Gubbar som fiser och tanter som grinar.

Här vaknade jag för en halvtimme sedan, önskar jag fick sova ut längre. Hade så svårt att somna, för det lät hela tiden som att det var någon i huset, fotsteg och andetag. Snacka om läskigt, så jag tror jag sov med lampan tänd, så jag kunde se om det kom in någon i rummet. Visst är jag larvig?

Idag blir det till att jobba och jag hoppas på en hel del saker. Inga gamla män som släpper sig vid kassan, så det stinker gamla ägg! Inte heller några tanter som luktar gammal fisk.. Fan vad jag mådde illa när båda sakerna hände igår.. Varför just mig? Och idag blir det bättre, för idag kommer det inte att vara lika många gamla, virriga pensionärer som surar när de inte får 5% på sina köp, för att det är pensionärsrabatt onsdagar. Så då blir det också mindre skrik till kunderna (För att de hör så jävla illa) och mindre köer förhoppningsvis, eftersom de gamla brukar vara lite segare än alla andra.

Men nu har jag duschat och ska klä på mig och sedan slänga i mig något att äta. Vet inte om jag tar med mig lunch, eller om jag struntar i det. Men gör jag det kommer jag inte att äta något på hela dagen och då kommer jag explodera. Så jag får nog ta med mig något.

Nu till köket.
Tjingeling
Och hoppas ni får en bra dag.
xoxo <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback