Goodnight sweethearts. <3

Nu ligger jag på magen i sängen, laptopen straight framför mig. Gör ont i armarna när jag lutar mot dem, men det spelar ingen roll, för jag ska ändå stänga av nu och sussa. Så jag inte missar sömntåget. Ovanligt tidigt för att vara mig faktiskt, men känns skönt. Måste ju ladda på något sätt när jag har fem timmars prov imorgon i svenska B, nationella. Känns inte så jättebra inför det heller, eftersom jag fortfarande inte förstår vad vi egentligen ska göra där. Men det får vi reda på då, jag säger som Carro, det får bli morgondagens bekymmer.

Men det kommer säkert gå bra, varför skulle det inte gå bra liksom? Förra uppsatsskrivningen gick dåligt tyckte jag, jag var länge sur och skit, men tillslut fick jag faktiskt MVG, så jag kanske kirrar det denna gång också, ska göra mitt bästa!

Imorgon eftermiddag blir det även träning. Ska ta och simma ett par längder och sådär, vill styrketräna också, men det kanske blir när jag kommer hem då, för jag pallar inte betala för gym också. Men simningen tar jävligt bra ändå. Pinsamt är det dock om elitsimmarna är där, för jag vill simma i crawlbassängen, men men får väl ta motionssimmet, även fast det är lite segt. Ska ta tag i träningen nu, men det lutar väl åt att jag får börja träna själv istället. Carro verkar ju så upptagen av nya killen, haha. men jag klandrar henne inte.

Men nu ska jag säga godnatt, med ett litet leende, för jag känner mig så busig idag, har gjort det hela dagen iof. Men bilden visar på min busiga min i alla fall, thih.
Puss och kram på er och hoppas ni sover gott! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback