Idag hade jag blogguppehåll

Har varit så extremt jävla trött alltså, det är galet. Sovit dåligt jättelänge nu och det tar på krafterna. Men har behövt ett litet uppehåll sådär, bara få vara och ta det lugnt. Och det känns redan bättre. Imorgon ska jag till skolan i alla fall.

Hände en skum sak idag, var nära på att svimma eller något, skitläskigt var det i alla fall! :O

Men men, orkar inte skriva mer faktiskt, ska sova nu. upp tidigt imorgon och åka in till mormor och morfar, sedan ska jag hämta cykeln där. :) Myspys. Vill bara inte stiga av bland alla oppebyare vid skolan den. :/ hahhaa, but I have too..

puss o kram




Robin <3

Cuz I love you more than ever.


För att du är min babe, och ingenting kan beskriva hur mycket jag älskar dig!
Saknar dig något så enormt mycket och önskar att jag bara kunde få vara hos dig.. <3



Det kommer bli bra, vi har klarat det förr. Vi klarar det jämt! <3
Älskar dig mest!!

En mysig höstkväll vid Kisäng











Alla foton är tagna av mig, Marcela Diaz.

En cykeltur gör plats för tankarna

När jag kom hem från skolan idag och efter att jag legat i sängen och tröstätit min påse med Kinapuffar, så beslutade jag mig för att ta en cykeltur till Kisäng. Eller egentligen hade jag beslutat det tidigare, innan jag kom hem, då jag kände att det kunde vara skönt att rensa hjärnan lite.

Så jag packade väskan med min kamera, en flaska vatten, en bok och anteckningsblock. Jag lindade in mig i min nya sköna sjal och tog cykeln upp. Hade hög volym och hade gjort en spellista med musik som får mig att tänka. Riktig mysig höstmusik <3 Kom upp dit och solen lyste starkt, fast den var på väg ned. Vilket inte gjorde något, för det blev bara mysigare. Var själv också, skönt det, något jag behövde. Kollade ut över vattnet, lyssnade på musik, naturen och mina tankar. Sedan plockade jag ut kameran och började fota lite. Blev nöjd med en hel del bilder (kommer i ett annat inlägg).Och jag känner att min motivation för att fota är tillbaka igen.

Sedan satt jag där ett tag till, på den lilla klippan och tillslut gick det inte att hålla emot.. tårarna kom, som i en befrielse. Så otroligt skönt. Och när den känslan var över för stunden kunde jag bara förundras över mitt liv. Över regnet som kom när det knappt var ett moln på himlen. Över hur vackert allt är och hur lycklig jag är som fått ett liv att leva. Jag blev glad på ett obeskrivligt men skönt sätt. Jag såg de där små sakerna, jag njöt av regnet, som om jag aldrig sett det förut. Jag njöt av utsikten och vyn av regnbågen, som ett barn som för första gången får skåda något sådant. Jag bara njöt, tog in allt och njöt.

sedan cyklade jag hem för att äta.. En skön cykeltur må jag säga. Något jag rekommenderar för alla, speciellt för att rensa tankarna. <3

Jag avskyr att tröstäta men jag gör det ändå

Jag trodde jag sovit bra inatt, att jag sovit så jag slapp vara trött och hängig. Men icke! Jag sover aldrig bra nu förtiden, speciellt inte nu med allt skit runt omkring. Så jag somnade till ett par gånger på svenskalektionen, kändes inge bra.. Men jag har ingen ork i kroppen och min hjärna orkar inte heller med!

Kom hem för en stund sedan, så nu ligger jag i sängen och tröstäter.. Men ska nog ta cykeln upp till Kisäng och bara sätta mig där ett tag... Ta med mig kameran kanske. Men behöver nog försvinna ett tag och bara vara, tänka lite.

Ha det bra allesammans, för nu tar jag cykeln och drar mig iväg.
Puss o kram

Äääntligen luunch!

Min mage skriker och mullrar, jag känner hur den drar ihop sig och skakar!! JAG VILL HA MAT OCH DET ÄR NU!! Och eftersom jag inte äter på Nicoskolan så blir det min och Emelies soppa, samt massa mackor. Mums mums. Jag känner för soppa idag.

Uhm uhm, nu ska jag dra med mig Emelie ner, eller så börjar jag brassa på soppan.
Tjingeling!

En bullig sjal

Sitter i skolan nu, det är måndag ännu en gång. Fan vad tiden går fort egentligen, det är nästan läskigt? Ännu läskigare är det att jag inte gjort ett piss i PAt.. har ingen som helst motivation till något... alls..! Men här sitter jag igen, det är måndag, det är höst och höstsolen ger färg på de guldgula löven i träden.

Och jag har rast till kl. 10. sitter gömd i min bulliga, brunstickade sjal och myser med en långärmad tröja. Glasögonen är på, allt för länge sedan jag använde dem, borde använda de oftare. Men det känns så höstigt med glasögonen så nu får de sitta på hela dagen, som gårdagen.

Idag är jag halvpigg, jag vet inte riktigt? Känner mig inte riktigt utvilad i alla fall. Men sov bra inatt, för en gångsskull. första gången på länge tror jag, men det är för att mamma renade rummet innan jag somnade. Med tanke på att jag var med om en lite läskig sak i lördagsnatt. Uschaa. Och jaa, ni kommer nog tycka det är skumt med att "rena rummet" och undra vad det är. Men men, det får stå för er. Berättar kanske senare om vad jag menar med det.

Nu ska jag väl förbereda mig för lektion
puss o kram

God natt Gott Folk.

Nu är det dags för mig att sova. Ligger givetvis redan i sängen och sådär, var inte så trött när jag la mig, men nu känner jag att ögonen börjar bli tunga. Jag är inte lika ledsen och arg som jag har varit, men jag har pratat lite och kollat på Parlamentet, samt läst Tjuvlyssnat, och då har jag fått skratta lite, vilket behövdes. Ska sova i flätor också, se hur det blir imorgon, spännande. Är så jääkla sugen på långt lockigt hår, men jag funderar samtidigt på att klippa kort igen. Vi får se vad som händer, kanske boka tid hos Carina istället?

Hm, har haft lite blogguppehåll under helgen, men det betyder inte att jag haft en dålig helg. Den har varit riktigt mysig, även fast jag inte mått speciellt bra. Men som Sofia kommenterade tidigare, att man måste uppleva de dåliga sakerna för att sedan uppskatta de bra sakerna i livet, vilket är fullkomligt rätt!

Men nu ska jag sova, kanske kolla lite One Tree Hill så jag blir tröttare.
Hoppas jag kan sova utan konstigheter inatt också, för igår natt hände det en läskig sak som jag inte vill ta nu,
Sov gott allesammans.
Kram kram

<3

Jag älskar dig, Robin S.

Skönt att mysa med familjen

Det är skönt ibland då man bara kan dra och slappa med nära och kära, som familjen. Så eftermiddagen har spenderats hos Mathias och Helene med mina kusiner, mormor och morfar och deras mormor och morfar. Så det var familjen, visst var inte alla där, men det var mysigt ändå. Mathias fyllde ju 35, så det var lite afternoon tea. Trevligt och gott med massa hembakt bröd och fika.

Satt mest i soffan och gosade med Maximus som alltid hoppar upp i mitt knä när jag är där. Han är för underbar och jag blir bara mer och mer sugen på att ha katt. Fast helst av allt vill jag ha tillbaka min älskade Simson. <3 Men det var mys att ha Musse i knät som kurrade och pussade på mig.

Men skönt var det i alla fall, få komma bort, skämta och prata om massa annat. Och nu ska jag kolla på Parlamentet och få skratta lite till, vilket verkligen behövs nu. Sedan blir det lite flätor i håret.

Kram kram

har inte funnits någon ork

Under denna helg har det inte funnits ork till att blogga, alls.. Så det har i princip varit en bloggfri helg och kommer nog fortsätta vara det, kanske för ett tag också. Lite synd, men sanningen är den att jag inte orkar med så mycket annat heller egentligen. Vill bara krypa ned under täcket och stanna där ett tag.. Eller resa långt härifrån och bara vara. Åka till Australien och lära mig surfa, jaa vad som helst. Bara för att få komma bort. Tyvärr är det så och det tillhör väl livet också, att få drömma om det?

Men nu ska jag duscha och göra mig iordning, sedan ska jag till min morbror som fyller år. Grattis till dig, Mathias. <3 Ska fota katterna också, för att sedan göra några tavlor till honom. :)

ha det bra allesammans, och hoppas ni mår bättre än vad jag gör just nu.


En irriterande huvudvärk som förstör

Ligger i soffan med världens jävla huvudvärk.. har haft det sedan i torsdags lite till och från, men nu är den som värst. Spänningshuvudvärk är det nog, känns lite så för jag har ont i käkarna också. Inte blev det någon 101 Dalmatiner heller, för jag somnade i soffan, men jag var inte ensam om det. Mamma sov i andra soffan, Rogeri fåtöljen och kvar var Gustav som kollade på filmen.

Uscha, borde kanske ta en huvudvärkstablett men tycker inte om sådant. Blev inget av med att åka till Lisa, tyvärr. Men vi tjejer får fixa ihop något snart igen. Massa mys sist ju.

Men nu ska jag kolla på Kocken, som började hemskt direkt! :O Så jag måste stänga av, för det bvlev spännande. Alltså, Kjell Bergkvist kan ju sin sak, haha.

Puss o kram.

Orkar inte

Orkar inte blogga just nu, har massor att berätta om men huvudvärken tar över, så jag ska bädda ner mig i soffan och kolla på 101 Dalmatinerna.

Puss o kram

Myskvällen är över nu

Nu har Nico stuckir, eller han stack för ca en timme sedan. OCh nu ska Carro hem och jag drar vidare till Emelie. Blir Norrköping imorgon med lite shopping, ska leta skor. OCh så kommer mamma och Roger hem, skönt skönt.
Städa mer imorgon, men måste plocka undan lite i köket nu.

Pusshejs <3

Lagar middag och dansar i köket

Står i köket med laptopen, spelar hög musik från den stationära så golvet skakar. Dansar och rör på roompan! Verkar som jag får äta själv ikväll, eftersom min middagsgäst som skulle komma för en halvtimme inte dykt upp.. Jaja, vad ska man göra? Lite ledsen blir jag ju självklart, när jag lagat mat för fler än mig och så kommer denne inte.. Sitter väl hemma och dricker öl eller något? Men då kan man ju höra av sig.

Snart kommer Carro och Emelie i alla fall, tack och lov för det. Då blir det filmkväll och ostbricka, kanske något att dricka? Har ju en cider i kylen. Uhm, och senare får jag se om jag åker med Emelie hem, om vi ska till Norrköping imorgon. Kan ju kolla buss och tågtider nu med detsamma.

Får käka när Carro och Emelie kommer istället, vill inte äta ensam.
Puss o kram

God morgon fredag!

Vaknade för dryga en timme sedan, och har sovit lite så där inatt, vaknade någon gång kl. 2 och trodde det var morgon. Sedan har jag iaf sovit okey. och nu är jag vaken, nyduschad och påklädd. Sitter och ska äta frukost, lyssnar på radion och snart ska jag sminka klart mig för det sista. Dagens outfit blev ett av mina nya plagg från igår. En grön topp som jag kunde ha som klänning, vilken överraskning det blev! Eftersom jag letade efter en klänning att ha vardagligt, men hittade ingen. Och när jag köpte denna top igår så orkade jag inte prova, och det sitter som woooh, ja bra i alla fall.

Idag blir det tjejkväll med ostbricka och film. Får se vilka fler som kommer, men det spelar ingen roll. Kan vara skönt med en tjejkväll också. Även fast jag önskade att Robin skulle komma.

Men nu ska jag äta klart och läsa tidningen. Här är en bild på outfiten.

Puss puss och ha en bra dag.

Förvirrad, svar ja

Sitter och kollar på film, men har tröttnat och ska nog gå och lägga mig nu.. Är trött, arg och allmänt borta och förvirrad. Arg har jag varit hela dagen, vilket gjort mig snurrig och massa jobbigt. Har inte haft en aning om vad jag gjort idag i princip.. Men nu ska jag hämta laddaren till datorn och sedan lägga mig, orkar inte kolla klart på filmen.

Hoppas morgondagen blir bättre.

Pusspuss

Känner inte för att skriva något just nu

Jaa, som jag skrev i rubriken.. Har egentligen massor att skriva om, varit och shoppat idag, ätit sushi och bjudit mormor och morfar på middag.. Men jag pallar inte skriva om något.. Jag är inte alls på humör för någonting.. JÄVLA SKIT!

:( Aja, vad ska man göra?


Puss

Lagt mig tidigt iaf

Nu har jag lagt mig tidigt, legat i sängen i ca 40 minuter. Ligger och surfar runt och läser olika bloggar, hittar inget direkt spännande egentligen. Men jag har i alla fall lagt mig tidigt. Fast nu ska jag sova, så det blir hyffsat tidigt, får se hur det går. Ringa och säga godnatt till Roobs kanske? :)

Hoppas ni sover gottt, kanske drömmer smaskiga drömmar? Jag ska föröska minnas vad jag drömt, så jag får något roligt att skriva om.

Puss och god natt.

Vad som gjorts idag av allt som skulle göras

Jaa, jag gjorde inte det jag skulle göra idag, bara en del, inte ens hälften tror jag.. Men här har ni det som är gjort och det som är kvar.

* Gå på en rask morgonpromenad
* börja ordentligt med projektarbetet, skriva minst en artikel?
* STÄDA mitt rum! Ett riktigt måste.
* Planera matlista över vad som ska ätas när jag är hemma själv
* Lägga mig TIDIGT!  (Ska nog göra mig iordning nu till och med!)

Som ni ser har jag bara gjort två saker hittills.. JAg är fan otrolig.. Men imorgon MÅSTE jag städa, verkligen. Får ju gäster på fredag och jaa, jag har ju lovat att ha städat till nästa gång de kom hit, så de fick se mitt rum. De verkar riktigt sugna. Men en storstädning ska ske. Har ju ändå inget att göra förutom att jag ska laga mat. Men nu måste jag typ ta och skriva ut en text jag ska ha till retoriken imorgon. Antingen Hur lyckliga kan vi bli? eller Spela Roll

Puss och kraam

En kvällstur med the family.

Kom hem för ca en timme sedan, efter att ha varit vid Gumsbacken för att köpa leksak till Gustav, skor åt Roger och sedan vidare till Rhodos för att käka. Lite spontankäk ute med familjen, mycket trevligt men inte speciellt gott. Mami och jag beställde samma sak, Scampisouvlaki, som var kall.. Så vi bad om nya, men fick samma som var uppvärmda. Förmodligen i micro eller något? haha, och när vi tuggade blev det med guimp guimp så vi vågade inte äta mer av den. Det var inte så gott heller, så vi gav upp och käkade vor kycklingsouvlaki istället. Men vi blev mätta ändå.

Gustav sa den roliga kommentaren som jag skrev i tidigare inlägg, som ni bara MÅSTE läsa, för den var så jävla klockren! Efter det var vi klara och åkte vidare till Coop där lite grejer för mamma och Rogers resa skulle inhandlas, så som småtvål och grejer. Och så mat till mig för helgen, samt lite goodis. Men ska nog ner till ICA imorgon och köpa mer godis, för jag vill ju så gärna ha mitt favoritgodis, och då behöver jag bara liiite.

Och nu är vi hemma, jag fick lägga Gustav och läsa en lite rolig bok som hette Gruffalon, väärstaa söta! haha, med rim och grejer och ett litet monster. Söt i alla fall.

Men nu ska jag och mamma kolla på Oskyldigt Dömda, tjingeling
<3

vi sitter och käkar på rhodos, gan

MMS

vi sitter och käkar på rhodos, ganska gott. Lite missnöjda är vi, speciellt m räkorna som var kalla, så vi sa till och då värmde de förmodligen räkorna i micron. Gustav var på toa också. Och undertiden kom det en kvinna som ryckte i dörren. Men fattade inte att det var upptaget. Och när mamma och gustav kommer ut skyller hon på mig och tror att det var jag som busade vid dörren. Men det var det inte, och när kvinnan går in säger gustav ''va, går hon in där? Jag har ju bajsa och det luktar!'' grejen är att han inte sa det, utan han skrek i hela restaurangen!! Haha min lillebror är så jävla bäst!!


Äta ute med familjen <3

Nu ska vi åka in till stan, för att handla till mig då jag ska vara hemma själv, och sedan ska vi käka på någon resturang, var vet vi inte än, men vi får se. Ska bli riktigt mys, har inte käkat ute med familjen på jättelänge. Så nu måste jag kiila.'

Puss o kraam

You drive me crazy crazy

Why don't you wanna
take a shower with me baby?
Why do you keep saying maybe maybe?
Is it something I have done
so tell me know
Do you think that I have done you harm?

Is it something you have done
that shouldn't been done?

Have you been out having too much fun?
Tell me baby
Tell me or I loose my mind
Don't you know my love for you is blind?

Don't you wanna cuddle with me baby?
Why do you keep saying maybe maybe?
Is it someting I have said
so tell me now

Can I turn it right so tell me how.

Or is it someone else
that you want more than me?

Have you been invited for a cup of tea?
Tell me baby
Tell me or I loose my mind
Don't you know my love for you is blind?

Don't you wanna take
a shower with me baby?
Can't you see you drive me crazy crazy
Is it something I have done
so tell me now
Do you think that I have done you harm?

Is it something you have done
that shouldn't been done?
Have you been out having too much fun?
Tell me baby
Tell me or I loose my mind
Don't you know my love for you is blind?

Don't you know my love for you is blind?
Don't you know my love for you is blind?

Redan hemma från skolan

Kom hem för ett bra tag sedan, men jag har suttit och diskuterat pengar med mamma och Roger. Är inte speciellt glad idag, utan snarare sur och det beror på vissa mer privata grejer, som handlar just om pengar.. Förstår inte hur denne person tänker och om det ens finns något samvete där just nu!?

Blev inte så länge i skolan idag heller. Tog bussen med Carro kvart över elva ungefär. Sedan stack vi till Hellmans för jag var så sugen på en kaffe latte, så det fick det bli. Rättvisemärkt dessutom! Sedan var det mediekommunikation, där vi inte gjorde något som vanligt. Jag försökte skriva det vi skulle, men det gick verkligen inte! Ingen motivation till något just nu.. Bara trött och arg...!

Men jag ska nog vila lite nu och sedan ska jag städa rummet och hänga med in till stan och handla.

Hoppas ni mår bra i alla fall!
Puss puss

Ska snart iväg till skolan

Nu harj ag ätit frukost och gjort mig iordning. Fattas bara att föna håret lite och slänga på kajal kanske? IDag är jag rockigt chic också, med mitt svarta linne med dödskallar och en skjorta över, mörka jeans. Har avklarat en grej på listan för dagen också, och det var min jättesköna morgonpromenad. Så nu återstår bara några saker till.

* Gå på en rask morgonpromenad
* börja ordentligt med projektarbetet, skriva minst en artikel?
* STÄDA mitt rum! Ett riktigt måste.
* Planera matlista över vad som ska ätas när jag är hemma själv
* Lägga mig TIDIGT!

Och det ska göras idag, kan nog bli lätt, förutom det där med att lägga mig tidigt. Visst kan jag lägga mig tidigt, men en annan sak är det att somna tidigt, har så svårt för det. Men nu ska jag i alla fall duka undan min frukost/lunch och göra mig iordning för att gå till bussen snart. Undrar om jag behöver ha jackan?

Ha en bra dag nu allesammans.
Puss puss


en morgonpromenad i dimman. Klocka

MMS

en morgonpromenad i dimman. Klockan är ca halv nio. Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Slet på mig kläderna och nu är jag hurtig och går på en morgonpromenad. Känns skönt och allt känns så mycket friskare på morgonen. Daggdroppar på växterna, det nya spindelnätet som syns på morgonen efter den fuktiga natten. Det är så mycket vackrare!! När jag kommer hem ska jag äta frukost och duscha. Skola kl 12. Har ni sovit gott? Puss puss


Imorgon måste jag ta tag i lite saker

Imorgon har jag lite saker att göra, har jag bestämt. Så nu har jag en liten lista över allt som ska göras imorgon. Här kommer den då:

* Gå på en rask morgonpromenad
* börja ordentligt med projektarbetet, skriva minst en artikel?
* STÄDA mitt rum! Ett riktigt måste.
* Planera matlista över vad som ska ätas när jag är hemma själv
* Lägga mig TIDIGT!

Det är nog vad som ska göras imorgon, det känns rätt viktigt i alla fall.
Men nu är det midnatt och jag ska soova! Är äckligt trött och är glad för sovmorgonen jag har imorgon. Först blir det frukost och sedan en promenad i morgonsolen, om jag inte gör tvärtom, för då kan jag ta en dusch efter promenaden också. Hm.. Så får det bli!!

Sov gott och dröm sött allesammans. Hoppas ni haft en bra dag! Snart kommer jag skriva om en dröm, jag lovar. Och drömmerj ag inget nytt så berättar jg om en gammal.

Puss och Kram

Det blev en lång promenad, 3 timmar?

Blev en lång och mycket trevlig kvällspromenad med Nico. Fast jaa, vi var ju självklart inte ute och gick i tre timmar, även fast jag var borta ungefär så länge. Vi gick och pratade om allt, som vanligt, lite ditten och datten. Och sedan hamnade jag hemma hos honom på en kopp te och lite kortspel. Mycket mycket trevligt.

Känns så skönt med våra kvällspromenader och alla samtal känns så enormt lättsamma och naturliga. Det är mysigt. :)

Men nu ska jag snart ta och lägga mig, kolla klart lite på America's got Talent.
Tack för en trevlig kväll, vännen. :)

Puss o kram.


Kan inte göra annat än skratta

Nyss såg vi denna skumma reklam för Max Hamburgare, och så diskuterade vi att E-type stämt hamburgekedjan för att de tagit hans låt utan att fråga honom om tillstånd. Och när vi diskuterade det så kommer en kommentar;
- Vadå, stämde apan Max?

Så jag var bara tvungen att dela med mig

Promenad i kvällssolen

Nu ska jag ut och gå på en efterlängtad promenad med Nico. Så jag hinner inte skriva så mycketm er. Lika bra att gå nu, så det inte blir så kallt, orkar inte byta om till långbyxor, så jag får knalla i shortsen med  mina varma tights, och det gör ju inget, vi går ju i rask takt.

Tjingeling <3

Sova på lektionerna?

Kom hem för en stund sedan och ska nog vila lite snart, är varken hungrig eller har lust att göra något annat, för jag är så sjukt trött... Sov illa inatt, och var nära att försova mig, tur då att min älskade mamma smsade mig, för då vaknade jag direkt. Rusade upp och slet på mig kläder, sprang och sminkade mig, samt åt frukost. Och sedan hör Lukas av sig när jag stressat klart, då säger han att han tar bilen in till skolan och kan skjutsa in oss. Så då kunde jag andas ut och ta det lugnt.

i skolan har deti nteh änt mycket, sovit lite på lektionerna, tillsammans med vänner. Först på NK med Alice. Och sedan somnade Lisa i mitt knä på GI då jag masserade henne och pillade henne i håret. hihi var riktigt sött och hon njöt verkligen av massagen. Fick själv massage av henne och jäävlar vad skönt det var. Så där satt vi och masserade varandra medan  vi kollade på en film om Simone L, minns inte efternamnet riktigt.

Vad säger ni, visst borde vi få ha små powernaps i skolan? Man ska tydligen bli smartare av små tupplurar mitt på dagen, det har jag läst minnsan!

Kram kram


Då var det dags för håltimme igen

Nu sitter jag på folkan, alldeles själv. Känns skönt ändå, för jag är så jävla trött. Visst är lärare här, men de gör annat, typ äter? Så jag sitter inne själv, väntar på att Grafisk Illustration ska dra igång, men den lektionen börjar inte förrän kl. 13.50, så det är en bit kvar. Tror det var då?

Funderar på om jag kanske ska ta mig till Mekka och köpa något fikabröd, är grymt sugen, men jag väntar nog på att någon kommer hit, så jag kan gå tillsammans. :) Och fika tillsammans, fast på folkan.

Denna dag har varit grymt seeg! Suttit och antecknat som en tok på geografin, satt och pillade Alice i håret och somnade själv på NKn och sedan har vi haft lunch. Jag är så himla trött alltså, sov knappt något i natt, alldels för lite var det i alla fall! Och det får jag känna av idag. Blir heller ingen studentfest, jag orkar ärligt talat inte, är för borta just nu.

men ska väl sätta mig och pilla lite i illustrator, så jag får saker gjort, men har dock inga hörlurar för senare tillfällen, om jag blir klar med detta. Jaja, jag kommer på något.

Hur har er dag varit hittills?

Kram kram

God morgon, jag har sovit illa!

God morgon, nu var Lukas snäll och skjutsar ocss till skolan, tack tack till det, för jag försov mig.
Dags att sticka, och här ser ni lite av dagens outfit. pusshejs

När ögonen svider av salt

Nu tänker jag inte bli sådär poetisk eller emotionell, utan för tillfället känner jag mig oerhört apatisk, avtrubbad helt enkelt.. Ögonen svider och läpparna täcks av det varma saltet från dropparna. Det blev inte så att jag somnade, utan istället ligger jag och stirrar in i väggen.. Jag bara stirrar, det är mörkt i rummet så det är knappt att jag ser väggen, utan jag bara stirrar. Näsan är igentäppt och ögonen är uppsvällda. Jag vet inte m jag är trött längre heller, jag hari nte möjligheten att känna efter för tillfället.. För just nu känner jag ingenting, absolut ingenting. Det finns ingenting där att känna..

Låt mig få sova i dessa hundra år, frys ned mig.. Jag vill bli nedfryst. Eller låt mig bara få åka iväg, till en av mina drömdestinationer... Australien. Där skulle jag vara fri. Jag skulle glida längs vågornas ryggan på en surfbräda, jag skulle strosa runt i badshorts och bikinitoppar, barfota eller med flipflops. Ett halsband med träpärlor och på land skulle jag ha en longboard. Dit vill jag, och helst av allt skulle jag ha varit där redan igår..

Någon gång i livet ska jag uppfylla mina drömmar, jag ska dit. Jag ska bort härifrån, för ett tag.. För att få finna något annat, för att finna Marcela..

Nu borde jag sova, eller fortsätta stirra in i väggen.
God natt..

Nu vill jag sova i hundra år.

God natt säger jag bara, har inte så mycket mer att säga. Och just nu känns det verkligen som om jag skulle kunna sova i hundra år. Frys ned mig, så jag kan vakna upp hundra år senare.. Nej då, det skulle jag verkligen inte. Då skulle alla nära och kära försvinna när jag vaknar och jag skulle aldrig få träffa dem igen.

Men hoppas ni sover gott i alla fall!
Puss o kram





<3 Robin <3

Snart drar favoritserierna igång!

Redan nästa vecka drar mina favoritserier igång! Det är Grey's Anatomy och Ugly Betty, som jag frenetiskt följer. Och under de timmarna i veckan som mina favortiprogram går på tv, är fjärrkontrollen min och det är mina heliga timmar. Halva tiden delar jag med mamma, eftersom vi kollar på Grey's tillsammans. Minst två tekvällar blir det i alla fall och det är riktigt mys.

Mycket skratt och mycket tårar, ååh vad jag älskar programmen! Ska börja någon ny serie också, men den känns inte så jätteintressant, kanske lite. Men aah, har ju mina två favoritserier, plus One Tree Hill som jag kollar på över nätet, tills jag fixat resten av boxarna.. Har ju bara säsong 1 på DVD.

Outsiders - Älska att vara naken

Har nyss  suttit och sneglat lite på Outsiders när det gick på TV, tillsammans med Roger. Jag kan inte låta bli att skratta åt det, och jag vet att jag kanske inte borde. Det handlade om nudister och jaa, det är deras sätt att leva. Jag vet också att vi alla föddes nakna och ibland är det riktigt skönt att gå naken, men inte helt naken kanske. Och det är väl inte speciellt jätteskönt för killar när den hänger och dinglar?

Som de t.ex. visade hur de sprang nakenlopp, spelade nakengolf m.m., de reste också till en by i Frankrike, där alla kan gå nakna utan att bry sig. Men jaa, det är inget jag sklulle klara av. Liksom, äta naken? Stå vid ett buffébort och plocka mat och så kommer någon som lutar sig över för att ta mat lite längre in på bordet.. Då bollarna bara hänger över maten?! Nej tack.. Och detta har jag sett i Fab 5, och jag kan säga det till er som tror att bögar tänder på alla män, de var riktigt äcklade av att se det själva.

Så njee, nudister och naturister är ingenting för mig... Skönt att strutta runt i trosor och linne hemma bara, sedan får det vara nog. Vad säger ni om det nakna?

What if..


What if I could...

Äntligen hemma.

Nu är jag äntligen hemma, sitter i soffan och ska slå på tv:n alldeles strax, om jag inte kollar på One Tree Hill på datorn istället. Bredvid mig har jag två chokladrutor, snacka goott!! Ska vila lite också, är så sjukt trött. Gick inge vidare på läxförhöret, så jag skrev ett brev till läraren istället om varför jag inte kunde svara på frågorna.. Har ju som sagt haft fullt upp heela helgen!!

Efter skolan gick jag och Carro på stan, så jag testade skjortan som jag hade velat köpa, men den satt inte alls bra... Men sedan testade jag en polotröja/klänning som satt perfekt typ! Så den köpte jag, samt tjocka tights och ett par knästrumpor. Köper nog ett par svarta på torsdag också, mys mys,

Men nu ska jag luta mig tillbaka och sedan kolla på tv.

Hoppas ni haft en bra dag hittills.
Kram kram

lunch nyss och jag är trött som fa

MMS

lunch nyss och jag är trött som fan, fortfarande!! Galet ju, säger som emelie att motivationen för det mesta inte finns där. Kissnödig är jag också, glömde att kissa. Hur kan man glömma det. Jaja, nu har svenskalektionen börjat och vi ska ha ett jobbigt läxförhör. Tror ni jag pluggat? Inte alls, har helt enkelt inte haft tid i helgen. Varit upptagen hela tiden ju!! Men men, nu ska jag vara duktig och lyssna på fride. Kram kram


En ny vecka och jag är oerhört trött!

Aah, jag vill bara sova, sova, sova! I en vecka!! Tur att jag inte går allt för länge, kanske köper en klänning efter skolan, väärsta fina! Men jag är trött iaf, har inte sovit speciellt mycket i helgen. Mindre än vad jag egentligen behöver, alldeles för lite. Men men.. Vad ska jag göra? Jag har ju haft det extremt trevligt också, så då gör det inget.

Men snart börjar lektionen i TEXT och då ska vi göra klrt för Tessinbilagan. Har precis haft GK, gick rätt bra, börjat att vectorisera en monkey.

Hoppas ni får en bra dag idag! Vad ska ni hitta på?

Kram

Imorgon är det måndag

Och fan vad tiden ska gå snabbt då. Så nu måste jag sova, behöver sova ut efter mitt äventyrande denna helg. Hoppas eran helg också varit bra! God natt på er allesammans, nu ska jag drömma fina drömmar, inte som drömmen inat.. :(

Puss o kraam

Pay it Forward, en meningsfull film

En underbar film med en grymt bra budskap som vi borde använda oss av. Den öppnar upp dina tankar och du lär inte gå ifrån filmen utan en liten tanke som säger "...om..." .

Haley Joel Osment är en sådan grymt duktig skådis, även fast han inte alls är gammal här i filmen. Han har även medverkat i Sjätte Sinnet (har dock inte sett den) där han gjorde ett mycket starkt jobb. Det är också han som i denna film har huvudrollen som Trevor McKinney, pojken som förändrar världen. Helen Hunt spelar hans mamma och är alkoholist, han vill hjälpa henne och två till. Bl.a. hans lärare som spelas av Kevin Spacey, som också han gör ett grymt jobb i denna film. Som den osäkre mannen som alltid försökt haft kontroll över sitt liv pga det han varit med om. 
 

Pay it Forward går ut på att hjälpa tre människor med ett problem som ingår i deras vardag, något som de själva inte kan ändra på. En god gärning där man inte ska förvänta sig att få något tillbaka, utan den enda tjänsten de tre människorna ska göra, är att hjälpa ytterligare tre personer, som därav hjälper tre personer osv. Det ska inte vara små saker, utan stora saker som förändrar deras liv. En teori som skulle kunna funka! Men som Trevor i filmen säger, man får inte vara feg, för det förlorar alla på.  

Jag rekomenderar verkligen denna film, det är en film för alla, och det är svårt att inte gråta. Haley Joel Osment är så grymt söt och en jäävla bra skådis! Han gör rollen perfekt och man känner med honom. Se den!

Jag är nog rätt blödig av mig

Har precis suttit och gråtit mig igenom en film, Pay it Forward som gick på kanal5 nyss. Den började kl. 20.00 och slutade för kanske en kvart sedan. Har sett den förut, så jag vet hur den var och därför grät jag för minsta lilla grej.. Fast jag är jäävligt blödig annars också när det gäller film. Kan se något som är extremt romantiskt, eller någon som gråter, något som är oerhört jobbigt och sorgligt eller någon som skriker. Jag får ALLTID gåshud och tårar i ögonen och för det mesta snyftar och gråter jag också. Det kan Robin intyga.

Så jaa , jag är en riktig blödis som grinar för allt inom tv och film. När det gäller det verkliga livet är jag aningen tuffare och gråter inte lika ofta, men tro mig.. jag gråter en hel del då med. Men varför skämmas för det? Det är väl bra att gråta? Det är så jävla skönt också, bara släppa spärren och låta alla känslor komma. Efteråt, även fast det är svårt att andas av allt snor, så känns det så mycket lättare.

Vad säger ni om det, att släppa på tårarna någon gång ibland? Jag behöver inte alltid gråta för att jag är ledsen eller sorgsen, utan jag kan göra det av andra anledningar också. OCh då blir det skönt när man ser sådana filmer, då man har något att skylla på också eller något som hjälper fram tårarna.

xoxo <3

Skicka Vidare

Om en halvtimme börjar en helt underbar helg. Men först ska jag hinna läsa lite av svenskaläxan. Har inte haft tid för den denna helg heller.. Har verkligen haft fullt upp! Jobbat, varit med massa vänner, varit på stan och farit hela helgen! Sjukt mycket känns det som, men det har varit riktigt trevligt. Enda grejen som var lite seg var i fredags. Men det tog vi igen igår istället, och det var extremt mycket trevligare och mysigare. Men det mysiga har lett till sena nätter med lite sömn och idag på jobbet har jag varit sjukt trött. Men jag har hela tiden varit trevlig och glad mot kunderna.

Har varit en del roliga personer inne på affären, och jag skulle försöka räkna hur mycket människor det kommer in i affäären under  en dag. Jag räknade till hundra personer på lite över en timme, och då hade jag tappat räkningen några gånger, för det var stressigt som faan. Så jag gav upp istället. Efter en halvtimme kom en surkärring och ville ta ut pengar, men jag sa att det inte gick för att vi inte hade fått in något. Och tror ni inte hon blir sur då, svär över det och säger att hon aldrig ska handla på ICA igen... jaha och? Hon kan väl ta och läsa skylten som står utanför om att vi får säga nej, vi är ju inte världens jävla bank heller!!

Men dagen var seg, trevligt när Bassekom in och handlade och snackade lite med mig. Var ett tag sedan jag träffade honom, och det finns ju anledningar till det. Lyllo honom! haha.

Men nu ska jag plugga, och sedan blir det Skicka Vidare.

xoxo <3

jag har nedräkning till det att ja

MMS

jag har nedräkning till det att jag slutar för dagen. Just nu är det ca 1 h och 30 min. Och jag är äckligt trött och Snurrig i huvudet. Sitter och knaprar läkerolockså, med. bitar av jordgubb. Lugnt och lite folk är det också, så det är ganska tråkigt. Kommer säkert massor en halvtimme innan vi stänger. Nyss hände iaf en sak. Var en man som handlade, men han sa knappt något, utan han gjorde istället massa ljudeffekter!! Haha. Jaja jag är trött och uttråkad nu, vill hem. Xoxo


de hotar om att aldrig handla igen

MMS

de hotar om att aldrig handla igen. just nu sitter jag på jobbet. Har lunch i en kvart- halvtimme och sedan ska jag sitta ca fyra timmar till innan vi stänger. Är trött sedan igår så jag har hunnit m en hel del pinsamheter. Och så har jag stött på en och annan surkärring. Skriver när jag kommer hem om det inte händer något roligt förstås. Puss o kram


Ännu en sen natt

Kom hem alldeles för sent inatt igen, jag som jobbar tidigare imorgon.. usch då. Dåligt samvete harj ag också, över att jag inte kunde ringa Robin.. Förlåt babe!! <3 ringer imorgon när jag vaknar, dirr!! Skäms som tusan ju!

Har iaf haft det trevligt, blev massa chill och kortspelande. Men nu MÅSTE jag sova..

god natt

Hemma igen och snart måste jag stressa

Nu är jag hemma igen från stan, var riktigt mysigt, även fast vi inte var där så länge. Var mycket folk och events på stan, bl.a. musik, modevisning och annat smått och gott på torget. Men vi gick mest förbi det bara, och gjorde det vi skulle. Handlade en skitfin jacka, men bild på den kommer ikväll istället, för nu har jag inte tid direkt. Eftersom jag börjar jobbet om en halvtimme och måste få i mig lite mat först. Men de håller på att fixa lite käk.

Så idag jobbar jag ca fem timmar, inte farligt alls. Blir förmodligen filmkväll ikväll, om inte någon har lust att hitta på något. Ska nog höra av mig till Nico, men de är säkert bakis. Fast jag ska nog först ringa Robin och småprata. <3 Om han har lust vill säga.

Och imorgon jobbar jag också, från 10.30 till 18.15. Så det blir lite längre, och därför måste jag se till att komma i säng hyffsat tidigt ikväll. Kolla lite One Tree Hill ikväll igen, innan jag somnar :)

Men nu ska jag kiila iväg, magen ropar på maat.
Hoppas ni får en bra dag!
xoxo <3

Idag blir det jobb..

Ska göra mig iordning snart, för sedan ska vi in till stan en snabbis och jag ska kolla på jacka. Så det blir bara det innan jag drar iväg till jobbet. Tur att jag inte jobbar så länge idag då, ungefär fem timmar. Är lite trött efter gårdagen, blev ju lite sent, men var inte där så länge och det gjorde absolut ingenting. Var ju inte speciellt kul för min del.

Ikväll får vi gäster också, Oskar, Ann och Alma kommer hit, vet dock inte om deras tonåringar kommer, men vi får se. Jag har iaf jobbet till kl. 18.15, och sedan blir det bara hem och chilla. Ska verkligen ta det lugnt, plugga lite teori också tror jag. Eller jag ska se till att plugga teori i alla fall. Måste ju göra det om jag vill ha körtkortet i November.

Men nu ska jag borsta tänderna och sminka mig. Hoppas ni får en trevlig helg.

xoxo <3

En av de skummaste chillfesterna någonsin.

Ligger hemma i sängen nu, kom precis hem egentligen. Linus var snäll och följde mig hem, så det var trevligt. Har haft många trevliga samtal med honom ikväll, gällande arbetsliv, vuxenliv, flytta hemifrån, ekonomi, och resande. Det var väldigt trevligt. Började med att jag kom lite sent dit, Nico hade ringt och "skällt" ut mig för att jag inte dykt upp. Det var lite komiskt, så jag satt bara och skrattade, sedan klädde jag på mig och drog mig dit. Kändes lite skumt att vara där, jag var den enda som inte drack. Kände inte för det, dels för att jag inte hade något att blanda ut min vodka med och sedan för att jag jobbar imorgon och ska upp tidigt för att hinna med staden också.

Kom dit och då var bara Nico där med massa brudar.. Brudar mellan den sena årgången som 91-93or, vilket gjorde att det kändes ännu mer skumt. De satt där, alla kände varandra, jag kände ingen. Klev bara in och hälsade lite smått. Snackade med *Nico och sedan kom de andra killarna, äntligen någon jag kände.

Senare kom även en man på 45 år, någon som tydligen beter sig som en tonåring.. Tragiskt och skumt som fan, men han var där i alla fall. Kom fler folk senare också och jaa, jag kände inte en jäävel verkligen! Eller joo fyra stycken, de jag kallar för stigtomtapojkarna.

Drog hem tidigt, redan runt halv ett, kände att det blev sjukt tråkigt och jaa, festen var bara lam egentligen. Men jag skulle bjuda igen nästa helg då jag är själv. Får se vad som händer då.

Undrar hur min älskling mår också, han som är ute på krogen och röjer (utan pengar?) haha. Ingen som svarar på mobilen, och jag blir alltid orolig, eftersom det är i Södertälje. :(

Men nu är det dags att sova, kanske kollar något avsnitt av One Three Hill innan. Och såhär kan jag se ut innan jag ska sova, minus bh:n egentigen då, men kan ju inte visa mig här, haha!

Puss och god natt på er.


Dra på fest nu kanske?

Ja, här sitter jag och spelar mahjong med mamma, vi hade en liten turnering om vem som fick mest poäng. Först vann mamma genom att spela ut spelet och fick lite över 600 poäng. Och efter ett par gånger slog jag till och med hennes rekord och fick 800 poäng! Go Girl!

Nico ringde nyss och undrade var jag tagit vägen, så jag ska väl ta mitt pick och pack och vandra vidare till dem. Vet dock inte om jag ska dricka något, eftersom jag bara har vodka, men inget att blanda det med. kanske finns lite saft? Men ska väl fixa till håret lite nu och sedan ska jag väl kila vidare en stund i alla fall.

Kanske skriver mer senare ikväll/inatt, om det inte blir för sent, jobbar ju imorgon. Tur att det bara är fem timmar då. Hoppas ni får en bra kväll.

xoxo <3

Äntligen fredag, men jag är sjukt trött

Och så var det fredag igen, sjukt vad veckorna går fort egentligen. Det är snart bara tre veckor kvar till att Carro fyller år. Nästa helg är mamma och Roger borta, och då blir det väl något hemma i alla fall. Emelie och Carro kommer i alla fall och jag hoppas på att min Älskade Robin kommer också <3.

Men som sagt, det är redan fredag, känns skönt men jag är så sjukt jääävla trött! Somnade till och med på NKn, så jag vaknade med en "tatuering" på ryggen, made by Emelie. Den var söt, gjort i bläck med skuggor och allt. Efter Nk var det geografiprov, om kartografi, gick skiiitbra ju! Är förvånad över hur bra det gick egentligen.'

Fotolektionen på morgonen var också braa, fast jag var så trött så orkade inte mycket. Och när vi skulle fota i studion så krånglade en propp hela tiden så blixtrarna slutade funka.

Men men, nu ska jag leka med Gustav, sedan vila och äta. Ikväll blire väl lite fest, I guess, vi får see. Jobbar ju i helgen.

xoxo <3


Sadist-Fredrik plågar oss med blixten

Sitter inne och har fotolektion, idag har vi genom gång om blixt och grejer. Rast nu i fem minuter, för att Fredrik glömde batterier. Haha, kul. Han kallar sig för Sadist-Fredrik, för att han plågar oss med studioblixten och slår på den hur mycket som helst, för att visa olika styrkor och grejer. JAg är bländad och ser ingenting.

Men nu ska jag förmodligen gå och hämta min kamera eller något.
xoxo <3

God morgon allesammans

Har ni sovit gott? Jag har sovit rätt ok, drömde om datorn inatt och om Robin <3 Hade helst av allt velat ha Robin bredvid mig om natten.

Hm, just nu sitter jag hemma själv och äter frukost, ska snart göra mig iordning och dra vidare till bussen. Har lång fotolektion så jag laddar batteriet till kameran, vilket jag glömt göra tidigare. Hm, sedan händer det inte så mycket i skolan idag, förutom provet/läxförhöret. Spännande kanske? Ska läsa lite till, måste i alla fall läsa mina anteckningar.

Efter skolan blir det förmodligen en fika på princess, mys pys. Fast det är inte säkert att Carro kan hänga med, tyvärr... :/ Vi får se hur det blir med den saken. Och ikväll blir det hemmalagad asiatisk mat, lax av något slag.
Ska förmodligen på fest också, men vi får se hur det blir där också. Jobbar ju imorgon och hela helgen, men börjar ju inte förrän 13 imorgon, så jag har ju sovmorgon.

Men nu ska jag kila vidare.
KRam kram och ha en bra dag idag.!

Puss och godnatt

Nu är jag äckligt trött, det var jag även för en timme sedan, och timmen innan det också. Så nu ska jag släcka ned för att somna tryggt med datorn bredvid mig, haha. Nee, men kanske spelar någon musik där, not sure. Blir förmodligen radion, älskar p3 på natten, över huvudtaget egentligen.

Men god natt på er och hoppas ni haft en trevlig dag. Vad händer imorgon?

xoxo <3

Trött efter världens flumdag!

Idag har varit en bra dag, nästan en toppen dag, men itne riktigt. Behövs bara en grej till för att dagen ska bli fullständig, och det är Robin. <3 Så jaa, det är inte en grej precis, men en person. Men annars har det varit en grymt bra dag. Den har varit händelserik och jag har skrattat i princip hela dagen och flummat runt som fan. Jag har som sagt varit på bra humör.

Dagen började imorse med en snooz på ca 40 min, var glad när jag vaknade för jag visste att datorn skulle komma idag. Fast jag var sjukt äckligt trött ändå, men det fick duga, upp och duscha, mysfrukost och promenad till bussen. Sov lite på bussen, var som sagt sjukt trött. Religion, spännande lektion då vi fortsatte att prata om det onda och det goda. vi delades upp i grupper och fick tänka ut massor om Theodicéproblemet, och vi alla kom på massa variernade "lösningar", även fast det kanske inte irktigt finns någon lösning på det hela efterosm inget överrensstämmer med det andra. Men det var kul, intressant som vanligt, speciellt att höra allas åsikter och tankar. OCh det är veerkligen blandat.

På retoriken sedan då, jag tror aldrig jag har skrattat så mycket på en lektion förut. Och fyfan vad vi skrattade. Var ju halvklass och vi i den gruppen skrattade så tårarna sprutade och vi bara tjöt. Speciellt Rasmus, har aldrig sett den sidan av honom, men det var så grymt jävla roligt!! Fler sådana lektioner tack! Ääh fy fan vad vi flummade alltså. Och det höll  i sig resten av dagen, under NKn också som gick ovanligt snabbt. Jobbade ju med Sofia och vi var ju grymma. ;) haha

Hem och väl hemma fanns två paket till mig. Undra vad det kan vara? thihi, så nu ligger jag i sängen, med den i knät och det kännsu nderbart. <3

Puss och kraam 

Sitta och slöa med datorn i knät.

Wooh, sitter här i vardagsrummet fortfarande. Känns sooftish, haha. Men jag diskuterar med Nico om vi ska ta en promenad runt Salinge, så jag är egentligen på väg ut. Uhm uhm men nu ska jag leta fram ett par strumpor och sedan möta Nico för en promenad. Vi höres senare, då jag egentligen måste plugga.

Puss & Kram

Jag kan knappt tro det själv!

Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet och skriver. Känns hur jävla fucking underbart som helst! Kan knappt tro det själv, men jag sitter verkligen här med min nya, alldeles egna laptop. Fy fan vad bra det känns. Bäst är att jag jobbat och tjänat ihop pengarna helt själv, jag kör inte på några inbetalningar alls, utan allt är fixat och klaart! Wooh, webcam har den också. Så nu kan jag och Robin se varandra lite oftare också, haha. Sött.

Ääh fyfan vad skönt det känns. Och det var grymt mycket snyggare i verkligheten också. Så jävla stilren och allt! Skalet är sjukt snyggt, lite mörklila med blommor på, love love. OCh så var den inte så stor som jag trodde den skulle bli. Liten, lätt och smidig. Hur jävla skönt som heelst. Maah, aah fan. KAn inte förklara min lycka just nu! Men den är enorm och jag känner mig så stolt över mig själv, att jag gjort allt detta själv. Jag har klarat mig helt solo, utan att låna pengar, utan att fråga mamma eller pappa. Bara jag, jag jag! Kredit till mig.

Snart äre mat också, ska ladda över lite musik på datorn nu.
Puss och kram.

Hur man säger "hämta" på engelska

Nu har jag hunnit med Idol, prata lite i telefon, kollat på tv och So you Think You can Danse, samt lite plugg. Var ett bra avsnitt av Idol, dock är snart auditionuttagningarna över. Det är ju det som är de bästa! Fast jaa, jag ska fan ta och följa Idol denna gång, för nu är det ju riktigt bra artister som är med och jag har ju ett par favoriter.

En rolig sak hände också, som gjorde det till dagens bästa citat! Jag tänker inte nämna vem som sa det, för han/hon tycker det är lite pinsamt, men jag skriver i alla fall. Fast nu efter lite research så var det inte så roligt längre, för det fanns tydligen ett ord som var deträtta. Så jag skiter i det hela, för nu går "vinnar"personen runt och retas istället, haha.


Men nu är det dags för sängen. Är sjukt trött och spänd inför morgondagen. Då får jag äntligen datorn, och nu har jag förmodligen hittat en höst/vinterjacka också! Äääntligen säger jag bara. Mer uppdatering imorgon.

Sov gott och dröm sött allesammans.
xoxo <3

Rejected Love

Snart är det dags för idol

Sitter här och bara tar det lugnt. Har precis pratat med Robin i telefon, det var ju uppiggande. Så nu sitter jag istället och lyssnar på Lars Eriksson. Han är fanimig den bästa musikern någonsin, fantastiskt! Ne, men även fast inte han går vidare så långt i idol, pga sin otroligt speciella röst och musik, så kommer han bli känd och många fler kommer upptäcka honom.

Men jaa, idol snart då, en tjugo minuter kvar ungefär. Fan, gillar den nya juryn bättre än den gamla. För de är så jävla mycket roligare och har mer erfarenheter också, eftersom de jobbat med enormt mycket större kändisar än de första. Detta är väl vardagsmat för dem.
Andreas Bagge, teddybjörnen, för han ser verkligen ut som en teddybjörn. Så snäll och go och en sådan jag lätt hade kramat om om jag gått vidare eller bara jag fått vara där. Gillar alla hans minspel han gör när folket sjunger. Hans ögon ger en snäll sida och han verkar inte bry sig så mycket om rikedomar, även fast han är rätt rik ändå. Liksom, han kör hellre åkergräsklippare än en sportbil.

Laila Bagge, det snygga blonda bombnedslaget. Hon står på sig och är tuff och jag diggar hennes röst. Hon verkar inte vara så stel heller, utan smart och rolig. Hon är cool.

Och så har vi Anders Carlsson, Det är han med det lite småsliskiga smilet. Han är snygg samtidigt och jag gillar faktiskt det där sliskiga smilet han har. Han är ball och jag älskar när han sjunger med i låtarna. Kul när man fick se hur han satt hemma och plinkade på gitarren och sjöng med. Han är great!

Men nu är det dags att sätta sig i soffan, snart Idol ju och så måste jag ju plugga. Får se om jag kanske drar ut senare och umgås med Robert och Linus. Vi får se. Först och främst måste jag plugga.

xoxo <3

På projektarbetet arbetar vi inte,

MMS

På projektarbetet arbetar vi inte, vi flummar och äter pommes. Här är emelie och äter mina pommes.


Vad fan ska vi göra?

Känns som att vi inte kommer någonstans alls med projektarbetet.. Det suger som fan. För jag veti nte vad vi ska göra, vad fan ska vi skriva om och hur vet vi vilka som kommer läsa skiten sedan? Det känns inge vidare alls, inte alls..! Just nu känner jag inte heller för att jobba med projektarbetet.. Just för att vi inte gjort ett piss(!) och jaa.. Inte blev det bättre av all förvirring från förra veckan heller...

Vad fan ska vi göra?

Time for school

Nu är det dags att borsta tänderna och sådär. Har haft en underbar frukost idag, har till och med hunnit äta lite Galiamelon, som var himmelskt god! <3 Känner mig någorlunda pigg idag, och ska försöka sitta lite längre i skolan så vi kan komma igång med tidningen.

Men vi höres mer ikväll, kanske blir lite bloggande i skolan.

xoxo <3

det väntade samtalet kom idag

Imorse tänkte jag att jag skulle upp kl halv åtta-åtta, men jag snoozade en timme istället, fram till halv nio. Ååh vad jag älskar att snooza, haha. Men precis innan min klocka skulle ringa den sista gången, så är det någon som ringer på mobilen. Dolt nummer, jag svarar ändå, har ju inga som helst problem med det. Och i andra änden luren är det en ung kvinna som svarar. Jävlar att jag ska ha så dålig mottagning i mitt rum. Vi ropade "Hallå?!" ett flertal gånger, tills jag satte igång högtalarna på mobilen och placerade den någonstans där jag hade mottagning. Hon var från fraktföretaget som skulle komma med min dator. Och nu har jag äääntligen fått besked! De kommer imorgon, runt kl 12.

Så frågar är ju nu, ska jag gå på Labben imorgon (som är rätt ointressant och vi verkar ändå inte göra så mycket) eller så åker jag hem efter sista lektionen, så jag är hemma runt kl. 12.30 och tar emot datorn? Vad hade ni gjort? Jag skulle inte få dåligt samvete om jag sket i NK heller så...

Haha, dags för mobilbloggning

Nu har jag fixat alla inställningar och skit, så nu ska jag kunna blogga var som helst! Säger som Julia: Smack that! Så nu kommer det bli betydligt mycket fler inlägg och sådär också, nicens nicens, och fler bilder med. Känner att det varit alldeles för få bilder uppe för mig. Får ta tag i fotograferingen igen, men har bara inte haft någon ork den senaste tiden.

Men nu ska jag verkligen sooova!
Goodnight everyone!

testar mobilBlogg

MMS

testar mobilBlogg


Ny design, men inte riktigt färdig

Nu har jag fixat en ny design, som jag själv är väldigt stolt över. Fast det finns massa småsaker som måste göras iordning innan den är klar helt och hållet. Fast just nu orkar jag inte, måste sova, även fast jag inte börjar förrän kl. 12 imrogon. Men ska se till att vakna runt kanske 8-9 och ta en joggingtur på morgonen, innan jag åker iväg till skoolan. '

Och imorgon är datorn också beräknad att komma, är så jäävla spänd och jaa. Det är väl det enda jag tjatat om de senaste inläggen. Har varit sjukt flummig idag också, haha. Men det kan jag ta imorgon istället, på morgonen kanske?

för nu ska jag sova, är äckligt trött och behöver verkligen sömn. Hoppas ni haft en bra dag förövrigt, och att ni sover gott också!

xoxo<3

Snart ny design, men först Idol!

Jag håller på att börja fila på en ny design, som jag tror kan blir riktigt bra. Men först ska jag kolla idol som börjar nu. Så jag får skriva mer senare och lite om dagen då också.

Tjingeling.

Usch, jag tycker inte om hål!

Sitter fortfarande här på Folkan. Har haft håltimme i över en timme nu, och kvar är ca 40 minuter. Så jag ska väl lägga mig i en soffa istället, för jag orkar inte sitta här och det är så tråkigt. Vill bara hem just nu och sova ett tag, är så äckligt jävla trött.. Har inte blivit så mycket drömmar att skriva om den senaste tiden heller.. Har glömt dem eller inte drömt alls, eller klart jag drömmer, men sover så tungt så jag märker det inte. Men inatt drömde jag som sagt en hemsk dröm, men den kan jag ta ikväll. När det blir drömtorka får jag väl ta och skriva om gamla roliga drömmar jag har haft, haha!

Puss och kram, nu ska jag ta mig en liten tupplur.

Långa håltimmar gör mig trött.

Nu har jag haft lunch sedan kl. 11.15, och har hål fram till 13.50, då grafisk illustration börjar. Funny ska det bli. Fast lite tråk då vi måste sitta framför datorn mellan 13.50 och 16.30.. Det känns i både rumpa, ögon och axlar. Hoppas fortfarande att de ska ringa idag om datorn, så jag kan få den snart. Är så jääävla sugen!

Trött och seg i huvudet är jag också, förstår itne vad det är med mig. Förra veckan glömde jag nycklarna i skåpet, skåpet var alltså öppet och sådär. OCh det sjuka är att de som såg dem inte tog ut dem och gav dem till mig istället för att bara påpeka att de hängde där? Aja, samma sak hände idag.. När jag är på väg till Folkan ringer Carro och säger att hon har mina nycklar. Hur i helvete kunde jag glömma dem denna gång? Jag har inte en jävla aning..

Jag får för lite sömn om nätterna tror jag.. jävla drömmar. Inatt grät jag i sömnen, heela natten verkligen. Och när jag kom till skolan var jag tvungen att krama om Lukas, Cornelia och Jonte. Usch alltså, jag vill inte drömma..

Men men, får väl skriva om det senare.
Kram kram

Dags att skynda sig lite

Nu ser jag att klockan tickat iväg, jag som bara skulle kolla leveransstatus. Måste borsta tänderna snabbt och hitta ett par strumpor. Sedan blir det att småspringa till bussen!

Hoppas ni får det bra idag och att ni sov gott.. Jag hade en hemsk dröm, så jag sov inte allt för bra.

Kram kram

Tävling hos Sara; Det hänger på håret

Nu är jag med och tävlar om en underbar liten goodiebag hos Sara. 
Längtar tills jag får långt hår, så jag kan styla ordentligt, men funderar på att chocka ordentligt istället.

Denna gången hänger det på håret =)
Tävlingen är sponsrad av GötaFrisören i Götene 0511-50507

Det man kan vinna är en liten "goodiebag" med följande innehåll:
 

*En volym gele från Matrix serie Vavoom
*Ett hårspray från XL, bra att ha med på resan.
*Och sist men inte minst, En Locktång från Goldwell


Så ta en titt här.

Dags att lägga sig då kanske?

Idag har det varit rätt bra, även fast jag har varit sjukt seg och sådär. Uhm uhm, anna har btw skaffat blogg, wohoo. Kommer bli kul att läsa den. coben.blogg.se . Men som sagt, dagen har varit seg. Jag har fått två VGn i två olika grafiska arbeten, känns bra. Har haft ett bra samtal med Victor och bara tagit det lugnt idag.

Hoppas de ringer imorgon angående datorn, längtar så mycket att jag snart spricker! och ännu mer eftersom den blev försenad med en vecka. Hm, oj, nu är klockan alldeles för mycket och jag borde ha lagt mig för en timme sedan. Så jg får lägga mig nu direkt då, så jag hinner ringa och säga god natt till älsklingen också. Ska upp tidigt imorgon, kl 6, så jag hinner duscha. Men ställer ändå klockan på halv sex, för att det är så jävla skönt att bara ligga i sängen och snooza. mums mums på det.

Hoppas ni haft en bra dag nu och att ni sover gott.
Kram kram

En fråga, svår att svara på

Idag på Filosofin/religionen hade vi jobbiga diskussionsämnen. Inte jobbiga som i tråkiga, utan intressanta-då-det-inte-går-att-svara-på-frågor jobbiga. Så frågan är; Vad är ondska? Och vad är egentligen det goda?

Det var många, helt olika, åsikter i klassrummet och många gånger pratade nästan alla i mun på varandra. Det är så typiskt våran klass. Men jaa, det gör väl inte så mycket. Vi kom ingenstans i diskussionen heller, utan det bara fortsatte där i något mellanting. Men det är ju så svårt det där, för det finns ju inget direkt och klart svar över hur det egentligen är.

Och som alla har sin åsikt har jag också en egen syn på ondska, men jag vet att många fler delar en liknande syn som jag. Jag ser det som att alla människor föds neutrala, det finns inget som är ont eller gott då. Ingen människa är ond heller, eller god egentligen. Utan det är själva handlingarna som personen utför som är onda och goda.

Och vad är ondska då?

Det beror ju från person till person. Ondska är väl ett samligsord för allt vad folk uppfattar som elakt osv. Samma sak med det goda. Det är bara samlingsord alltsammans, eftersom något som jag kanske uppfattar som dåligt och elakt, kanske någon annan uppfattar som snällt och gott. Om jag utför en handling som jag menar är god, kanske någon ser det som helt sjukt och elakt istället. Så det onda och det goda beror på från person till person, från individ till individ.

Vad är ondska för dig? Och vad ser du som gott?

Kram kram

Skönaste, så det blir dagens musikfavorit.

Haha, jaa. Här sitter jag och lyssnar på en och samma låt hela tiden. Dels för att den är så jäävla bra, och sedan för att reta mamma och Roger. För de stör sig som fan på den och tycker det är massa fula ord, fast det egentligen inte är det. De säger ju inte kuk, utan de säger snopp osv. Och det tycker inte jga är fult. Med tanke på att det finns så betydligt mycket fulare ord man kan använda sig av.

Men här har vi Dagens Musikfavorit, som förmodligen blir veckans bästa! Ismen - Alla Gillar Brudar



Brudar gillar brudar, killar gillar brudar, alla gillar brudar. Brudar, brudar, brudar!

Hoppas på att de ringer idag!

Här sitter jag och ska ha lunch nu. Men jag väntar lite på Emelie, för att vara snäll. Kollade också in leveransstatusen för min dator och den är nu levererad. Eller jaa, den är under leverans om man säger så. Så nu väntar jag bara på det, på samtalet. Så jag kan säga när jag är hemma, då de kan komma och lämna den till mig! OCh det känns så galet, jag får den snart och jag hoppas verkligen att jag får den idag!
Längtat som en jävla  tok och blev så arg förra veckan då jag fick veta att den skulle bli försenad.

Men nu får Emelie ta och skynda sig, för jag är jättehungrig och vill ha mat, helst för en timme sedan!
Blir en pirog och sedan mackor.

Kram kram

Betyg i Grafisk Kommunikation.

Fick tillbaka mitt DVD-omslag samt tidningen vi gjorde i tvåan. Var inte speciellt med DVD-omslaget, men allt jobb lönade sig och jag fick i alla fall ett VG på båda uppgifterna. Dessutom fick jag reda lite på hur jag ska kunna utveckla och få högre betyg i kommande uppgifter. Men VG är ju inte dåligt, jag är nöjd med betyget, även fast jag inte är så nöjd med slutresultatet. Fast jag var nöjd med min tidning, tills Ted sa vad jag hade kunnat göra annorlunda och sådär. Så nu är jag inte så glad över den längre, men det blir bättre till projektarbetet.

Gaah, det är fan redan måndag och ny vecka, helt jääävla galet! Och i helgen ska jag jobba, uuuh känner inte för det.. Fast jag får ju min dator i veckan, längtar satan!

Nu ska vi snart ha lektion, I think. Tjingeling.

Jag är för trött

för att vara uppe hela natten. Det är ju skola imorgon och något måste jag sova. Så nu ska jag ta och lägga mig. Ringa älsklingen först för att säga god natt <3

Sov gott och dröm sött alla ni där ute!
Kram kram

Kvällens bästa!

Alltså, det finns ingen roligare människa än Johan Glans. Eller, visst kanske det finns det i min vänskapskrets. Men Johan Glans är Sveriges roligaste komiker! Ingen slår honom och hans dialekt gör det bara roligare.

Se till att kolla detta klipp, för det är så otrooligt jävla roligt!


Hemma efter en tjockishelg. <3

Är hemma i Stigtomta igen, efter att ha varit hemma hos pappa i helgen. Träffat familjen där och min underbara Prins. Har varit riktigt mysigt och lugnt i helgen. En sådan helg som jag behöver ha, för det mesta. <3 Började med i fredags, då jag kom dit runt 17-tiden. Plockade upp Robin och så åkte vi hem. Vart en myskväll med film, då vi bestämde oss för att runt 21.30, åka till COOP och leta rätt på Pulp fiction. Vi stod och letade som dårar tills de stänge kl. 22. Hittade inte filmen, men istället hittade vi Fight Club. Har inte sett hela tidigare, så det skulle vi göra när vi kom hem. Men både jag och Robin somnade i början av filmen. Så det blev sängen istället.

Igår åkte jag och Robin in till Södertälje centrum, för att jag skulle kolla efter en höst- och vinterjacka. Hittade ingen en men den var inte sådär WOooW(!) utan den var bara rätt snygg. Köpte mer Ben & Jerry's som tog slut direkt, eftersom vi var sju pers hemma och Alex fick inget. (stackaren). Köpte hem annat gott också, och sedan en Body Butter från Body Shop. Sedan hittade jag och babe Pulp Fiction för bara 99kr! Så jag köpte den dirr, och vi åkte hem.

Lugn dag, med filmkväll hela kvällen. Allt var uppdukat kändes det som, chips, morötter, gurka, dipp, läsk, drinkar och vin och melon. Först blev det Polisskolan som gick på TV, sedan kollade vi Fight Club igen, eftersom vi somnade i fredags. OCh sedan blev det Pulp Fiction, men inte hela, det blev så sent. La oss och idag såg vi klart Pulp Fiction.

Idag har det bara blivit en slappdag med myspys och sängliggande. Övningskört massa också, gått sjukt bra och inga problem allt! Så nu ska jag se till att fixa körkortet i November! Åkte hem kl 19 också, uscha.. tråk. :( Vill vara med Rooobin ju! <3

kramsikramsi

I'll paint my nails

Nu ska jag sova, för nu är jag klar med "uppsatsen" om livsåskådningar och den är iväg skickad. Lyssnar på Yves Larock, fixat lite låtar på mobilen med honom och pratar med mysfolk på msn. Fast nu räcker det för mig idag, jag ska bara måla klart naglarna en sista gång, sedan ska jag sova. Vad ska jag ha på mig imorgon? Äh, kommer på något.

Puss och kram och sov gott allesammans! <3

Kvällens Musikfavorit - Larock

Kvällens musikfavorit var först tänkt att bli La rock - Rise up
Men jag blev så sugen på denna låt, med oljefat och sköna beats. Så detta får bli kvällens musikfavorit.
ZOOKEY
Skön som fan och jag längtar bara mer efter sommaren! Ta dig tid att lyssna och njuta.


Vad tycks?

Min hjärna är inte med mig!

Gaah, blir tokig på mig själv. Har suttit två dagar med religionsläxan där jag ska skriva om mina egna livsåskådningar.. Men det är så jävla mycket grejer jag tänker på men inte kommer på just nu, och så mycket som ska tänkas på så min hjärna har inte en chans att hänga med. För mycket tankar! För mycket av denna livsåskådning. Hur är min Livsåskådning? Jag har nog inte ens fattat riktigt vad det är än heller, haha.

Men men, nu ska jag anteckna allt i Word och skicka iväg, så det inte blir för sent. :O

KRam kram

Halva dagen fullspäckad?

Idag har jag tränat igen, kändes underbart! Denna gång blev det jag och Emelie. Vi tog och simmare i 30 minuter oavbrutet nästan. Sedan körde vi lite intervall då vi simmare korta och snabba längder i 5 minuter tills vi blev helt dizzy! Så vi satte oss istället i bubbelpoolen och chillpratade, stretchade ltie och sådär. Mycket treevligt! Vilket kommer göras om varannan torsdag då vi inte har NK-labben. Mycket bra prat och det kändes riktigt bra.

Efter det mötte Carro oss och vi skulle egentligen käka lunch, men hon skulle sticka. Väldigt tråkigt, men men.. vad ska vi säga? Så jag och Emelie drog hem till henne själva, åt lunch tillsammans. Såå underbart gott! Inte ätit den där soppan på över ett år, och fan vad gott det var. Speciellt med Ciabattan och räkorna till! <3 Lunchen avklarad, vi tog bilen ner till stan för att kolla tyg för balklänningar. Emelie ska ju få sin uppsydd snart, och måste fixa ett tyg nu. Sedan stack vi en snabbis till Åhlens för att jag skulle köpa en tvål, samtidigt hittade vi varsitt nagellack och Emelie fick värsta söta presenten av mig. ;) thihi.

Hon skjutsade mig till bussen, jaa jag vet, värsta slött. Och jag hann med den precis. Så idag har det egentligen inte hänt så mycket, eller joo halva dagen har varit fullspäckad egentligen. Lite trött också, med tanke på att jag kom hem inatt runt 00.30.  Fast nu ska jag skriva lite av religionen, måste ju bli klar och skicka in den idag. :O Annars får jag smisk!


Imorgon blir det Södertälje, träffa babe!! <3

Har fått en sporre till körkort.

Idag när jag åkte med Emelie och satt i bilen med henne, så kändes det så jävla sköönt! Det var bara för henne att ta bilen så att vi kunde åka ned till stan. Sådär bara, snabbt och enkelt! Och det peppade på och gjorde att jag fick tillbaka min motivation till att börja köra ordentligt och fixa körkortet. Så nu, om allt går för sig med pengar och sådär, vilket det kommer göra, för nästa lön ska jag bannemig lägga ut på körkortet. Då ska jag se till att fixa körkortet i November!

Så det blev som en liten spark i häcken, och faan vad bra den satt! Nu ska jag se till att dra ut och köra ofta, så jag har allt fast i huvudet, plugga lite teori och grejs också! Tack Emelie för den fina insikten

Hallelåja som de säger i Teliareklamen

Har lektion snart igen, just nu har jag suttit två timmar eller något och fixat i illustrator. Kul som fan, men klurigt. Är på värsta flumhumöret också, sitter och drar massa sjuka och tråkiga skämt, haha. Kan bero på att jag hade en skumrolig dag igår. Efter skolan fikade jag med ett gäng skumma killar, haha men men.

Och senare på kvällen blev jag inbjuden på "korvfest". Nee, men massa killkompisar som kollade fotboll och drack öl. Så jag vandrade dit, som ensam tjej. Det var riktigt trevligt och många goda skratt blev det. Kom inte hem förrän kl. 00.30 ungefär heller. Men jaa, varför ska man inte kunna göra sådant? Blir förmodligen fler gånger, och nu är jag lite sugen på att dra dit igen i helgen, men jag har ju andra planer. Får bli en annan gång. :)

Dags för något mellanmål innan simningen.
Tjingeling

Schleten och trött

Ikväll känner jag mig riktigt sliten och trött. Har huvudvärk och ögonen svider också. Ska sticka om ungefär fem minuter, kolla på Idol och plugga lite för religion och svenskan imorgon.

Dagen för övrigt har varit rätt bra. Började med att jag och Carro åkte in till stan vanlig tid, även fast vi hade lååång sovmorgon till 12, och simmade. Det var riktigt skönt. Efter träningspasset satte vi oss i bubbelbadet, och det satt även en gammal gubbe där. Som måste ha släppt sig när bubblorna var igång, för helt plötsligt luktar det äääcklig äggmök. Och när bubblorna försvinner, försvinner även han snabbt ur badet. Förövrigt gick det bra. Vi vandrade till Tessin och käkade, mötte Emelie och Annika.

Snacka om roliga samtalsämnen vid maten då, så pass skumma att killarna som satte sig bredvid oss försvann. Och påväg till Folkan hade vi grymt kul också. Jag och Annika gick och tjuvringde Carro, så rooliga är vi, haha.

Folkan, hade mediekommunikation, inte så kul. Sedan projektarbete. Snackade med Ted och Fride, de gjorde oss mer förvirrade och jaa.. Vad ska vi göra nu då? Men jg och Carro tar en fika imorgon och pratar igenom hela alltet och komma igång mer med planering och förmodligen enkäter. Det blir nog bra tillslut ändå.

- Vi får bli era konkurenter nu ju, vår tidning kan ju heta Fride, istället för Frida!


Teds citat, haha.

Sedan skulle jag på stan och fika med Robert, men då följe hans vänner med också. Så det blev inte mycket fika, vi gick mest runt eller stod och snackade. Men har förmodligen fixat ett jobb hos dem nu, när de startar band. så det är ju bra.

Men nu ska jag kila. Plugga och titta på idol.
Hoppas ni haft en bra dag!

Kvällspromenader och nattlig sömn

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, jag vet att klockan inte är så mycket mer än 22, men jag är så oerhört trött så jag tänkte faktiskt lägga mig nu. Ska upp skapligt tidigt imorgon, jag och Carro åker in till stan med vanliga bussen, kl 7.50, även fast vi inte börjar förrän kl. 12. Men det beror på att vi ska börja träna och ska då in till Hjortens och simma. Hur skönt ska inte det bli? OERHÖRT! Så det blir skönt med träning, ska verkligen komma igång nu! Känner att jag behöver det och vill ha en annan kropp till nästa sommar *grr*

Var ju ute och gick med Nico också, så himla skönt det var. Var lite kul, för vi satt och pratade på msn och jag frågade vad han gjorde. Han svarade att han inte gjort något och frågade direkt om vi skulle gå Salingerundan, vilket vi tillslut gjorde. Och jag är glad att jag följde med, för det var så jäävla skönt att bara gå runt, prata och ha det allmänt trevligt. Så det kommer bli fler gånger, eftersom han brukar gå den rundan och sådär, och det är ju lite tråkigt att gå själv.

Provade studentmössor idag också. Fyfan vilken härlig känsla egentligen! Kan knappt tro att det är mindre än ett år kvar tills vi tar studenten. Känns så overkligt, men bra som fan! Så jag har beställt en diamantmössa med lite grejs till, beställde också en studenttröja till, men den ska jag nog plocka bort. Kan göra en egen med egna tryck. Snyggare, mer personligt och billigare. ;)

Men nu ska jag ta och lägga mig, så jag orkar imorgon. Måste leta rätt på låset också, så jag kan låsa in mina kläder på Hjortens. Ska nog köpa Friskvårdskortet också, oj oj. Övningsköra imorgon också kanske?

Sov gott och dröm sött nu då! Så får ni ha det så underbart imorgon.
xXx

Dagens outfit - lite småemo?

Här har ni dagens outfit. Tröjan köpte jag i Chile när jag var där i vintras, och till det har jag mörka jeans. Har inte riktigt använt den där tröjan på ett tag, inte sedan typ min pojkaktiga/emo stil avtog. Men vafan, så emo blir det ju inte om man kombinerar det rätt. Och jag tycker inte att jag såg speciellt emo ut idag, haha. Cute cute var det mer.


Så vad säger ni om tröjan, visst är den ball?

xXx

Kvällspromenad

Trevligt trevligt. Vännen Nico frågade om vi skulle ta en kvällspromenad runt Salinge, och det gör jag mer än gärna. Så nu ska jag leta fram en tröja eller jacka och sedan dra ut. Tjingeling <3

Sova i skolan, ja tack

Hade ett hål på ca två timmar, så jag drog till folkan, la mig i en soffa och sov bort mitt hål. Hur jäävla skönt som helst, haha, med musik i öronen och en tupplur i skolan. Nu känner jag mig i alla fall pigg och kommer nog också klara av att ha Grafisk Illustration oavbrutet från 13.50 till 16.30. Wooho.

Men men, nu börjar vi snart och mycket mer orkar jag inte skriva.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag.
Tjingeling

Är så sjukt trött

Nu är det verkligen dags för sängen. Är så otroligt trött att jag verkligen måste sova nu, annars kommer jag säkerligen somna imorgon när vi provar studentmössor eller liknande. Ska ha med mig kameran också, för att dokumentera ifall vi skulle välja att ha det i vår bilaga för Tessin Nytt. Hm, vad händer mer imrogon? Har ju grafisk illustration i massa timmar också ,ska bli riktigt gött. Börjat småskissa för små figurer jag förmodligen ska illustrera vidare på sedan när jag kan programmet. Har allt framför mig, men vet verkligen inte hur jag ska rita deras ansikten, gaalet. Aja.

Time for bed.
Hoppas ni haft en bra dag idag och att ni sover gott. Får se om jag drömmer något skojsigt inatt, har inte kommit ihåg mina drömmar de senaste nätterna.

kram på er.

Dagens Outfit

Dages outfit består av skjortan jag köpte till min älskade Robin, men som jag snott ifrån honom ett tag. Sedan ett svart vanligt basic-linne under. Mörka jeans och mitt snygga flätade läderskärp som inte syns. Enkelt och snyggt I think. Och imorgon blir det något annat, vad får vi se då.

Btw så är bilden brusig och sådär, pga inställningar på kameran då jag inte hade världens bästa ljusförhållande. Sedan blir alla bilder grönare när jag sparat dem än vad de var i ps. :S

Tjingeling<3

Myskväll, tråkkväll... you name it.

Sitter här, och har gjort hela kvällen. Kollat på One Tree Hill och kommit fram ett par avsnitt. Jävlar vad bra det är alltså! Åt de två nya smakerna av mina Ben & Jerry's också, mumsigt men blev grymt mätt på dem. Blev New York Super Chocolate Fudge och ööh dem med Brownies. :D <3 Har gått runt och myst i Robins skjorta också, massa skön. Älskar den skjortan och får nog ta och köpa stora skjortor till mig själv också <3 Mer har jag inte gjort ikväll faktiskt. Lyssnar på musik också , så nu har jag album från Pulp Fiction och Dirty Dancing. Vad har ni gjort ikväll då? Säkert något roligare.

Blogg-uppehåll?

Funderar lite på att ta ett blogguppehåll. Har varit så grymt trött de senaste dagarna, att jag knappt orkat sitta vid datorn. Blä på det, för det känns så trist och så och så har jag varit i skolan och jobbat massor. Så då blir  det massa annat att tänka på. Plus att det varit lite strul med ndra saker runt omkring. Uppehållet lär väl ändå inte vara så speciellt länge, för jag kommer förmodligen vilja skriva av mig en hel del och speciellt när jag snart får min nya dator.

Men under tiden ska jag i alla fall fundera på en ny bloggdesign, och förhoppningsvis ha den klar till jag börjar att blogga på för fullt igen. haha. Men jag medger, de senaste veckorna har varit lite knakigt med inlägg. Men det har varit lite knakigt med det mesta tror jag..

Ha en underbardag!
Kram kram

Skola, plugga, stressa?

Jahopp, Måndag igen, ny vecka. Fan vi är redan inne på vår tredje vecka nu, känns typ galet. Och jag får inte min dator denna vecka, vilket suger...! Jag måste vänta till nästa vecka istället..

Hm, idag blir det hetsplugg på lunchen, läxa till svenskan haha. Men som tur är så slutar jag inte allt för sent idag, känns skönt. Och nu i veckan känner jag mig piggare, så jag ska nog kunna börja träna på onsdag. Härligt härligt. Köpa friskvårdskortet och sådär. Då kan jag gymma i Stigtomta också.

MEn men, snart börjar lektion, dags att logga ut.

Tjingeling. <3


Äckligt trött..

Jag är så äckligt trött, känner att jag har så svårt att hålla ögonen uppe. Så jag ska gå och lägga mig nu faktiskt. Här och häpna, jag ska sova och klockan är inte ens elva. Men det gör mig ingenting, upp tidigt imorgon, duscha och läsa lite på läxan. Har fan inte haft tid att göra den, men men. Hetsplugga tillsammans med Carro på bussen imorgon.

Carro den lyckliga. ;) hahaha, sött sött! :D This will be perfect. <3

Men god natt till er alla, hoppas ni haft en trevlig helg och hoppas ni sover gott inatt.
 Kram kram.

En lite halvtråkig helg

Helgen började rätt ok i fredags, den slutade i alla fall bra med filmkväll och svullartajm tillsammans med Carro. Kollade på Old School, som var sjukt bra. haha, en film utan handling och denna lyckades de med. Skrattade som faan och det händer verkligen saker hela tiden!

Hm, igår var jag ute och övningskörde ett tag också. Gick sjukt bra och jag kommer nog verkligen fixa körkortet i höst! Köra lite oftare, sedan så är det klaart! Efter det åkte jag och jobbade, rätt trist dag, hände inte mycket. Kom hem runt 18.20, lagade mat med brorsan och kollade på tv. Sedan somnade jag i soffan runt kl. 22, kul lördag? Inte alls.

Idag har jag också jobbat, varit sjukt seg och jag är jättetrött. Så jag orkar inte heller skriva så mycket. Ska sätta mig och läsa lite för svenskan imorgon. Och sedan lär jag lägga mig sjukt tidigt. Kolla lite på tv eller film också?

Men nu orkar jag inte skriva mer faktiskt, och det lär inte bli mer ikväll heller.
Kram kram



Robin <3

Uppe tiidigt en söndagsmorgon?

Jaa, då var jag uppe tidigt igen då, klockan åtta var jag uppe, inte speciellt pigg då. Hm, hade inte en så rolig lördagskväll heller. Lagade först mat med brorsan, sedan slökollade vi bara på film. Och när han satte sig vid datorn igen, somnade jag framför tv:n ungefär kl. 22. Vaknade igen när mamma, Roger och Gustav kom hem, och det var runt elva tror jag? Gick och la mig, men då kunde jag inte somna om. Så jävla typiskt att man blir småpigg när man ska lägga sig i sängen, medan jag kan somna direkt när jag ligger i soffan. Aja, skumt det där.

OCh idag blir det jobb igen, dock en längre dag, 10.30 - 18.15.. Orkar egentligen inte, men men. Ska jobba igen om två veckor, uäh. Men som sagt, det är pengar. Ska försöka se till att simma i veckan också, förmodligen onsdag och torsdag. Och imorgon ska jag köpa glass, oj oj! Måste ha glassen, haha. Kommer bli att jag sitter hemma och syndar med den för evigt. Neej då, så illa ska det inte bli. Men lite ibland kan man unna sig i alla fall.

Fast nu ska jag ta och göra mig iordning för jobbet. Sedan lägga mig i soffan en halvtimme och slumra kanske. Men som sagt, slutar ikväll och då skriver jag mer. Kommer ändå inte ha något att göra ikväll, förutom att plugga då.. Har helt glömt bort att läsa Svenska läxan, ojoj.

Men ni får ha en braa dag.
Kram kram.

Hemma från jobbet

Även fast tiden på jobbet idag gick väldigt fort, så kändes det så oerhört segt. Jag kände mig ovan vid kassan, vissa saker jag fick blackout över också. Och helt plötsligt har jag glömt ordet för frimärken och säger istället kvitto. Jag är fan seg i huvudet. Men jag skyller på att det är förkylningen som gör mig seg.

Men men, jag tog mig igenom dagen, hände inte så mycket, regnade bara för jävligt. Och nu är jag hemma själv med brorsan (Alex inte Gustav) Så vi ska laga mat, men han latar framför Family Guy, så det blri väl jag som lagar mat. ;D haha, Men det gör inget.

Och nu ringer Robin! Wooho <3 Så nu ska jag gå.

Puss och kram.


God morgon folket!

Jaa, här sitter jag redan uppe, rätt pigg och har varit vaken sedan kl. 8. Sjuukt egentligen, för jag la mig rätt sent, somnade sent och sov inte speciellt bra. Vaknade klockan åtta för att se hur mycket den var egentligen, men sedan kunde jag inte somna om. Gick upp och satte mig för att kolla på tv, var först uppe en helg, det är nog första gången på vääldigt länge.

Hm, idag ska jag jobba också. Vet inte med vem egentligen, eftersom jag fick ta Lisas helg. Känns som att det är sjukt länge sedan som jag jobbade. Tänk om jag glömt allt? Needå, det har jag inte gjort. Men nu ska jag nog ta och duscha ur hårsprayen ur håret, sedan ska vi nog ut och köra lite. Och efter det blir det att åka vidare till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag, jag ska se till att hitta på något mys ikväll. Och Grattis Carroo! :D haha, samtidigt som jag säger tack för en trevlig kväll igår. :) <3

A taste of heaven. <3



Ben & Jerry's

Men inget är bättre än Robins ljuva kyssar. <3

En mycket trevlig eftermiddag/kväll med munorgasmer och annat skojs

Slutade skolan idag kl. 15.00, näst sista lektionen somnade jag till på, som förra veckan.. Fast det är inte så konstigt egentligen. Men men, vad ska jag säga? Han bör nog gå en kurs i retorik, eller vad säger ni?

Efter skolan skulle jag, Emelie och Carro sticka och köpa godis och sådär, men istället fann vi något annat. Oj oj jäävlar. Vi såg en stor frys med Ben & Jerry's! Och som vi letat, i hela Nyköping! Men nu tänker inte jag berätta om vårat lilla ställe, mouahaha! Vi köpte varsina smaker, för att kunna testa varandras. Jag valde en Caramel Chew Chew, Emelie tog en Strawberry Cheesecake och Carro tog Cookie Dough. Smakade alla tre, fast vi hann inte riktigt smaka på Emelies glass, för hon fick stressa på bussen.

Men sedan var jag och Carro i himmelriket. Vi satt och stönade högt medan vi åt glassen och kundei nte låta bli att plåta den, massor! Vi sparade lite glass till bussresan också och satt och åt på vägen hem. Kommer bli riktiga glassnobbar och på måndag ska jag nog köpa hem två burkar med Ben & Jerry's, äta när man är ledsen och glo på kärleksrullar, haha. Som på film. Och det är väl vad vi tre kommer göra framöver också, underbart! Fast kanske inte när vi är ledsna.

Nee, men det var verkligen himmelriket där jag fick ett flertal munorgasmer. Nästa gång blir det nya smaker, och jag är sugen redan nu! Dock så fick jag ont i magen, men jaa får skylla mig själv eftersom jag är laktosintolerant.

Nästa inlägg innehåller bilder från glassmakandet. ;)

Hemma och nu är det helg igen!

Jäklar vad tiden går fort egentligen. Redan inne på andra skolveckan och den är redan slut förresten! Jobba i helgen också, vilket känns sjukt länge sedan, även fast det bara är ca tre veckor sedan jag jobbade. Kommer jag ihåg hur man sitter där då? haha, såklart jag gör.

Snart kommer mamma, Roger och Alex hem. Och sedan kommer Carro hit också. Vi ska ha filmkväll, wooho. Svulla och grejer. Men nu ska jag redigera klart lite bilder, sedan slänga upp dem här. ;D

pusspuss

fotolektion

Sitter på fotolektionen nu, fast vi har rast i ca tio minuter. Haha, värsta roliga lektionen alltså, underbart år det kommer bli med foto. Vi ska få våran första fotouppgift idag, fota i RAW tror jag och sedan blir det något mer. Alltså, Fredrik är så jävla rolig.

Idag mår jag i alla fall bättre, dagen började rätt ok även fast jag var sjukt trött imorse när jag vaknade. Kan bero på att jag vaknade ungefär kl. 05.45, men men. Och ikväll blir det filmkväll, skööönt för jag ska svulla satan!! Haha.

Tjingeling och ha en bra dag!

Känns overkligt!

Nästa vecka, den 9e, ska vi prova studentmössor! Vilket är helt galet och känns så jävla overkligt! Kan inte förstå att jag om ca 280 dagar går ut gymnasiet! Då är allt över och jag börjar på nytt med ett annat liv! Känns så overkligt.
Jag är rädd, samtidigt som jag ser fram emot det så enormt mycket. Att få börja ett eget, självständigt liv. Det känns helt underbart! Jag är 18 år, 18 år och snart helt vuxen, helt självständig, snart flyttar jag hemifrån.

Men nu ska jag sova, vi höres imorgon. Då blir det filmkväll och mys med Carolina.<3

Puss och god natt, sov gott och dröm sööötast.

Finns alltid något positivt i det negativa

Min dag har inte varit den bästa, snarare den värsta på vääldigt länge. Jag kunde inte sova inatt, för jag grät mig till sömns, därför drömde jag heller inga roliga drömmar, så jag hade inget att berätta. Varit ledsen och nere hela dagen och allt har i princip bara skitit sig, heela dagen! Den har verkligen varit helt fucked up!! men jag hoppas på att morgondagen blir helt annorlunda, en bra dag. En tröstar dag, med filmkväll och snacks. Ska tjocka mig tillsammans med Carro, imorgon ska jag trösäta!

Just nu känner jag ändå för att sitta uppe lääänge, väldigt länge. Men kan inte, ska vakna tidigt imorgon, hyfsat tidigt i alla fall. Vill bara sitta uppe hela natten och tänka, lyssna på Lars Eriksson och mysa med en kopp te under en filt. Skriva lite till, lägga huvudet mot mina knän och bara resa iväg i tanken.

Men ur allt detta negativt har jag ändå funnit lite positiva saker. Bl.a. så har jag sovmorgon på onsdagar, till kl. 12. Måndagar slutar jag tidigare och inte kl. 16.30, vilket är sköönt för tre långa dagar i rad, nej tack. Jag får ha Foto B och Grafisk Illustration utan krångel och jag behöver inte längre svära över Matematiken. Kommit på en lösning över hur jag ska klara matematiken också, för efter gymnasiet ska jag jobba ett år och kan då läsa på komvux istället, kvällskurser. vilket kommer passa mig helt perfekt! Då får jag min matematik C och har meriter för universitet.

Jag klarar detta, idag har bara varit en dålig dag.

Vilken tur jag har

Kollade på idol idag, bara för att fördriva tiden och tänka på annat. Och tur var väl det, för jag har hittat två killar som, med hjälp av sina underbart magiska röster, rensade upp i mitt huvud. Det var så vackert alltihop, deras röster och uttryck. Allt med dem! <3 Fick gåshud, fast jaa jag får ju tydligen gåshud av allt.

Men den första killen, Mathias Sironey. Woow säger jag till den killen! Fastnade direkt i hans ögon. Skitsöt kille, juryn och många andra tyckte han var lik Will Smith, jag säger att han såg mycket bättre ut än "stjärnan". Och hans röst, han hade en sådan skön röst som skulle passa till R'n'B nästan. Den var lite het, sexig. Jag skulle lätt falla om Robin sjöng något för mig och hade en sådan röst. <3

Sedan var det typ Lars Eriksson som var sist. Han skulle lira en låt med Bob Dylan och juryn blev lite tveksamma, men sedan när de hörde honom plinka på gitarren, tappade de bokstavligt talat hakan. Han var grym, men samtidigt kände de att det inte skulle räcka för honom, för att han hade ett så unikt sound. Så han fick lira en låt som han skrivit själv. Och då tappade de hakan ännu mer. Det är sådan musik som jag älskar! Magisk musik, underbar musik!

Och jag letade direkt upp båda på nätet. Hittade tyvärr bara en av dem och det var Lars, men Mathias hittade jag annars på tv4s hemsida, tack och lov för det.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.601818
http://www.myspace.com/larsmusic

Lyssna och njut.


En enda röra

Jaa, det blir ju inte bättre kan jag ju säga. Allt är en enda röra.. Så jag tror att jag lägger mig i soffan ett tag. Har suttit här en stund nu och lyssnat på 30STM, de hjälper till att då ut aggressioner och tankar. <3 Legat över datorbordet och verkligen bara suttit en stund.. Mhm.

Ligga i soffan ett tag? Är sugen på glass, eller bara fly härifrån.. Måste få skrika lite också. Min hjärna är liksom tom, eller så är det kroppen som är tom och hjärnan är överfull..

så jaa, vi kanske höres mer ikväll. Ska försöka komma med lite positiva saker då. För lite roliga grejer har hänt idag, men inget jag orkar nu.

En Bild som får symbolisera mig idag!


Jaha, det är ju en bild på mig, jag vet. Men denna bild symboliserar mig idag också. För jaa, det är vad jag vill göra. Skrika högt som fan, helst i ansiktet på ragatan.. Slita sönder något eller bara slå sönder något! Aaah!! Kan inte ens skriva riktigt vad det är, för det känns bara som massa svammel. Och det är så otroligt mycket så det skulle inte kunna gå att skriva det, för då kan jag inte riktigt förklara som jag vill heller... Åååh, hon förstörde mig dag mer än den var innan..! Jag behövde inte det här!

Ett riktigt argt blogginlägg!!

Finns det censur på bloggen? Hm, undrar för detta kan nog bli lite för mycket för de flesta.. Detta inlägg kommer alltså innehålla mycket svordomar och allt för många utropstecken. Tror till och med att jag skriver med fetad text!

Jag är så otroligt jävla sur just nu! Jag skulle bara vilja skrika, nästan som vårskriket. Skulle vilja sparka och slå, slå sönder vad som helst! Gråta och bara sticka iväg! Är så grymt äckligt jävla arg, så jag rår inte för att jag svär som jag gör!! Man pratar inte med någon på det sättet, och hur fan kan man behandla oss elever så om man ska föreställa en rektor? Jobbar man som rektor på en skola ska man fan ta och bry sig om sina elever. Man ska inte säga rakt upp i ansiktet på någon "JAHA, MEN JAG BRYR MIG INTE!" osv. Man behandlar ingen så..!

Och hur fan ska det vara egentligen, dubbelmoral 100%? Varför kan vissa göra si och så men inte jag och två andra? Det stör ju fan ingen annan. Hade varit så jävla mycket lättare om vi tre fått gå kvar på matten måndagar och onsdagar!

Orkar inte skriva mer med fetad stil.. Är för arg och aah.. Men blir i alla fall en lättnad när jag skriver.

Alltså, jag var tvungen att välja antingen eller, ett val som på ett eller annat sätt skulle påverka min framtid och framtida studier.. Och det valet skulle jag göra på fem minuter. Kärringen har ju fan ingen koll. Och hon får det att låta som om det vore vårat fel att schemat är som det är. Men är det vi som skapat schemat? Neej, tror verkligen inte det!! Åååh, blir så jävla förbannad!!


Men nu måste jag äta.. Är hungrig, skriver mer senare och måste ta och lugna ner  mig lite.. Börjar få huvudvärk.
Tjingeling.

Längtar efter kudden och ögonen vill inte stanna uppe

Jäklar vad trött jag blev. Prick vid 22 slaget kände jag hur ögonen hade svårt att vara öppna, fick allt svårare att fästa blicken och att jag nu börjar få skrivproblem. Är så himla trött, och jag längtar verkligen efter kudden. Fast mest av allt skulle jag vilja ha min älskade Robin vid min sida också, så han fick hålla om mig hela natten.

Får se vad det blir för skumma drömmar inatt också, haha. Hoppas de inte blir allt för pinsamma. Hur har ni haft det idag och vad ska ni göra imorgon? Ne, nu ska jag hoppa i sängen. Sov gott och dröm sött med er!

xoxo <3

Våldgästa på natten

Inatt drömde jag en riktigt underlig dröm. Hm, tänker inte nämna några namn, för det blir för pinsamt, ifall personen i fråga skulle läsa min blogg. (vilket jag inte tror, men ändå).

Började egentligen med att jag var ute och gick i Stigtomta. Det är natt och nedsläckt överallt förutom gatlycktorna. Jag har min mobil med en ficklampa, men det är inte vilken ficklampa som helst, utan när denna lyser har den formen av en zebra. Hade också med mig en digital kompaktkamera, för jag skulle fota den här zebran när den "sprang", fast jag gjorde ju bara rörelser med lampan.

Helt plötsligt bryter sig jag, mamma och Roger oss in hos B (
kommer inte på något annat så jag kallar honom för B.) Vi gör detta för att laga lite mat, mitt i natten. Jag går in på hans rum för att föra över bilderna från kameran, upptäcker då också att sängen står tom. Går in i köket igen och fortsätter laga mat med mamma och Roger, då B's mamma helt plötsligt skriker och ropar på oss. Jag och mamma går ut i vardagsrummet där hela familjen är. B ligger och sover i soffan och hans mamma i en fotölj. Hon skäller ut oss för att vi smugit oss in under natten och säger att vi nästa gång får fråga om lov om vi vill bryta oss in för att laga mat. Haha

Jag och mamma går ut i köket igen, då det ringer i min mobil, men bara en signal. Kollar vem det är och då är det B som ringer från vardagsrummet. Går dit igen och då säger han att jag ska sätta mig och kolla på tv med honom. Säger att jag inte kan, för jag ska laga mat. Går till köket igen.

Helt plötsligt står det en säng i köket, där ligger S och sover. Och i nästa stund ligger jag i sängen med S. Han kramar om mig och slickar mig på halsen, han slickar mig mycket på halsen. Jag typ försöker slita mig loss och säger "Men Robin då?" och han svarar "Äh, skit i Robin" sedan fortsätter han.

Sekunden senare vaknar jag av väckarklockan, eller jag minns i alla fall inte så mycket mer av drömmen.

Ska börja skriva ned mina drömmar i bloggen

Jaa, efter lite tänkande under dagen och berättande om mina drömmar, så har jag beslutat att jag nu ska börja skriva ned dem här. För det är riktigt skumma drömmar och jaa, grymt roliga. Kan man nog säga om jag fick tjejerna att skratta som fan vid matbordet. Men som sagt, inget jag kan rå för.. Hjärnan jobbar ju som den vill när jag sover, haha.

Så nu framöver kommer ni kunna läsa om mina knäppa drömmar. Here we go.

Funderingar över min blogg, vad säger ni?

Har ju funderat på en ny design till bloggen nu ett tag. Och hösten är ju i princip här och vill ha lite mer höstfärger. Vad säger ni, vilka färger ska jag ha? Hm, är inne på lite mörkare färger, men det känns så enormt tråkigt. Men stilrent och lite annat smått och gott. Vet inte riktigt hur jag ska ha headern heller, men jag kommer väl på något.

Sedan en annan grej. Jag drömmer så mycket roliga och skumma drömmar, så jag tänkte om jag ska börja skriva dem här? Fast jag vill nog censurera dem lite, genom att ta bort namn och sådär. För annars blir det alldeles för pinsamt, med tanke på alla knäppheter som händer i min värld under natten.

Jag skulle tycka det var kul att läsa andras drömmar, för det händer ju så enormt mycket i tankarna under natten. Sådant man inte vågar tänka på när man är vaken. haha.

Vad tycker ni?

Min bror är allt för sööt han.

Sitter här med en liten lillebror bredvid mig. Lyssnar på musik och han sitter och sjunger med, även fast han inte kan texten. Haha, han är så enormt sööt! Han sjunger bl.a. till Pinks låt So What. Och så visade jag honom Visualizations som visas i WINAMP om man har det uppe förståss och han blev helt inne i det. Tyckte det var skitballt osv. Och sedan när jag slutade titta på det så gick han och hämtade sina pennor i massa olika färger, och säger att det är som det vi såg på datorn. Så han snurrar dem i händerna och säger att det är ballt och läskigt. "Det är nästan som att det kommer emot en" Gaah, min lilla sötnos!
 

Blir så suur!

Fick ett mejl från Dell idag.. Min Laptop är ju planerad att komma den 9e, om en vecka alltså.. Men inte nu längre! För nu blir produktionen försenad för att det blivit så efterfrågad. Så nu är den planerad att komma den 18e september istället. Fan så sur jag blir! Har ju längtat som en jävla took och jag blir tokig av mitt dåliga tålamod som driver mig just nu..

Aja, jag får den i alla fall och den är fortfarande under produktion.
Men nu ska jag och Carro den söta dra till bussen, som går om ca en halvtimme. Vi höres ikväll!
Tjingeling!

Då var tidsplanen klar

Fan, vi är redan klara med tidsplanering och projektplaneringen. Vad ska vi göra nu då? haha, vi missade precis bussen hem, så nu får vi sitta här och vänta till halv fyra. Blir att läsa lite bloggar kanske, haha, jag kan ta och fixa en header? :O Oj oj, nee men det gör jag när jag kommer hem. Snabbare dator där.

Men tiden går ju så fort när man har roligt. Nu blir det till att leta lite roligt på nätet. Sitta och lyssna på skön musik och bara umgååås med Carro <3

kramer

Skoola skola skola

Sitter i skolan, jag och Carro vid varsin dator, själva i ett klassrum. Känns skönt, för det är tyst och lugnt. Hon skriver om projektplanen och jag om tidsplanen för vårat projektarbete. Detta kommer bli så jävla braa! Det vet jag.

Skoldagen har varit rätt lugnt, gick hyfsat bra på matten, satt mest och jobbade för mig själv och snackade lite med Carro och Emelie. Hm, dock fick vi veta att vi förmodligen inte kommer få gå kvar i våran mattegrupp, vilket suger som fan! Eftersom vi inte kan ha andra tider, då det krockar med andra lektioner som vi har.. Jävla system, de har ju ingen koll överhuvudtaget! FUCK THE SYSTEM!

Hm, sedan har vi faktiskt inte haft fler lektioner, började igen kl. 12 och hade då hål från kl. 10. Vi bara satt och fanns och vid lunchen hade vi ett otroligt roligt samtalsämne. hahahaha. Fyfan vad vi skrattade. Det var alltså om sex, sexleksaker och andra tillbehör + mina störda drömmar som jag drömmer jämt och ständigt. Men det var kul, haha bara de inte tror att jag är galen. Det är nästan så att jag inte vågar berätta om mina drömmar här, haha, men kanske får börja göra det då? En egen liten kategori, eller vad säger ni?

Men men, nu ska jag skriva klart tidsplaneringen och sätta på lite skön musik, wooho. Får se vad det blir, förmodligen Governor Andy. Sköönaste idag.

Hoppas ni får en trevlig dag, jag vill bli frisk så fort som möjligt.
xoxo <3

God natt Sverige

Och resten av världen. För nu ska lilla jag, Marcela, sova för natten. Vilket jag behöver om jag ska bli frisk någon gång. Men imorgon blir det i alla fall skola, wooho. PA i x antal timmar också. Tidsplan ska vara klar, men det kirrar jag och Carro, cuz' we're the best! :D

Hoppas ni sover gott och drömmer sött! Och att ni får en bra dag imorgon också. Vad ska ni göra då förresten?

Vi vet hur vi ska klara matte C

Sitter och diskuterar matematiken med Carro. Hon känner också att hon gjorde helt fel val när hon bestämde sig för att gå kursen i matte C. Men jaa, det är ju en bra grej att ha senare i bakfickan när man ska in på Universitet eller Högskola, så samtidigt var vi väldigt smarta när vi valde kursen.

Nu vet vi i alla fall hur vi ska klara Matte C, hur dåliga vi än känner oss. Vi ska fixa vår egna lilla "studiecirkel" med bara oss två. Laga mat tillsammans, dricka vin (på helgerna) och sedan plugga tillsammans. Kan bli hur trevligt som helst och ha som bra motivation. Wooho säger jag bara och fyfan vad vi är smarta, Carowlina! <3 Nu känner jag iaf att det kan bli lite kul med matte C.

Kram kram
Marcela

Blir så sur på mig själv

Sitter här och surar på mig själv.. Skulle ju plugga matte ikväll, jag skulle verkligen göra det. Jag behöver göra det. Tror ni jag har gjort det då? Nee, istället sitter jag bara här, pratar kost med Robin, snackar musik med Carro och annat med andra vänner. Hur fan ska jag klara matematik C kursen? Klarade ju inte ens B.. Känns förjävligt.

Varför valde jag matte C?


Chris Brown ft. T-Pain - Kiss Kiss ; Dagens musikfavorit!

Sitter och lyssnar på den ubersköna låten Kiss Kiss. Älskar videon, för den är så nördig. Anledningen till att jag lyssnar på den är att jag såg den på tv för första gången idag, när jag legat hemma och zappat mellan kanalerna. Wooho, den sätter sig på huvudet och jag vill typ bara dansa. Love that song right now! Och tack till Carrooow som skickar den till mig. Check it out, men kolla in videon istället. Hittade ingen fiin video som man kunde slänga upp i bloggen, så det blev bara låten.

Kiss Kiss

Heja heja lillebror!

Här är min tävlande lillebror. Och jäävlar vad snabb han var där ute i skogen! Han sprang 1.7 km på 26 minuter! Och samtidigt som han letade kontroller och grejer, det är ju galet! Men han är grym, min sötnos. Har ju två sötnosar till bröder, som är de bästa. :)



Skulle du palla det trycket? Det skulle inte jag i alla fall.
xoxo <3

Hemma från tävlingen

Nu är jag hemma från Orienteringstävlingen i Oxelösund. Kom hem för ca en timme sedan. Var väl kanske inte världens roligaste grej, men jag gjorde det för lillebror. Han har länge velat att jag hejar på honom i upploppet, och jag hade lovat denna gång. Men så blev jag sjuk och jaa, jag följde med ändå. Jag är väl en bra syster ändå.

Så jag fotade honom lite när han sprang i mål, och fan vad glad han såg ut att vara! Bilder på det kommer snart, måste bara ladda upp dem i datorn. Så det ska tiden gå till nu. Sedan måste jag plugga matte! Läxa till imrogon, usch usch.

xoxo <3

Orienteringstävling?!

Jaa, jag ska iväg nu. Men tro inte att det är jag som ska orientera, haha. Det är min lillebror (5år) och han vill så gärna att jag följer med och hejar på honom när han springer upploppet. Så jaa jag får väl göra det nu. Ta med mig kameran och fota lite.

Måste rusa, hejs!

Choklad, du är så ljuvlig

Jag kan inte rå för det, men dessa tider gör mig så sjukt sugen på choklad. Och ja, det blir ju inte lättare när man ser om chokladfestivaler på Aftonbladet.se, där det finns gott om recept, där du kan vinna en chokladbok m.m. Sitter nu och smådreglar över recepten och blev sugen på att baka, men orkar inte och så vill jag inte få i mitt virus i chokladen. Inte så mys. Så jaa, jag får sitta och fortsätta sukta efter chokladen. Men det skulle vara gott!

Checka in de goda recepten här då, slår vad om att ni också blir lite sugna?!
http://www.aftonbladet.se/matvin/article3228723.ab

xoxo <3

Drog aldrig iväg, hamnade i soffan

Uscha. skulle gå till bussen, segt som fan hela morgonen. Men när jag stod där i hallen, med skorna på kände jag att jag inte kommer klara dagen i skolan idag.. sitta framför en datorskärm och lyssna på Ted i x antal timmar får mig att må illa. Svider i ögonen bara jag sitter här och nu har jag suttit här i en tio minuter - en kvart.

Hm, tror jag ska lägga mig ned igen.. Är så uttråkad bara, vill inte vara sjuk, så extremt tråkigt och aah.. Rastlös och sugen på godis eller glass.. Usch. Börjar bli hungrig också, inte käkat lunch än. Hm.
Undrar hur det går för Carro på Grafiska i alla fall?

Men nu ska jag kila vidare igen.
xoxo <3

Dags att dra sig vidare

Nu ska jag göra mig iordning, sedan blir det väl att dra ut till bussen och sedan skolan. Hm, var tog det fina vädret vägen då? Fast det gör ingenting, för just nu bränner bara solen i mina ögon. Ljuset överhuvudtaget. Jaja, vi får se hur denna dag kommer att gå. Vet bara att jag blir hemma rätt sent, ursch.

Vi höres senare ikväll. Ha en bra daaag!

Tänk om det fanns ett piller

Som gjorde en frisk bara sådär. Så man slapp vara sjuk, och att det skulle komma tillbaka hela tiden också. Som förra året, var fan sjuk varannan vecka i ett halvår i princip.. Blev ju aldrig frisk och kunde aldrig riktigt börja träna igen. Och nu har jag gått och blivit sjuk igen, så jag hoppas verkligen att det släpper snart och inte håller i sig som då.

Längtar efter datorn gör jag också. Skönt det kommer bli. Hm, hinner inte luncha med vännerna idag. Men Carro joinar mig ändå. Måste springa till SYV först och kolla upp det där. Kul liksom om jag inte skulle ha Grafisk och så har jag Socialkunskap istället, och så har jag missat... två lektioner? Hoppas inte..! Vill verkligen ha grafisk illustration också. *håller tummarna*

Jag är uttråkad och vill helst av allt krypa ned i sängen igen.. Sova tills förkylningen är borta. Avskyr att vara förkyld! Speciellt när skolan precis börjat. Hade varit annorlunda om det kanske var mitt under skoltiden.. Men inte bara efter en vecka?! Sommarmusiken jag lyssnar på hjälper inte heller (SVART), blir inte gladare för det, utan mer sorgsen. Vill ju ha sommar, inte sitta här i iskalla Sverige. Fick inte känna på sommaren i år, men det blir väl så när man börjar jobba också.

Usch! Just nu är allt skit, i princip. Neejdå, massa saker som är positivt. <3

Här sitter jag igen

Nyser, hostar och snörvlar. Hade tänkt åka in till skolan imorse, men sov inge vidare inatt och har världens huvudvärk + förkylningen. Ska käka lite och se hur jag mår, sedan försöka åka in med bussen kl. 11.16, om den går då? Vill ju verkligen vara med på Grafisk Illustration, om jag nu fick den lektionen. Har ju inte fått svar från SYV eller "rektorn"?

Vi får se hur det blir, åker jag in så pass tidigt så hinner jag ändå fråga om hur det blir. Ska försöka hinna till lunchen också. Hm, är hungrig nu med..

Faan, varför ska jag bli sjuk? Jag som ville köra igång med träningen nu ju? Skulle ju ha simmat idag, men icke.. Får bli nästa vecka hoppas jag. Jag får ta och kompensera det med promenader istället.

Aja, nu är det dags för frukost och en ipren. Hoppas ni får en bra dag idag.

Pusspuss.

Dags att sova

Nu är huvudet tungt, näsan fylld av jaa... och jag är trött. Och lite hungrig, usch.
Så nu är det dags för mig att sova. Så jag säger god natt och vi höres imrogon.
Ska försöka gå till skolan, vill ialla fall vara med på grafiska illustrationen om jag nu hamnar i den gruppen.
Men men, vi får se.

Ha det bra nu och sov gott. Hoppas ni drömmer gott.
xoxo <3

Skulle vilja ha!

Hittat massa fina saker på nätet. Och här är två av grejerna jag skulle vilja ha!
Ett par skitsnygga boots, 10 cm klack, så det blir till att lära sig att gå i dem, men det kirrar jag.
Och den übersnygga klänningen. Får vänta till nästa lön kanske. :) En månad kvar, haha.

 

Jag vet inte vad jag tänkte på.

Kan inte riktigt förstå vad jag tänkte på när jag valde kursen i matte C. Klarade inte ens matte B och kände en sådan otrolig lättnat när matte B var över, fast den är inte över helt, eftersom jag måste göra en omtenta i vinter för att jag fick IG i kursen.. Och nu sitter jag och svär över matten. Speciellt igår, ingenting ville funka, jag hatar matte och jag har fan inget mattehuvud. Okey, jag hatar inte matte, det är ett för starkt ord, men jag ogillar det så in åt helvete mycket!

Igår t.ex ville jag bara skrika åt allt, för att det gick så jävla dåligt.. Och inte blir det bättre med min jävla PMS som jag har nu.. Mycket svordomar i detta inlägg, men det är bara ett tecken på hur mycket jag gillar matte, haha.

Jaja, nu ska jag inte klaga så mycket mer. vad tycker du själv om matematik?

xoxo <3


Varför ska jag bli sjuk?

Sitter här hemma och tråkar.. Jävla förkylning, vet inte om jag har feber, men världens huvudvärk och mensvärk..! Jag som fan aldrig har mensvärk, men har börjat få det de senaste månaderna! Jag är ett mensmonster nu! Inge kul vilket fall som helst. Orkade inte ens gå klart hela skoldagen.. Skulle ha slutat klockan 16.30, men jag åkte hem med 14.15 bussen. Fast det blev i alla fall en trevlig bussresa, då jag först träffade Basse, stod och snackade lite med honom. Sedan träffade jag världens bästa Nico, så vi satt och snackade massa på bussen. Thihi. Det var skönt att prata med någon, även fast jag har svårt med förkylningen.

Kom hem, la mig i soffan och kollade på tv, sedan somnade jag runt 16 någon gång och vaknade en timme senare för mat. Har inte orkat göra så mycket mer sedan dess, så jag sitter och tråkar. Letar drinkrecept och funderar på att ta en promenad. MEn men, vi får se var jag hamnar.


xoxo <3