En rolig lördagskväll

Nu har vi avnjutit en god middag, lite sen dock men vi kom hem ganska sent från Arlanda och var tvugna att fixa massa grejer. Sedan höll ju farmor och farfar på att packa upp alla tusen väskor de hade med sig hem från Chile. Gaaaalet mycket grejer de hade med sig!! Men kul att de är hemma, välkomna hem ännu en gång säger jag!

Har fått höra massa grejer de har gjort och vi har bara suttit och skrattat åt deras sjuka upptåg. Så kul att höra dem berätta, speciellt när de pratar om farfar och vad han alltid gör! Han är gaaaalen. på ett bra sätt.

Men det har varit riktigt trevligt att bara ha umgåtts med familjen. Fast jag börjar bli lite trött nu, men det är vi nog alla. Manuel har precis åkt hem och jag och papi ska väl kolla på någon chilensk film. Får se hur mycket jag orkar, är ju som sagt rätt trött. Imorgon ska jag kanske på stan också, träffa Robin innan han åker iväg på kryssningen. Roligt för honom med studentkryssning.

Gaaah, blir tokig! Vill ut och se världen, träffa nya människor! Vill tillbaka till Chile också och till London såklart. Men när man hört vad som hänt i Chile är det knappt att man vågar samtidigt. Kriminaliteten verkar ha ökat och ungdomarna har blivit tokiga?! Aja, jag pluggar ju inte där så jag drabbas inte av de andra ungdomarnas "trick".

Film nu kanske och en liten skål med chips? Ja tack!
PussPuss


Kommentarer
Postat av: Marre

Ok. Visst är han XD

2009-04-04 @ 23:52:19
URL: http://marrwie.blogg.se/
Postat av: Marre

Tack =) gillar din med :)

2009-04-05 @ 00:00:44
URL: http://marrwie.blogg.se/
Postat av: Marre

Hehe okej. Gör du dom själv?

2009-04-05 @ 00:09:36
URL: http://marrwie.blogg.se/
Postat av: Marre

Jaha okej, tycker att du gör jättefina i alla fall.

2009-04-05 @ 00:16:32
URL: http://marrwie.blogg.se/
Postat av: Marre

vad gör du då?

2009-04-05 @ 01:25:08
URL: http://marrwie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback