Oansvarigt.

22/1-08 19:09

Idag, tisdag.
Det har varit skola, fotade, som ni såg i tidigare inlägg.
Sedan var det dags för UF-möte. Egentligen så kändes det ganska onödigt att gå, eftersom vi var på samma möte i ettan, och det var samma personer då med, tror jag. Vi fick se samma film och jaa, samma information egentligen. Men det kändes bättre iår. Jag känner mig sugen på att välja UF för IV-valet, som tydligen är om TVÅ veckor! Hur ska jag kunna bestämma mig om TVÅ veckor? Jag vet ju inte vad jag vill göra, jag vet inte om vi ska välja foto B där? Jag vet ingenting när det gäller nästa års IV-val.

Men fan, UF, Ung Företagsamhet. Tycker inte ni att det låter intresant? Det tycker jag. Tänk att få göra något man tycker är kul, kombinerat med intressen och på det, starta ett "mini-företag". Där du och vänner/kompanjoner får bolla ideér, marknadsföra, sälja och tävla. Man får åka runt, träffa nytt folk, kommer man vidare i tävlingarna som hålls kan man t.o.m få åka utomlands.

Men frågan är, vad ska man göra egentligen? Vad ska man skapa? Man kan ju knappast skapa något som är helt nytt, någon som aldrig funnits förut. Det är ju i princip rent omöjligt. Men däremot kan man förbättra sakerna, göra dem flashigare, roligare? Men vad kan man göra? Svårt det där. Men det låter så enormt lockande. Starta företag i tidig ålder, jag vill ju starta eget senare, förmodligen. Här kan man ju börja smått, se hur det ligger till i grunderna, går det bra så kanske man fortsätter med samma sak? Och man får ju faktist arbetsintyg som man har till CV:et senare. Jag får tänka vidare, kanske se om man har några som hakar på?

Efter UF-informationen hämtade mamma mig och vi åkte hem. Skrev klart förra inlägget i bloggen, sedan la jag mig i soffan och sov någon timme. Vid fyra tiden fick jag ta och åka in till stan igen, skulle köra på körskolan.
Jag kom dit, efter mycket om och men och en hel del stress. När jag kom dit och hade stått i kö i ca 20 minuter, får jag reda på att min körskolelärare var sjuk. Jippi! Alla hade fått information som skulle ha henne, men inte JAG!
Kul att få reda på det där, inga bussar som går hem så jag fick vandra på stan i ensamheten och kylan. Hittade iaf två halsband på rea som jag fick för 35 kr. Så det var ju lite tur. Men jag har knappt några pengar och jag vill köpa massa nya kläder. Hittade lite granna, men nästan inget i min storlek, allt är för stort!

Har iaf beställt ny tid till torsdag-morgon, då jag egentligen har sovmorgon, men där rök den.
Tycker det är oerhört oansvarigtav dem. När jag själv var tvungen att fixa sjukintyg, ringa 48 timmar innan, annars skulle jag få betala de 400 kr som det egentligen kostar. Men här får jag inte reda på ett skit!
Jag säger som mamma "Välkommen till vuxenvärlden", men det är väl så jag får ta det.

aja, snart börjar Ugly Betty, men måste skriva min baksidetext till DVD-omslaget innan.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva?!


<3Robin<3

Ha det bra.
Marcela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback