Jag är bättre än vad jag tror

haade jag bara lagt manken till och pluggat lite till, hade jag haft motivationen och hade jag inte gjort dessa slarvfel, så hadej ag inte legat fyra poäng från G i Naturkunskap. Det hade kunnat gå riktigt bra för mig, bara om jag hade pluggat. Men grejen är att jag läste på de två första sidornaa, de enda sidorna som inte var med på provet. Och ändå fick jag 16 poäng! Tänk er, det är ju riktigt bra egentligen. Fyra poäng från G, utan att ha pluggat. Så jaa, jag får ta och skärpa till mig nu.

För svenskan har inte heller gått så bra. Har varit i en lång svacka och under våren var jag skoltrött. Har inte haft ork eller motivation till något skolarbete överhuvudtaget. Jag skulle kunna, om det inte var så mycket som tog plats i mitt huvud. Men nu har det varit alldeles för mycket runt om. Tills jag igår insåg hur pissigt jag skulle kunna ligga till om jag inte skärper mig. Och jag kan få höga betyg i svenskan, det vet jag.. Bara jag som har fuckat mina chanser och inte lagt ned tid! Så läxförhören, som jag troddei nte spelade så stor roll, spelar betydligt mycket större roll än vad jag trott...

Jag måste skärpa mig, jag ska få mina braa betyg, för jag vet att jag klarar det! Jag har alltid trott att jag inte skulle klara något, att jag är dålig osv.. Men jag kan om jag vill, och jag klarar det, jag måste bara tänka att jag klarar det!

Ni kan också, bara ni tänker den tanken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback