Gjort en enkel och ny header.

Sdär, då var den klar på ca fem minuter. Har redan tröttnat på min gamla design, och ska nog börja med en ny. Men lite senare, för nu hinner inte jag skriva så mycket mer. För jag ska kolla p Dream Girls som mamma köpt hem. Skriver senare ikväll.

xoxo < 3

Luunch i sommarsolen med familjen.

Nu har jag en timmes lunch. Blir pannkakor och saft. Och kusinerna är här, så det är mysigt. Mums, är hungrig nu och nu ska jag äta. Skriver mer senare.

Ha en toppen dag.
xoxo <3

Idag är jag trött...

Vaknade för en halvtimme sedan, men gick upp för tjugo minuter sedan. Låg kvar ett tag, vill egentligen ligga kvar ännu mer, helst hela dagen. Usch för ignorans, usch för tystnad. Varför? Ville bara prata ut om det, men neej. Inte ett svar. Vad händer nu? Vad händer i helgen då? Ååh, låt mig bara få gå och lägga mig igen, är trött och jag orkar inte.. Jobbar ju idag, 10-18.. Inte så jättelänge, men det räcker för mig för att däcka när jag kommer hem, just idag. Får klistra på leendet, eller hoppas på att någon snäll människa får mig att le. För idag behöver jag ett leende, leenden som smittar av sig.

Vad händer efter jobbet då? Ingenting. Får se, kanske dra och bada eller något, vem vet? Nu ska jag äta frukost, börjar om en timme. Hoppas ni får en betydligt bättre dag än vad jag verkar få.
xoxo <3

Jag behöver sömn.,

Nu ska jag lägga mig, behöver verkligen sömn, eftersom jag inte fick något igår natt. S nu behöver jag det grymt mycket, men måste prata av mig först. Annars kommer jag inte kunna somna, kommer somna arg och ledsen och då kommer jag må piss imorgon. Blää på det..! Så jag får ringa ett samtal och se vad som händer.. Men nu måste jag verkligen sova. Jobbar imorgon kl. 10-18 med rast kl. 12. Då är jag kanske inloggad en snabbis och skriver något inlägg, vi får se.

Men hoppas ni alla sover gott.
xoxo <3

Jag är arg..

Jag är så arg, besviken och ååh... Ledsen. Vill inte att det ska behöva vara såhär, vafan. Men hur svårt kan det vara? Borde inte skriva mer.. så då ska jag inte göra det. Ursäkta mig läsare..

När man pratar om trollen.

Ursäkta om jag inte kan skriva riktigt rent just nu, ifall jag skulle missa bokstäver och sådant. Men det beror på att mina fringrar blivit lite stela efter kvällens promenad i sommarkylan. Så ni får nöja er med vad som kommer att stå. Så nu sitter jag här, ska väl slänga igång lite musik. Funderar över hur det går för Carro.

Som sagt, gick ju ut på en kvällspromenad med Carro nu denna lite halvkyliga sommarkväll. Vi satte oss och gungade och pratade en massa. Både skitsnack, allvarligt och massa annat. Skrattade rätt mycket också, haha. Men det var riktigt trevligt. Läskigt när man pratar om trollen. 

Sedan gick vi vidare och hamnade utanför Robert, tills jag blev kissnödig och jag gick med Carro hem, för att låna toaletten också. Gick hemåt igen, stod och pratade med Robert en stund och sedan knallade jag resten av vägen hem. Som tur var gjorde jag inte bort mig borta vid gungorna, då jag trodde det efter mina höga rop. haha.

Men det var en trevlig kväll. Tack för allt prat, Carro. Jag finns alltid och lyssnar på dig.


Dags för en kvällspromenad.

Åt precis en jättegod middag, med grillat och hemmagjord potatissallad. Min egna Guacamole samt sallad. Och nu känner jag att min mage är proppfull, fast jag åt inte så värst mycket som jag hade kunnat gjort, men det beror på att jag ska tänka mer på vad jag äter, har jag bestämt. Äter llite för mycket ibland, men jaa. Ska ju sätta igång att träna igen, grr.

Men nu känner jag att det är dags för en frisk promenad med Carrovännen. Prata lite skit och bara umgås, så übertrevligt. Jobbar imorgon och sådär, och det känns så skönt att bara umgås på kvällen när jag ändå inte har något annat för mig. Så nu blir det en powerwalk (eller inte) i Stigtomta. Får se om man träffar massa trevligt folk.

Ha en trevlig kväll.
xoxo <3

I'm hoome.

Nu är jag hemma från jobbet, eller kom hem för ca en halv timme sedan. Men hinner inte skriva så mycket. För nu ska jag gå och duscha. Uppdaterar lite laater.

xoxo <3


Tillbaka till jobbet.

Nu ska jag tillbaks till jobbet. Börjar om ca 15 minuter, men vill hinna koppla av lite innan jag sätter mig i kassan igen. haha. Lunchen var inte så jättegod, rester från gårdagens lunch. Vill hitta på något skojsigt! Får bli ikväll och längtar som en tok till helgen. Förfesta, vaar?

xoxo <3

Lunch och pensionärsrabatt..

Är hemma för tillfället, har lunch till kl. 13, då ska jag sitta i kassan igen, eller plocka med varor, vem vet? Det är onsdag i alla fall och då får vi in en massa varor som ska ut på hyllorna, märks ganska tydligt, för det börjar se tomt ut överallt. Och idag är det massa vimsiga russin i affären också. Det är ju pensionärsrabatt. Kassorna har småkrånglat och gubbar har svurit över sina bankkort. Jag har lärt Pelle hur man fixar med tidningsreturerna, även fast jag knappt kan det själv.

Igår gjorde jag inte mycket heller. Satt i kassan nästan hela dagen, var den enda kassatjejen, så det kändes lite tungt. Kom en jättetrevlig tant på kvällen, som stod och pratade med mig länge. Haha, hon är så rolig. För när hon kommer in i affären vinkar hon alltid som om vi vore bästa vänner, cute. Men det är alltid trevligt med glada människor som pratar med en i kassan. Dock blir jag så jävla hes efter en dag på jobbet, att jag tappar rösten senare på kvällen.

Men nu ska jag väl kanske njuta av lunchen. Har dock redan ätit upp den, och kanske tar någon efterrätt?

Ikväll blir det kanske något trevligt med Carro, vi ska höras vid lite senare. Så det ska  bli trevlans.
Men ha det bra allesammans.
xoxo <3

God morgon läsarna.

Usch vad jag är trött idag.. Vaknade för en halvtimme sedan, men somnade inte förrän runt 2 tiden skulle jag tro. Usch och blä på det.. Och hur kan man tro att någon vill hitta på något så sent på natten när det är jobb dagen efter? Blää, blev lite irriterad faktiskt.

Idag är det jobb från 8.30 till 18. Skönt att jag inte jobbar så sent i alla fall. Och imorgon blir det ännu skönare.
Men nu ska jag äta frukost, börjar jobba om en halvtimme, lite sent.

Ha en supertrevlig dag idag.
xoxo <3

Nu ska jag sova.

Borde ha lagt mig för flera timmar sedan, så nu ska jag skynda mig i säng. Börjar kl. 8.30 imorgon och slutar kl. 18. vilket betyder tidig lunch och två raster till det också. Mycket jobb, speciellt eftersom det kommer varor imorgon också. Men det är bara roligare, då har jag något att göra.

Igår var det ett gäng zigenare som snattade inne hos oss, dock var inte jag där, utan det var jenny som satt i kassan. Stackarn. De lyckades ta med sig en jävla massa cigg tydligen, utan att någon hann reagera. Men de körde sitt vanliga spel, stod flera stycken och tjaffsade massor och länge. Uhm, jaa. Vad ska man göra egentligen? Synd bara att de ska fortsätta spela upp till sitt redan så dåliga rykte.

Nu ska jag i alla fall sova. Eller försöka, för det är några idioter här utanför som smäller raketer?! ORKA!

God natt på er och hoppas ni haft en trevlig dag.
JAg återkommer imorgon.
xoxo <3

Roliga egobilder + Shuttershades.

Häromdagen tog jag lite roliga egopics med mina Shuttershades. Var lite kul och jag bara lekte loss lite. Här är några av bilderna, Enjoy.

.

xoxo <3

Nya grejer.

Nu har jag beställt kläder från Forever 21, blev en hel del fina grejer och jag ser fram emot dagen då jag får dem. Blev lite snygga saker som typ detta. Mamma beställde också, samt en vän. :) Dessa två saker, plus ett linne till. Sparar den fina klänningen till senare. :)


xoxo <3

Ursäkta bloggtorkan.

Håller på att beställa kläder från forever 21. Eller jaa, inte bestämt än riktigt, ska kolla till en början. Men ni får ursäkta min bloggtorka. Har varit rätt upptagen med både jobb och min söta pojkvän. <3 Så det har inte blivit så mycket skrivande den senaste veckan. Men ska försöka ta igen det och börja skriva en del nu. Ska verkligen försöka hålla igång bloggen ordentligt. Så ni får ursäkta mig ännu en gång.

xoxo <3

Saknar dig redan...

Ska snart till jobbet, men ville kolla mejlen först.

Robin åkte precis hem, han ska ta tåget som går 14.13... Usch, saknar honom redan och saknade honom när jag gick till jobbet imorse. Hatar att vara utan min älskling, men snart får vi träffas igen. I helgen.<3 Då blir det myspys i stan med karneval och spelningar och grejer. Saknar dig redan, darling!

Ååh, Robin. Jag älskar dig mer än något annat. Nu är det inte långt kvar tills vi kan börja med våra planer. <3

Ändrade planer.

Åkte in till stan idag, för att jag och Robin skulle klippa oss egentligen. Men sedan blev det inte så för mig, så jag har samma vanliga och tråkiga kaluffs fortfarande. Robin däremot klippte sig och det blev grymt snyggt, nu med ny färg och grejer. Kommer nog in bild här snart, så ska ni få se skillnaden. Dock kommer jag sakna hans halvlånga surfar-frilla. :(

Men däremot var vi på värsta shoppinghumöret. Så jag har köpt två nya toppar och en finfin klänning. En jättesöt liten mössa jag ska ha i höst och en sexig BH. Samt ett par skitheta badshorts. Bilder på grejerna kommer senare och tack och lov för rean, för allt gick på mindre än 500:-

Men nu ska jag fota Robin lite och mysa massor. För vi gjorde en impulsgrej och beslutade att han stannar till imorgon istället. :) Myspys på det. <3

xoxo<3

Dagens att göra.

Idag blir det lite grann som är planerat.

Först och främst ska jag duscha och göra mig iordning. Senare idag åker vi ned till stan för att jag och Robin ska klippa oss. Oj oj, jag behöver verkligen en klippning, men vet inte riktigt hur jag ska klippa mig. Kommer på något där, får bli lite på impuls. Sedan ska Robin köpa en tröja, men jag ska bara kolla runt lite. Förmodligen beställer jag kläder från forever21 ikväll, wooho.

Vad händer mer idag? Inget egentligen. Borde nästan sätta mig med matteboken en stund, kanske går ut istället. Vi får se.

Men dagens att göra blir iaf;
hårklippning
tees-shopping
säga hejdå till Robin. :(


Ha det bra allesammans
xoxo <3

dags för myspys.

Nu blire myspys i soffan, grrr.
Sedan ska vi sova.

Hoppas ni haft en bra dag. Skriver mer om helgen imorgon. Då har broder åkt och jag får ha datorn.

xoxo<3
God natt.


Marcela Tipsar; THE DARK KNIGHT!

Idag beslutade jag och Robin oss för att se den nya Batman rullen, The Dark Knight. Var mest en impulsgrej, fast ändå inte, då vi velat se den länge nu. Jag var alldeles spänd och exhalterad. Vi bokade biljetter idag och kl. 18 gick vi och såg filmen.

Jag finner verkligen inga ord för att beskriva hur bra filmen var. Kan inte säga annat än att jag satt och gapade under heeela filmen. Den var så extrem, så otrolig, ett mästerverk, ärligt talat! Och må det bli en Oscar till Heath Ledger, oavsett om han är död eller inte. Han förtjänar verkligen den för rollen som The Joker!

vet inte riktigt vad jag ska skriva om filmen, eftersom jaa. Blev helt paff av den. Den är så gryym. Satt verkligen och gapade under hela filmen.

Mycket våld, enligt Robin var det inte tillräckligt. Men filmningen var så grymt bra. De hade klippt perfekt! Snabba klipp, ostabil kamera. Närbilderna <3 När The Joker t.ex. filmade själv och man såg att det var en simpel handkamera, så gryymt!

Skrattet, de små detaljerna och de äckliga rörelserna som the Joker gjorde, är oslagbara..
Jag har bara en sak att säga om filmen, det är;
Gå och se den och det är nu!
Jag skulle lätt kunna se den igen, och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, eftersom jag inte finner ord om hur bra den var.

Nu ska jag mysa med Robin <3
xoxo <3

En oerhört jobbig natt.

Usch, har sovit jättedåligt inatt. Robin tog upp hela sängen, som är en 160-säng, det var varmt så jag kunde inte sova med täcket, men det var varmt även utan täcket. Vaknade flera gånger, men gick upp runt tre-halv fyra. Drack vatten och kissade, (förlåt om jag informerar er om det) och sedan gick jag och la mig igen. Men kunde inte somna, var ju pigg! Och så var det ju ljust ute, så jag var nästan redo på att gå ut en stund, men så blev det inte. Somnade ganska snart ändå.

Men lite sömn fick jag i alla fall. Sov ut länge imorse och vaknade inte förrän kl. 10 ungefär. Gick upp, duschade kallt vilket var otroligt skönt och sedan åt vi frukost. Jag och Robin hade värsta diskussionen om Bröderna Grimm, haha. Men jag är väl ganska kunnig på den biten eftersom jag läst om dem, han har bara sett Disney's version på historierna.

Men nu ska vi ut, ska fan inte sitta inne dessa dagar då jag är ledig. Så nu ska jag ta med mig Gustav och så går vi tre ned till affären och köper glass. Glass i stora lass, muums!

Ha en trevlig dag i värmen.
xoxo <3

dags att vila upp sig lite.

Är sjukt trött ikväll , har ju hållit igång hela veckan, med både jobb och andra roligheter. Så nu i helgen ska jag vila upp mig rejält och verkligen njuuuuta. Njuta av solen, njuta av pojkvännen, njuta av familjen, friheten och ledigheten. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra. Men tänker ta dagarna som de kommer, bäst så. Vill se The Dark Knight också, I got too! Men det får jag se till att göra snart.

Nu ska jag sova, Robin har redan somnat. Eller rättare sagt, han har sovit hela kvällen. Först fotöljen, soffa nummer 1 och sedan soffa nummer 2. Och nu i brorsans säng här bakom. Så det är väl lika bra att lägga sig. Hoppas på att få msage över mina ben, har så otroligt ont.

Men god natt på er, och jag hoppas ni haft en bra dag.
Sov gott och dröm sött.

xoxo <3

Marcela Tipsar; Bee Movie.

Rolig film med mycket "bi"humor. Skrattade som fan och såklart ska man se den på engelska, annars blir det inte samma humor. Den hade rätt okey budskap också, så jaa. Men orkar inte ta det nu egentligen, är så grymt trött.
Filmen spårade dock ur i slutet, men vafan, vem bryr sig? Det är en animerad barnfilm och då får väl allt hända, haha.

Roligt var att det kändes lite verkligt med grejerna som insekterna gjorde. T.ex. när han skulle flyga ut ur fönsterrutan, men det inte gick. Tror fan att det är så på riktigt, att de tror att det funkar nästa gång och nästa gång och så vidare. Och det där med instekterna på bilrutor och jaa , m.m.

Men den tipsar jag om, riktigt rolig.

xoxo<3

Proppmätt och svullen.

Sitter här medan Robin och Gustav kollar på Bee Movie, som Gustav fick i födelsedagspresent. Han fick även ett litet kastspö, så nu ska han bara träna på hur man kastar ordentligt, sedan blir det ut och fiska. Jag testade även spöet och jag har fan kvar mina skills från min tid som fiskare. Så jaa, men jag har så skumma tankar om fiske, tycker det är synd om fisken nu förtiden. Så jaa, senare kanske när det har försvunnit.

Ska gå ut och vara lite social snart igen. skönt med en lugn hemmakväll, men gaah, vill ändå hitta på något. Känner mig så glad över att jag är ledig fram till tisdag, och jag vill utnyttja dessa dagar så mycket som möjligt.

Jag och Robin lagade grymt god mat, vi alla är proppmätta. Fick lite vitt vin som jag sitter och smuttar på, ska dricka lite mer sedan också, när jag är klar här. Riktigt gott. Blev grillat fläskfilé marinerat med caramba grill oil (chili) och vitlöksmarinad. Sedan var det lövbiff med caramba grill oil där också, samt BBQ-sås. Jag älskar BBQ! Till det var det sallad och potatis i ugnen, riktigt gott!

Efterrätt blev glass med maränger, till Gustav. Han fick fem ljus och vi sjöng för honom. Han är så cuute, lös verkligen upp när han såg ljusen i glassen och blev generad, naaw. Sötnosen blåste ut ljusen så fort att mamma och Rogers digitalkamera inte hann ladda klart blixten, så det blev ingen bild tyvärr.

Mördade en geting också, fyskäms på mig. Högg huvudet av den efter att den druckit sig full på Fanta.

Men nu ska jag mysa i soffan.
xoxo <3

sola och bada med Piña Colada.

Jaa, nästan i alla fall. Har i alla fall solat. Var och handlade med Robin, käkade lite och sedan drog vi ut på en lång promenad i värmen. Kom hem, la oss i gräset för att solade och vipps, så somnade vi båda två. Galet var det. Vaknade typ i panik, haha hade väl sovit någon timme och var alldeles svettig, isch!

Men nu ska jag och Robin laga mat åt familjen, blir grillat, fläskfile och lövbiff, samt potatissallad tror jag. Med baguette och annat gott tillbehör, mums mums. Funderar på att ta ett kvällsdopp ikväll, skulle vara grymt skönt, speciellt i denna värme. Är fan inte van länge, har ju inte varit ute på jag vet inte hur länge känns det som. Men nu jävlar, ska bara spendera tid ute dessa dagar då jag är ledig <3

Ha en trevlig kväll, folket.
xoxo <3

Nästan som julafton!

Idag slutade jag kl. 13, alltså för ca en halv timme sedan. Jag, Jenny och Pelle räknade ned tiden för att få gå hem. Hände verkligen inget på jobbet, gör det aldrig under helgerna. Och när jag fick sluta var det nästan som julafton. <3 För jag är ledig enda fram till tisdag, wooho. Underbart, så nu ska jag ut och njuta av sommaren och myspysa.

Robin kom hit också, blev lite förvånad faktiskt, för jag trodde han skulle missa tåget och bussen och grejer. Men han var hemma före mig. Sötnosen hade köpt en bukett blommor. :) Tack, hun<3

Men nu har jag städat upp lite hemma, bytt om och ska göra irodning det sista, sedan ska vi ned till affären och storhandla. Ska  bjuda på middag ikväll och fika. Eftersom familjen kommer hem och Gustav fyller 5 år idag.
hurra hurra GURRA!

Men vi höres förmodligen senare.
Ha en underbar dag och helg, det ska jaaag!
xoxo<3

En slående rubrik

Haha, kommer inte på vad jag ska ha för rubrik, inte det lättaste alla gånger. Man måste ju ha något slående, något som får folk att fastna. Men idag kommer jag inte på något, för helst av allt vill jag bara ha massa bläää och grurgel osv. Mår inte så jättejättebra idag, Är sjukt trött och mår lite illa, så det blir ingen riktig frukost för mig.

Dagens att göra då:
Jobba.
Skriva inköpslista
Slå in Gustavs paket (
Lillebror fyller 5år idag)
Köpa en egen present till Gustav.
Städa
Laga mat
Efterrätt


Detta ska göras idag.
Vi höres senare, för nu måstej ag göra mig iordning. Jobb om en halvtimme.
xoxo <3

Bakis?

Njae, vet inte riktigt om det är baksmälla, kan inte precis påstå det. Drack ju inte alls mycket igår, men jag mår nog illa av alla tusen cigg jag drog i mig. För när jag skulle lägga mig, märkte jag att var aningen blek och jag vet att jag kan bli det av för mycket rökande efter en speciell gång, haha.

Hade i alla fall inte alls svårt att somna och sov till ungefär nu. Sitter och käkar frukost, tänkte att jag gör det först idag, orkar inte fixa och dona riktigt. Köket ser ut som... jag vet inte vad. Ska städa igen när jag kommer hem från jobbet. Måste duscha också nu, får slänga i mig krämen. Men skönt att jag inte jobbar hela dagen och till kl. 13 bara. Sedan måste jag inhandla lite smått och gott, eftersom jag tänkte stå för kvällens middag, då alla kommer hem. Vet inte riktigt vad jagska laga, men jag hade tänkt grilla och sedan göra någon potatissallad eller klyftor?

Robin kommer idag också, han påstår att han kommer med det tidiga tåget, kl. 11. Men jag tror nästan inte det, eftersom han var ute på krogen igår och jag vet hur han blir efter det. Så jag hoppas på en icke-bakfull Robin som är pigg och glad. Vanligtvis blir han grinig och tyst hela tiden.. Och det verkade som att det började redan inatt när jag ringde och hörde hur han mådde. Men men.. Snart är det min tur att dra ut på krogen med Carro och foolk<3 Då jävlar ska han få oroa sig lite!

Ha en trevlig lördag.
xoxo <3

dags att sova

OCh det är verkligen nu. Känner hur ögonen drar ihop sig och jag är grymt trött.
Kommer somna direkt, utan några svårigheter alls. Så jag önskar er en fortsatt trevlig natt och sov gott när ni väl gör det.

xoxo <3

myskväll med gott sällskap, vin och vattenpipa<3

Blev som sagt inte någon fest ikväll, men jag hade det extremt mysigt ändå. Carro mötte upp mig på jobbet när jag slutat och vi stack hem, drog en cider och gick på promenad. Sedan fixade vi nice musik och efter en stund kom Nico. Dukade ut i trädgården där vi hade vattenpipa, cider, vin och lite sprit. Massa cigg blev det under kvällen. Efter ytterligare en stund kom också Linus och Johan. Mycket trevligt. Så vi har suttit ute hela kvällen, pratat, myst, druckit och rökt. Mycket skratt också och jag gjorde bort mig.

Var några störda småungar som spionerade på oss och satt i buskarna och jamade som katter. Trodde först att det var en riktigt katt, typ den som brukar vara hos oss och sådär, så jag jamade tillbaka och ropade på "katten". Men sedan så kom vi fram till att det inte var någon katt och de där ungarna gjorde andra ljud och sedan sprang de iväg. Dock kom de tillbaka en stund senare, då hörde vi dem rejält eftersom de "smög" i buskarna. Så vi började snacka om att vi skulle kasta en flaska på dem och då vågade de inte vara kvar och sprang iväg. Vet inte om de kom tillbaka, men det lät som det. Haha, jävla töööntar! Snacka om att inte ha något bättre för sig en fredagskväll?

Gaah! Status till Nicolas iaf, som kan göra rökringar! Nico, du är min förebild. ;) Blev tyvärr inga bilder från kvällen, men den var grymt bra ändå. Så tack ännu en gång.

Nu måste jag nog sova, om jag ska orka upp imorgon.
Jobbar 8.30-13. Sedan kommer Robin. :)

xoxo <3

Ingen fest idag.. :/

Blev ingen fest ikväll, men jag och Carro är inte ledsna för det. För vi ska fixa något hemma hos mig. Blir chilldricka, vattenpipa och bra musik. Om en halvtimme kommer Nico och förmodligen Linus. Hoppades på att få tag på fler vänner, men kanske senare ikväll.
Nu ska vi ut och gå en promenad och få "frisk luft"

xoxo <3


Nu är huset...

städat och fint, Visst jag har inte gjort någon stooorstädning. Men jag har plockat undan allt jag använt och har satt igång diskmaskinen också. Nu ska jag nog iväg till jobbet igen, borsta tänderna först och sådär. Sedan blir det til latt jobba fram till 20.15, så kom inte försent idag, för jag ska stänga. ;)
Får se om det blir fest ikväll, just nu verkar det osäkert, men wth, jag och Carro hittar på något mysigt ändå, Vin och pipa kanske? Någon som vill joina i sådana fall?

Nu ska jag gå, vi höres senare.
xoxo <3

Mat, mat, mat! <3

Ååh, känns underbart att ha pengar igen. Fick som sagt lön idag. Så nu har jag köpt hem lite mat och cider, haha. Sitter och har lunch, men ska bara äta upp sedan ska jag städa huset. Mamma och Roger kommer ju hem imorgon, samt Robin. Så då måste det iaf se lite prydligt ut här hemma. haha. Har ju knappt varit hemma så jag har inte hunnit städa efter mig, så det måste jag göra nu. Får väl slå in paketen imorgon antar jag, efter jobbet.

Men nu ska jag kila.
Ha det bra med er i värmen.
xoxo <3

En ny dag med nya leenden.

Vaknade för en kvart sedan. Ska hoppa in i duschen så fort jag skrivit klart och sedan blir det frukost. Idag jobbar jag läänge, men ska hem på lunchen och dona lite hade jag tänkt, så jag får ta och handla med mig lite mat också, har typ inget här. Men det blir nog bra. Städa och slå in paket också, annars kommer jag nog inte hinna det, ojoj. Får en flaska vin idag och ska köpa några lättcider ändå, haha.

Är så jävla glad nu också, har fått min lön, fick den inatt vid tolvslaget, underbart! Så nu slipper jag vara fattig och jag kan köpa något att äta, måste köpa hem lite frukost, kräääm <3 Stänger idag, och det lär väl komma en hel del människor ikväll antar jag , brukar göra det fredagar.

Ikväll blir det till att festa, men får inte festa för hårt för annars blir jag inte rolig under morgondagen. Så jag får festa lite lätt, då jag jobbar imorgon kl. 8.30-13, haha. Men det är inte så många timmar och jag kan ju bara slänga på det där fina leendet annars.

Men nu ska jag duscha och göra mig iordning. Vi höres mer senare.
Ha en helt underbar dag med er! För det ska jag nog faan ha.

xoxo <3

Nu säger jag godnatt!

Snart har bilderna skickats över till Carro och jag får förmodligen se ett gäng bilder imorgon när jag vaknar. Men nu måste jag verkligen sova, annars kommer jag aldrig klara av den långa arbetsdagen imorgon. Hoppas jag får träffa trevligt folk som vanligt och som gör mig glad, många av er vet nog vilka ni här, haha.

Usch, jag är jättehungrig nu också. Inte ätit någon middag idag, det är illa.

Men jag säger detta för idag/ikväll/inatt
Sov gott och dröm sött och jag hoppas ni får en bra natt och en bra morgondag.

xoxo<3

kvällens outfit fick bli...

Kvällens outfit fick bli ett linne jag fått av Robin, ett par sönderklippta jeans, min NY-keps och sedan bikinin under. Gamla camobikinin. Grr, hot hot hot! Men jag får lägga upp bilder från kvällen en annan dag, typ lördag eller något liknande.
För nu ska jag sova, och jobba imorgon.

Sov gott med er allesammans.
Hoppas ni också haft en underbar dag.
xoxo<3

Dags att sova, men...

jag sitter och lägger upp bilder på bdb.
Bilder som också kommer att hamna här, men det kanske får bli imorgon.
Fast, imorgon lär jag inte heller hinna. Gaah, ska jag ha med mig kameran imorgon? Får nog fan ta och göra det. Måste ju få ihop lite roliga bilder från kvällens evanemang. grrr.
Har som sagt fixat något att dricka, så nu är jag glad. Och vitt vin och cigg blir alltid bra haha. Eller vad säger ni?

Nu måste jag sova egentligen. Jobbar 10-20.15 med en lunch kl. 13-14. Sedan har jag flera raster som ska spenderas ute i solen. Men först och främst ska jag fixa klart våra trixiga och roliga bilder.

xoxo <3


veckans i-landsproblem är fixat!

Nu har allt ordnat sig och nu har jag något att dricka på festen imorgon. Tack för det, Sis. <3 Blir en flaska med vitt vin, underbaaart!! Haha. Så då skippar vi lättcidern, yesyes. Carro, dela vin med mig? <3

En underbar kväll med tjejerna .<3

Tack så enormt mycket Carroo och Emelie, för denna extremt underbara kväll. Detta får inträffa oftare, eftersom man mår så bra av det, i alla fall jag. Sitter hemma nu, kom väl hem för ca en halvtimme sedan eller något sådant skulle jag tro?

Började med att jag jobbat hela dagen, var inte världens roligaste dag iaf, men jag tog mig igenom den. Var knappt någe folk i affären, för alla var säkert ute och solade och badade(!) medan jag fick sitta i kassan och le. Satt även ute i solen när jag hade rast och lunch, vilket var enormt skönt och ska göras om imorgon.

Kl 18 slutade jag, cyklade hem, bytte om och klippte av ett par byxor så nu har jag nya shorts. Ska dock göra dem kortare, för det är mycket hetare och snyggare, raaawrr! Cyklade i full fart till Carro, samtidigt som jag pratade i tele med Robin. :)

Kom till Carro, uppladdat med ost och kex, och så satt vi och snackade lite för att solen inte skulle bränna på mer än vad tunnan gjorde. Sedan hoppade vi i. Gaah så underbart skönt det var! Vi satt där i någon timme, pratade om allt mellan himmel och jord, mest killar. Så det blev riktigt tjejsnack, maow. Drack vitt vin, massa gott och Carro drack den hederliga Baileysen, medan lilla Emselie fick dricka Pepsi eftersom hon körde.

Efter doppet for vi vidare till Kisäng för att röka lite vattenpipa i solnedgången. Bilder kommer snart. Var extremt skönt och där uppe blev det en hel del skratt och skumma saker. Tog hur mycket bilder som helst och skickar allt till Carro just nu. Men ååh så underbart. Var så vackert och vi var helt själva där, tur det annars hade folk tittat konstigt på oss.

Men nu ska jag fixa bilderna och sedan slänga upp dem här och i bdb.
Tack ännu en gång brudar. <3

xoxo <3

Chill i tunnan med gott att äta och dricka.

Gaah, ska iväg nu till Carro.
Träffa Emelie ockå, skitlänge sedan ju. Ska bli underbart. Berättar mer mnär jag kommer hem. Har lite brådis nu. Klippt sönder ett par jeans så nu har jag ett par snygga shorts, men ska nog göra dem kortare.

xoxo<3

Gubbar som fiser och tanter som grinar.

Här vaknade jag för en halvtimme sedan, önskar jag fick sova ut längre. Hade så svårt att somna, för det lät hela tiden som att det var någon i huset, fotsteg och andetag. Snacka om läskigt, så jag tror jag sov med lampan tänd, så jag kunde se om det kom in någon i rummet. Visst är jag larvig?

Idag blir det till att jobba och jag hoppas på en hel del saker. Inga gamla män som släpper sig vid kassan, så det stinker gamla ägg! Inte heller några tanter som luktar gammal fisk.. Fan vad jag mådde illa när båda sakerna hände igår.. Varför just mig? Och idag blir det bättre, för idag kommer det inte att vara lika många gamla, virriga pensionärer som surar när de inte får 5% på sina köp, för att det är pensionärsrabatt onsdagar. Så då blir det också mindre skrik till kunderna (För att de hör så jävla illa) och mindre köer förhoppningsvis, eftersom de gamla brukar vara lite segare än alla andra.

Men nu har jag duschat och ska klä på mig och sedan slänga i mig något att äta. Vet inte om jag tar med mig lunch, eller om jag struntar i det. Men gör jag det kommer jag inte att äta något på hela dagen och då kommer jag explodera. Så jag får nog ta med mig något.

Nu till köket.
Tjingeling
Och hoppas ni får en bra dag.
xoxo <3

Har fortfarande inte...

Kommit i säng! Det är ju otroligt. Varför sitter jag ens här? Gaah, kommer vara helt död imorgon. Ska bli skönt med lite avslappning på kvällen dock, längtar massor.

Nej nu måste jag lägga mig.

xoxo <3

God natt <3

Nu ska jag sova. Usch alltså, det här är inge bra. Blir sent ikväll igen, och jag vill lägga mig tidigt, ska ju upp tidigt imorgon och jobba hela dagen. Bläää! Vill vara ute i solen och bada, få färg m.m.
Men nu ska jag hoppa i sängen och sussa gott.

God natt på er allesammans.
Har ni haft det bra idag?

xoxo <3

Dagens musikfavorit; Kitchen Sink Movement

Kitchen Sink Movement är ett band som min vän Gurra G har tillsammans med ett par vänner. Har vetat om att de lirat ett tag men har aldrig hört dem, tills idag. raaawr!! säger jag bara. Mysiga killar som får mig att vilja röra på kroppen och jag får en känsla av festival. Så klicka på namnet så kommer ni fram till sidan och kan höra deras musik, alltså; Kitchen Sink Movement

Grymma killar.<3

xoxo <3


Kalla kvällsdopp.

Men vad trodde jag egentligen? Att det skulle vara lika varmt som på eftermiddagen? Nej då det trodde jag inte. Kom hem från mormor och morfar, fick träffa fyra av mina många kusiner och sedan min moster och hennes Björn. Var grymt trevligt och det bjöds på mat, vilket jag blev glad över, inte ätit på hela dagen. Och det lär inte bli något imorgon heller.

Imorgon blir det dock bad i badtunnan hos Carro, med Emelie också. Chill som faaan. Men först ska jag jobba, från kl. 10-18.  så det blir inte så länge. Och jag kommer sitta ute på lunchen och gotta mig i solen. Någon som vill göra mig lite sällskap kanske? Vi kan ta något att fika undertiden. ;) Det är bara att höra av sig i alla fall. :)


xoxo <3

dags för ett kvällsdopp.

står här redo att gå iväg och möta Carro.
Blir ett kvällsdopp med henne och Lukas, och någon mer kanske om de vill?

Men jag hinneri nte skriva så mycket mer, måste rusa.
kram kram.

Lunchbrejk.

Vad försvenskat det där blev då, haha. Men som sagt, har lunch nu och jag orkade inte ta med mig någon till jobbet. Så jag cyklade hem, börjar kl. 13 igen och då lär jag pyssla med tidningarna och sitta i kassan och le. Har inte hänt så mycket än, händer mer senare I guess. Men ska ta några mackor och sätta mig i solen och läsa, för det är ju så underbart vackert väder också. Måste ringa mormor och höra hur det blir också.

Kom in värsta surgubben tidigare också, haha. Berättar mer sedan. Pelle han är rolig han, som blir så snurrig av alla gamla tanter som inte fattar någonting.

Men jag skriver mer ikväll.
tjingeling nu måste jag ha mat.

Ha en underbar dag och gå ut och njut av solen och värmen.
xoxo <3

Utvilad och uppe tidigt.

Det är sommarlov, och jag är uppe kl. 07.17, är inte det lite galet egentligen? Jag borde ligga i sängen och sova till kl. 10 i alla fall, och sedan njuta av vädret och sommarlovet. Men icke, här är vi uppe tidigt, för jag ska jobba...idag igen. Säg när jag inte jobbar, för det gör jag typ jämt. Och idag blir det en lång dag, 8.30-18. Undrar vad jag ska ha med mig för lunch? Eller så köper jag en pizza. För jag orkar inte fixa iordning något.

Efter jobbet blir det att mormor och morfar plockar upp mig här i Stigtomta. Sedan får jag se hur länge jag blir kvar hos dem, börjar kl. 10 imorgon tror jag, så det får inte bli allt för sent.

Och idag ska jag studera människor, haha. Men jag kommer inte skriva så seriöst, för jag hade tänkt skriva det med lite humor och sådana grejer, så det blir roligt att läsa. Har en hel del grejer redan nu, men ni får vänta ett tag innan jag skriver. I alla fall till ikväll, haha.

Men nu blir det frukost, börjar om en timme.
Hoppas ni får en underbar dag och god morgon på er.


xoxo<3

Ska ha en träff med John Blund nu.

Nu är det dags för mig att hoppa i säng. Är sjukt trött och har varit det hela dagen.
Imrogon jobbar jag 8.30-18, vilket blir en lång dag, tyvärr. Men men.
Och imorgon kommer det extra mycket pensionärer, oj oj.
Hade tänkt böra med en ny grej i bloggen, haha, tänkte skriva om lite människor i affären, hur de är och sådär. Kan bli rätt kul, för det är väldigt rogivande att studera dessa människor. Hur de rör sig, vad de gör, pratar och packar, betalar m.m. Så det kommer förmodligen en ny kategori om det, eller något sådant. OCh efterosm jag kommer fortsätta jobba där så lär det bli en hel del människor. Då slipper jag prata endast om jobbet.

Men hoppas ni alla haft en underbar dag. Min dag har varit helt ok, men hade kunnat vara bättre.
Hoppas på roligt folk imorgon i alla fall.
God natt på er och sov gott!

xoxo<3

Dagens Musikfavorit; Longview - Futher

Dagens musikfavorit får bli Longviews låt Futher.
Hörde den från One Tree Hill och den är underbart vacker.
Men det är all musik från serien. <3





xoxo<3

Mer bilder ska bli i bloggen.

En bild från igår när jag inte hade något att göra. Och jaa, jag vet att det blev lite bröst, men meningen var egentligen inte att ha fokusen där. Utan det ska vara halsbandet osv, orka förklara.
Men har kommit underfund med att jag måste börja lägga upp fler bilder på bloggen. Får ta och börja fota igen snart. Men jobbet tar alldeles för mycket tid...


Att jag aldrig lär mig!

Nu har jag fixat något att äta och är mätt, men inte belåten. Käkade en Omelett med toast och skinka. Men jag lär mig nog fan aldrig. Är typ allergisk mot ägg, så jag får extremt ont i magen efter att jag ätit och det krampar och grejer. Och det är precis vad det gör nu. Så jävla typiskt, och jag ska vara så envis också. Trodde jag kunde vänja magen, men icke!
Men vad bryr ni er om det? haha, jag är i alla fall mätt nu.

Blev förresten ingen film, ville se allt om min buske, men min dvd-spelare kunde inte spela upp skivan. (bränn-cd) Vilket är konstigt för den kan vanligtvis göra det. Men men, får spela upp den på datorn och kolla filmen innan jag somnar.

Nu ska jag väl göra annat, kolla något avsnitt av One Tree Hill och sedan lägga mig tror jag. :)

xoxo


vad ska jag laga för mat?

Jahopp, sitter hemma själv idag igen. Måste få i mig något att äta, men vet inte vad. Är inte så pepp på att laga mat heller, för det är inte kul om jag ska äta själv. Och alla andra verkar upptagna med sitt, så jag lär vara hemma själv ikväll. Fast det spelar ingen roll heller, är så sjukt trött, så jag känner att jag skulle kunna lägga mig och sova nu. Men det ska jag inte, ska i alla fall lägga mig tidigare idag än vad jag gjort den senaste tiden. Börjar tidigt imrogon och slutar kl. 18.
Så från 8.30-18 är det jobb för mig, och jag har lunch runt kl. 12.

Men nu ska jag springa till köket, måste ha maat!!

Tidig kväll idag.

Kom hem från jobbet för ca 50 minuter sedan. Vi stängde kl. 20 men var klaara redan fem över med allt, så det kändes bra. Såg ut som att någon kom försent igen, undrar vem? haha.

Dagen idag var både tråkig och rogivande. Fick instruera kassan för den nya tjejen, Lisa, som ska börja jobba helger. Och har sin första hel denna vecka. Det var kul och vi kom bra överrens, haha. pratade massor och iår ska hon börja på Tessin. Men det var trevlans.

Efter lunch kom Carro och sedan en jädra massa ryska scouter. Haha, de gick runt i affären hur länge som helst och pratade ryska, plockade på sig massa skräpmat och godis och grejer och stod fan nästan tjugo personer vid kassan. Galet! Sedan kom det två trevliga pöjkar, haha. fast jag pratade med Carro just då så det blev inte mycket prat med dem, tyvärr. På rasten satt jag ute i solen och åt godis, godis för att få snabb energi. Men det var riktigt skönt faktiskt.

Har fått för mig att det är måndag hela dagen idag, så jag har gått och väntat på varor och sådant skit, shit alltså. Jag är för trött just nu, kan ju inte ens tänka klart. Så nu tror jag att jag måste fixa mat, annars kommer min mage explodera. Sedan blir det nog film, Allt om min buske, och sängs efter det tror jag. Är så grymt jävla trött.

Imorgon kommer varor, efter jobbet blir det vidare till mormor och morfar, träffa alla underbara kusiner, thihi. Fast det är inte alla då, för några har jag ju i Chile. :(

Puss och kram på er. <3

Tjingeling med Tingeling?

Neej jag vet inte vad det är för rubrik? haha, jag är så...fantasifull? Fast det är jag ju egentligen, jag har drömmar och fantasier, och det är många. Drömmarna är de som är konstiga, men de är väl egentligen de verkliga fantasierna man inte vågar tänka när man är vaken antar jag.

Nu är frukost och det klart, sitter och smuttar på mitt te bara. Har inte druckit te på hur länge som helst.
Och ikväll när jag kommer hem ska jag städa lite och sedan sätta mig och kolla på Allsång på Skansen eller en film.
Någon som vill joina mig i tv-soffan kanske?

Ska göra iordning mig nu, sminka och borsta tänderna. Snart dags för jobbet, börjar om en halvtime.
Så jag säger Tjingeling
kram kram

Goodmorning Sunshines!

Här är det jag som är uppe med tuppen. Eller ja, kanske inte riktigt, för tuppen vaknar väl när solen går upp, och det är jag glad att jag inte gjorde. Vaknade dock runt kl. 8 men usch vad svårt det var att komma upp. Tur att jag messade mamma igår och bad henne väcka mig med ett sms, för jag hade råkat stänga av väckarklockan och jag har drömt mardrömmar om när jag försovit mig till jobbet, oj oj.

Tänkte skriva ett snabt litet inlägg innan jag cyklar iväg till jobbet, och nu känner jag att jag har fått black-out. För jag trodde jag började halv tio helt plötsligt, och har nu stressat lite, men vafan!? Börjar ju kl. 10 istället.
Usch, blir en lång dag också, och idag kommer kolonial(varorna) så det blir inte bara att sitta i kassan som tur är.
Så jag kommer få plocka lite här och där, kan vara trevligt det med. Men jaa, kassan är ändå bäst, haha.

Lunch vid kl. 13, men vad ska jag äta egentligen? Orkar inte fixa till något här hemma egentligen, men får nog göra det ändå. Orkar fan inte käka en Billys pizza, uäh.. Fast ja, vi får se. Måste få i mig något med tanke på tiden idag. Slutar kl. 20.15, ska stänga. OCh det lär väl komma folk försent idag också, haha.

Men nu är det dags för frukost.
Puss och kram på er.

En ny dag imorgon.

Så därför är det dags att sova för mig. Jobbar länge imrogon.
Måste vakna tidigt imorgonbitti, duscha, käka frukost och fixa lunch.
Börjar tio och slutar kl. kvart över åtta.
Men men, det är pengar och jag hoppas jag får träffa lite trevligt folk. haha.

Hoppas ni haft en bra dag.
Puss och kram och god natt!

Dagens musikfavorit; Singingdork888 - Your song (cover)

Brorsan skickade denna till mig. Eller ja, inte denna låt för den hittade jag själv på tuben sedan.
Men detta får bli dagens musikfavorit.
Låten är från början Elton Johns, men denna snubbe, som kallar sig singingdork888, gör det grymt bra!
Fler sådana personer borde synas och all kredit till honom!


Dagens I-landsproblem..

På fredag är det fest. Och jag är så enormt sugen på vitt vin och ett par aquatinis..
Men... Jag säger bara men..!
Jag har ingen som kan fixa det, och det skulle kännas lite skumt att fråga min nyfunne vän om det också.
Så jaa, får väl kanske bli lättcider? Neeej usch! Vill ha något gott ju. :(
Och just nu verkar det inte som att min "langare" kan fixa, pga jobb.
Och jag kan knappt komma in till stan och hämta det, pga mitt jobb!
FUCK FUCK FUCK!
Det är dagens i-landsproblem..

Trevlig middag med filmsnack.

Kom till Mattias och Helenes hus runt kvart i fem.
middag skulle bli runt kl. 17, så jag ville vara där lite tidigare, men råkade dra ut på tiden medan jag fixade en sak.
Blev kyckling med limemarinad, fläskfilé i någon lite mer chili marinad, till det serverades potatisklyftor och massa sallad.
Riktigt gott och jag är grymt glad att jag fick komma och äta hos dem. <3
Med mig hade jag en liten present, bilder på deras katter som jag tagit. Naaw, fan vad jag älskar Maximus och Iris, fast jaa jag älskar alla syskonen i den kullen. Önskar att min älskade Simson fanns kvar också. <3

Det är så mysigt med familjen. Det var ett av ämnena vi tog upp också. Hur olika det är från olika kulturer och att många svenskar inte har samma relation till sina föräldrar och resten av familjen som många andra kulturer har.
Sedan pratade vi massa film också, och nu har jag fått lite filmtips. Har dessutom fått med mig lite filmer hem för att se, bl.a. The number 23, tusenbröder, Allt om min buske. Sedan var det en till, men jag kommer inte ihåg vilken.

Kollade lite roliga klipp på tuben också, en klassiker. Så senare kommer jag väl med lite tips och skratt på de roliga klippen vi såg, haha.

Men det var en trevlig kväll i allafall, jag slapp äta själv, och fick umgås med trevligt sällskap.
Fick en bukett blommor av Vincent, sötnosen också. :)

Sedan åkte jag hem runt kvart över åtta, kusinerna skulle ändå sova och sådär.
men ååh, tack för en underbar kväll. <3

Puss och kram

Middagstajm!

Nu är det dags att byta om, tänkte strosa runt i mjukisar ikväll, skönt skönt.
Och sedan tar jag cykeln till Mattias och Helene.
Trevligt värre.

Skriver mer ikväll och lägger upp lite bilder då, thihi.

Puss och kram

Blev inte som förväntat

Jag och Carro skulle ut och fota. Och när vi var ute, eller så var det imorse, så försvann all inspiration.
vet inte om någn av oss blev nöjd med bilderna, uhm..
Så jaa, måste fan fixa nya bilder.
Får ta lite egobilder och leka med stativet annars, haha.

Carro stack precis hem, vi gjorde väl inte så mycket egentligen.
Gick runt i hela Stigtomta, jag sprang från pissmyror och såg fånig ut i skogen.
Sedan blev det hemmåt och kolla på One Tree Hill.

Men men, vill hitta på något roligt och spontant.
Ska nog sätta på mig myskläder snart. <3

Puss och kram.

Middag med mina buskusiner + familj.

Fick nyss en trevligt samtal från min morbror.
Eftersom jag är själv hemma nu i veckan, så ville de bjuda på middag, wooho!
Så jag ska dit ikväll och käka massa gott.
Bättre det än det jag lagar iaf, för jag orkar inte laga mat när jag är heelt själv.
Får träffa mina busika kusiner också, Vincent och Douglas, sötnosarna.

Så det ska bli mycket trevligt.
Bättre det än att laga minipizzor och sitta själv i tv-soffan.
nu iväg till duschen!
Tjingeling.

Buenos Dias, hermosas.

Vaknade för drygt en timme sedan.
Somnade inte förrän runt kl. 3 imorse, låg uppe och läste ett tag också, ville inte släppa boken men jaa.
Borde göra mig iordning snart, för Carro lär väl ringa.
Men verkar som att hon sover? För hon har inte varit inloggad än.
Haha, men det är väl inte så konstigt, sena nätter flera dagar i rad, hon är ju inte van! haha.

Och idag ska jag leka med henne, wooho.
För idag är jag ledig och idag tänker jag vara crazy.
För jag känner mig sådär busig fortfarande, så det pirrar i magen, haha.
Vet inte varför det är så, det bara är så.

Nu ska jag duscha och äta frukost.
Skriver senare.
Puss puss.

Jag vet att jag är ledig imorgon, men ändå?

Jag är ledig imorgon, och bara för det betyder inte det att jag kan vara uppe hela natten.
Så typiskt mig, jag behöver ju min nattsömn/skönhetssömn för de som vill kalla den så också.

Ska ju upp tidigt också, leka med Carro.
Blir att göra sig fin fin, känner att jag vill piffa upp mig och känna mig heet, haha.
Och sedan blir det att fota lite.

Men jaa, god natt på er.
Och hoppas ni haft en underbar dag, det har jag.
Puss puss <3

Jag har gått och blivit ett busfrö.

Sitter här och fnissar massor.
Känner mig lite busig och jaa, fnittrig.
Skulle kunna hitta på nästan vad som helst nu.

Blev fnittrig efter att ha pratat med Robin i tele.
Får alltid fjärilar i magen, naaw.

Och nu vill jag ut, faan.
Någon som vill ta en nattpromenad kanske?

Imorgon ska jag leka med Carro. Då kan jag lova att det blir massor med bus.
En nykär tjej och en annan busig liten flicka, oj oj oj. Vi ska fota en del, grr. ;)
Så bilder kommer sedan. Och jag kan äntligen redigera i ps <3

Puss och kram.

Nattens musikfavorit - Cancion del Mariachi

Nattens musikfavorit är egentligen Los Lobos som lirar.
Men jag har tagit den ur ett klipp från filmen Desperados, som är en underbart bra film.
Förutom att det flippar ut i slutet, men vad fan! Det är Tarantino!
Låten heter i alla fall El Cancion del Mariachi.
Och Antonio Banderas lirar tillsammans med Los Lobos (I think) i filmen.

Got to love it. <3


Marcela dissar - mig själv som blond.

Jag lekte lite i ps för att se hur jag skulle passa som blondin.
Gick snabbt så jag orkade inte bry mig om detaljerna.
Var dock svårt att få till en riktigt blond-blond färg, så det blev mest mörkblond-grått.
Vilket inte var så fint.

Skulle nog inte passa som blondin, men skulle heller inte vilja vara blond.
Så vad spelar det för roll?



En Blond Marcela = STOR DISS


Marcela Tipsar; Blog Monkey.

Haha, hittade något grymt roligt på tuben.
Så jävla roligt, ja jag vet att jag har störd humor.
Men kolla Dr. Phil! haha, och BLOG MONKEY!
Ni bara måste se detta, haha, kolla speciellt slutet.


Ensam hemmakväll!

Idag  verkar det bli ännu en ensam hemmakväll.
Fast igår gjorde det verkligen ingenting alls, fick bli min lilla terapi.
Och se där, det funkade, för idag har jag varit på ett strålande humör.

Gjorde som sagt smarriga minipizzor, orkade dock inte alla, men men.
Och så har jag tittat lite på tv, men finns ärligt talat ingenting på tv ikväll.
Fastnade för en film, men orkade inte se klart hela när det blev reklam.

Och nu sitter jag och kollar på BLOG MONKEY!
Haha.

Tjingeling.

Nylagade minipizzor!

Och de är redo att ätas upp.
Slutade jobbet för ca en timme sedan.
Kom hem, ringde Carro och pratade med henne en stund.
*Tack för att du finns, gumman, Tycker om dig massor*

Och sedan skulle jag laga mat, så det fick bli minipizzor med mozzarellaost.
Mumsen!
Men nu är de färdiga och varma, så jag måste rusa.

Blir att kolla på tv ikväll och chilla.
Kanske ringer någon trevlig person och leker med denne.

Skriver mer senare.
Puss och kram,


Godmorgon världen.

Blev lite sent igår, men det gör inget.
Fick iaf prata med min älskling och det kändes grymt skönt. <3

Inatt drömde jag en liten rolig grej, haha.
Drömde bl.a. att jag var en brevbärare/brandman och vi åkte runt till olika ställen och delade ut post i en brandbil.
Den var lite rolig, för det hände massa skumma saker.
Förstår mig inte på mina drömmar, drömmer jämt jättekonstiga grejer, och jaa.
Ni vill nog inte ens veta.

Idag blir det till att jobba, working 9 to 5 *sjunger*
Nee, inte riktigt, men 10.30-18.15 blir det i alla falll.

Sedan då?
Vi får se, är rätt trött idag.
Inte så konstigt med tanke på hur gårdagen var.

Men nu måste jag få i mig frukost, börjar om en timme.

Kram på er.

One Tree Hill fick göra min kväll.

Ikväll har jag kollat på de första avsnitten av One Tree Hill, första säsongen.
Gah, jag verkligen älskar den serien.
Och det fick göra min kväll, tillsammans med ostbågar och saft.

Men nu är klockan för mycket och jag måste sova, så jag orkar jobba imorgon.
Börjar kl. 10.30 och slutar 18.15.
Låång dag, eftersom jag är den enda som sitter i kassan imorgon.

På kvällen får jag se vad som händer, kanske får besök, vem vet?
Blir film vilket fall som helst.

Leeeedig på måndag!! <3

God natt sötnosar.
Hoppas ni haft en bra dag.

Kort drömtydning.

Jahapp, min dröm inatt var ju inte världens bästa, kan jag säga.

Men jag har gjort lite sökningar och kommit fram till att det betyder ungefär såhär.

Otrogen: Det är ett mycket gott omen för en ung flicka att drömma att hennes älskade är otrogen. Hon kommer att upptäcka att han är henne trogen, trots att en mycket rikare flicka försöker locka honom till sig.

Dock var dtta bara en liiiten liten del av det jag drömde inatt..

tröstar mig med...

ostbågar, One Tree Hill och en varm filt.
Det är i princip så jag roar mig just ikväll.
Har precis ätit, eller precis och precis.
För ett bra tag sedan.

Tänkte bara checka om det var några roliga ute på msn och sådär.
Skriva lite här, men ska nog återgå till tv-soffan.
Och ta en skål med ostbågar, eftersom jag inte börjat på påsen än.

Puss och kram.


Jaha?

Kom precis hem från jobbet.
Borde fixa något att äta, men just nu känner jag inte för det.
Får väl göra som chefen sa; dricka kaffe, röka massa cigg och käka en bit godis.
Då blir man mätt och håller sig en dag. haha.
Men jag dricker varken kaffe eller röker, så nej tack.

dagen har varit seg som fan.
Hände inte mycket på jobbet och jag kände bara för att åka hem..
Mått illa och haft huvudvärk hela dagen.
Vätske- och matbrist skulle jag tro, och lite annat jobbigt.

En tant försökte få till sig en rabatt i slutet av timmen och stod och tjatade i ett par minuter.
Hon påstod att jag hade gjort fel, vilket jag inte gjort.
Sedan kom bossen och sa att Vi på ICA aldrig gör fel.
Så då gav hon sig äntligen och gick.

Och vad händer ikväll då? Ingenting, har ju inte ens en rolig rubrik att skriva.
Så detta får duga.
Kram p åer alla.

Robin <3

Solo i en vecka.

Jahopp,har lite ont i magen. Kanske är hunger eller sättet dagen började på?
Sitter och kollar runt lite på nätet, hittade en katt med vingar på Expressen.
Skumt som fan, men jaa, ingenting är omöjligt.
Ni får ursäkta de senaste inläggen som varit lite sentimentala, men det är vad jag är just nu.

Börjar om ca 50 minuter, så jag tänkte ta och äta min lunch nu.
Sedan jobbar jag till 18 ungefär, vi är två stycker hela helgen, kul kul.
Ska stänga hela helgen också, vilket betyder att jag är ledig på måndag.
Leka med mig på söndagkväll kanske?

Är ju som sagt själv hela veckan. Inte så kul kanske, men skönt ändå.
Får slappna av och rensa tankarna.
Dock jobbar jag hela tiden, men men.

Fest på fredag, ska bli trevlans.

Men nu måste jag gå och äta, skriver ikväll när jag kommer hem, om jag inte hittar på något annat.
Puss och kram på er.


Robin <3

Dagens MusikFavorit; 30STM - The Kill

Denna låt får väl ta och beskriva min dag.
Eller ja, den får beskriva mig just nu.
Underbar låt, den akustiska versionen är bäst.
30 seconds to mars - The Kill

Ta er tid och lyssna ordentligt om ni nu ska lyssna.
Tjingeling.







What if I wanted to break 
Laugh it all off in your face
What would you do?







Kill
Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you


You say you wanted more
What are you waiting for
I'm not running from you



Come Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you




What if I wanted to break...?

Idag mår jag...

Inte så bra.
Dagen börjar hemskt.
Klockan sex imorse vaknar jag av att jag hyperventilerar, gråter och skakar..
Jävla dröm...
Sov illa inatt och nu är jag trött och ledsen bara.
Men ja, min dag började inte bra igår heller, så det kanske bli bättre senare idag?
Som det blev igår..

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Lite ensamt i huset nu också, kommer det vara i en vecka.
Mamma, Roger och Gustav åkte imorse kl. 9.
De ska på O-ringen och tävla.
Hoppas det går bra för dem.

Kram på er.

Dagens musikfavorit; Brolle Jr - Är det...

Dagens musikfavorit får bli Brolles Jr's låt
Är det mig du gråter för?
Underbar låt som har mycket att berätta.
Lyssnade på den på cykeln från Carro.
Har alltid gillat Brolle, så det står jag för.

Hittade dock inget klipp ur låten, så jag tog en bit ur texten bara.
Och ja, ingen behöver ju ta åt sig, om det vore så..

Kramar



Ibland så river du muren som jag byggt upp
Av rädsla, svek och minnena från en tid
Här står jag nu, förlorad vid 27
Alla broar jag bränt och allt som jag känt
Jag ångrar inget, det vet jag nu 

Jag älskar när jag försvinner
Jag älskar när jag vinner
Älskar när hjärtat brinner och all ångest blir till sand
Jag älskar att stå ensam
Jag klarar mig på egen hand
Du e de enda som stör, du som bara illa gör
Är det mig du gråter för?

badtunna i regnet + Nintendo 64.

Åt extremt god mat hemma, väärt.

Och sedan tog jag en snabbtur till ICA för att köpa lite chips för kvällen.
Utanför träffade jag Nico, Linus och resten av gänget.
Pratade lite med dem, sprang in och sedan ut igen.
träffade dem igen och gick med dem en bit.
De skulle ha killkväll<3 hos Linus och glo på film.

Och jag skulle på tjejkväll med badtunna och Nintendo 64!
Men jaa, Nico sa att det var grabbkväll bara för att han inte fick komma och vara med oss, haha.
Kul kul, lite ironiskt sådär.

Tjejkvällen var grymt trevlig i alla fall.
Hade stavar av morötter, gurka och paprika (äter dock inte paprika)
Och sedan en god dipp.
Hade också chips.
Jag drack vitt vin och Carro drack baileys, mumma.
Vi satt och pratade om allt, gaah det är så himla trevlans.
Älskar dig min älskade vän. <3

Sedan började det spöregna!
Vi kunde inte ens titta eller prata, så vi sprang in och bytte om.
Var äckligt att vara ute bara, för att det var obehagligt med allt regn.
Men lite tid i badtunnan blev det, vilket var otroligt skönt.
Måste göras snart igen! :D <3

Sedan blev det NINTENDO 64
Carro spöade mig i Mario Kart, men jag tog henne i Mario Party
Så det blev jämt.

Stack hem runt 23, för jag jobbar imrogon.
Och nu har hn nog nattligt besök.
Naaw, sötnosarna. <3

Ska  vara social med Mamma och Roger nu, de åker imorgon och är borta lääänge.
Kommer sakna dem och det kommer vara lite ensamt hemma.
Leka med mig någon?

Puss och kram på er <3

Badtunna och grönsaksdipp.

Nu ska jag äta lite snabbt.
Blir grillade kebabspett med pommes, samt räkor med chilisås till mig.
Mumma!

Efter det ska jag ta min feta hoj (cykeln) till Carro.
Där ska vi bada badtunna och käka morötter, gurka och annat mumsigt med dipp.
Massa myspys.
Kommer förmodligen regna, men det gör inget.
Blir en riktig tjejkväll, med fniss, prat och bilder förmodligen.

Synd att Emelie inte kunde komma.
Men men, vi kommer ha kul ändå.

Men nu är det maaat.
Så vi höres senare, sötnosar.

Puss och kram

Robin <3


"Men pappa, vem har sagt att du får dricka öl ikväll?"

Idag var det faktiskt grymt kul och trevligt på jobbet.
Kom dit lite innan kl. 12.
Sedan kom en trevlig prick som heter Mikaela.
Mackentjejen som jag tidigare kallat henne.
Så hon stod och gjorde mig sällskap lääänge, och vi pratade om massa skojsiga saker.
Hon har bl.a. gått Media på Tessin och haft samma lärare som vi har nu!
Gaah, underbart! hahaha.

Och sedan har det hänt massa saker.
Mycket kunder idag.
Vad säger ni om vädret då?
Började regna vid fyra tiden tror jag, och sedan har det regnat till och från, skiftat med solen. haha.

Träffade Nico också, som handlade sin frukost runt fyra.
Han hade precis vaknat, stackarn som måste jobba på natten.

Sedan kom det en pappa med sina två barn som skulle köpa godis.
Han köpte typ två norrlands också, och ltie annat smått och gott.
Men fyfan vad jag skrattar när den ca 5-åriga dottern tar upp en av hans öl,
medan han ska betala.
Hon tittar på den och sedan på honom och säger
Men pappa, vem har sagt att du får dricka öl ikväll?
Pappan hade inte mycket att säga, utan muttrade fram
Ööh...uhm..  vem har sagt att jag inte får?
Haha, och då började jag skratta som fan och kunde inte hålla mig.
Sedan säger den lilla flickan igen
Men du får komma ihåg att inte skaka den den här gången.
Haha, snacka sött alltså!
Ungar är underbara, när de gör sådana spontana saker.

Fick tårta och grejer av Erik också, eftersom han snart ska sluta.
Det var han som bakade.
Grymt gott!


Som sagt, händelserik dag på jobbet. :)

Svårighet och ensamhet?

Ibland består livet av en hel del svårigheter.
vissa måste man lösa själv och andra måste man hjälpas åt med.
Och det är väl ganska tur att vi har våra svårigheter,
för annars hade vi inte uppskattat det fina i livet heller?

Även fast man känner att svårigheter inte behövs
och att man på något sätt kan bli av med dem,
så kommer de alltid finnas där, på ett eller annat sätt.

Jag vet inte riktigt vad jag skriver heller just nu, om det ens har ett sammanhang.
Men jag ursäktar mig och säger att det beror på en svacka.

Ett glas vitt vore gott.
Men nu måste jag äta lite lunch och sedan åka till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag.
Jag hoppas Carro kanske kan muntra upp mig ikväll.

Puss och kram.


Robin <3

Idag är en dag då...

...Allt kan dra åt helvete...
Och jag ska jobba, woho..
Det är bara att klistra på leendet och låtsas som ingenting.

Jobba imorgon och hela helgen.

Idag har det varit en riktig slappdag.
Har bara degat hela jävla dagen.
Men det har jag behövt och förtjänat.
Jobbar som en tok, hela dagarna och läänge.
Är så sjukt trött och pank, så jag kan knappt göra något heller.
Och jobbtiderna krockar med allt annat.

Imorgon blir det iaf badtunna med Carro, trevlans det.
Efter jobbet, slutar kl. 18, haha.

Och i helgen jobbar jag hela tiden.
Ska stänga också, så.
Men men.

Snart slutar jag jobba, om ca en månad, och snart börjar skolan igen.
Woho, här var vi positiva.

God natt på er, ska sova snart.

Pusspuss



Robin <3

Shoppa loss snart?

Jag hade tänkt att shoppa lite grejer på Forever21
Och ja, är man fler så kan vi ju dela på frakten.
Så några som är lite shoppingsugna och har lust att göra upp med frakt och grejer?
Blir billigare i slutändan, än om man handlar där själv.

Själv har jag hittat en hel del. :)
Och är jättesugen på att shoppa loss snart.
Detta är två plagg av allt jag hittade. <3



Puss och kram på er.<3
Och hör av er om ni vill dela frakt med mig.

Jag måste erkänna något..

Jag vet inte vad det är, men något i låten får mig att bara sjunga med.
Och när jag väl har hört den, kan jag inte släppa den ur mina tankar.
Det känns ganska hemskt, eftersom jag vanligtvis är helt emot sådan musik.
Och speciellt dessa killar..
EMD.
Var helt emot dem, tyckte det var lite larvigt och jebb jebb jebb.
Jag har lyssnat på dem länge, i smyg. haha.
Och när de kommer på radion skiner jag upp, men inte så det syns.
Sedan sjunger jag med i huvudet.
Här är i alla fall favoritlåten som fastnar lätt i huvudet.




Det var mitt erkännande, haha.

Puss och kram på er.

Ett citat från min moder.

Jaa, vissa är inte världens bästa på att berätta skämt.
Några glömmer poängen, andra skrattar innan skämtet är sagt.
Och det finns flera olika saker som gör att människor inte kan berätta skämt.

Min mamma har nog lite av varje, haha.
Men jag älskar när hon berättar skämt, för det blir roligt i slutändan ändå, även fast man inte fått höra själva skämtet.

Som idag, då bad hon mig berätta för min bror om händelsen fafukorv som hände igår.
 Jag gjorde det, och efter det så drar mamma till med ett citat.

Tur att de inte sa  where is the prinskorv!! (Prinskorv med amerikansk brytning)
Sedan skrattade hon massor åt sitt skämt, tills jag frågade henne vad prinskorv hade med saken att göra.

Men jag tänkte att jag skulle säga prinskorv på tyska, men jag vet inte vad det heter.

Oj oj oj, alltså. Min mamma är så grymt jävla rolig och sööt.
Älskar dig mamsen!

Grattis Mli, Luchaos och Lisa!

Grattis till er för körkortet ni tagit i år.
Glad för er skull.
Fast jag skapar bara mer ångest för mig själv.
Usch, fy och bläää för att jag är så seg på att köra.

Vill verkligen ha körtkortet och ska fan se till att fixa det nu i sommar/höst!
I år i alla falll, känns grymt nödvändigt och jaa.. Lätt.

Jag borde klara det, köra lite mer bara.
Måste ta tag i det, nu..

Jävla ångest..

Jag sprang på John Blund!

Fick något i ögat.
Var det en ögonfrans? En fluga kanske?
Neej, det var John Blund!
Han har kommit för att hälsa på mig inatt, haha.
Och jag tror det är dags att sova nu.
För han har kämpat här länge, och jag har varit envis och hållt mig uppe.
Men inte längre.
Tänkte lägga mig i sängen och läsa lite.
Kankse hör när Nico delar ut tidningar.

Tjingeling på er och hoppas ni sover gott. <3

Var gick det snett?

Jag förstår inte hur någon, som man känt hela sitt liv, kan veta så lite om en?
Förstår verkligen inte hur det kan gå till.
Ni tror er veta vem jag är.
Och ni vill att jag ska vara någon annan.
Men ni kommer aldrig kunna ändra på mig. Inte igen.

Ursäkta mina ord, älskade läsare.
Men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig det.
speciellt efter lite saker som skett.

Puss och kram på er.

Äckliga, hemska dröm!

Usch alltså, inatt drömde jag något hemskt.
Drömde att jag var någon annan, en kallblodig mördare.
Jag såg hur han mördade folk, och det var blod överallt.
Helt plötsligt blev jag mig själv och stod mitt i kaoset.
Såg mig själv i spegeln, där jag hade rakat hår på sidorna och resten av håret var stort och tovvigt.
Jag var alldeles blodig och kunde inte tvätta bort det, så jag stod och skrubbade länge.

Sedan var det helt plötsligt två tjejer som hade sex bredvid mig.
Och bytta ställningar hela tiden, tills den där mördaren slog till igen och mördade dem.
Det var som att jag inte fanns där, utan bara såg allt genom någon annans ögon.

Helt plötsligt hamnade jag utomlands på en strand.
Jag var tio år eller något, och satt på en sandkulle.
Hade små skolböcker och en liten väska.
Och satt med en kille i samma ålder.
Vi var nykära, sådär som småbarn blir.
Sedan slår det in stora vågor och det blir översvämning.

Sådär höll mina drömmar på hela natten.
Jag var inte jag, utan jag fanns i andras kroppar och såg saker och ting.
Men samtidigt som det var jag.
Äckligt som fan.

Någon som är bra på att tyda drömmar kanske?

"Do you have Fafukorv?"

Idag var det en rätt tråkig dag på jobbet.
Massa tjuriga kärringar som tjatade om sin pensionärsrabatt och annat som var "fel".
En tant stod och skällde ut mig för att jag glömde den.
men hon sa inget om det och hur ska jag kunna förutspå att alla gamla russin är pensinärer?

Haha, sedan kom det ett gäng tyskar som letade efter Falukorv.
"Do you have Fafukorv?" Fan vad jag skrattade.
Så jag sa "yes, we have FALUkorv"
Jag visade var, och sedan satte jag mig i kassan.
Men de köpte inge falukorv och jag frågade om de inte skulle ha någon.
De hade inte hittat, även fast jag visat.
Så jag fick visa igen, gå fram och ta upp en falukorv åt dem
Och han sa att hans vän sa att det hette FAFUkorv.

Jag fick mig i alla fall ett skratt.

Sedan spökade det när vi skulle stänga, skitläskigt!
Vi var bara två inne i affären, men klockan ringde, så det måste ha varit någon/något där också.
Shiet, vi hoppade högt då.

Men men.
So You Think You Can Dance är nu.
tjingeling

Iväg och jobba.

Börjar om 25 minuter.
Så jag måste sticka ganska snart.

Biljetter till filmen har släppts nu också, wooho.
Måste bara boka och veta när?!

Svettigt värre.

Idag har jag varit i full fart hela dagen tror jag.
Började med badet under den tidiga eftermiddagen och avslutades med fotboll sent på kvällen.
Mellan det så var jag och Carro och köpte godis, för jag har varit så himla sugen.
Plus att hon införskaffade lite mat inför morgondagens statistarbete (grattis till dig)
Men grejen var att jag knappt fick något godis kvar till mig själv.
Alla har snyltat ur min pååse.
Familjen och pojkarna på fotbollsplanen.

Cyklade hem och tillbaka för att lira fotboll.
Trevlans.
Först vann mitt lag och jag lyckades göra tre mål sammanlagt.
Stolt är jag för det, för att i vanliga fall suger jag verkligen på fotboll.
Andra matchen förlorade vi dock. men men. haha, var ju bara på skoj.

Trevligt i alla fall.
Stackars Nico som råkade ut för den lilla olyckan, haha.

Och Carro fällde mig också så jag slog i huvudet hårt som fan i marken.
Efter det började jag se massa skumt och såg allt i rött, som en dåligt photoshopad bild.
Helstört!
Fick också lite skrubbsår och gräsfläckar, men vafan. Vem bryr sig?
haha.

Nu ska jag hoppa i säng, jobbar imorgon men börjar inte förrän kl. 12.

Puss och kram på er alla och god natt. <3

Robin <3


I want candy!

Jag dansar.
haha, jag har mitt efterlängtade godis.
har varit sugen i över en vecka.
Och som jag nämnde tidigare äter jag vanligtvis inte godis.
Men nu kunde jg inte stå emot längre.
Gick ned till ICA och var jobbig bara, haha.
Betalade med enkronor och 50-öringar, mohahaha.
Bara för att Cilla satt där.

Men nu ska jag göra mig iordning lite, snart fotboll förfan!
haha, kommer inte orka ett piss ju.
Och jaa, godiset kommer jag heller inte orka.
Kommer ha det kvar om inte resten av familjen käkar upp det.
Som de brukar göra.

Pusspuss

tar bort dagens recept.

Jag hade skapat en kategori som hette mums recept, där jag hade tänkt skriva massa goda recept som jag lagade, eller som någon i familjen lagade.
Men jag har kommit fram till att det kommer inte bli några förrän jag flyttar hemifrån, så jag tar bort den kategorin istället.
Eftersom den bara tar plats och sådär.
Så har jag goda recept kommer det hamna i den andra trevliga kategorin Marcela Tipsar!
Det kommer i alla fall finnas något trevligt.

Carro borde ha mumsrecept på sin blogg, hon som bakar så mycket, tänkte jag.

Nu ska jag snart till macken, leka med Carro, köpa godis och lira fotboll.
Pusspuss.

Solbränna och wet t-shirt.

Idag blev det till att bada.
Även fast det var en del stora moln på himlen, som ibland gömde undan solen.
Och även fast det blåste lite kallt, så var det perfekt att dra upp till Kisäng och bada.
Fick med mig trevligt sällskap också.
Tack Carro för en grymt trevlig dag. :)

Men det blev mycket bad, vet nte hur många timmar vi var där egentligen.
Solade på flytbryggan, som var svårt att komma upp på, eller vad säger du Carro?
*rullar*
hahaha, måste ha sett grymt roligt ut.

Sedan kom Nico och Claes.
Det var trevligt, vi satt och pratade lite på stranden, för de var badkrukor.
Men sedan när Claes stuckit så var vi tre nere i badet igen.

Och till slut började det blåsa kallt och komma mer, lite mörkare moln.
Då valde vi att åka hem istället.

Är trött nu, cyklat fram och tillbaka med Carro på pakethållaren.
Badat länge och simmat.
Men trevlig.

Än är inte dagen slut och än ska jag inte börja jobba.
Blir nog fotboll lite senare, men först ska jag köpa GODIS!
Grymt sugen, vantligtvis äter jag inte godis helller, haha.

Puss och kram <3

Baddags! Solen skiner och jag är på topp!

Woho, sitter här med Carro.
Ska bara käka lite lunch och sedan ska vi gå upp till Kisäng.
Tar väl med cykeln så kan jag skjutsa Carro en bit.
Lyx för Nico som har moppe, haha.

Så här är dagens outfit, wooho.

Puss och kram, nu ska jag stiiicka.
<3

Sömn, john blund.

Jaaahoo, klockan är snart ett.
brorsan sitter och tjatar om datorn, men jag fick honom att sluta en stund, då vi kollade på
skogsturken - vem vare som kasta?
Haha, så grymt rolig, bäst är Fjällturken, med parodin i snön.
hahaha.

Men nu är det dags för John Blund att sprida sitt magiska pulver i mina ögon.
Ledig imorgon, och då blir det sol och bad.
Fika med Carro och jaa, massa mys.
Blir bloggskrivande och grejer också.

Har kommit på att jag snart har min kära bärbara dator. <3
Räknade ut vad jag tjänar denna månad, wooho.

God natt på er, puss puss.


Robin <3

Såhär skrattar min bror, Alexander!

Hahaha, slående!
Jag satt och lyssnade på honom när han satt och skrattade.
Kom fram till att han låter som Muttley i Stoppa Duvan.
Ni vet, den där bitterhunden? ;)

Här har ni i alla fall honom, Alexander Muttley Diaz.

psykisk terror.

Pågått länge, och jag har gett upp.
Men inte så pass mycket för att inte ta åt mig.
För det gör jag, jämt.
Jag gråter varje gång, varje gång jag får höra dina ord slå mot mina trumhinnor.
Kan du inte bara låta mig vara?
Låta mig vara jag?
Förstår inte du att detta kommer drabba dig också?
Jag är trött på den eviga psykiska terrorn...
Sluta nu.

Ännu en tävling hos JuliasBullar!


Jahopp, då är jag med och tävlar hos Julia igen.
Känner mig aningen desperat!?
Men vad fan, det är väl kul för henne i alla fall.
Så ja, här kan ni tävla om denna übersöta nagellackstork som blåser lacket riktigt torrt.
Du kan ha den hemma och låta den se söt ut också, haha.

Sweet sweet.

heldags jobb.

Jobbat hela dagen från kl. 10 till nästan 20.30.
Fyfan, och det har varit strålande vackert väder.
Fast inte på eftermiddagen, runt kl. 16.
Då såg jag hur det blev mörkt ute, nästan kolsvart.
Och sedan kom regnet.
Och fyyfan vad det regnade!
Åskan och blixten hälsade glatt på också och det är sådana tillfällen som jag älskar att jobba.
När folk kommer inspringade i skydd mot regnet, alldeles blöta.
Jag sitter bakom kassan, ler och är snustorr.
Det tackar vi för, haha.

Men imorgon MÅSTE det bli fint väder.
för då ska jag ju vara ledig och då ska jag och Carro upp till Kisäng och bada.
Wooho. <3
Nico och några fler kanske följer med, trevligt trevligt.
vill du följa med? Hör av dig då, skulle vara trevlans.

Puss och kram.

Helt ute och cyklar.

Satt här och fixade med Robins bloggdesign.
Fick för mig att jag började tolv imorgon och att jag då kunde vara uppe lite längre.
Tur att mamma sa att jag börjar tio då.
Fyfan, har hela tiden fått för mig att det var kl. 12.
Kul, ska jobba från tio till 20.15.
Suger ärligt talat, men jag är i allafall ledig på tisdag.
Så då hoppas jag på fint väder och bad.

Fortsättning med Robins blogg får bli imorgon.
För nu Måste jag sova.

God natt på er mina pärlor. <3
Vi höres imrogon.
Pusspuss

Installerat och klart, dags för en bloggdesign.

Jahopp. Då var Photoshop CS3 installerat.
Har inte haft någon senare version än 4.0, så jaa, jag är verkligen glad över vad jag har nu, haha.

Och nu ska jag fixa Robins bloggdesign, så ni får väl checka det senare.

Pusspuss

Wooho, PS är mitt!

Sitter just nu och installerar Photoshop CS3.
Yees, äntligen och denna gång kommer det nog att funka!
Superglad!
Dock är det på svenska, men det gör väl inget. haha.

Återkommer.
Pusspuss. <3

Solpromenad.

Vackert väder när jag är ledig, för en gång skull.
Inte hänt på länge, så jag är fortfarande blek.
Men idag hoppas jag på att jag får en liten solbränna i alla fall.
Jag och Robin bestämde oss för att ta en promenad och hamnade ner mot mälarbadet och gick hemmåt igen.
Tog oss en timme att gå hela den sträckan, men det var mysigt.

Massa prat och kramar idag igen. <3
Ååh, älskar diig massor, Robin.

Nu ska jag gå och pussa på honom, medan han kollar på klippen
"Vem vare som kasta?" där turkarna får en frisbee i huvudet, hahaha.
Klockrent, men kolla den på tuben.

kram kram på er.

Idag; söndag.

Idag blir det bara massa mys och bus.
Åker hem till lilla Stigtomta igen kl. 19.
Ska faktiskt bli skönt, med lugn och ro.
Kommer dock sakna Robin enormt mycket. <3
 
Bla bla bla, har ingenting att skriva just nu egentligen.
Har ont i magen också.
Men nu ska jag gå och busa med Robin .<3

Puss puss puss


Jag säger god morgon.

Ja, vaknade inte för allt så länge sedan.
Konstigt nog vaknar jag alltid sent när jag sover i Södertälje.
Och så sover jag illa, för jag har en 90-säng som jag och Robin delar på,
och det rekommenderar jag verkligen inte för ryggen.

Men nu är det dags för bruunch!
Jag älskar brunch, finns fan inget godare.
Och till brunch idag blir det grillat, haha och massa god sallad.

Nu ska jag gå och mysa med Robin igen, åker hem idag.
Och sedan jobbar jag i veckan, får se när jag kommer hit nästa gång.

Puss och kram.

En myskväll.

Blev varken utgång eller drickande idag.
Istället stannade jag hemma och kollade film.
Plus att jag och Robin tog en liten promenad runt i Brunnsäng.
Det var både mysigt och skönt, eftersom vädret varit riktigt lovande. <3
Gick runt och pratade, både allvarligt och lite skit.
Det är typiskt oss, vi pratar verkligen om allt.

Under promenaden ringde jag Roberto och hörde om han ville hänga med ut, men då var han i Ritorp.
(Där jag annars bor när jag är hemma i S-tälje)
Han var och grillade med familjen, men senare ringde han och sa att han stod utanför min dörr. haha.
Så vi stod och pratade lite och han skulle ut på krogen nu ikväll.
Han skulle dock höra av sig när han skulle ut, men det verkar som att det inte blevn ågot kanske.-
Kanske fastnade han hos sin bror med öl och tv-spel? haha.
Men det gör inget, var ändå inte så sugen och är total broke nu.
Så jag och Robin gjorde en myskväll med lite chips och coca cola.
Kolla på tv och ritade lite på varandras kroppar.
Myspys och nu vet jag var jag ska ha min första tatuering i alla fall.-
Blev ett litet smakprov och jag hittade ett ställe där det skulle vara snyggt.

Somnade dock senare, typ för någon halvtimme sedan, i knät på Robin.
Medan han pillade mig i håret och kollade klart på Wedding Singer.
Men nu ska jag gå och sova gott.
Ska inte vakna på vääääldigt länge imorgon, för jag ska verkligen ta sovmorgon.

Puss och godnatt på er. <3

Dags att kila!

Oj oj, nu måste jag byta om från jobbarkläder till något snyggt.
Måste hinna sminka mig och packa väskan lite snabbt också.
Ska iväg till Södertälje idag, och mormor hämtar mig redan nu, så jag hinner med tåget.
Tack för det, älskade mormor. <3
Ni är underbara, du och morfar.

Men nu ska jag springa.
Vi höres, skriver imorgon igen.
xoxo

Ny bloggdesign, uppdatering.

Blev nog precis klar med precis allt i nya designen.
Är jävligt nöjd nu i alla fall.
Får se hur länge jag har den, haha.

Berätta vad ni tycker. :)

Pusspuss

Ny bloggdesign!

Äntligen har jag kommit på en ny bloggdesign.
Och här har ni resultatet.
Är grymt nöjd, men det är några få småsaker som ska fixas till.
Inget som syns egentligen, men jaa. Ni får väl kolla lite då och då, när vissa saker tillkommer.

Nu ska jag sova.
Puss och god natt på er. <3

Tävling hos Juliasbullar.

Är med och tävlar i en rolig liten tävling hos Julia (juliasbullar).
Här kan du vinna en söt liten dildo att ta med dig överallt.
Du får också med dig ett litet plastskal du kan förvara den i när du är ute och reser.
Kom med en bra motivering, så är det bara att tävla.

Kort summering av dagen.

Idag skulle jag egentligen upp tidigt, så jag kunde övningsköra.
Men uääh, sov så jävla dåligt inatt och drömde massa hemska drömmar hela tiden.
Drömde bl.a. att jag gav Robin fetaste bitchslapen, sedan typ att han började knarka och att han försvann spårlöst.
Drömde också att farfar blivit någon störd TV-kock och massa annat skumt.
ahaha. jaja.

Blev ingen körning imorse, orkade helt enkelt inte och jag ville sova så länge som möjligt.
Eftersom jag skulle stänga idag.
Käkade frukost ute i solen, underbart skönt.
Men när jag vid tolv skulle cykla till jobbet, vräkte regnet ned.

Regnade i princip hela dagen och var mörkt.
Hade saker att göra hela tiden på jobbet.
Kom mycket folk idag.
Speciellt mot slutet när vi bara var två.

Trött och seg i hela kroppen, kände mig sjuk och jaa,  visste inte riktigt vad jag sa eller höll på med.
Men klarade mig igenom dagen.
Mötte Nico och Robert efter jobbet, stod och snackade lite, men sedan åkte jag hem och käkade.
Ska väl sova snart, men vill bli klar med designen först.
Börjar jobba imorgon kl. 8.30.


Puss och kram på er, mina kära läsare. <3

Dags att nanna kudden?

Börjar bli sjukt trött.
Men jag är så fast inställt på att försöka komma på en ny bloggdesign.
Känner verkligen att jag behöver ändra den, rejält.
Men nu har jag kommit någon vart i alla fall.
Har fått fram vad jag ska ha för färger, sedan fonten till själva "rubriken"
Tänker inte avslöja något, utan ni får se när allt är färdigt, thihi

Nu ska jag borsta klart tänderna, sedan ska jag nog sova.
Börjar kl. 12 imorgon och slutar runt 20.15, ska stänga, woho.. *not*

Puss och god natt på er. :) <3

En underbar liten flicka.

Yoo Ye Eun, en flicka på fem år.
Hon är blind och en grym musiker.
Hon började spela piano när hon var tre år, då hon bara satte sig och spelade hennes mammas favoritlåt.
Yoo hade varken tagit pianolektioner eller är kapabel till att se.
Hon har bara lyssnat på låtarna och sedan funnit tonerna.
Helt jävla fantastiskt! Och hon är så himla söt.
Sevärd.
 

För idag mår jag bra.


Idag blir det ett glädjeskutt, för idag mår jag grymt bra.
Ler hela tiden och jaa, det är en bra dag bara sådär.

Puss och kram på er. <3


Ny bloggdesign?

Ååh, jag får krupp!
Vill ha ny bloggdesign, men vet inte hur jag ska fixa den?
Har tröttnat på min nuvarande som jag haft sedan den 29e April.
Kan inte någon ge mig lite tips i alla fall?

Puss på er. <3

Lugn dag på ICA.

Woho, varit hemma nu i ca två timmar.
Passat Gustav också, vilket jag fortfarande gör.
Han är så söt, sitter och sjunger bredvid mig till lite olika låtar. <3
hahaha. Kan inte sluta le när jag ser honom.
Och sötast är när han när han går upp i falsett.
Snart fyller min söta lillebror 5 år också.

Jobbet idag i alla fall.
Har varit relativt lugnt hela dagen, nästan inget folk alls.
Plockat lite med varor och grejer.
Käkade lunch hemma, det var skönt.

Sedan var det inte så mycket mer på jobbet egentligen.
Varit extra glad idag, känns grymt skönt.
Sitter bara och ler hela tiden i kassan, haha.
Och folk är så trevliga, de flesta i alla fall.

Men nu ska jag kolla på lite bilder med Gustav.
Tjingeling.
<3

Tänk om man alltid kunde vara snygg, haha.


Alltså, jag kände mig så tokigt snygg den dagen. <3
Haha, tänk om man kunde ha en sådan känsla varje dag.
Men då skulle det väl vara tråkigt i längden, haha.
Jaja, då var jag snygg, idag är jag snygg.
Och ni är också jävligt snygga! *blink-blink*

Puss

Godmorgon sötnosar! <3

Idag känner jag mig på strålande humör.
Även fast jag är jättetrött och har ont i magen (av hunger?).

Idag jobbar jag inte så jättelänge kanske?
Eller jaa, från kl. 10 till 18.
Känner för ett kvällsdopp eftersom det ska bli så varmt idag och jag är inte ledig förrän söndag.
Och då ska det tydligen bli dåligt väder, jippi!

Har tänkt att jag måste lägga upp fler bilder i min blogg.
Den känns lite tom på det.
Men jag får ta och fota lite mer eller kanske lägga upp lite gamla bilder också, som jag tagit.
Trevlans trevlans.

Gaah, jag har bara lust att göra något ovant, något roligt och något galet!
Men får kanske vänta till ledigheterna, haha.

Måste fixa körkortet också, men nu är föräldrarna hemma igen och jag kan börja övningsköra.
Ikväll kanske?

Puss och kram, nu blir det frukost. <3
Vi höres senare ikväll, då kommer min bror också och det kanske inte blir så mycket dator för min del.
Ha det bra med er idag. <3


<3


Saknar dig massor, min älskade Robin! <3

God natt folket, vi höres imorgon. <3

Dags att sova.

Är trött idag.
Har inte skrivit så mycket heller och lär inte göra det de närmsta dagarna.
Beror på att brorsan kommer hit och han kan ockupera datorn rejält.
Men men, ska frösöka skriva så mycket som möjligt, köra iväg honom och sådär.
Längtar tills jag skaffat den där bärbara datorn, så jag kan ligga i sängen och skriva istället, haha. <3

Men nu hade jag tänkt lägga mig i alla fall.
Jobbar imorgon, inte så länge.
10-18.
Slipper stänga imorgon men stänger fredag istället, buhu.

Jaja, nu är det dags för att nanna kudden.
För jag är Lilla söta frökenfräken i kassan.
haha, blev kallad så av en kille idag, som måste ha varit förståndshandikappad eller något.
Gölligt i alla fall.
Det är sådant som kan göra min dag. :)
Det tackar jag för. <3

God natt på er nu och sov så himla gott.
Puss och kram. <3

Rån på Stigtomta-macken!

Idag vid lunchtid någon gång, tror det var runt halv ett, så blev OKQ8 macken rånad i Stigtomta.
Jag hade precis satt mig i kassan och fick höra om rånet runt kl. 13.
Hade varit en man innan under dagen och de tyckte väl att det kändes skumt.
Han rekade och gick därifrån efter att ha köpt en glass.
En stund senare, vet inte hur långt senare.
Kommer en man som går direkt till kassörskan.
Vill inte nämna några namn med tanke på de som blev utsatta. <3
Men aah, han knivhotade henne i alla fall och det är väl inte klart ännu vad han fick med sig.

Sedan flydde de i en svart Saab.

Några timmar senare skedde det ett bankrån i Vingåker.
Detta skedde ungefär runt 14.15
Kan det vara samma eller samarbetade de för att sedan kunna råna banken?
Vem vet?

http://www.sn.se/parser.php?sect1=101&sect2=157&id=227179
http://www.sn.se/parser.php?sect1=101&sect2=102&id=227195

En jäktig dag på jobbet?

Idag började jag kl. 12, tack och lov för det.
För jag skulle stänga och var inte hemma förrän runt halv nio ikväll.
Men det var lugnt på jobbet.
Hände dock en grej, men inte på ICA som tur var.
Så jag blev lite nervös att det skulle hända hos oss också.

men ja, annars var det ganska lugnt på jobbet.
Suttit i kassan och sedan plockat med kolonial.
Får sitta och le mot alla kunderna, så nu har jag ont i kinderna.
Har bitit ihop för mycket också.
Men som sagt, jag har varit lite nervös idag.

Stängningen gick bra i alla fall
Och sedan har jag inte gjort något.
Kollade på Eli Stone och käkade min första middag på typ två dagar, haha.

Men men, ska väl lägga mig om inte allt för länge.

Go Brolle!

Läste precis om att Brolle gjorde en grym föreställning igår på Allsång på Skansen.
Fan att jag missade det när jag ändå inte hade annat för mig i tv-soffan.
Han är ju så jävla grym och jag har lyssnat på honom sedan han började ärligt talat.
Gaah, måste ta och se föreställningen på nätet sedan.
Men han frick SVT:s hemsida att krascha, för att det var så många som ville se honom.
Wooho Brolle!
Du äger förfan! <3

Idag blir det Hard work, work.

vaknade för ungefär en kvart sedan.
Har sovit riktigt illa och vaknade flera gånger under natten/morgonen.
Men men, hade i alla fall sovmorgon och det tackar jag för.
Börjar kl. 12 idag och det blir en lååång dag, för jag ska stänga och slutar inte förrän kl. 2015.
Brukar kunna bli lite senare, men men.
Som sagt; hard work, work...
Jag får väl bara ta och se det positivt.
Dock lite svårt, eftersom det är skinande vackert ute, varmt och knappt ett moln på himlen.
Varför just när jag ska jobba?
Kunde det inte ha varit sådant väder igår, så jag hade fått åka och badat i alla fall?
Aja, lite trisst, men jag får klara mig.
Slutar ganska tidigt imorgon, så jag får väl hålla tummarna.

Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning eller något sådant.
Puss och kram på er.
Skriver senare eller ikväll.

God natt Sverige.

Jaa, nu tänkte jag gå och lägga mig i alla fall.
Klockan är 00.00 och jag jobbar imrogon.
Dock har jag sovmorgon till kl. 12, så jag kan äta lunchen hemma.
Det är bra, då slipper jag tänka på det.
Blev inte mycket till middag idag heller, så jaa. Veti nte vad det blir för lunch.
Ska stänga imrogon också, så jag slutar runt kl. 20.15, lite trist.
Men vad ska jag göra? Blir ju OB.

God natt på er.
Nu ska jag krypa ned under det tjocka duntäcket och sussa och drömma gott.
Hoppas ni också får sova gott. <3

Puss

Woow! Jag älskar So You Think You Can Dance!

Gaah, har precis kollat klart på programmet!
Har skrattat som fan, men också förundrats över de fantastiska dansarna!
Den jag fastnade mest för var Robert Murain, ni bara måste se denna video!
Han är så grymt jävla störd på Popping!
Älskar den dansstilen och woow, han är fan bääst!

Man får sig ett gott skratt av hans dans, men hakan slår samtidigt ned i golvet!


So you think you can dance, drar igång igen.

Reklamen slutar när som helst.
Jag koller på So you think you can dance.
Underbart!
Älskar det programmet och det är äntligen tillbaka.
Nu ska jag kolla vidare.
 hejs.

Dagens roliga.

Idag har jag ett roligt litet skämt som jag tycker massor om.
Gammalt jag vet, men wtf.

Vad heter Kinas blodigaste man?






Tam Pong.

Hahahahaha!


Hur ska jag klara mig när jag flyttar hemifrån?

Har inte ätit något annat än fyra mackor idag.
Det är allt.
Jag har varken kännt för eller orkat laga mat.
Det är så jävla tråkigt att laga mat själv, verkligen.
Och nu måste jag äta något till middag, men vet inte vad.
Blir väl några mackor till.
Har ju två ägg kvar också.

Hur fan ska jag klara mig när jag flyttar hemifrån och om jag skulle bo själv?
Visserligen vill jag bo med Robin, och då vet jag att vi skulle laga fantastisk mat.
Men skulle jag bo själv, skulle jag bli smal som en sticka ju.
Jag äter för jävla dåligt då och känner ingen ork.

Aja, nu ska jag kolla Big Shots och fixa något att äta.

Puss och kram.

Äntligen klar!

Eller ja, nästan i alla fall.
Har bara dammsugningen kvar, sedan är rummet städat och fint.
Det har inte varit såhär städat på väldigt länge.
Måste ta och skärpa mig, haha.
Men sedan när det är helt klart, då får jag nog ta och laga lite mat.
Jag vet dock inte vad jag ska äta idag, får se om det finns något gott i frysen.
Måste fixa lunch till imorgon också, jobbar seent, ska stänga.
Men lite sovmorgon får jag i alla fall och pengar blir det.
Woho.

Men bild på det nystädade rummet kommer senare.
Puss och kram.

Det känns lite ledsamt..

Jag hamnade här igen, är inte klar med rummet än.
Men fan, jag känner mig lite nere.
Dels för att jag är själv här och har inget att göra riktigt.
Och det är min enda lediga dag denna vecka?!
Sedan är det också för att fan, halva sommarlovet har gått.
Och vad har jag gjort? Jag har inte badat en enda gång under lovet tror jag.
Bara innan ett par gånger.
Jag har jobbat och nrä jag varit ledig så har vädret varit piss.
Kul lov.
Jag som ville göra massa skojiga saker, få detta till mitt livs bästa lov.
haha, men jaja. Måste ju har pengar för att göra alla grymma roliga saker, och det får jag ju nu.

Men det känns ändå så trist, lovet är ju snart över..
Halva lovet har i alla flal gått och det känns som jaa..
"Vad händer sedan?"
Jag tänker så typ, för nästa år tar jag fan studenten.
Vad kommer hända då? Jag som hade en sådan klar bild över vad jag ville göra och med massa mål.
Men den har blivit lite suddig och istället har jag flera bilder, haha.
Fast en sak vet jag, och det är att det kommer ordna sig till slut.
Kanske flyttar utomlands eller blir kvar här, vem vet?

Jag vet.

Dagens att göra.

Håller på att städar rummet. Har kommit en bit i alla fall, så nu är garderoben uppklarad.
Fräääscht!
Och nu är det bara golvet och sängen kvar.
Ska se till att kasta massa gamla saker, fyfan vad jag har svårt att rensa ur.
Vill spara massor, haha, men får inte plats.
Och det är lika bra att öva, för jag kan inte spara i all oändlighet.

Sedan har jag diskat, ska fortsätta göra klart i köket.
Måste planera kvällens middag också, vet inte riktigt vad jag ska äta, men vi får se.

Uhm, efter diskning och städning..
Ska försöka komma igång med en ny bloggdesign.

Och sedan får jag försöka hitta på något ikväll.
Kanske någon som vill leka?

Mitt rum ska fanimig glänsa! Och det ska fortsätta vara så städat sedan.
Kanske ska ta en före och efter bild?
Usch alltså vad jag mår dåligt när jag ser att mitt rum är ostädat..
Och ändå gör jag inget åt det.
Men nu jävlar!

haha, önska mig lycka till.

Pusspuss.

God morgon, god morgon!

Det är tisdag förmiddag, jag har precis vaknat och är pigg som en lärka.
Nu ljög jag...
JAg är inte alls pigg, haha. Är grymt trött, men det kanske beror på att jag inte somnade förrän halv fyra i morse.
Jag som itne skulle somna sent för att orka med jobbet imorgon, haha.
Vi får se hur det går då, haha.

Men nu borde jag äta frukost.
Sedan får vi se vad som händer idag.
Kanske blir lite bus med vännerna, thihi.
Nee, först och främst ska jag städa, rummet och köket.

Ha det bra, vänner <3
Puss och kram på er.

Vill inte vara hemma själv längre...

Bööh, har inte ens gått en dag som jag är hemma själv.
Är fan inge kul.
Vill inte sova själv, har ingen att prata med, jag bara går runt och är.
Känner mig grymt ensam när jag är hemma själv, och detta blir inte sista gången jag är det denna sommar.
Fan för det... Varför?
joo, för de ska iväg och tävla hit och dit.
Och jag orkar inte laga mat, är inge kul att laga mat själv heller.
Vill ha min mästerkock med mig, Robin. För vi är värsta bästa teamet tillsammans. <3
Babe, om du ändå kunde vara hos mig nu, så jag slapp vara själv.
Och slapp sova själv. <3

Saknar dig så grymt mycket, min älskade Robin! <3
Blää på att vara själv.. Det är tyst.

Kramar, nu borde jag sova.

Marre drar till med en stordiss! - The Ruins...

Mina vänner kom tillbaka, efter lång väntan, hahha.
Stackarna.

Men ja, beslutsångest över vad vi skulle se, men sedan blev det i alla fall The Ruins..
En av oss tre hade sett den och det var inte jag.
Men jag listade ut hela filmen ganska snabbt, eftersom det var en typisk B-skräckis.
Två flickor, två pojkar, från Amerika.. Ska undersöka något mystiskt långt ute i skogen.
Har vi hört den förut?
Bla bla, alla dör av monsterplantor som kan prata och låta som mobiltelefoner.
Alla förutom en, en tjej... Känner vi igen det?
Ja, tjejen klarar sig men njae, hon har också blivit drabbad av monsterplantorna.
Kommer det en uppföljare? Skulle inte förvåna mig. ahhaha.

Megadiss, men vill ni skratta åt något tråkigt så får ni väl se den då.


Borta med vinden.

De försvann, haha.
Mina vänner försvann då de skulle hämta filmer hemma hos sig.
färdmedlet dog och var tvunget att fixas på plats, gaah.
Så nu är jag hemma själv, ensamt, tråkigt och jaaah... det är mörkt.
Får väl sätta mig i soffan och käka min kladdkaka jag bakade tidigare, kolla på tv.
Det är väl SATC just nu, eller så börjar det snart iaf.
Jaaa, Desperado går på tv, den kan jag se...igen!

Puss hejs. <3

Filmkväll hela natten lång kanske?

Imorgon är jag som sagt ledig, och därför kommer jag ha filmkväll idag.
Eller jaa, det är två vänner iaf som kommer över och kollar film.
Är ju själv också, så det blir mysigt med sällskap, tråkigt annars.
Hade önskat att Robin kunnat stanna också, då hade det varit som mysigast. <3
Men nu får jag iaf umgås med två vänner, och det är trevligt det med.

Imorgon är jag ledig, men kommer nog inte vara uppe hela natten för det, annars kommer jag inte kunna somna imorgon natt. Baah, saknar Robin som faan! Galet vad mycket man kna sakna någon efter bara en dag, redan efter några timmar.
Men vi ses i helgen iaf. <3

Nu kommer de väl snart också, vi höres.

Puss och kram.

Regn, jobb och mensmage...

Haha, jaa. Det är faktist så min dag har varit.
Och det är nog bara tjejer som förstår mig när jag säger mensmage.
Blää, för det alltså! Inge kul att sitta i kassan och vara trevlig med värk och massa annat.
Hände ändå inget på jobbet, hade knappt några kunder och det här måste ha varit den tråkigaste dagen hittills på jobbet.
Sov dåligt inatt, var jättetrött och har varit trött hela dagen.
Tråk på jobbet verkligen, hade ingenting att göra.
Fick fronta varor nästan hela tiden, och det fanns ju fan inget att fronta eftersom jag redan gjort allt, hahah!

Och så har det regnat hela dagen, vilket behövs.
Så jag har egetnligen inte missat sol och bad, tur det.
Men jag blir fan bara tröttare av detta väder.

Resten av familjen har åkt iväg med husvagnen på orienteringstävling.
Så jag har huset för mig själv halva veckan.
Skönt, men ändå inte.
Finns inte mycket att göra.
Så jag måste laga mat nu, sedan ska jag nog baka något gott till ikväll.
Kolla film och bara chilla, får se om någon vän kommer över.
Ledig imrogon i alla fall.

Gaah, till nästa lön har jag nog min bärbara, underbart! <3
Den snygga designen jag ska ha på den är på bilden. Har dock tagit bort företagets namn.

Längtar som fan efter den.

Puss och kraam på er.
Nu blire mat, couscous med något gott. :)

Gammal reklamfilm - måste ses!

Haha, fyfan.
Pratar med Anna L på msn och helt plötsligt satt vi och sa "Heeej Kaj" till varandra.
Eller jag sa det, och väntade på ett "Haaaallååå Börje", men det kom inget.
Och det var för att hon inte kom ihåg reklamen, så jag fick sitta och förklara lite.
Men sedan kom hon på det, satt och fnittrade för sig själv och letade genast upp den på youtube.
Gaah, ni bara måste se den. Den är så underbart rolig, hahahaha.
Körde jämt den när den kom, kör fortfarande den ibland.


Trötta söndagen.

Usch alltså, jag är så sjukt jävla trött.
Höll på att somna här, sittandes, redan kl. sju.
Men jag tror nog fan att jag redan ska gå och lägga mig.
Ringa älsklingen kanske.
Jobb imorgon, börjar kl. 8.30

Måste ta och köpa teoriböcker när jag får pengar.

God natt på er.

Ny tävling hos Marthiina Norman!

Här kommer en TÄVLING HOS MARTHIINANORMAN.BLOGG.SE som jag tycker verkar väääldigt intressant.
Vinn en nice Goodiebag med grejer som är snygga, nödvändiga och grymt gulliga!
Så lätt att ni borde vara med och tävla, woho! ;)
Och det på bilden är inte allt ni kan vinna.
Besök tävlingssidan här


Puss och kram


Sammanfattning av myshelg.

I fredagskväll kom min älskade Robin.
Efter att jag jobbat och grejer hela dagen.
Han hade varit ledig, skönt! <3
Men som tur var fick jag en ledig helg och vi kunde mysa massor hela helgen,
vilket vi också har gjort.

I fredags blev det som sagt bara mys och god mat.
Satt ute ett tag med familjen, drack vin och hade det allmänt trevligt.

Igår, lördag, vaknade vi tidigt.
Bestämde oss för att dra upp till Kisäng för att bada.
Så vi tog cykeln upp och Robin skjutsade mig hela vägen.
När vi kom upp blåste det massor, så vi tänkte att om vi la oss på stranden ett tag och väntade, kanske vinden skulle avta.
Men det gjorde den inte, utan det började regna istället.
Så vi cyklade tillbaka och tänkte köpa något att dricka, blev jordgubbar istället.
Blev lunch med jordgubbar och vattenmelon senare, jättemums!

Kolla film, men älskling somnade.
Gjorde oss iordning och tog bussen in till stan och drog till O'Learys.
Käkade middag och det var en irriterande and som sprang runt oss hela tiden.
Den spanade som fan och sedan tappade Robin en pommes frites på bordet.
Men han lät den ligga på bordet, för att han inte ville äta upp den då.
En stund senare hände det...
Anden tar sats, flyger upp på bordet och flaxar.
HAN SNOR POMMESEN!
Vafan alltså.
Jag skrek åt Robin att ta bort den medan jag försökte vifta som fan.
Robin vågade inte vifta, för han trodde han skulle bli biten, haha sööt.
Men ja, vi fick iaf inte anden i maten och kunde äta vidare, chockade.

Efter maten köpte vi biljetterna till filmen The Happening.
Tog en promenad och kom tillbaka en halvtimme innan filmen skulle börja.

Filmen var bra, det var inga monster och sådär som förstörde filmen.
Dock var den lite skum i slutet, nästan som om de skulle kunna göra en tvåa, men ändå inte.
För det var ett slut fyllt av frågor. haha.
Men som sagt, den var bra.

Efter bion såg vi massor med skummisar, ringde Mli och Pierre.
Blev Rockbaren ett par timmar, sedan bussen hem kl. 01.00.

Idag har vi bara varit extremt trötta.
Käkat glass och gått runt på stan.
Min älskade Robin åkte hem på eftermiddagen och sedan dess har jag deppat i längtan efter honom.
<3

Jobb imorgon, sova tidigt idag då.
Är hemma själv halva veckan, så hör av er om ni vill leka. <3

Puss och kram

Filmtajm!

Nu är det dags för fiilm!
Ska ta och se Brokeback Mountain.
Varit sugen p åatt se den jättelänge nu, speciellt eftersom jag har det underbara soundtracket.
Så nu ska jag äta något gott och titta på film.
Sova tidigt idag också.

Pusspuss

Helgens planer.

Imorgon jobbar jag till kl. 18, från 8.30.
det är ju inte så farligt.
Men sköönt ändå.

Sedan kommer min älskade prins!
Wiiho!

Blir nog ara mys på fredag, kanske drar till Robin G.
Vi får se. (Oj på rim - Hades)
Lördag blir det förmodligen bad, sedan middag ute och bio.
Gaah vad mysigt, älskling!
Vi måste se till att laga mat snart också, sakna.<3

Det är planerna för helgen.
Men nu måste jag verkligen äta något, håller på att hungrar ihjäl.

Puss och kram. <3

Tillfällig solbränna och ledighet.

Idag vaknade jag tidigt, även fast jag var ledig.
Förstår själv inte varför jag gjorde det, hahhaa.
Men joo, egentligen så gör jag det.
Skulle hänga med mamma in till stan, hon skulle till tandis och jag drog runt på stan.
Först blev det Stures, för att fixa med inskrivning.
Är jag den enda som är missnöjd med Alb..?
Aja, fick inga direkta klartecken nu heller, så jaa jag vet inte vad som hände egentligen.

Sedan kom Lukas och Cornelia in, Lukas hade preci fixat uppkörningen.
Så grattis vännen, till körkortet!
Och nu har jag bara mer ångest över det. haha.

Mötte Cissi på torget och vi drog runt lite grann.
Var hela tiden rädd att det skulle tjuta om mig som häromdagen, men problemet är löst nu.
Vi tog en fika, sedan kom mami och joinade oss.
Men hon försvann och lät oss gå på stan själva.
Möttes senare igen, Cissi drog till jobbet och vi skulle handla.
Mötte Cissi igen, på Willys, haha, flera gånger.

Fick färg i solen, blev lite röd, men det försvann lika snabbt som jag fick den,
så nu vet jag inte om jag fick någon färg.
Det suger, jag kommer säkert vara blek hela sommaren, för att jag jobbar inomhus!

Kom hem, skulle ut och lägga mig i solen.
Och då är det ju självklart att solen ska gå i moln och det ska börja blåsa massa.
La mig i soffan och vilade istället.

Så jaa , det är i princip min dag.
Men uhm uhm.
Ska kolla vidare på massa trailers nu.

PoK
Eller så kan vi köra en Gossip Girl
xoxo

Pratstund efter jobbardag.

Tack Carro för en trevlig pratstund.
Känns som att vi inte träffats på år och dar,
men vi har ju inte träffats sedan den 11e juni.
Det är fan en månad sedan, suger!
Men det måste ta och bli fler gånger, och jaa nu har vi ju en plan.
haha.
Tack för enkronan, var till stor hjälp.
Men nu fick jag ont i magen av godiset. haha.

Men som sagt, blev en trevlig pratstund efter hårt arbete på jobbet idag.
Nu ska jag kolla Eli Stone.
Verkar fett soft, hahaha!

Glass i stora lass.

Nu ska jag till macken.
För jag och Carro ska ta en glass, mums och myyys.
Vi seees.
kram rkam.

En ursäkt? Inte riktigt.

Jag vet att folk har och kommer att ta illa upp för en tidigare text.
Men jag har faktiskt inga ursäker att ge egentligen.
Och varför ska jag ursäkta mig, när det är så jag känner?

Men nu vet ni i alla fall hur det ligger till och vad jag känner.
Vissa kanske öppnar upp ögonen och ser något som de tidigare inte sett.

Och är det något, får ni kontakta mig privat.

Kram

Ett misslyckat stadsbesök.

Kom till stan runt kl. två.
Det första jag gjorde var att gå in på Indiska, och det gick ju som det gick.
Pep om den där grejen så fort jag klev in i affären, och de trodde att det var en kvinna som var påväg ut samtidigt som jag. Jag gick runt i affären och när jag skulle betala för mitt så sa jag att jag trodde det var jag.
Men som tur var pep det inte påväg ut.

Gick vidare, i affärer där de inte hade en sådandär pipgrej.
In på Åhlens, där det inte pep alls, glad för det.
Så jag gick vidare och tänkte att det kanske bara var på Indiska.
Sedan kom jag till Gina Tricot.
Då pep det ju självklart när jag var på väg in, så jag vågade fan inte ens gå ut ur affären.
Alla bara vände sig om och tittade på mig och jag kände mig så liten.

Gick runt länge, länge i affären, tills det inte var några framme vid kassan.
Då gick jag fram till kassörskan och pratade med henne och berättade att jag inte visste vad det var som pep i min väska.
Hon kollade när jag gick ut, så det var ok. Men jaa, det pep ju självklart igen.
Så jag vågade inte gå in i fler affärer med stöldalarm, så jag bestämde mig för att åka hem istället.
Eftersom de flesta affärerna har sådant alarm.

Kom ned till busstationen och hade missat bussen med fem minuter, jag som trodde den gick hel.
Men jaa, fick vänta på nästa buss i 50 minuter, men det gjorde inget.
Satt och läste och sedan träffade jag Ante också, det var trevligt.

Och det var historien om mitt misslyckade stadsbesök, hhaa.

Tjejkompis sökes.

haha jaa här sitter jag igen.
Har inte kommit iväg till stan än, men snart så.

Vännina sökes.
Haha, jag vet att det låter hur dumt som helst.

Men jag saknar tiden då man hade en allra bästa kompis, som jag kunde umgås med jämt.
Prata om allt, vi kunde bråka men reda ut det sedan, även fast det var sällan vi bråkade.
Saknar den där närheten av en tjejkompis.
Jag har ju min bästa vän, och det är Robin.
Men det är svårt att prata om "tjejsaker" med en kille.
Vill ju kunna tala ut om mina känslor för någon annan också, andra känslor.
Någon som inte kommer med bortförklaringar när vi ska hitta på något eller sådant.

Jag hade en sådan vän, i grundskolan, men det var länge sedan.
Den tiden är passerad.
Så jaa, just nu söker jag dig, en ny näära vännina som tycker om att prata, lyssna och hitta på spontana saker.
Behöver inte alls vara som jag, hahaha.
Jag vet att det låter dumt, men ja, kanske inte egentligen.

Vad ska jag göra idag?

Vaknade för drygt en timme sedan.
Sitter här, fortfarande i morgonrocken.
Borde egentligen ta och duscha, kolla busstider och åka ned på stan.
Fast det känns ändå lite trist.
Ingen att gå med, ingen att prata med där, samtidigt som det är lite skönt, för då kan jag bara lägga ned tid på mig själv.
Så jaa, det får det nog bli.
Testa lite kläder, sukta och bara chilla.

Skulle vilja beställa lite heta kläder från nätet också, typ från USA.
Men njee, väntar med det i alla fall, för jag sparar pengar haha.
Vill ju ha den där bärbara datorn någon gång, och körkortet såklart!
Så det ska hända först, sedan kan jag göra annat.
Nee, först av allt så blir det resan med min älskade Robin. thihi..

Men nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall.
Om ni vill hänga med på stan är det ju bara att slå en pling, ni har mitt nummer.

Grattis till Victor och Emil förresten, de fyller ju 18 år idag. Wooho!

Kram på er alla nu, så skriver jag mer när jag kommer hem.


Bilder från London.


Liverpool Street Station, vi är framme nu!
Alltså, tunnelbanan är ju underbar! Och jag är expert nu, hahaa


Byggnaderna i London är ju underbara! Folket likaså. <3


Fler söta byggnader, och denna byggnad var nog en av de vackraste. <3


Vi besökte bl.a. Buckingham Palace.


På vägen till Big Ben.


En av mina favoritbilder, där jag fick med det som är typiskt London.
Big Ben, dubbeldäckare och London Eye.


Och här ser ni London Eye.
Var dock inte uppe i den, det var dyrt. haha


Får bli sista bilden från London, denna resa! 
Mitt och mammas nya favoritställe, Starbucks där det blev många fika och kaffe latten.
Tog över 600 bilder på bara två dagar, så jag orkar inte lägga upp massa här.
Men jaa, finns lite på bilddagboken också mdiaz.bilddagboken.se om ni är sugna att se de.
Alla bilder är tagna utav mig också.