Jag känner mig fast här

Sitter hemma, en fredag... Hur fan kan jag sitta hemma en fredag och inte göra ett piss? Ärligt talat.. Jag känner mig så grymt fast här ute, en liten håla utanför Nyköping. Det är fredagkväll.. Jag har ingen ork till att göra något heller egentligen, dels för att jag inte sov något inatt och det har nog påverkat humöret också. OCh dels för att jag jobbar imorgon. Skulle kunna tänka mig att dra ut på krogen, men vill inte komma bakis eller trött till jobbet imorgon. Eller visst, jag kommer alltid trött till jobbet, för jag jämt och ständigt är Trött..!

Alla verkar hitta på något idag, alla gör något idag.. Vad fan gör jag? Jag sitter som sagt hemma, i en liten håla utanför Nyköping och kollar på Tila Tequila på nätet. Så roligt har jag och för tillfället är det det enda intressanta som finns, denna fredagskväll.. Går ju inte ens något bra på tv..

Idag är jag bitter.. Eller inte bitter, utan snarare övertrött, vilket gör mig bitter och irriterad för allt..
Jag känner mig fast här, som om de inte släpper taget. Jag vill släppa taget, jag vill ta hand om mig själv. Längtar till efter studenten, flytta till eget i stan. Kan vi inte ta studenten nu?

xoxo <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback