Outsiders - Älska att vara naken

Har nyss  suttit och sneglat lite på Outsiders när det gick på TV, tillsammans med Roger. Jag kan inte låta bli att skratta åt det, och jag vet att jag kanske inte borde. Det handlade om nudister och jaa, det är deras sätt att leva. Jag vet också att vi alla föddes nakna och ibland är det riktigt skönt att gå naken, men inte helt naken kanske. Och det är väl inte speciellt jätteskönt för killar när den hänger och dinglar?

Som de t.ex. visade hur de sprang nakenlopp, spelade nakengolf m.m., de reste också till en by i Frankrike, där alla kan gå nakna utan att bry sig. Men jaa, det är inget jag sklulle klara av. Liksom, äta naken? Stå vid ett buffébort och plocka mat och så kommer någon som lutar sig över för att ta mat lite längre in på bordet.. Då bollarna bara hänger över maten?! Nej tack.. Och detta har jag sett i Fab 5, och jag kan säga det till er som tror att bögar tänder på alla män, de var riktigt äcklade av att se det själva.

Så njee, nudister och naturister är ingenting för mig... Skönt att strutta runt i trosor och linne hemma bara, sedan får det vara nog. Vad säger ni om det nakna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback