Såå jävla rastlös!

Idag har vi inte gjort ett jävla piss. Det känns som att klockan är över 20.00, bara för att vi inte har gjort något, dage har känts lååång och mörk bara. Kollar på Ryan Sheckler hela dagen på MTV, fast jag gillar honom, har är cool och har kommit långt för att va 90:a.

Men nu har vi äntligen kommit på något att göra, för jag håller fan på att bli tokig om inte jag för röra på mig eller göra något snart. Tyvärr måste viv änta till efter kl. 19, för vi ska hämta farmor och sådär innan vi kan åka iväg.

Men nu tänker jag ialla falla göra något annat.
see ya long!

Bara för att min babe är underbar

Hihi, älsklingen min hade köpt en julklapp till mig idag. Men han kunde inte hålla sig och ge mig den under julafton, så jag fick den idag istället. OCh jag kunde nästan gissa vad det var när han råkade skaka på kartongen. Men som sagt, var en jättegod doftande parfym!! Den luktade underbaaaart! Och har på mig den nuu. Foto på flaskan kommer senare.

Men nu ska jag kiila.
pusspuss

Seg fredagskväll

Har varit såå jävla festsugen denna vecka! Och inte blir det bättre av att man fått lön och studiebidrag, fuck noo!! Men idag blev det inge fest, utan mys istället. Åkte till Södertälje, träffar Robin och vi myser. Spöat honom i SSX tricky på PS2, och imrogon kanske vi drar ut, får hoppas. Nästa helg blir det ialla fall utgång och rööja satan! Dagen efter ska ajg dessutom till Norrköping på morgonen, oj oj, hur ska det gå?

Men nu ska jag hoppa i sängen, glo på tv och hoppas på att få massage och pill på ryggen, thihi.
Puss o kraam, ha en trevlig helg.

Hemmagjord hudlotion

Idag på Nk lab fick vi göra vår egna hudlotion. Jag arbetade tillsammans med Sofia och vi skulle göra två olika sorter. En med vegetabiliskt fett och en annan med animaliskt. Blev väldigt skeptisk mot den med animaliskt fett, för jag vill helst inte veta vad som finns i och sådär. Men Janne visste inte om djuren var döda/plågade eller sådant, så jaa.. det var väl bara att chansa.

Vi blandade som sagt våra hudlotions, hade fetterna, vatten och emulerings..blabla bla.. (minns inte vad det hette) Och sedan ville vi ju självklart ha en doft också, så jag hade lavendel och vanilj. Resultatet såg inte speciellt fint ut, speciellt inte Sofias blanding, som såg ut som sperma, men kul hade vi ialla fall, haha! Och gott luktade det också. Funkade förvånandevärt bra och jag blev faktiskt len om mina händer. Så jaa, varför inte göra sin egen hudlotion lite oftare? Verkade ju ändå rätt billigt, bara man får tag på fett och emulerings..blablabla.. Så går det ju perfekt!

Men nu ska jag ta och sova, för jag orkar knappt hålla ögonen uppe. kram kram

Btw så gjorde jag och Sofia vår egna blandning , och hade i båda lotionen i en och samma burk. Reslutatet blev bättre än tidigare. ;D och såg lite ut som hummus.

Filmtips; Inte The Wild

Jaa, jag kanske är lite seg. Men har inte fått tag på filmen och sådär, men äntligen har jag sett den och den var bättre än vad jag förväntat mig.

Filmen handlar om en kille som lämnar allt bakom sig, han ska bli oberoende och klara sig själv ute i vildmarken. Hans väg upp till Alaska går genom hela USA och han träffar måånga människor på vägen. Mycket bra saker sägs i filmen, och själva bilderna i filmen är så gryymt bra. De har filmat riktigt snyggt faktiskt. Musiken är magisk och skön. Sedan finns det ju en hel del annat också, men jag berättar inte mer. Ni får ta och se den istället.


Puss o kraam. <3

Filmtajm!

Nu känner jag att jag får vara klar med Cissis blogg. Hade inte så jättemycket inspiration idag, så jag är inte världsnöjd. Men fördelen är ju vad hon tycker. Så nu tänkte jag istället hämta Laptopen, sätta mig i soffan och sedan glo på film. Ska nog först föra över låtar med DAVE på mobilen och se om det går.

Koka lite te ska jag nog också göra och bara mysa.

Vad ska ni göra ikväll?

Det blev inte riktigt hundra sidor..

Njae, jag hann inte riktigt läsa ut boken på tre dagar.. Men fan, nästan alltså! Har ca 60 sidor kvar nu, och jag ska banne mig läsa klart dem innan jag lägger ifrån mig boken. För nu är den ju spännande också! Men som sagt, på två-tre dagar har jag hunnit läsa lite mer än 200 sidor, uäh vilket jävla jobb!

Hm, idag har jag blivit trackad också. Jag har ju inte gjort något, men ALLA var på mig idag! xD haha. Men jaa, allt var ju bara på skoj så jag tog inte illa upp. Hoppas på en bättre dag imorgon bara, då kanske folk är snälla. ;D

Men nu ska jag fixa Cissis blogg, ni får se resultat senare kanske.
Kram kram

100 sidor att läsa till imorgon!

Jag har suttit och läst som en jävla tok i två dagar nu, och jag har hunnit mer än halva boken. det tycker jag är jäävligt bra faktiskt. Boken är lite över 300 sidor lång. Men jag skulle nästan kunna läsa ut den till imorgon. Läsa nu innan jag somnar och läsa under hela tiden som jag vaknar imorgon, då jäävlar.

Grey's Anatomy var för övrigt gryymt jävla bra idag! hände massor och jag satt som på nålar framför tv:n. stackars Carro som missade programmet igen. :( Du får titta hemma hos mig, tisdagar och onsdagar.

Träningen gick jävligt bra också! Simmade oavbrutet och tog i rätt hårt i ca 30 minuter. Och sedan om jag är ute och går promenad i ca 30 minuter varje dag också, så kommer jag klara det bra. Ska börja mer ordentligt när vi fått dusch igen. Badade massor med Gustav också, haha, så vi busade och tävlade i vattnet. Han går ju simskola och sådär, men är lite småårädd för vattnet. Fast när jag utmanade honom så var han ju tvungen att prova själv också. Så han har dykt och massa grejer.

Men nu ska jag fortsätta läsa mig till sömns, sedan blire till att soova en djup sömn. Hoppas inte på fler skumma drömmar. Som inatt, haha.

God natt på er, kram kram

Pepparkaksdeg och träning?

Tror inte det är en speciellt bra kombination, men nu har jag i alla fall ätit lite (eller mycket) pepparkaksdeg.. Snacka om att det kommer sätta fart på min mage sedan när jag ska träna. Oj oj. Nu har jag i alla fall börjat skriva på artikeln om välbefinnande, det kommer bli bra. Men blir ju så jäävla kluven, när det står olika saker överallt. "detta kan du äta, detta kan du inte äta" m.m. Vad ska jag då skriva om liksom? När jag ska nämna om att man kan vara lite "onyttig" då och då, och inte alltid bara följa en strikt kost... Hjälp?

Men jag känner ändå att det blir bra, hela grejen kommer nog bli bra. Vi måste väl bara komma på ett bra namn också. hum hum.

Är sugen på kroogen, som faan! Vill festa och dansa och massa.. Men i helgen verkar det inte bli något, ska ju till tälje och sådär. Men nästa helg har i alla fall jag och Carro planerat och dra ut på krogen, för då kommer Lazee till Tellus! Wooho, dansa dansa. Och jag är glad över att TEllus fixat 18-årsgräns på fredagar nu.!

Men nu skaj ag sitta och spåna lite till och knappra på tangenterna. För snart är det dags att gå upp mot Hjortens och simma liite.

Kram kram

Veckans to do;

Det är ju en ny vecka igen, känns lite jobbigt att tiden går så fort. Jag vill ha mer tid. Men här kommer en liten veckans to do.

  • Städa rummer.. (igen, för jag har fortfarande inte gjort det)
  • Försöka läsa ut Brott och Straff  (men jag är på god väg!)
  • Plugga lite matte
  • Träna
  • Skriva artiklar och få lite struktur för projektarbetet
  • Gå promenader
  • Åka till Södertälje
Jaa, nu har ju halva veckan gått egentligen, men lite av det ska jag väl klara av. Kommer ju en ny vecka snart också, sååå det finns kanske lite saker kvar till den veckan också. Som att städa rummet? haha

Men nu börjar vi om fem minuter, dags att kila igen.
Ha en toppendag! <3

Vi är på g nu!

Sitter här, lyssnar på skön dance-musik med Carrooo. Vi babblar på massor och känner båda två att vi är på g med våran tidning. Känns grymt bra och nu håller vi på att fundera lite över layouten. Vi vet ungefär var vi ska ha också, det kommer bli snyggt, ungdomligt m.m. . ;D Och den kommer ligga ute på våra bloggar, så då får ni ta och läsa deeen! :D

Men snart börjar vi och så, och har en timmes lektion, sedan blir det att fortsätta med tidningen.
Come on Carro och jaag! WE CAN DO IT! <3 ;D

Kram kram

En ny dag

Sitter på huk vid sängen där laptopen står för tillfället. Ska äta frukost och kl. 8.55 tar jag bussen till skolan. Jag är alldeles för tidig egentligen, då jag börjar kl. 12 annars på onsdagar. Men det gör ingenting, för jag ska ta och jobba med projektarbetet, banne mig!! Nu ska vi se till att få det klart, ja.

Och jag kom på vad jag skulle ha på mig, haha. Som om det vore världens big deal.. knappast. Men men, nu är jag hungrig och måste gå.

puss o kram


[Ingen rubrik]

Ligger i sängen nu och ska alldeles strax stänga av allt. Men jag ligger och lyssnar på musik och ska läsa lite, så jag hinner med ett snabbt blogginlägg.

Dagen har varit rätt lugnt, inte gjort allt för mycket. Skola och prov och lite sådär. Efter skolan sprang jag förbi DinSko och köpte ett par fina vinterskor, bild på det kommer senare. Fina, varma och sköna var de ialla fall och det är ju en stor fördel.

Ligger också och funderar på vad jag ska sätta på mig imorgon, men det kommer jag på då, haha.
Nu är det dags att sova, träning imorgon, wooho.

Pusspuss <3

Aaah, jag är godissugen!!!

Jag är så sjukt godis sugen, eller fika sugen. Sötsugen kan jag väl säga, men det måste vara godis eller fikabröd, annars vill jag inte ha något. Så jag funderar på om jag ska ned till ICA med cykeln för att köpa lite godis sådär snabbt bara. Eller något. skulle vara mysigt att ha till ikväll, då det är Ugly Betty, plus till läsningen jag ska ha. haha.

Vad säger ni, borde jag åka iväg och köpa godis?

Provet... det gick ju...?

Jag hade inte pluggat tillräckligt till provet egentligen. Och jag har mycket svårare för det teoretiska än det praktiska. Men frågorna klarade jag hyffsat bra. Gjorde upp till VG-övningen och sedan när jag kom till MVG-delen så fick jag total jävla hjärnsläpp.. kom inte ihåg hur man gjorde ytterkonturer m.m... Men men, tror jag får ett VG, annars blir jag fan besviken på mig själv. Fick ju MVG på GK-provet såå.. haha

Men nu måste jag lääsa lite.

Snart dags för prooov!

Sitter och småpluggar här och har precis kollat igenom en tutorial angående Adobe Bridge. Och nu ska jag fortsätta anteckna lite shiiiit, och om tio minuter är det prov. Nervös? Lite över den teoretiska delen iaf.

Men det går noog bra, pusss

Ser det ut som en kondom?

Sitter och leker lite just nu i illustrator. Hra tråkigt, så jag gjorde ett Blob Monster(?) haha.
Men folk har suttit och "retat" mig för att det ser ut som en kondom eller kuk...

Vad tycker ni, ser det verkligen ut som något sådant?

Jag tycker nästan att han blev sööt. Ska döpa honom och göra honom till min hemliga sexmaskot, haha.
Neejdå, ska jag ha en sexmaskot ska det vara något sexigt. ;)

Ska ta och läsa lite inför provet vi har senare också. Men det känns bra hittills.
Kram kram 

Är redo för att sova

Som Carolina sa, så är det väääldigt ovanligt för mig att redan ligga i sängen, redo för att sova. Jag lade mig redan kl. 21, för att jag är så jävla trött och så tänkte jag läsa lite ur Brott och Straff. Men det har jag inte gjort än, utan jag ligger kvar här. Men nu börjar bli sådär trött igen, blev lite småpigg när jag lade mig. Så jag ska nog släcka ned och läsa tills jag somnar. Är ju en dag imorgon också, och då har jag proooov! Men det kommer nog gå bra. : )

Hoppas ni haft en bra dag. Och att ni sover gott också. :)
Pusspuss.

Idag blir det mycket plugg

Sitter för tillfället och lyssnar på..... gissa vad jag lyssnar på!!

Nee, vet inte varför jag sitter här egentligen. Men ska gå och läsa Brott och Straff nu, boken ska vara fördigläst till på torsdag. Och jag har ca 250 sidor kvar, men jag har läst ca 30 sidor idag, och ska läsa kanske lite mer än 60 sidor till, då kommer jag klara att läsa ut boken. Inte så svårt va? ;D

Skoldagen har varit väldigt lugn idag. Inte gjort så mycket. Fick tillbaka provet i Grafisk Kommunikation, fick MVG! Wooho, hur happy som helst. Teddy är snäll. Och sedan fick jag tillbaka rligionsprovet också, man kunde bara få G som högsta, jag fick G+. haha! Viktigt med pluset där.

Men som sagt, mycket mer än så har det faktiskt inte hänt. Och nu ska jag sätta mig i fåtöljen med en kopp te och boken. Och sedan läsa som en jäävla toook! Och ni som gissade på att jag lyssnade på DAVE, ni gissade rätt.

Kram kram
Krya på dig Carro!

ÄNTLIGEN LUNCH!

Gaah, sitter och hungrar som fan. Min mage kurrar, vrider och vänder sig och skriker "MAAAT!! JAG VILL HA MAAT!!" MEn nu är det äntligen lunch. Emelie har med sig soppa, så jag snyltar lite av henne, bjuder tillbaks en annan gång. :)

Har skrivit en text om "Det är aldrig för sent.." där jag skrev lite om drömmar och sådär. Tyvärr så är dagens motivation inte den bästa, och så fryser jag för jävla mycket. Men vi har ju en av världens snällaste lärare, så jag fick en filt för värmen och äppelbitar för hungern.

Men om man skulla ta och dra ner och fixa lite soppa? hihi.

Pusspuss

Fan vad tiden går fort!

Har suttit på Grafisk kommunikation nyss. Vi fick läsa som en tidsaxel om då tekniken förändrats. Skitkul att läsa, men ska skriva mer om det sedan och skriva ned små roligheter. Bl.a. om att de första disketterna hade hela 1.44 MB i minne. ;D haha, vi ska vara glada över den väldigt högt uppdaterade tekniken vi har.

Men nu är det snart TEXT-lektion, måste kiila. pusspuss

Jag vill sova mer!

Nu har jag vaknat, och i skrivande stund så är kl. 06,48. Borde gå upp och göra mig iordning, men mitt rum är så satans jävla kallt, att jag sovit med t-shirt+ tjocktröja och två täcken! GALET!! Men nu måste jag gå upp, snart dags för skolan och gå till bussen. Kommer halka och slå ihjäl mig, haha.

puss hejs

natti natti

nu blev det för sent igen, men inte som igår ialla fall. Ligger och lyssnar på DAVE, konstigt va? <3.
Men jaa, det är dags att sova ,skola och massa skit imorgon.

Hoppas ni haft en bra helg, min har varit sådär..
Pusss o kram sov gott!

De fyra heta killarna!



De heta killarna i DAVE, som lirade i fredags. Tyvärr var det grymt lite folk, vilket var väldigt synd! Men ska se till att se dem snart igen. Får dra till Eskilstuna isådanafall! <3 De är underbara, och vääldigt snyggish. ;)

http://myspace.com/davetheband

Kind of jobbig dag?

Dagen har inte varit den bästa, skulle jag säga. Vaknade tidigt imorse, runt åtta, och då hade jag lagt mig runt halv två inatt och somnat strax där efter. Inte tillräckligt med sömn för mig inte. Men det gjorde ingenting, för jag hade en jättetrevlig kväll med vännen i alla fall. <3

Men som sagt, vaknade, åt för lite frukost och sedan cyklade jag iväg till jobbet. Det snöade och var kallt, samt haalt som fan! Segt på jobbet också, inte speciellt mycket kunder, ovanligt lite kunder hade vi precis då vi öppnat. Brukar alltid storma in folk då, men inte idag. Fast det gjorde inget. Har fått göra lite annat också, än att bara sitta i kassan. Något som är otroligt skönt när man jobbar med C. Ibland var det lite segt på jobbet dock , men vafan!

Kom hem , och åkte iväg för att duscha. Vi har ju som sagt ingen dusch hemma, eftersom vi bygger om badrummet. (pga byggfusk). Men snart har vi ett ännu nyare och fräschare badrum, hot hot. ;)

Suttit hemma och inte gjort så mycket. Eller jag har redigerat sjukt mycket bilder, och fixat Jontes blogg. checka här.

Men nu ska jag slänga upp lite bilder från i fredags på DAVE och de andra, men orkar inte redigera alla bilder än, tar jag en annan dag. Har en till bloggdesign att göra också, en ny beställning alltså. Härligt härligt.

Pusspuss

Jag föll för grupptrycket!

Eller egentligen inte. Men nu har jag i alla fall skaffat facebook. Jag har dåligt samvete över det., eller inte dåligt samvete, utan mer typ.. jag får ångest. Jag har dissat facebook hur länge som helst ju. Förstod mig inte på vad som var så bra med sidan! Men nu har jag fastnat för det och för fem minuter sedan skaffade jag mig ett konto där.

Men jag har mina anledningar, bl.a. kan jag prata medm in farbror som bor i Chile, vi har knappt någon kontakt då. Och sedan med systeryster som bor nere i Älmhult. :)

Men nu ska jag göra mig iordning för jobbet.

Jag önskar att du såg

Nu kommer jag tala i gåtor, men det är lika bra, vill ändå bara skriva av mig. Och jag önskar att DU såg detta, så jag får väl hoppas på att du läser min blogg..

Men jag förstår inte hur du tänker.. att du gör så mot mig, och sedan skiter du i princip i mig, hör inte av dig eller något alls.. Vad väntar du på? Väntar du på att jag ska be om ursäkt för något jag inte gjort? Eller väntar du på att "jag ska lugna ned mig"? Jag förstår inte hur du tänker, eller vad du menar. Och jag vill inte ha någon ursäkt över msn eller sms.. Jag trodde i alla fall att jag var värdig en förklaring, ett samtal eller något sådant.. Men jag har inte fått ett jävla piss!! Du har inte hört av dig alls.. Då hade det nästan varit likabra att få en någorlunda förklaring i ett långt mejl.. Men inte ens det duger jag till. Vad ska jag göra för att allt ska bli bättre? Duger jag inte till längre? Måste jag ge dig en vink för att du ska höra av dig? Varför kan du inte göra det själv? Jag har miljoner frågor känns det som, men du kommer inte ha ett enda jävla svar på någon av dem...

Lite sent idag, tror jag.

Ligger i sängen, eller la mig precis egentligen. Kom hem för mindre än en halvtimme sedan. Men jag har inte festat eller något sådant, haha. Ne, utan bättre. Var hemma hos en vän, vi kollade på film, drack julmust (inte druckit på år och dar!) och käkade lite gott till. Vi såg The Game som gick på tv, det var riktigt bra. Men skum som fan. Tänk om något sådant skulle hända på riktigt!! Allt är iscensatt, se den i alla fall. :)

Innan det var vi hos mig en snabbis, och lirade kort och drack kaffe/te. Men det var bara tills familjen kom hem igen och till det att filmen började. De kom iaf hem från min morbror och familjen där. Jag hade också varit där, käkat och suttit och umgåtts. Kom dit efter jobbet, så jag var lite senare än de andra. Men vi hade iaf sjukt trevligt och vi skrattar alltid så vi gråter när vi är hos dem! <3 Vilket jag behövde nu.

Jobbet gick bra, var lite segt och sådär. Men det gjorde inte så mycket. ska ju jobba imorgon med (idag egentligen) och börjar kl. 10.30, så jag borde ha lagt mig för länge sedan. Fast det spelar ingen roll, har fått tänka på massa annat istället, och det känns grymt skönt..

Men nu är det dags att sova
puss o kram

Dags att göra sig iordning

Står i köket med laptopen, pratar lite med mamma och lyssnar på Dave. Mami håller på att steka pannkakor med morötter i, bara för att de ska bli lite mer matiga, smart smart. Men jag borde göra mig iordning nu och klä på mig jobbarkläderna, eller det är bara en t-shirt. Men jag måste hinna äta också. Och så ska jag kolla varför det inte gick att mobilblogga, vill ju kunna göra något om jag får tråkigt på jobbet. haha.

Men nu ska jag kiila, hejsvejs.

Jag ser det snöar

Eller nu är det uppehåll, men när jag kom hem och under natten har det snöat rätt så ordentligt. Så nu är gatorna vita och trädtopparna också. Vaknade runt nio, lite tidigare kanske. Och sedan gick jag upp. Så nu har jag bara hunnit med frukost och lite sådant. Tvätta av sig och sedan ska jag väl chilla, plugga lite och runt kl. 13 så börjar jag att jobba. Det är bra, då kanske jag kan komma på andra tankar.

Men nu ska jag hitta på något annat. Puss  o kram

Framtiden ger mig panikångest..

SACO-mässan idag, och jag fick panik.. jävla panikattack också. Klarade inte av att vara där ärligt talat.. Var alldeles för mycket människor, det var trångt, stressigt, högt ljud och massa andra jobbiga känslor inblandade. Jag klarade helt enkelt inte av det.. Och ja, Emelie såg ju hur det blev.

Men fick i alla fall något gjort och något uppfattat. Jag var på tre bra seminarium om lite olika saker, som på bara tjugo minuter gav jättemycket. Vilket kändes bra, så det blev massa anteckningar och nu ska jag försöka följa dessa råd.

Skönt var det att få komma hem, eller åkte till mormor och morfar, pratade och åt. Sedan bar det av till Slakthuset och mötte Jonte. Treevlans! För vi skulle se på en najsig spelning. Först lirade Operation Nothing, sedan de underbara DAVE. OCh sist men inte minst så ägde Ejremar scenen. Grymt bra musik, och framförande. Dave är alltid bra på scenen, älskar att se dem lira och att fota dem är underbart!

Men bilder kommer senare, kanske imorgon.
Men nu ska jag sova, jobbar ju imorgon, och klockan är redan 00.00 ungefär. Fast jag har ju sovmorgon och börjar inte förrän kl. 13.00.

Men hoppas ni haft en bra dag i alla fall, min kväll var great, dagen.. njae.

Kram kram

Blev inget bakande, men en promenad

Njae, jag bakade aldrig.. Kom inte på något att göra, så jag får vl ta med mig bullar imrogon istället, mumma! Men jag gjorde i alla fall något vettigt. Först skulle jag fixa Robins blogg, men han är så jävla kräsen och skit, så det är inge kul, för han blir aldrig nöjd! Så jag blev bara irriterad, haha. Han får väl fixa det själv, eller så får han vara här och ge instruktioner, välja bilder och färger m.m.

Kom hem för ungefär 40 minuter sedan. Var en mysig och trevlig promenad, som vanligt. Får bli fler gånger och jag vet att inatt kommer jag sova som en gris ialla fall. :)

Puss o kram

Jag funderar på att baka, men vad?

Sitter hemma själv, lyssnar på den nya favoriten Kalle Haglund. mums mums. Men jag sitter även och funderar på om jag ska baka något. Skulle vara gott att ha med sig imorgon också, till SACO-mässan. Men frågan är ju den, vad ska jag baka?

Kan inte ni ge mig några tips? Det ska vara enkelt och snabbt.

Man behöver vila

När jag kom hem, runt kvart i tre, så la jag mig i soffan för att vila. Något som var grymt skönt och oerhört nödvändigt. Inte för att jag känner mig piggare, men det var skönt i alla fall. Kanske sover illa inatt, men det får jag ta då. Och sedan var det middag, men nu sitter jag och redigerar tre bilder som jag sedan ska skicka till Emelie, så hon fixar det sista för TessinNytt. Sedan ska vi fan skicka till Fride så vi får den publicerad till nästa vecka. Hum hum.

Men nu ska jag redigera, tjingeling.

The Worlds fastest Indian

Wooh, nu har vi varit och sett på filmen som jag nämnde i rubriken. Sjukt bra film, och Anthony Hopkins var ju värsta charmtrollet i filmen. Aawh, en underbar film som man ska se när man är på myshumör. Och jag kan lova er en sak, jag satt fan och grät under hela filmen! Bölade som ajg vet inte vad. Kanske är PMS..? Men bra var filmen i alla fall, så se den!

Och jaa, vi alla borde förverkliga våra drömmar. <3

The Worlds fastest Indian

Vattenbrist i hemmet.

Sitter hemma nu, ska sova alldeles strax, bara ladda upp en bild till här. Och jag sitter och är sjukt törstig och trött. Men grejen är att jag inte kan dricka vatten. För vi har typ inge vatten. Eller det vattnet vi har, är alldeles grumligt och grått och vi vet inte vad som har hänt. Förmodligen är det pga vattenröret som hade gått sönder igår, och som de skulle fixa idag. Men aah, får se om jag har något vatten i rummet. För detta smakar inge bra! :O

Åt sushi idag också, mycket gott! Delade på familjesushi med mamma, 31 bitar! For iväg och tränade ett tag runt fem, mådde bättre då. Tur tur. Men efter sushin och sådär när man kommit hem och landat. Så började jag må skitdåligt (bokstavligt talat). Men mår btätre nu, aja får se vad som händer imorgon.

Vi ska ju kolla på skolbio, trevlans! :) Undrar om jag ska ha med mig något, tror inte det. Och sedan slutar vi kl. 12. Och då kanske jag sitter kvar en stund eller går på stan, vi får se vad som händer.

Men nu ska jag i alla fall sova, försöka få tag på lite vatten också.
Hoppas ni haft en bra dag.
Kram kram
 

Julkort klaart!

Nu har jag suttit och fixat lite granna i illustrator, och jag är äntligen klar med mitt julkort. Nu är det skickat och klart till läraren, och nu ska jg hitta på något annat att göra.. Ett monster tror jag, får se hur det blir.

Vad tycker ni om det? Blev det bra?
Kram kram

Det kanske inte är min vecka?

Hm, kan inte påstå att denna dag började särskillt bra heller. Sov rätt dåligt, hade ont i huvudet och under batten har jag bitit ihop m tändern som fan, och jättekonstigt. Och sedan var det att gå upp, fanns knappt ngon yoghurt kvar, så det blev nästan ingen frukost. Och när jag fixade håret och hade haft i mousse, så skulle jag tvätta händerna. Vad tror ni händer då? Jo, vattnet  var borta, helt borta, fanns ingenting!! Inte i badrummet, eller köket.. så jag hade inte ens hunnit borsta tänderna eller något. Kul liksom.. Så jag fick stoppa tuggummi i munnen och sedan sticka till bussen.

Hade Naturkunskapsprov också.. gick ju som förväntat, otroligt dåligt. Men så går det när det inte går att lyssna och jobbigt att plugga.. Fan Fan Fan! Men jag klarar omproven, ska jag se till att göra.

Märker också att jag inte ens kan skriva, vad fan är det med mig idag? Fått sudda tusen gånger, pga stavfel och massa skit, mina fingrar vill inte som jag vill..

Men nu ska jag pilla lite i illustrator..

Är väl dags att sova nu

Ligger i sängen, lyssnar på magisk musik och tänker.. Men borde väl sova egentligen. Och imorgon åker jag till tälje. Känns skönt, träffa älsklingen och familjen där. Har inte träffat familjen på över en månad känns det som.. men det är bara sedan höstlovet egentligen. Blir skönt också, för då får jag duscha.

Det är nämligen så att vi bygger om i badrummet, för att vi fick fuktskador efter ett byggfusk. Och nu har vi ingen dusch och bara en minitoalett. Så jag får duscha så fort jag får chansen. Men om jag börjar simma lite oftare än bara onsdagar, då har jag garanterat en dusch, haha. Vi får se vad som händer, får väl bo hos mormor och morfar ett tag.

Men nu är det dags att sova lite, kommer en dag imorgon också, förhoppningsvis är den bättre. Men man vet aldrig, för jag måste göra en viktig grej när jag vaknar..
Sov så gott! Kram kram.

apliknande postreptiler...

Människan, en apliknande postreptil med lite autistiska särintressen.. Jag käänner igen mig, tro mig.. JAg platsar in där, på den där bänkraden där ingen förstår, där man inte heller behöver förstå.

Gillar i alla fall Kalle Haglunds syn på det där, själva raden Apliknande postreptiler med lite autistiska särintressen. Jag går på alldeles för lite föreställningar, bra föreställningar. Och jag ska lova mig själv att fler sådana ska det bli. Och kommer Kalle Haglund/LAS hit igen, elller i närheten av Nyköping, då ska jag lätt gå och se honom, lyssna på dem. Det var magiskt och allt var underbart! Jag fick skratta, dagens första riktiga skratt tror jag. <3

Musiken, texterna, tankarna och filosofin, I love it.!

[...]

Nej livet det bjuds till sådana som ser ut som jag.
Men när ska vi få vara dem vi vill?
Ja när ska vi bjuda oss själva på nånting sånt?

Muslimer och Judar
Ateister och buddister
Och kristet folk.
Det enda vi har tillslut, det är ju vår tro.

Men när ska vi få tro på dem vi är?
Ja när ska vi bjuda oss själva på nåånting sånt?

[...]

Det enda vi har tillslut är ju kärlek och lust
Så när ska vi få älska vem vi vill?
Ja när ska vi bjuda oss själva på nånting sånt?



Imorgon är en ny dag, förmodligen en bättre dag än denna. Och det gäller att glöma dagens problem, för morgondagen kommer med nya.

Hela min dag har varit åt helvete..

Från det att jag vaknade har min dag i princip varit åt helvete.. Eller egentligen inte, för det började bra. Jag kände mig redo för talet och sådär. Jag var redo och jag hade det mesta i huvudet. Allt kändes så bra.. När jag kommer till skolan, det är då det börjar, det är då min dag av helvete drar igång..

Ingenting har funkat idag, och min dag har varit helt förstörd.. Talet gick åt helvete.. jag kunde inte läsa på pappret som jag hade som stöd, jag såg ingenting.. Det enda jag hörde var folk som viskade, eller gjorde något annat under mitt tal. Det gick åt helvete! och jag blir så sjukt ledsen... just för det och det där andra.. Varför ska jag ens öppna min mun? Jag bara svamlar en massa skit, bara massa ordbajs helt enkelt. Jag fattar inte heller, eller så går det lite trögare bara. Aja, alla andra gjorde ett sjukt bra tal, bl.a. Victor, Artem och Julia, de var grymma. Applåder till dem..!

Dagen fortsatte inte bättre heller, huvudvärk och illamående kröp sig på.. En jobbigt trötthet tog över också. Gick en snabbis på stan, för att kolla lite innan bussen gick.. Mina kängor som jag ville ha, fanns inte kvar.. Och jag var redan arg så det gjorde ju inte mig på bättre humör direkt.

Åkte hem och surade istället.. försökte plugga, var tyst resten av kvällen.. Men sedan räddade Kalle Haglund mig. <3

Early morning

God morgon sötnosar.
Idag är jag uppe tidigt, vaknade för en halvtimme sedan, så runt klockan sex slog jag upp ögonen. Eller kind of. Jag har hunnit duscha och klä på mig, men jag vet inte vad jag ska ha för topp. Så jag letar för fullt. Men sedan ska jag i alla fall äta frukost och sådär.

Chilldag idag, med mer än två timmars foto, det är härligt. undrar vad vi ska göra idag.. Var lite jobbigt förra gången, kom försent i över en timme, men fick bara 10 minuters försening. Vår lärare är snäll. Och så var jag lite si sådär på uppgiften vi hade, har ju aldrig gjort det förut. Men men, det ordnar sig.

Fast nu måste jag välja tröja, så jag slipper stressa. *Ni får ha det så bra idag, det är ju fredag!!

Puss o kram

IMORGON ÄR DET FREDAG!

Jag ligger i soffan, är fan hungrig, det är skuumt! Men ska i alla fall lägga mig nu och se när jag somnar. Längtar till morgondagen, för då får jag träffa min älskade Robin och så ska det bli massa myspys. På kvällen kommer förmodligen Robin G hit också, blir filmkväll och sådär. men vi får se, blir nog trevligt i vilket fall som.

Hm, undrar vad som händer i skolan annars då, men det får vi se. Nya dagar är fyllda av överraskningar. Hoppas jag kan sova inatt i alla fall.

Puss o kram och god natt.

segt på bloggfronten idag

Idag har jg inte bloggat något alls. Men det gör inte så mycket, för jag har gjort annat. Varit i skolan bl.a. och när jag kom hem så sov jag någon/några timmar. Och har sedan kl. 18 varit barnvakt åt min lillelillebror. Så vi har bara myst och haft det trevlans. Blev lite kvällsfika, spelat spel och sådant, hihi.

Pratar med älsklingen också, och imorgon kommer han hiit. Känns underbart! <3 Intre träffat honom på två veckor nu och skulle bli tokig om jag inte fick träffa honom nu. Är redan tokig, pga distansen, men snart är det förhoppningsvis över med det.

Men nu ska jag ta och skriva ledaren, så jag blir klar med den och sedan ska jag sätta igång och sammanställa mitt tal, wooho. :) Har inte städat helt på rummet, men lite i alla fall.

Puss o kraam.

Jag har hunnit med en del

Här är listan jag skrev i måndags, eller var det söndags? Jag minns inte riktigt. Men jag har i alla fall hunnit göra vissa grejer på listan.

[  ] städa rummet
[  ] skriva talet till nästa måndag
[ / ] plugga matte
[ / ] skriva artiklar till PA
[ / ] plugga annat och läsa
[  ] Vara barnvakt på lördag
[ X ] betala Emelie
[ X ] 2 stycken prov, ai o svenska nationella.

Imorgon ska jag se till att städa rummet till helgen, måste vara snyggt vafan, haha. Och sedan plugga mer matte och läsa och lite annat. mycket som ska göras. Har i alla fall kommit på ett ämne till måndagens tal, och det måste jag ju skriva upp också. Men det tr jag imorgon eller i helgen, får se om jag blir själv eller inte.

Men nu ska jag sova. Är en ny dag imorgon också.
Puss o kram och sov gott allesammans.

ska nog ta och lägga mig

Är så sjukt trött, så trött att jag somnade i bilen på väg från stan. Men det är inte så konstigt egentligen. Vi hade ett sjukt långt prov idag, i Svenska B, det var nationella. Hm, sedan har jag gjort lite saker i skolan. Gick upp mot Hjortensbergsbadet, väntade på familjen och sedan gick vi och badade.

Simmade ett par längder och satte mig i bubbelpoolen med mamma och Roger, medan Gustav var på simskola. Fast det blev sådär jobbigt trångt efter ett tag, för det var typ två ganska stora tanter, en normalbyggd man, och en väldigt stor man, som hoppade in med oss. Man får max vara 8 pers i bubbelpoolen, men detta skulle kunna räknas som tio-elva personer. Var sjukt trångt! Men vi väntade bara tills att det bubblat klart, sedan försvann vi snabbt därifrån.

Efter badet drog vi och käkade och sedan for vi vidare till Ann och Oskar. Oskar fyllde 37, så vi fårade honom lite med fika och prat. Snart flyttar de ut hit också, om några veckor.

Men nu ska jag göra mig iordning. natti natti


Nu ska jag trääna!

Har hunnit en bit på julkortet och jg är riktigt nöjd. Men nu hinner jag inte göra så mycket mer, för nu ska jag gå upp mot Hjortens och invänta familjen. Sedan får det bli ett redigt träningspass. häärligt!

Men ha en fortsatt trevlig dag.
puss o kram

Aningen avis!

Råkade komma in på Kenzas blogg, då jag läste om EMA-galan. Och nu kan jag säga att jag är grymt avis på henne! För det är nämligen så att Jared Leto tog tag i hennes arm och bad henne att komma. Fast hon fattade inte att det var han, så hon snäste åt honom istället. Gaah, tänk om... <3 Jag vill också ju! haha, han är ju så grymt underbar. Fast visst, hade någon kommit bakifrån och tagit tag i min arm hade jag också skrikigt till. Men sedan hade jag bett om ursäkt när jag sett att det var han, för det hade jag gjort direkt.

Sitter btw och lyssnar på 30 seconds to mars nu också. De är alltid i lurarna på mig. Underbart band, men visste inte att det var så pass många som visste vilka de var nu! :O Lite förvånad är jag.
Men som sagt, är fan sjukt avis på henne som fick träffa Jared Leto.

5 timmars uppsatsskrivning

nu sitter jag på folkan tillsammans med några klasskompisar. Jag och Jonte lirar Ragdolls, men snart ska jag pilla lite i illustrator istället. Blev thaimat idag igen, känns skönt men denna gången åt jag något som jag gillar. Friterade räkor med ris.

Jag har under förmiddagen skrivet en uppsatsskrivning som höll på i fem timmar, men jag satt inte alla fem timmar, utan ca 3 timmar tror jag det var. Första timmen försökte jag komma på något att skriva, hade ingen aning, och jag bytte  ämne kanske två gånger. Men sedan valde jag rubriken/uppgiften "Så formas ett människoliv" och där skrev jag om skilsmässobarn. Tror det kan bli riktigt bra, eftersom det skulle vara i form av en krönika och då blir det väldigt personligt och sådär. Och jag har ju mina egna erfarenheter.

Men nu ska jag nog ta och fortsätta på mitt julkort i illustrator istället.
tjingeling och hoppas ni har en bra dag.
puss

Goodnight sweethearts. <3

Nu ligger jag på magen i sängen, laptopen straight framför mig. Gör ont i armarna när jag lutar mot dem, men det spelar ingen roll, för jag ska ändå stänga av nu och sussa. Så jag inte missar sömntåget. Ovanligt tidigt för att vara mig faktiskt, men känns skönt. Måste ju ladda på något sätt när jag har fem timmars prov imorgon i svenska B, nationella. Känns inte så jättebra inför det heller, eftersom jag fortfarande inte förstår vad vi egentligen ska göra där. Men det får vi reda på då, jag säger som Carro, det får bli morgondagens bekymmer.

Men det kommer säkert gå bra, varför skulle det inte gå bra liksom? Förra uppsatsskrivningen gick dåligt tyckte jag, jag var länge sur och skit, men tillslut fick jag faktiskt MVG, så jag kanske kirrar det denna gång också, ska göra mitt bästa!

Imorgon eftermiddag blir det även träning. Ska ta och simma ett par längder och sådär, vill styrketräna också, men det kanske blir när jag kommer hem då, för jag pallar inte betala för gym också. Men simningen tar jävligt bra ändå. Pinsamt är det dock om elitsimmarna är där, för jag vill simma i crawlbassängen, men men får väl ta motionssimmet, även fast det är lite segt. Ska ta tag i träningen nu, men det lutar väl åt att jag får börja träna själv istället. Carro verkar ju så upptagen av nya killen, haha. men jag klandrar henne inte.

Men nu ska jag säga godnatt, med ett litet leende, för jag känner mig så busig idag, har gjort det hela dagen iof. Men bilden visar på min busiga min i alla fall, thih.
Puss och kram på er och hoppas ni sover gott! <3


Vet du vad du stoppar i dig?

Har suttit och läst lite på aftonbladet, satt mest och läste rubriker, men helt plötsligt skriker Roger från den andra datorn att jag ska läsa artikeln om "Bluffmaten" Och det gjorde jag. Visst, jag har under en längre tid vetat att man bluffar väääldigt mycket med maten, det blir billigare så och ingen vet vad maten innehåller. Vi köper för det mesta ekologisk mat, och kött från slaktaren. Ett få tal gånger som vi köpt skinka därifrån dock. Men det är något vi nu kommer att göra.
För efter att ha läst denna artikel, vill jag inte längre ha den goda rostade skinksmörgåsen på morgonen. Jag hade ingen aning om att skinka producerades sådär!
Detta stod om skinkan;

Skinka består av sönderhackat muskelkött från grisben, som har blandats i en stor tumlare tillsammans med bland annat aromämnen, vatten och konserveringsmedel. Vill charkföretaget få den att se mer äkta ut lägger man

ibland en fettrand runt formen. Att köpa över disk är ingen garanti för att skinkan håller måttet. Dock är sannolikheten större för rökt än kokt.

Visst är det vidrigt? Och hur många av oss gillar inte en god skinkmacka, med rökt skinka? Jag gör inte det längre, om det inte är skicka från slaktaren. Jag har insett nu att jag kommer bli ännu mer medveten om vad jag stoppar i mig. Fun Light räknas t.ex. inte som saft, det borde inte räknas som saft, det är bara tillsatser i skiten! Tur att jag bara drack det under en kort period i somras.

Detta är vidrigt, det får mig att må illa, usch för kvällens kaviarmacka...! Ja tack till närproducerat, utan tillsatser.


Hur många av er vet något om Aralsjön?

Idag på Geografin hade vi ett otroligt intressant ämne, vi talade om Aralsjön. Jag tror inte jag har hört talas om det förut. Men för ganska många år sedan så var Aralsjön världens fjärde största sjö... Idag finns den knappt kvar längre. Det beror på flera anledningar, men dels att den torkat ut, pga att det är ett ökenområde, samt att man grävt floder för bomullsodlingarna. Detta gjorde att vattnet sipprade ned i ökensanden och mängder av vatten försvann från Aralsjön. Fiskare som alltid levt på fiske, har inget att fiska, 100-tals djur- och växtarter har helt dött ut m.m.. Men det finns, tack och lov, organisationer som gör något för Aralsjön! Och jag blev nog vääldigt intresserad gällande ämnet.

För än tror inte jag att det är försent att göra något åt sjön. Jag tror att den skulle kunna bli helt frisk, men man måste tänka rätt. Ingenting är omöjligt, ellerhur? Och det är såhär sjön ser ut, som ni ser så finns den inte, men den fanns där. Nu är den flera km ifrån hamnstaden Aralski (om jag inte minns fel). 
 

Början till ett julkort

Satt ju som sagt på Grafisk illustrationslektionen och skulle göra ett julkort. Jag hann faktiskt ganska långt, men får se om jag gör en snögubbe eller en till tomte istället. Men den ena tomten ser i alla fall ut såhär och jag är sjukt nöjd med den! Den blir nog bättre sedan när allt är klart, med skuggor och sådär. Näsan t.ex. ska ju vara lite röd av kyla och så. Men det är en god början. 
Kanske blir min nya nisch? Att skriva om grafisk illustration, och lägga upp illustrationer. Visst, jag är inte speciellt bra än, men under min lärogång och sådär. Det skulle väl vara lite kul?
 


Vill flytta hemifrån

Sitter i soffan just nu, ska fixa lite te och mackor undertiden som det är reklam på TV. Kollar ju Ugly Betty, my holy hour. Fast samtidigt sitter jag och kollar hyreslägenheter och bostadsrätter. Tänkte anmäla mig och ställa mig i bostadskö, men det vet jag inte om det går nu. För man måste ha en inkomst och sådant och skriva upp arbetsgivare och massa. Men ska försöka få kontakt med dem och höra om det går att göra något, förklara att jag går sista året på gymnasiet osv.

Men det kommer lösa sig och i höst kanske jag har eget. Längtar som faan! Skulle vilja bo med hunii, så vi får se var vi hamnar. Bara att hoppas. :) Vi har exakt samma smak gällande boende och inredning och så, känns underbart!

Men nu ska jag gå och fixa mackor snabbt.
KRam kram

Att göra julkort

Ted har gått från lektionen, han och alla andra lärare ska vaccinera sig, så de inte blir sjuka och slipper ställa in lektioner. haha. Ofta de skulle klara sig helt för det? Men vi fick i uppgift, om vi ville, att göra ett julkort som vi ska tävla med. Det blir lite kuligt. Så nu har jag suttit och skissat för hand och Jonte scannade in fotot. Så nu ska jag vektorisera den och så lägger jag upp den här senare. :) vad tycker ni om bubblorna då? ;D

KRam kram

Pretty bubbles

Sådant här gör jag när jag har tråkigt på håltimmen. Tog mig mindre än tio minuter att göra, samtidigt som jag spelade Ragdolls med Lukas. Men nu börjar lektionen och då måste jag logga ut.

mysigt med regn

Ligger som sagt i sängen, radion är igång, har laptopen i knät. Tänker på min älskling och familj och vännerna runt om mig. Fan vad jag är lyckligt lottad egentligen. <3 Jag stortrivs med mitt liv och det är inget jag tänker slänga bort, faktiskt! Ska se till att ta tag i saker nu.

Ligger och lyssnar på regnet också. Spöregnar ute och det låter som fan mot mitt plåttak som jag har till rummet. Men det gör inget, för jag tycker det är mysigt. När det lyser in från gatulycktorna och sådär.

Imorgon ska jag och Robin kolla lägenheter. Sedan ska jag åka och käka lunch med en vän också. Så han plockar upp mig och så får vi se var vi hamnar. Ska bli trevligt. Lite prt och sådär, det är skönt. Sedan har jag låååångt hål och lång lektion med grafisk illustration. Får inte glömma mina vindruvor jag ska ha med mig. <3

Men nu ska jag sova. hoppas ni sover gott!
God natt och puss puss på er.

Nu vet jag!

Sitter i sängen för tillfället. Har pratat med min älskling och en vän i tele. Mycket trevligt. Jag och babe pratar lägenheter, småkikar lite också. Längtar till en egen bostad som faan, tänk så underbart det skulle vara! <3 Men snart så, då är allt klart.

Idag har det inte hänt så mycket. Första lektionen hade vi grafisk kommunikationsprov gällande illustrator. Det gick bra tror jag. han nästan med alla övningar, var bara en grej i slutet som jag inte hann med på den sista, VG-MVG övningen, men annars så. Och så lyssnade vi på talarna i svB. Blev bara mer nervös över vad jag ska snacka om nästa måndag. Men nu har jag kommit på ämnet, så jag ska skriva ett pm och ett tal osm jag ska öva på. Tror det kommer kunna bli skitbra!

Hum hum, kom hem rätt tidigt, kändes skönt. Så jag gick och lade mig en stund innan maten, för att jag var så trött. Och det behövdes verkligen. Vaknade, åt jättegod vegopytt och sedan gick familjen på en promenad. Så jag busade massor med lillebror, han är för jäävla söt alltså! Skrämde skiten ur mig gjorde han också. Gick ned till ICA också för att handla lite, och sedan gick vi hem.

På g hem såg vi bilar som åkte vääldigt sakta vid ICA. Vi hade också mött tre killar i tolvårsåldern kanske. De hade slängt stora pinnar och grejer på vägen, sådant som skulle kunna orsaka trafikolyckor. Så jag och mamma sprang upp och plockade bort allt. Jävla ungar!! Det är ju inte ens bus längre, utan idag ska man förstöra för andra istället.

Efter en god och frisk promenad kunde jag sätta mig ned och plugga och få in saker i huvudet. Så jag satt, med laptop, texthäfte, matteböcker och musik runt om mig. Pluggade lite granna, läste ut texthäftet för svenskan, så imorgon ska jag strycka under. Pluggade matte och sedan såg jag på CSI som idag var väldigt spännande.

Det är i princip vad som hänt idag, en lite lång sammanfattning kanske. Varit på väärsta flumhumöret också!

lol betyder att uttrycka kärlek och glädje

De senaste dagarna eller den senaste veckan har det var vääldigt mycket snack om ungdomars språk och att vi bara skriver med slang och att vi förstör språket m.m. Jag tycker det är vääldigt komiskt, då det stod både i sörmland och Aftonbladet att när man skriver lol så uttrycker man kärlek och glädje. haha sådan bullshit, ärligt talat. Alltså, man har ju alltid klagat på ungdomars språk, i alla tider. Och man tröttnar aldrig heller, det är väl tack vare oss som det svenska språket utvecklats, ellerhur?

Själv tycker jag också att tidningarna är vääldigt bra på att överdriva. som ordlistan nedanför. hur många av orden använder vi egentligen? :S

Aja, jag vet inte vad ni säger, men jag tycker att gamlingarna överdriver för mycket.


lol = laughing out loud

rofl = rolling on the floor laughing (rullar på golvet och skrattar)

brb = be right back

omg = oh my god

ngn = någon

thx = thanks

asg = asgarv

btw = by the way

2day = today

asap = as soon as possible

<3 = tecken för kärlek

7k = sjuk

ql = kul

plz = please, snälla

d = det

e = är

d1a= detta

4 eg = egentligen


jag ska göra en lista

Nu ligger jag i sängen, redo för att sova. Ska bara skriva klart med Aalice den söta. :) sedan ska jag fundera ut en lista att göra under veckan. Har lite grejer i huvudet just nu, lika bra att skriva upp.

[  ] städa rummet
[  ] skriva talet till nästa måndag
[  ] plugga matte
[  ] skriva artiklar till PA
[  ] plugga annat och läsa
[  ] Vara barnvakt på lördag
[  ] betala Emelie
[  ] 2 stycken prov, ai o svenska nationella.

jaa, det är det jag kommer på just nu. Kanske kommer fler saker, vem vet?
Imorgon blir det mjukisbyxor med Alice, var tänkt att jg skulle ha de nya byxorna, men vad gör man inte för myspys? flätor i håret också. <3

Men nu ska jag i alla fall sova.
Hoppas ni haft en bra helg och så får ni sova så gott.
Det ska jag göra.
pusspuss.

dagens arbete

Idag har det varit en ovanligt seg dag på jobbet faktiskt. Hade inte alls så många kunder som vi brukar ha på söndagarna. Inga sådana där söndagsrusningar när vi öppnar eller stänger, det var ärligt talat knappt några människor i affären idag kändes det som.

var en söt liten pojke på ungefär tre år som kom fram och pratade med mig, när jag städade ur brödhyllorna. haha, så jävla sööt. Hörde knappt vad han sa för att han pratade typ bebisspråk. Så jaa, han kanske var lite yngre, minst 2 år i alla fall.

Sedan var det den bittra mannen, som skällt på mig förut också, som skällde på mig idag igen. Han handlade ungefär 8 varor för 113,50 kr. Osten kostade ca 57 kr, bullar för 18 :-, dricka för 20:- och mjöl för ca 16:- Och det blev då i alla fall 113 kr. Men han trodde mig inte, och stod därför kvar och började bråka. Så jag sa åt honom att kolla sitt kvitto som han fått. Men neej minsann, det han sa var "Neej du, jag ska hem och kontrollräkna så att det stämmer" Tro mig... han kom inte tillbaka, eftersom jag hade räknat rätt. haha, ooorka!  Bittra gamla gubbar som inte har andra att skälla på. Tragiskt faktiskt, de blir så bittra när de är ensamma och gamla.

Jaja, det var i alla fall en lugn dag. :)

Så otroligt skönt

Just nu sitter jag och får massage och pill på ryggen av min kära mor. Skönt skönt, men det är inte bara det som är skönt. För det som är grymt skönt är att jag för en stund sedan kom hem efter en blåsig kvällspromenad. Vad ute och gick med Nico efter en trevlig fika hemma.

Alltså, jag har kommit på att jag verkligen behöver dessa kvällspromenader. Helst dagligen, för det gör mig piggare och glad och jag känner i kroppen att jag gått. Plus att man blir i alla fall lite mer fit av att gå raska promenader, Me Like. Så jag ska se till att göra det oftare och dra ut honom också. Trevlans säger jag bara.

Vad har ni gjort en kväll som denna?

här är vi uppe med tuppen!

God morgon allesammans, idg är jag uppe tidigt. Och tanken var att jag skulle gå upp kl. 7, men sedan när jag vaknade, var på g in i duschen, så kom jag på "Vad fan ska jag göra i över tre timmar?" Så jag gick och la mig igen och vaknade inte förrän kl. 8.30 istället. Och det var välbehövande. Skönt också att jag somnade lite innan tolv igår också. Ska se till att lägga mig tidigt ikväll också. Prov imorgon, tror jag det var?

Men nu ska jag klä på mig oc hsedan ska jag äta frukost. Kanske blir kladdkaka också, för mamma och Gustav bakade eftersom det är Farsdag idag. Grattis till alla pappor. Men mest till min egen paapi. :)

Men nu ska jag kiila.
Pusspuss.

Sov gott, gott folk!

Ligger i sängen just nu, är rätt uttråkad och trött. Mestadels trött, men det ska jag alldels strax göra något åt. Så jag orkar med morgondagen och jobbet. Måste plugga också på kvällen känner jag, hinner inte göra det på förmiddagen, eftersom jag börjar 10.30 och ska försöka sova så mycket som möjligt.

Vill ju skriva minst en artikel också, och det ska jag se till att göra. Annars skriver jag ledaren, för jag har ett jäävligt bra ämne att ta upp i den.

Men nu är jag alldeles för trött för att sitta här och fortsätta babbla. Så det blir till att stänga av datorn och dra täcket över mig.

God natt på er och hoppas ni haft en mysig dag. Vad har ni gjort förresten?

Pusspuss och ha en bra dag imorgon också.

Detta shoppades.

Var ju och småshoppade igår. Ett par skiitsnygga byxor, en het kavaj och tre par snygga trosor. Dock har jag inga bilder på underkläderna, men vem vet, någon gång kanske. hahaha. *not?*

Men här kommer i alla fall bild på byxornam bara en liten bild på kavajen, för ingen annan blev bra.

xoxo <3

Snart dags

nu har jag legat och sovit en stund till. Skönt. Och mamma fixar med lunchen, så jag ska snart sticka till jobbet också. Börjar om ca en halvtimme. Jag är trött. Och har huvudvärk. Får ta en huvudvärkstablett efter maten.

Men nu skaj ag göra mig iordning lite granna.

kram kram.

No stress

God morgon, eller förmiddag kanskej ag ska säga. Inte många vakna nu verkar det som, har typ bara två personer på min msn-lista som är vakna, haha. IDag är jag seg, eller mitt humör är segt, jag har huvudvärk och ont i kroppen. Uääh. Och så ska jag sitta i kassan i fem timmar. Men men, det gör inte så mycket, för det är ändå inte så lång tid. Undrar vad jag ska hitta på ikväll då? Måste göra något i alla fall. Får plugga lite matte, I guess.

Hm, jao. Fick reda på en inte så rolig grej igår kväll också, innan jag somnade. Jag hoppas att allt löser sig bara. <3

Just nu lyssnar jag på Laurent Wolf - No Stress. Den är riktigt bra, och får passa in på denna sega humörs-dag.



Nu är det bara att invänta arbete d¨¨, börjar om 2½ timme.
kram kram

Inatt blir det inte sömnlöst

Ligger i sängen nu, lyssnar på regnet och musik. En mysig kombination tycker jag. Fast nu ska jag sova, varit sjukt trött hela dagen och somnat på lektioner. Sov inte när jag kom hem, just för att jag skulle sova inatt. Imorgon jobbar jag från 13 till 18.15, sköönt bara fem timmar ungefär. Och det klirrar fint nästa månad också, lagom till Nyår.

Hoppas ni haft en bra dag, min har varit helt ok. Kommer nog bilder på grejer jag köpte idag, men bilderna kommer imorgon, jag är väääldigt nöjd med mina köp.
Puss o kram på er. <3


Nattens musikfavorit

Detta är en av de finaste låtarna jag hört från någon artist som liknar Beyonce, eller någon artist inom den genren menar jag. För vanligtvis lyssnar jag inte på sådan musik så, men denna gillar jag grymt mycket.
Den är fin och den säger mycket. Och ibland kan det kännas som att det är lite sådär. Och jag är glad att jag inte har så i mitt förhållande nu. <3.
If I were a boy - Beyonce.
Tyvärr hittade jag ingen bättre version, men det kommer väl senare antar jag.

Det där med polisonger

- Skönt att ha klippt sig nu, så slipper jag polisongerna som höll ¨på att komma.
- Var har du polisonger? Eller.. då vill jag inte veta det!!

*Mamma börjar skratta som en tok, för hon var den enda som fattade mitt skämt*
Roger muttrar, men grejen är att han inte har så mycket skägg heller. OCh så hade vi en diskussion om polisonger, om det är skäggväxt eller tillhör det håret. Vad säger ni?

Så jag var tvungen att leta fram en bild på polisonger och hittade denna. Då blev skämtet bara roligare och mamma och jag låg och grät av skratt i varsin soffa.
- Detta är Rogers polisonger.

Är det för tidigt att sova nu?

Jag sitter fortfarande i soffan. Nu är jag mätt i alla fall, har varit hungrig hela kvällen men äntligen hr jag fått mat. Men känner mig sådär jobbigt hungrig även fast jag inte åt så mycket.

Men nu äär frågan den att är det för tidigt för att gå och lägga sig nu, en fredagskväll? För jag är sjukt trött och skulle nog kunna somna när som helst. Jag jobbar imorgon och börjar inte förrän kl. 13, men då har jag tid att plugga lite mellan det att jag ska vakna och tills jag börjar. Jag kanske sover sjukt sent, vem vet?

Så vad säger ni, är det för tidigt att sova nu? För sådär trött-ful-äckel-sliten är jag för tillfället.

Jag känner mig fast här

Sitter hemma, en fredag... Hur fan kan jag sitta hemma en fredag och inte göra ett piss? Ärligt talat.. Jag känner mig så grymt fast här ute, en liten håla utanför Nyköping. Det är fredagkväll.. Jag har ingen ork till att göra något heller egentligen, dels för att jag inte sov något inatt och det har nog påverkat humöret också. OCh dels för att jag jobbar imorgon. Skulle kunna tänka mig att dra ut på krogen, men vill inte komma bakis eller trött till jobbet imorgon. Eller visst, jag kommer alltid trött till jobbet, för jag jämt och ständigt är Trött..!

Alla verkar hitta på något idag, alla gör något idag.. Vad fan gör jag? Jag sitter som sagt hemma, i en liten håla utanför Nyköping och kollar på Tila Tequila på nätet. Så roligt har jag och för tillfället är det det enda intressanta som finns, denna fredagskväll.. Går ju inte ens något bra på tv..

Idag är jag bitter.. Eller inte bitter, utan snarare övertrött, vilket gör mig bitter och irriterad för allt..
Jag känner mig fast här, som om de inte släpper taget. Jag vill släppa taget, jag vill ta hand om mig själv. Längtar till efter studenten, flytta till eget i stan. Kan vi inte ta studenten nu?

xoxo <3

Min natt var sömnlös...

Inatt har jag legat uppe i princip hela natten.. Jag somnade inte förrän runt 2-3 och skulle upp kl. 6. Har legat och vridit mig som tusan, missat flera "sömntåg" och kollat på film i försök till att bli trött igen. Haft ont i magen, huvudet och svettats som en gris. Något som gjorde att jag inte kunde somna..

Och nu på morgonen kunde jag heller inte vakna. Så jag vaknade runt tio i åtta, insåg då att jag inte hann med bussen som går vid den tiden. Så jag får ta nästa buss, kl fem i nio.. Pissigt att vara såå här jävla trött! Det är galet, vill bara lägga mig ned och sova.. Men skolan är som sagt viktig, och jag får pallra mig dig, även fast jag egentligen inte missar något speciellt idag. Det enda jag vill på idag är Geografin, för att få tillbaka provresultatet. Kommer vara ett ganska okey provresultat tror jag..

Men men, nu måste jag äta frukost, bussen går om ca en halvtimme och jag måste ju få i mig någonting..

Puss o kram

Jag kanske är på g nu?

Ligger i sängen och har precis pratat med min älskling i telefon. Men det var dags för honom att sova och även för mig, så vi la på och pratar mer imorgon istället. :) Ligger även och har ett väldigt intressant samtalsämne med Sofia, via msn, också. Vi pratar om mål i livet, träning och hälsa. Mycket trevligt och väldigt nyttigt.

Och jag funderar på om jag kanske är på g nu, med idéer och sådär. För jag har kommit på vad jag ska skriva om i min ledare för vårt projekt med tidningen. Och det ska handla om just livsmål, student och skola. Skulle nog kunna bli en rolig liten text. Sedan ska jag bara komma igång och skriva de andra artiklarna. Men nu när jag är på lite när det gäller snack om välbefinnande, så har jag nog en artikel klar för de sidorna också. Känns bra, ska se till att skriva något i helgen.

Det ska bli ett mål, skriva minst en artikel i helgen. Det klarar jag, jobbar ju inte allt för sent. Och sedan inte äta något godis heller, fyfan alltså! Läsk har jag varit duktig att hålla mig ifrån, men beror mycket på också att jag inte är så förtjust i det längre. Föredrar vatten.

Men nu ska jag kolla lite Tila Tequila innan jag somnar.
Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en trevlig helg.
puss o kraam.


Inga drömmar är för stora, eller?

Jag känner att jag sätter upp alldeles för lite mål här i livet. Jag sätter upp för lite och skriver inte ned mina drömmar. Jag borde göra det, dels för att kunna uppfylla dem och sedan för att klura ut hur jag ska uppfylla mina drömmar. Inga drömmar är väl för stora, right? Jag tycker inte det, för under själva resan till att uppfylla drömmen kan man stöta på så mycket annat också, som kanske ändrar ens inriktning för drömmar eller att man får en helt annan syn eller annat perspektiv på saker och ting. Därför är drömmar enligt mig aldrig för stora för att uppfyllas.

Men jag ska börja skriva ned mina drömmar, måste skaffa en ny anteckningsbok då. Och sedan ska jag börja sätta upp mål, och skriva ned tillvägagångssätt. Under dagen har jag också kommit på en grej som jag ska börja göra. Något som jag faktiskt inte gjort tidigare, inte fullt ut.

Jag har alltid brytt mig för mycket om vad människor ska tycka om mig.. Speciellt när det gäller stilen. Förut i typ högstadiet, när jag var inne i den "typsika tonårs-svarta-perioden" så brydde jag mig inte speciellt mycket. Jag sket i att folk kallade mig satanist, emo osv.. Men nu, när jag gått från "emo" till hm.. ung kvinna(?) så har det blivit svårare. Men idag kom jag som sagt på, att jag ska sluta bry mig om vad andra tycker! Och vad jag tror att andra ska tycka. Jag ska kunna se ut hur jag vill, utan att ta illa upp för vad någon annan säger. Jag ska klä mig som jag, som Marcela Diaz.

Det är ett av mina nya mål, fler kommer inom kort. ;)

Pusspuss <3

Dagen har varit lite seg

Det har varit lite segt med bloggen idag, har rättare sagt inte skrivit ett enda inlägg förrän nu. Men men, ibland är det så och jag har väl inte haft tid.

Men dagen har i alla fall varit rätt lugn. Fast änr jag kom in till stan fick jag grymt ont i ena foten! Och der berodde på att jag inte är van vid att gå md klackar och har gjort det två dagar i rad nu. haha, stackars mina fötter. Men imorgon blir det vanliga skor, och jag känner att jag måste köpa vinterskor, har kanske hittat ett par snygga.

Vi hade religion, intressant som vanligt och jag skulle vilja fördjupa mig mer om Buddism, det är så sjuukt intressant! Sedan var det retorik och vi skulle berätta någonting och får det att verka verklighetstroget, även fast det kanske var det också. Jag berättade om den gången min mormor gjorde en rolig sak, men det kan jag ta en annan gång. Eller lite senare.

Efter det slutade vi, klockan var 12. Så jag och Carro vandrade ned mot stan, kollade lite prylar. Jag hittade en skiiitsnygg kavaj, som jag ska köpa imorgon! För jag trodde inte mitt kort funkade, men så var det så att jag inte hade några pengar. Pinsamt värre. Men men, imorgon fixar jag det. Hittade massa annat snyggt också, men det får bli senare. Måste få underhållet av pappsen också.

Hm.. jag har varit duktig också! Jag har pluggat matte, wooho. Men nu ska jag nog kolla på One Tree Hill, blev sugen för jag lyssnar på favvoartisten. <3

Pusspuss

det skulle vara bra och smart..

Tanken var att jag ville skriva ett bra, intressant inlägg om USAvalet. Jag har klurat hela dagen, men jag ville inte bara ha massa egna tankar kring det, utan jag vill ha ren konkret fakta också! Jag vill ha fakta som berör och sådant. Och nu när jag kanske har något inne i huvudet... så orkar jag faktiskt inte blogga mer.Jag är trött och ska sova, ska upp runt sex imorgonbitti, så jag behöver sömn.

Men jag är glad, jag är så jävla glad över att Obama vann.
Tänk om folk har för höga förväntningar då? Tänk om han inte kan uppfylla allas förväntningar!? Vad händer då?
Visst, han skulle inte kunna uppfylla ALLAs förväntningar ändå..
Men jag tror och vet att han kommer fixa det. :)

Imorgon slutar vi tolv, då blire fika m Carro.:)
Nu ska jag sova. pusss o god natt.

Marcela.

Mmm, mums!

Nu har vi ätit klart, och jag valde något nytt för en gångs skull. Det fick bli kycklingspett med jordnötssås, något som var ganska gott men inte bra för min kropp. Jag tål nog inte jordnötter och jag har inte velat inse det förut, men nu tror jag att det är sant. Jag sitter och hostar, halsen kliar och läpparna svider.. Tungan kliade som fan och jag  vet inte om den svällde upp.. Så jag ska nog sluta äta jordnötter. Och hmm, kyckligen var rätt ok.. det enda som var riktigt gott var riset, älskar riiis! Med soja.

Men nu ska jag fortsätta skriva, sedan åker väl jag och Carro hem med kvart över två bussen, förhoppningsvis så är det snälla busstanten som kör. :)

Slipknot? nee, mycket bättre.

Sitter fortfarande här, har äntligen börjat skriva på en artikel om hälsa och välbefinnande. Låter härligt, och jg känner att jag måste ta efter de råden jag också. Jag lovar mig själv gång på gång att jag ska bli mer hälsosam men icke sa nicke.

Här kommer i alla fall en gryymt skön låt. Det är Slipknots låt People Equal Shit men den framförs inte av dem, utan av Richard Cheese. Han kör massa covers på kända låtar, men han gör de i en mer jazzig version. Och jag säger bara en sak, de är så mycket bättre än orginalen!! Jag avskyr Slipknot nu för tiden, men denna låt kan jag verkligen lyssna om och om igen på.


Vad tycker ni? kolla fler klipp på Tuben och sök på Richard Cheese, har har bl.a. Enter Sandman, What's my age again?, Ice ice baby, Milkshake m.m.

Det är dött i skolan idag

Sitter på folketshus för tillfället, kom hit för nästan en timme sedan. Det är bara jag, Carro och Ana som är här. Och det är tänkt att jag och Carro ska jobba med vårat projektarbete, än har jag inte kommit igång, men jag måste värma upp och därför har jag börjat med att illustrera min clown. Fast jag funderar på om jag inte ska ta och rita en för hand och kanske scanna in den sedan? Men jag är inte så duktig på att rita, tror jag ska böra rita och scanna in med allt sedan.

Anledningen till att det är dött i skolan är den att vi har något som heter "Tessin hjälper". Ett projekt där vi ska arbeta och samla in pengar till vår egna organisation i Indien.. Men idag väljer jag att jobba med projektarbetet istället.

Jaja, sitter och är hungrig också, faan.. Men snart ska vi käka Thaimat, underbart!! Vet bara inte vad jag ska välja, vill ha ris i alla fall. Sitter och fnissar med Carro åt lite roliga saker, bl.a. min seeexiga kortlek som jag har, haha!!

Men nu ska jag ta och kanske fixa med clownen och sedan ska jag börja skriva på något. Måste ju skriva en snygg ledare också, vad ska den handla om? Har ni några förslag? Kanske om gymnasietiden, lite kortfattat och att den snart är över?

Pusspuss

Ikväll blir det myspys

Sitter hemma just nu, har precis ätit och kom hem för mindre än en halvtimme sedan, tror jag.  Är barnvakt åt Gustav medan mamma och Roger tränar, men mycket till vakt är jag inte eftersom jag sitter här och han leker på sitt rum. Har äntligen fått de efterlängtade sakerna, wooho! Så något ska väl testas, haha! Nee men nu ska jag inte vara sådan.

Ikväll blir det i alla fall lite plugg av matte, ska sätta igång direkt efter blogginlägget. Sedan blir det Ugly Betty och ska försöka hänga medl ite under USA valet, vill ju veta vem som vinner! Hoppas verkligen på Barack Obama, det skulle vara så braa och USA behöver verkligen demokrati.. Hoppas de inser det bara, gör de det inte så vet jag inte när de kommer förstå att det behövs.

Men men, nog om det och allt annat, för nu ska jag sätta igång och plugga lite.

Fika och Grafisk illustration

Har rast för tillfället och sitter och väntar på Jonte, för vi ska fika lite på vår kladdkaka som vi köpte innan lektionen. Har varit sugen på den sedan 13.50 nu, haha. Men nu ska jag äntligen äta den. Har blivit som en liten tradition att fika och sådär på våra grafiska illustrationer.

Eftersom jag är klar med min tidigare illustration så har jag börjat på en ny. Ska bli en clown, typ Det.
Men nu blir det kladdkaka.

tjingeling!

Äntligen är jag klar, och sjukt nöjd!

Satt precis och gjorde klart vektoriseringen av mig själv. Suttit nu och pillar på massa jävla detaljer, men nu är allt äntligen klart och jag är helnöjd med slutresultatet! Har gjort allt preis helt själv, så jaa vad tycks? =) Ser det ut som jag? För bredvid är orginalbilden också, så ni ser hur det såg ut innan. Och jag har ju förändrats en hel del på ca ett år. Har förstorat upp de fina små detaljerna också, som ögat t.ex. :)

Snart börjat Grafisk Illustration också, härligt. Ska nog göra en clown eller något, haha. Eller så kollar jag lite tutorials och ser om jag hittar något intressant. Har haft hål nu sedan kl. 11.15 ungefär, inte kuul. haha.

Pusspuss

Wanna dance with him?

Haha, jag skulle verkligen inte ha något emot att dansa med Darth Vader eller Troopern här. De verkar ju vara riktigt sköna typer, med samma dans hela tiden. Sött var det i alla fall. Och vad säger ni, skulle ni kunna tänka er att dansa med dem?
 


Pusspuss

Vår lärare är världens snällaste

Har rast till 13.50, tror jag. Vi har precis haft svenska där ett par stycken fått ha sitt muntliga nationella tal. De var sjukt bra och jaa, nu vet jag verkligen inte vad jag ska prata om när det är min tur om två veckor. Alla var sjukt nervösa och skakade och sådant, men sedan när de talade så var det inget som märktes. det var riktigt niice. Men efter att alla var klara, så föreslog vår lärare/mentor att några skulle gå och köpa glass till klassen. Jag fick följa med Rasmus och Adam ut på uppdraget, eftersom jag var tvungen att hjälpa till pga att vi är några som är laktosintoleranta.

Och glass fick vi, och gott var det. För vi har världens bästa lärare.

Snart är den klaar!

Nu har jag precis haft Grafisk Kommunikation, så jag har lekt lite i Illustrator med min vektorisering av mig själv. Den är snart klar, äntligen. Det är bara lite detaljer kvar, men jag blev i alla fall klar med sjalen, tack och lov.

Men nu ska jag kila, för snart börjar TEXT-lektionen. jag är trött och hungrig.

måndagmorgon o skolan börjar igen

God morgon på er. Är morgonen lika underbart härlig som den är för mig? Nee, min morgon är inte så underbar.. Jag är trött och har ont i halsen. Sov dåligt inatt och jag hade svårt för att somna.. Låg och vred mig till sent på natten.. hm. Vill ju bara ha älsklingen vid min sida, men inte inatt.. Inte nu när skolan börjar.

Och idag är det kallt, det första jag såg när jag klev ut ur rummet var frosten som är överallt.. Ser nästan ut som snö, Och när jag kommer in i huset så ser jag solen och molnen som var färgade i rosa. Det var nästan rosa överallt, pga solen. Men det var vackert. fönstrena i vårat lusthus var jättevackra i kombination till allt runt om.

Men pga vädret och sådär, så blir det myskläder idag. Mjukisbyxor, zerotröja och min stickade sjal. Och så här fräsch ser jag ut efter en stadig frukost och för lite sömn. Härligt va?


Ha en bra dag på jobbet/i skolan.
kram kram

Kommer bli en ensam och jobbig natt..

just nu ligger jag i sängen i mitt rum, med datorn på magen. Känner mig lite ledsen, för att det blir första natten på över en vecka som jag sover ensam.. Och det känns grymt jobbigt, för jag vill ha min älskling bredvid mig, hålla om honom, känna värmen.. Men nu är det slut med det igen, och vi måste vänta till helgerna.. Vill ju ha ett lov till, ett lååångt lov, för jag orkar inte skola och vill inte ha mer skola längre!



Och nästa helg ska jag jobba, helgen efter det blir det till att vara barnvakt och helgen efter det jobbar jag igen. Kommer ta lång tid innan jag får träffa min älskling, om inte han kommer hit om två helger. <3 Hoppas verkligen han kan göra det , annars står jag inte ut och jag kommer lätt åka till tälje någon gång under veckorna, så jag får träffa min älskade Robin.

Men som sagt, inatt kommer det bli ensamt, kallt och tomt. Får tänka på Robin, som alltid, för då blir jag varm. Men nu ska jag spela lite, sedan ska jag sova. Så jag tänker skriva om veckan imorgon eller något.

Sov gott med er och hoppas ni haft en bra vecka och ett bra lov.

Kramar

En liten förändring sker nu

Har suttit och fixat lite med en ny bloggdesign nu. Och jaa, den är inte riktigt klar än. Men jag ska fixa resten imorgon eller när jag nu har tid. Vi får se. hittills är jag nöjd, och den är fortfarande höstig. Vad tycker ni då?

Men nu ska jag göra mig iordning och lägga mig.
Puss  o kram.




Robin <3