

Ikväll händer inte speciellt mycket, ska städa rummet hade jag tänkt och sedan pyssla kanske? Kan vara en bra idé. Bara jag gör något i alla fall och inte sover hela kvällen som jag gjorde igår!

Känner på mig att detta blir en bra vecka, den har ju börjat med toppenhumör i alla fall, även fast jag varit trött. Men nu ska jag fortsätta med arbete CD-omslag, njuta av solen och snart dra mig iväg till ICA.

Pusspuss

Sova tidigt...

Nu ska jag lägga mig, sent men ändå tidigt för mig. Eftersom jag sov innan idag så har jag inte varit trött förrän nu. Så det ska bli skönt att sova.

Imorgon är det en ny och lååång skoldag, då jag slutar halv fem. Vad som händer då vet jag inte riktigt. Men på onsdag ska jag i alla fall fika med Lottis, som jag inte träffat på år och dar, då hon är här lite snabbt från Älmhult. Lite andra planer för veckanhar jag också, men det kan jag ta imorgon istället. För nu ska jag sova.

Vad har ni för planer för veckan, något speciellt?
Pusspuss

Cumpleaños Feliz! <3

Idag fyller min papi år, och därför ville jag bara fira honom med ett litet blogginlägg!
Te quiero mucho, papi! <3

Ursäkta de fåtal blogginläggen

Jag har tänkt skriva hela dagen, faktiskt. Men det har inte blivit av riktigt, för när jag kom hem så satte jag mig i soffan och tänkte vila fast jag gjorde inte det. Så jag var tvungen att försöka hålla mig vaken till maten, men somnade till lite. Efter maten, runt 17 somnade jag och jag tror att jag sov i runt tre timmar och är fortfarande trött.. Det är galet, men mitt egna fel, eftersom jag var uppe sjukt sent igår och sov bara i fyra timmar inatt.

Sedan kollade jag lite på film och har efter det suttit och kollat ruunt på kläder på nätet. Hittat massor och jag är grymt shoppingsugen. Men ska skriva upp vad som måste inhandlas denna månad, så jag inte gör av med alla pengar. Måste ha jeans, en ny frisyr, och skor. Det är väl det jag först och främst ska lägga ned pengar på.

Hoppas också att Forever21 verkligen öppnar här i Sverige, skulle vara underbart. Har tänkt beställa kläder därifrån, men så krånglade det, så jag sket i det tillslut. Kanske får försöka snart igen.

Men jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga nu. Inte slöa som jag har gjort. Måste sätta upp andra mål också.. uääh, segt som faan. Saker som måste göras osv.

Pusspuss

Alldeles för lite sömn

Var uppe till runt två inatt och såg på OscarGalan, ville se klänningarna och sådär men jag orkade faktiskt inte så mycket och gav upp kl. 2 ungefär. Bra var väl det egentligen, eftersom jag har skola idag och var nära på att försova mig imorse. Hörde inte väckarklockan alls, då hade jag satt igång två stycken ändå, men jag vaknade tillslut av mig själv runt tjugo i sju.

Känner i hela kroppen och huvudet att jag har fått alldeles för lite sömn. Jag är seg som fan, fattar ingenting och kroppen gör ont. Så jag tror inte jag stannar kvar i skolan idag, får bli på resten av veckan istället.

Men annars är det lugnt, känns ändå rätt skönt att ha börjat igen. På torsdag ska jag hämta ut min studentmössa, wooho! Känns stort och galet, för nu r det inte långt kvar till studenten. Underbart!

Nu är det inte långt kvar av dagen heller, bara två timmar och 45 minuter, känns skönskönt! Ikväll ska jag ta det lugnt, sova och skissa lite I guess.

Vad ska ni hitta på i veckan? Några planer, du kanske har lov?
Pusspuss

Heidi Klums klänning är hot hot!

Underbar klänning och jag verkligen älskar att den är öppen i sidan. Sådant gör det sexigare, men på ett stilfullt sätt tycker jag. En idé till balklänningen kanske? =)



Bilder kan man hitta på ontheredcarpet.com där finns fler bilder på andras klänningar också.

Tror inte jag orkar sitta uppe så mycket längre heller tyvärr.. Så jag får väl som sagt kolla klänningarna imorgon, på nätet. Ska upp om fyra timmar igen, jiippi.. För nu drar skolan igång igen och ajg är inte allt för sugen på det. Men kommer sitta kvar mycket och plugga plugga!

Vilken klänning blev er favorit?
Pusspuss

OscarGalan = inspirationskälla nr. 1

Sitter och glor på Oscar Galan just nu, ville se alla fina klänningar och så på röda mattan. Men jag har skola imorgon och känner att jag inte orkar så mycket mer. Så jag får väl kolla klänningarna imorgon på nätet. Lite tråkigt, eftersom jag vill se dem live och blogga direkt. Som nu alltså.

Men tre klänningar som jag fastnat för nu och som har fått störst uppmärksamhet är Vanessa Hudgens, Miley Cyrus och Taradji P. Henson.



Miley Cyrus klänning är helt underbar, alldeles sådär prinsesslik och passar henne great! Älskar skärpet och den lilla väskan till. Som pricken över iet.



Taridjis klänning är helt underbar. Hur den är sydd och att det är en tubklänning. Gör sig alldeles underbar på galor och bal ju, det ska vara tub helt klart. Hon är så jävla snygg själv också och passar grymt i klänningen.



Har inte mycket att säga om hennes klänning, Vanessa Hudgens.. Men den är snygg, fast samtidigt så fastnar jag inte riktigt för den.

Ni får ursäkta den centrerade texten också, men det råkade bli så i detta inlägg..

Bilderna är tagna från nätet

Nu är helgen och lovet slut...

Nu är lovet slut och skolan drar igång igen imorgon.. Känns lite segt faktiskt och stressigt, men sådant jag får ta. För nu är det inte långt kvar till studenten och balen och allting! Måste skissa upp en klänning, har gjort flera, men inte kommit på Den där än. Men det kommer väl snart, nu när jag ska kolla på Oscargalan för att få lite inspiration.

Under lovet har jag tagit det lugnt, varit lite här och där (mest i Södertälje) och så har jag gjort lite andra saker. Men jag har kanske inte gjort så mycket, fast egentligen tillräckligt mycket för att inte blogga så mycket. Och det ber jag om ursäkt för. Men har inte haft lust eller ork att blogga under mitt lov, finns så mycket annat trevligt att göra då.

Helgens planer blev lite ändrade och inte alls som det var tänkt från början. Fredagen var bra i alla fall, blev Thai-mat och BlackJack-spel hela kvällen. Jättetrevligt och oerhört gott och snacka om att jag blev mätt! Gick väl sådär under vårat spel av Black Jack, tur att vi inte spelade om riktiga pengar, fast visst. Jag förlorade ju aldrig helt heller så.

Igår, lördag, åkte Robin hem tidigt, för att han skulle packa och dona massa. Dags för flytt. Så jag fick inte gosa med honom på hela dagen. Åkte ned till Södertälje City istället, med Papi och Ely. Så vi vandrade runt där, och köpte hem lunch. Sushi fick det bli och ännu en lunch-middag som åts med pinnar. Underbart!

Bejbi kom hem till mig på kvällen, då tanken var att vi skulle på middag. Men det blev inte av. Sedan skulle vi kanske ha hängt med på krogen med Robins vänner. Men jag är helt jävla totalt broke just nu och har inga pengar. Sedan kändes baren de skulle till väldigt b, vilket den är egentligen. Så vi stannade hemma, kollade film. Och tur var väl det, för Robin var sjukt trött och somnade tidigt.

Idag hände inte mycket heller. Robin åkte hem tidigt idag också, så jag fick knappt se honom. Och vi har varit på husvisning. Sedan åkte jag tillbaka till Nyköping och har hunnit gå en 7 km lång promenad. Skönt som faaan, och trevligt.

Men nu börjar snart OscarGalan, och jag uppdaterar lite då undertiden. Önskar att lovet hade fortsatt, för då hade jag fan peppat framför tvn och sett hela galan! Första gången jag faktiskt ens tittar på den överhuvudtaget.

Vad händer i veckan för er då?
Pusspuss

Det blev en tidig kväll

Är hemma redan, och har varit hemma i ca en timme nu. Känns rätt skönt faktiskt, pallade inte komma hem allt för sent eller så heller, hadei nte kommit hem annars eftersom det inte går några bussar.

Just nu sitter jag och kollar ett väldigt intressant parti av Texas Hold'em på TV4 sport. Skitintressant och jag blir jättesugen på att lira själv. Ska kanske se till så att vi lirar imorgon kväll, hemma hos paapi. Brukar vara jag som vinner, men vi får väl se. hihi.

Kvällen var lugn, var iväg hos födelsedagsbarnet Emelie. Blev mycket prat och skratt. Trevligt att träffa folket och sådär. Två och en halv timme senare så for jag och Caarro hem igen, eftersom vi annars inte skulle komma hem. Men som sagt, det var väl trevligt.

Ska väl lägga mig snart, men nu fastnade jag i kortspelet på TV. Så det kanske blir senare, när jag har sett hur det går. Åker till tälje imorgon eftermiddag också, myspys. Ska träffa älsklingen, fira papi som fyller på måndag. Äta Thai-mat och massa annat trevligt.

Vad ska ni hitta på i helgen?
Pusspuss

Böcker och bokhyllor kommer inte längre behövas!

Jag kanske är lite sen eftersom denna enormt smarta pryl kom för ungefär två år sedan. Men idag har de utvecklat den mer och den är bättre än vad den var när den kom. Den smarta prylen jag pratar om är Amazon Kindle, som är en teknisk bok.


Det är som en liten dator, lika stor som en pocketbok men väger betydligt mycket mindre. Den är tunn och lätt att ta med sig, eftersom den är lika stor som en vanlig bok. Men det som är så fantastiskt med den är att du kan ladda ned och ha 200 böcker i denna lilla pryl, UTAN MINNESKORT! Med ett vanligt minneskort till en kamera kan du får plats med ca 4000 böcker! Hur jävla clever är inte det?

Men det är inte allt, du kan ladda ned böcker, tidningar och även bloggar för att läsa direkt! Tänk dig när du ska ut och resa, och vill ha med dig dina favoritböcker, hur mycket plats tar inte de i väskan egentligen och de väger ju massor också! Med Amazon Kindle kan du i alla fall ha med dig alla dina favoritböcker plus många fler och det på ett och samma ställe.

Jag kanske är lite sen med det här, men jag fick reda på det nyss, då jag såg det på Oprah's show på tv. Går varje vardag mellan 13.40 och 14.35.

Det kanske är slutet för den trycka boken och hur ska vi nu fylla bokhyllorna? Det är miljövänligare, då man inte skövlar lika mycket skog för att göra böcker. Och det blir kanske billigare i längden och bättre för din rygg! ;- )
Den hade många fler smarta funktioner:
* Du behöver ingen dator, då du kan ladda ned allt direkt från Amazon Kindlen
* om det är ett ord du inte förstår, kan du slå upp det direkt!
* Har du någon fråga, kan du skicka iväg den och få svar, som i 118 100.
* Du kan lägga in word-dokument och andra bilddokument.

Har du laddat ned en bok så sparas en kopia på Amazon.com ifall du skulle tappa bort din Amazon Kindle så kan du hämta boken gratis igen. Jag skulle kunna tänka mig en sådan, till skolböcker osv, men tyvärr har den inte kommit till Sverige, men det går fortfarande att köpa på deras hemsida.

Pusspuss

God eftermiddag får jag väl säga!

Jag vaknade egentligen för ungefär två timmar sedan, lite mer kanske. Men det var skönt, för det är första gången jag fick sova ut under det här lovet. Men det har inte gjort så mycket egentligen, var bara helgen jag önskade att jag hade fått sova ut. Annars har jag varit uppe med älsklingen och ätit frukost, vilket är mysigt.

Har hittills ätit en stor och god frukost, sedan kom mamma hem så då har jag hunnit med lite fika också. Ligger fortfarande i soffan, men borde ta och duscha och börja göra mig iordning, eftersom jag ska åka om fyra timmar och jag ville hinna städa rummet också.

Grattis till Emelie som fyller 19 år idag! Det är henne vi ska iväg och fira. Blir ingen krogenrunda för mig, vill spara mina pengar och jaa det känns som sagt lite B att dra ut en torsdag. Hade varit annorlunda om det varit studentfest, vilket det inte är idag.

Men det kanske är dags att göra sig iordning nu? Dagens i-landsproblem är vad jag ska ha på mig ikväll bara?
Pusspuss

En mysig kväll med morötter och dipp

Kom hem idag runt fyra någon gång, fick skjuts hem från tåget av mormor och morfar. Något som var riktigt trevligt eftersom de skulle stanna över på middag och fika. Tyvärr var jag inte speciellt social men det är för att jag varit så galet jävla trött ikväll, vet inte vad det är?!

Och nu sitter jag här, efter en mysig kväll och kollar på Scrubs.
Kvällen bestod av middag, fika och mysprat med mormor och morfar och med mamma. Sedan när de hade åkt så fixade jag morötter och gurka och dipp, till mig och mamma eftersom Grey's Anatomy började igen idag.

Fast... jag förstår inte riktigt serien längre. T.ex. Vad gör Denny där och hur kommer han dit? Gaaah, den börjar bli krånglig och sådär typisk. Då de håller på att jaga fram och tillbaka och massa. Hm, tacka vet jag Gossip Girl, haha. Neej, men är det någon som förstår serien idag, känns som att man har missat massor, även fast jag sett alla avsnitt.

Men jag funderar på att lägga mig och kolla på Gossip Girl nu, eller efter avsnittet med Scrubs i alla fall.
Imorgon ska jag sova ut länge som faaan, hari nte gjort det under hela lovet. sedan blir det fest eller något, vi får se.

Pusspuss

En oerhört stark längtan

Jag skrev tidigare att jag var ledsen igår när jag skulle somna. Anledningen till den är inte att ni ska tycka synd om mig, utan det är så att jag har en sådant stark längtan och känner en oerhörd saknad till Chile. Landet där jag har en viss del av mitt ursprung, ett land som jag älskar och ett land där min familj bor.

Men det är så att jag häromdagen pratade med min kusin som är tre-fyra år, jag har bara träffat henne en gång och det var för ett år sedan. Sedan pratade jag med min tio (farbror) igår och vi pratade mycket om att resa dit och att han ville till Sverige igen, för att han saknar oss och Sverige överlag. Och jag vill dit.

Det som stör mig mest och gör att jag blir som jag blev igår, är att när vi åkte dit för ett år sedan... Så kände jag att jag inte uppskattade resan när vi var där. Och när vi kom hem önskade jag hela tiden att jag hade uppskattat resan mer och sett det roliga i det. Men jag var inte i form för att åka just nu, och det var mycket som kändes fel och jaa, det var helt enkelt inte rätt tillfälle den månaden! Var också jobbigt att vara borta från Robin så pass länge, och när vi åker brukar vi  vara borta i alla fall en månad.

Men det är svårt när man går gymnasiet, får ju inte missa någonting och sådär. Och under jul så gick det inte heller, när vi egentligen brukar åka.

Men jag vill dit, jag känner att jag hör hemma där också, även fast jag kanske är rädd för att vara där. Men det är så mycket som liksom... stämmer med att vara där.

Jag saknar Chile, enormt mycket...!
Besitos.

Good morning sweeties <3

Har ni sovit gott? Jag sov rätt okej, förutom att jag fick som en gråtattack innan jag somnade.. Lite jobbigt, men jag kan ta det sedan. Annars sov jag gott bredvid min älskling, som somnade låångt innan jag hann somna.

Så nu sitter jag här i sängen, vaknade för en timme sedan ungefär, och Robin gör sig iordning för skolan. Jag åker hem idag också, och ska ha en mysig hemmakväll med mami, det var ett tag sedan.

Funderar på om jag kanske ska dra ut och fota lite också, eller inte funderar. JAG SKA, så jag kan lägga upp lite fina bilder här också. Btw när jag snackar om kamera, så vill inte min cam funka på datorn heller. Jag som ville fota vovven när han låg och sov med mig igår. Aja, får väl försöka fixa det när jag kommer hem.

Vad ska ni göra idag då?
Pusspuss

Myspys med bejbi <3

Bejbi är hemma från skolan äntligen. Skööönt för då blir det myspys. Kolla film kanske och bara mysa. Imorgon åker jag tillbaka till Nyköping, kommer saknar bejbi, men åker ju tillbaka på fredag så då är det lugnt.

Idag har jag inte gjort mycket, bara chillat sådär som man ska göra när man har lov. Så jag har kollat på Gossip Girl hela dagen och är inne på säsong två nu egentligen, men faan den har ju inte kommit ut på dvd än så jag får vänta.. :-( Men men, får väl fixa säsong ett först.

Vad händer mer i veckan då? Imorgon ska jag ha en tjejkväll med mami, då vi är hemma själva. Blir Sex and the City och Grey's Anatomy och till det serveras morot- och gurkstavar med dipp. Hur gott som heelst! <3 Funderar på om jag ska fixa sushi till det också.

Torsdag fyller Emelie år, och då blire förfest hos henne, sedan blir det väl förmodligen krogen. Jag får se om jag hänger på det, för det känns lite B att du ut på krogen en torsdag!?

Fredag ska vi fira papi som fyller år på måndag, detta firas med Thai-mat. Hur underbart är inte det?
Och på lördag ska jag och Robin på middag hos Robins vän Goder, som fyller år. Trevligt trevligt, undrar vad som händer då?

Åker tillbaka till Nyköping på söndag igen och på måndag drar skolan igång som vanligt. Tyvärr så har Robin lov då, men jag får hoppas på att han kommer förbi hos mig. <3

Aja, nu blir det myspys och ett varmt bad kanske?
Puss puss

Om jag skulle få barn

Förra veckan var min älskling ganska uttråkad någon dag, så han gick in på en sida som heter Makemebabies där du kan lägga ihop två bilder och sedan se hur dina barn blir. Så han laddade upp två bilder, en på mig och en på han själv. Så om vi skulle få barn så skulle vi få riktigt snygga och änglaliknande barn. haha! Men snygga föräldrar, ger de snygga barn? ;-) Jag har tänkt på det där, men man får ju se över vad man menar med snyggt också.



Såhär skulle i alla fall våran dotter se ut, och jag tycker hon är riktigt sööt, även fast man ser att det är totally fake.
Klicka på bilden och ni kommer till Robins blogg, där han har fler exempel på hur våra barn skulle se ut, haha.

Pusspuss

Det är lov, lov, lov

Ska fixa lite lunch nu, innan jag far vidare in mot stan. Blir tåget till tälje och jag hoppas på att bejbi möter upp mig. Har med mig laptopen också, så jag kan kika lite på Gossip Girl när jag sitter på tåget. Hur mys är inte det?! :-O

Fick ett brev hem idag också, från Sveriges Radio, den du! haha, neejdå, men jag skrev tidigare om att jag skulle bli p3 Morgonpassets ambassadör. Nu har jag fått mina pins och jag ska börja med "projektet" Vilket jag gör varje dag, men ändå. Den ska synas på jackan kanske? haha.

Aja, lunch var det, bussen går om en halvtimme.
Pusspuss

uppe innan sju under ett lov?!

Jaao, nu kommer ni alla tro att jag är galen, men det är sant att jag vaknade innan sju och jag har lov! Anledningen var den att jag och en vän skulle in till skolan (nu verkar jag än mer galen) och pluga lite, men eftersom han blev sjuk så struntar jag också i det. Inte lust att sitta där helt själv och vänta på tåget till tälje. Men jag var uppe innan sju i alla fall, åt frukost med familjen för att jag ville säga hejdå innan jag åkte.

Så nu sitter jag hemma istället och väntar på att tåget ska gå, vilket det gör fast kl. 14.13, och min buss in går 13.30. Så jag har bra många timmar på mig då jag bara kan slappna av och kanske göra lite annat på. Sova t.ex.?

Hm, men som sagt, blev inge skola idag men jag sitter och jobbar öven nästan hela veckan nästa vecka. Då jag ändå inte har nåot bättre för mig och inga stora och viktiga uppsatser. Bra bra, så får det bli!

Nu ska jag ta och lira lite Age of Empires, hahaha. Nörd som jag är. ;-)

Vad ska ni göra idag?
Puss

Nu är jag äntligen ledig!

Nu har jag slutat jobba, kom hem för en och en halv timme sedan, och har ätit och så. Dagen på jobbet var bra, det hände mycket men ändå inte. Har inte varit stressigt allt, utan det är varit en jämn ström av kunder. Många trevliga, några som fått mig att skratta och någon som fått mig att rynka pannan.

Nu ligger jag i soffan, tänkte slänga igång lite Gossip Girl innan mamma nattat Gustav och vi ska kolla på Sex And the City. Jag är i alla fall ledig, äntligen! Och nu börjar mitt riktiga lov kan man säga. Så imorgon åker jag in till skolan. Hahaha, ni måste tycka att jag är galen, men det är faktiskt sant. Ska in och jobba lite tänkte jag.

Åker till tälje imorgon också. Och här är mina planer inför lovet;
* In till skolan och plugga lite smått
* Åka till tälje, familjen och älsklingen <3
* Fira Emelie som fyller 19 på torsdag.
* Ha spelkortskväll?
* Chilla och bara stooormysa
* Fika med vänner

Hm, mer kommer jag inte på, eller jag har inte så mycket planerat faktiskt, tar det lite som det kommer!
Fast nu tror jag att mamma är klar också, så jag hann inte med Gossip Girl, får bli senare ikväll då, för nu ska vi kolla SATC och äta godis. Mums mums <3

Vad ska ni göra ikväll?
Pusspuss
Bilden har inget med texten att göra, egentligen.


Tiden går fort när man är glad

Oj vad tiden har gått fort idag, jag har bara fyra timmar kvar av jobbet för dagen. Känns riktigt bra och hittills har det varit kul. Många trevliga kunder, och jag är på glatt humör vilket verkar smitta av sig.

Nu har jag äntligen lunch i alla falll, är riktigt hungrig. Och efter lunchen ska jag röra lite på mig, suttit i kassan sedan 11 i förmiddags, så det är ju ett par timmar. Ikväll händer inte mycket heller, bara ta det lugnt och packa för morgondagen, vad ska jag ha med mig? Kläder och... min laptop I think, funtar på om jag ska ha med mig kameran, men jag tror jag skippar den denna gång.

Hur har ni det då? Idag är jag på sådär bra humör igen, vilket känns bra. Gårdagens sega humör måste vara efter att jag sovit för dåligt, aja, det var gårdagen. Idag är idag, en ny dag som blir en bra dag. Fan vad jag känner att jag bara babblar just nu, haha.

Hm, mat var det ja!
Pusspuss

God morgon söndag?

Oj, på något konstigt sätt känns det inte som att det är söndag idag, jag tyckte gårdagen kändes som en söndag, då jag jobbade extra länge. Idag blir det också jobb, från 10.30-18. Men det säger bara katching i plånboken nu!

Vaknade för ungefär två timmar sedan, eller jag snoozade en halvtimme, så det kanske inte räknas? Jag orkade inte heller skriva igår när jag kom hem , var alldeles för trött. Så pass att jag höll på att somna framför datorn, då är det ju riktigt illa! Men jag satt lite framför datorn, fixade med låtar till mammas mobil och sedan la jag mig i soffan och kollade tv, fanns fan inget bra på tv igår och jag somnade tillslut i mammas knä.

Så jag beslutade mig för att gå och lägga mig, tyckte att det blivit för sent, men ändå sätter jag igång ett avsnitt av Gossip Girl. I'm addicted! Underbart braaaa. <3 Köpa boxarna tror jag.

Hm, ska iväg till jobbet om ungefär en halvtimme, hoppas på en lugn dag, för gårdagen var allt annat än lugn.
Stressa, stressa, stressa! Men söndagar brukar vara lugna, förutom när vi öppnar, då kommer alla som inte har någon frukost.

Vad ska ni göra idag då? Denna soligt sköna söndag? Och vad händer i veckan, har ni lov som jag?

Pusspuss

Bara två timmar kvar till lugnet

Åååh, äntligen har jag rast, visst det var inte så länge sedan heller kanske. Men det har varit så sjukt stressigt och mycket folk. Inte får vi något lugn här inte, så det är skönt med lite rast, fast ingen riktig rast heller eftersom jag måste springa så fort någon ringer.

Men nu mår jag i alla fall bättre, känner mig piggare och så. Och så är det bara två timmar klar, vilket känns ännu bättre! Då blir det mat, mys och massa lugn, det gillas! Vad ska ni göra en sådan dag som denna? Det är ju alla hjärtans dag ändå. Firar ni på något speciellt?

Jag kan skriva mer om min uppfattning om denna dag när jag kommer hem.
Pusspuss

Ouf, jag vill hem och sova

Sitter på jobbet just nu och har rast. Känner att hjärnan inte är riktigt med mig idag och min förkylning känns värre idag än igår, blir ju inte bättre av mensvärken jag har heller. Har suttit i kassan sedan kl. 9 så det känns lite segt. Egentligen ska jag ju börja om en timme, men en av de som jobbade förmiddag var sjuk, så jag fick ta det passet också. Men som sagt, får ju se det lite positivt, jag får ju mer cash! *katching*

Ikväll hnder inte mycket, slutar klockan sex, sedan ska jag väl hem och äta och sova. Kolla Gossip Girl och Sex and the City. Mamma ville se SATC, hon har ju inte sett den discen jag har fått låna än. Så det blir väl mor-och dottermys antar jag. Bara det att jag kommer somna så fort jag lägger mig i soffan, haha!

Usch, jag låter verkligen inte positiv i detta inlägg, jag känner mig inte positiv heller, och det är väl PMSet som gör det, haha! Är väl ett typiskt PMS-monster just nu, kul kul. För kunderna hari nte varit speciellt trevliga idag, inte alla i alla fall, haha. Får väl köpa mig något litet godis sedan då. Kanske blir glad då, haha.

Men nu ska jag nog ta och chilla resten av rasten, pusspuss..

I'm a hard working woman

God morgon, här är jag uppe redan kl. 7. Egentligen när jag jobbar helg och så, så brukarj ag vakna runt 9-10 men inte idag, för jag hade ingen sovmorgon. Massa som är sjuka på jobbet, och jag fick ta förmiddagspasset också. Så det betyder att jag börjar halv nio istället, och jobbar fram till 18. Känns lite segt, eftersom jag hoppats på att få sova hela morgonen.

Igår var en stressig dag på jobbet också, vågar inte ens tänka på hur det blir idag, när vi bara är två pers. Aja, det kommer gå braa. Är bara så sjukt seg och trött. Men jag borde väl klä på mig och sedan äta frukost och så. Har så sjukt ont i halsen bara.

Vad ska ni göra en sådan här helg då?
Puss

Fredag den 13e, min otursdag?

Idag är det fredagen den 13e, en dag folk brukar avsky och vissa stannar till och med hemma för att de är rädda att det ska hända något. Men jag är ute, jag är glad och går runt och ler hela tiden! Det har varit en bra dag, fredagen den 13e brukar ge mig tur faktiskt, eller så är det bara jag som vill se de bra sakerna.

Men liksom, sannolikheten är väl större att det händer något alla andra dagar än just denna dag? Aja, jag tänker inte se det negativt någonstans i alla fall.

Sitter och dricker juice och äter lite, ska snart iväg och jobba ett par timmar. Måste bara fixa en grej.
Aja, måste som sagt kila.

Vad ska ni göra idag?
Puss

Äntligen får jag sova...!

Klockan är just nu 01.38, det är tiden som jag blev klar med mitt geografi arbete. Och ni har inte en aning om hur glad och lättad jag är, för nu får jag äntligen krypa ned i sängen och sova. Jag kan andas ut, jag kan sluta ögonen och bara somna, tyvärr får jag inte sova så länge, eftersom jag ska upp om ca 4 timmar igen, och det blir en lång dag imorgon också..

Skriver ut papprena nu  ialla fall, blev 14 sidor totalt, då med framsida, innehållsförteckning och referenser, så det är väl alldeles lagom kanske? Trodde verkligen inte att det skulle bli så mycket, och mitt huvud är alldeles slut.

Morgondagen kommer se ut såhär ungefär:
* Undervattensfotografering med klassen på badhuset.
Ska komma på en story och jag tror jag har en bra!
* Efter det ska jag ha lunch och två lektioner till innan jag slutar.
* Kommer hem och hinner äta något lite snabbt, sedan bär det av till jobbet.
* Jobba i ca tre timmar, stänga och hem och äta.

Resten av kvällen blir nog bara chill och mys, så jag ska ta det så lugnt som möjligt, eftersom jag jobbar resten av helgen, känns lite segt, men skönt ändå! Vet ju vad jag får utav det.

Men nu ska jag verkligen gå och sova, är sjukt trött. Kanske hinner sätta igång ett avsnitt av Gossip Girl innan jag somnar.
Pusspuss

Blir en lång natt...

Jag är ännu inte klar, saken är den att jag blev så extremt rastlös och trött att jag har pausat ett tag och gjort annat. Blir tokig på det här arbetet och lite arg är jag på mig själv. För att jag gör det dagen innan inlämning, dåligt av mig jag vet, men jag arbetar konstigt nog bäst såhär. Har alltid gjort och det har funkat bra hittills, förutom att jag halvt stressar ihjäl mig varje gång det är något arbete då, som nu.

Men nu ska jag börja på analysen i alla fall, eller jag har väl gjort en fråga för analysen skulle jag kunna säga, och nu har jag bara ungefär 2-3 frågor kvar , skulle jag tro. Svårast är bara hur jag ska kunna förutspå framtiden för dem och sådär, men det fixar sig.

Jag skiter i hur lång denna natt blir, vet bara att det kommer bli en lång natt. Men jag tänker bli klar med arbetet idag, och jag hoppas att jag blir klar innan tolv i alla fall. Men arbetar jag på bra som jag gjort nu, så skulle jag kunna klara det. Måste ge mig fan på det bara.

Tack till Carro som stödjer mig också, och peppar mig till att jag ska fixa detta. Du är en riktig vän sötnos!

Hm... jobba var det va? I CAN DO THIS!

Puss

Svårare än jag trodde

Sitter fortfarande med det äckliga arbetet.. Just nu tycker jag att det är äckligt och jag är inte alls lika positiv längre som jag var för över två timmar sedan. Jag börjar bli trött, och tror att jag kommer få skriva till långt in på natten. Men jag ska fixa det och jag ska bli klar idag! Är bara så trött, att jag knappt orkar hålla upp ögonen.. Kanske  får ta och fixa kaffe och dricka, och göra allt för att orka skriva klart arbetet.

Jag lämnar hellre in ett halvbra arbete i tid, än ett bättre i otid. För jag vet hur vår lärare fungerar, och lämnar man inte in det i tid så jaa... då får man helt enkelt skylla sig själv. Måste, måste, måste bli klar alltså, galet vilka krav! hur stort arbete som helst egentligen, och jag såg för en liten stund sedan bara att jag har missat massor som ska vara med. Men nu har jag skrivit till det och ska fortsätta på den politiska historien om landet. Det är det svåra, för El Salvadors politik har varit och är hur komplicerad som helst.

Men som sagt, jag ska fixa det. Kan ju belöna mig själv efter att jag gjort arbetet, med att få kolla på Gossip Girl, Det ska få bli mitt mål i alla fall. Önska mig lycka till, att jag hinner klart med arbetet innan 23.00 i alla fall.

Pusspuss

Det pirrar i kroppen

Jag vet inte vad riktigt vad det är för något, men min kropp pirrar sådär busigt och jag bara går runt och ler, skrattar och busar idag. Sitter här, lyssnar på skön salsa och Musica Latino på Fuego FM. Något i den musiken gör mig extra glad och jag kan drömma mig bort till landet jag saknar, Chile.

Busat hela dagen idg också, snackat och skrattat åt allt nästan! Bara varit positivt. Så jag känner att nu kan jag sätta mig ned med arbetet och bara skriva. Det kommer gå så jävla bra alltså! Så jag blir klar med det ikväll, Pressa pressa!! I can make it, but can you?

Neej, nu ska jag ta och jobba, skriver senare, när jag tar en paus eller något kanske.
Pusspuss, what a wonderful world! <3

I've got a confession to make

I'm addicted... I'm hardly addicted of many things.. One thing is sex, but I won't talk about that right now, haha!
What I have to say right now....is.... Gossip Girl.


Japps, jag har blivit som tusentals (säkert miljontals) andra tjejer. Jag har verkligen fastnat för den helt fantastiska serien Gossip Girl! Men vem kan låta bli att falla för den kvinnoälskande snyggingen, Chuck Bass? Wooooooh, han är så jävla fucking underbar! That bad and naught boy, raawr! Jag låter helt besatt nu, jag vet, nästan som om jag var kär i en tv-karaktär, haha! Ironiskt nog.

Så nu har jag pluggat lite och kommit igång med arbetet, vilket känns jävligt bra! Så jag tänkte berömma mig själv för det med ett avsnitt av Gossip Girl, nu innan jag somnar.


Så jag säger väl god natt på er och hoppas ni sover gott!

Xo.Xo.

Måste plugga nu!

Motivationen för allt skolarbete ligger på noll. Önskar att jag bara kunde få illustrera, designa eller bara chilla hela dagarna. Men viktiga saker behöver göras, saker jag inte orkar med. Lovet nästa vecka kommer riktigt lägligt! Måste försöka komma igång, få tillbaka motivationen i alla fall. Bara lite till, några månader i alla fall!

Ska skriva klart ett arbete om El Salvador till på fredag, jag vet inte om jag ens kommit halvvägs, men jag har en början. En bra sådan. Och en ganska snygg layout, viktigt viktigt kan jag tycka!

Det jag helst skulle vilja göra är att ligga i sängen och titta på Gossip Girl. Har verkligen sölat ned mig i den serien totalt. Underbart! Vet itne vad det är som gör den så spännande och intressant, men det är väl allt som händer. Och de heta pojkarna. *Grr* Mumsa på dem vore inte helt fel, haha! Och det är inte bara killarnas utseende, utan även deras karaktärer, speciellt the naughty guys. Hihi, bara för att jag själv kan vara naughty?

Men nu ska jag se till att fortsätta plugga, och verkligen få saker och ting klara! Jag ska vara duktig ikväll!
Pusspuss

Jag är rädd för min egen framtid

När jag kom hem från skolan idag, låg det en tjock katalog innanför dörren.. Katalogen var till mig, från Luleå Tekniska Universitet. Olika nyanser av blått, med vit fetad text, utan serifer! (jaa jag är medianörd och måste analysera) Och när jag såg katalogen tänkte jag med "varför skickar de det här till mig?"

Började bläddra igenom och sedan insåg jag hur rädd jag faktiskt är för framtiden.. För min egen framtid och för vad som kommer och inte kommer att hända.

Det finns så mycket jag vill göra, samtidigt som det är mycket jag kanske inte kan göra nu och de saker som jag faktiskt inte kan göra pga ekonomiska situationer. Sedan finns det sådana saker jag vill göra, men inte vågar. Dels för att jag är rädd att mista de personer som står mig väldigt nära och som jag verkligen inte vill förlora, men också för att jag är rädd hur jag kommer att bli efter det.

Jag vet vad jag skulle vilja göra, till viss del i alla fall. Men det som skrämmer mig ännu mer är att jag verkligen inte har en aning om vad jag vill syssla med. Alltså, vad jag vill jobba med, om jag ska plugga vidare, blir det direkt då eller om något år?

Slutade med att jag bläddrade sidorna allt saktare, men jag tittade inte längre i katalogen.. Det var bara ett tomt stirr, klumpen i magen växte och jag kunde inte göra annat än att slänga iväg katalogen till andra sidan av sängen...

Vet ni vad ni vill göra av erat liv, vad ni vill bli och sådant?
Ni kanske har lite tips på vägen, för hur man ska ta reda på vad man vill göra?

Jag lyckades ta mig till skolan

Projektarbete bla bla bla, jag gillar inte projektarbetet sådär jättemycket. Eller, visst vii gör något roligt och sådär, men jag kommer aldrig igång! Fast nu ska vi få igång det, det ska jag se till!

Börjar bli hungrig nu, sdå jag ska väl iväg med Lukas och fixa Thai-mat, underbart!
Måste haaa mat nuu!

Skriver senare I guess.
Pusspuss

Gör Sverige roligare!

God morgon på er allesammans!
Sitter och äter frukost och har precis lyssnat på P3 Morgonpasset. Helt underbar radiokanal där mycket roligt men också vettigt sägs! Som idag kom de på hur vi kan göra Sverige till ett roligare och trevligare land. Utmaningen är att du ska hälsa på en främling, något jag gör i princip varje dag! Så kom igen och anta utmaningen du också. Är du extra modig kan du ju också Starta någon form av konversation också.

Idag är jag i alla fall piggare och jag tror att förkylningen är på väg att släppa. Så det blir skola för mig idag, ska sitta och jobba med projektarbetet och geografin hade jag tänkt. Kanske får någonting vettigt gjort idag, återstår att se. Börjar i alla fall fem i tolv och därför sitter jag här och äter frukost nu.

Ska sätta igång Gossip Girl också, och kolla på tills bussen går.
Blir ingen träning för mig idag heller, men det är förståeligt, vill bli frisk först, men som sagt. Är nog på bättrningsvägen!
Vad ska ni hitta på idag?

Puss


I'm so happy, I'm so glad...

tra-la-la, och så sjunger jag vidare på Merci-låten. Ska köpa en merciask med choklad till Roger hade jag tänkt. Roger, mammas sambo alltså, men det är för att jag äntligen lyckats få bort viruset. Med lite hjälp av Roger (läs; all hjälp av Roger) Så nu är min dator virusfri och går bättre än någonsin! Snacka om att jag är lättad över att viruset gick att få bort.

Efter många svordomar lyckades Roger faktiskt lösa problemet som vi båda inte förstod oss på. Så jaapps, nu kan jag sitta med min dator som vanligt igen. Tack och lov för det. Måste fixa över Gossip Girl avsnitten på laptopen, så jag kan kika vart jag än befinner mig med den. hihi, jag har blivit nersölad i serien. Lite segt, jag vet. Men missar jag ett enda avsnitt av en serie, så slutar jag kolla på den, jobbigt som faan men det är som en tvångstanke skulle jag kunna säga.

Men men, nog om allt sådant. Dags att sova, så jag kanske blir piggare imorgon.
Idag är min önskan... att min förkylning skulle släppa, så fort som möjligt. <3

Puss

Ännu en bloggdesign..

Jahopp, då har jag gjort ännu en bloggdesign. Denna gång åt en hiphoparbrud. Jag kan väl inte så mycket om Hiphop och hon valde själv ut artisterna. Gjorde den på lite mer än en timme tror jag, är inte nöjd alls. Men jag orkar just nu inte lägga ned mer energi på den. Får väl se vad hon säger.



Så ser den ut i alla fall. Och jaa, det är väl en ny design för henne. Men ett snedsteg för mig!
(klicka på bilden så kommer ni till hennes sida)

Nu ska jag få bort viruset från datorn.
Puss på er.

Musikfavorit of 10/2-09

Dagens musikfavorit får faktiskt bli en artist, eftersom det är två låtar som just nu är grymma favoriter.
Timbuktu är stjärnan, en man jag alltid beundrat! Hans texter, glöd, energi och mycket annat!.

 Tack för Kaffet

N.A.P



De två låtarna är Tack för Kaffet och N.A.P (nån' annans problem)
Kärlek på hans musik, verkligen!
Ta er tid att lyssna och njut, jag rekomenderar det.

Puss

Vill du få gratis biobiljetter?

Jaa, jag vet att jag kanske är lite seg med detta. Eller, jag har haft den länge, men det är första gången jag lägger upp länk här. Sitter ju och är uttråkad och tycker liiiiite synd om mig själv. För att min förkylning ska förstöra så mycket, t.ex. att jag hade fått extrajobba imorgon annars. Men men, sådant som händer, blir troligtvis fler gånger.

Men om du har tråkigt, och kanske är en fattig student (som många i min ålder är) så kan du kika in här, för att tjäna lite extra grejer. T.ex. biobiljetter, och presentkort på många fina affärer. En rätt bra sida tycker jag, fast jag har väl inte varit så speciellt aktiv, så har inte lyckats samla in tillräckligt med poäng.

Men du som ny medlem får ju 50 extra poäng, hur bra är inte det? :-)
Nu ska jag fortsätta se några avsnitt av Gossip Girl och vila lite, senare ikväll ska jag se till att skriva lite på Geografin, gick ju rätt bra tidigare idag, och jag kom i alla fall någon vart. Kanske går ännu bättre nu då?

Pusspuss

blev en kort skoldag för mig

Sitter hemma nu, ska alldeles strax lägga mig i sängen och slänga igång Gossip Girl. Det blev en kort skoldag för mig idag, gick bara två lektioner. Kände att jag inte klarade mer, det beror på min förkylning som brutit ut ordentligt nu. Orkar inte vara förkyld eller sjuk, vill vara i skolan och inte missa mer grejer ju! Vill kunna träna, men mest av allt vill jag kunna prata utan att låta som om jag svalt en gås.. För min röst är inte precis sexiig just nu, nääj nääj, jag kan skratta som Nanny Fran eller hon den där jobbiga typen som Chandler träffar i F.R.I.E.N.D.S. Det är sant, ni kan fråga mina vänner, eller så får jag filma och lägga upp här, haha.

Men men, jag sitter i alla fall hemma nu, tråkigt men saant.. Ska som sagt lägga mig nu, kolla lite Gossip Girl. Har ju inte riktigt följt serien på TV, så jag börjar om från början nu.

Här har ni ett klipp på hur jag låter just nu, det är Janice från vänner, men ändå! Jag låter verkligen sådär, och jag kan skratta som henne.



Oh my God!

Pusspuss.

Dröm sött gott folk.

Sitter här ännu en gång, ska egentligen bara ladda över de första avsnitten från Gossip Girl till ett USB-minne. Har ju fixat första säsongen nu och jag tänkte lägga mig i sängen och kolla via laptopen. Får hoppas bara att viruset inte sprider sig, måste se till att bli av med det så fort som möjligt!

Skulle kolla på RAW förut också, eftersom Johan Glans skulle vara med. Men var så sjukt jävla trött, att jag somnade innan det ens hade börjat. Så i soffan låg jag, helt utslagen, men vaknade faktiskt precis då Glans körde sitt. Fast var inte så kul som jag trodde, han brukar vara roligare. Eller så var jag bara alldeles för trött för att förstå.

Men nu har jag skickat över filerna på USB-minner, och det är klart. Så jag ska väl lägga mig då, inte för att jag tror att jag kommer hinna se så mycket, men något avsnitt kanske.

Hoppas ni haft en bra dag och att alla sjuka kryar på sig och så, det ska jag ta och göra i alla fall.
Pusspuss, sov gott och dröm sött!

Snoop är dagens musikfavorit!

Jag blir chockad av mig själv. Eftersom jag alltid dissat Snoop för att jag inte gillar honom av många olika anledningar. Orkar inte dra upp de här, men jaa. Imorse i alla fall så hörde jag denna på radion, har hört den många gånger förut. Men idag fastnade jag verkligen för den, av någon konstig anledning. Den var skön, jag blev glad och kunde bara sitta och digga.



Gjorde bussresan helt klart lite roligare, där jag satt med solen i ögonen. Så ta och lyssna.
Snoop ft. Pharell - Drop it like it's hot
Det får bli dagens musikfavorit här på bloggen.
Nu ska jag äta macka och snart kolla RAW-comedy på kanal5.

Pusspuss

Hade en underbar helg <3

I fredags kom älsklingen hit, det var också en av två dagar jag faktiskt var i skolan förra veckan. Men i alla fall, i fredags, blev lite mat-handling på ICA och sedan spenderade vi kvällen med mys, film och matlagning såklart. Lagade jättegod Chilikyckling med sås och bulgur. Myste med film, såg bl.a. Madagaskar 2 och Pineapple Express. Eller inte bland annat, utan det var de två filmerna vi såg.  Vi somnade fan tidigt också, hann inte se klart PE.

I lördags blev det också en mysdag med promenad i kalla Stigtomta, matlagning och annat mys. Då lagade vi något så gott som fläskfilé med potatisklyftor och ädelostsås. Lyxar vi eller vad? Sjuukt jävla gott och helt underbart mysigt hade vi.
Vi snacksade med morot- och gurkstavar tillsammans med dipp. Mumsfillibabba!

Somnade i famnen på Robin den kvällen också, men det var bara mysigt. Söndagen blev också mys och promenad, inte en så lång då. Lagade mat till familjen på kvällen, och det bästa var att Robin stannade kvar till idag.
Robin lagade mest maten igår, jag stod för efterrätten. Mat blev det pasta och köttfärssås by Robin mi amore! <3 Och efterrätten bestod av kladdkaka och gott kaffe.

Underbar helg har jag i alla fall haft, och jag längtar enormt tills jag får träffa älsklingen igen! Massa mys och puss på dig! <3

Jag skulle vilja ha...!

Åååh, såg en sådan här sötnos på bussen förra veckan och blev helt kär. När jag flyttar hemifrån skulle jag vilja ha en Fransk bulldog (som den på bilden) eller så skulle jag vilja ha en Korthårig tax, inte strävhårig utan en sådan där sööt brunhårig och len. Men först och främst ska jag ha en katt, så den blir lite mer dominant över hunden. Tycker jag är viktigt, vill ju inte att hunden ska styra och ställa som den vill. Det är ju jag som är flockledaren.

Men i alla fall, en Fransk bulldog, åååh så jääävla sööt! Vill ha en sådan, och jag har aldrig varit en riktig hundmänniska, men det b örjar ändras lite.

Bejbi vill ha en bullterrier, jag en fransk bulldog. Snacka om att vi kommer bli söta ihop, hihi.


Är du hund- eller kattmänniska?

Puss

Jag har helt enkelt inte orkat

Sitter här i skolan, denna vecka ska jag se till att gå hela veckan. Om jag inte blir sjukare förstås. För just nu är mina ögon svullna känns det som, tårfyllda och jag nyser hela tiden. Nästan är stor och röd och snorfylld för den som vill veta. Jag har alltså åkt på världens förkylning under helgen, något som känns mindre kul eftersom jag var borta från skolan och allt annat under nästan hela förra veckan.

Det är också anledningen till att jag inte bloggat på flera dagar. Jag har helt enkelt inte mått bra, inte haft något att skriva om och först och främst så har jag inte orkat! P.g.a många olika saker. Förra veckan var inte speciellt händelserik för mig, det var bara tisdagen och onsdagen då jag faktiskt gjorde något och under helgen hade jag det hur underbart som helst.

Men jag får väl skriva om vad som hände senare, kanske ikväll eller något. Har inte velat blogga också för att min laptop drabbats av något skitvirus, en trojan.. Så jag är lite less på det också, för jag får inte bort det heller. Men men, ska be Roger om hjälp ikväll.

Nu ska jag skriva lite tips om hur man kan söka jobb och så, egna erfarenheter.

Hur var er helg?
Pusspuss

Den här veckan alltså..

Det har inte riktigt varit min vecka nu.. Har inte känt mig på topp alls, känt mig seg, deppig, småsjuk och allt annat skit. Jag har knappt orkat någonting, min kropp orkar ingenting.. Jag försov mig sjuukt mycket i måndags t.ex. sov tolv timmar den natten, men ändå var jag trött under dagen! Som om jag inte sovit något alls?

Har inte ens funnits ork eller sug på mat, jag har knappt ätit riktig mat denna vecka. Inte orkat laga, inte varit hungrig.. Magen har ärligt talat inte kurrat en enda gång. Det känns rätt jobbigt. För jag blir ju inte piggare eller gladare av att inte äta.. Vet inte ens vad jag ska laga för mat, för jag hatar verkligen att äta själv?!

Och imorse nockade jag mig själv totalt. Väckarklockan ringer, jag slänger mig efter den för att jag blev sjukt skraj. Problemet var att jag inte riktigt vaknat, hade inte öppnat ögonen heller.. Och jag insåg inte heller hur nära nattduksbordet stod, så jag kör ansiktet rakt in i bordskanten. Fick kanten precis under ögat, eller på kindbenet under ögat. Trodde jag skulle få en blåtira, det bultade fan i ansiktet och jag kände att det svällde upp.. Somnade visst om också och drömde att jag varit i slagsmål med en annan kvinna som fått blåtira, men inte jag.

Uääh, jag hoppas att morgondagen blir bättre och att helgen också. Får ju träffa älsklingen då också <3 Längtar som en dåre.. Speciellt eftersom jag är trött på allt annat..!

Puss

Idag = ledig och CK

Jahopp, då var jag ledig idag. Sköönt, hade tänkt göra denna dag till en pluggardag, kom hem till Nyköping igen för tre timmar sedan.. Har jag pluggat något? Neej, inte alls... Jag förstår inte vad det är.. Jag kommer inte till ro, jag blir rastlös och kan inte bara sätta mig nedo ch läsa. Då blir jag istället arg på mig själv, för att jag inte får något gjort..!

Hur fan ska jag göra för att kunna plugga ordentligt? Någon som kanske har bra pluggartips eller så? Skulle verkligen uppskattas!

Jag ska nog ta en dusch nu, för kvällen. Sedan ska jag stänga ned allt och sätta igång lite skön musik. Då kanske jag kommer i rätt mood för att plugga? Vi får se hur det går med det i alla fall,

Ikväll blir det i alla fall krogen, men inte för att festa eller dricka. Jag ska i alla fall inte göra det.
Utan jag och Carro ska nämligen se CK lira på Tellus. Ska bli treevlans, för honom har vi inte sett på två år tror jag att det är.

Aja, dags att göra något vettigt kanske?

Pusspuss

Är det torsdag idag?

Alltså, jag har en skum och ganska obehaglig känsla av att det är torsdag idag. Har trott det hela dagen och jag är tydligen inte den enda. Även fast jag inte var i skolan igår så borde jag känna att det är en måndag? För gårdagen var nästan som en söndag. Men nixens! Inte här inte..

Aja, ska snart iväg till tåget, sköönt att sluta tidigare. Jag och Carro ska ju göra något för projektarbetet. Hihi vad busiga vi är. Detta är i alla fall vad jag gjort under grafisk illustration idag. En logotyp för musikkedjan, har blivit lite av en tävling.
Klicka på bilden för att förstora den. Den blev pixlig här, men är snyggare i illustrator. Har gjort allt i bilden, och så jag har inte snott eller något sådant heller.
 

Men nu ska jag kila till tåget.
Ha det braaa!

Pusspuss

Jag är vaken!

Här sitter jag och avnjuter en snabb frukost. Största händelsen är väl att jag faktiskt är vaken och inte har försovit mig. Tyvärr så hadej ag svårt att somna igår kväll, snarare inatt blev det. För jag låg och vred mig till ett-två någon gång och vaknade då och då. Lite jobbigt.

Men det roliga var att jag hade ställt in tre olika väckarklockor, för att jag skulle vakna, och att Carro skulle ringa ifall att. Först hade jag en väckarklockan klockan 6 ochsedan en 6.20  och Carro ringde halv ungefär. Hade även en extraklocka runt 6.40 ifall jag inte skulle vakna. Och det var smart, för det var nära p åatt jag somnade om igen.

Men men, nog om det. Idag ska jag i alla fall till skolan. Och ikväll åker jag till Tälje, Tjooho! Mysigt att träffa älsklingen. <3
Aja, måste göra mig iordning nu, packa lite och sådär.
Tror inte det blir simning imorgon, men tar nog gymmet ändå, när jag kommer hem.

Vad ska ni göra idag?
Kram

För att inte försova mig igen...

så kanske jag borde lägga mig nu. Bara dags att släcka ned och göra sig iordning. Sedan ska jag hoppa i säng. Känner mig faktiskt trött, även fast jag sov tolv timmar inatt. Alltså betyder det att både jag och min kropp behövde sömnen för att orka. Så jag kanske blir piggare och gladare nu? Jag får i alla fall hoppas.

Har försökt plugga idag också, men jag kan verkligen inte! Kommer inte till ro eller något, det är sjuukt jobbigt. Blir bara arg på mig själv för att jag inte kommer till ro och arbetet måste ju fan vara inlämnat på fredag. Tur att jag slutar tidigt på torsdagen också. Och är ledig på onsdag. Då blir det träning, plugga och sedan Mittwoch. Får väl försöka lite imorgon också, när jag har tid, på hålet kanske?

Aja, dags att sova, för nu blev jag riktigt trött.
Hoppas ni haft en bra dag och sov gott!

Pusspuuss

Oh dear, it's Casanova

Här har jag suttit och underhållt mig med Casanova som gick på kanal9. En lite småsöt och rätt töntig film faktiskt. Men den var bra och Heath Ledger är het, som alltid! Även fast han spelar Jokern eller inte. Han är ju en duktig skådis.

Anledningen till det töntiga i filmer är de små felklippen de hade gjort. Och sättet de filmat på. I en scen t.ex. då de ska rymma från några och hoppa upp på en häst. Tjejen i fråga är annars brunett väldigt smal och med kurvor. Men personen som hoppade på hästen blev helt plötsligt svarthårig och hade svarta byxor om jag inte minns fel, vad hände med klänningen undrar jag då? Haha, det var lite roligt.

Andra scener var också roliga, då man verkligen såg att allt var inklippt och det såg faktiskt ut som riktigt dåligt photoshop jobb när någon som inte kan frilägga har frilagt. Det är nog en ganska bra förklaring av vissa scener tror jag.

Var det någon mer som såg filmen? Och vad tyckte ni då?

Puss

My loove

Honom får jag äntligen träffa imorgon, och jag längtar gaalet mycket! Nu är det ett tag sedan vi träffades, så lite ledsen är jag. Fast det blir inte lika tidigt som det var tänkt från början. Men jaa, han ska ju göra en viktig sak så, det gör ingenting.


Får ju i alla fall träffa honom lite, och det är det väärt <3
Sedan får jag ju träffa Robin i helgen också hoppas jag. Göra egen sushi, filmmys kanske bio?

Pusspuss

ååh, jag får middagsgäster!

Mormor ringde nyss, de är här i Stigtomta och är barnvakt åt två av mina kusiner. Skulle egentligen gå över en stund, men tänkte laga mat och sådär nu så de skulle komma sedan, men de var tvugna att åka snabbt för att de skulle handla mat. Men då är ju jag så snäll så jag bjuder de på middag istället.

Så hit kommer de om ca en timme, och då ska jag servera Lax med Couscous.
Couscous... food so nice they named it twice!

Idag har jag städat och tagit det lugnt.. försökt plugga men har inte blivit av, blir så arg på mig själv för det! Men det ska gå och jag ska börja nu innan de kommer. Har istället testat att lira lite Black Jack på en spelsida, gick riktigt bra och jag vann faktiskt lite pengar. Inte så mycket kanske, men runt 60 kr tror jag. Spelade ju bara lite, men bara för att testa. Spelar mer senare tror jag.

Men ååg, så underbart det känns med middagsgäster, då slipper jag äta själv, vilket jag verkligen hatar! För då äter jag oftast inte heller. Men får ta och äta något litet nu, är småhungrig.

Pusspuss

Dåligt av mig...

Sitter hemma nu, har ont i kroppen och förkylningen har blivit värre. Kanske början till influensa? Eftersom Roger hade influensa förra veckan och jag har väl bliivit smått smittad av honom. Men jaa, inget allvarligt är det väl egentligen, kommer till skolan imorgon och så. Det enda som är pinsamt är liksom att jag råkade försova mig.. alldeles för länge! Och jag har sovit tolv timmar inatt, så jag vaknade inte förrän runt 12.

Lite pinsamt och dåligt av mig, jag vet.. Och det gjorde att jag inte åkte in till skolan. Får ta en hemma-dag idag istället, plugga och städa massor. Skäms lite över det faktiskt, men jag kanske behövde sömnen? Har inte sovit så länge på ett bra tag, och min kropp skriker jämt av sömn, så det kanske bara var bra?

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det till att råplugga Geografi, och städa lite här hemma. Ska försöka ta och baka något också. Fast jaa, ta det viktiga först och det är att plugga och städa.

Ikväll går det en bra film också, Casanova, eller jag vet inte om den är bra eftersom jag inte sett den. Men nu var det skrivet tillräckligt, för jag måste verkligen gå.

Pusspuss

Idag en ny månad, imorgon en ny vecka

Det var värst vad tiden ska gå fort egentligen, även fast den kanske stått stilla just idag. Men annars svishar allt bara förbi. Om nästan fyra månader tar jag studenten, det är ju helg galet!

Men jag tänker inte se så långt fram, jag tänker leva i nuet istället. Och nuet gäller idag och kommande vecka kanske, då jag har lite planerat.

Måndag:  Mamma fyller år, men de är ju i fjällen så jag får ringa imorgonkväll och gratta. Eftersom de lär åka skidor hela dagen. Så jag får dedikera ett inlägg till henne då och visa henne sedan också.
Sedan är det vanlig skoldag imorgon, ska se till att träna lite eller bara ta en lång promenad. Och på kvällen går Casanova på kanal9, har inte sett den så den ska jag se.

Tisdag: Tänkte åka till Södertälje för att hälsa på familjen och min äälskling som jag saknar. Måste säga hejdå till farmor och farfar också innan de åker till Chile. Plugga ska jag också göra.

Onsdag: Ledig dag så då blir det träning på Hjortens med simning och gym. På kvällen blir det krogen, men inte för att dricka, utan för att se CK! Inte sett honom sen förra sommaren, och han är ju gryym! Enda problemet vi har är hur vi ska komma hem.

Torsdag: Har prov på morgonen, inte så kul! Och sedan slutar jag kl. 12. Ska se till att träna, antingen på Hjortens eller på gymmet i Stigtomta. Plugga lite till och bara ta det luugnt.

Fredag: Min älskling kommer hiit, äntligen! Och brorsan också tror jag. Sedan blir det förmodligen fest, får se hur jag mår bara, känner att jag börjar bli sjuk. Men annars blir det bara mys med älsklingen, laga mat och glo på film.

Lördag: Myspys och jag vet inte vad vi hittar på, lagar mat, kanske drar ut och tränar tillsammans.

Söndag: Familjen kommer hem igen, vad sköönt det känns. Så tråkigt att vara hemma själv, samtidigt som det känns underbart! Liksom, man pratar inte, äter själv och sådant. Rätt tråk, men lär ju ha vänner här i veckan, Carro bl.a.

Nu ska jag sova, ovanligt tidigt, men annars kommer jag inte upp imorgon, har ändå inget bättre för mig.
Pusspuss på er och hoppas ni haft en bra helg och att ni får sova så gott inatt. :)

Gårdagens shopping med maami

Har ju inte hunnit lägga upp bilderna på gårdagens fynd. Fick nästan allt på rea, eller jaa ialla fall skorna. Klackarna har jag kollat på länge, men har tyckt att de varit för dyra. Fick de för i alla fall 150:- billigare, och paret jag hittade var i min storlek. Testade dem och smack de satt susen. Först kritiserade mami mig lite för att jag ville testa dem. Men när hon såg de på mig så sa hon att jag borde slå till. Hahhaa mamma, du är söt du!







Men hittade bra joggingskor som jag kan ha allround också, vilket är jävligt bra. Och sedan lite bra smink. Någon som testat och kan säga hur det funkar, har inte hunnit än?

Men jaa, här är i alla fall gårdagens fynd. :-) Blev även ett presentkort till mamma som fyller imorgon. Lägger ut ett speciellt litet inlägg till henne bara. Hihi.

Pusspuss

Är klockan bara åtta?!

Är klockan verkligen bara åtta? Det känns istället som att den är runt 22-23, känns i alla fall sjukt sent. Och jag tror att det är för att jag är så jävla uttråkad och har fan inget att göra ikväll. Men det är sjukt att klockan inte är så mycket. Nästan som att tiden har stannat två timmar.

Sitter och diskuterar en faktiskt ganska intressant grej med en vän på MSN. Oftast när man frågar någon på msn hur de mår, så får man bara svar som "Jodå", "bara bra" eller "lugnt".. Vad fan betyder det egentligen, och varför är svaren alltid så korta? Vill inte personen i fråga prata, och hur ska man svara på något sådant egentligen? Som när någon säger "jodå", ska man ge ett svar som nää men häärligt du!! Tänk om han/hon mår skit i själva verket?

Men oftast får man de svaren när man skriver något som hur är det? och läget?
Men skulle man skriva hur är det egentligen? då kan man få ett utlägg om hela ens liv. Som om man bryr sig mer för att man lägger till ett egentligen? Jag bryr mig ju lika mycket och vill ju verkligen veta hur mina vänner mår.

En liten frågeställning bara, en tanke från mig och Micke min vän. haha

Pusspuss

Sveriges absolut värsta bilförare?!

Idag såg jag reprisen av Sveriges värsta bilförare på Tv4. Jag har tidigare tänkt att jag aldrig kommer få körkort för att jag är så jävla slapp och har struntat i att köra. Sedan tänker jag ibland att "Faan, jag kommer aldrig bli lika bra som alla andra duktiga bilförare, pappa t.ex." Men varför ska jag tänka så egentligen, jag kan köra och jag kan köra bra, det är bara det som sitter i huvudet som spökar och ju mer jag kör desto bättre blir jag.



Men efter att ha sett på tv4 idag, så trodde jag inte att det var möjligt. Hur har de fått körkort? Och faan vilka stressade människor. Var faktiskt ganska underhållande, se hur de andra körde. Roliga typer också, med väldigt speciella egenskaper måste jag säga. Går på Torsdagar kl. 20.00 om ni är intresserade av att se det. Eller så ser ni några klipp här för Sveriges värsta bilförare

Jag vet i alla fall att jag snart kommer ta körkort, men hur fick de körkort?

"Den som gav dig körkort borde skämmas"

"Det är inte jag som gasar, det är bilen"


Finns inget godare!

Här har ni en bild på min soppa <3 haha, fast den är tyvärr slut nu. Men det gör ingenting, kan göra mer i veckan, haha.
Funderar starkt på att klä på mig ordentligt, gå ut och ta en promenad och sedan ned till ICA. Är sugen på något, men jag vet inte vad, känns lite jobbigt. Kanske ska köpa lite goda grönsaker och äta sticks?



En sak som är godare än miso-soppa och sushi, vet ni vad det är?
Joo, det är Robins mumsiga kyssar! Önskar att han var här nu bara, men får i alla fall träffa honom på tisdag, saknar dig massor, sötnos! <3

Men nu ska jag nog klä på mig, ut och gå, behöver röra på mig och göra något.
Vad ska ni göra idag?
Pusspuss

Så mutar du mig

Här sitter jag och har precis gjort lite lunch, fick bli lite Miso-soppa, något som är uuunderbart gott, fattas bara lite sushi då. Men jag föredrar faktiskt Kohiros miso-soppa och sushi. Fast någon gång måste jag ju testa och göra min egna, och ska försöka göra det i helgen tror jag. Mumsigt och mysigt!

Och om du någon gång ber mig om något, och jag kanske inte vill göra det, så finns det ett sätt att få mig att göra det. Jag gör NÄSTAn allt för sushi. Så det går alltså inte att be mig om vad som helst, men sushi, det skulle vara mer värt än pengar, i vissa fall vill säga.

Så prova det någon gång. ;-) haha
pusspuss