Skicka Vidare

Om en halvtimme börjar en helt underbar helg. Men först ska jag hinna läsa lite av svenskaläxan. Har inte haft tid för den denna helg heller.. Har verkligen haft fullt upp! Jobbat, varit med massa vänner, varit på stan och farit hela helgen! Sjukt mycket känns det som, men det har varit riktigt trevligt. Enda grejen som var lite seg var i fredags. Men det tog vi igen igår istället, och det var extremt mycket trevligare och mysigare. Men det mysiga har lett till sena nätter med lite sömn och idag på jobbet har jag varit sjukt trött. Men jag har hela tiden varit trevlig och glad mot kunderna.

Har varit en del roliga personer inne på affären, och jag skulle försöka räkna hur mycket människor det kommer in i affäären under  en dag. Jag räknade till hundra personer på lite över en timme, och då hade jag tappat räkningen några gånger, för det var stressigt som faan. Så jag gav upp istället. Efter en halvtimme kom en surkärring och ville ta ut pengar, men jag sa att det inte gick för att vi inte hade fått in något. Och tror ni inte hon blir sur då, svär över det och säger att hon aldrig ska handla på ICA igen... jaha och? Hon kan väl ta och läsa skylten som står utanför om att vi får säga nej, vi är ju inte världens jävla bank heller!!

Men dagen var seg, trevligt när Bassekom in och handlade och snackade lite med mig. Var ett tag sedan jag träffade honom, och det finns ju anledningar till det. Lyllo honom! haha.

Men nu ska jag plugga, och sedan blir det Skicka Vidare.

xoxo <3

Kommentarer
Postat av: Carolina

Jobbigt med surkärringar ;P

Men trevligt att du har haft det bra ändå :)

kram

2008-09-21 @ 21:21:17
URL: http://carolinahjelm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback