En kvällstur med the family.

Kom hem för ca en timme sedan, efter att ha varit vid Gumsbacken för att köpa leksak till Gustav, skor åt Roger och sedan vidare till Rhodos för att käka. Lite spontankäk ute med familjen, mycket trevligt men inte speciellt gott. Mami och jag beställde samma sak, Scampisouvlaki, som var kall.. Så vi bad om nya, men fick samma som var uppvärmda. Förmodligen i micro eller något? haha, och när vi tuggade blev det med guimp guimp så vi vågade inte äta mer av den. Det var inte så gott heller, så vi gav upp och käkade vor kycklingsouvlaki istället. Men vi blev mätta ändå.

Gustav sa den roliga kommentaren som jag skrev i tidigare inlägg, som ni bara MÅSTE läsa, för den var så jävla klockren! Efter det var vi klara och åkte vidare till Coop där lite grejer för mamma och Rogers resa skulle inhandlas, så som småtvål och grejer. Och så mat till mig för helgen, samt lite goodis. Men ska nog ner till ICA imorgon och köpa mer godis, för jag vill ju så gärna ha mitt favoritgodis, och då behöver jag bara liiite.

Och nu är vi hemma, jag fick lägga Gustav och läsa en lite rolig bok som hette Gruffalon, väärstaa söta! haha, med rim och grejer och ett litet monster. Söt i alla fall.

Men nu ska jag och mamma kolla på Oskyldigt Dömda, tjingeling
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback