En braa dag idag

Skickade in ett inlägg från mobilen idag, men det verkar inte funka idag heller.. Skumt, så inlägget kommer väl inatt igen? Irriterande ju.

Men dagen för övrigt har varit riktigt bra. Ska sova alldeles strax, eftersom jag ska upp runt halv sex imorgon eller liknande. GALET! Beror på att vi kl. 7 på morgonen åker från stan med buss till Sthlm med klassen. Vi ska på studiebesök på Aftonbladet och sedan några utställningar. Spännande, och jag hoppas på mat på Kungshallen, mums mums!

Idag i alla fall, vaknade tidigt även fast jag hade sovmorgon till kl. 12. For in till stan och tränade, simmade ett tag vilket gav mig 2700 steg extra för räknaren. Sedan gick jag från Hjortens till Folkan. mysigt i höstsolen. <3 Satt och drack te med lärarna sedan också, treevlans haha. Sedan var det dags för mediekommunikation, hände inte ett piss egentligen. Projektarbete, powerwalk till hamnen för att intervjua Ingejerd på AMS. Skiiittrevlig var hon, haha, jättekul intervju.

Powerwalk tillbaka, seminarium för projektarbete. Blev hämtad 15.35, åka till Gustavs skola, fika och mysa. Lekte med bror ett tag och sedan sprang vi hem. IDag har jag varit riktigt flitig. Sammanlagt har jag tagit över 13900 steg, och jag är därför dagens vinnare här hemma.

Gick sedan och firade Nicolas, för han fyller sjutton år idag. Men ska dedikera ett eget inlägg till hoonom snaart. Det är han värd. :)

Puss puss på er alla. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback